7 november 2013

Spring maar achterop!

Het is alweer donderdag, times flyes if you have fun, nou of dat laatste nou de reden is voor mij dat de tijd snel gaat dat betwijfel ik want er zijn momenten bij dat er echt geen lach op mijn koppie is te bekennen. Klaag niet hoor want ik ben blij dat ik werk heb, maar soms kan het ook wel iets te druk zijn, zit je achter je computer, koppie vol van wat er allemaal nog moet gebeuren, en dan zie je rechtsonder in beeld de tijd maar doortikken. En dan over het openbaar vervoer momenteel maar niet te spreken, weet niet wat er aan de hand is maar ben nu al 2 weken de terugweg bijna 2 1/2 uur onderweg om van Amsterdam in Uithoorn te komen, in die tijd had ik wel met de trein in Limburg kunnen zitten, maar ach heeft ook wel weer zijn voordelen want ik val halverwege geheid in slaap in de bus en dan altijd maar hopen dat ik niet ga snurken of tegen iemand aan ga liggen of nog erger dat je met je mond open zit te slapen, lijkt me nou niet bepaald een charmant gezicht. Heb ik eigenlijk nog nooit gehad, kom thuis en kan bijna geen boe of bah meer zeggen, kapot ben ik, normaal gesproken lig ik eigenlijk nooit voor 00.00 uur in bed, maar nu denk ik om 22.30 uur duik erin. Heb de hele week nog geen hobbyspulletje in mijn handen gehad en dat wil wat zeggen hoor ..... maar nog een paar weken en dan hoop ik dat het ergste achter de rug is ..... hard werken daar heb je me niet mee, maar het kan soms wel eens te gek zijn. Goh lijk deze keer wel op klaagsmurf maar er waren ook nog leuke dingen hoor van de week zoals afgelopen dinsdag toen mijn kanjer Dani alweer 15 jaar werd, was een leuke verjaardag en hij is goed verwend mijn grote kerel. Zo geinig zegt die mam volgend jaar mag ik mijn scooterrijbewijs halen en als ik dan mijn scooter (waar die al druk voor aan het sparen is) heb, dan ga je bij mij achterop en gaan we samen naar de Mac, je zegt het maar hoor of je naar Hoofddorp, Amstelveen wil het maakt mij niet uit. Nou dan gaat mijn fantasie meteen weer op hol en zie ik me al helemaal zitten achterop, geweldig, ach ja mijn kleine man wordt al een echte kerel. Maar weer genoeg geklets, dit kaartje heeft afgelopen maandag al op de blog van NKU gestaan voor de rubriek Kaartje naar aanleiding van een sketch maar nog niet hier geplaatst. Valt weinig over te zeggen, weer een door mij gemaakte sketch en de door mij uitgewerkte kaart, deze keer een kerstkaartje, en je weet vind je de sketch leuk, sla hem met een gerust hart op op je computer


en dit is de sketch 


Wil mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en ik zeg weer helemaal gezellig. Hebben jullie er trouwens ook last van dat als je een reactie wil plaatsen op iemand zijn blogbericht dat de letters niet tevoorschijn komen, ja pas na een aantal seconden, heel irritant eigenlijk wel en over de reclame die telkens oppopt maar niet te spreken, zit je te tikken komt er opeens een dame in beeld die wel met me wil chatten, nou ja eigenlijk wil ze dat met een man als je begrijpt wat ik bedoel, maar kan ik haar niet kwalijk nemen want ze kan natuurlijk niet door mijn schermpje kijken of ik een slurfje heb of niet;-) Dank jullie wel voor de reacties op mijn vorige kaartjes, heb er weer van genoten met het bekende glimlachje op mijn koppie (zie dus toch wel leuke momenten ook) en zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

78 opmerkingen:

  1. wat een uitbundige kleuren voor jouw doen Anita, je kaartje is echt schitterend maar het is wel even wennen hoor....heel wat anders dan roze en blauw.
    Wat ben je een tijd onderweg meis je zal wel doodop zijn als je thuis komt, en daar gaat het leven ook gewoon door pffff ik heb met je te doen hoor.
    Liefs Ghea ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaartje is erg mooi.
    Nog gefeliciteerd met je zoon.
    Zie jullie al gaan hihi op naar de MAC.
    Groetjes Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,kan wel begrijpen als je 2,5 uur onder weg naar huis bent dat je dan ook helemaal op bent.Doe van het weekend je accu maar goed opladen.Mooie schets heb je gemaakt.Heb hem opgeslagen.Bedankt.Je kaartje is weer prachtig mooi zo in de herfstkleuren.En uuuuu zie je al zitten achter op de scooter.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Dani en zo te horen staan je nog heel wat leuke uitjes samen met hem te wachten. Ik zie jullie al gaan, samen op het scootertje :o)
    Prachtig kaartje weer, Anita. En nog even doordouwen...het is bijna weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van harte nog met je zoon! Die vermoeidheid is goed voor te stellen, lekker bij komen dit weekend. Je kaart is weer een mooierd en een heel leuke schets!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Anita en ik blijf het knap van je vinden dat je zelf sketches kan maken.
    Wat een lange reistijd heb jij zeg, geen wonder dat je dan nog eens extra moe bent.
    Van een dame die opeens tevoorschijn komt als ik een reactie typ heb ik geen last, weten zeker dat ze hier niet moeten zijn haha.
    Nog gefeliciteerd met Dani, wordt al een hele knul als ik jou zo hoor. Lief van 'm dat ie nu al plannen maakt om straks als ie een brommer heeft met jou weg te gaan. Leuk vooruitzicht waar je nog lekker lang van kan genieten.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Haha,heb jij geen "slurfje?"...wat ben je toch een ding he....Nog gefeliciteerd met Dani en daar zie je pas aan dat "time flies..." Je leuke kaartje had ik al gezien...succes met het ov,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita....
    nog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon....leuk dat hij zo fantaseert om volgend jaar met jou met de scooter naar de Mac te gaan....lief joch...
    Je kaartje is weer prachtig Anita...hele leuke sketch
    En van blogger krijg ik het ook helemaal...
    Over Blogger....ik heb gisteravond laat al mijn kaartje geplaatst en blogger wil die niet in de leeslijst zetten...ook dat is heel frustrerend....grrrr

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd!!! En wat een gave sketch en een nog mooiere kaart ermee gemaakt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. nog van harte gefeliciteerd met je jarige Dani, tja, ook dan vliegt de tijd en dan mag jij mee achterop, ik zie het helemaal voor me haha. Akelig die drukte op je werk, de druk wordt bij iedereen steeds groter en dan vinden ze het gek dat mensen ziek worden of zo. Ik begrijp helemaal dat je dan blij bent eindelijk thuis te zijn en dan heb je gewoon de puf niet meer om eens lekker met je kaartjes bezig te zijn, terwijl dat juist zo'n heerlijke ontspanning kan zijn. Je kaartje is ook een schatje, wel wat andere kleuren dan we van je gewend zijn, maar leuk om ook dat eens te zien. groetjes en het is bijna weer weekend, heb je weer even lucht, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk dat je mee mag achterop de scooter haha, Zou mijn dochter nooit gewild hebben hoor.
    Mooi kaartje
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. het is een leuk kaartje
    en nog gefeliciteerd met je zoon

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja kleintjes worden groot Anita. Volgend jaar spring je achterop, over een paar jaar staat hij voor je en zegt, kom mam stap maar in ik breng je wel even weg. Ik weet nog zo goed toen zij bij ons het rijbewijs haalden. Hoe makkelijk is dat. Ik dwaal natuurlijk ook weer af, maar wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat je kaartje weer een plaatje is en prachtig gekleurd. Werk niet te hard anders ben je tegen kerst helemaal versleten. XXX Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo tegen het eind van het jaar lijkt bij iedereen de batterij een beetje op. Maar ik snap het bij jou ook wel met drukte op je werk en dan ook nog die lange reistijden... waardeloos! Duik maar lekker op tijd je bed in inderdaad, ook al lig je normaal later in bed. Je lichaam heeft het blijkbaar nodig, dus lekker bijtanken! Nog gefeliciteerd met Dani, gaaf dat hij al zoveel plannen heeft en jou daar ook in betrekt!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou meid, dat geen lolletje meer als je zo lang onderweg bent van werk naar huis. Pas goed op jezelf, je gezondheid gaat voor alles. Je kaartje is wel echt weer een dotje geworden. Helemaal leuk.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nou wat een gedoe zo zeg met je werk en de reis naar huis. Hopelijk is het snel wat beter te doen. Let goed op jezelf hoor.
    Je kaartje is echt een schatje.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke kaart met een mooie sketch Anita, wat een gedoe om thuis te komen, hoop dat het spoedig opgelost is, de tijd vliegt en deze week ook nog niet zoveel aan mijn grote hobby kunnen doen, lijkt wel of ik het steeds drukker krijg tegen het eind van het jaar....

    groetjes en nog proficiat met je grote zoon, Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Volgens mij draait de secondewijzer tegenwoordig ook veel sneller dan vroeger. Dagen vliegen voorbij. Soms vraag je je af wat je nu eigenlijk gedaan hebt. Maar gelukkig hebben we daar allemaal last van.
    Je kaart is weer super.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem12:38

    Schitterende kerstkaart zo mooi en ja de tijd vliegt lijkt het wel.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtige kaart Anita! Wat een lief stempeltje hè? Groetjes, cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een schitterende kaart weer Anita, zo leuk met al die bloemetjes erop. Ja de tijd gaat snel, ik denk dat het voor jou inderdaad allemaal wel heel veel is, werken, een "speclale" zoon die extra aandacht maar ook energie kost, je huisje, ik kan me indenken dat je soms echt helemaal opgebrand bent. Gewoon een paar keer aan toe geven en op tijd naar bed gaan dan helpt je dat misschien net over de vermoeidheid heen en dan heb je weer langere avonden. Wat een reistijd zeg, pffff......zonde van je tijd en nee, openbaar vervoer is niet altijd prettig.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Nog gefeliciteerd met je zoon Anita en wat heb je weer een prachtig kaartje gemaakt. Mijn complimenten! Een juweeltje is het weer.
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een plaatje Anita. Ik zit me hier kapot te lachen met je slurfje verhaal en achterop mij Dani. Zie het al helemaal voor me. Nog proficiat trouwens. Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd met je grote kerel Anita, gek nu je het zegt, ja volgend jaar mag hij op voor zijn scooter, en niet lang daarna rijbewijs,want dat mogen ze al eerder halen nu, ik denk dat mijn dochter daar op wacht, van scooters is ze niet zo weg. Ik zie je al lekker achterop zitten bij je zoon, ma en zoon op de scoot, broem broem! Je kaartje is in ieder geval geweldig Anita, je hebt er weer goed je best op gedaan, en wat balen joh dat je zolang aan het reizen bent, echt niet leuk ik hoop dat je weer snel in de oude mood terug komt! En niet al te druk hebt op je werk. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  25. nog gefeliciteerd.
    Misschien dat het idee van de scooter er nog wel af gaat, want als ik goed begrepen heb, mogen ze al veel eerder met hun rijbewijs beginnen.
    Wat leuk dat je een kaartje hebt gemaakt in niet allerdaagse kleuren voor jouw.
    Ook de ellende met blogger heb ik op dit moment ook en het bloggen schiet op deze manier niet op en ik maar mopperen dat de computer sloom is, terwijl mijn man lacht en roept wat toevallig dat het alleen bij je blog is.
    Weet niet of het aan het weer ligt, maar als je mij me zin doet, ga ik 's avond ook met de kippen op stok. Moet toegeven dat mijn gezondheid de laatste tijd ook behoorlijk wat te wensen over laat. Voor 21.30 lig ik op bed. Moet toegeven dat ik er 's nachts ook voor mijn zoon uit moet + dat de jongste van de week ziek was en dus midden in de nacht nog heerlijk een bedje kon verschonen.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. hoi anita nog gefeliciteerd met je zoon ik had je kaartje al gezien ik vind hem heel mooi ik heb weer genoten van je leuke verhaal waar haal je het toch allemaal vandaan groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Nou Aniet, als ik al geen goede bui had, wat gelukkig niet waar is vandaag, hihii, zou die nu echt over zijn. Ik heb zitten schateren om je verhaal. Kan je nagaan en dat alleen in huis,, zoals je weet. Ik zag het al voor me, Jij tegen een ander aan geleund met je mond open en snurkend. Reken er op dat e hele bus dan in een deuk ligt. Dat is leuk 2 en een half uur reizen. Niet voor jou, maar gung je medepassagiers ook wat. En wat dat achterop zitten op een scooter bij je zoon. De geschiedenis herhaalt zich Aniet, alleen hier dan.. Onze jongste, nu 52, kocht een motor en ik mocht mee. Bofte ik dat ik geen helm had. En wat jet hebt over achterblijven letters, soms hele zinnen, grrrrrr. Meer hoef ik niet tezeggen.
    En een schitterende kaart weer. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oh, je maakte me wel aan het lachen, zeg!!
    Ha, ha, wat kun je dat toch grappig vertellen, ook al is het voor jou op zo'n moment niet grappig! Heb wel eens geslapen in de trein, werd ik wakker gemaakt door de conducteur, 2 stations te ver van waar ik moest uitstappen. Gelukkig geen boete, maar hij moest wel lachen! Enne, dat van die open mond lijkt me inderdaad niet zo charmant, ha, ha!
    Je kaart is weer super!!!
    Vind Tilda zo'n schatje! Leuk en fris in die Kerstkleuren!
    Succes en sterkte met al dat harde werken hoor!
    Enne, wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen! :-)
    Groetjes,

    Marjolein

    ps. Heb je soms een nieuwe bloglayout? Ik vind deze wel heel mooi!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Allereerst dikke prioficiat met je grote knul, da's idd al echt een vent aan het worden Anita en zoo leuk als jullie straks samen op de scooter de stad "onveilig" gaan maken!!!! Je bent wel heel druk zo te lezen en ook behoorlijk moe als je in de bus al in slaap valt. Zat op de terugweg van de KreaDoe rond te kijken naar al die witte/vermoeide forzenzenkoppies en was wel zoooo blij dat ik daar niet dagelijks bij hoor........echt afzien en ook die dag weer NS-vertraging, wanneer eten die mensen denk ik dan???? Gewoon naar je lijf luisteren en dan maar vroeger naar bed, anders hou je het gewoon niet vol. We horen niks meer over je nek/arm, gaat het weer wat beter??? Je kaart is schattig en ja, de reacties zijn ook een ramp en dat terwijl bloggen al tijd vreet....GEDULD .............pffffffffffffff!!!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een leuke kaart, Anita. Erg mooi gemaakt. Mooi ingekleurd en hele warme kleuren.

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita,
    Meid, meid, meid hoe hou je het vol allemaal!!! denk maar goed om jezelf. Eerst van Harte Gefeliciteerd met je grote knul zijn 15de verjaardag en bereid je maar op voor als ze eenmaal 16 zijn gaat de tijd nog sneller. En laten we het maar niet over de trein hebben ppppffffffttt. Je kaartje is weer tof hoor Anita prachtige kleuren en het inkleuren is weer zo mooiiiiiiii!! liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een lieve, warme kaart. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een schoontje en je schets is ook super hoor.
    Knap gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Heel mooi kaartje Anita. Nog proficiat met de verjaardag van je zoon. En zwijg me over openbaar vervoer, dat hebben we amper hier 'in dit gat van NL' :)
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Anita,

    Ik liep wat achter met bloggen en heb weer mooie kaartjes van je gemist zag ik weer. En wat ziet je blog er weer leuk uit in deze kleurtjes.
    Super allemaal dus weer.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  36. ja Aniet kleine kinderen worden groot! Leuk dat jullie een gezellige verjaardag hebben gehad. Nu over naar je kaartje ziet er weer super uit.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita.

    Poeh ja dat is een hele wereld reis om uit Amsterdam te komen .
    Maar goed je zit dan wel (als het niet te druk is ) en kan je een beetje bij komen .
    Wat een prachtige kaart weer en de sketch is ook weer super leuk .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat fijn dat Dani zo'n leuke verjaardag heeft gehad, en wat leuk dat hij al aan het sparen
    is voor zijn scooter rijbewijs, dan heeft hij zeker iets om naar uit te kijken, leuk hoor.
    Je sketch is heel leuk, en je hebt er een mooie kaart mee gemaakt !
    Rust maar lekker uit, is ook niet niks zo'n lange reistijd, voor eigenlijk een klein stukje,
    zonde dat je van dat ov afhankelijk bent. Hoop dat je snel weer de zin en energie
    hebt om te knutselen.
    Ik heb je een mail gestuurd met een progje om die dames uit je beeld te krijgen lolll.
    Liefs van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat kan je toch leuk vertellen Anita. Ik zie het zo voor me haha.
    Je kaartje is prachtig hoor.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een schitterende kaartje weer van je .
    Wat een verhalen telkens een uitdaging om ze te lezen:)
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  41. een prachtig kaartje Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Schitterende kaart, Anita. Leuk afdrukje.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo Anita,

    Ja druk soms komt er geen einde aan maar ja beter druk dan niks te doen zeg ik maar ha ha.
    Maar kijk maar uit tegen wie je aanleunt in de trein ha ha.
    Je kaart is weer schitterend en wat heb je haar mooi ingekleurd!!
    Lieve Anita let je wel goed op jezelf!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Anita
    Ten eerste nog gefeliciteerd met je zoon, zie jullie al gaan samen op de scooter!! haha.
    Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt, mooi gekleurd ook!!.
    Doe rustig aan en een keer vroeg naar bed is ook wel eens fijn, en al helemaal met dit weer!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Anita, is wat...als je zoveel tijd kwijt bent om van je werk thuis te komen. In die tijd kan je natuurlijk heel veel andere dingen doen. De kaart is heel leuk geworden met deze sketch. En oh ja nog gefeliciteerd met die grote vent. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Je hebt weer prachtige creaties gemaakt. Wat een schatje Tilda. Nog van harte gefeliciteerd met je grote vent. Ik zie jullie al gaan op de scooter! Als je in Hoofddorp bent kom je maar een bakkie halen.

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Anita,
    Las net op FB dat Nick ziek is, het zit je niet mee deze week en morgen weer werken ?? Je kaartje en sketch zijn prachtig, liefs van Ans en beterschap voor Nick

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita,

    Wat een prachtig Magnoliaatje heb je gemaakt. Tilda is schitterend ingekleurd en wat leuk al die bloementoeven... Ik ben je nieuwe volgster, heb nu vooral borduurkaarten gemaakt, maar hoop van de week nog een Magnolia-winterkaartje af te maken en daarna nog meer Magnolia kaartjes te maken en denk dat ik op jou blog dan wel de nodige inspiratie op kan doen, omdat ik dat nog niet zo vaak gedaan heb met stempels ;)

    Beterschap voor Nick!
    Groetjes Lisanne
    http://cardsbylies.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  49. alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je 'grote'knul! 15 jaar....en nu al gedachtes aan een brommerrijbewijs. leuk.
    mijn dochter(17Jaar) dacht daar niet aan....die dacht aan de trekkerrijbewijs die ze ook in één keer heeft gehaald en afgelopen maand haar autorijbewijs heeft....tja...de tijd gaat snel.
    succces!!
    je kaart ziet er weer heel mooi uit.
    mooi versierd!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Nog gefeliciteerd met Dani Aniet en ja kleintjes worden groot je kaartje is weer echt geweldig en je maakt schitterende sketches.

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ha Aniet,
    wat een leuke sketch en een mooi kaartje! En je hebt zelf de oplossing bedahct voor het vervoersprobleem! Nog een jaartje, kan Dani je ophalen van je werk, ben je met een uur thuis!!
    Liefs,GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  52. meid je mag best wel even klagen hoor denk er aan dat je straks llekker twee weken vrij bent kan weer even bijtanken en wat meer freubelen

    en ja 15 jaar en straks met je zoon op de scooter leuk straks

    je kaart is weer een mooie anita heerlijk kerst kleurtjes met deze gave tilda er bij

    heel mooi gedaan

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Anita, je hebt het ook maar druk met alles hè, van harte met de verjaardag van Dani, dat hij gaat puberen zit er wel dik in.
    Dat van die dames door je beeld dat heb ik gelukkig niet, eigenlijk best raar.
    je kaart is weer een schatje , heerlijk herfst, mooi gemaakt weer .
    lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoi Anita,
    wat een mooi kaartje en patroontje.
    Tja dat vervoer... Tja ze worden groot he die kerels! Die van mij is ook net 15 jaar (in oktober) en is lang!!!!! Op mijn i pad zie ik soms de letters ook wat later, niet fijn.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heb je trouwens een patroon/achtergrond op je blog? Of ben ik nu ... een beetje maf! oeps.

      Verwijderen
  55. Heel lief kaartje weer Anita en knap om zelf een sketch te maken. Wat zijn de magnolia's weer leuk hè.....hoe verzinnen ze toch steeds weer van die leukies.
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een mooie kaart in van die mooie warme kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Pffft jeetje Aniet, Als ik zo je verhaal lees krijg ik zelf ook stress hihihihi...wat een drukte ...denk nou alsjeblieft ff aan jezelf meid!!! Ennn hqahaah ik zie je ook algaan op de scoot!! met een doppie op je kop of niet natuurlijk... maar lijkt me geinig gezicht...! Je kaart is weer supermooi in de traditionele kleuren, schattige Magnolia!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita! Pff zeg, als je zo lang onderweg bent, geloof ik graag dat je de moed niet hebt om je knutselspulletjes vast te nemen. Het is leuk als de tijd goed vooruit gaat op je werk, maar zoals je zelf aangeeft kan hij soms net iets te snel gaan.
    Je kaartje is supermooi geworden en de kleurtjes zitten helemaal goed! Leuke sketch ook!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi hoi Anita,
    allereerst van harte met je zoon DANI!
    Wat een gedoe zo een tijd met het O.V.
    Maar inderdaad je hebt werk !
    Hele mooie kaart heb je weer gemaakt!
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Geweldige kaart Anita!!
    Balen jòh, het openbaar vervoer. Maar net wat je zegt, je mag blij zijn dat je werk hebt hè

    BeantwoordenVerwijderen
  61. OOO hij is prachtig, en de stempel is ook zo lief, fijn weekend, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Aniet,
    Alweer zo'n leuke fruitige combi met dat rood en lichte groen!!
    Dit is echt een schatje geworden!
    Drukke tijden he?? sterkte d'r mee!
    Ik heb ook af en toe het idee dat ik amper t idee heb dat ik leef, ik word geleeft :P
    We houden moed! Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Schitterende kaart, Anita. En jij heb ook aal zo´n leuke magnolia stempel.
    Het valt af en toe ook niet mee als je het zo druk heb. Sterkte ermee.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Erg is dat Anita, als je hoofd overloopt met van alles en nog wat. Dat gebeurt bij iedereen wel eens, ik hoop alleen dat je je rust terug vind als je lekker een mooi kaartje maakt. Net zoals deze, dat is ook zo'n mooierd :)
    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een beeld van een kaart maar hou je wel rustig hoor we willen nog langer genieten van je mooie kaarten

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoe meer weer Anita en helemaal geen eenvoudige sketch maar jij hebt er een prachtige uitwerking aan gegeven.

    Geniet van een mooi weekend lieverd x

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Mooie sketch en mooi kaartje Anita, en sterkte met de drukte, soms kan het inderdaad te gek zijn, je moet toch wel een beetje puf over houden om te freubelen toch!
    groetjes en fijn weekend Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Leuke sketch Anita en mooi uitgewerkt door jou. Je kaart is weer een prachtig geheel. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Prachtige kaart ook.En ja kleine kereltjes worden groot he.Wacht maar als ze een auto rijbewijs krijgen jeetje wat ben je dan als moeder nerveus als ze eventjes weg gaan.Hihi
    fijne dag lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Anita,

    Wow wat een mooie sketch en evenzo je kaart helemaal geweldig en zulke mooie details super. En ja daar allemaal hebben we allemaal wel eens last van druk, druk, druk maar alles zal goed komen toch?

    Lieve Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een mooie sketch is dit zeg en je hebt er een prachtige kaart mee gemaakt in hele mooie kleuren.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ach Aniet, wat vervelend voor je dat je je even zo overbeladen met werk voelt. Geen wonder dat je in slaap valt in de bus. En als je dan ook geen energie meer hebt om te knutselen is het wel heel erg met je. Maar ook daar komt vast wel weer verandering in hoor. Even door de zure appel heen bijten. Na regen komt zonneschijn moet je maar denken. Sterkte!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Oh ja, en natuurlijk nog gefeleiciteerd met die grote kerel van je. Wat gaat de tijd toch snel!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Mooi sketch en heb je er weeral een leuke kaart mee gemaakt Anita, hou je haaks meis
    gtjes Emma xx

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Oh wat een lieverd. Schitterend gekleurd en zulk mooi bijpassend papier. Erg mooi.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita