3 oktober 2013

Ze lagen gelukkig nog niet te spartelen op de grond!

Vandaag is het dan zover mijn ouders zijn 50 jaar geleden in het huwelijksbootje gestapt en vandaag zijn zij het gouden paar, wat een mijlpaal hé. Zo even de gouden ballonnen opblazen en een bakkie bij ze doen en vanavond heerlijk uiteten en als klap op de vuurpijl 12 oktober een feestje, heb er zin in. Verleden week hadden we trouwens nog een stunt hier in huize Meijer. Zat op mijn werk belt mijn vader op "Aniet, wat ligt er toch voor een plas water bij de aquarium, oh jeetje ik sta er nu vlakbij het water stroomt eruit, wat moet ik nu doen". Had die arme man weer, een aquarium die aan het lekken was. Maar ja zoals je weet werk ik in Amsterdam aan het IJ en kan niet eventjes zeggen jongens ben even naar huis want we hebben een bedrijfsongevalletje thuis, dus moest hij het helemaal alleen zien te doen, zag het al helemaal voor me, vloekend en tierend met het zweet op zijn voorhoofd, en eh ja ik geef het toe denk dat ik hetzelfde had gereageerd. En nadat hij het hele aquarium had leeggeschept en de visjes in een schone emmer had gedaan, ja ja gelukkig die lagen nog niet op de grond te spartelen, ging de telefoon weer "eh hij is leeg maar wat moet ik nu met de vissen doen", waarop ik zei "van mijn part alles, nou ja alles, opeten is ook weer zo wat, maar je mag ze niet door de wc spoelen hoor". Toen is die maar naar de dierenwinkel gegaan met emmer en al, zie je het voor je, en waarempel die wilde ze wel hebben, dus dat probleem was opgelost en onze visjes konden weer op zoek naar een nieuw baasje. Maar wel raar hoor na al die jaren een aquarium te hebben gehad en nu opeens niet meer. Op naar mijn kaartje, heb dinsdagavond weer lekker ontspannend zitten kleuren, knippen en plakken met dit als resultaat. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van My Besties Norge waar ze dies willen zien, en zie die zitten er zekers te weten op dus dat zit wel snor. Zo en nu ga ik de ballonnen opblazen.


Welkom nieuwe volgertjes op mijn blog, superleuk en gezellig weer. Dank jullie wel voor de reacties op mijn vorige kaartje, ik heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor, top van jullie. Hoop nog ergens een gaatje over te hebben vandaag dat ik mijn dagelijkse blogrondje kan maken, maar beloof niets, want het is af en toe niet meer bij te houden hahaha, Blogger, FB en ga zo maar door maar weet in ieder geval wel dat ik altijd de kaartjes bekijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

72 opmerkingen:

  1. Hartelijk gefeliciteerd met je ouders en wat een supermooi kaartje weer, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je ouders! Wat een geluk dat je vader in je huis was. Je moet er toch niet aan denken dat je 's avonds thuis komt en alles is nat...
    Wat een superleuke kaart, Anita. Heel gaaf.

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van harte met je vader en moeder, toch wel jammer dat hij nu niet meer naar zijn visjes kan kijken, maar het geeft ook minder werk. Je kaartje is een plaatje, zoals altijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hartelijk gefeliciteerd met je ouders, Anita!! Jammer van het aquarium, ik snap wel dat je het een beetje mist in huis. En je kaartje is weer super. Wat een mooie kleuren heb je weer gebruikt. Gaaf hoor!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Van Harte Gefeliciteerd met je ouders.
    Dat heb jij dan weer zeg, een lekkend aquarium, kan me voorstellen dat het nu raar is zonder, had ik ook toen wij besloten onze bak op te ruimen. Ook al zeggen ze niets, het beweegt toch gezellig.
    Je kaart is weer een plaatje en nu het aquarium weg is heb je gelijk een nieuw plekje om al je mooie kaarten neer te zetten ;-).
    Groetjes en een fijne dag vandaag,
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je ouders. Wel fijn dat je vader in huis was met het lekkende aquarium, heeft de schade toch beperkt gehouden. Herinner me nog als de dag van gister dat bij een vriendin het aquarium was geknapt terwijl er niemand aanwezig was, was een giga ravage. Je kaartje ziet er zoals gewoonlijk weer helemaal super uit.
    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allereerst proficiat voor en met je ouders! Arme paps met de visjes...het is toch een man met een gouden randje! Trouwens, ik vind dit ook wel een kaart met een gouden randje! Eet smakelijk vanavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je ouders
    wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt Anita
    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je ouders! Gelukkig zijn de visjes ongedeerd gebleven in dit avontuur, maar het is inderdaad wel jammer van je aquarium. Wat een mooie, uitgebreide kaart heb je gemaakt. Doe je deze ook wel eens op de post? Dan heb je een flinke envelop nodig! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk van je ouders...toch een geweldige mijlpaal...geniet er maar van vandaag.
    En je kaartje is weer super leuk Anita...hele mooie accentjes erop gemaakt

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Van harte gefeliciteerd met de 50e trouwdag van je ouders Anita, een hele gezellige dag gewenst, je kaartje is super geworden, ziet er prachtig uit....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Anita, gefeliciteerd met het 50 jarig huwelijk van je ouders, dat ze nog maar lang saampies mogen zijn.
    Wat het aquarium betreft, meis dat scheelt weer veel schoonmaakwerk, wij hadden die vroeger, héél vroeger ook,het is wel ontzettend gezellig.
    je kaart mag er ook weer zijn, je bent goed in vorm meis, lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met de trouwdag van je ouders, Anita, en een heel fijne dag gewenst!
    Wat en schattig kaartje heb je toch weer gemaakt, alles past zo mooi bij elkaar. Vind 'm prachtig (en ik ben zelf niet eens een stempelaar en inkleuren kan ik al helemaal niet, dus dat wil wat zeggen :o)
    En wat een stunt met het aquarium, zag het al helemaal voor me...die arme paps!
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 50 jarig jubileum van je ouders, Anita.
    En wat een toestand met het aquarium, 't is wel heel mooi om naar te kijken, maar dat hij gaat lekken dat moet je niet hebben. Wel een geluk dat de dierenwinkel ze wilde hebben. Je kaartje ziet er weer tip top uit. Helemaal mooi.
    Gezelligheid vanavond.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je ouders. Echt een mijlpaal.
    Wat een gedoe met het aquarium.
    Je kaartje is super.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je kaart is een schatje, type dit met één oog richting ons aquarium, moet er niet aan denken..........................groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Allereerst proficiat met je ouders!
    Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Van harte met je ouders Anita. Geniet van dit bijzondere moment. Ken helaas ook het probleem met het aquarium:-)
    Je kaartje is schitterend geworden. Mooie mallen en kleurtjes heb je gebruikt.
    Fijne dag!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Van harte gefeliciteerd met je Ouders. 50 jaar is best lang. Velen halen dit niet helaas. Daar staan we nooit bij stil, maar onze ouders hebben de 12 1/2 niet gehaald. Heel fijne dag moet je ze maar wensen. Komt de burgermeester bij jullie ook met een fruitmand?
    Je kaart is super leuk. Genieten. En je vissenverhaal ook!!!! Zag het zo voor me gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan! Wat een waterballet zeg...Maar leuk verteld! Ik kon er wel om lachen. Je kaart is prachtig!!! Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig verhaal, prachtige kaart, maar het mooist is toch 50 jaar huwelijk... gefeliciteerd!
    groetjes, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat een topper van een kaart Anita, en wat een drama als je aquarium lek is, want dan zit er wel veel water in hoor.
    Gelukkig hebben de vissen het nog gered
    Gefeliciteerd met je ouders hun trouwdag,
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooi kaartje heb je gemaakt, heel mooie kleuren en heel uitgebreid! Dat is weer een lekker knutselavondje geweest. Hé ja met die vissen, wat vervelend dat het net gebeurd als je vader bij je is, maar gelukkig is alles gered behalve het aquarium. En van harte gefeliciteerd met het vijftig jarig huwelijk van je ouders! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  24. van harte gefeliciteerd met ouders en wat een mooie kaartje heb je gemaakt

    groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Zo 50 jaar getrouwd wat super .Gefeliciteerd met je ouders ,en een hele fijne dag .
    Je kaart is ook weer een plaatje erg mooi gedaan weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Never a dull moment is op jou en je leven wel echt van toepassing eh Anita, die arme Paps valt echt steeds met zijn neus in de misere-boter!! Vandaag groot feest, hopelijk zonder toestanden en alleen maar een gouden randje!!!! Je kaart is weer super!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ohh wauw het is weer een plaatje hoor! Ik vind die randjes aan de zijkanten ook zo gaaf! Echt een top kaart!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik heb echt medelijden met je vader, gelukkig viert hij vandaag samen met je moeder hun gouden jubileum, wat een tijd he, gefeliciteerd!!! Je kaart is weer een plaatje!!!


    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt, en de kleuren zijn super
    groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita,
    Gefeliciteerd met je ouders en een fijne dag gewenst!
    Je kaart is weer een topper!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterende kaart, en gefeliciteerd met het gouden huwelijk van je ouders. Een fijne dag en nog vele jaren gewenst. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gefeliciteerd met je ouders mooi is dat hè, zo lang saampjes. Mijn oom en tante waren vorige week ook 50 jaar getrouwd ik vind dat prachtig.
    Mooi kaartje ook hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dacht ik toch even dat je ouders nog net niet lagen te spartelen omdat ik eerst Facebook had gelezen, pfff, valt gelukkig mee:-)

    Nogmaals van harte, eet smakelijk en alvast een heel fijn feest!

    Je aartje is, zoals gewoonlijk, een toppertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Gefelicteerd met je ouders en hoop dat jullie a.s 12 okt een geweldig feessie hebben.
    En je kaart is weer prachtig.Fijne dag

    lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Een geweldige kaart Aniet en van harte gefeliciteerd met je ouders Super vindt ik dat 50 jaar .
    En heel jammer van je Aquarium maar gelukkig dat de visjes toch nog gered zijn door je pa
    Lieve groetjes
    Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  36. tjee....gelukkig dat je vader er bij was, geluk voor de vissen en jij voor de vloer.
    je kaart ziet er mooi uit!
    en gefeliciteerd met je ouders trouwdag! een feestdag waard! veel plezier en ik wens je ouders dat zij nog lang van elkaar mogen genieten!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  37. meid zo als jij altijd zegt het is weer een toppertje dit kaartje hi hi

    heel mooi weer gedaan anita in rose paars en met deze bestie is ook een schatje he die heb ik ook prachtige details neergezet en bloemen een hele mooie dus

    dan gefeleciteerd met je ouders en geniet van de dag
    jammer van de visjes is dan ook zo kaal he

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gefeliciteerd met je ouders.
    Mooie kaart heb je gemaakt Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ach....wat een toestand met het aquarium. Gelukkig is het weer opgelost :-).
    Gefeliciteerd met het 50-jarig huwelijk van je ouders!! Lekker eten en dan nog een feestdag....leuk!! Geniet ervan.
    Je kaart is schitterend! Mooie kleuren en hele leuke stanzen gebruikt!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita,
    Wat een prachtige kaart. Gefeliciteerd met het gouden huwelijk van je ouders.
    Zal zeker wennen voor ze zijn zonder aquarium.

    Groetjes vanuit het Oosterhoutse

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Gefeliciteerd Anita, wat een feestelijke dag en nog wat in het verschiet ook.
    Je kaart is schitterend, ik hou er zo van om buiten "de lijntjes" (in dit geval kaart) te gaan zoals jij met deze kaart hebt gedaan, heerlijke volle kaart, erg mooi.
    Ja die vissen zul je best wel missen, wat een verhaal zeg pfff.........en die dingen gebeuren natuurlijk altijd als je er zelf niet bij bent. Gelukkig heeft je vader het goed verholpen allemaal. Fijne dag vandaag en geniet ervan.
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  42. wat een bjoetie Anita , en zo mooi ingekleurd.
    prachtig gemaakt meisje en ik heb weer om je blogpost gelachen.
    jij maakt ook altijd wat mee als vredestein band ( ha,ha ).
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita,
    Van harte Gefeliciteerd met het 50 jarig huwelijk van je ouders! wat een mijlpaal zeg.
    En je kaartje is weer super zeg! En nog een geluk dat het aquarium niet in 1 keer uit elkaar klapte, die verhalen ken ik ook!! Vaders heeft het prima opgelost!
    En natuurlijk kun je alle volgers niet meer bijhouden, het is voor mij al bijna geen doen meer en jij hebt er twee keer zoveel....Pffft en de challenge bloggen nog.....meer gaan selecteren, anders hou je het niet vol allemaal! en kun je geen prachtige kaartjes meer maken. En de vredestein band daar moest ik weer erg om lachen zeg. Fijne avond en liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Anita,
    Proficiat met je ouders en de felicitaties voor je ouders.En geniet van de avond.Wat erg van je visjes en dat je vader er net weer bij uit moest komen.Gelukkig krijgen de visjes weer een nieuw tehuis.Je kaartje is weer schitterend, mooie kleuren zijn het.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. heel erg mooi het kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Proficiat met je ouders Anita! Maak er een gezellige dag van.
    Je kaartje is weer prachtig zoals altijd!
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Gefeliciteerd met je ouders! Prachtig kaartje heb je weer gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Van hartegefeliciteerd met je ouders en je kaartje heb ik al zo bewonderd op face book maar toch een bericht op je blog hoor hoort erbij

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Gefeliciteerd met je ouders.
    En wat een beauty van een kaart
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Schitterend weer meis en wat een lieve bloementjes.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het is een beauty Anita, heel mooi.
    Gefeliciteerd met je ouders, geniet van het etentje.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Een hele mooie kaart en voor ons een vermakelijk verhaal. Voor je vader wat minder leuk, waarschijnlijk. Zijn jullie al aan de lege plek gewend?
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat een prachtige kaart Aniet mooie pasteltinten.
    en fijn dat de visjes weer een huis hebben.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoi Anita,
    Van harte gefeliciteerd met het huwelijksjubileum van je ouders, 50 jaar, super..en och je arme visjes, gelukkig zijn ze goed terecht gekomen en dan nog de afsluiter, je prachtige kaart, weer helemaal super..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Gefeliciteerd met je ouders en je kaartje is weer prachtig.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Proficiat met het huwelijks jubileum van je ouders. Die van mij zijn al meer dan 60 jaar getrouwd.
    Ik hoop dat je geen waterschade hebt door die lekkage van het aquarium ?
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Gefeliciteerd met het huwelijksjubileum van je ouders Anita ,
    Die arme visjes zullen ook wel geschrokken zijn , oeioei en al dat gedoe errond, tja probleem opgelost , maar toch
    Je kaartje is super de super mooi , love it
    grtjs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  58. gefeliciteerd met je ouders wat een mooi kaartje heb je gemaakt jammer van je vissen groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  59. gefeliciteerd met je ouders Anita wat een mijlpaal nu heb je weer een plekje voor wat anders te zetten dan is dat lege ook weer opgelost ,ook je kaartje is heel mooi.
    eet ze lekker en gezellig.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Gefeliciteerd met je ouders. Ach ach je vissen, sneu, hopelijk geen water schade? O help!!! Nou je kaart is in ieders geval weer helemaal te gek!!!!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Prachtige kaart. En sorry ik moet toch lachen om jou verhaal.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Goh wat vervelend van de vissen Anita....Maar je kaartje dat ziet er weer super uit

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Allereerst van harte met je ouders en wat sneu voor je vissen! Scheelt een hoop licht ook in je kamer hè?!
    Wat is je kaart toch weer ontzettend mooi Anita!! Mooi ingekleurd ook en prachtig zo met alle details. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Goh wat een verhaal weer met die vissen zeg. Ik zag het al helemaal voor me je vader met die emmer aan zijn hand naar de dierenwinkel. Je kaart is weer prachtig.
    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Volgens mij is het nooit saai in huize Aniet. :). Je kaartje is weer erg leuk geworden met het stoere chickie erop.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Anita. Wat weer een top creatie. Mooie kleuren, supermooie afwerking. En leuk mallen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Aniet,
    wat een gave kaart!
    En gefeliciteerd met je ouders! Een heel mooie mijlpaal! Jammer van de vissen...
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Schitterende kaart. Mooi zachte kleuren en prachtige bloemen heb je gebruikt.
    Gefeliciteerd met je ouders en lekker uit eten geweest?
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  69. I love your card, coloring and flowers!:))
    Thanx for joining us at My Besties Norge
    We wish you the best of luck, and hope to see you back next time!

    Hugs
    Ida
    DT member atMy Besties Norge

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Anita , wat een verhaal over die vissen .... gelukkig is het goed voor ze afgelopen. Je kaart is weer erg mooi !! FIJN WEEKEND ! Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een verhaalweer van je vissen. Moest stiekem wel een beetje lachen. Wat een tijd al zeg. Dat is tegenwoordig toch zeldzaam. Zeker een feestje waard. Je kaart is ook weer super

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een schitterend kaartje en wat he b je de mallen mooi verwerkt.
    groetes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita