3 augustus 2013

Ze doet zo haar best!

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging bij de Nederlandse Kaarten Uitdagingen (NKU). De challenge is deze keer een kaart maken naar aanleiding van een sketch en er is geen thema. Judith heeft de mooie vrij strakke sketch gemaakt deze keer en zoals je ziet heb ik me aardig ingehouden op mijn kaart, en oh oh oh oh wat is dat toch moeilijk voor mij, maar anders zou je de hele sketch niet meer terugzien en dat is toch niet de bedoeling lijkt me. Heb weer een keertje dit schatje van een bellen blazende meisje van Mo Manning gebruikt, ik blijf haar zo lief vinden, kijk er toch eens haar best doen. Heb je zin en tijd doe gezellig mee, lijkt ons helemaal leuk. Je hebt de tijd tot donderdag 15 augustus 19.00 uur en er zijn ook deze keer weer schitterende prijzen te winnen. Kijk eens op het blog van NKU wat een schitterende voorbeeldkaarten mijn teammaatjes hebben gemaakt, ze zijn stuk voor stuk weer prachtig. Doen jullie allemaal weer mee?


en dit is de sketch


Nou heb ik alles gisteravond nog naar binnen gehaald want oh oh oh wat zal het vannacht kunnen gaan spoken, eh ik heb geen regendruppel gezien en ook geen onweersklap, jullie wel misschien. Hoop maar dat het iets is afgekoeld buiten want wat was het de afgelopen dagen weer vies warm, zei zeiksnorretje Anita, maar kan er gewoon helemaal niet tegen, dat geplak aan je lichaam, en dan nog maar niet te spreken over de zweetdruppeltjes die van je koppie afgutsen, bah zo vies. Nee geef mij maar een graadje of 24 heerlijk. Wil iedereen weer bedanken voor de superleuke reacties op mijn vorige paars/lila kaartje, ik heb er weer van genoten met de bekende glimlach van oor tot oor. Wil Ellen welkom heten op mijn blog, superleuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

64 opmerkingen:

  1. Wat een schattig plaatje van dat meisje. Erg mooi. Leuk kaartje is het geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een plaatje Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het heeft hier niet geregend maar het is wel wat afgekoeld ik kan er ook helemaal niet tegen en idd 24 of 25 grd is genoeg.Wat heb je weer een mooie kaart gemaakt
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een enige kaart Anita:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Anita, je kaart ziet er weer schitterend uit hoor, gelukkig is het niet meer zo heet, wat zijn we toch een klagers hè, maar over de 30 graden is voor ons blanke mensen veel te heet.
    Je kan niet eens goed kleuren denk ik, want de alcohol is al verdampt voor je je pen bij je papier hebt, jou is het met dit prachtige kaartje weer super gelukt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat de hitte betreft ben ik ook heel blij dat het iets koeler is hoor dus je bent niet de enige, wat een mooi voorbeeld kaart heb je gemaakt en inderdaad deze stempels zijn altijd erg leuk. fijne dag en geniet van de aangename warmte van nu, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  7. een heel erg leuk kaartje ! hier ook geen regen gezien of gevoeld... ach, vandaag lijkt het me wel een goede dag, niet te warm
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaart Anita!! Leuke stempel dat meisje. In een woord weer een erg mooi kaartje.

    Groetjes josé

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita,
    wat een mooie kaart heb je gemaakt aan de hand van de superleuke schets. Het is al lang geleden dat ik langs ben geweest bij je maar ik had andere dingen aan mijn hoofd dan bloggen. Ik heb mijn moeder na 29 dagen ziekenhuis naar een verpleeghuis gebracht en aangezien ik enig kind bent snap je wel dat er van bloggen en kaarten maken al helemaal niets kwam. Ik heb genoten op je blog want er is veel moois te zien en ook genoten van je verhalen. Ik ben er maar eens even voor gaan zitten. Wat een avontuur heb je beleefd met Nick. Echt zielig voor je vader en wat een schrik voor jullie. Gelukkig dat het goed is afgelopen zeg. Je hebt het trouwens wel getroffen met het weer in je vakantie. Met frisse moed er weer tegen aan.
    Hartelijke groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart hoor Aniet, echt prachtig en lief

    groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  11. En wat heb jij weer je best gedaan Anita, superkaartje hoor!
    Ik kan me voorstellen dat het lastig is om je aan een "strakke sketch" te houden maar het is je prima gelukt.
    Van mij mag het ook wel minder warm hoor (is ook eigenlijk nooit goed he hahaha) hou er ook niet van, komt niets uit je vingers of het plakt. Bleh.
    Hier heeft het 6 spetten geregend gisteravond, dat was alles. Gelukkig maar want ze gaven mega-slecht op en dat hoeft nu ook weer niet. Nu waait het flink en staat alles tegen elkaar open. Heerlijk.

    Liefs en een fijn weekend van
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ooooo wat een lieffie een prachtige kaart Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita, mooi dat ik je blogje gevonden heb! Je maakt leuke werkjes en deze kaart "ze doet zo haar best" vindt ik schitterend mooi gemaakt!! Kom me ook eens bezoeken. Ik heb ook een tof kreativ winkeltje, de moeite waard te bezoeken. Vele lieve Groetjes van Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goh, niets rose en toch vind ik hem superleuk hihi. Wat een prachtige kaart is dit Anita, mooi ingekleurd en erg mooi papier gebruikt, een schatje hoor.
    OO wat was het gisteren toch vies weer, ik vind het echt "TE" warm ondanks dat ik lekker ben wezen zwemmen. Na het douchen heb je je amper afgedroogd of het zweet gutst alweer van je voorhoofd, bah. Hier heeft het vannacht amper geregend, onweer al helemaal niet maar het is wel lekker afgekoeld. Nu, om 10.00uur is het 24 graden en dat is tenminste lekker. Tja..we wilden zomer en die kregen we, maar een beetje teveel;)
    Nu weer lekker genieten van deze temperatuur, wens je nog een fijn weekend, liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke sketch en je hebt er een top kaartje mee gemaakt Anita, strak maar zooo leuk met dat plaatje en ddei gave kleurtjes van het papier!
    Ook hier GEEN drup maar gelukkig wel wind dus stukken aangenamer maar goed slapen..............neeeeeeeeeeeeeeeeeeen dat is nog steeds niet aan de orde helaas!!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig kaartje Anita, leuke kleuren....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi ,hoi
    Het is weer een heerlijk Anita kaartje, en zo knap hoe jij met sketches kan werken! Ik heb liever wat meer vrijheid bij het maken van. Ben altijd te krampachtig bij een sketch. Het is echt super en een geweldige Mo manning! Fijne dag, liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een beeldschone kaart Anita, su[per
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind je kaart heel leuk geworden, mooi papier! Schattige stempel ook. Fijn hé, dat het iets afkoelt. Hier ook geen regen en onweer hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gave kaart Aniet Hij is weer super geslaagd en pfft warmpjes he . vandaag gelukkig beetje bijkomen want het is al koeler !

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je hebt weer heel erg je best gedaan Anita, ziet er heel goed uit. En gelukkig is het weer vandaag ietsje minder, kunnen we weer een beetje actief zijn. De schets vind ik trouwens ook erg mooi. Fijne dag, groettjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ondanks of misschien wel dankzij.....dat jij je hebt ingehouden.....is er op dit PRACHTIGE kaartje heel veel MOOIS te bewonderen.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita,
    Het is hier heerlijk afgekoeld,alle ramen en deuren wagenwijd open en laat maar doorwaaien..Wat heb je een mooie kaart gemaakt, superleuke kleuren en mooi ingekleurd..toppie..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw Anita,
    "Simpel" is soms het code woord hoor;) zonder allerlei franjes is dit kaartje echt super mooi!
    Hele leuke stempel en mooie kleuren combi's :)
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Superleuk wat je uitwerking is van de schets, prachtig kaartje,fijn weekend meis, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo leuke kaart heb je gemaakt.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een erg mooi kaartje. Zo lief dat afdrukje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. mooie kaart, anita. ook ik ben blij dat het wat afgekoeld is dat bloedhete weer hoeft van mij ook niet zo.
    FIjn weekend!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Kei scheetig kaartje. Dit is inderdaad een vrij rustig kaartje voor jou doen, maar dat gaat je ook wel goed af hoor. Helemaal leuk. Leuke sketch ook.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterend kaartje Aniet enne er zijn hier gisteren maar een paar druppeltjes gevallen je voelde het en het was gelijk weer opgedroogd en ja ook hier zag het zwart van de buien, maar nee niks hoor:) eigenlijk wel fijn, want deze dame houdt niet van onweer en bliksem.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een superleuke kaart Anita!! Ik zag hem al bij de challengeblog voorbijkomen :-) Supermooi!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ha die Anita,

    Weer even tijd gevonden en zin om te bloggen. Natuurlijk ook een kijkje bij jou. Al zie ik je weleens op facebook. Wat een ontzettend leuke stempel is dit en wat heb je die leuk verwerkt op je kaart. Echt een toppertje.
    Ik ook van mijn balkon alles binnen gezet wat niet nat mocht worden en weg kon waaien. Nou ook hier geen druppel gevallen. Maar wel koeler in ieder geval. Gezellig weekend en de groetjes maar weer van Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuke stempel en de kaart heb je idd erg strak gehouden, knap hoor!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat is het weer een leukertje
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. De regen is keurig gevallen toen wij sliepen. Je schatje mag buiten op haar stoeltje de bellen blijven blazen!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat heb je weer een prachtige kaart gefreubeld, Anita! Mooie kleuren en wat een leuke stempel!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Anoniem17:12

    Schitterende kaart en het is je goed afgegaan met deze sketch.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooi kaartje weer Anita, heel leuk gemaakt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo Anita,

    Wat een heerlijke kleurtjes heb je deze keer gebruikt,
    echt een zomerse tintje, en weer schitterend.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Schitterende kaart, vooral de stempel is super schattig.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik vind het een. Prachtig kaartje groetjes mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita, wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  44. dit is echt een lief stempeltje en wat heb je mooie kleuren gebruikt.
    Hier heeft het ook niet geregend maar het is wel afgekoeld.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een prachtige kaart Anita en het plaatje is inderdaad een schatje. Echt heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dit is ook weer een snoepie Anita !

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Aniet,

    Wat een lief en leuk kaartje meid,petje af met die warmte.Moet me zelf nog moed inspreken,zonnnetje was vandaag veels te lekker,dus even nog genoten.Zodra het wat koeler is ga ik vast en zeker weer met de challenges meedoen.En facebook he meid ik heb het ei van columbus ontdekt,was ik er maar nooit aan begonnen,nog een verslaving erbij.

    liefs en zal maandag niet meevallen meid na 3 weken,fijne zondag Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een schatje Anita!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een prachtig kaartje is dit weer.
    Anita Gefeliciteerd met je 1e prijs kaartje,Een toppertje.

    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Aniet,
    je kaart is weer een plaatje! Super leuke sketch ook. Het gaat me niet lukken om mee te doen. Ben nog bezig met de luikjeskaart...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita, wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt, ik vind hem super. Ben zo blij dat het minder warm is, ik kan er ook niet tegen. Zoveel plannen en er komt dan maar heel weinig uit mijn handen. Hopelijk volgende week beter, de klus in huis is zo goed als geklaard. Kijk weer met veel plezier uit naar je volgende creatie! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Geweldige kaart Anita en wat een leuke stempel heb je gebruikt. Schattig ook die leuke strikjes.
    Sterkte als je volgende week weer vroeg uit de veren moet.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Anita, Wat een leuke kaart. Heel leuk gemaakt volgens de sketch. Mooie kleuren weer een erg mooi stempeltje heb je gebruikt. Leuk afgewerkt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schatje, heel mooi Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Dat ziet weer leuk uit Anita. prachtig papier heb je gebruikt.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat ziet dit er weer super leuk uit Aniet, en mooi papier heb je gebruikt.
    ook je vorige kaartjes zijn toppie meisje.
    fijn weekend en liefs van An.
    ps, wij hebben gelukkig ook geen onweer gehad

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wij hebben ook niets gehoord of gezien hoor Anita maar het voelde vandaag al lekkerder vind ik. Wat een schat van een kaartje én perfect aan de sketch gehouden,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ooooh Anita, wat een super schattig kaartje heb je er weer van gemaakt!
    Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. wat een schattig kaartje heb je gemaakt
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig Anita. Erg mooie bewerking van de sketch. Verschrikkelijk lief plaatje, zo mooi ingekleurd en weer prachtig bijpassend papier. Supers

    Huggsss,Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een liefie.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Anita, heb ik toch dit mooie kaartje van jou bijna gemist, gelukkig heb ik nog even langer rondgesnuffeld zodat ik toch nog je lieve bellenblaasmeisje heb ontmoet, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  63. hihi wat een leuke en mooi ingekleurd
    grtjs emma

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita