14 april 2013

Dat was dus niet zo slim van mij!

Hieperdepiep hoera vandaag bestaat mijn blog precies 1 jaar. En zoals je weet is dat ook de reden dat er weer een candy uitgaat bij Aniet. Wauwie wat hebben er veel gereageerd, helemaal leuk, hahaha als ik dat van tevoren had geweten dan had ik het met de random runner gedaan, heb er gewoon een schrijfknobbel van maar dat geeft helemaal niets en iedereen staat inmiddels genoteerd op een lootje en liggen al in de hoge hoed te wachten op het moment dat Nick een lootje zal trekken. En ja daar komt die dat was dus niet zo slim van mij want ik was eventjes vergeten een paar weken geleden dat Nick bij zijn vader is dit weekend, Aniet was weer eens een beetje dom. Had heel graag vandaag de uitslag bekend gemaakt maar helaas pindakaas dat gaat dus niet lukken. Ik wil gewoon dat Nick het lootje trekt want dat is wel zo eerlijk daar mijn mannetje geen letter kan lezen. Aniet houdt jullie dus nog eventjes in spanning en ik zal dinsdag de uitslag bekend gaan maken oké. Gisteravond heb ik weer heerlijk zitten frobelen, de kistjes stonden allemaal weer vrolijk om me heen en het was weer een feestje om een kaartje te maken. Bij Marvelous Magnolia willen ze graag veel roze zien, nou hoe roze wil je het hebben, is dit roze of is dit roze. Heerlijk. Tevens wil ik mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van You, Me and Magnolia waar deze keer alles mag en bij Creaine waar ze een magnolia willen zien en verhip die staat er ook op. Dus dat zit wel goed. En eh weet je volgens mij heeft Dani een vriendinnetje, gisteravond stond er opeens een meisje in de tuin en hij kwam 2 flesjes drinken halen voor hun, zo schattig om te zien. Dacht het al te merken de laatste tijd, meneertje was weer flink met zijn parfum in de weer, werkelijk je stikt bijna af en toe als je boven komt zo een walm er daar dan hangt en dan maar weer hoog op de plank neerzetten voordat Nick het te pakken krijgt, want die heeft nog wel eens de neiging om zijn broer na te doen maar die weet echt niet meer van ophouden en spuit dan bijna de hele fles in een keer leeg, nou geloof me dan moet je echt de ramen tegen elkaar openzetten want dan krijg je echt geen lucht meer. Pfff mijn mannetje wordt groot, 14 alweer ...... Dani is verliefd!


En om jullie toch een beetje tegemoet te komen vandaag door mijn niet zo slimme zet, heb ik hier alvast de foto van de candy die al met smacht ligt te wachten om opgestuurd te worden naar degene die door Nick uit de hoge hoed getrokken zal worden. Heb geprobeerd om er een pakket van te maken waar hopelijk wel iedereen iets mee kan, wie oh wie zal het gaan winnen, spannend zowel voor jullie als voor mij! Dinsdag zullen we het weten.


Welkom Ineke en Ingrid op mijn blog, leuk dat jullie volger zijn geworden. Helemaal gezellig weer. Wat heb ik weer genoten van de reacties op mijn voorbeeldkaartje voor de challenge van EHI, helemaal super en het glimlachje was weer duidelijk aanwezig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

115 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende Candy Anita, en je kaart is weer beeldschoon, super
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OOO Anita toch!! Laat je ons nog 2 dagen wachten!!! Pfff.....dat wordt afzien, zeker nu ik je candy gezien heb, ik doe vast geen oog meer dicht whahaha.
    Flauw van me, maar ik moest wel lachen, maakt niets uit toch, we wachten wel hoor. Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt, het kan mij niet rose genoeg zijn, echt mijn favoriete kleur hoor. Lief adrukje, mooi ingekleurd en lekkere details, superleuk hoor.
    Goh, Dani verliefd, weer een nieuwe periode in zijn maar ook in jouw leven, spannend he? Mijn kinderen zijn al groot en hebben ieder een leuke partner want dat is natuurlijk ook weer afwachten. Leuk om te zien als iemand verliefd is hihi, ik zie het al voor me met die parfum.......lol. En ja, hou die maar bij Nick vandaan;)
    fijne zondag, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,
    Wat is je kaartje lief, zó mooi ingekleurd en alles lekker rose..een bjoetie..
    En dan die candy...wow..wat veel en wat mooi, ik kan vast niet meer slapen..nu ik het gezien heb..hihi..Leuk zo'n verliefde zoon in huis,hij heeft er de leeftijd voor hihi..
    Fijne zondag, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart Anita en wauw wat een mooie candy.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt en fijn roze.
    En wat een leuke fase met je zoon van 14 jaar dat is toch genieten verliefd zijn.!!! En wauw wat veel je candy degene die door Nick getrokken wordt is een Boffert hahaha Fijne dag verders
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het is een hele mooie kaart geworden Anita, en lekker rose, en wat de candy betreft wij bloggers zijn toch geduldige mensen! dus we wachten rustig af, ik vind het wel een giller! En ja, kleine kinderen worden groot hè. Er zullen er nog wel een paar de revue passeren hoor!
    lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi,
    Wat een prachtige kaart weer. Mooi gedaan. Wordt je kleine man groot, hihi naast letterlijk ook figuurlijk, weet dat hij al veel langer is. Een vriendinnetje. Leuk.
    Je Candy is echt super. Nu allemaal maar duimen en wachten op Nick. Groot gelijk dat je hem de trekking laat doen.
    Fijne zondag.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Anita,wat is ie weer leuk en zo mooi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie roze kaart.Wat heeft jou zoon een mooie leeftijd heerlijk verliefd en straks vast stoer zeggen het is een gewone vriendin ben niet verliefd
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi roze ! Prachtige kaartje weer, hoor! Leuk, je verliefde zoon.... haha, die luchten in jouw huis, ik herken het wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje Anita, ik vind het altijd zo leuk om jou verhaaltjes te lezen. Komt denk ik omdat ik er zoveel in herken. Ik zou ook zulke stuntjes uithalen. Heb vaak een dubbele agenda. Maar vind het niet erg om te wachten want dan komt er ook weer een leuk verhaal bij. Ik heb een zoon van 18 die al een jaar verkering heeft. Zo leuk! En mijn dochter van 16 die heeft zoiets van: kan nog wel mam, eerst leuke dingen doen. Maar nou heeft ze op de opstartdat van haar volgende opleiding toch wel iets "leuks"gezien. Die jongen met dat gele shirt, mam....Dus wie weet na de zomervakantie wordt ons gezin uitgebreidt...hahaha...
    Je kaart is super geworden. Blijft leuk al dat roze...Tot dinsdag en nog een fijne zondag.

    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ROZE in overvloed en zooo lief!!!!! Lachen om die verliefde grote/kleine knul van je en de overdaad aan lekkere luchtjes.......zoooo leuk en je candy...mensenkinderen Anita wat veeeeeeeel en nu maar geduldig zijn tot Nick iemand helemaal blij gaat maken!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  13. een hele leuke kaart gemaakt. helemaal jouw kleurtjes.
    zoooo....wat een mooi pakketje heb je samengesteld, echt voor ieder wat wils. mooi Hoor!
    ben benieuwd dinsdag wie Nick gaat trekken. ik vind het heel fijn dat je je belofte houdt, dat Nick dat mag doen. super! en dat vind ik al het wachten waard.
    er is ook een liedje van..."beloofd is beloofd"
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ach wat in het vat zit verzuurt niet Anita! En wat is het een gave candy! We zullen zien wie er mee van door gaat! Maar gaaf istie!! Net zoals je prachtige kaart, wat weer mooi gemaakt Aniet, superlief ook! En zo leuk om te lezen dat het erop lijkt dat Dani verliefd is....dat heeft ook wel weer wat Anita, is weer een hele andere fase maar wel mooi!

    Groetjes en blijf lekker genieten van alles wat er om je heen gebeurt!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtig kaartje Anita, heerlijk dat roze!!

    Hihihi....Ja kleintjes worden groot, leuk hoor zo'n verliefde puber in huis.

    Wat een gave Candy Anita, de gene die hem wint is een echte bofkont... spannend hoor.

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super Candy Anita en je houdt wel de spanning erin hihihi
    een fijne zondag
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd Anita, een jaar en dan zoveel mensen die je blij weet te maken met je kaarten! Wat een prachtige Candy, zo dat is niet mis hoor, degene die hem krijgt is een super bofferd!

    Groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd Anita!

    Een jaar alweer en wat leuk dat er zoveel reacties zijn.

    En wat een candy geef je weg! Man, man...

    Je kaartje is ook prachtig geworden! Helemaal goed! Het is een schatje...

    Nou nog een fijn weekend! En wij wachten gewoon in spanning af.

    Groetjes,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie roze kaart, maar dat is aan jou wel toevertrouwd! Jemig, wat een pakket voor de candy! Je lijkt wel gek hahaha, wat een berg! Dat gaat een gelukkige winnares worden. We hebben gewoon nog even geduld tot de uitslag. En verliefde pubers, leuk. Wees blij dat je zoons hebt, verliefde meisjes pubers zijn verschrikkelijk haha (ik was er zelf ooit een).

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je kaart is super, Anita. Ben zelf gek op roze en de uitwerking is mooi. Je candy is erg rijkelijk gevuld hoor. Heb op het nippertje me toch nog aangemeld. Het is maar een klein kansje met zoveel deelnemers maar wie niet waagt......
    Ik moet nog lachen om je verhaal dat je arabische tekens op je computer kreeg. Ha ha, gelukkig dat een lieve blogster dit voor je opgelost heeft. Zou ook echt niet weten wat ik moest doen. Gelukkig heb ik een IT studerende zoon maar die komt alleen in het weekend naar huis. En zo lang willen we natuurlijk niet wachten dus is de manier waarop jij het hebt gedaan super en als het dan ook nog lukt. Fijne zondag nog. Groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi,

    Heel mooie kaart. Super al die roze tinten.

    Wauw, wie de candy wint is een bofkont.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw, met dat roze zit het wel goed Aniet. Heerlijke kaart heb je gemaakt. Meis, wat een candy! Dat is nog eens een pakket. Heel veel succes dinsdag voor nick met het trekken van het lootje. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ha die Aniet,
    kan me goed voostellen dat je het met Nick samen wilt doen, hoor. Geeft niets. Geduld i een schone zaak. En wat een gave candy heb je samengesteld. SUPER!
    Je kaart is ook eer prachtig. Helemaal een Anietkaartje in het pastel-roze.
    En tja, 14, dat is een heerlijke leeftijd om voor het eerst ect verliefd te worden...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciflapstaart met je 1 jarige bestaan van je blog.Ik heb zelf het idee of ik je al jaren ken,haha!

    Heel herkenbaar van je zoon,weet er alles van.Het hele huis rook naar Jean-Paul Gaultier.Leuk toch wees blij dat je dit mee maakt,kan ook anders gaan.

    Enne je laat ons effe lekker in spanning,het is ook wel een super candy.

    En wat is Tildatje lekker ROZE,helemaal super, niets mis mee hoor.Ik ga weer voor beide challenges duimen.

    Liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wauw wat een supercandy Aniet en gefeliciteerd met alweer een jaar de tijd gaat snel en als je al een verliefde zoon hebt!!!! leuk toch zo verliefd te zijn. Je roze kaartje is weer prachtig en we wachten lekker tot Nick weer terug is dat is wel zo gezellig.
    lieve groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een supermooi kaartje. En wat een gave candy.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je kaartje is weer een snoepje, mooi hoor!
    En wat leuk hé die verliefdheid, geniet maar lekker mee van af de zij lijn.
    Jeetje je candy ziet er wel heel geweldig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. gossie anita mij mond valt open van verbazing bij het zien van jou prachtige candy!!
    je kaart is superlief geworden het lijkt op het vriendinnetje van je zoon,haha
    en dank voor het meedoen bij YMAM
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Super Anita, je mooie roze kaartje. En wat een prachtige candy heb je samengesteld. De winnaar gaat een gat in de lucht springen, zeker weten.
    Hoe leuk dat je zoon verliefd is. Dat doet toch altijd iets hé.

    Fijne zondag nog.
    Groetjes, Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jemig meid heb je de halve hobbywinkel leeg gekocht????
    Nu maak je het wachten nog moeilijker. hahaha...
    Wat een super leuke kaart heb je weer gemaakt.
    Hoop dat jij vandaag wel van de zon hebt genoten. Wij hebben tot ca 11uur regen gehad en de zon die hebben we nog niet gezien.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtig pakket echt een juweeltje.
    Je kaart is prachtig echt iets om mee te pronken
    Nou maar wachten tot dinsdag

    grtz Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Een hele leuke kaart en natuurlijk helemaal jouw kleurtjes! En wat een super pakketje heb je samengesteld, ongelovelijk!
    Nou Nick, kom maar op wat je uit de hoed tovert...tot dinsdag!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Anoniem16:06

    mooie kaart weee anita.
    en roze..... ik houd er zoooo van hahahahaha
    die parfum geweldig! heb het weer met een glimlach zitten lezen :-)

    geniet nog lekker van de zondag

    groetjes claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Anoniem16:06

    Jij weet de spanning er wel in te houden Anita. Nou wij wachten nog gerust even hoor want wat heb je een mooie dingen bij elkaar gezocht. Prachtig.
    Dan nog even over je kaart, die is ook weer zooooo mooi. Heerlijk dat roze....leuk die Tilda met dat kroontje en dan ook dat kroontjes papier. Super hoor.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt.
    Tilda met haar kroontje is echt super.
    Alles weer zo netjes ingekleurd met prachtige kleurtjes.
    Heel mooi gedaan Aniet.
    Ongelooflijk zeg, wat een grote prijs.
    Wie zou dit niet willen winnen?
    Ik denk dat we nu allemaal wel in spanning zitten te wachten.
    Nog een fijne zondag.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Geweldig kaartje Anita...het achtergrondpapier past zo mooi bij de stempel!
    Wat schattig hè, Dani met een vriendinnetje...hij is er vroeg bij!
    Hou de spanning van je mooie candy er nog maar even in....hij ziet er gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt Anita. Lekker rose. Mooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  38. lieffie hoor, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooie kaart, prachtig in het roze! Alles past zo mooi bij elkaar! super mooi!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Heerlijk dat kaartje! Helemaal in mijn kleuren: ROZE!! Haha, ik vind hem prachtig!!
    Wat een schitterend candy zeg! Dat wordt spannend!! Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een hele mooie roze kaart Anita!! Leuk papier heb je gebruikt. Wat een SUPER gave Candy geef je weg.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ha, ha, hou de spanning er nog maar even in, da's juist leuk. Zeker met zo'n mooie candy in het vooruitzicht!
    En die Dani, wat leuk! Ja, ze worden groot...zucht :o)
    Je kaartje is super schattig, Aniet, helemaal lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hahaha hou de spanning er maar in, leuk joh. Het is een hele mooie prijs zeg, jeetjemeneetje. Je kaartje is weer super, heerlijk die zachte kleurtjes
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. jeetje wat een mega candy,dat doe je goed de spanning lekker opbouwen voordat hij dr uit gaat.

    Je kaartje is weer super leuk.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anoniem17:17

    Super kaartje Anita! Roze en jou ding!
    Wat leuk als je zoon voor het eerst een vriendinnetje heeft hebben ze nu echt de leeftijd voor hè!
    En wat een megacandy hé WAuwsers!
    Gewoon te gek! Hihihihi
    Fijne avond!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo Anita, wat een superkaartje heb je weer gemaakt. Prachtig, helemaal op zijn Anita's. Wat leuk dat je oudste sjans heeft, grappig zo'n nieuwe fase.
    Is je jongste zoon om te kopen? Wow zeg, die candy is toch echt te gek zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Mooi Kaartje Anita!!!!
    Super candy!!

    groetjes Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtig je kaartje!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Haha, geeft helemaal niks hoor! We wachten gewoon nog een paar dagen. Lezen elke dag met veel plezier je blogje. Net als nu ik lees dat je zoon verliefd is! Hahaha wat heerlijk he die prille liefde. Valt ook helemaal niet op he als ze met zo veel parfum in de weer gaan. En volgens mij zit mams ook een beetje op een roze wolk.... uhh kaart... uhhh nou ja je kaart is in elk geval prachtig en lekker zoet kleurtje heb je gebruikt. helemaal leuk!
    Fijne zondag avond nog
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een beeldig kaartje! Heel mooi geworden


    Bedankt voor je deelname aan de challenge op Creaine Scrap en Borduurblog, en veel succes!

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een mooi kaartje!! Knap gedaan hoor!!
    En agh, voor zo'n gave candy maken die 2 dagen niet uit, ons geduld wordt gewoon op de proef gesteld!!

    Groetjes chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hahaha, je weet zo de spanning wel op te bouwen, zeg!! Maar we wachten rustig af!! Wat een super gave Candy gaat een van je volgers krijgen!! De bofbips!! En, ja, kleine kinderen worden groot!! Dus.. een verliefdheid hoort er gewoon bij!! Schitterend kaartje heb je ook weer gemaakt!! Zo te zien zitten jij en je zoon beiden op een roze wolk!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Nou ik vergeef het je hoor !! LOL
    Ach, een dagje langer in spanning is toch niet zo erg. Hoewel.... het is wel een super de super de super leuke candy geworden zeg !
    Je roze kaartje is ook weer toppie.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een superlief kaartje heb je weer gemaakt.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Anoniem18:59

    Echt jou ding Anita. Hij is weer schattig.
    Nou diegene wat Nick uit de hoge hoed trekt zal zeker blij zijn. Wat een enorm pakker met echt voor elk wat wils. Dat heb je echt met zorg samengesteld.

    Nog bedankt,nu weet ik dat het Ernst was en kon zo gemakkelijker een kort verhaaltje schrijven.

    Nog een fijne avond.

    Gr. Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog, nog vele jaren! Je kaartje is heel toepasselijk, prachtig.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Nou aniet eerst Van Harte Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je blog.
    En we kunnen wel wachten hoor.
    Altijd spannend voor de mensen maar ook voor jezelf.
    Je hebt er een schitterende candy van gemaakt.
    Je kaart is prachtig.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Mooie roze kaart.Ik zou dat gezichtje van Nick wel willen zien als hij het lootje mag trekken.Gave candy heb je samen gesteld.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Een prachtig roze kaartje Anita, erg mooi!
    En wat een leuke candy, spannend zeg!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een prachtige candy!!! En je kaart voldoet aan alle eisen hoor:) Super geheel weer!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Jeetje Anita, wat een supercandy!!! Wacht maar op Nick a.s. dinsdag, want ik heb met hem afgeproken dat hij mijn naam gaat trekken deze keer :-)))).
    Je kaartje is weer echt een "Anitakaartje"; Heerlijk roze. Weer knap ingekleurd ook.
    En Dani heeft ook de lente in de bol, las ik. Leuk hè. Fijne zondag!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi hoi Anita,
    was weer een plezier om jou verhaaltjes te lezen!
    Hopelijk ga je het op je nieuwe werkplekkie goed naar het zin krijgen!
    Veel succes!
    Je kaartjes vind ik weer zo mooi!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Tjee wat een werk heb je van je candy gemaakt zeg, zo veel ik keek me ogen uit... Spannend hoor!!!

    Je kaartje is weer toppie , lekker Roze...

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ach wat een liefie!
    Ontzettend leuk Anita.
    Ben benieuwd wie er je candy gaat winnen.
    Ziet er goed uit.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  65. super leuk! succes.
    groetjes Ine

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Gefeliciteerd ik weet niet eens of ik ook mee doe dom he? Lijk Aniet wel net zo blond en slim af en toe. Hou je blog wel in de gaten hoor. Gr Gea B

    BeantwoordenVerwijderen
  67. heel mooi en lief kaartje.
    En wat een leuke candy heb je weer samen gesteld.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Anoniem20:11

    Super lief kaartje Anita! Tja, kleine kinderen worden veel te snel groot ;) Ik ga nog snel meedoen met je candy dus hopelijk kan die schrijfknobbel het nog aan hahaha!
    Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hallo Anita,

    Wat is je kaart prachtig tja dat kan ook niet anders roze is ook mijn kleur vind je kaart super.
    En wat leuk he als je ziet dat je zoon verliefd is vind dat zo lief.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  70. O wat heerlijk toch verliefd zijn...........maar ach dat hebben wij achter de rug of.....niet in ieder geval jouw kaartje straalt ook verliefdheid uit vind hem helemaal te gek en lekker roze:)

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een schattige kaart in het roze!! Leuk hè, die Magnolia's......ik ben er ook aan verslingerd!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hoi Aniet ach jij bent ook maar gewoon een mens haha en die vergeten weleens wat, maar met die foto heb je ons wel heel benieuwd gemaakt, wat een prachtige candy meis, eigenlijk te gek gewoon ;-)
    Je kaartje is geweldig en zo lekker roze, helemaal top !!
    Succes met de verliefde zoon ;-)
    Lieve groet, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita
    Wat een gave Candy geloof dat ik niet eens heb gereageerd op je Candy stom hè !?!?!?
    Wat een prachtige kaart weer en weer in die lieve kleurtjes .een echt Anita kaartje weer .
    En leuk hè die leeftijd mijn dochter is nu 12 maar zit ook de hele dag met de jongens van school te Skype etc etc .
    Fijne avond
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Anita, je hebt er een geweldig kaartje van gemaakt. Wat geweldig hé dat je zoon verliefd is, kleine mannetjes worden groot, ha ja en een goed idee om de geurtjes uit de beurt van Nick te houden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nog iets vergeten, we wachten in spanning af tot dinsdag, groetjes Ingrid

      Verwijderen
  75. Wat een schat van een kaartje, heel erg mooi hoor. En wat een mooie candy zeg we wachten wel af hoor wie de gelukkige mag zijn.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Haaaa wat leuk die Dani, ja dat ga je nu krijgen
    nu hij ouder gaat worden, heerlijk toch om te
    zien.
    Gefeliciteeeeerd met je één-jarig blog bestaan,
    wat leuk hè. Je pakket is echt super, daar zal
    de winnaar echt heel erg blij mee zijn.
    Je kaartje is ook weer helemaal top Anita, wat
    mooi met al dat roze, ik hou er ook wel van
    hoor, super !

    Een gezellige zondagavond nog, Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Ja, anita kleine kinderen worden groot voor je het weet krijg je een schoondochter over de vloer!
    Je pakket is super je zal maar uit de hoed getrokken worden!
    En het kaartje ziet er zoals altijd ook weer helemaal top uit.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Weer een heerlijk kaartje! Grappig want om mee te doen met de Pretty in Pink heb ik net dezelfde Tilda gekozen. Ga zo meteen m'n kaartje af maken. Want heb de hele middag lekker buiten gezeten om van dat heerlijke zonnetje te genieten!
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Een prachtig kaartje heb je weer gemaakt en wat een super gave candy heb je bij elkaar gezocht! Kleine jongetjes worden inderdaad groot, soms veel te snel naar mijn zin lol!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog...wat een mooie candy ben erg benieuwd wie hem gaat winnen, nog even geduld dan maar.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een lief rose kaartje heb je weer getoverd Anita...en Tilda ook zoooooo mooi ingekleurd....GEWELDIG!!!!
    En wat spannnend!!!!!!!!!!
    prachtig pakket lig er te wachten op een winnaar...

    liefs Rosina


























    BeantwoordenVerwijderen
  82. Een heel mooi kaartje. Sterkte met je mannetjes!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Prachtig kaartje Anita! En wat een gave candy zeg! Heeft een heel hoog heb gehalte, hihi.
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat heb je toch weer een schitterende kaart gemaakt Aniet.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat weer een mooi kaartje.

    Groetjes ida

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Je kaart is weer prachtig Anita,gave kleuren, mooi gemaakt. Wat de candy betreft we hebben geduld hoor!!.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  87. een heel mooi kaartje weer anita

    hi hi leuk een verliefde zoon ik weet het nog van een paar jaar terug

    en wat een gave candy meid super en nu moeten we nog wachten ook maar geeft niks hoor

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  88. yep dat is roze, en nog wel heel mooi roze :-)
    Dani verliefd .... tja dat komt ervan als ze groot worden. Hopelijk houdt ie er geen hartpijn van over.
    Hmmm die foto van je candy .... en nu nog wachten tot dinsdag, wat doe je ons toch aan! :-)
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Hoi Anita.

    Wat een prachtig kaartje. Mooie kleuren.
    Super candy. :-)

    Grt Tonny

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Supermooi kaartje! Wat een schitterende candy! We wachten allemaal vol spanning!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Whahahaha Aniet,

    gelukkig is het met je schrijfkramp tussen de heftige parfum luchtjes van je verliefde 14 jarige mannetje toch gelukt een schattig kaartje te maken.
    whahaha Maxima zou zeggen ze was een beetje dom.Maar geduld is een schone zaak toch.
    Truste voor nu en morgen weer een nieuwe dag.
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Schitteren de kaart en wat een prachtige candy. Wat leuk dat Dani misschien een vriendinnetje heeft.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Geweldige kaart Anita en helemaal weer jouw kleuren. Ja meis kleintjes worden groot hè!
    Wat een giga candy geef je weg....wooow, spannend!!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wat een dot van een kaart weer Anita... mooie zachte kleuren!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Wat een mooie kaart Anita.
    En wat leuke candy zeg dat word spannend

    BeantwoordenVerwijderen
  96. een super mooi kaartje
    en je geeft ook een prachtige candy weg

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Een schitterend roze kaartje Aniet,wat zit er veel in je weg tegeven candy, super......
    Hoe was het op je eerst werkdag in het nieuwe gebouw????

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Zo, ik ben nummer 99 die reageert. Niet te geloven Aniet, wat een racties krijg jij steeds. Maar dat krijg je als je zo gezellig schrijft, prachtige kaartjes maakt en altijd een reactie achterlaat bij anderen. Dan verdien je dit ook. Toevallig is 9 mijn geluksgetal, dus ik wil graag nummer 99 zijn, maar wat een tijd ben jij kwijt aan het lezen van al die recties. Ik neem aan dat je dat er heel graag voor over hebt, want zeg nou zelf hoe fijn is een compliment??? Daar groei je toch van? Leuk dat Dani verliefd is. Heerlijk! Mijn dochter heeft ook al een paar jeer verkering gehad. Best wennen hoor.
    Je kaartje is weer prachtig in mijn lievelingskleur roze. Daar ga je vast weer hoge ogen mee gooien bij de challenges. Succes.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Hee Aniet, wat een prachtige kaart! Hij is ontzettend leuk en weer heerlijk in roze...daar houden we van! Wat maken je kleine kanjers toch ontwikkelingen door, voordat je het weet zijn ze groot. Je hebt weer een supercandy beschikbaar gesteld meis...daar gaat iemand heeeel erg blij van worden. Succes!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Wat een leuk "roze" kaartje, Anita.
    Wat een prachtig pakket heb je samengesteld zeg.
    We wachten in spanning. Hihi.
    En ja, kleintjes worden groot hè?
    Het gaat zo snel allemaal, onze oudste is 17 en heeft alweer twee jaar verkering.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Je kaartje is inderdaad lekker roze.
    En toch ook mooi hoor.
    En zo'n foutje, wat betrefd de afwezigheid van je zoon, dat kan een ieder overkomen, dus moeten we gewoon allemaal maar even geduld hebben tot morgen.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Wauw wat een gave candy en maakt toch niet uit dat het wat later wordt de trekking. Spannend! Schattig kaartje in het roze. Fijne dag verder.
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  103. ALLEMOPPEN Anita, ik moet wel een eind scrollen hoor voordat ik mijn zegje mag doen, wat heb jij veel reaktie's, niet te geloven! Je candy ziet er helemaal geweldig uit, te gek meis! Dat wordt nog wat met die zoon van jou, vlinders in de buikjes hihi. Je kaartje is ook weer lekker roze, het lijkt wel of ze het speciaal voor jou doen, nou ja wie weet. succes weer bij de challenges en voor Nick succes met het trekken van de winnaar, spannend! groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  104. hoi anita
    wat heb je weer leuke kaartjes gemaakt zoals atijd vind ik .
    Vind het ook altijd leuk dat jij mijn blog bezoek en de reacties die je geeft waardeer ik erg
    lieve groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen
  105. kan me voorstellen dat je een lamme hand hebt van al die namen opschrijven
    meid wat heb je veel reacties gehad, leuk toch
    hieraan zie je maar weer hoe ze je waarderen
    niet alleen voor de candy maar evengoed voor je prachtige kaartjes want je krijgt altijd enorm veel reacties
    en misschien ook wel omdat je altijd zo makkelijk de letters op papier (sorry PC) zet,
    daar kan ik je wel enorm om benijden, ha ha,
    het is je ook gegund hoor want zoals dit kaartje ook weer, wat een schatje
    en de uitslag, ach we wachten rustig af, we lopen niet weg hoor,
    de candy ziet er trouwens schitterend uit, ja wie wil die nu niet winnen, we gaan gewoon zitten duimen.

    groetjes anneke

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Wat een schitterend kaartje weer. Erg lief dat rose en wat een mooie bloemenspray.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  107. Hoi Anita,

    Wat een schitterende kaart en leuke stempel weer en die mooie roze kleuren super.

    Lieve gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Hahaha, die Anita!! Jij weet ons wel in spanning te houden hahahah!! Nou wat in het vat zit, verzuurt niet dus we wachten het rustig af. Je kaart is weer supermooi zo lekker in roze!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Jeetje nou ja dan wachten we nog maar een daggie/avond hihihihihi, ik ben nu pas weer in blogland dus voor mij is het niet meer zolang wachten. Gaaf roze kaartje Anita!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  110. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blogbericht, we hopen idd maar dat het eenmalig geweest is, jij heel veel sterkte met jou Vader ik hoop dat het allemaal goed komt, en ja Anita dat krijg je als je ouders ouder worden hè. veel liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  111. Leuke kaart Anita! En roze is hij zeker.
    Gefeliciteerd nog met het 1 jarig bestaan van je blog.

    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  112. Prachtig kaartje Anita.
    Bedankt voor het meedoen op Creaines Challenge.
    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  113. een schitterend rose kaartje heel leuk gedaan, en een prachtige candy kan je winnen superrrrr.........wat leuk dat Dani verliefd is.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita