19 juli 2013

Heb met een open bekkie zitten kijken!

Wat een weertje heb ik toch met mijn vakantie, niet te geloven, heb zoveel jaren achter elkaar regen gehad en moet je nu toch eens zien, moet af en toe gewoon naar binnen vluchten omdat het niet uit te houden is in de tuin. Maar mij hoor je niet ..... ik geniet! En tijdens één vlucht naar binnen dacht ik weet je wat ik ga eens wat filmpjes op Youtube opzoeken over het inkleuren met markers en moet je horen ik vond toch heel wat filmpjes van ene mevrouw (hé jakkiebakkie nou ben ik toch even haar naam vergeten) en werkelijk mijn bekkie viel open, wat kon die kleuren, zo gaaf om te zien, echt helemaal super. En ooit in de beginperiode toen ik begon met het maken van kaartjes had Miranda net een workshop gevolgd en ze schreef me toen je moet flippen, nou je hoorde deze mevrouw letterlijk flippen, ja niet dat ze helemaal uit haar plaat ging hoor, maar je hoorde die bepaalde techniek letterlijk op het filmpje, jonge jonge wat zat ik te genieten. En zo heerlijk ook ze liet het allemaal in versnelde vorm zien, lekker muziekje op de achtergrond, ja op het filmpje dan want Nick zat tegenover me op zijn tv'tje Kabouter Plop te kijken om nou te zeggen dat dat een heerlijk achtergrondmuziekje is nou nee. Werkelijk wat kon die vrouw kleuren, je zou er bijna een minderwaardigheidscomplex van krijgen als je dan je eigen kleurwerk ziet, maar je steekt er toch altijd weer wat van op. En ja wat ik ook geleerd heb, je moet eigenlijk veel meer kleuren markers hebben, maar helaas daar is mijn portemonnee niet zo blij mee denk ik en moet ik het maar doen met wat ik heb. Maar wat heb ik daar van genoten, merkte zelfs dat ik er zo in zat dat ik gewoon met mijn hoofd meedraaide als zij haar papiertje draaide ...... zie je het voor je! Maar goed ik wijk weer eens flink af, op naar mijn kaartje van vandaag. Heb hem gisteravond zo goed als het mogelijk was zitten maken want Nick was niet bepaald van plan om te slapen en was constant aan het kattekwaad uithalen boven, inclusief weer eens een vergassing met Dani zijn deodorantbus, maar goed geef het mannetje eens ongelijk het is ook veels te warm eigenlijk om te slapen. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van Kaartjes Inspiratie Challengeblog, waar je naar aanleiding van een sketch een kaartje moet maken en dat heb ik dan ook braaf zitten doen, ben gek op sketches en ook aan de challenge van de Magnolia Chickies naar aanleiding van een zomerse inspiratiefoto.

 
Bedankt voor de superleuke reacties op mijn zwart/wit/roze kaartje van de vorige keer, heb er weer super van genoten en het glimlachje zat er weer van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

69 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Anita, zo lief die kleurtjes bij elkaar en je Tilda is super ingekleurd hoor. Weet je zeker dat jij het niet was op dat filmpje??

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige kaart Aniet een super leuke sketch.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schitterende kaart Anita, prachtige kleuren
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oww prachtig anita , mooie zachte kleurtjes, owja en op youtube vind je zoveel gave filmpjes van kleuren tot bloemen in elkaar flansen, ik heb zo via you tube dus zo leren kleuren met distress, je leert er veel van hoor.
    lekker he vakantie , ik heb vanaf volgende week donderdag middag vakantie ;) lekker thuis blijven we, genoeg te doen ;) xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoihoi,
    leuk kaartje in jouw favoriete kleuren......
    groetjes ayten.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Anita en wat een prachtig papier heb je gebruikt. De sketch is erg mooi en door het gebruik van verschillende papierlagen komt het extra mooi uit. Wat heb je haar weer prachtig ingekleurd, daar kan ik nog wat van leren hoor want het valt niet mee.
    Heerlijk dat je in je vacantie zulk lekker weer hebt, lekker genieten dus. Alvast een fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk he dit weertje, en je hebt geluk, en met jou heel veel en wij ook, het blijft de komende weken zo mooi. Geniet er maar lekker van. Je kaart is super, die sketch was ook erg leuk om mee te werken. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk dat je nu ook eens echt mooi weer hebt ipv regen en..het wordt nog warmer dus zet je maar schrap!!!!
    Leuke kaart en prachtig ingekleurd dus prima geflipt volgens mij *lol*!!!! Heb ej Copics??? Die zijn ineens zooo duur heb ik gehoord maar ik kleur met Promarkers, even wennen aan de dikke punt maar stukken goedkoper dus misschien iets om te onthouden???

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  9. heel mooi en vrolijk kaartje.
    Ja het kleuren blijft een vak apart.
    Met de distress inkt wil me de schaduw niet zo gauw lukken, dus heb gisteren de derwents weer gepakt en de eerste paar vond ik ook niet zo, maar na een poosje stoeien werd het beter.
    Wou dat het kleuren me beter van de hand wil.
    Het knutselen ligt bij mij ook op een laag pitje nu mij man 4 weken vrij heeft en de kids thuis. Ze willen niet op tijd naar bed, want het is vakantie en overdag kom je er ook bijna niet aan toe

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Anita
    Wat een weertje!! Je kaartje is weer super de luxe zoals altijd. Deze kleuren zijn zo mooi....

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat is het weer een juweeltje Anita! Mooie kleurtjes, leuk papier, en je bloementoefje is ook super! Ook Tilda is erg mooi ingekleurd! Leuk om van jouw kant er nog eens eentje te zien, want naast de Besties vind ik je Tildakaartjes ook ontzettend mooi!
    Geniet nog van je heerlijke vakantie!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk hè, dat je op het wereld wijde web zoveel ideeën kan opdoen ?
    Soms wel eens een beetje té veel vind ik, dan kom ik niet meer aan knutselen toe haha.
    Maar het is je weer gelukt om een prachtig kaartje te maken !
    Het is weer een lieverdje.
    En wat het weer betreft.... geniet er van, je hebt het verdiend.

    groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wauwwww weer een super creatie om van te genieten! Prachtig gemaakt en zo in een passende kleur met de afbeelding! top....
    En wat een filpje al niet kan doenhe???? het heeft echt heeel veel vruchten bij je af geworpen super joh!!!
    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat is dit een prachtige kaart Anita , heerlijkdie kleurtjes . Wat fijn dat je zo kunt genieten van het mooie weer . We waren er ook wel aan toe hoor . Af en toe naar binnen vluchten is helemaal niet erg , zo kom je toch weer op ideetjes . Ik verlies mezelf ook vaak in die leuke filmpjes , je leert er zo veel van . Fijn weekend!
    Groetjes, Afra

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weer een hele mooie kaart fijn dat je het zo treft met het weer.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een superleuk kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita,
    Weer zo'n mooi kaartje met zachte kleurtjes :)
    Leuke sketch ook met al die laagjes!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een hele mooie kaart! En ja, iedereen moet roeien met de portemonnee die hij heeft. En meestal gaat het meeste geld naar de huishoudportemonnee en niet naar het knutselpotje. Maar je wordt erg creatief en vindingrijk als je niet zomaar alles kunt kopen, heb ik gemerkt.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Dit is ook weer een prachtig kaartje Aniet, in die mooie zachte kleurtjes....

    groetjea Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Super leuk kaartje weer Aniet. Ik ben ook heel blij met het zonnetje, al kan ik er niet zo goed tegen. Ik zit liever in de schaduw, maar als het zonnetje schijnt ziet alles er zoveel gezelliger uit. Gelukkig hebben de kinderen nu ook eindelijk vakantie. We waren de laatste regio dit jaar en er leek even geen eind aan te komen. En als je zoon dan ook nog eens een vreselijke juf heeft dan is elke dag er één te veel. Maar we zijn uiteindelijk van haar verlost. Volgende week lekker naar Italië!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,
    Je hebt er weer een super creatie van gemaakt, heel mooi ingekleurd, mooi papier en prachtig afgewerkt, mijn complimenten..geniet van 't mooie weer, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Geweldig toch dat het weer nu eindelijk eens is wat het moet zijn, zomer dus. Dan maar af en toe naar binnen vluchtn, beter voor de zon dan voor de regen. Je kaartje mag er ook weer zijn hoor, leuk in jouw favoriete kleurtjes toch? wat de kleurtjes betreft, misschien ken je de spectrum noir markers wel, die zijn ook nog eens veel aardiger voor je portemonne, op hun site (ik heb de link gisteren bij Nelleke (farmerblog) neergezet), moet je daar eens kijken op tutorials, daar word je wijs van, ik merk wel dat er steeds meer manieren van inkleuren zijn, maar hier zie je ook hoe ze met de schaduwen werken, succes, groetjes en geniet ze, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Top he als je met je vakantie van dat mooie weer hebt, maar je heb er weer een erg mooi kaartje van gemaakt, in van die lieve kleurtjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtig kaartje Anita,en ik vind jouw inkleurwerk ook heel mooi hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je hebt het weer prachtig gedaan Anita....mooi dat roze en blauw! Zeer fijntjes en mooi ingekleurd hoor.
    Fijne vakantie en geniet ervan meis.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wat een filmpje al niet te weeg kan brengen
    je hebt het schitterend ingekleurd
    ja echt een suuuuuper mooi kaartje

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. En zo zie je maar weer internet staat voor niets, weer wat geleerd, erg mooie kleurtjes heb je gebruikt, en ook het papier vind ik erg mooi. Fijn weekend nog groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuke kleuren zijn het toch dat roze en blauw!!! Je hebt er alweer een heel lief kaartje van weten te maken!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Nou Anita, jij hebt echt geen kleurcursus nodig hoor! Die plaatjes van jou zijn altijd prachtig ingekleurd en de kaartjes zijn schitterend om te zien.
    Nu weer zo'n snoepje in pasteltinten: Nou ik vind hem prachtig!!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mooie kaart Anita,mooi ingekleurd ook.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie kaart, en wat een lief papier!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Super leuk kaartje hoor Anita , en die sketch wow met dat papier , toppie hoor , succes met de challenge meis xx

    BeantwoordenVerwijderen
  33. heerlijk he het zonnetje wij hebben achter minder zon er daar kan je heerlijk zitten freubelen mijn man met zijn boot en ik met de kaarten dat is toch ook genieten

    maar jij kleurt ook heel mooi hoor anita en met een paar kleuren markers kan je best wel veel ook kan je schaduw aanbrengen met een grijs tint

    je bedoelt toch niet nicole met haar filmpjes want die kan het ook super mooi


    je kaar t met sketch is weer prachtig anita lekker in rose blauw

    en ja wel met een magnolia hi hi die blijfen toch ook super leuk

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hele mooie kaart Anita. De kleuren passen perfect bij elkaar. En Tilda is super ingekleurd hoor.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik ben weer terug in blogland.
    Een mooi lief kaartje en je hebt hiervoor een prachtige kleurencombinatie gebruikt.
    Prachtig in deze pasteltinten.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Mooi kaartje Anita, heerlijke kleurtjes!
    Leuk dat je meedoet met de challenge van DMCC.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een leuke kaart en wat ben je lekker enthousiast over dat kleuren.
    Geniet van jouw vakantie!
    Groetjes Sandra Lemmens

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wauw prachtig hoor. enne jij kleurt ook prachtig mooi!!!!!


    Xx Ine en geniet maar lekker van je vakantie!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat kun jij toch prachtig kleuren. Ik verbaas me er iedere keer over! groetjes en geniet ze! Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi hoi, nou ik vind dat jij ook heel mooi kleurt!! Leuk hoor om je verhaal te lezen! Fijne vakantie! Lieve groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hi Anita, het is weer een snoesje hoor. Mooie kleurtjes. en ik geloof je graag. Dat inkleuren met markers is prachtig als je het goed kan. Zo volgde ik vroeger de video van Pergamano, die over het schilderen ging. Ik zag het echt voor me. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Schitterend kaartje, lieve kleurtjes en prachtige bloemenspray.

    Huggsss,Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Anoniem22:12

    Dit is ook echt weer een schatje!! Heb je een link van de filmpjes die jij bekijkt? Ik blijf oefenen oefenen oefenen met kleuren, want tevreden ben ik nog steeds niet over mijn eigen werk. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtig kaartje. ik zag al aan het kaartje dat het een creatie van jou zou zijn ;-).
    Ik vind het ook altijd geweldig om te zien hoe sommige creatievelingen zonder enige moeite hun afdrukje prachtig ingekleurd krijgen. Ook ik moet nog veel oefenen.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Je kaartje is prachtig en heerlijk vrolijk met die zomerse kleurtjes! Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een super leuk kaartje is dit Anita, het lijkt wel of ze elk moment uit het kaartje komt stappen!!! En wat het weer betreft heerlijk zomerweer wat wil een mens nog meer in z'n vakantie.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ben weer terug van vakantie en kan hier lekker nog even nagenieten, heerlijk toch!! Je kaartje is prachtig hoor, iedereen moet toch roeien met de riemen die men heeft en al die dames die zoveel kleuren en filmpjes maken hebben een andere portemonnee denk ik. Gewoon lekker doen wat je altijd doet, dat werkt het beste. Een leuke vakantietijd nog, Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita

    Wat een superlief kaartje in de mooie zachte tinten en heel mooi ingekleurd.
    Geniet van het mooie weer in je vakantie Anita.......ze zeggen toch altijd "je ktijgt wat je verdient" hihihi.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Schitterende kaart, Anita. Ik vind het inkleuren ook nog steeds moeilijk. Ook al kleur ik dan met H2O. De ene keer leukt het ook bete dan de andere keer. En dan kijk ik altijd weer hoe andere bloggers het doen. Dan vind ik die van hun altijd mooier dan die ik gedaan heb. maar die van jou is prachtig.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Lekâh kaartje weer Aniet,je kleuren met copics gaat je echt goed af meid.Ja en de kleuren blauw/roze helemaal toppie!!!

    Geniet lekker van je holiday,je weet het hè,je krijgt wat je toekomt!!!!!!

    liefs nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het is een prachtige kaart geworden Anita, ik vind dat je kleurt zoals jij wilt kleuren, wij zijn maar amateurtjes, die op You tube, ja die verdienen misschien hun boterham er wel mee, blijf maar gewoon doen zoals je doet, dat vind ik super hoor.
    Ik denk ook weleens kon ik het maar zo, joh meis het is toch een hobby?
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hey Anita,
    Ik zag het ook dat je me net voor was bij twee dezelfde challenge. Grappig. Dezelfde gedachtes!
    Wow een lieve kaart hoor. Mooie zachte zomerse kleurtjes.
    Hier wordt je vrolijk van!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een super leuke kaart laat je hier zien Anita. En lieve kleurtjes ook en ook een mooi ingekleurde Tilda. Het gras bij de buren is altijd groener en zo is 't ook met de filmpjes op youtube over inkleuren. Leuk om naar te kijken vind ik ook, maar zelf gewoon doorgaan met wat je doet, want het ziet er prachtig uit. Heel fijn weekend nog!

    Groetjes
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hey Anita , wat een supermooie kaart weer van je ,
    het zomerse plezier straalt er van af hoor , toppie

    Groetjes Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een genieten zo'n vakantieweertje he? Fijn voor je en wat een mooi kaartje weer!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een schatje zeg. Ze geniet net als wij van haar vakantie!
    Leuk om te zien hoe jij deze papiertjes hebt gecombineerd. Ik heb ze ook dus wie weet zie je deze combi ook wel eens bij mij voorbij komen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heel mooi gedaan, ziet er goed uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita

    Wauw geweldig mooi gemaakt weer en je stempeltje is ook weer super gekleurd komt dan vast door al die filmpjes.
    Fijn weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita, Wat een prachtige kaart. Leuk magnoliaatje. Mooie kleuren heb je gebruikt. Leuk afgewerkt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een prachtige kaart weer, Anita. Ik vind het inkleuren ook nog steeds moeilijk vooral haren whaha. De ene keer lukt het ook beter dan de andere keer. En filmpjes kijken doe ik ook,..Geniet maar lekker van je vakantie,..
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een snoepje van een kaart! Top gedaan Anita!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  62. wat een schatje Anita
    Fijn weekend
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Prachtige kaart! Heel leuk ingedeeld en erg mooi van kleur!

    Liefs, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een schat van een kaartje dat heb je echt weer helemaal top gedaan!
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een lieve kleuren , schattig kaartje hoor, jammer dat je niet meer weet wat voor filmpje het was op Youtube, konden we ook mee genieten, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Anita......wat een geweldig weer hè....óók om in je hobbykamer te zitten want buiten is het soms écht te warm. Bloggen doe ik niet zo heel veel op dit moment maar gelukkig doe jij mee aan challenges en moet ik wel eens een reactie achterlaten....zo kom ik dan tóch weer langs, haha. heb alles weer bewonderd bij je en deze inzending bij DMCC is ook een lieverdje hoor. Roze/blauw is jouw combi wel hè....zo hebben we toch allemaal onze favo kleuren.Fijn dat je er weer bij bent meis en natuurlijk succes!
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Prachtige kaart, Anita! Leuk deze kleuren combi.
    Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita