11 september 2013

De blaartjes stonden werkelijk op mijn duimpje!

Weet je nog dat ik een aantal weken geleden vertelde dat mijn ouders hadden gevraagd of ik de uitnodigingen wilde maken voor hun 50-jarig huwelijksfeestje, nou het is me gelukt hoor. Maar jeetjemeneetje wat een werk, heb maar liefst 480 keer mallen uitgedraaid en geembossed op mijn oh zo geliefde Big Shot, maar ik kan je zeggen die vond ik op een gegeven moment echt niet zo leuk meer. Zelfs mijn ene plaat had er genoeg van en was op een gegeven moment zo krom dat ik een nieuwe heb moeten pakken. De blaren stonden werkelijk op mijn duim, hahaha ben ook niets gewend had er zelfs gewoon spierpijn van. Er is nog net geen spierbal ontstaan op mijn rechterarm. En zoals je inmiddels weet houdt moeders niet van die gekleurde poppetjes, nee dat mag ik zo niet zeggen, ze vindt ze mooi (tenminste dat zegt ze) maar niet om op te sturen naar volwassenen. Dus ja wat doe je dan je maakt een kaartje die moeders en vaders (ach die vindt volgens mij alles wel goed) mooi vinden, eerst maar eventjes een proefje gemaakt en ze was er helemaal in haar nopjes mee dus toen kon het echte werk beginnen. Heb de ene helft wit, en de andere helft roze gemaakt, geen superingewikkelde kaart maar ach als zij hem prachtig vinden, daar doe je het toch voor nietwaar. Hij mocht ook weer niet te dik worden voor de verzendkosten dus roosjes en dergelijke kon ik er helaas niet op verwerken, maar ook al weegt de kaart werkelijk bijna niets is ze van de week door de postbode verwend met allemaal tekort-portokosten-brieven van de TNT, is toch bijna niet meer leuk om een kaartje te sturen. Ach achteraf hebben we er hard om moeten lachen, was ook zo een grappig gezicht die hele stapel. Maar goed ze zijn inmidels allemaal verstuurd en nu kunnen we op naar het feestje in oktober, gezellig. En dit is hem dan geworden.

hier nog een foto met de binnenkant ernaast 
en daar liggen ze dan allemaal te wachten om verstuurd te worden 
en hier degenen waar het allemaal om draait mijn lieve paps en mams 


 Welkom Sandra, Vos en Kaija op mijn blog, superleuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig. Wat heb ik weer genoten van jullie reacties op mijn bling bling kaartje, het glimlachje was weer goedschiks aanwezig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

80 opmerkingen:

  1. Hoi hoi Zeker een werk, met een mooi reslutaat.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super mooie kaartjes heb je gemaakt.
    Vind je ouders er beide nog best heel erg jong uitzien.
    (voor een 50 jarig huwelijk)
    En volgens mij kun je tegenwoordig beter gelijk 2 postzegels op een kaartje plakken, want elke keer al ik ze weeg, komen ze bijna altijd boven de 20 gram uit.
    Eigenlijk ook wel erg logisch omdat je best veel laagjes papier gebruikt en dan het liefst ook nog een beetje wilt versieren.
    En wil niet graag dat een ander een kaartje van mij krijgt en dan later een boete moet gaan betalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow Anita over productief gesproken zeg! knap hoor, ja kan me echt wel voorstellen dat je er blaren van over heb gehouden maar het was voor een goed doel ;) en ziet er geweldig uit, wat een leuk stel je ouders ,leuke foto ze zijn super trots op hun dochter :)
    XX Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow wat een berg werk heb je verzet maar het resultaat mag er wezen heel mooi.En op 3 okt word mijn kleindochter 3 jaar
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O wat een werk en o wat mooi. Je mag tevreden zijn. En wat een gedoe met postzegels he? ik weeg ze maar van te voren. Groetjes, en straks een fijn feest. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,

    Jou uitnodigingskaart ziet er prachtig uit! Wat een werk hè! Maar je hebt het hem geflikt ;-)
    Nu je armen en je rug denk ik ook van het draaien rust geven en op naar een mooi feest. Want met zulke mooie kaarten moet er wel een mooi feest achteraan komen.
    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo zeg wat een werk. Maar wel een heel mooi resultaat.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja ik weet hoe het is; heb ook eens 60 dezelfde uitnodigingen gemaakt met stansjes door mijn double do en alles gedistressed met distress inkt, maar Anita, wat heb je het er weer goed afgebracht: Ze zijn prachtig geworden.
    Leuk met dat hart en de tekst aan de binnenkant en bedankt voor de leuke foto's.
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou, dat was het toch allemaal waard, je paps en mams helemaal happy ermee. Zo lief dat je dat deed voor ze! Het is dan ook wel een supermooie kaart, Anita!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt, Anita.
    Wel een heel werk geweest, maar het resultaat mag er zijn.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,
    Super..wat zijn ze leuk, mooi met de trouwfoto, simpel en chique..en ja die PostNL heeft het maar wat druk om porto-tekort kaarten te bezorgen, dat is hier dus ook..Wat fijn Anita, om dit feest nog te kunnen vieren met je ouders, alvast een hele fijne dag, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ach ik erger me zo aan die stomme post, je mag bijna niets meer op je kaart plakken anders zit je al meteen boven het gewicht, en heb je al meteen die tekort aan porto aan je broek hangen!!! Je kaartje met de foto is super geworden Anita, ik vind een foto altijd leuk en heel persoonlijk! Ze mogen weer trots zijn op je kaartje Anita, fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een hoop spierpijn, zere dum, kromme plaat maar oh oh oh Anita wat een prachtige kaarten heb je gemaakt en als ik dan die stralende gezichten van je jeugdige Paps en Mams zie..........dubbel en dwars waard geweest toch??
    Ik heb een klein weegschaaltje gekocht maar in feite komt het er op neer dat er op ALLE post minimaal 2 postzegels en vaak meer moet. 20 gram weegt een bijna kale kaart al en aangezien we die niet maken............kassaaaaaaaaaaaa en straks in januari wordt het weer duurder, bijna niet leuk meer!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jeeeeeetje Anita.....wat een werk, al die kaartjes. Zo heb je wel eer van je werk, want je krijgt ook van alle genodigden ongetwijfeld complimentjes.
    Ach.....en blaren verdwijnen weer ☺☺☺.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig gemaakt Anita,en zoveel werk petje af hoor.
    Die porto kosten daar baal ik ook van het is zo niet leuk meer om een kaart te versturen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Hoi

    Jeetje wat een werk maar wel echt super leuk .
    kan me voorstellen dat je er blaren van kreeg .Poehhhh al die mallen er door .
    Maar het is het wel waard het zijn super mooie kaarten zo .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige kaart heb je gemaakt Anita, zien er supermooi uit, wat een werk heb je er aan gehad, maar het resultaat mag er zijn. Komen vast nog wel complimentjes van degene die ze ontvangen, maar je mag best trots zijn op je freubelwerk....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtig zijn ze geworden! Natuurlijk is het veel werk maar het resultaat mag er zijn.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw Anita. De uitnodigingen zijn prachtig. En wat een werk heb je gehad. Maar het resultaat is geweldig hoor. Heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. whoow wat een werk en wat mooi anita
    het ziet er heel mooi uit
    je mag trots zijn op je werk hoor

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  21. O Wat erg van al die portokosten, 20 gram heb je zo en 2 postzegels maakt en kaart inderdaad wel prijzig.
    Je kaarten zijn superleuk geworden, wat een werk is dat geweest zeg maar het geeft vast wel voldoening. Zeker omdat je pa en ma er tevreden over waren, daar doe je het voor. Je hebt een prachtige foto van je ouders op de kaart verwerkt en zo leuk om te zien hoe ze er nu uitzien, een leuk, vrolijk stel.
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooie uitnodigings kaarten Anita en de tekst vind ik ook leuk gedaan.
    Mooie foto,s van je ouders.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wow wat een prachtige uitnodigingen Aniet! Super!
    Ik had me er niet aan gewaagd denk ik, respect hoor :D!
    Alvast heel veel plezier en natuurlijk van harte met je pap en mam :D
    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita,

    Vervelend die portokosten maar je kaarten zijn geweldig en kan me voorstellen dat je blaren hebt maar die gaan snel weer over joh, je resultaat maar eer wezen en je doet dat toch voor je ouders met een prachtig resultaat, ze zullen best trots op je zijn.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Dat heb je weer mooi gedaan, Anita!. Je ouders zullen wel trots op jou zijn!. Nu op naar het feestje!.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh Anita, wat heb je voor hen leuke uitnodigingen gemaakt. Ik kan goed geloven dat je je big shot even niet meer kon zien en dan blaartjes op je handen ach ach...gelukkig heb je er 2 heel bijzondere mensen superblij mee gemaakt want daar doen we het toch voor he. Heel leuk gedaan met hun foto!

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw Anita.. Wat een hoop werk maar het eind resultaat mag er wezen!!Heel leuk met die trouwfoto op de voorkant en de tekst is erg toepasselijk.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Anita,
    Petje af meis, wat zien ze er geweldig mooi uit en wat een werk, er gaan er vast nog meer bij je aankloppen, om zo'n serie te maken, hihi. En ja, kaarten versturen wordt een dure hobby, met 1 postzegel red je het gewoon niet meer. Dat wordt met kerst zelf de meeste post bezorgen ben ik bang!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je ouders zeg en wat een werk is dat geweest! Super dat ze er zo blij mee waren, daar doe je het tenslotte allemaal voor en de porto, tja, wat moeten we daarvan zeggen he, dat is gewoon niet mis maar voor zo'n gelegenheid is het het wel waard.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een werk, maar wat een bijzonder mooi resultaat Anita!! Prachtig, ik kan me voorstellen dat je lieve ouders er blij mee zijn, schitterend gedaan! Nog bedankt voor je lieve woorden die je op mijn blog achterliet. Nu even tijd op het werk om te bloggen en van jullie mooie creaties te genieten!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Meid wat een werk. Maar het zijn prachtige kaartjes geworden !!

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een werk, maar zeker de moeite waard Anita ik vind de kaartjes prachtig. En wat heerlijk dat jullie dit samen mogen vieren.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Oh wat TOP!!! Aniet, dat geeft toch een heel persoonlijke tint aan de dag en het feest. Het ziet er zo mooi uit. En je ouders zien er goed uit zeg en ook zo gelukkig met elkaar! Dat maakt het extra mooi om deze uitnodigingen te maken.
    Ze zijn prachtig. Hoe heet dat papier dat je gebruikt hebt, dat zo mooi glanst??
    Is dat briljant papier?
    Groetjes en sterkte met de duimen!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo Anita, je kan zien dat je de uitnodigingen met liefde hebt gemaakt, ze zien er prachtig uit, wat een leuke ouders heb jij, wees er maar zuinig op hoor.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Supergaaf Anita en wat zullen je ouders trots op je zijn! Mooi met de trouwfoto erop en leuke foto's van nu. Alvast een heel fijn feest toegewenst en dat je ouders nog maar lang van elkaar mogen genieten.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een prachtige en persoonlijke kaarten heb je gemaakt! Schitterend! Maar wat een werk zeg.... Je zult die kaarten in je dromen ook af en toe wel eens tegen gekomen zijn!?
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een fantastisch werk en je hebt dat zo zo mooi gedaan.
    Hier haal je toch wel heel veel eer van.
    Prachtig hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Nou Anita, dat zijn werkelijk schitterende uitnodigingen geworden.
    Je hebt er veel werk aan gedaan en je mag er trots op zijn.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een werk heb je daaraan gehad Anita, maar ze zijn wel heel erg leuk geworden! Heel mooi gedaan!

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat mooi geworden, Anita. Maar, meis, kan me voorstellen dat je er een heel werk aan hebt gehad. Het resultaat mag er dan ook zijn, hoor! Vind ze prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een werk zeg! Maar zo fijn dat je dat nog voor je ouders kunt doen toch? Ziet er prachtig uit!
    groetjes, Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. wat een prachtige kaarten heb je gemaakt Aniet.
    daar zullen ze wel trots op zijn.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Super supergaaf en wat een werk, maar wel de moeite waard, de portokosten zal ik maar over zwijgen, die stijgen de pan uit, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Voor zo'n gelukkig bruidspaar maak je toch graag een mooie uitnodigingskaart. De kaarten zien er prachtig uit maar ik kan me voorstellen dat je na zoveel keer draaien aan je big shot er echt even genoeg van had. Maar die enorme spierbal aan je arm heb je niet voor niets gekweekt. Je hebt twee mensen heel blij gemaakt met zo'n mooie uitnodiging. Ik wens jullie alvast heel veel plezier tijdens het feest in oktober. We kijken nu al uit naar jouw felicitatiekaart voor die unieke gebeurtenis. haha
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige uitnodigingen hoor Anita, en wat heb je een gezellige ouders! Enne... die portokosten, gewoon vergeten, blijkbaar proberen je het tekort bij Post.nl op die manier te dichten! Het zal vast een superfeest worden. Aan de uitnodiging zal het niet liggen.
    Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ze zijn wel erg mooi geworden Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat zijn de kaarten schitterend geworden. daar zijn ze blij mee zo te zien. Ik wil jullie al vast in oktober een heel fijn feest toe wensen.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ze zijn super !!! Dat heeft wel wat uurtjes gekost, maar wel een eer om die te mogen maken.
    Wat betreft de TNT, die weten er wat van, tegenwoordig weeg ik mijn kaartjes voordat ze op de post gaan.

    Liefs, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Zo dat is nog een freubelen....PRACHTIG zijn je uitnodigingskaartje voor je pa en ma....Dat moet wel een giga klus geweest zijn. maar ach zoals je schrijft voor hen doe en kan je alles....
    Leuke foto's van een gelukkig paar....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Oh wat heb jij lieve ouders, die foto straalt gewoon gezelligheid uit,
    wat mooi zeg !
    De kaartjes die je voor hun hebt gemaakt zijn echt schitterend, je
    mag trots op jezelf zijn dat je er zoveel hebt gemaakt voor hun,
    petje af hoor ☺

    Fijne (knutsel)week gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Super mooie kaarten Anita. En jeeeeemig, wat een werk! Al die malletjes en zoveel strikjes... pfoe! Maar leuk dat je ouders je harde werk wel waarderen, de ontvangers van alle mooie uitnodigingen vast ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Super gaaf , daar heb je wel wat blaren voor over he, ze zullen wel erg trots op je zijn, veel liefs ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Over bandwerk gesproken ;)
    Maar het resultaat mag er zijn hoor! Geen wonder dus dat je ouders de "proefdruk" oké vonden!
    Hele leuke foto's ook die je met ons deelt!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een werk heb je hier aan gehad zeg! Maar je ouders zullen er wel heel blij mee geweest zijn. Het is altijd leuk om een zelfgemaakte uitnodiging te krijgen. Je hebt dit weer mooi voor elkaar gespeeld!
    Groetjes, Magali.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wauw at een werk heb je eraan gehad, maar het resultaat is werkelijk super mooi
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wow...wat een mooie uitnodigingskaarten!
    Mooi glanzend papier heb je gebruikt.
    groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Anita. Wat een leuke uitnodigingskaart. Ik vind dat je ze heel erg mooi hebt gemaakt. Leuk idee met de foto, parlemoerpapier en de grote mal past er supermooi bij. Ook zonder bloemen is de kaart prachtig. Heel fijn dat je dit voor je ouders hebt kunnen doen. Ze zien er goed uit! Geniet er maar van........ Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita wat een mooie kaarten heb je gemaakt voor je ouders en wat zien je ouders er nog goed uit leuk om zulke five ouders te hebben .
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita , ik heb genoten van je verhaal over het vele stanswerk en een protesterende Bog Shot. Maar wat een prachtige kaarten zijn het geworden !!!! Hoeveel heb je er moeten maken ?? Erg leuk met die foto erop. Creatieve groetjes van Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wauw....dat ziet er super mooi uit. Je ouders kunnen trots op je zijn. Wat heb jij een talent. Mooi, netjes en chique! Geweldig Anita. Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Anita,
    Prachtige uitnodigings-kaart heb je voor je ouders hun 50 jaar huwelijksfeest gemaakt.Kan goed begrijpen dat je spier pijn had als ik de hele berg kaarten zie liggen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Anoniem20:34

    Wow Aniet dat heb je toch maar gedaan!
    Supermooi zijn ze geworden.

    Fijn als je dat nog voor je ouders kunt doen.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Mooi gemaakt. Prachtig, wat zullen je ouders genieten van die mooie kaarten. Kan je spierpijn goed begrijpen. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Al dat werk is niet voor niets geweest. Wat een prachtig en stijlvolle uitnodiging is dit!! Daar mag je trots op zijn Anita!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hartstikke mooi Anita, wat een megakarwei zoveel kaarten!!
    groetjes, Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Jeetje dat zijn er veel! Kanp gemaakt hoor
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wauwie, wat een werk zeg. Ze zijn wel prachtig geworden zeg. Erg stijlvol. Zo te zien heb je wel een hele lieve, warme,gezellige paps en mams. En al zo lang samen, dat zie je tegenwoordig niet meer zo veel.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Pffffffffffff wat een werk heb je hieraan gehad, maar het resultaat is werkelijk schitterend, zulke mooie kaartjes, toch de moeite waard geweest, groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een super leuke uitnodigingen heb je gemaakt. En ik geloof best dat je spierpijn en zere vingers aan over gehouden heb. Maar zoiets is toch origineels prachtig. Inderdaad jammer van de portokosten, Maar dat mag de pret niet drukken.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Oooooo, Anita wat een werk, maar wat zijn ze schitterend geworden!
    Ik wens jullie alvast een heel mooi feest toe.
    Groetjes van Henriët
    PS. wat een mooie foto's van je ouders!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. wat ziet dit er mooi uit. knap werk geleverd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een prachtige uitnodigingen en wat heb je een schattige ouders, zien er ontzettend lief uit.
    Enne... die portokosten, TNT is lekker bezig. Als ze dan nog het verschil in portokosten vragen, nee hoor, je krijgt meteen een boete. Inplaats dat ze het sturen van kaartjes een beetje promoten, lijkt wel of ze TNT failliet willen hebben. Het zal vast een superfeest worden in oktober, aan de uitnodigingen zal het niet liggen.

    Liefs,
    Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita

    De uitnodigingen zijn beeldschoon, wel een werk heb je er aan gehad. Ik heb bij onze uitnodigingen een embossingmal helemaal kapot gedraaid.
    Leuk om je ouders eens te zien, het is een mooi stel.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  74. wat zijn de kaarten mooi geworden zeg en wat een werk heb je eraan gehad.
    Veel plezier op het feest in oktober.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Tjeeminikkie wat een klus!! Wel een onwijs mooi resultaat. Prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Schitterend is ie geworden hoor, wat een mooie uitnodiging en wat geweldig zoals je ouders er nog uitzien op hun 50e trouwdag! alsnog van harte gefeliciteerd daarmee.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  77. O wauw Anita

    wat een prachtige kaart heb je voor je ouders gemaakt meid wat een werk maar wel super mooi gedaan en wat een leuke stel je ouders mooie foto

    gefeleciteerd met hun 50é trouwdag

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een werk, maar ze zijn prachtig geworden, echt super.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een werk, maar ze zijn prachtig geworden, echt super.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat een werk, maar ze zijn prachtig geworden, echt super.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita