9 april 2013

Hier word ik nu blij van!

Soms zie je een challenge en dat kan je dan zo blij maken, zoals deze maand de challenge bij Krea2Day, maak een kaart of creatie in pasteltinten, nou blijer kan je me niet krijgen hoor, wat hou ik er toch van. Hoe zachter de kleurtjes hoe beter, stap ook weleens uit mijn comfortzone want anders wordt het ook maar zo afgezaagd maar als je diep in mijn hartje kon kijken nou dan wist ik het wel. Heerlijk. Goh zondag had ik ook weer wat hoor trouwens, zit ik achter mijn laptoppie, Nick achter de computer zijn favoriete filmpjes te kijken, krijg ik een sms-je, loop werkelijk 5 seconden weg van mijn stoel, draai ik me om zit Nick achter de laptop. Nou is dat nog niet zo een ramp maar ik kijk op mijn scherm en wat zag ik allemaal arabische tekens (tenminste ik kon het niet lezen eh dit dus ግላዊነት), als de wiedewa proberen om het weer goed te krijgen nou wat ik ook deed, het bleef heel leuk in het arabisch (achteraf bleek het een andere taal te zijn maar dat wist ik toen nog niet) staan. Ga maar eens bedenken waar iets staat als het in die onbegrijpelijke tekens is, nou geloof me dat lukt je echt niet. Mijn hart ging echt met 200 slagen per minuut te keer, dacht oh jeetje dit komt nooit meer goed. Ben toen Erica een mailtje gaan sturen of zij misschien wist hoe ik het voor elkaar moest krijgen om het weer in het nederlands te krijgen, de lieve schat heeft eerst ook van alles geprobeerd maar noppes, het was echt helaas pindakaas. Toen is ze op afstand met me mee gaan kijken, wist niet eens dat dat privé kon, wel geinig hoor zie je opeens van alles bewegen op je computer en je hoeft zelf je handjes niet eens te gebruiken, en na een tijdje had ze de oplossing gevonden, ik kon haar wel zoenen, het is dat ze in Zeeland woont en dat dat niet kon maar jeetjemeneetje wat was ik blij. Heb trouwens goed meegekeken wat ze allemaal deed met de cursor en heb hem gevolgd hoor, het zal me de volgende keer echt niet meer gebeuren, weet nu precies waar ik op moet drukken. Niet te geloven toch wat Nick in 5 seconden voor elkaar heeft gekregen, heeft Erica een hele tijd gekost om het weer op te lossen maar ja hij wist natuurlijk helemaal niet meer wat hij gedaan had en kon mij niet zeggen waar hij op gedrukt had (of zou hij maar wijs zijn mond dichtgehouden hebben het schurkje). Erica je bent een superkanjer en nogmaals heel veel dank, mijn hartslag is gelukkig weer naar het normale gedaald dankzij jou, helemaal top. Maar to the point wil mijn kaartje ook mee laten doen met de challenges van Duymelot en Kleurenfestijn. En zie hier mijn kaartje in voor mij oh zo geliefde kleurtjes, het was weer een feestje om hem te maken


Welkom Herma, Sonia, Lilu en De Wantjes (Marijke) op mijn blog, wat superleuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig weer. Ook al zullen Sonia en Lilu totaal niet weten wat hier allemaal staat want ze komen van over de grens. Bedankt weer lieve bloggertjes voor de superleuke reacties op mijn vorige kaartje, ik heb er weer van genoten en het glimlachje zat er weer van oor tot oor. Super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

108 opmerkingen:

  1. Leuk Anita. Het zijn inderdaad heerlijke kleurtjes. Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi nou dat was zeker wat zeg, stond ineens je
    hele blog in het Amhaars hahaha ja dat waren
    gekke tekens, maar ik ben blij dat het ons
    uiteindelijk gelukt is om het op te lossen.
    Heen en weer switchen van mijn eigen blog naar
    jouw blog...
    Leuk hè op afstand helpen, alleen die zoen kan ik
    nu niet incasseren hahaha. ;):P

    Maar je kaartje is in deze pasteltinten echt
    helemaal super, zou ook zomaar jouw stijl
    kunnen zijn. De bloemetjes en blaadjes zijn zo
    leuk en de doily erachter ook.

    Bedankt voor je deelname aan de Challenge
    bij Kleurenfestijn ☺

    Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
    lieve grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita

    Volgens mij is Erica super handig met de pc ja grappig he dat ze dan zo kan inloggen mijn zoon zit dat ook altijd te doen met vrienden om ze te helpen en dan zitten ze ook nog samen te praten .ziet er dan echt heel raar uit .
    Zal van deze tijd zijn en tja ik ben natuurlijk weer wat ouder geworden ha ha .

    Je hebt een heerlijk kaartje weer gemaakt in die lieve pastelkleurtjes .een echt anita kaartje is het weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een super mooi kaartje
    gelukkig heb je erica weten te vinden
    ja die heeft er echt kijk op

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kan echt toveren met pasteltinten Anita, wat een super mooi kaartje weer!
    Ja erg hé ik kan met je meevoelen als in een paar seconden je pc opeens heel anders is.
    Bas had hier pas mijn beeld op zijn kop staan, gelukkig wist zijn papa het snel op te lossen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita, wat een mooie pastel teinten kaart heb je gemaakt met een doily, I love it! De jongeren onder ons zijn veel handiger met die dingen hè, ik kon ineens niets meer opslaan, zo van de ene op de andere dag, mijn zoon zegt dan altijd, wat heb je nu weer gedaan, nou niets dus!? Die heeft het toch weer voor me geroggeld, want zeg ik mijn blog moet wel doorgaan haha, zodat ik weer kaartjes kan door bloggen! Zo zie je, je bent niet de enige met dit soort laptop gedoe! Bij ons moet dat ding het gewoon doen... Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem16:38

    Prachtige kaart in pastelstiften en wat een toestand door Nick ja ze kunnen dan opeens zo rap zijn en daarna moet je toch maar weer zien goed te krijgen.Fijn dat Erica je hebt geholpen.Fijne avond en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit is echt weer een supermooie kaart Anita. Heel rustig die zachte pasteltinten, ook heel mooi ingekleurd. Gelukkig staat je blog weer in het Nederlands.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kaart Anita,leuke pastyel kleurtjes heb je gebruikt.
    En fijn dat je laptop weer in orde is.
    GrRia

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een plaatje weer, joh! Ik houd ook wel van pastel!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. O, wat een zachte en lieve kaart! Maar goed dat je probleem verholpen is, anders hadden we dit idd niet kunnen lezen ;-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wowwwwww schitterend mooie kaart Anita, wat een prachtig papier en super ingekleurd.! Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,
    Logisch zeg dat dit schrikken was hihi, in de klas hebben wij dit ook vaak.... Kids kruipen er achter en klikken op van alles :). Gelukkig dat alles weer opgelost is.

    Wat is je kaartje weer een schatje geworden zeg, een dotje.
    Zijn ook echt mijn kleuren, die pastel tintjes.

    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anita,
    Gelukkig dat Erica je kon helpen, dat is schrikken, want er mag NIKS gebeuren met je PC, gelukkig kan mijn alles...voor mij oplosen..haha..
    Lief kaartje in pasteltinten, leuk met de doily,succes met de challenges.liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem17:04

    Jaaaaaa die pastel kleuren zijn echt helemaal hip nu! Dat heb je mooi gedaan!
    Weer met mooie details!
    Gelukkig dat je laptop weer "normaal" is! Zou ook helemaal gek worden ;-)
    Fijne avond!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een lekker boefje toch het moet gaan zoals het altijd gaat anders zitten we met onze handen in het haar mooi dat er dan van die mensen zijn die alles kunnen.En je kaart is weer helemaal toppie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat is deze weer schitterend geworden.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anieta wat een verhaal :)
    Je kaart is prachtig geworden suppppper

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nou daar ben je wel even mee in de weer geweest,dit vergeet je voorlopig niet weer:-)
    Je kaartje is geweldig ,heel erg mooi die zachte kleuren!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita, Ik lees altijd met veel plezier jouw verhaaltjes. De pannenkoekendonderdag en nu weer je taalbarriere op de computer. Je verteld zo beeldend dat ik het gewoon voor me zie.
    Je kaart is geweldig geworden. Ik ben zelf niet zo van de pastel, dan moet ik echt uit mijn comfortzone. Maar ik ga het vast proberen. Hij is zo leuk geworden.

    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh help, leuke grapjes zijn dat. Dat meekijken via een andere computer is echt een uitvinding, gelukkig dat het is opgelost. Leuke kaart, hele mooie bloemen zitten er op!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Jeetje, wat een gedoe met je computer. Enne, we zijn helemaal niet verslaafd, toch? Ha ha ha... ik vind je kaart geweldig, lekker vrolijk! En een hele lieve stempel!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anita, wat maak je altijd van alles mee je verhalen zijn zo leuk om te lezen!! Gelukkig doet je computer het weer.. Je kaartje is weer een plaatje!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ja als je computer de verkeerde taal geeft is dat niet prettig. Ik heb het ook gehad met mijn telefoon die synchroniseerd met mijn computer ineens was alles Braziliaans. Mijn kleindochter had heel even op mijn laptop gezeten , wat normaal geen probleem was was nu opeens wel een probleem, ,mijn schoondochter is Braziliaanse vandaar. Maar dat gebeurd mij niet meer want de KPN had ook moeite om het weer goed te krijgen. Het heeft wel een paar weken ellende bezorgd.
    Ik denk ik schrijf je dit even want je bent echt niet de enige die dit overkomt.
    Je kaart vind ik trouwens weer super.
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Jeetje zeg, wat zul jij geschrokken zijn!Ik kan me indenekn dat je hartslag omhoog ging. ik heb weleeens gehad dat ik mijn blog wat wilde aanpassen.nou op een gegeven moment was ik mijn lijst kwijt met de blog die ik volgde, een ramp! Gelukkig heb ik ze weer terug (3 keer zelfs hihi weet niet hoe ik dat weer goed krijg) en voorlopig blijf ik overal vanaf en blijft het zoals het is.Wat besef je dan weer dat je dan toch afhankelijk van zo'n ding bent he? Gelukkig is het goed gekomen en kunnen wij nu allemaal weer genieten van je schitterende kaart die je gemaakt hebt. Om maar met jouw woorden te spreken: het is een toppertje!
    Liefs, Hanny
    p.s. ben je weer helemaal beter nu?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou Anita, gelukkig was daar reddende engel Erica :D! Je hebt iig weer een heerlijk dotje van een kaart gemaakt :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een belevenis en wat een schrikken, maar goed dat je een reddende engel gevonden hebt die het weer voor elkaar gemaakt heeft Aniet, laat die deugniet van een Nick maar niet weer met zijn handjes aan de laptop zitten, je kaartje ziet er trouwens prachtig uit.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wauw een prachtkaartje Aniet en gelukkig dat je een goede computerhulp had die je probleem heeft kunnen oplossen
    Een fijne avond
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een heel mooi kaartje! En waar zouden we zonder Erica zijn?
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik kan mij voorstellen dat je panisch was, gelukkig dat het weer opgelost is.
    Wist ook niet dat het mogelijk was om van afstand mee te kijken.

    maar je kaartje is weer prachtig.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterende kaart. Mooie kleuren en een leuke stempel. Maar goed dat Erica het heeft opgelost. Anders moesten wij met z'n allen op cursus om jouw verhaaltjes te kunnen lezen.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een schitterende kaart,lief die stempel,zo mooi ingekleurd.
    Prachtig papier en details.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo Anita,wat een gedoe ik begrijp hoe je je voelde ik zou het zelfde hebben.Je kaart is heel mooi geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een super mooi kaartje, zo lief en zo zacht!
    Had Nick je goed te pakken deze keer :-) Je snapt het niet hoe ze het op zo een korte tijd voor mekaar krijgen, maar ze doen het wel, de deugenieten.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Anita,

    Dat was wat zeg gelukkig is het allemaal goed gekomen.
    Je kaart is prachtig en die stempel vind ik zo lief je heb haar ook heel mooi ingekleurd.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Een mooie kaart in je favoriete kleurtjes Anita, super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Het zal je inderdaad maar gebeuren nou ik moet er ook niet aan denken dat de kleinkinderen iets aan mijn pc doen .ik ben al als de dood dat ze er aankomen.ik moet er echt niet aandenken.Je kaartje is weer prachtig.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Nou nou wat een drama weer Anita. Als mij zoiets overkomt start ik opnieuw op en dan is het meestal opgelost.
    Je kaart is weer een beauty meis...prachtige kleurtjes hoor! En wat een schattige stempel is dit hè?
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  39. jeetje Anita
    ik herken mijzelf zo in je verhaal met mijn PC moet alles goed gaan, want anders schiet ik ook in de stress, fijn dat je zo'n goed hulp op afstand had.

    Je hebt weer een schitterend kaartje gemaakt heel veel succes met de Challenges

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Een echte a la Anita weer....prachtig ....lieve zachte kleurtjes...met een schitterende stempel...

    goed dat je laptoppie weer goed werkt, dank zij Erica ....ik kan best geloven dat je even heb zitten zweten.....en Nick is zich van geen kwaad bewust...hahaha
    leuk verhaal weer...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtige kaart heb je weer gemaakt.Gelukkig is je computer weer gemaakt is maar goed dat Erica het op kon lossen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat fijn voor je dat je zo Erica kan die dat op kan lossen voor je.
    Super voor je . En je kaart liefjes en mooi
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Heerlijke dat Erica je reddende engel kon zijn!
    Je kaartje is om te smullen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtig kaartje Anita, wat een lief meiske en prachtige pastelkleurtjes.
    Gelukkig is alles weer normaal op je laptop. :-)
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  45. hoi Anita, nou nou, dat was weer een belevenis die je niet snel zult vergeten, ik heb weleens min beeldscherm op zijn kop gehad, je staat echt met hele grote vraagtekens dan hoor, wat fijn dat Erica je uit de brand kon helpen, dat is zo mooi in blogland, we proberen elkaar echte helpen en mee te denken. En dan je kaartje, je boft maar dat dit helemaal in jouw straatje past, leuk toch, alles werkt dan lekker mee, groetjes weer en natuurlijk succes bi de challenges, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  46. haha wat een verhaal weer Anita, gelukkig dat je zo'n handig blogmaatje hebt op pc gebied!! je kaart is een echte aniet kaart, lief en mooie zachte kleurtjes.
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Anita,
    Wauw wat een schatje!! Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een lief schattig kaartje en gelukkig dat je weer gewoon nederlands op je computer hebt haha
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  49. wat een prachtige kaart Aniet, helaas je berichtje vandaag niet gelezen heb een beetje tijd nood.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een leuk, lief kaartje Anita. Heel mooi afgewerkt. Lief afdrukje Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige kaart, met deze mooi tinten en lieve digi.
    Wat er in 5 seconden allemaal kan gebeuren. Gelukkig dat Erica het heeft kunnen oplossen, want wat moeten we zonder computer. Hihihi.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een prachtig afdrukje heb je weer gebruikt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Zo,n dame hoor je eigenlijk als buurvrouw te hebben en zo zie je maar denk je alles te weten van je labtoppie nou fot get it we leren er iedere dag bij. En nu je kaartje hij is zoals altijd weer geweldig.

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schatje de kaart en een lief stempeltje. Mooi gedaan hoor.
    lieve groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Het woordje 'saai' staat ook niet in jullie woordenboek hè ? LOL
    Wat een avontuur weer zeg. Gelukkig is het weer opgelost.
    Je kaartje is ook weer prachtig hoor.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een prachtig lief kaartje, mooie kleuren. Ik kan me voorstellen dat je schrikt, maar goed dat Erica het op wist te lossen!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een lief kaartje. Heel mooi.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Oh, wat lief van Erica! Maar ik word ook blij bij het zien van je kaartje! Prachtig alweer!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  59. We zijn allemaal blij met Erica als haarzelf maar ook als computerdeskundige! Laatst heeft ze ook al eens van alles uitgelegd waar iemand veel baat bij had! En nu jouw uit de nood geholpen! Heel lief van haar! En je kaartje, yes helemaal supergaaf gemaakt! Mooie kleuren!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Heel schattig kaartje.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Oooh wat zul je geschrokken zijn, kan het me helemaal voorstellen! Gelukkig dat alles nu weer in orde is. En wat een pracht van een kaartje heb je weer gemaakt, mooi die pasteltinten!
    Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Nou, dat is me een verhaal, gelukkig is het nog goed gekomen!! En je kaartje is ook top, heerlijk hè die pastelkleurtjes. Mooi gemaakt hoor. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Dat was wat zeg!!! Gelukkig is het allemaal goed gekomen.
    Je kaart is prachtig en die stempel vind ik zo lief en je hebt haar ook heel mooi ingekleurd.!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Schitterende kaart in pasteltinten Anieta... Ook heel leuk aangekleed!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hee Anita,

    Kan me voorstellen dat je geschrokken bent
    maar ik moet eerlijk bekennen dat ik met een smile op me gezicht je berichtje heb gelezen....heerlijk herkenbaar.

    je kaartje is een snoepie om te zien.

    leafs Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Waar ze niet allemaal toe in staat zijn die kleine (b)engeltjes! Wat zal je hebben zweten Anita...je creativiteit heeft er niet onder geleden want dit is weer een plaatje1

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hihi kan me voorstellen dat je schrok. Maar gelukkig alles weer normaal.
    Je kaart is weer super.!
    Liefs jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Foei Nick toch, hi hi. Laat je moeder niet zo schrikken, maar ik moest er ongelooflijk om lachen. Zie het helemaal voor me en dan inderdaad heel onschuldig kijken. Dat overnemen van een pc op afstand doet mijn broertje ook wel eens (IT-specialist) als ik de boel in de soep draai.
    Ooh en je kaart is werkelijk beeldschoon en zo schattig, prachtige kleuren!

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  69. hee Aniet,
    wat een bak!! Ik moest wel even lachen hoor, jij met je computerscherm in een vreemde taal!! Ik wist trouwens ook niet dat iemand anders met je mee kan kijken op afstand, privé dan. Op mijn werk gebeur het we eens met de ICT jongens maar thuis....
    Goed te weten dat Erica dat kan...
    Je kaart is weer een plaatje in de pasteltinten!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi,
    Wat een verhaal weer. Knap werk van je schurkje, maar ja zou ook in de stress schieten erg lastig.
    Gelukkig is alles goed gekomen.
    Je kaartje is weer prachtig.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Anoniem22:09

    Wat een lief kaartje Anita. Dat lieve meiske past ook zo goed in de pasteltintjes sfeer. Echt leuk bij elkaar gezocht en het is een super schattig kaartje geworden.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Leuk he die pasteluitdaging en je hebt een snoezige kaart gemaakt Anita! Als hem naar Cynthia stuurt MOET je wel het eea vertellen wat je hebt gebruikt......lees maar even op het Krea2Day blog!!!!!! Die Nick, zo noemt hij je ineens Mamma en nu dit weer, de kleine ondeugd (heeft er zelf amper weet van denk ik) maar oooh ik zou me ook geen raad weten dus Erica..........zet je maar schrap!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat had ik gezien Irene dus heb inderdaad in mijn mailtje verteld wat ik zoal heb gebruikt voor mijn kaartje, dus dat zit goed, dank je wel voor het melden meis :-)

      Verwijderen
  73. Die Nick weet de boel wel op stelten te zetten!!!
    Je kaartje is beeldschoon geworden, wat een lief plaatje heb je gebruikt en erg mooi ingekleurd.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hallo topper , je bent soms niet bij te houden hoor, die Nick, hij heeft het voor elkaar gekregen dat jij in de vlekken schoot, maar er zijn altijd vrouwtjes die je kunnen helpen, dat blijkt maar weer.
    LEVE ERICA,wat een kanjer is dat,,,,,, je hebt weer een super mooie kaart gemaakt, de kleuren wauw, je bent een toppertje.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. haha, heerlijk zo'n manneke om je heen, gelukkig viel de schade erg mee en je kaartje is weer een lekkere softe geworden in deze kleurtjes. Leuk he je eigen ding te kunnen doen alhoewel soms uit je comford zone gaan heeft ook wel wat

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Oei..wat een schrik! Gelukkig is alles weer goedgekomen!
    Mooie kaart heb je weer gemaakt zeg!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  77. heel mooi en lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Schitterende kaart Aniet. Maar je verhaal is top. Ik schreef al een keer je moet het eens opsturen naar de Libelle of Margriet. Maar ik denk dat velen met jou de abracadabra van de computer hen grijze haren, als je die al niet hebt, bezorgt.
    Bij mij brak vanmorgen met van alles naar de prullenbak plaatsen gewoon een kaart in tweeen. Je zag de helft en een streep, meer niet, maar de zandloper bleef staan, en bleef staan. Na een half uur of zo ging de computer gewoon afsluiten, zonder dat ik iets had gedaan.
    Toen ik hem weer aan kon doen, was alles gewoon.
    n er was niemand in de buurt van de computer. Kabouter of .........Raar ding.
    groetjes leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Oh oh die Nick toch!! Wat een boef! Gelukkig was Erica daar, de redder in nood! Ach zo help je elkaar allemaal wel eens. Ik heb jou ook al een aantal jeren om hulp gevraagd! Dat is het leuke van allemaal blogvriendinnen.wat een super schattig kaartje. Ik ben zo dol op die lieve afbeeldingen van wee stamps. De laatste tijd kom ik daar niet echt meer aan toe door het Stampin'Up! verhaal, maar ik blijf ze geweldig vinden. Mooi geheel weer!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Haha ja een mens kan ermee lachen nu , maar op het moment zelf jemieneetje Anita.
    Wat een snoesje van een kaartje heb je daar gemaakt, top , succes met de challenge x

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een boefje is die Nick, maar gelukkig is alles goed afgelopen.
    Je kaartje is weer een schatje, heel mooi in deze pasteltintjes.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Prachtige kaart in deze tinten en mooi de bloemen die perfect passen bij het roosjes papier!
    Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  83. wat een beeldschoon kaartje heb je gemaakt een kanjer, en wat een gedoe zeg met je computer wat zal je hem hebben geknepen. Maar Erica heeft het allemaal kunnen redden toppie!!!!!!
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ik ben er ook helemaal blij van geworden,super kaart!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Jeetje wat een boefje is die Nick maar het is gelukkig allemaal weer goedgekomen.
    Je kaart is weer helemaal TOPPIE!
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Je kaartje is weer prachtig Anita. En wat is dat toch fijn, dat er medebloggers zijn die je zo goed kunnen helpen als er iets loos is. Super!

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat die zoon Nick van jou al niet kan aanrichten achter de computer Anit. Gelukkig is het weer goed gekomen, anders geen kaartjes met verhaal en geen reacties die jij vaak achterlaat. Uit volle borst meezingen. Nou dat kunnen wij ook hoor bij ons popkoor Focus. Maar je moet dan wel goed kunnen zingen en niet zoals jij op de bank zo vals :-) als het maar kan. Als je maar geniet. Ja toch? Heb ik het eigenlijk al over je kaartje gehad? Zit zo te kletsen! Vind hem echt super leuk. Mooie, inderdaad, zachte kleuren en een goede indeling. Heel erg goed geslaagd. Gezellige groetjes weer van Lida.

    BeantwoordenVerwijderen
  88. wouw wat een mooie kaart geworden, ondanks de stress door het schurkje van jou, stiekum moet ik toch wel een beetje lachen. Maar wat fijn dat erica je vanaf een afstand kon helpen
    Lieve groet Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Het is ook weer een feestje om naar je mooie creaties te kijken Anita en net wat je zegt, leuk om blogvriendinnetjes te hebben. Geweldig om onze hobby te delen en van elkaar te mogen leren,
    liefs
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Prachtig gemaakt in die pastelkleurtjes.
    Ook mijn favo kleurtjes hoor
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Wauw Anita, 93 reacties, dat is pas super. Jouw verhaaltjes/belevenissen zijn ook een romance/sprookje anno 2000:) I love it, yesss.
    Kaartje? helemaal prachtig en ik zie dat de bloemetjes steeds beter lukken bij jou. Enjoy every minut of your life. Liefs, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Anita wat een schat van een kaartje en weer helemaal in jouw kleuren, gelukkig is alles goed gekomen met je computer zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Erg mooi Anita! Ja ik ben ook gek op pastelkleuren. Je hebt alles weer prachtig gecombineerd.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Hi Anietje, wat een heerlijke zoete zachtje kleurtjes... I love!! X Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Hoi Anita,

    wat een schat van een kaartje heb jij gemaakt zeg, lief hoor!
    Eigenlijk zou jij je lieve zoon een slagroom taart moeten geven, want kijk eens wat een lieve reacties allemaal, heeft hij toch maar mooi voor elkaar :-)
    Gezellig dat je weer meedoet met de challenge van Dyumelot en ik wens je dan ook veel succes!

    Creatief liefs,

    Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Hoi Anita,
    Wat heb je een lief kaartje gemaakt erg mooi. Jij beleefd ook nog eens wat, gelukkig is alles weer goed gekomen.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Hoi Anita,

    Ik heb je al op diverse blogs gezien en kom eens een kijkje nemen bij jou. Heel mooi kaartje in pasteltinten.
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Hoi Anita , elke keer als ik een kaartje plaats zie ik van jou een reactie. Meid wat ben je trouw daarin , het wordt tijd dat ik ook een keer bij jou wat schrijf . Maar dan kijk ik en zie ik wel 100 ! Reacties en dan denk ik , op die van mij zit je vast niet te wachten . Ik vind je kaartje onwijs

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Lief , ja ik ga hier maar verder want ik kon niet meer tikken hierboven . Ik hou ook wel van die pasteltinten , maar andere , fellere kleuren vind ik op zijn tijd ook wel mooi , een beetje afhankelijk van het plaatje .
    Alvast een fijn weekend
    Groetjes Afra

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Geweldig lief en mooie kaart Anita!! En wat super dat Erica je heeft kunnen helpen, kan me voorstellen dat je helemaal in de paniekstand schoot! Gelukkig is alles weer helemaal opgelost. Volgende keer misschien toch maar je laptop vergrendelen??? Hihih!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Wat een verschrikkelijk lief kaartje Anita. Erg mooi ingekleurd en je combinatie met papier is super.

    Knuffff,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  102. wat een schitterend mooi kaartje
    erg lief in die pasteltinten

    en gelukkig is de pc weer in orde, dank aan erica
    ik wist ook helemaal niet dat je hulp op afstand kon krijgen om fouten te kunnen herstellen
    gelukkig maar want je prachtige verhalen in een vreemde taal lezen dat gaat niet
    en ik kan altijd zo genieten hoe jij zo gemakkelijk de woorden vind om alles goed te vertellen
    ga zo door meis

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Ha Anita, echt weer een Anita-kaartje heb je ervan gemaakt. Zag hem al voorbij komen bij Krea2day en herken je stijl inmiddels meteen.
    Fijn dat Erika je kon helpen, heb zelf gelukkig een handige man in huis.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Ps. Bloglovin is heel makkelijk. Op Blogger kan je heel makkelijk iemand volgen als je zelf ook een blog hebt. Als je dat niet hebt, kan je via Bloglovin de websites toevoegen die je graag wilt volgen. Een verzameling van je favorieten dus. Als jij zelf ook een account aanmaakt, kan je je eigen blog ook geschikt maken hiervoor. Zo kunnen dus ook niet-blogspotters jouw blog volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh nu snap ik het, ik had me er nog niet in verdiept namelijk. Dank je wel voor de uitleg Miranda, tof van je.

      Verwijderen
  105. Wauw Anita, wat heb je er een schitterende kaart van gemaakt en bedankt voor je deelname aan onze challenge bij Duymelot! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita