31 juli 2013

Pfff wat gaat het toch snel ....!

Zit alweer in de laatste week van mijn vakantie, pfff wat gaat dat toch snel zeg. Maar gelukkig nog een paar daagjes voordat mijn wekkertje weer gaat om 5.30 uur en weer op weg mag naar Amsterdam. Zo geen zin in nog .... maar ach de wetenschap is ook wel weer zo als je eenmaal weer begonnen bent het allemaal wel weer meevalt. Had me voorgenomen om tig kaartjes te maken in de vakantie maar van dat voornemen is minder terecht gekomen dan in mijn koppie zat helaas, maar wat wil je als je zit te kleuren en de zweetdruppeltjes vliegen zo van je koppie af op je papier, nou dan is het ook geen ontspanning meer toch of het moet van de inspanning zijn die zweetdruppeltjes dan is het weer een heel ander verhaal. Moet eerlijk zeggen dat ik het wel eventjes fijn vond hoor dat het de laatste dagen niet zo heel erg warm was, ik vind het zonnetje op mijn knarretje heerlijk maar die tropische hitte dat je niet eens buiten kunt zitten dat hoeft van mij nou ook weer niet, hoor mij de zeurpiet, maar kan daar gewoon niet zo goed tegen, tegen die benauwde warmte. En dan over het slapen maar helemaal niet te praten, jeetje wat deed ik dat slecht zeg, ik zweette zowat het bed uit en dat vind ik me toch een partij vies. Nee de laatste nachtjes waren heerlijk om te slapen, kon weer lekker onder mijn dekbedje en snurken heen buiten de enkele nachtmerries om dan, want die heb ik toch wel enigszins na het voorval met Nick afgelopen donderdag. Gelukkig heeft meneertje er helemaal niets van maar wij des te meer. Met mijn vader gaat het gelukkig de goede kant op al zit de schrik er bij hem ook nog goed in, maar het idee dat nu echt alles in huis beveiligd is, geeft al wat meer rust. Heb van de week nog dit kaartje gemaakt met deze schattige Tilda, ze staat er zo heerlijk onschuldig bij. Ben momenteel helemaal niet meer op de hoogte van alle challenges die spelen, mijn schriftje is nagenoeg leeg terwijl er normaal gesproken allemaal challenges in staan, maar zag dat bij Miekelotte deze keer alles mag dus daar wil ik hem dan ook aan laten meedoen.


Wil iedereen weer bedanken voor de supergave reacties die ik heb gekregen op mijn laatste kaartjes, wat kan ik daar toch van genieten met het bekende glimlachje van oor tot oor. Super! En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

78 opmerkingen:

  1. Hoi Anita, is het me dan toch gelukt, een keer de eerste te zijn haha?
    Jammer he maar ook aan de leuke dingen komt een eind, je kunt in ieder geval wel zeggen dat je vakantie erg afwisselend is geweest, aan spanning geen gebrek. Dit kaartje is ook weer zo lief, ' n beetje Anita van voor de Besties, succes bij de challenge en het ritme komt vanzelf weer, groetjes en geniet nog even van je vrije dagen, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief kaartje Anita , die magnolia's zijn wel heel leuk hoor . Ja , de tijd vliegt en al helemaal als je het naar je zin hebt . Geniet er nog maar even van .
    Groetjes, Afra

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, de tijd staat niet stil Anita, ook niet als je vakantie hebt! Maar je hebt gelijk hoor, helemaal geen zin maar als je er weer eenmaal bent....Succes voor volgende week! Gisteren is mijn vakantie begonnen....4 weken vrij... Je kaartje is weer gaaf hoor Anita, Tilda is ook weer zo mooi ingekleurd. Prachtig geheel! De angst die je hebt overgehouden zal er nog wel even blijven zitten...mooi is dan dat het mannetje zelf zich van geen kwaad bewust is!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig kaartje.
    Geniet nog maar even van je laatste vakantieweek.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind 'm weer helemaal super Anita.
    Geniet nog lekker van je vakantieweek.
    Ook ik had me voorgenomen om vorige week, was toen helemaal alone at home, veel kaarten te maken. Maar ook bij mij is er helemaal niets van terecht gekomen hoor.

    Groetjes en tot blogs
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterend kaartje Anita!!!

    Ik had Nicks avontuur gemist en ben even terug gaan lezen
    jeetje meis ik geloof graag dat de schrik er goed in zat bij jou en je vader, fijn dat het inmiddels met je vader weer beter gaat.

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi kaartje heb je er weer van gemaakt Anita, de Tilda heb je erg mooi gekleurd, ook net papier en de kleurtjes, de kleine deatails zijn erg mooi. Jammer dat er weer een einde komt aan je vakantie, ik zie inderdaad ook al veel mensen voorbij komen op et blog, die zich voor nemen een aantal kaartjes te maken op de vakantie en waar het ook niet bij is gelukt ivm het weer. Jezus wat heb jij weer allemaal mee gemaakt met Nick, gelukkig allemaal goed afgelopen, maar ik geloof je dat je daar slecht van gaat slapen! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt, ik moet morgen weer beginnen na 3,5 week vrij. Pffffffffff ook zo geen zin in, maar inderdaad als je eenmaal weer op je plekkie zit en weer bent bijgepraat met iedereen dan valt het natuurlijk weer erg mee allemaal.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lief kaartje en geniet nog maar van deze laatste dagen
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ja echt heerlijk om even bij te kunnen slapen en op adem te kunnen komen, hadden we allemaal heel hard nodig want die nachten zijn echt zooooooo erg!!! Helaas meis, morgen gaat het weer beginnen dus gewoon heel rustig aan doen en genieten van je laatste vrije week!
    Je kaart is gewoon super, schitterend die zachte tintjes en alle mooie details!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ha Aniet,
    ik ind je kaart weer een plaatje!! Echt een lieverdje. Ja, die erge vochtige hitte zijn wij niet gewend. Hou je taai. Je kunt zeggen wat je wilt,maar we hebben wel een mooie zomer! En dat was in elk geval al twee jaar niet het geval....
    groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Gelukkig dat de rust weer wat is teruggekeerd Aniet en dat het met je vader weer wat beter gaat, je kaartje ziet er toppie uit hoor, mooie pasteltinten....doe het de komende dagen dan maar rustig aan want de voorspelling is dat het weer warm wordt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een schitterende kaart Anita, en ja wat is het lekker dat het nu wat koeler is. Ik kan moeilijk tegen de extreme hitte, maar dat heb ik niet voor het zeggen.
    Dus de aankomende dag rustig aan doen.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een super mooie kaart Anita! Tilda is prachtig gekleurd en ook de kleurencombi is weer super mooi!
    Ik geloof dat ik er weer aardig moet invliegen om helemaal up to date te zijn...
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een onwijs schatje heb je gemaakt zeg.
    En ja dat slapen is heel herkenbaar, onze airco was precies 2 weken geleden stuk gegaan en gisteren dan eindelijk weer helemaal gemaakt (onderdeel was besteld). Heb vannacht dan ook weer heerlijk geslapen.
    Iefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig issie weer Anita...ondanks de warmte maak je toch steeds weer super mooie creaties. Geniet nog lekker van de laatste dagen vrij....het wordt weer heet het weekend dus....zet je schrap haha!
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een plaatje Anita!! Magnolia stempel zijn altijd erg leuk. Mooie kleren combinatie zoals gewoonlijk.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een SUPER MOOI kaartje Anita en geeeeen druppeltje zweet te zien.....op het voorhoofd van Tilda.
    GENIET nog van je vakantie.
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Weer een supermooie kaart Anita. Mooie paarstinten, daar hou ik wel van :-))
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita,
    Voor de afwisseling een mooi Magnoliaatje gekleurd... prachtig alles weer bij elkaar!! En wat de hitte betreft, niet aan denken! Je dekbedje uit de hoes onder een lakentje met dun katoenen zomer dekentje, en je slaap als een roos, dus hup naar Leentje Bakker of zo en je zult het beleven, hihi. Sterkte er mee. Mijn zomer kan niet meer stuk, heeeeeeerlijk dit!!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. fijn dat het met je vader ook weer wat beter gaat en dat het nog maar zo e ven niet kwijt bent dat is begrijpelijk hoor

    en de vakantie ja die zit er zo weer op wij hebben nog een week en dan zijn de vier weken ok al weer om moet zeggen dat ik ondanks de hitte waar ik ook niet goe dtegen kan nog aardig wat heb gefreubelt maar jij hebt ook nog wel aaardig wat gemaakt meid

    dan dit kaartje meid het is weer een plaatje geworden mooi met het roos lint er bij tilda is een prachtig meisje en wel een vafo bij mij dan de mooie kleuren paars en alle leuke detai,s er bij het is weer een plaatje geworden

    geniet nog van je laaste week vandaag is het nog neit zo warm gelukkig

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja, leuke dingen gaan altijd veel te snel hè ?
    Maar doordat je minder kaartjes gemaakt hebt, heb je wel je rust kunnen nemen. En dat was toch ook de bedoeling voor je arm ????
    Dit is weer een plaaaáááaátje, dat schattige Magnoliaatje. Echt een lieverd.

    Geniet nog even van je laatste vrije dagen.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Het is weer een snoesje hoor mee kaart en het kaarten maken moet niet is en blijft hobby.
    Dus geniet ook van je rust
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Een heel mooi kaartje in prachtige pastelkleuren.
    Je hebt dat weer super gemaakt Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mis toch wel het vogele poepje op haar hoofd... Gaf toch een extra dimensie ;)
    Jammer dat een vakantie altijd voorbij vliegt en het opstarten... Altijd problematisch, maar als je er eenmaal weer bent is het alsof je nooit vakantie gehad hebt vind ik altijd.
    Balen dat je nog zo slecht kan slapen omdat Nick zijn avonturen nog door je hoofd spoken.
    Hij gaat vrolijk door, maarja jij en je vader nog niet. Tijd... X

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wat heb je weer een schitterend mooi kaartje gemaakt
    en ja de tijd gaat snel, ook als je vakantie hebt
    wat fijn om te horen dat het met je vader weer goed gaat
    het geeft toch een stukje rust nu je weet dat alles goed beveiligd en op slot zit,
    geniet nog maar even lekker van je laatste dagen van de vakantie

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Anita,
    Je hebt weer een pracht van een kaart gemaakt, Anita, echt heel mooi ingekleurd en afgewerkt.Ook ik vind dit weer veel fijner, als het zó warm is ben ik echt niet te genieten..Lekker genieten van je laatste vakantiedagen, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een prachtige kaart zeg, wowie. Schitterend mooie bloemenspray en vlinder. Superlief en plaatje en erg mooi ingekleurd. Toppie!

    Huggsss,Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuk kaartje heb je weer gemaakt! Ik vind het wel leuk om te lezen dat je de challenges bijhoud in een schriftje. Dat doe ik namelijk ook. Anders kan ik niet meer bijhouden welke challenge er waar loopt, en tot wanneer die loopt.
    Geniet nog even van de paar (toch weer warme) vakantiedagen die je nog hebt.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een prachtige kaart Anita. Zo mooi en zacht van kleur. Heel lief en romantisch.
    Ben zelf ook wel blij dat het niet meer zo heet is. Je wordt er zo moe van hé.
    Geniet nog van je laatste vakantiedagen.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtige kaart en hele mooie bloemen heb je gebruikt! Tja, de tijd gaat altijd te snel als het niet mag. Maar je hebt nog enkele dagen over, dus geniet er nog van!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mooie kaart, deze ronde mal is prachtige he, ben ook in het bezit er van en ik ben er reuze blij mee, paars ook al zo,n mooie kleur nou vind ik alle kleuren wel mooi hoor, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtig kaartje, Anita, en wat een mooie blommen heb je erbij gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een prachtige kaart Anita, tja leuke dingen gaan altijd erg snel voorbij, maar het is nog woensdag

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mooie kaart Anita,mooi ingekleurd ook.
    Fijn dat het met je vader weer beter gaat.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita,
    Heerlijke zachte kleurtjes heb je gebruikt!
    Tilda staat er heerlijk schattig en onschuldig bij.
    Fijn te lezen dat het met je vader weer beter gaat maar ik snap ook wel dat jij daar nachtmerries over hebt.
    Nu het huis goed beveiligd is moet dat toch afzakken ;)
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anoniem18:24

    Wauw! Erg mooi Anita!
    Ziet er erg chique uit en mooi afgewerkt!
    Geniet nog ff van je vrije dagen het word wel weer ff heel warm he? Ik vond deze koelte ook wel even fijn! En ja dan kun je rustig knutselen....
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hey Anita,

    Hoe lief, dat kaartje van je... Super mooie kleuren!!
    Ben fan!!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

  39. Hoi Aniet,

    Prachtige romantische kaart.

    Hou je maar vast voor de hitte. Vanaf morgen krijgen wij hier terug puffende warmte, tot wel 36°

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita, Prachtige kaar weer. Leuke mal heb je gebruikt. Prachtig magnoliaatje. Ja als je vakantie hebt vliegt de tijd. En voor kaarten maken is het eigenlijk geen weer. Je moet nu maar lekker buiten van het weer genieten. Sorry nu even niet het giet!!! Morgen weer 30 graden. Veel plezier de laatste dagen van je vakantie. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een super leuk kaartje heb je gemaakt!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  42. je hebt weer een super lek kaartje gemaakt ,en geniet nog maar lekker van die laatste dagen en denk nog maar niet aan werk.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een schatje van een kaartje Anita. Leuk de bloementoef.
    Geniet van je laatste vakantiedagen.
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtig mooi kaartje Anita, je hebt je best weer gedaan, en ja aan alles komt een eind ook aan vakantie, geniet nog van je laatste vrije dagen,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ja Anita de vakantie gaat altijd sneller voorbij dan je zo willen maar het is inderdaad zo dat als je eenmaal weer begonnen bent het best wel meevalt.
    Verder heb je weer een prachtige kaart gemaakt.
    Geniet nog van je laatste vrije dagen!
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  46. wat een schattig kaartje Aniet, mooi hoor.

    Groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  47. woow anita, hij is echt prachtig!. Ik ben jaloers, haha.
    Geniet nog van je laatste vakantieweekje, het wordt heel mooi weer.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Allereerst wil ik je kaartje een compliment geven, prachtig. Maar nu even terugkomen op het verhaal van Nick. Pfffff ik schrik me een hoedje. Dat verhaal had ik even gemist omdat ik in Italië zit en beperkt internet heb hier. Wat een heftig verhaal. Fijn dat Nick weer heel binnen is gekomen, maar ik heb wel met je vader te doen hoor. Arme man, wat moet hij een angts gehad hebben. Volgende keer als hij moet oppassen heeft hij ineens even geen tijd.( haha)
    Over heet gesproken, moet je hier in Italië eens komen vooelen, echt HEET!!! Maar gelukkig wel airco in de caravan, dus we slapen goed.
    Tot snel weer, en geniet van je laatste week vakantie.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  49. wat een schattig kaartje heb je gemaakt Anita, je bloemen zijn prachtig.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi hoi Anita,
    ja in holland is het hollen of stilstaan wat het weer betreft,
    gelukkig heb je vakantie dus kan je toch je eigen tempo een beetje bepalen nietwaar!
    Je kaartje is weer meer dan prachtig zo mooi in de tinten paars!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Huh? Vakantie alweer bijna voorbij?..... Jeetje wat vliegt de tijd, zeg....nou meissie geniet er maar extra van, van je laatste daagjes en vrijdag helemaal russsst in de tent, wordt heeeel warm! Je kaart is zooo beeldschoon...je wordt een echte prof! Hihihi

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  52. HAHAHA nou meis bereid je maar voor hoor, want het warme/hete weer is vanaf vandaag weer terug en IK hoop van korte duur. Je kaartje ziet er in ieder geval weer helemaal TOPPIE uit.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. een schitterende kaart Aniet en prachtig bewerkt.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een geweldige kaart heb je weer gemaakt Anita, ziet er fantastisch leuk uit.
    Goh, zit je vacantie er alweer bijna op? Wat gaat het snel als je geniet he? Jij moet wel heel erg vroeg op zeg pfff.....ik was er vandaag om 06.00uur uit, had om 07.00 uur mijn eerste massagecliënt, heb een tropenrooster gemaakt hihi.Geniet nog van je vrije dagen,
    Liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  55. wat een prachtige kaart en geniet nog lekker van je vakantie.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ha Anita, gaat echt ontzettend hard die vakantie weken:( De mijne zit er alweer op:( bij het begin denk ooooh 3 weken dat duurt lang! maar voor je het weet zijn ze voorbij....
    Mooi kaartje helemaal leuk dat lintje vol met bloemen aan de onderkant!
    geniet van je laatste weekje,..... liefs willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heel mooie kaart is dit weer! Prachtige tinten en zoals altijd een mooie afwerking. Geniet nog maar goed van je laatste week!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Oh, wat is je kaart prachtig geworden!!
    Mooi dat rozenkant aan de onderkant en Tilda is erg schattig.
    Prachtige kleuren ook!
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  59. wat een mooie zachte kleur lila heb je hier gebruikt Anita, heerlijk, daar hou ik wel van! Geniet van je laatste vrije dagen

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig je kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  61. wauw...super en wat een mooie kleuren!
    Geniet nog maar even van je vakantie.
    Liefs Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een stress, gelukkig is het nog goed afgelopen sterkte met de verwerking ervan want het gaat je toch niet in je koude kleren zitten zoiets.
    Dat je nog zo'n prachtige kaart hebt weten maken, echt super snoezig.
    Bedankt voor het meedoen met Miekelotte is Challenging You.
    Lieve groetjes Aya

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Je kaartje is weer schitterend ,kleurtjes zo mooi toppi.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Anoniem17:48

    Hoi Anita
    Je bent niet de enigste die tropisch net teveel van het goede vindt.
    Meid eigenlijk toch heel fijn dat je nu vakantie hebt(had) werken is helemaal verschrikkelijk. Nog een week of twee en dan is dit ook voorbij. heel blogland ligt toch een beetje stil.

    Je kaart is overigens weer prachtig hoor.

    Gr. Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Probeer het nog een keer. Had gisteren al een reactie geschreven, maar helaas alles liep vast. Wat een avontuur, wat fijn dat het met je vader weer goed gaat. Maar de schrik zal nog wel even in de benen zitten. Je kaartje is weer prachtig, geniet nog van je vakantie. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wauw wat een schitterende kaart weer Anita! Ben het met je eens; die tropische hitte hoeft van mij ook niet maar helaas morgen is het weer zover hihihihihihi. Gelukkig maar een halve dag werken en dan ga ik van het weekend genieten.

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Vakanties zijn altijd zo voorbij, ik ben al weer bijna 2 weken aan het werk. Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt.
    Geniet nog even van de laatste vakantiedagen.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hallo Anita, als jouw vakantie erop zit moet de mijne nog beginnen, hoop dat het dan toch ook nog een beetje mooi weer is.
    Dit kaartje is prachtig, vind dat bloemenlint wat je onderaan gebeuikt echt schitterend.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een prachtig kaartje!! schitterend

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hey Anita,

    wat een prachtkaartje weer, 't is inderdaad een supermooi Tilda'tje. Nog niet aan je werk denken zodat je nog ten volle kan genieten van je vakantie.

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hoi Aniet, heb weer veel moois en spannende verhalen gemist. Gelukkig dat Nick er niet mee bezig is maar kan me voorstellen dat je vader en jij er nog veel mee bezig zijn; hoop dat jullie het ook snel achter je kunnen laten nu alles beveiligd is. Geniet nog lekker van je laatste dagen en doe rustig aan met de hitte. Ook mijn vakantie is bijna voorbij, maar gelukkig is het hier niet zo heet. Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Schitterende kaart, Anita. Ik vind het ook te warm. Ik ben geneigd om de hele dag onder de douche te staan. Omdat alles plakt.
    Geniet nog maar lekker van je vakantie. Want die gaan altijd veelte snel voorbij.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita,
    Wat een lief zoet kaartje, echt een scheetje. Mooi hoor. Paars echt mijn lievelingskleur. Jeetje da's vroeg 5.30 de wekker. Ik slaap ook noet goed hoor behalve de laatste paar nachtjes, heerlijk was dat die afkoeling. Tja nu weer slechte nachten tegemoet. En ik geloof graag dat de schrik er nog in zit. En jij ook gefeliciteerd met je eerste plek bij KIC. Grappig wel, achter elkaar geplaatst daar, ook Renate. En dan allen de top drie. Ik heb mijn lijstje vandaag weer bijgewerkt met de lopende challenge het was een zooitje op mijn schrijfblokje. Ik dat ook op die manier. Nou genoeg geklets weer. Ga weer verder vliegen in blogland. Hihi.
    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hoi Anita

    Wat een Beaty van een kaart.
    Ik heb er van genoten.

    Groetjes Eef

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt.
    Prachtige kleuren.


    Fijn weekend Alvast !!!

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt, Prachtige kleuren dat paars en lila.

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Anita,
    Prachtige kaart heb je gemaakt.En wat hebben jullie het weer mee gemaakt met Nick.was even niet op het blog geweest maar heb even je berichtjes terug gekeken wat een verhaal van Nick en je vader gelukkig is alles goed afgelopen.Overigens Prachtige kaarten heb je de laatste weken gemaakt.fijn weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Anita wat een plaatje van een kaart zeg!! De kleurencombinatie is geweldig en samen met alle andere details weer een prachtig geheel geworden. Súper!!! Bedankt voor het mee doen met Miekelotte is challenging you.
    groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita