30 oktober 2013

Had gewoon trillende wangen!

Oh wat een weer hé afgelopen maandag, ben niet zo gauw bang voor wind, maar nu ik vond het toch wel heel erg eng hoor. Je hoorde zelfs als je in de lift stond de wind loeien door de kieren heen en oh ja de ontruimingsoefening hoe was die, nou niet want hij ging gelukkig niet door. Dat is maar goed ook want dan hadden ze volgens mij buiten echt een rampenplan kunnen uitvoeren. Wij zitten in het Paleis van Justitie op een aangelegd eiland op het IJ dus je snapt superveel wind, als het 30 graden is heb je nog het gevoel dat het koud is door de wind die er altijd is en nu echt werkelijk het was net alsof je aan het parachuut springen was, je voelde gewoon je wangen trillen, vloog nog net niet de lucht in. Oké misschien wat overdreven maar had er toch niet aan moeten denken dat er 400 man de loopbrug op moest om naar de veilige plek voor de ontruimingsoefening te gaan, ben bang dat er dan echt ongelukken gebeurd waren en echt hoor dat is niet overdreven. Het was de hele dag sirenes op en af in de stad die ik hoorde door alle omgevallen bomen e.d. en een top beslissing om het niet door te laten gaan zeker nadat er geadviseerd was om niet de straat op te gaan in de stad. Heb je die jongen gezien op zijn fiets die bijna onder een boom geplet werd ........ nou die had echt een bescherrmengeltje op zijn schouder, dat kan helaas die toeriste niet zeggen, zo erg ben je op vakantie in Nederland en kom je om het leven onder een boom. Maar goed ik wijk weer eens goed af, op naar mijn kaartje. Heb gisteren weer lekker met al mijn kistjes om me heen een kaartje zitten maken en ik vind dit toch wel é♥n van de geweldigste Besties die ik in bezit heb, ik vind haar zo superleuk dus het werd hoog tijd om een kaartje met haar te maken en heb dat dan ook gedaan. Wil haar laten meedoen aan de challenge van My Besties Challengeblog waar deze keer alles mag.

 
Bedankt weer voor de supergave reacties op mijn kaartje met de bloemen, heb er weer van genoten met het glimlachje van oor tot oor. Super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

76 opmerkingen:

  1. Kijk d'r nu eens staan ze kijkt zo onschuldig in de camera...en lief afdrukje heb je gebruikt voor je prachtig kaartje.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi aniet ! wat heb jij altijd vanalles 'leuk' te vertellen, je zou een boek moeten schrijven, ik denk dat iedereen dan super kan lachen, hoe jij alles zo kan beschrijven ! hahahahaha
    ach, de wind, griezelig he? jawel, samen met mist vind ik het ook 1 van mijn onaamgenaamse weersomstandigheden, dan blijf je inderdaad beter lekker binnen !
    je kaartje is weer een plaatje, ik denk dat de andere deelnemers zich kunnenonthouden want jij ben zowieso de winnaar =)
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kaart is weer super hoor Aniet zo mooi

    Gr malika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heeel verstandig om die oefening niet te doen ... moet er niet aan denken dat we geen Anietje meer hebben!!! Echt super gevaarlijk weer! Ik moest van mijn manneke ook binnen blijven mocht niet weg!! Nou ik vond het heeerlijk lekker knutselen , hihihih! Je kaart is ook heerlijk en die bestie is echt een om te koesteren !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita,

    Nou je kan mij de hand schudden en misschien ligt het aan de naam.
    maar ik ben ook absoluut geen held en ik vond het ook doodeng!
    Ben blij dat vandaag de zon weer schijnt! pff en wat een ravage, echt te erg voor woorden.
    Maar je kaartje is weer prachtig geworden!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi kaartje weer Anita!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een wondermooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig gekleurd weer, dit was vast weer een feestje met roze en blauw. En de wind... wat een gedoe hé. Ik ben zo blij dat ik vrij ben, ik heb lekker zitten freubelen en ben de deur niet uit geweest. Ik had wel een afspraak, maar die heb ik verplaatst. Ik durfde met mijn kleine autootje de weg niet op. Blij dag het maar een dag echt storm was en fijn dat de oefening bij jou gecanceld was. Je zou maar ongelukken krijgen door de wind, tijdens een veiligheidsoefening. En nu hopen dat hij is verplaatst naar een dag dat je niet werkt hé, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Maar goed dat de oefening niet doorging, het was bij jullie bar en boos. Hier viel het gelukkig wel mee. Je kaartje is weer een bjoetie geworden. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wouw, prachtig verhaal en een heel mooi kaartje weer , mooie kleurtjes bij elkaar . Schattig stempeltje .
    Groetjes, Afra

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja het wat wat met dat weer zeg. Hier in het zuiden viel het gelukkig mee.
    Maar goed dat je niet onnodig er uit moest want stel je toch voor dat je was weggevlogen met bibberende wangen......... Dan konden we niet meer genieten van je prachtige kaartjes . Net als deze,, wat heb je dat weer prachtig gedaan.
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik had ook al mijn twijfels of de oefening wel door zou gaan Anita, de hulpdiensten waren nu heel hard nodig overal! Ik moest er ook even uit met de hond, maar het was een hele korte ronde want het was niet veilig. Gelukkig waren de ochtend en avond spits zonder hevige windstoten. Maar ik wijk ook af...je schitterende kaartje is weer zo mooi gemaakt, prachtig in het roze en blauw tinten en met taart kleedje!! TOP!
    fijne dag en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gelukkig dat de oefening niet door ging het was bar en boos en nu schijnt het zonnetje weer apart.Maar je kaart is weer helemaal mooi.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. een schatje, liefs, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi anita
    wat een leuke vrolijke kaart en wat een gave besties die had ik nog niet gezien, dus zit dubbel te genieten
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooi kaartje! Zo leuk met al dat rose en het lieve afdrukje :-))
    groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi hoi Anita, wat een geweldig lief kaartje!
    en ja, dat weer van maandag!!! gelukkig schijnt nu het zonnetje....
    liefs, Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. een prachtig bewerkt kaart heb je gemaakt Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hallo Anita,

    Jeetje wat was het erg he die wind gelukkig maar dat het niet door is gegaan.
    Je kaart vind ik weer super lief en prachtig gemaakt.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wowwww wat een super lief kaartje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. ja was even bar en boos met de wind maandag meid hier ook hoor

    had het gezien van die jongen die de boom is ontsprongen

    je kaart is weer prachtig en deze bestie heb ik ook sinds kort in mijn bezit zo mooi vond ik haar moet er ook nog mee aan de slag .

    je hebt mooie details er op verwerkt en weer lekker rose

    bestie ook erg mooi ingekleurd

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een schatje weer, groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat een dotjeeeeeeeeeeeeeeee ze is echt schitterend Anita

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw Aniet, wat een prachtig en lief kaartje!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hi Aniet. Je kaartje heeft gelukkig niet geleden onder de storm. Maar dat het erg was ...... vreselijk. En wat je zegt die fietsjongen had echt een engeltje op zijn schouder, net als de mensen in dat huis en die boerderij, waar twee bomen omvielen en aan 2 kanten net naast de huizen. Ongelooflijk. Hier was er nauwelijks wat. Zie mijn blog.
    Maar het is weer prachtig herfstweer vandaag. Gr Leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Geweldig wat weer een beauty van een kaart, ben ook weg van de kleuren!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat heb je er weer een lief kaartje van gemaakt
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een super leuke kaart weer.
    En ook ik vond de wind niet meer leuk maandag. Normaal interesseert het me niet zo maar nu wilde ik voor mijn gevoel overal zijn. Thuis, bij de boot, meiden ophalen, bij mijn moeder nou noem maar op. Gelukkig is het nu een stuk rustiger. Al waait het nos steeds flink.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een super lief kaartje heb je in elkaar geknutseld Anita, gelukkig is het vandaag mooi herfstweer met het zonnetje erbij.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. wat gelukkig dat de oefening niet doorging het was echt bar en boos echt weer om lekker thuis te blijven en lekker te knutselen maar ja dat kan niet iedereen er moet ook nog gewerkt worden je kaartje is weer echt top groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Gelukkig dat je maandag binnen hebt door gebracht, dit is weer een hele mooi Betsie, die je weer prachtig hebt ingekleurd. Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zo grappig eigenlijk dat iedereen zijn eigen verhaal heeft over maandag...
    Je kaartje vind ik weer een pracht, heel mooi gemaakt ☺
    Liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtige kaart Anita!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita,
    Gelukkig hadden wij hier in Drenthe nauwelijks last,het waaide wat harder, maar dat was dan ook alles, in Amsterdam en omstreken, was het veel heftiger..je schattige Bestie past weer super op je mooie kaartje, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Schattig je bestie. En mooi weer alles gecombineerd
    Hier in Zwijndrecht viel de wind wel mee, we krijgen steeds meer extreme weersomstandigheden. Maar ja we doen het er maar mee hahaha
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Het is een schatje geworden, hele mooie kleuren en zo'n mooi afdrukje.

    liefs,
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Een prachtige kaart in weer hele lieve kleurtjes .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ahhh wat is ie weer super de super leuk!! Mooi kaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anoniem14:06

    Super mooie kaart Anita en zo schitterend ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een prachtige kaart heb j er bij Aniet.
    Heel mooi gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Nou wat een weer was het maandag... Ik moest mijn zoons ophalen van school met de auto en die voelde ik telkens helemaal naar 1 kant trekken en moest echt hard bijsturen... echt eng! Dat er ook niet meer doden gevallen zijn dan 2 dat mag echt een wonder heten.
    Maar nu weer over naar de orde van de dag... wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt! Echt prachtig.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Een hele mooie kaart in mooie zoete kleuren. Een schattige digi en mooie details. Je hebt ook mooie mallen gebruikt! Een prachtig geheel! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Het was maandag inderdaad bar en boos Anita en och wat hebben er toch nog veel mensen beschermengeltjes op hun schouders gehad!! Ik werk in Harlingen maar daar was het ook niet best.....niet dat ik er op die manier last van had want ik zat heerlijk binnen maar daar en bij ons in het dorp leek het wel oorlog....brrr, hoeft van mij niet weer zo erg, eng hoor! Maar ook ik dwaal af....je kaartje is niets niet eng, integendeel Anita, het ziet er prachtig uit hoor! Net zoals die andere creaties die ik even gemist heb. Het is allemaal zeker de moeite van het bekijken waard!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een superkaartje Anita, heerlijke kleurtjes!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een geweldige kaart heb je weer gemaakt! En je Bestie is inderdaad erg leuk!

    Gelukkig ging de oefening niet door zeg! Erg die wind he! Ik was nog wel op mijn fietsje naar kantoor gegaan. Gelukkig viel het s' middags mee!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een supergaaf kaartje, schitterend !!

    XXX Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ze ziet er weer super schattig uit! En nee.....een ontruimingsoefening was maandag niet verstandig geweest lijkt mij. Bij mij op school hebben ze niet moeten oefenen maar daadwerkelijk ontruimen ivm rondvliegende steiger palen...... (Ik blij dat ik vrij was....)
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een super schattig kaartje, Anita, helemaal leuk!
    Gelukkig dat de oefening niet doorging, het was ook echt geen doen met die wind!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wauw, geweldig kaartje Anita.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Die storm was niks, ben ook lekker binnen gebleven omdat het kon, denk straks waait Eva nog weg :-| Niet erg realistisch misschien, maar bomen gingen ook, dus waarom kleine meisjes niet?! Hopelijk zijn we voorlopig weer van al dat gestorm af! X

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Weer een prachtig kaartje Anita! En je bloementoefje is zo leuk met die veertjes!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Dan staat die oefening jullie nog te wachten !
    Wat een lief kaartje met veel versieringen.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Anoniem20:49

    Nou idd Anita wat een storm, vind het altijd vreselijk als het zo hard waait,
    Maar je kaartje is weer heel mooi en lief.En het stempeltje heb je weer prachtig ingekleurd .
    Succes met de oefening want die zal toch wel een keertje gedaan moeten worden
    Fijne avond Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. prachtige roze kaart gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. In één woord: een schatje!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi hoi Anita,
    sjonge wat een opluchting dat je niet in die storm hoefde te zijn met een ontruimingsoefening!
    Wat ben je weer mooi bezig geweeest met je prachtige kaart!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Die jongen op de fiets had waarschijnlijk dit engeltje op z'n schouder zitten. ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita,

    Wat een opluchting dat de oefening niet door ging kan me voorstellen met die wind geen pretje. Je kaartje is zoals gewoonlijk weer een beauty.

    Lieve Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Een schitterend kaartje.Ik denk dat ze een van mijn favo's is deze Bestie.

    Lfs Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  61. wat een schitterende kaart.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  62. een schattig kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wouwwwww Anita, super de suup adembenemend kanniewaarzijn Prachtig, schitterend beautiful megageweldig, ik weet niks meer te verzinnen, hi hi. Je bent een kanjer op kaartgebied. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat is deze kaart weer mooi zeg! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een schatje weer Anita.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat fijn dat ze zo slim waren om de oefening niet door te laten gaan.....Het is werkelijk waar verschrikkelijk dat er een paar mensen zijn omgekomen in deze storm.
    Je kaart is er weer één van de bovenste plank Anita. Supermooi!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Het is weer een schat van een kaart geworden.
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Zoals altijd weer een prachtige kaart meis.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Schitterende kaart, Anita. mooie kleuren en een prachtige bestie
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een schitterend kaartje, deze Bestie is zeker een schatje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een schatje Aniet......echt een geweldige digi en supermooi verwerkt. Leuk dat je meedoet bij My Besties USA.....liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een verhaal :-) Het waaide ook echt heel hard.. Je kaart is weer helemaal mooi! Prachtig gedaan! Er is weer zoveel te zien..
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat is ze lief, Anita. Het is weer een plaatje.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Oooh Anita...je bent gelukkig niet weggewaaid...wat een dotje is deze stempel en wat een lekker zoet kaartje heb je er mee gemaakt...complimentjes...fijn weekend en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hoi Anita

    Wat een schatje is het weer, heel mooie in het roze met blauw, het blauw knalt ervan af.
    Een heel fijn weekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  76. This is beautiful Anita. I love your choice of Bestie and the design and embellies are gorgeous. Thank you for sharing this with us at the Bestie Challenge.
    Have a lovely week.
    Hugs Sharon, x


    Nellies Handmade Cards

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita