19 mei 2013

Toppie gedaan hoor meis!

Gisteren is er weer een nieuwe challenge van start gegaan bij de Nederlandse Kaarten Uitdagingen (NKU). Sinds gisteren bestaat het designteam uit 2 teams en wel het team Oranje Boven en het team Rood, Wit, Blauw waar mijn persoontje onder andere in zit. Mijn teammaatjes van Oranje Boven hebben schitterende voorbeeldkaarten gemaakt. Neem eens een kijkje en als je zin en tijd hebt doe gezellig mee, lijkt me helemaal leuk. Er zijn deze keer weer leuke prijzen te winnen en ik zeg altijd maar zo wie niet waagt wie niet wint. Je hebt de tijd tot 30 mei a.s. 19.00 uur. En ook al zit ik niet in team Oranje Boven maar in het team Rood, Wit, Blauw heb ik zelf toch ook maar een kaartje van de sketch gemaakt want  ik ben gek op sketches en de sketch van Hennie voor deze challenge vind ik dan ook weer een erg leuke. En zie eens voor mijn doen wel een hele kleurrijke deze keer, jeetjemeneetje heb volgens mij nog nooit zo een bont kaartje gemaakt. Maar ook al zie ik nu op dit moment eventjes een flauw zonnetje buiten, de afgelopen dagen en helaas als ik de weermannetjes en weervrouwtjes mag geloven de hele volgende week wordt het weer een triest geheel dus ja wat doe je dan dan haal je het zomerse gevoel maar even naar boven om het op een kaartje te verwerken. Tenminste dat heb ik getracht te doen. Is toch niet normaal bijna eind mei en we hebben de verwarming nog aan, nou de enige die daar blij van worden zijn de energieleveranciers maar helaas wij niet, dat wordt weer een vette eindafrekening ben ik bang, en ik was nog wel zo blij met mijn energiezuinige droger die ik heb aangeschaft in de hoop dat ik deze keer wat geld terug zou krijgen, eh dat gaat hem denk ik toch niet worden ben ik bang. Heb mijn kaartje gisteravond zitten maken met het Songfestival aan, en jeetje net toen ik wat op wou gaan plakken was Roemenië, eh dat was toch Roemenië die na Anouk kwam, aan de beurt, van schrik door zijn giga hoge stem plakte ik het helemaal scheef maar lang leve de lijm die niet meteen vast zit kon ik het nog recht schuiven. Maar hé we hebben toch maar even de 9e plek gehaald, ik zeg petje af Anouk, je hebt het toppie gedaan. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenges van Fab 'n' Funky (mijn favoriete embellissement hoe kan het ook anders strikjes) en van Challenges4Everybody waar deze keer alles mag. Oh jeetje als ik nu naar beneden naar mijn foto kijk zie ik toch dat het nog niet helemaal recht is, dank u wel meneer van Roemenië, wilt u mij voortaan niet meer zo laten schrikken.


Welkom Lisbeth en Ans op mijn blog, leuk dat jullie volger zijn geworden, ik zeg weer helemaal gezellig. Wat heb ik toch weer genoten van de leuke reacties op mijn vorige kaartje, ik heb er weer super van genoten met het bekende glimlachje op mijn koppie, dank jullie wel lieve bloggertjes. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

100 opmerkingen:

  1. Ja ik heb het ook gehoord. Niet zo gek dat je dan scheef gaat plakken.hihi.
    Je kaart ziet er weer geweldig uit.
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart. Ik kan me goed voorstellend dat je scheef hebt geplakt hoor. Het leek bijna wel opera ofzo, vreselijk. Vandaag is het in ieder geval lekker weer!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, inderdaad het leek wel opera!! Ik heb ook met verbazing geluisterd en gekeken...
    Je kaart is heel vrolijk, Aniet! En wat heb je mooi zitten kleuren. Gelukkig dat je daar al klaar mee was anders was je waarschijnlijk flink uitgeschoten!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauwww wat een leuke fleurige kaart Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kaart heb je gelukkig wel weer prachtig gemaakt., en wat maakt het uit als het een klein beetje scheef zit, het is dat je het zegt, maar anders had ik het echt niet gezien.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Anita, ik heb je blog zwaar verwaarloosd (schaam) maar het kwam er helaas even niet van om reacties achter te laten. De tijd vliegt gewoon voorbij.
    Ik vind deze kaart weer echt een toppertje. Ik mocht met deze sketch gastdesigner zijn en vond hem niet echt makkelijk. Jij hebt het geweldig gedaan. En ach een schoonheidsfoutje moet kunnen dat is soms ook weer de charme van handmade.
    Groeten, Asrtje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Knutselen voor tv dat kan ik niet hoor :) Dan zou ik ook foutjes maken. Maar weer een prachtkaart Anita !
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Inderdaad wel heel fleurig kleurtjes voor jouw doen, maar wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een gezellige, fleurige kaart Anita. Om helemaal vrolijk van te worden. Hier schijnt het zonnetje heerlijk en is het lekker warm. Even bijtanken gelukkig. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Aniet,

    Heel leuke, fleurige kaart. Echt een lentekaartje.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kaart Anita!
    Mooi hoor en fleurig.Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha, gelukkig kon je het terug recht krijgen na het schikken van de "opera" ;-)
    Vrolijke kaart en weer heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een vrolijke boel op je kaartje, echte zomerse kleurtjes, en gelukkig brengen wij bloggers elkaar het zonnetje in huis! Ik heb ook even bij NKU gekeken en heb wel inspiratie gekregen, dus wie weet??? En om energie te besparen enkele tips: Minder wassen (alles gewoon omkeren en weer aan doen)droog de was buiten, kook géén eten, en laat de lampen, en andere electriche apparaten uit, hihi. En jij hebt al dagen bespaart toen je ketel kapot was! Alle gekheid op een stokje, misschien is het in oktober nog wel zomer dan halen we de schade weer in.
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een plaatje van een kaart heb je gemaakt meis! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een geweldig mooi kaartje.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een vrolijk kaartje komt er uit je handen, ondanks dat de meneer van Romenië, je aan het schrikken heeft gebracht. Ik vind de afbeelding ook erg mooi Anita. Ja ik baal ook wel van die energierekening die straks gaat komen, hier ging vanmorgen de verwarming aan terwijl ik de deur open ad staan, nou snel maar weer alles terug grdraaid, want voor buiten stook ik niet. Fijn pinksterweekende, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke kaart.... maar waar zijn je pastel kleuren??? Ik vind het trouwens wel erg mooi, want ik houd wel van wat fellere kleurtjes. Ik heb de sketch ook opgeschreven; misschien kom ik er nog aan toe.
    Het songfestival had ik gemist, maar dankzij jouw blog ben ik weer op de hoogte hahaha.
    Fijn pinksterweekend!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. super mooie kaart hoor Aniet.

    Groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hé 'overloper'!!! Hahaha
    Ik dacht huh, ik hoefde die sketch toch niet te gebruiken voor de NKU en Anita zit toch in hetzelfde team ?? LOL
    Maar je bent gewoon wat ijverig en je hebt er een supergaaf kaartje van gemaakt hoor.

    Groetjes en nog een fijne pinkster verder,
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hoi Anita, nou ik vind je kaartje super leuk en scheef juffert goed zei mijn moeder altijd haha, je moet wel erg goed kijken hoor. Je bent lekker uitgeschoten met je kleurtjes, normaal ben je wat minder uitbundig, maar dit is toch erg leuk hoor, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik vergeet helemaal iets te zeggen over je nieuwe behangetje, leuk hoor, niet meer die tinten roze enzo? ben je aan het afkicken? LOL

      Verwijderen
  22. prachtig weer hoe krijg je het steeds weer voor elkaar groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een supervrolijke kaart. Hij is mooi geworden. Zoals je weet hou ik wel van die felle kleurtjes.

    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw wat een heerlijke en vrolijke kaart daar hou ik wel van en ja als het met het weer niet wil lukken halen we de warmte zelf maar in huis.

    Liefs Jolanda

    Ps succes bij de NKU als DT

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Valt mee hoor Anita, dat scheve. Ik zie vooral een geweldige vrolijke kaart! Leuk gedaan zo met die felle frisse kleuren, daar worden wij vrolijk van met dit steeds tegenvallende weer!! En je hebt er ook al een frisse nieuwe layout op gezet, ook helemaal top! Vind ik toch mooier dan dat roze...

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou, wat je nu toch aan het doen bent Anita, van blauw naar roze...van roze naar blauw, ik begin te twijfelen aan mijn verstand hoor! Volgens mij ben je bezig om je LO te veranderen....

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem17:22

    Hij is super vrolijk Aniet!
    Mooi gedaan, leuke uitwerking van de schets!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een vrolijke kaart is dit geworden! En het is inderdaad een heerlijke schets! Ik heb niet alles van het songfestival gezien dus deze opera-meneer heb ik net gemist. Ach....mijn oma zei vroeger altijd: schaif staat laif (dat is Gronings voor scheef staat lief). Maar de kaart trekt alle aandacht en dat scheve valt niet eens echt op!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Aniet,

    Wat heb je een leuke blog lay-out!!
    En.... een super leuke kaart!! Ik heb 'm ook al opgeschreven gister want de sketch ziet er super leuk uit en jij hebt er al een super mooie uitwerking van gemaakt!! Heel gaaf!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita,
    Wat een heerlijke vrolijke kaart. Super om naar te kijken en je wordt er helemaal vrolijk van. Dat mag ook wel want van het weer word ik het vandaag niet. Tjonge, tjonge ze hadden de zon beloofd maar die hebben we hier nog niet gezien. Dan maar lekker bloggen en naar vrolijke zomerse kaartjes kijken, is ook leuk maar dan wel met de kachel aan. Ik denk ook dat wij dit jaar bij moeten betalen. hahaha.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hoi anita
    je kaart ziet er geweldig leuk en fleurig uit! dus jou missie is geslaagd!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een lekkere, vrolijke kaart heb je gemaakt. Je hebt je stempel ook heel mooi ingekleurd!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat leuke vrolijke kleuren heb je gebruikt Anita. Het kaartje is erg mooi geworden. Een mooi magnoliaatje met de bloemen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Lekker vrolijk kaartje, en het is inderdaad een erg leuke schets.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Als je daar geen zin in de zomer van krijgt. Al die vrolijke kleuren maakt dat het tot een mooie geheel. Soms moet je jezelf uitdagen om eens heel iets anders te maken. Dat is je goed gelukt.
    Groeten van Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super leuke uitwerking van deze prachtige schets zeg! Maar toch wel vreemd om nu niet te zeggen dat ik het leuk vind dat je weer meedoet met de uitdaging, hahaha. Ik vind het wel helemaal super dat je nu bij ons cluppie hoort!
    Fijne avond en lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anita, ik vroeg me af of jij nu wel mijn mailtje hebt gehad over vanmiddag met je toveren...laatst ook al eens iets gemaild, maar vraag me af of dit wel aankomt?

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Richtsje ik heb zeker wel je mailtje ontvangen en heb je ook een mail teruggestuurd. Je hebt je mail vanuit je gmail-adres gestuurd, wat vreemd dat je die dan niet hebt ontvangen en daar heb ik gewoon op geantwoord.

      Verwijderen
  38. Wouw,wat een schitterende kaart is dit geworden vind hem helemaal geweldig.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Anita,
    Ik vind je nieuwe Blog LO erg mooi, maar..ik ben echt een oude zeur,zó moeilijk om te lezen...hihi..je kaart is prachtig erg vrolijk en kleurrijk..heel mooi gemaakt..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  40. wat een kleurrijk kaartje heb je met deze sketch gemaakt.
    Ziet er heel leuk uit.
    groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ooooo Anita, wat heb je prachtige kleuren papier gebruikt, dat staat geweldig op je blog, je hebt ook een mooie lay out, je bent goed bezig.
    je kaart is mooi ,ik ben ook geschrokken van die gekke vent uit Roemenië, wat een afgang hè.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een vrolijk kaartje heb je gemaakt Anita, en ik ga meedoen bij de NKU hoor!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Geel rood en blauw, zijn dat niet de kleuren van de Roemeense vlag?
    Jammer van het schrikken, het is een leuke kaart!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Lekkere vrolijke kaart En idd heel mooi voor Anouk ze had een mooi liedje maar ik vond Denemarken leuker
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Vrolijk kaartje Anita!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Je hebt een heel vrolijk kaartje gemaakt Anita....niet echt jouw stijl ....toch??
    En ja ik vond ook dat Denemarken de meeste punten verdiende....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anoniem20:23

    Leuke kaart Anita ,deze kleuren kan dus heel goed.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Anoniem20:32

    Een lekkere bonte kaart, dat moet ook af en teo kunnen toch. Ik vind het wel een super geheel geworden zo want die sketch is niet zo gemakkelijk vind ik.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi hoi Anita,
    wat een leuk vrolijk kaartje heb je gemaakt, eventjes geen roze dus....
    hahhaha ik moest ook wel lachen om die gilmeneer uit roemenie...
    groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Een heel vrolijk kaartje, heel mooi!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Schitterende kaart Anieta.... hele mooie vrolijke kleuren... enig die strikjes!!
    Je vorige kaart(en) zijn ook weer helemaal toppie....
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Het is inderdaad een leuke sketch!
    Misschien dat ik ook nog wel even mee ga doen, het is een leuke sketch!

    Jou kaartje is heerlijk vrolijk en mooi!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Schitterende kaart. Ik vind hem helemaal niet bont. Ik vind hem lekker fleurig. De sketch vind ik ook leuk. Daar ga ik ook nog mee aan te gang.
    Nog even en dan ben jij met je team aan de buurt en kan je laten zien wat voor prachtige voorbeeld kaart jij gemaakt heb.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wauw Aniet wat een schatje.

    Groetjes,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hij is leuk Anita.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Prachtige vrolijke kaart ondanks het hoge stemmetje van die meneer ik vond het ook afschuwelijk volgens mij hadden ze goed wat strak aangedraaid bij hem ha ha ha.Maar je kaartje vind ik heel fleurig en dan kunnen we nu met dat grauw weer wel gebruiken.Moet wel zeggen hier heeft vandaag de zon heerlijk geschenen hopelijk is die er morgen weer.groetjes Margo.ps Leuke bling bling achtergrond.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heel mooi kaartje en mooie scketch
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ja je hebt het hartstikke bont gemaakt Anita, whahhaaaaaaaaaaaaa!! Maar ik vind het een dot van een kaart, heerlijk vrolijk en na de hele dag geen zonnestraal gezien te hebben (en maar 13 graden!) ga ik nu tenminste wel vrolijk slapen!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi anita

    nou het is bont maar ook heerlijk zomers, leuk hoor. Gewoon (nou ja gewoonnnn) een super vrolijke kaart in frisse kleuren, mooi gemaakt!
    fijne avond, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi,
    Wat een mooi kaartje, gelukkig kon je de out door de schrik nog herstellen. Dat gegil van die Roemeen schijnt knap te zijn, maar t is net een luchtalarm wat afging dus kan me voorstellen dat dit niet helpt bij het kaarten maken.
    T is gelukkig goed gelukt.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Anoniem22:21

    Schitterende kaart in mooie kleuren kreeg gelijk het voorjaarsgevoel en het weer zat een keertje mee.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een mooie bonte kaart, ziet er lekker vrolijk uit in deze frisse kleurtjes.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wow de kleuren springen bijna van mijn scherm af....wat een heerlijke vrolijke kaart heb je weer gemaakt....geweldig!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een lieverdje Anita en ik ben helemaal weg van het papier dat je gebruikt heb. Echt top!!
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi Anita,
    Een hele mooie fleurige kaart. Hou er wel van!
    Want tja vandaag was het wel mooi buiten tenminste bij ons. Maar het wordt weer kouder! Tjonge! Laten we dan maar lekker gezellig warme kaarten maken. Zal ook eens kijken bij de Nku. Wie weet kan ik nog iets moois bedenken. ;)
    Groetjes je naam genoot Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Anita,
    Een hele mooie fleurige kaart. Hou er wel van!
    Want tja vandaag was het wel mooi buiten tenminste bij ons. Maar het wordt weer kouder! Tjonge! Laten we dan maar lekker gezellig warme kaarten maken. Zal ook eens kijken bij de Nku. Wie weet kan ik nog iets moois bedenken. ;)
    Groetjes je naam genoot Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een mooi fleurig kaartje Anita, daar wordt je toch gewoon vanzelf vrolijk van.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hele mooie kaart, en ben dit inderdaad niet van je gewend, maar altijd leuk toch als men weer nieuwe diengen ontdekt! Zometeen ben je van alle markten thuis... hihihi

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  69. wat een mooie, kleurrijke kaart ! toppertje weer hoor ! superzzz
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een leuk kaartje, Anita. Daar wordt je meteen helemaal vrolijk van op deze sombere pinkstermaandag!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. een leuke kaart hoor aniet
    en waar is het scheef ??????

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Fris en vrolijk kaartje Anita....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. een super mooie binnenkomer Aniet:0)
    heel veel plezier bij ons team!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Erg mooi. Vind het plaatje ook zo ontzettend lief en ze is prachtig ingekleurd.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat is het weer een prachtig kaartje Anita, helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. I love this image and the colours you have used. Thank you for joining us at Challenges 4 Everybody.

    Joan x

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een geweldig kaartje heb je met de sketch gemaakt!

    Groetjes,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  78. He Aniet,

    Deze kaaart is gaaf zeg hij knalt gewoon,echt super.Daar houden wij wel van.Nou hè wat een kerel hè van Roemenië, nou Griekenland had ook verboden moeten worden en die K3 grieten?????

    Heb voorlopig weer genoeg songfestival gezien voor een paar jaar,jij niet?

    Enne wat heb je een mooie achtergrong genomen.Wil de mijne al een tijdje veranderen,maar als ik er meebezig ben eweet ik vaak niet meer hoe ik alles goed krijg,had ik de laatste keer ook last van.Dus il laat het maar zo!

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een leuke en vrolijke kaart Anita. Ziet er super uit. Mooie kleuren en een leuk plaatje.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Beautiful card - love the rich colours - thanks for sharing for the Fab 'n' Funky 'favourite embellishment' challenge, Hazel, Guest Designer x

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een super leuk kaartje in hele vrolijke kleurtjes.
    Je hebt dat net als Anouk super gedaan Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Een heel vrolijk kaartje Aniet en inderdaad Anouk heeft het super gedaan met haar negende plek.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een schitterend fleurig kaartje Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hoi Anita,

    Weer een heel vrolijk en fris kaartje, en natuurlijk heeft Anouk het hartstikke goed gedaan.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hoi hoi
    Wat een gaaf kaartje heel anders ziet er lekker vrolijk uit .
    En dat kunnen we nu wel gebruiken met dit weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wat een super leuke en vrolijke kaart heb je weer gemaakt
    het afdrukje vind ik ook erg leuk

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Een heel mooi kleurrijk kaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Mooie kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een leuk, vrolijk kaartje Anita!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wat een super vrolijk kaartje Anita! Heb je weer fantastisch gedaan,
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hoi Anita, wat een heerlijk vrolijk kaartje heb je gemaakt echt zomers al zit het weer niet mee je kunt er niks aan doen anders dan zelf het zonnetje in huis zijn hopelijk heb je hier iets aan (hihihi)groetjes van Joke Mulder
    p.s. en als het regent kun je toch heerlijk fröbelen

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Ja Anita die hoge stem van Roemenie die liet me ook schrikken , was net bezig met een apparaatje die mijn vriend had meegebracht mijn bestanden van mijn in duigen liggende pc terug op te halen , wow en het lukte verkeerde knop gedrukt van tverschieten meis , en overnieuw haha , maar je kaartje is helemaal super deluxe leuk en ik zie niks scheef , zou het aan mijn ogen liggen of de jouwe hihi????
    Liefs, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Anoniem10:21

    Buiten is het misschien triest weer, maar ik wordt helemaal vrolijk van jouw kaart. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Een heel mooi, vrolijk kaartje is dit, Anita.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  95. ik vind dit kaartje prachtig, heerlijk die vrolijke kleuren.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Gorgeous card, Anita. Your flowers are stunning and I love your sweet image. Great colouring too.

    Thanks for playing along at Fab'n'Funky Challenges.

    Rachel x

    BeantwoordenVerwijderen
  97. wat een heerlijk en vrolijk kaartje Anita en gezellig om deze blogpost weer te lezen.
    hier wordt een mens vrolijk van!.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Ik vind deze kleurrijke kaart echt heel mooi geworden meis,
    ook dit past best wel bij je hoor, een toppertje ☼

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita