30 november 2013

Zo leuk, er gaan wat kaarten van mijn hand met het vliegtuig mee!

Vandaag mag ik mijn allereerste kaartje als designmember bij Creaine Challengeblog laten zien, want er is weer een nieuwe challenge begonnen. Deze keer laat team roze hun kaartjes zien, en hoe toepasselijk is dat dat ik in team roze zit, want Anita met roze dat is een hele goede match. We willen deze keer een winters kaartje zien. Nou heb begrepen van de weermannetjes en weervrouwtjes dat het van de week weleens goed koud kan gaan worden dus hoe toepasselijk is dat. Heb je dat nou ook dat je dan veel lekkerder slaapt, heerlijk koude slaapkamer en dan in een koud bedje stappen en een warm holletje maken, oh zo ontzettend lekker vind ik dat, alleen er in de ochtend om 5.30 uur uitkomen dat is weer een ander verhaal. Ga je ook even kijken wat mijn teammaatjes hebben gemaakt, ze zijn stuk voor stuk weer prachtig. Je hebt de tijd tot 28 december en er zijn weer leuke prijzen te winnen, ga maar eens kijken op het challengeblog. En doe je gezellig mee? Ben benieuwd wat voor moois we allemaal gaan zien, telkens weer genieten om al het moois voorbij zien te komen.


En zo leuk joh, mijn collega haar broer woont met zijn Filipijnse vrouw en dochtertje in Singapore en ook al zijn ze al getrouwd voor de wet gaan ze volgende week trouwen voor de kerk op de Filipijnen. Vraagt ze aan me goh Aniet heb je nog 15 kaarten voor me om te kopen als cadeautje van haar moeder voor het bruidspaar want ze zijn er daar helemaal gek op. Nou met mijn voorraad van ongeveer 300 kaarten moest dat geen probleem opleveren, dus ik een leuke collectie uitgezocht en meegenomen naar mijn werk, en jippie ze vond ze prachtig, nou ja dat is niet helemaal waar want het is totaal haar smaak niet maar voor haar schoonzus helemaal goedgekeurd. Is toch leuk, verkoop eigenlijk bijna nooit kaarten helaas, want de meesten blijven ze toch meer voor kinderen vinden en nu gaan ze zelfs helemaal naar de Filipijnen, ik vind dat toch een gaaf idee joh. Goh Aniet heeft kaarten verkocht .... Wil iedereen weer bedanken voor de superleuke reacties op mijn vorige kaartjes, toppie, heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

77 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je je kaartjes verkocht hebt joh! Kan me voorstellen dat ze ze super mooi vond hoor.

    Dit kaartje vind ik ook weer zo'n plaatje! Zo leuk gedaan met de veertjes en die 2 strikjes aan de zijkanten staan zo schattig, echt een topper hoor!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita, Wat een schattige kaart. Heel mooi gemaakt en de kleurtjes weer Top. IK kan me voorstellen dat je kaarten erg in de smaak vallen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat deze kaart een lange vliegtuigreis gaat maken.
    Het is weer een toppertje geworden Aniet.
    Mooie kleurtjes ook.
    'k Denk dat ik ook maar eens een keertje ga meedoen aan de challenge.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  4. prachtige kaart en wat leuk dat je kaarten hebt verkocht en dan gelijk voor naar zo ver!
    knap!
    groetjes Dora

    misschien weet je het al maar...zie onderstaande link.
    http://dora-knutselhoekje.blogspot.nl/2013/11/workshop-kaarten-maken-in-de-stalloon.html

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is zeker leuk, dat ze meegaan naar de Filipijnen! Dit is een schattig kaartje, Anita, mooi staan die veertjes erop!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo da's een hele wereldreis en erg leuk!!!
    Je kaart is weer een toppertje hoor!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een hele mooie kaart Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow wat een super mooie kaart heb je gemaakt, en ondanks dat je in team roze zit en gek bent op roze .....zie ik toch een geheel andere kleur voorbij komen BEELDSCHOON.
    Leuk dat je kaarten helemaal naar de Filipijnen gaan gefeliciteerd hoor.
    Fijn weekend lieve groetjes van Ghea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie kaart, Anita.
    Wat zullen ze in de Filipijnen opkijken van jouw mooie kaarten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooi winters kaartje is het weer Anniet, en je zegt 300 kaarten, is toch eeuwige zonde dat zoveel moois niet verkocht wordt?! Ik raak ze bijna altijd kwijt aan collega's of vriendinnen, ik heb bijna geen voorraad, en van de opbrengst, ook al maak ik niet veel winst koop ik weer wat. Ze zullen op de Fillipijnen zeker erg blij zijn met je kaartje, en wie weet van nu af aan misschien?! Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zo dan heb jij echt veel kaarten op voorraad zeg, wowww, maar wel heel erg leuk
    dat er nu een aantal verkocht zijn en een lange reis gaan maken !
    Het kaartje dat je nu laat zien vind ik ook weer helemaal geweldig !

    Een fijn en gezellig (knutsel) weekend gewenst ☺
    Grtjsss en liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt, zo'n zacht effect met die veertjes, lief. Wow, heb jij 300 kaarten??? Je maakt er ook wel heel erg fijn maar als je het leuk vindt moet je dat vooral ook doen. Wel helemaal leuk dat je kaarten verkocht hebt en ze naar een verre bestemming gaan. Wat een leuk idee en ook nog goed voor je portemonnee (haha je merkt het, ik ben al in de rijm/dicht stemming voor 5 December.......lol) Ik kan me indenken dat je dit weel heel speciaal vindt en dat ik ook zo, wie weet is dit nog maar het begin en verkoop je straks heel veel kaartjes!
    Fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Weer een prachtig kaartje en ik vind het heel erg leuk voor je dat je weer wat kaartjes hebt verkocht. En dan naar de Filipijnen; je wordt nog wereldberoemd!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk dat je kaartjes een lange afstand gaan maken! Jammer dat je niet vaker wat van je voorraad kan verkopen...en het kaartje wat je ons vandaag laat zien is weer een echte topper.

    groetjes en een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hele leuke kaart Anita, beetje strakker dan je meestal maakt maar daarom juist gaaf! en vooral met die veertjes Super dat je kaartjes mee op reis gaan........wie weet regent het straks opdrachten en gaat er vaker een lading die kant op!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jeetje wat staat het er raar....sorry!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik vind je kaartje superlief en hoop dat je er nog meer gaat verkopen. Kun je weer nieuwe spulletjes kopen en hoeft het niet uit je huishoud portemonnee!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geweldig gaaf Aniet. Je kaart en van de verkoop van je kaarten.
    Dat mensen het vaak kinderkaarten vinden, hoor ik ook vaak op creabeurzen, maar daarom maak ik maar vaak kaarten, waar plaatjes op staan van bloemen, kaarsen, kerken etc. Ik moet wel wat verkopen na 25 jaar intensief kaarten maken. Ik zou geen kastruimte e.d. meer over hebben. Ik doe ze altijd in van die sppeklflappendoosjes, die ik doe ik tassen van of de action of de plus.
    twee tassen staan nokkievol in de kast. Plus een heel grote doos kaarten in enveloppen en plastic in een andere kast. Ik ben dubbel blij als ik wat verkoop, kan ik nieuwe spullen aanschaffen. hahaha. Nog meer troep zegt Wim, maar hij meent het niet. Is blij, dat ik wat te doen heb.
    Vandaag meer energie dan de hele week. Gaat de goede kant op. gr leny en fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat is dit ook weer een lieve afbeelding!!! Super kaart weer, geweldige details!!! En toch super om te lezen dat je 15 kaarten zijn goed gekeurd:)!!

    Fijn weekend en groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een schitterend kaartje Anita, heel schattig en mooi met die veertjes erbij!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat leuk dat er een aantal kaarten van je gaan vliegen! Dit is ook weer een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een prachtige kaart zeg !!
    En leuk dat je zo een aantal kaartjes hebt kunnen verkopen. En nog helemaal naar Singapore ook !! Wie weet wordt je daar 'ontdekt' whahaha

    Fijn weekend verder.
    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Heel leuk winterkaartje.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi Anita, eerst maar even reageren op je schattige kaartje en ja hoor het schatje is helmaal voorbereid op de kou die vast en zeker komen gaat en dan je andere kaartjes, gaaf dat je er zomaar 15 hebt verkocht en naar zo'n verre bestemming, wie weet ga je wel orders ontvangen hihi, dat zou toch leuk zijn. En jij hebt een voorraad van wel 300 stuks, jemig heb jij een ekstra kamer als opslag of zo, niet te geloven, neem een standaard mee naar je werk of mag dat niet? kun je een beetje geld terug krijgen voor je materiaal, ook niet gek toch? succes ermee en in ieder geval een fijn weekend, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi,
    Wat een leuk kaartje weer. Wat een eer, je kaarten helemaal naar de Filipijnen, super! Ook leuk om af en toe eens iets te verkopen.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Helemaal leuk dat er kaarten van jou aan de andere kant van de wereld zijn... Deze is ook een plaatje en die zou daar ook zeker staan. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Dat is altijd leuk als andere mensen je kaarten mooi vinden.
    Je hebt nu ook weer een erg leuk kaartje gemaakt.

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een prachtige kaart Anita,!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuke kaart heb je weer gemaakt Aniet,super leuk en sjiek!

    Toppie zeg dat je kaarten mee naar de filipijnen gaan!

    Lieve groetjes Nit#

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Leuke kaart heb je weer gemaakt Aniet,super leuk en sjiek!

    Toppie zeg dat je kaarten mee naar de filipijnen gaan!

    Lieve groetjes Nit#

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Je we produceren veel te veel kaarten haha. Leuk hoor dat je er een aantal hebt verkocht!
    Liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Anita, schitterende kaart met mooie opvallende kleur. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Deze jongedame kan er vast goed tegen in de kou! Zo goed aangekleed hoeft ze vast niet mee naar de Filipijnen :-)
    Wat een leuk idee dat jouw kaarten straks aan de andere kant van de wereld verstuurd gaan worden.
    Groetjes van Henriƫt

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wow....Betsie spat van het scherm, hihi.....mooie vrolijke kaart Anita en wat gaaf dat je kaarten de wereld over gaan!! En soms denk ik ook wel eens wat moet ik toch met al die kaarten.... Die verstuur ik allemaal nooit, want meestal maak ik dan net weer iets wat bij die persoon past! Nou ja we zien wel waar het schip strand en anders deel ik ze wel uit in het bejaarden huis, hoeven ze geen kaartje te kopen alleen postzegels.
    Fijn weekend Anita en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtige kleuren Anita, heel mooi kaartje.
    Groetjes Maria




    BeantwoordenVerwijderen
  37. Van deze kant van het beeldscherm kan ik je MOOIE kaartje BEWONDEREN. Sta iedere keer weer.....nee zit.....iedere keer weer te kijken naar al het MOOIS je hebt gebruikt en naar je MOOIE kleurwerk Anita.
    Enneh.....ik heb wel wat kaartjes op voorraad, maar 300. Laat ze maar vliegen meis ☺☺☺.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Anita,
    Wat een voorraad, had ik dat maar, de mijne gaan meestal net klaar, al weer de deur uit..Ik vind je kaartje heel erg mooi, zĆ³ super ingekleurd, leuke kleuren..WOW..en een koud bedje mij niet gezien, lekker de electrische deken aan, dik dekbed..heerlijk..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Prachtige kaart.En uuuuu Anita je word nog beroemd je kaartjes zo ver van huis verkocht.Echt super.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een mooi kaartje Anita, leuk gedaan met al die veertjes.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Gezelllige kaart heb je gemaakt: ik vind 'm erg leuk!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  42. heel mooi geworden, liefs, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat leuk dat je kaarten ergens heel anders op de wereld een plekje krijgen, raar idee:-) Je kaartje is weer een schatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Leuk dat er wat kaartjes over de "toonbank" zijn gegaan.
    Dit is ook een plaatje.
    Liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een mooie kaart weer en wat leuk dat je een aantal kaarten hebt verkocht.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi Anita,
    Wow ik vind dit een super mooi kaartje!!! Gave kleuren en prachtig ingekleurd!! top.
    en leuk dat je wat kaarten kon verkopen. Leuk dat een ander dit waardeert.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Anita,

    Je kaartje is weer super, de kleuren zijn weer lekker vrolijk maar de winter brrr daar zit ik niet echt op te wachten.

    Fijn weekend
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtige kaart en leuk dat je kaarten verkoopt Ben ook altijd blij als ik er een paar verkoopt. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Schitterende kaart Anita. Leuk dat je kaarten verkocht hebt.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Anita
    Ik heb deze kaart natuurlijk al gezien, maar ik kom je hier toch even zeggen dat hij prachtig is geworden, leuk bedacht met de veertjes.
    Het begin is er hoor, let maar op, Cindy en ik kunnen het niet bijbenen om allemaal kaarten te borduren voor de verkoop.
    ik geloof dat we er dit jaar wel 400 honderd hebben verkocht, het is aanpoten hoor.
    Jou kaarten gaan een heel eind op reis, wie weet komen ze nog weleens terug.
    Slaap lekker in je holletje.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat superleuk dat je wat kaarten hebt kunnen verkopen Anita. En je kaartje is weer schitterend.
    Fijn weekend verder!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Je kaartje is prachtig Anita. Mooie kleuren en een leuke digi (heb deze ook gekozen).
    Super dat je wat kaarten verkocht hebt. Leuk voor je.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Anietje wat heb je dat weer leuk gedaan

    malika

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schattige creatie met die mooie Bestie afbeelding, en aparte lieve kleurtjes heb je gebruikt, helemaal leuk weer! En wat een eer dat je Besties naar een warm oord vliegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Prachtige kaart, en wat leuk dat je kaart de hele wereld rond gaat,lachen he, fijn weekend, groetjes ada.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Heeeerlijk he roze... ik merk onbewust dat ik het toch wel heel veel inkoop... tja wat zullen we zeggen ... meiden tik ?
    Wat een leuk kaartje Aniet! Helemaal geweldig zo met die veertjes i love....

    Liefss

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Schattig kaartje, zo leuk met die veertjes! en gefeliciteerd met je verkoop, misschien levert het nog meer op.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  58. gaaf dat je kaarten de hele wereld rond gaan, zijn ook super leuk maar 300 op voorraad kaarten poeffff zoveel red ik echt niet hoor christa

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi hoi Anita,
    goeiedag heb jij zoveel kaarten in je vooorraad poe heeee....
    Nee dat red ik niet, ik maak mijn creaties meestal persoonsgericht en zo af en toe krijg ik een opdracht, dus veel vooorraad heb ik niet
    Maar wat geweldig voor je dat ze zover over de wereld gaan!!!
    Dit kaartje vind ik ook weer helemaal mooi!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Schitterende kaart. Leuke stempel, mooi kleuren en prachtig details.
    Al met al een gave kaart.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Een beauty van een inspiratiekaartje Anita...heel erg mooi is die....
    En geweldigvoor je dat je kaartjes op de internationale toer gaan....
    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ohhh wat een super mooi kaartje weer Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een leuk kaartje weer!

    Prachtig, wat leuk dat je zoveel kaartjes hebt verkocht!

    En wat een voorraad heb je!

    Fijne avond nog.

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  64. wauw super mooi kaartje meid en wat gaaf dat je kaarten naar de fillipijnen gaan en ze die zo mooi vind heel leuk voor je wie weet komt er wel een hele bestelling achter weg meid

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Anoniem21:07

    Een schitterende kaart en wat leuk dat ervwat kaarten van je mee gaan op reisGroetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een prachtige kaart weer Anita, leuk ook dat je een stapel kaarten hebt verkocht.

    Maar eh, van die koude kamer en het koude bed.......brrrrrr........moet er niet aan denken, dan zou ik dus uren wakker liggen van de kou.

    groetjes Henriƫtte

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Meid jij wordt nog is wereld beroemd je bent al een BN, maar nu vlieg je dus ook al uit. En wat betrefdt je kaartje nou ik vind dit weer een pracht van een kaartje en voor kinderen ach ik blijf ook kind van mijn ouders en ik ben er blij mee hoor met zo,n echte ANITA MEIJER kaart. ;)

    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ha die Aniet,
    wat een heerlijk vrolijk kaartje!
    EN wat gaaf dat je kaartjes de werled over gaan! Super zeg.
    Dank je wel voor de prachtige verjaardagskaart die ik van je kreeg!!
    Het was echt een feestje om zoveel post te krijgen.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  69. wow, wat een schatje van een kaart en wat heb je mooi ingekleurd.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  70. p.s. ik kijk net bij een andere Anita en zie dat het haar kaartje was, dat ik kreeg. Anders denk je nog dat ik het cynisch bedoel en dat is niet zo..
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  71. wat een schitterende kaart, mooie kleuren ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Een hele mooi en kaart in mooie vrolijke kleuren! Super mooi gemaakt. Het is inderdaad altijd leuk om kaarten te verkopen en helemaal aLs ze zo ver weg gaan.! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Super leuke kaart Anita!

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Schitterend. Prachtig papier en de hoekjes met veren en bloemen, heel mooi.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een liefie Anita!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. wat een gezellige kaart, en toch ook winters, heel mooi, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita