21 september 2013

Dat was toch wel heel bijzonder zeg!

En hoe was het donderdag op mijn werk bij de opening van het Paleis van Justitie door onze eigen Koning Willem-Alexander. Belachelijk eigenlijk maar was er gewoon een beetje peu de nerveus van die morgen, alsof ik op schoolreisje ging, dat gevoel wat ik vroeger altijd had. Nou daar ging ik dan op mijn paasbest naar mijn werk, en om 12.00 uur kwam hij dan hoogstpersoonlijk aan, hij werd door de president gehaald en op de 11e etage (waar ik dus ook zit) stonden er heerlijke broodjes e.d. klaar voor hem, de burgemeester van Amsterdam, de Commissaris van Koningin, de hofdames en de adjudant van de Koning (ja ja je denkt toch niet dat hij alleen komt, dacht bij mezelf jeetjemeneetje hoeveel komen er nog meer zeg, de rij hield maar niet op), minister Opstelten (die heel vriendelijk tegen me zei dag mevrouw) en nog een paar personen, en zo grappig ik zat in mijn kamertje en hoorde ze toch een schik hebben, superleuk. En toen kreeg ik de pet van de adjudant in mijn handjes gedrukt of ik die naar de portier wou brengen (je zal wel denken eh pet, ja die man is helemaal in militair kostuum inclusief pet dus), en ja kon het niet laten hoor, heb hem toch eventjes opgezet (niet door vertellen hoor). En ja hoor toen stond ik opeens oog in oog met de Koning (ja zonder pet van de adjudant hoor, oh dat zal me toch een stunt geweest zijn, maar die lag toen al veilig bij de portier), wat een leuke enthousiaste vent is het zeg, totaal geen uit de hoogte gedoe, nee echt van doe maar normaal dan doen we al gek genoeg, je zou hem bijna aan gaan spreken met hé Prins pils (nou ja in dit geval Koning pils) hoe gaat het met je, heb ik niet gedaan hoor trouwens, stel je voor zeg. Echt heel bijzonder vond ik het en ben ook heel blij dit te hebben mogen meemaken, een heel speciaal moment om hem zo dichtbij te hebben kunnen zien. Een dag om nooit meer te vergeten, dat pakken ze me niet meer af. Maar ik wijk weer eens flink af merk ik, had zo een zin om een kerst/winterkaartje te maken en heb dat dan ook gedaan. Het was weer een feestje om hem te maken, al mijn kistjes weer om me heen, leesbrilletje op en het puntje van mijn tong weer uit mijn mond en genieten heen. En dit is hem dan geworden. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van My Besties Norge.


Supergezellig Sherri dat je volger bij me bent geworden, dank je wel. Oh ja heb nog een vraagje, op Ghea haar blog zag ik een oproepje van haar staan voor haar vriendin Yvonne die een maagverkleining heeft ondergaan en die het momenteel nogal zwaar heeft en die wel wat opkikkertjes en steuntjes in de vorm van een kaartje kan gebruiken, mocht een van jullie haar een kaartje willen sturen, kunnen jullie mij mailen (anita2@live.nl) of Ghea natuurlijk om haar adres te vragen, want hoe fijn is dat als iemand het zo moeilijk heeft om dan kaartjes door de brievenbus te horen vallen van mensen die aan je denken en je willen steunen. Dat doet iemand zo veel goeds. Mijn kaartje voor haar gaat morgen op de bus. Ik wil jullie ook weer bedanken voor de geweldige reacties die ik heb gekregen op mijn vorige kaartje, wat was het glimlachje weer goedschiks aanwezig, super de super weer. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

85 opmerkingen:

  1. Anoniem09:00

    Wat leuk Anita! Je bezorgt me weer een glimlach op de vroege morgen met je leuke verhaal.....ja ik zie het al helemaal voor jij met die pet op voor de Koning!
    Maar wat bijzonder omdat zo mee te maken! Heel gaaf!
    Je kaartje is prachtig heerlijke koele winterse tinten, ik hou dr van!
    Fijne dag.....bijna oud en nieuw he? ;-)
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je de koning zo van dichtbij hebt mee mogen maken. Toen een tijdje terug Koningin Beatrix bij mijn man op het werk kwam moest het hele kantoor leeg. Alleen mensen die het echt niet konden maken hun plek te verlaten mochten blijven zitten. Het is dus echt heel bijzonder dat je hem zo dichtbij hebt gezien.
    Begrijp niet dat je nog wat uit je handen hebt gekregen. Ik denk dat ik 's avonds nog na had zitten bibberen van de zenuwen.
    Is bij jou kaartje niet te zien. Hahahah...
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Anita,

    Ha ha wat leuk dat je de koning hebt ontmoet en dat met die pet is echt weer iets van jou.
    Je kaart is weer prachtig zo mooi ook dat papier wat je er bij hebt gebruikt super hoor.
    En nog een fijn weekend.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een avontuur weer zeg ! Ik zag je al helemaal voor me met die pet op voor prins Pils. Ik lag in een deuk toen ik het zat te lezen.
    Je kaartje is ook weer supers.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha ha, ik zie het al helemaal voor me Anita en pet, met koning pils! Geweldig, geniet nog lekker na van dit bijzondere moment, je ouders zullen dit ook wel heel bijzonder vinden. Je kaartje is lekker cool in coole kleuren! Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou had ik toch op zijn minst een prinsesje verwacht op je kaart! Grapje. Ze is prachtig geworden en zo lekker in iceblue. Supermooi gedaan. Ik heb zelf eigenlijk niets met het koningshuis, maar ik zou toch ook wel onder de indruk zijn geweest van zo'n koninklijk bezoek.
    Fijn weekend!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk verhaal Anita!! Je kaartje is weer super mooi geworden.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou nou, dat was me nog eens een avontuur. Lachen hoor met die pet. En je kaartje is ook weer erg leuk.

    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heerlijk om dit weer allemaal te lezen. Heb het wel gemist hoor en wat spannend allemaal voor je de KONING op bezoek nou ik zou me net zo voelen hoor:) Je kaartje vind ik weer helemaal TOPPIE.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,

    Wat heerlijk, toch. Even de Koning ontmoeten.Blijft wel speciaal, hé. Dat pakken ze idd niet meer van je af. Leuk. Je kaartje is ook weer prachtig.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een mooi verhaal, leuk om te lezen,
    zekers om niet te vergeten....!

    ...en je kaart is ook mooooi... en prachtig ingekleurd!

    Vr. gr. Welmoed

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldige dag Anita. Zie het allemaal voor me, en zo je het schrijft ..... geweldig ...... dit nemen ze je nooit meer af. Ik zou haast zeggen, ..... daar werk je nou voor ..... ik denk al lezende, dat zal ik ook nooit vergeten, een story om door te vertellen.
    En wij hebben de primeur van je vertellingen.
    En dan je kaart: ook geweldig.
    gr Leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk verhaal, Anita! Kan me best voorstellen dat het speciaal was!
    Je kaart is een plaatje, mooi van kleur en opbouw en van kleurwerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik kan me voorstellen dat je de dag van je leven had als je oog in oog met onze koning stond :)
    Lief kaartje, enne dat ken ik met de bril op het puntje van je neus, zo werk ik ook altijd :)
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je een super donderdag gehad Anita, heeft er wel snel iemand een foto gemaakt met een mobieltje zodat er een vaste herinnering aan hebt????
    In de krant zag ik een foto van de Koning en jouw baas, wonderlijk dat je nu toch anders/beter naar dit soort dingen kijkt omdat ik jou "ken"!!!
    Je kaart is weer beeldig en ze heeft weer heerlijk onder de zonnebank gelegen zo te zien hihihi!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je kaart is weer toppie en wat leuk zo met de Koning en fijn dat hij eigenlijk ook zo heel gewoon is.Fijn weekend.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hahaha....je weet het wel weer te brengen meis....we genieten weer allemaal mee van jouw ontmoeting met de koning. En we genieten natuurlijk ook van jouw schitterende kerstkaart....hij glimt je gewoon tegemoed...echt kerst....bright and shiny.
    Fijn weekend, liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een prachtige kerstkaart Anita, wat leuk om te lezen dat je er zo van genoten hebt dat onze koning op je werk is geweest, super om toch een keer mee te mogen maken...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een heerlijk verhaal heb je weer geschreven. Jij hebt wel een leuke werkplek. JE beleefd nog eens wat. Kaartje is ook weer prachtig hoor, mooie frisse kleuren. Groeten Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb weer genoten van je verhaal Anita. En je kaartje is ook weer een plaatje. Heel mooi papier en mooi ingekleurd. Super.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,
    Wat super om de Koning nu eens live te zien, lijkt me heel bijzonder.. Je kaartje is weer top, mooie kleurtjes, leuk bontrandje en mooi afgewerkt, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitterend verhaal weer Anita, vergezeld van een prachtige kaart!
    groetjes,Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. een super kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuke happening heb je meegemaakt zeg!
    En je kaartje is weer supers!!!
    Prachtig gemaakt/ gekleurd en schitterende mallen gebruikt, erg mooi!
    Groetjes,

    Marjolein

    ps. moest wel even grinniken toen ik je stukje las over die pet, ha, ha, dat zou inderdaad een bak zijn geweest als je die nog op had gehad toen je onze koning ontmoette, ha, ha.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een geweldige dag moet dat geweest zijn, zeg. Zag het al helemaal voor ne, vooral het gedeelte met de pet van de adjudant :o)
    Maar je kaartje is weer prachtig, wat een juweeltje.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een prachtig kaartje met hele mooie kleuren.
    Super gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem13:25

    Hoi Anita,
    Wat heb je dat weer smakelijk verteld. Ik zag het helemaal voor me. HAHA.
    Leuk dat het zo is gelopen.
    Wat een mooi kaartje heb je ook weer gemaakt zeg!
    Super mooie kleurtjes heb je gebruikt!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oeps, Net onder de verkeerde naam mijn reactie achtergelaten haha sorry!
    Liefs, linda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. ziet er weer geweldig uit, mooie kerstkaart hoor xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Haha wat een heerlijk verhaal, jij kunt er wat van hoor en wel bijzonder om Willem in het echt te te zien.
    Je kaartje is super leuk. heerlijk winters !!
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hoi anita
    wat een mooie winterse kaart en prachtig in de blauwtinten
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Geweldig jou verhaal over "de ontmoeting" van het jaar. Iets om nooit te vergeten toch!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. wat een mooi kaartje en ik heb genoten van je leuke verhaal groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leukerd heb je gemaakt voor de kerstdagen...TOP

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita, wat een leuk verhaal schrijf je weer en inderdaad om nooit te vergeten....ik heb het meegemaakt met toen nog Koningin Juliana. ( wat lijk ik dan oud)
    Je kaart is weer beeldig hoor en met jouw kleurtjes.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  37. wat een lief kaartje heb je weer gemaakt. En wat leuk om hem van zo dicht bij te zien, dat maak je niet snel meer mee.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Anita
    Wat een heerlijk verhaal je weet me te boeien hoor hahahaha en wat een super mooie kaart is het weer geworden en jou kleurtjes he de mijne ook hoor ik vind hem schitterend

    Liefs Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooie ijsblauwe kerstkaart superleuke bestie en mooi papier is dat hè moet het nog verwerken.Meid je hele kaart is weer super net als je verhaal over Koning Willem super toch dat je hem zo van dichtbij hebt meegemaakt,gebeurt toch bijna niemand haast.

    Fijn weekend,en lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anita wat heb je weer een bijzonder en mooi verhaal, je hebt maar mooi de Koning persoonlijk ontmoet en dat kunnen niet heel veel mensen zeggen! Je kaartje is weer mooier dan mooist, heeeel mooiiiiiii!! Fijn weekend en Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wat een mooi verhaal weer anita leuk dat je koning persoolijk hebt ontmoet

    je kaart met deze bestie is weer erg mooi met het glans papier er bij leuke details er bij bestie mooi ingekleurd

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. heel mooi kaartje en als ik het adres van Yvonne van je mag, zal ik haar ook een kaartje sturen, want het is immers maar een kleine moeite om iemand een kaartje te sturen.
    Is jouw kaartje ook aangekomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita,

    Wat een verhaal en ja de Koning dat blijft je zeker bij.Je kaartje is weer super mooi.Mooi met de glitterende bontjes.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. wauw wat een beauty weer, anita. E leuk dat je de Koning in het "echie" hebt gezien..
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een prachtkaart weer, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Geweldig toch dat je de koning hebt ontmoet en je kerstkaart is prachtig. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anoniem19:42

    Hoi Anita,

    Wat heb je weer prachtige kaarten gemaakt de afgelopen week!
    En wat een werk, de kaarten voor je ouders, ik kan me voorstellen dat de blaren op je handen stonden.
    En wat leuk om WA in levende lijve te ontmoeten, kan me voorstellen dat je toch een beetje nerveus was.
    Alvast een gezellige verjaardag gewenst (kan ik het niet vergeten) en een fijn weekend verder. Oh ja, en succes met je nieuwe DT.
    Groetjes, Liselot
    P.S. Bedankt voor je leuke reactie weer op mijn kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Heel mooi kaartje Anita...waat heb je weer goed je best gedaan om dat lieve bestiemeisje zo mooi in te kleuren...
    En wat een bijzondere dag heb je gehad met de ontmoeing van Koning Willem Alexander.....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Nou fijn Aniet dat het goed is verlopen met onze koning.
    Je hebt in ieder geval weer een mooie kaart gemaakt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat ontzettend leuk zeg zo'n ervaring met de koning, dat nemen ze je inderdaad niet meer af!
    Je kaartje is weer een plaatje Anita!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi hoi

    Dat klinkt allemaal wel heel erg leuk ,je ontmoeting met de Koning .
    En geweldig om die pet even op te doen ha ha .
    Je kaart is ook weer een toppertje hoor ,weer zo mooi ingekleurd .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een schitterende kaart, zo mooi in de blauw / wit tinten. super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ow Anita, wat kan je toch mooi inkleuren zeg! Prachtige kaarten maak je er ook steeds weer van. Kan er naar blijven kijken :)

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoi hoi Anita,
    het is weer een toppertje dit kaartje!
    En bedankt weer voor je leuke verhaal,
    heel bijzonder JIJ hebt de KONING ontmoet,
    bijna aangeraakt...hihihi
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat gaaf om de koning te ontmoeten Anita(gelukkig zonder pet whahaha).Je hebt weer een beauty van deze Bestie gemaakt,súper zoals je de bontmuts en laarsjes gemaakt hebt,net echt...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat een super geslaagde kaart ! heel erg mooi gedaan ! heel mooie kleurtjes heb je gebruikt én mooi afgewerkt
    een fijn weekend,
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat fijn dat je een goede herinnering erbij hebt, net wat je zegt, dat pakken ze je niet meer af, een hele belevenis.
    Je kaart is weer prachtig, zo leuk met die randjes en mutsje bewerkt.
    Liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  58. hoi Anita, je prachtige kaartje had ik al bewonderd op fb en wat je heb je toch een leuke dag beleefd, als ik het zo lees zie ik het gewoon voor me, echt leuk om mee te maken, dat is nog even nagenieten, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een leuk verhaal heb je weer!
    Je kaartje is ook prachtig
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Anita, het is weer een beauty! Schitterend van kleur. En zo'n indruk vergeet je nooit meer, gaaf hoor. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo Anita,
    Met het maken van MOOIE kaartje wijk je helemaal niet af hoor.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtig kaart Aniet, wat een gave kleurencombi!
    En zo leuk te lezen hoe je de dag beleefd hebt. Is toch wel leuk zo 'gewone' koning, of niet?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Anoniem07:44

    Schitterende kaart Anita en mooi papier heb je voor. Kaart gebruikt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Prachtige kaart Anita! Prachtige kleuren!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  65. hahaha ik zie het al voor me, jij in je nette klofje met de pet op en roepend: He koning Pils, alles goed? Leuk hoor zo'n ervaring! En ja het is wel saai maar je kaartje is weer een snoepie:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Zo jij maakt nog is wat mee zeg, wel gaaf hoor, je kaart is ook weer prachtig, mooie kleuren en leuk effect op de muts en laarsjes, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hihihi... zo'n koning brengt iedereen mee, zodat hij in zijn huishouden kan besparen op etenskosten, hahaha...
    Ik kan me iets voorstellen bij je gevoelens van die dag.. en dan nog weten dat hij ook maar gewoon van vlees en bloed is hé!
    Nou je kaartje heeft niet geleden onder je zenuwen, want da's prachtig geworden..
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita,

    Wat een leuk verhaal weer ik zie het helemaal voor me Anita die zegt hè Willem (Koning Pils) alles goed met je hahahaha.
    Maar nu je kaart die is zoals gewoonlijk weer SUPER MOOI.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wauwie, dit is een 'coole' kaart ;).
    Hihihi. Ik zie je al staan met de baret op je hoofd, het kan echt voor hilarische taferelen zorgen. Gelukkig is het goed gegaan.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Anta,

    Wat een leuk verhaal. Bij ons op de bedieningscentrale zouden 2 weken geleden leden van gedeputeerde staten komen, dus iedereen ook op z'n paasbest, rommel van de bedieningstafels af, haren in de krul en de heren (die normaal gerust met een baard van 3 dagen rondlopen) allemaal keurig geschoren en stropdas om..........kwamen ze niet. Lekker is dat
    Maar even over je kaart, zoals gewoonlijk is hij weer prachtig, leuk hoor al die winterkaartjes in alle mogelijke kleuren, de tijd dat kerst rood of groen moest zijn is gelukkig over.
    liefs Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Het is weer een feest om jouw blog te lezen, wat heb je het leuk geschreven, die pet :-))) Je kaart is schitterend, weet zeker dat Koning Pils hem ook mooi vindt !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  72. jIJ HEBT EENN GEWELDIGE DAG GEHAD BEN JE NIET VOOR NIKS GAAN WERKEN OPJE VRIJE DAG!!!!! jE KAART IS WEER SUPER FANTASTISCH GEWELDIG GEWEORDEN.....JA JA WAT WIL JE OOK ANDERS MET Z N AFDRUKJE ZE ZIJN ZO SCHATTIG. BEDANKT VOOR JE OPROEPJE VOOR YVONNE, IK HOOP DAT ZE VEEL KAARTJES MAG ONTVANGEN.
    LIEFS GHEA ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een gave dag heb je gehad zeg.
    Enne...wat een mooie kaart heb je gemaakt.

    Liefs mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hey Anita ,
    Je nieuwe kaart is weer beeldschoon hoor !
    Wat heb je wat meegemaakt zeg , leuk verhaal ;)

    Liefs Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hoi Anita,

    Wat een leuke ervaring heb jij weer meegemaakt. Inderdaad dit pakken ze niet meer van je af!

    En wat een heerlijk verhaal weer.... Heb weer met een smile zitten lezen.

    Je kaartje is zoals altijd weer een toppertje! Heel mooi.

    Fijne avond nog.

    Liefs,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Nou Anita dat was toch wel een dag met je een gouden randje. Heerlijk hoe jij dat allemaal beschrijft:))

    Je winterkaartje is schitterend, mooi in het zachte blauw!! Echt supermooi gemaakt.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat leuk dat je dat hebt mee gemaakt dat is zeker bijzonder, je hebt weer een super mooie kaart gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hallo Aniet,
    Geweldig zo`n dag met Willem
    Wat een geweldig kaartje. Erg mooi van kleur ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo Aniet,
    Geweldig zo`n dag met Willem
    Wat een geweldig kaartje. Erg mooi van kleur ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat bijzonder zeg dat je zo'n dag hebt meegemaakt. Verder heb je ook weer een prachtige kaartje gemaakt.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hoi Anita

    Wat een leuke bijzondere dag heb jij meegemaakt.
    Je kaartje is echt weer supermooi in dit prachtige blauw.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hoi Anita

    Wat een leuke bijzondere dag heb jij meegemaakt.
    Je kaartje is echt weer supermooi in dit prachtige blauw.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een dot van een kaart weer meis. Mooie lo en papier. Supers

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een supermooi kaartje Anita. Leuk hoed je de bontrandjes gemaakt hebt.
    Fijne week!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Another great card!

    Thanx for joining us at My Besties Norge
    We wish you the best of luck, and hope to see you back next time!

    Hugs
    Eva Gro
    DT member at My Besties Norge

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita