7 april 2013

Oeps Aniet is vreemd gegaan!

Zo grappig maar oh oh oh ook zo vreemd sinds vrijdagavond zegt Nick mama tegen mij in plaats van mafa, na jarenlang mafa genoemd te zijn ben ik opeens voor hem mama. En jeetjemeneetje wat is dat wennen zeg. Maar klinkt toch ook wel weer heel schattig hoe hij het zegt. Ach ja mijn mannetje zit vol verrassingen. En hij heeft donderdag trouwens weer gesmuld hoor van de pannenkoeken, wat zat hij weer te genieten. Bedankt trouwens voor de tips ik ga aankomende donderdag eens een hartige pannenkoek voor mijzelf maken, zag wel hele lekkere variaties voorbij komen, ben benieuwd. Gisteravond weer heerlijk een kaartje zitten maken, de kistjes stonden weer allemaal in de woonkamer en Aniet kon aan de gang. En ja hoor het is weer eens een roze/blauwe variant geworden, goh hoe verrassend is dat ...... hebben jullie ook zo genoten van het zonnetje gisteren en trouwens nu schijnt hij ook weer, wat geeft dat toch een happy gevoel hé, heb meteen gisteren twee hangers met plantjes gekocht en die hangen heerlijk vrolijk voor het huis te bengelen, staat weer gezellig hoor. Moet trouwens wat bekennen ik eh oeps ben vreemd gegaan. Zit ik een paar weken nog te vertellen dat ik helemaal weg ben van het dansprogramma Everbody Can Dance now en dat ik dan swingend op de bank zit, eh dat zit ik dus nu al 2 vrijdagen niet meer. En waarom dan wel niet nou omdat ik ben overgestapt naar het programma Bloed, Zweet en Tranen, wat een feest is dat, ja ja Aniet houdt van het smartlappenlied, en je moet me zien zitten joh ik zing uit volle borst mee want oh oh wat doe ik dat toch graag. Is maar goed dat er dan niemand naast me zit want de naam mag ik dan wel hebben maar zingen is nou niet bepaald mijn sterkste kant, zo vals als het maar kan maar wat is het toch ontspannend om te doen, dat noem ik eventjes helemaal bijtanken. Wat een heerlijk programma, op Facebook riep er al iemand dat die mij gaat opgeven voor volgend jaar, dank je wel Henk, maar ach dan heb ik nog een jaartje om te oefenen dat scheelt ...... nee hoor laat ik dat maar niet doen, zal misschien de lachers wel op mijn hand krijgen met mijn kattegejank maar zal absoluut geen volle zalen trekken, zie de koppies van de jury al vertrekken ...... nee laat mij maar lekker thuis op de bank meezingen en oh ja ieder jaar bij de Toppers, daarvoor maak ik een uitzondering, heerlijk eventjes helemaal uit je bol .... Wil mijn kaartje trouwens mee laten doen met de challenges van Kaartjes Inspiratie Challenge Blog, Miekelotte is challenging you en Marvelous Magnolia. En zie dit is dan mijn kaartje geworden waar ik gisteravond weer met veel plezier en lol aan heb gewerkt, geloof me het was weer erg gezellie in huize Meijer


Welkom Gaby en Glenda op mijn blog, wat leuk weer dat jullie volger zijn geworden, gezellig. Bedankt weer lieve bloggertjes voor de superleuke reacties op mijn smekende wijfie, heb er weer op en top van genoten en het glimlachje zat er weer hoor, heerlijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

96 opmerkingen:

  1. Leuk voor je Anita, zo zie je maar Nick blijft leren, top dat hij mamma zegt,ik kijk nu ook naar Bloed, zweet en tranen, het is zo,n gezellig programma, je kaart is ook weer prachtig, leuk met die veertjes, de kleuren zijn er prachtig bij, ik vind je kaart een plaatje.
    Fijne zondag nog.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lekkere lentekaart. Ze gaat de bloemetjes buiten zetten, dus het gaat niet meer vriezen. Heerlijk dat zonnetje. Doet me denken aan het André van Duin liedje: Alles ziet er anders uit als de zon schijnt!! En gelijk heeft ie.
    Fijne zondag Anita!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart weer Anita....zo'n heerlijk Anita-tintje weer.
    Ik heb ook vrijdagavond zitten zappen van rtl4 naar sbs6. Wat trekt dat toch altijd hè dat sfeertje!
    Fijne zondag en liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat heb je weer een prachtig kaartje gemaakt; ik zou je wel eens zien zitten op de bank meezingend met die nummers; helemaal gezellig denk ik. Nou ja wie weet zien we je nog wel een keer voorbij komen bij een of andere talentenshow ;-) Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aaaah wat schattig dat Nick mama zegt :D! En wat een lief kaartje weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Wat leuk dat Nick je nu mama noemt..en spekpannenkoeken zijn ook heerlijk..heeft mijn man gisteren nog gebakken..Je creatie in rose/blauw is weer een schatje, mooi ingekleurd en..leuk met de strik..
    Fijne zondag,liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goi Aniet, wat een mooi kaartje weer en prachtige kleuren. Mooi ingekleurd, nou ja geheel compleet prachtig.
    lieve groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, mooie kaart. Love the colors.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat goed van Nick dat hij weer wat heeft bijgeleerd! Gaaf hoor dat hij nu echt mama zegt. Je kaartje ziet er weer mooi uit in je favoriete kleurtjes. Genieten hé, dat het zonnetje zo schijnt. Mensen zijn dan zoveel beter gestemd! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zul je raar gekeken hebben toen Nick dat voor het eerst tegen je zij, maar kan me ook zo voorstellen misschien toch ook wel een beetje emotioneel.
    Maar het zijn natuurlijk super dingen als dat gebeurd.
    Je kaartje is weer een lieffie geworden.
    Leuke zachte combi.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is weer een hele mooie kaart Anita en de kleuren vind ik ook toppie.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ga jij maar lekker vreemd, hoor Aniet....op deze manier schaad je niemand....lol....je kaartje is weer een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoe verrassend mooi is je kaart weer geworden , Mama anita :-)
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Beeldige kaart in lekkere kleurtjes Mamma Anita..wat een verrassing zal dat geweest zijn, goed gedaan Nick!!!!
    Laat je het even weten als je een hartige pannekoek hebt gegeten??

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo zie je maar opeens, mama...hoe is het mogelijk hé? Leuk dat je geniet van de meezingers, heerlijk is het als je mee kunt galmen.
    Je kaartje is erg mooi, prachtige kleuren!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Niets zo veranderlijk als .... Zo zie je maar Anita, zit je zo maar vreemd te gaan...waar moet dat met jou toch naar toe!? Maar zoals altijd Anita, je moet lekker kunnen genieten en als dat met smartlappen is, so what! Ik kan het ook hoor en heerlijk mee galmen ook al klinkt het nergens naar. Gewoon doen!! Je kaartje is weer helemaal top, prachtige kleuren, lieve Tilda, heel mooi gemaakt! En dan mama...het is vast een kippenvel moment deze verandering!

    Liefs en nog een fijne zonnige zondagmiddag!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een lief kaartje en wat heb ik weer genoten van je verhaaltje erbij
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou mama Aniet, ook ik heb weer genoten van je verhaaltje en je kaartje, wat een dotje is het weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ziet er weer heel gezellig op z'n Aniet's uit
    Fijne dag verders
    En wat fijn dat die nu mama zegt is toch een feestje voor je
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ga jij maar lekker vreemd hoor Aniet en geniet van de muziek. Het gaat erom dat je een gezellige avond hebt en dan maakt het niet uit welk programma je kijkt. Trouwens bij deze oma staat het er ook op hoor. Smartlappen zijn wel niet mijn favorieten, maar het is zo'n gezellig programma. Lekker aan de tafel om een nieuwe kaart te maken en dan een leuk TV programma. Helemaal goed. Wat goed van Nick, wat zul je trots op hem zijn. O ja dat zou ik haast vergeten, je kaart is weer prachtig, mooie kleurencombi en leuk uitgewerkt. Bedankt weer voor je heerlijke verhaal, ik geniet er elke keer van.
    Nog een fijne zondag,
    lieve groet van mij,
    Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem14:24

    Prachtige kaart en een schitterend verhaal en als jij maar schik heb. Anita dat is het belangrijkste.Fijne zondag verder groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Zou wel even stiekum om een hoekje willen kijken als jij op de bank me zit te galmen haha. Wat goed dat Nick nu mama zegt, top toch!! Lief kaartje heb je gemaakt Anita.

    Fijne zondag verder,
    Marijke



    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooie kaart Anita. Het afdrukje is erg mooi. Leuk met de bloemen zo op de kaart en de kleuren zijn erg mooi zo. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het blijft toch snoezig dat roze met lichtblauw. Je hebt er weer een schatje van gemaakt Aniet.....heerlijk kaartje en zing jij maar lekker op de bank hoor meis......dat zouden veel meer mensen moeten doen!
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wowww wat een geweldige verrassing voor jou dat
    Nick mamma tegen jou zei, lekker van genieten !

    Je kaartje is helemaal super, ik vind hem echt
    geweldig, altijd leuk met roze en blauw ☺

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mooie kaart weer anita.

    Ik vind hem weer prachtig.


    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  27. het is weer een super mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  28. O heerlijk meis, ik zie het helemaal voor me jij zingend op de bank, uit volle borst! hihi
    Je kaartje is ook prachtig. Heerlijk die kleurtjes. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een beauty is het weer geworden Anita!! Leuke stempel en schitterende bloemen..

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een schattig kaartje heb je er weer van gemaakt, Anita, heel leuk!
    Ja, heerlijk dat zonnetje, je knapt er echt van op. Zijn net een heel eind met mams wezen wandelen en oh wat was dat weer lekker.
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hallo Anita, heerlijk hè dat mooie weer! Ik hou heel erg van de winter, maar was mij nu zelfs te lang en te koud. Je kaartje is weer een schatje geworden alle kleurtjes passen zo mooi bij elkaar. lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Heerlijk zo'n manneke vol met verrassingen :D Je kaartje is weer leuk Anita. Leuk ook dat je veertjes erbij gebruikt. Ziet er toch weer heel anders uit.

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Anoniem15:43

    Hoi Anita
    Super schattig is je kaart en zeker nu de zon schijnt past het perfect.

    Ik heb straks lekker achter het glas zitten te kijken hoe een koppeltje eksters hier een nest aan het bouwen is. Zo mooi om te zien en ze hebben blijkbaar haast.Dat gaat razendsnel.

    Heb je weleens naar oude knarren gekeken op Nederland 1? Zaterdags.Bejaarden tot 94 dacht ik die rock muziek zingen en een cd gaan maken plus optreden? Helemaal geweldig je ziet ze jonger worden tijdens de weken.Echt een aanrader.

    Geniet nog lekker van de dingen waar je mee bezig bent.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik geloof niet dat jij ooit kaartjes maakt zonder plezier anita, want het straalt er altijd vanaf.
    Ook deze is weer helemaal o.l

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  35. wat een prachtig en vrolijk kaartje Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Nou moest ff heel veel scrollen voor ik mijn berichtje kon zetten hihi, maar je kaartje is weer helemaal geweldig en ja die zon staat hier ook nog steeds hoor heerlijk mijn hobbyhok lijkt wel een sauna nu zaliggggggg. Wat leuk dat Nick nu mama zeg en ja dat zal best wennen zijn na al dat mafa. Geniet er maar lekker van meis en wat dat zingen betreft ook al horen ze je gewoon blijven zingen wie weet wordt je ooit wel een tweede A M, want de eerste is toch met pensioen;)

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtig kaartje weer Aniet in jou favoriete kleurtjes......

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hey Nietje,

    Was inderdaad weer effe scrollen om een reactie te kunnen plaatsen.Gaaf toch zoveel reacties,ik doe je niet na hoor en ben ook niet jaloers hoor,nou ....een heel klein beetje.Neee hoor maak maar gekheid.

    Wat top dat Nick je nu mama noemt, je stond vast me je oren te klapperen. Enne Bloed,Zweet en Tranen,heerlijk progamma toch?Wat is er heerlijker dan een week gewerkt te hebben en dan lekker languit onderuit naar het kassie kijken en lekker mee dreinen. Was het maar weer vrijdag, maar eerst moeten we centjes verdienen.

    Lekkâh roze en blauw, heerlijk toch? Ze is weer schitterend geworden.Ben je ook al in het bezit van de nieuwe magnolia stempels, krijg ze van de week binnen.Er zitten weer toppertjes bij.

    liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mooie kaart!
    Gezellig dat je weer meedoet aan de challenge van kaartjes inspiratie.
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Dat zal inderdaad wel wennen zijn maar wat is leuker dan dat hij nu mama zegt.
    Je kaart is prachtig
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi Anita,
    Van mij mag je nog veel meer kaartjes maken in deze mooie kleurtjes. Ik vind je kaartje weer prachtig. Superleuk dat je zoon nu mama kan zeggen, je zult wel enorm trots op hem zijn en dat kan ik me voorstellen! Nu nog even lekker genieten van dit heerlijke zonnige weer.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Mooi is dat er dan zo maar in een keer mama uit zijn mond komt.Maar hij is nu natuurlijk groot zit op een andere school dus hij zal je wel meer gaan verrassen. Je kaart is prachtig.

    Fijne zondag nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een prachtig kaartje Anita!
    Fijn dat hij je nu mama noemt maar mafa had ook wel iets toch....
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Anoniem17:27

    Weer helemaal een kaart in jouw stijl en kleur. Leuk gedaan weer hoor, en wat is ditvstempeltje leuk hé. Echt een leuke voorjaarsstempel.ik zit mijn tulpen buiten echt uit de grond te kijken. Verlang naar kleur buiten in mijn tuin.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige kaart weer in deze kleurtjes!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een heerlijk kaartje Anita! Mooie kleurtjes en materialen...
    Ik ben ineens ook volger geworden van je blog, want al dat moois dat je laat zien. Daar wil ik wel vaker van snoepen!
    Dank ook voor je lieve reactie!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo Anita,

    Ha ha wat leuk ik kijk ook naar Bloed Zweet en Tranen al kom ik dan niet uit Amsterdam (Rotterdam)vind het een top programma.
    Je kaart mag er wezen hoor hij ziet er weer prachtig uit.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita,

    Wat een prachtig kaartje weer en mooi die lieve zachte kleurtjes.

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een supermooi kaartje weer Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een mooie kaart Anita
    Leafs Tietje

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een geweldige kaart heb je gemaakt, leuke kleuren. Het is raar maar ik maak zelf nooit kaartjes in het blauw/roze, weet ook niet hoe dat komt, ik ben de laatste tijd voor de paarstinten.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Prachtige kaart heb je er weer van gemaakt zeg! En wat super dat Nick nu mama zegt tegen je, het zal best eerst even wennen zijn maar over een week dan weet je al niet beter meer.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Kan me voorstellen dat het wennen is dat hij nu mama zegt. Mooi toch :-)
    Ja, pannenkoeken smaken altijd wel bij mij!
    Heel mooie kaart heb je gemaakt hoor! Prachtige kleuren!
    Fijne zondagavond verder!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schitterende kaart Anita, enne dat zijn mijn favoriete kleurtjes ook.

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een lief kaartje heb je gemaakt Anita!!!

    Ik heb helemaal niets met smartlappen, maar ga jij maar lekker vreemd hoor en zing maar uit volle borst hihihi

    Fijne avond
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een prachtige kaart weer zeg, ik heb deze stempel niet maar ik vind hem super, de kleurtjes vind ik ook prachtig, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Schitterende kleuren, weer een topper heb je gemaakt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Prachtige kaart hoor Anita, wat zijn ze toch altijd lief die Magnolia poppetjes...
    groetjes
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een schatje! Heerlijke kleurtjes.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Heerlijke kleurtjes hoor, ik vind deze weer zo leuk gemaakt, lief met die rose strik!
    Wat zal dat inderdaad wennen zijn om ineens mama genoemd te worden, wel leuk hoor.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Anita,
    Mooi kaartje met die lieve zachte kleurtjes!
    Liefs, Linda enne.. succes met de pannenkoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ha die Aniet,
    ja, jij snapte het, las ik. Het was en geweldig feest voor mijn neef en de verjaardag van onze jongens was niet minder leuk en gezellig.
    Je kaart is geweldig! Mooi in deze kleurtjes.
    En die Nick. Sjonge, dat is wennen! Ook el weer een stapje, toch? Geniet ervan!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  63. mooi anita en lekker lentes ook in rose blauw

    wat lief dat je nu mama word genoemd

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Nou het is misschien niet zo gek om te gaan zingen kun je je energie toch kwijt ,ik denk namelijk dat je wel kunt zingen hahaha.
    Je kaartje is weer prachtig.
    Liefs rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Schitterende kaart. Weer lekker vrolijk en Fleurig. Je kan wel zien dat je heerlijk mee gezongen heb.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Mama Anita,wat lief dat hij nu mama zegt.Kan goed geloven dat het weer reuze gezellig in Huize Meijer was hier had ik de muziek ook op staan en dat knutselt toch lekker weg.Mooie kaart heb je weer gemaakt in je favoriete roze , blauw.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat geweldig dat Nick je nu mama noemt, ik zal vrijdag ook eens kijken, lijkt mij ook een gezellig programma. Je kaartje is weer een toppertje, mooi gemaakt, hoor!!

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita,
    Je kaart is super, wat een mooie kleuren. Heerlijk hè zo'n meezingprogramma. Kan je lekker los gaan en het is nog gezellig ook :). Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een schatje. Deze kleuren blijven toch echt geweldig. Ik heb een boekje voor mijn dochter gemaakt van haar verzorgpony met geel veel roze. En later bedacht ik pas debat de pony een mannetje is.( oeps!!) maar ja ach, wat maakt het uit. Wat lief dat Nick je nu mama noemt. Zo zie je maar, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een bjoetie van een creatie! En de kleuren zijn hartstikke mooi...Helemaal Toppie! Super om mee te maken dat ie echt Mamma zegt! En lekker blijven meeblèren hoor... heerlijk

    GR Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Het blijven toch hele mooie kaartjes met dat roze en blauw. Je hebt er weer wat moois van gemaakt Anita !!

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hij is weer leuk Anita! Mooi dat roze met blauw.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. was je vreemd gegaan? ( ha,ha, ha, )
    oeps , anietje toch!
    maar tussendoor heb je dit prachtige kaartje gemaakt, en zoals altijd weer een toppertje meis!.
    mooi van kleur en opbouw.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hallo Anita, Prachtige kaart en een leuke uitwerking van de sketch! Het zijn ook helemaal mijn kleuren. Het afdrukje is zo liefff! Dank je wel voor het meedoen met Kaartjes-Inspiratie-Challenges blog! groetjes Willie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Anoniem10:52

    Super Aniet kaartje hoor!
    Lekker zoet en glinsterd mooi!
    Fijne dag!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hij is weer erg mooi Anita! Mooi dat roze met blauw.
    Ben benieuwd hoe je hartige pannenkoek gaat smaken!
    Whahah leuk dat je ineens mafa af bent. Maar dat lieve woordje mama heeft ook wel wat, je went er wel aan meis.
    Dikke knuffel
    Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Tilda met haar bloempotje is zo'n mooie leuke stempel en je hebt dit verwerkt in een schitterende kaart. Erg leuk gedaan in dat blauw en rose.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  78. prachtig kaartje in een leuke kleurcombinatie

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Prachtig kaartje Anita....en die kleurtjes.... ja die horen nou eenmaal bij jou....
    Lekker meezingen hoor als j e kunt....geeft zeker de nodige ontspanning....maar het dansprogramma was ook heel erg mooi....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Hoi Anita

    Als eerste bedankt voor je prachtige verjaardags kaart ben er blij mee .en hij staat op de kast te pronken.
    Dit kaartje heb je ook weer zo leuk gedaan ,en zo lief die pastel tintjes .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hoi Anita, wat een leuke kaart is dit weer. Een prachtexemplaar. Het is ook zo'n leuke stempel dit. En o o wat zou ik je nu toch graag horen zingen haha! Het kan nooit valser zijn dan mijn gekrijs hahaha! Ik vind het trouwens geweldig dat Nick nu mama kan zeggen.
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat is dit weer een schitterende kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een plaatje, echt een schatje Aniet!
    Groetjes en fijne avond, Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Oooo, wat een super schattig kaartje. Ik hou heel erg van die lieve zachte kleurtjes.

    Dank je wel voor het welkom heten.

    Veel liefs Glenda

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Schitterend weer Anita.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wat een mooie kaart!! hele mooie kleurtjes en dat inkleuren van de stempel, daar ben ik jaloers op. Dat lukt mij dus echt niet, dus ben er maar gewoon mee gestopt. Helemaal leuk, die kaart.

    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Anoniem21:03

    Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt. Die kleuren zijn schitterend.

    Groetjes AnneMaria

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Anoniem21:52

    Weer een prachtige kaart! Wat leuk dat Nick nu mama zegt! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  89. wat een prachtige kaart zeg, mooie kleuren ook. Erg leuk ook dat nick nu moeder tegen je zegt.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Geweldig mooie kaart weer Anita. Zo vrolijk van kleur ook. Het zonnetje is hier vandaag ver te zoeken, helaas!! Wat leuk dat je nu Mama heet voor Nick. Ja zingen uit volle borst geeft energie en is inderdaad heerlijk om te doen. Smakelijk voor wanneer je de hartige pannenkoeken gaat uitproberen. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hoi hoi Anita,
    wat fijn voor je dat je zoon vooruitgaat!
    Wat een lief kaartje zo roze en blauw wat een lief stempelafdrukje is dat zeg!
    groetjes en geniet!
    van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Absolutely gorgeous card Anita. I love this sweet Tilda and the colours and design are fantastic.
    Thanks for joining us at Marvelous Magnolia this week.

    Hugs,
    Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  93. hallo Anita wat een topper weer je kaartje en over toppers gesproken daar galm ik ook ieder jaar weer me valse nootjes mee een keer in het jaar naar de Arena om mee te galmen moet kunnen toch. En je wordt er zo vrolijk van

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Oooh en dit is ook alweer zo'n schatje.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Hoi Anniet, dit kaartje heb ik al op FB geprezen, maar als DT lid Miekelotte wil ik je hier ook nog even een pluim geven.
    Heerlijk kaartje, liefs hennie.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Wat een leuke uitnodigende titel ;-)
    Ik was toch gelijk wel nieuwsgierig haha!
    Ik snapte wel dat we het niet letterlijk moesten nemen maar was toch wel benieuwd wat je dan bedoelde hihi...
    Wat een leuk kaartje weer, erg gaaf! Mooie die veer erbij.

    Groetjes van Marieke

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita