12 april 2013

Dag, dag bloemetjesmarkt, ik zal je missen!

Is toch eigenlijk niet normaal hoe emotioneel je kan worden van het feit dat je het gebouw van je werk uitloopt en je weet hier kom ik nooit meer terug. Nou Aniet had het te pakken hoor woensdagavond toen ik naar huis ging, liep de route naar de tram en maar malen, malen, malen in mijn koppie oh jeetje dit is de laatste keer, slaat natuurlijk nergens op alsof ik nooit meer in de binnenstad van Amsterdam zal komen, maar denk nu al met weemoed terug naar het oh zo fijne werkplekkie in de stad. Het enige fijne wat ik me nu kan bedenken is dat ik vandaag een extra dagje vrij ben. Maandag is het dan een feit en zal Aniet een kamer op de 11e verdieping gaan betrekken van een gloednieuw paleis van justitie op het IJ. Zelfs dinsdagavond in Hart van Nederland werd er aandacht geschonken aan de verhuizing van het hof en OM naar het nieuwe pand. Heb je het gezien ..... was kort maar werd wel heel leuk gebracht en de president waar ik voor werk was ook nog aan het woord in zijn kamer. Ja ja na 28 jaar komt er dan nu echt een eind aan het oh zo vertrouwde plekje in de binnenstad voor Aniet. Heb in alle panden gewerkt en de laatste jaren werkte ik in Muntstaete wat pal aan de bloemetjesmarkt ligt. Wat zal ik die gezelligheid gaan missen. Superspannend om in zo'n hypermodern gebouw, ben namelijk altijd oude gebouwen gewend geweest, te gaan werken maar alles went zullen we maar zeggen, ben heel benieuwd maandag. Zal eerst wel een gevalletje op zoek naar je werkplekje worden! Ach ja wat ben ik ook een emotionele muts ...... Maar nu naar mijn kaartje van vandaag, alweer mijn tweede kaartje als designmember voor de challenge van Een Hoop Inspiractie Challenge Blog, ik zit in team 2 en wij maken de herinneringskaartjes halverwege de challenge. Deze keer is het naar aanleiding van een sketch en ik zal zeggen heb je zin en tijd doe gewoon gezellig mee met de challenge, je hebt nog de tijd tot vrijdag 19 april 2013. Oh ja voor ik het vergeet, ben gisteravond aan de hartige pannenkoek gegaan hoor naar aanleiding van jullie tips, het werd een pannenkoek met spek, ui en tomaat en vond ik het lekker ehhhh nou nee, Aniet is gewoon niet voor het zoete met het harigtige heb ik nu wel ontdekt, vlees met fruit daar gruwel ik ook van. Heb het in ieder geval geprobeerd maar Aniet gaat voortaan wel op donderdags gewoon aan een broodje, de jongens blij met de pannenkoeken en mams blij met haar broodje met lekker beleg. Hier regent het nu pijpestelen en hoop maar dat de weermannetjes- en vrouwtjes gelijk hebben en dat we zondag heerlijk van het zonnetje kunnen gaan genieten, we zullen het zien.


En dit is de sketch


Welkom, Catherine, Annet, Hennie en Karin op mijn blog, wat leuk dat jullie volger zijn geworden, gezellig. Wat een superleuke reacties heb ik toch weer gekregen op mijn pastelkaartje, wat heb ik er weer van genoten, het bekende glimlachje was weer goed aanwezig, bedankt weer allemaal. Wil mijn kaartje trouwens mee laten doen aan de challenges van de Ribbon Girl, Sister Act Card, Stamp with Fun en Fab 'n' Funky. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

98 opmerkingen:

  1. Dat wordt zeker even wennen, maar gelukkig geldt dat voor iedereen bij je in het gebouw.
    Ja,alleen de binnenstad kun je niet meenemen, dat wordt even slikken.
    Je kaartje is vind ik erg leuk, heel mooi die tere kleurtjes, ook een leuke stempel!

    Fijn weekend,Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk en vrolijk kaartje! Ziet er weeral super uit!
    Dat wordt inderdaad wennen, zou ik ook niet gemakkelijk vinden. Maar je zal je draai wel vinden op de nieuwe werkplek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een schatje van een kaartje heb je gemaakt, heerlijke kleurtjes gebruikt.....en wat heb je een mooie achtergrond je wordt er helemaal vrolijk van. En wat betreft je werk het is niet niks al 28 jaar in prachtige oude gebouwen, en dan nu naar z n kil gebouw zal ik maar zeggen....daar mag jij gerust een emotionele muts van worden hoor dat is heel normaal, maar wel een extra vtije dag jippie of toch niet met dit weer.
    Fijn weekend, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij moest je aan de bloementjes markt denken toe je dit kaartje maakte. Super gedaan hoor, en veel succes maandag. het bloggen levert jou nog meer op namelijk dat je op advies van anderen eens hartige pannenkoeken probeert. hartig en zoet samen is iets wat ik ook wat minder vind. Maar mijn Wim gooit het liefste een flinke schep suiker op zijn pannenkoek met spek.....Ik weet niet of je de pannenkoeken zelf bakt, maar de gekochte zoete pannenkoeken vind ik ook niet zo. Het liefste knapperig uit de pan en dan mag het wel hartig zijn. Maar smaken verschillen. Geniet va je weekeind! Groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke kaart Anita en een lief stempeltje heb je gebruikt.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een prachtig kaartje met lekkere zoete kleurtjes! Hoop dat je nieuwe werkplek wel weer gaat bevallen...ennn jammer dat je geen pannenkoeken freak bent geworden! Hahaha...geniet dan maar van je lekkere broodjes.

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat went inderdaad wel Anita!
    Heel mooi kaartje, dat roze en munt past goed bij elkaar! En zo'n lieve stempel.

    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig kaartje.
    Zelf hou ik ook niet van pannenkoeken, maar 1x in de zoveel tijd krijgen de kinderen hun zin

    BeantwoordenVerwijderen
  9. prachtige kaart Aniet, mooie zachte tinten, zal wel een hele verandering worden maar volgens mij went dat ook wel snel........

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hier ben ik weer eens een keer, de problemen lijken opgelost te zijn. Weet niet wat er was, heb ook niets gedaan, maar tot nu toe gaat het goed. Wat een superleuk kaartje heb je weer gemaakt. De andere kaartjes ook nog even bekeken en ze zijn stuk voor stuk weer super. Je verhalen heb ik allemaal niet gelezen, dat vond ik te lang gaan duren. Haha.
    Veel succes op je nieuwe werklokatie. Hopelijk went het snel.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig kaartje in die zachte kleuren! Je nieuwe werkplekkie zal wel even wennen zijn, maar alles went :D.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou Anita, ik zou denk ik hetzelfde voelen als het de laatste keer was dat ik er kwam na zoveel jaar. Maar gelukkig past een mens zich snel aan nieuwe situaties aan al zul je misschien nog wel eens met weemoed terugdenken. Heel veel succes op je nieuwe werkplek en meis, wat is je kaartje weer een snoepie (ook qua kleur hahaha) Wat een lief plaatje en pastelkleurige bloemetjes. Helemaal geweldig.
    Nog een fijn weekend!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Tja, life goes on Aniet...een supermoderne werkplek heeft misschien wel weer andere leuke dingetjes in petto.en dan zet je je bureau maar vol met bloemetjes...maar zonder dollen: ik snap wel wat je bedoelt hoor....sterkte maandag!
    Je kaartje is een schatje geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oh! Anita wat een mooi kaartje, lekkere zachte teinten en een heel mooi stempeltje prachtig ingekleurd, heel veel succes met je nieuwe werkplek! en het komt allemaal goed.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. nou kan me goed voorstellen dat je na 28 jaar je vertrouwde plekje gaat missen
    je hoort zo zachtjes aan bij de inboedel
    maar ze zeggen altijd "alles went"
    en laten we daar maar van uitgaan

    je kaartje is weer suuuuuuper
    ik hou zo van die mooie zachte pastelkleurtjes
    en dat is aan jou wel goed besteed
    je kaartjes zien er altijd top uit

    geniet van je vrije dag en hopelijk hebben we het weekend mooi zonnig weer met temperaturen van rond de 20 graden.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een prachtig kaartje.
    Leuk plaatje en de kleurencombinatie is ook geweldig mooi.
    Een toppertje Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een plaatje weer Aniet, schitterend!!
    Geweldig in die zachte kleurtjes!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een beeldschone kaart weer Anita, ik vind het een toppertje zo mooi
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuk kaartje.
    Succes maandag op je nieuwe werkplek.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita,

    Wat een toppertje weer van je zowel de kleurencombi als wel de hele uitstraling super gewoon.
    Wil je alvast veel werkplezier op je nieuwe werkplek toewensen maandag het is toch altijd even wennen.

    Lieve gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een mooie kaart!! Leuke stempel en kleurencombinatie heb je gebruikt.. Succes maandag op je werk.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Kan het me heel goed voorstellen, je oude plek klinkt zo onwijs leuk. Heerlijk in de pauze even iets leuks kopen/doen, maar wie weet hoe fijn het in het nieuwe pand zal zijn dus......succes Anita!!
    Je pannekoek klinkt afschuwelij whahaaaa, ik zou met al die ingredienten gewoon een lekker omelet voor op mijn snee brood hebben gemaakt!!! Je kaart is weer een lieffie in pasteltintjes en ik duim ook voor het beloofde lenteweer maar......ziet er niet echt goed uit voor het Noorden dus buiten zitten.....denk het niet!

    Fijn weekend, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hij is weer mooi Anitam en ik hoop dat je het op je nieuwe werkplek toch naar je zin zult krijgen.
    grts. en fijn weekend.
    Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Succes maandag opje nieuwe plekje en dat zal vast wel goed komen. Weer een mooi kaartje. Groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita,
    Je moet maar zo denken alles went, behalve een..haha..
    Leuk is je kaartje weer geworden,schattige kleurtjes, lief afdrukje een snoesje..
    Fijn weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooi zoet kaartje Anita.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Anita
    Wat een schattige kaart heb je met de sketch gemaakt ,ik vond de sketch best lastig .het is je goed gelukt hoor en weer van die lieve kleurtjes .
    Fijn weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  28. lieve anita,

    ach meis afscheid nemen van een vertrouwd plekkie doet zeer, maar ik weet zeker dat je je nieuwe plek weer gezellig en knus kan maken
    en weer een superrrr leuke kaart.Over een paar weekjes zie je er net zo vrolijk uit als het dametje op je kaart en wie weet neem je dan ook ballonnetjes mee.
    dikke knuffel voor jou en je schurkie
    Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je bent al aardig ingewerkt bij het E.H.I, bij ons loopt het gewoon niet zo als ik het graag zou willen.
    Jou kaart is weer om op te vre...., mooie kleuren ook.
    Succes op het IJ, wat zal jij een mooi uitzicht hebben van 11 hoog.
    De ene deur word dicht gegooid en er gaat weer andere deur open.
    Niet vergeten om maandag naar het goeie adres te gaan hè.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. heb vandaag net mijn grootvader begraven. en ik dacht Anietje maakt me altijd weer een beetje blij. dus ik naar je blog. En wat zie ik weer zo'n superkaart. Je bent een echte bogvriendin hoor Meissie. En veel succes op je nieuwe werkplek.
    Dikke kus Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita

    ik kan me best indenken dat je een beetje weemoedig aan je oude plekje terugdenkt, zeker als het bij de bloemenmarkt ligt, zo gezellig natuurlijk. Maar..wie weet vind je straks je nieuwe werkplek stukken gezelliger, zou zomaar kunnen toch?
    Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt, lief plaatje, prachtig ingekleurd en de kleurencombinatie vind ik zo mooi, geweldig gemaakt weer hoor.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  32. En zo begin je maandag weer aan een nieuwe fase in je werk. Zo is het nooit eentoning toch? En het zal best wel wennen hoor. Geef het maar even de tijd.
    Ik zat te lezen wat jij allemaal in je pannekoek deed.. hmm... daar kan je beter een lekkere boere omelet van maken. Denk namelijk dat het met ei lekker is als een pannekoek haha

    Wat is je kaart ook weer een schatje zeg! Leuke sketch. Ik zal eens kijken ofdat ik daar tijd voor kan vinden. Want met het mooie weer in aantocht (mag ik hopen) wil ik ook lekker buiten bezig zijn :)

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  33. wat een leuke kaart Anita en die afbeelding is zo schatting mooi ingekleurd
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat heb je toch weer een schitterende kaart gemaakt Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Een hele verandering voor je Anita. Succes volgende week op je nieuwe werkplek.
    Ook weer een schattig kaartje dat je hebt gemaakt.
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Zoals je al zegt Aniet alles went zelfs een..... maar ja lijkt mij ook wel moeilijk hoor heb het zelf ook al een keer meegemaaktvan een pand naar een pand en ja lekker mopperen wordt het dan hoor die eerste wk let maar op.
    Je kaartje vind ik weer helemaal toppie mooie kleurtjes en een hele leuke skecths wie weet doe ik mee.

    Liefs van Jolanda enne succes maandag:)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. super mooi het kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Anoniem17:11

    Begrijpelijk dat het je wat doet als je naar een nieuw gebouw gaat. Ik ben ook zo iemand die daar emotioneel van word. Je kaart is weer prachtig! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wowwww,terrific card,I adore this beautiful image and the details are gorgeous^_^
    Hugs,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Alweer zo'n mooie kaart Anita. Het plaatje is super. En je nieuwe werkplek zal wel meevallen hoor. Misschien ga je het daar nog leuker vinden.
    Fijn weekend.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Beautiful

    Thanks for joining us at Fab'n'Funky thie week

    Zoe x

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Jemig, je hebt de 300 volgers bereikt zie ik... gefeliciteerd! Mooi kaartje heb je weer gemaakt met overal matchende en toepassende kleurtjes. Ik snap het wel hoor dat je even goed stil staat bij de verhuizing! Het is toch weer een hoofdstuk dat je afsluit en een nieuwe die start! Veel succes op je nieuwe plekje, het went vast snel.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een schat van een kaart Anita, voor maandag veel suc6 op je nieuwe werkplek.
    En ik hoop dat we allemaal in het weekend kunnen genieten van het zonnetje.

    Groetjes en een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een schatje Anita, heerlijke kleurtjes!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hier ga je mee winnen, wauw wat een topper!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een super lief kaartje Anita
    heel veel succes maandag op je nieuwe werkplek

    wat heb je een mooie bloglay-out

    Fijn weekend
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt!

    Helemaal goed!

    Succes maandag op je nieuwe werkplek! Toevallig ben ik er vorige week langs gefietst! Wat een gebouw!

    Fijn weekend!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een heerlijke kaart Aniet. Daar wordt een mens vrolijk van. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  49. succes een maandag op je nieuwe werkplek, snap best dat je wat van slag bent, geef je zelf de tijd om te wennen aan je nieuwe stekkie, je kaart is prachtig en wat een schattige stempel, veel liefs ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Anoniem19:03

    Wat een lieve kaart en je afbeelding van Mo zo te zien. Die zijn zo schattig daar wordt je vrolijk van.
    Hier heeft het nog gehageld en niet zo,n beetje,Ijskoud ineens.
    Nu komt de zon erdoor.

    Je nieuwe werkplek gaat vast wennen.

    Fijn weekend.Gr. Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  51. wat een lieverd Aniet een prachtige kaart mooi in die pastel tinten.
    veel succes maandag op je nieuwe werkplek maar dat zal wel lukken denk ik als je dat al 28 jaar doet is dat geen probleem.
    ja die pannekoeken ikzelf pak altijd met kaas en uien en jaaaaaaa heeeeerlijk is dat.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi Anita,wat een mooi lief kaartje heb je weer gemaakt.En voor Maandag veel succeshoeren wel hoe het je is vergaan.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat weer een mooi kaartje anita

    ook je vorig kaartje vind ik super mooi geworden
    fijn weekend meid

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een super leuke digi en wat heb je een mooi kaartje gemaakt. Leuke lieve zachte kleurtjes.

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een leuk kaartje Anita, super hoor!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ach ja Aniet, binnenkort weet je niet beter moet je maar denken! Maar wel gek na zo'n lange tijd. Je kaartje is suoer. Daar halen vast veel mensen inspiratie uit. Fijn weekend!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een schattig kaartje, Aniet, helemaal leuk!
    Kan me best voorstellen dat je je oude werkplek zult missen, maar waarschijnlijk ben je snel gewend aan je nieuwe stekkie. Veel succes en plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Dit een schatje Anita. Weer leuke kleuren. Mooi pastel. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  59. jeetje Anita, moet ik weer achter in de rij aansluiten, nou ja er zijn ergere dingen nietwaar? Zoals afscheid nemen van je werkplek, ja, die oude panden hebben wel sfeer hoor, maar nieuw is ook weer wat voor te zeggen, joh, alles went zullen we maar zeggen.
    Je nieuwe kaartje is weer zo mooi, die roze was ook erg schattig, spannend hoor, je werk als DT-er, weer veel succes, groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een schattige kaart!! En wel logisch als je al zo lang in een gebouw werkt, en je hebt zoveel herinneringen! Maar je nieuwe plekje zal ook vast wennen. Waarschijnlijk met de nieuwste technologie! Veel succes.

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo Anita,

    Eerst je kaart die vind ik geweldig mooi van kleur lekker roze en groen daar hou ik van.
    Ik wil je veel plezier toe wensen op je nieuwe werkplek.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtig kaartje weer Aniet en veel plezier op je nieuwe werkplekje
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi,
    Wat een mooie kaart. En tja een afscheid valt zwaar. Ik kan er ook niet goed tegen, maar ja hoort erbij helaas. Ik heb het niet gezien op SBS, maar misschien kan ik t nog terugvinden.
    Tja als pannenkoeken niet bevallen en een broodje prima smaakt, lekke doen.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Schitterende kaart. Je heb de sketch prachtig uitgewerkt. Ik heb het toevallig gezien. Ik moest wel aan je denken maar wist opdat moment niet echt zeker dat het jouw werk ging. Maar nu weet ik het wel. Tja, het is wel spannend een nieuwe werk plek. Ook ik ben zo'n emotionele muts. Toen wij gingen verhuizen van het plaatsje noorden naar Kudelstaart en het was de laatste keer dat ik de deur dicht trok kon ik wel janken. Ik heb het niet gedaan, omdat ik dat stom vond. We hadden er toch 20 jaar gewoond.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Prachtig zoet kaartje is dit weer Anita, ik vind de pasteltinten weer heel mooi passen!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Een beetje weemoed kan geen kwaad hoor Anita, let maar op straks zou je echt niet mee terug willen naar je oude werkplek.
    En pas op hoor dat je niet de verkeerde kant uitgaat maandag .... voor je het weet sta je aan de deur van je oude stekkie hihihi.....
    Je kaartje is weer heel mooi geworden, geweldig mooi ingekleurde digi is dat...ook de kleurencombi is TOP!!!
    groetjes en fijn zonnig weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Anoniem21:58

    Dit is weer een schattig kaartje. Echt een lievie.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. mooi kaartje en begrijpelijk dat je je zo voelt fijn weekend groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Heel lief kaartje Anita, prachtig!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hallo Anita, spannend hoor zo'n nieuw modern gebouw, maar volgens mij went dat vast snel en zul je de charme van alle dat nieuwe en moderne ook ontdekken.
    Je kaartje is er weer een uit de categorie "super schatje" wat een leukerd is dit weer.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een cutie.......heeel schattig Aniet. Lekker zoetig.....in je favo kleurtjes....helemaal TOP!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een super mooi kaartje heb je weer gemaakt,
    is je goed gelukt met de sketch, ik vind het
    een toppertje !
    Wennen wordt dat voor je op een andere plek, kan
    me best wel voorstellen hoor dat het raar is na
    zoveel jaar op een plek gezeten te hebben.
    Maar ik wens je alvast succes maandag, enne, wel
    gewoon gaan slapen hoor zondag avond hihi niet
    nerveus worden, komt allemaal goed ☺

    Helemaal super Joyce, je houdt ons goed op de hoogte.
    En tof dat het blog zo bijgehouden wordt, met tips kan iedereen altijd wel wat toch.
    Ben benieuwd naar het pakket volgende week, kunnen we vast weer een hoop moois
    mee maken ☺

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ha die Aniet,
    je kaart is super! Ik vind het erg leuk om onze kaarten bij elkaar te zien, want we maken allemaal verschillende dingen. Dus inspireren we andere mensen.
    ik kan me best voostellen dat je even moest slikken hoor!! Maar wees maar gerust: nog eens 28 jaar hoeft niet!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Aniet, wt een leuk kaartje weer, mooie kleurtjes en een lief stempeltje. Succes maandag in het nieuwe gebouw.
    lieve groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Je kaartje is super. Toffe kleurtjes.

    Succes, maandag op je nieuwe werkplek.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  76. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Eerst lekker genieten van het weekend en voor maandag veel succes op je nieuwe plekkie. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Je hebt weer een mooi kaartje gemaakt Anita!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Succes op je nieuwe werkplek.Aniet en vooruit kijken Je kaartje is weer prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Oh Anita, weer volgers erbij en dan zo trouw bij iedereen langsgaan, leuk hoor voor je. Ik snap je stukje over je werk heel goed al zou ik er niet aan moeten denken om in Amsterdam te mogen werken, brrr, zou niets voor mij zijn. Succes maandag op je nieuwe plekje en je hebt je weer heerlijk uitgeleefd op je kaartje,

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat een schattige kaart Aniet en veel succes in het nieuwe gebouw. Liefs Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een verhaal heb je weer geschreven!! Super leuk om te lezen!! Ik wens je heel veel succes op je nieuwe werkplek!! Ook je kaartje is weer super mooi geworden!! Schattig stempeltje en heel mooi ingekleurd!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hallo emotionele muts(zoals je jezelf noemde, haha). Ik kan me er best wel wat bij voorstellen hoor dat het even slikken was. Het vertrouwde is weg en het onbekende komt er voor in de plaats. Maar gaat vast en zeker helemaal goed komen.
    Net als je kaart. Toen ik de schets zag van de week dacht ik, hmm wat moet je daar mee. Maar nu ik jou kaart zie zie denk ik, leuk! Hij is echt super geworden.
    Lieverd geniet van je weekend en heel veel succes maandag op je nieuwe werkplekkie!
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Ach wat een schatje weer.
    Mooi Anita.
    Fijn weekend groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een vrolijke meid op je kaartje, ze lijkt wel van .... de bloemetjesmarkt te komen :-)
    Sorry, kon het niet laten.
    Vreselijk zo een verhuis he, van de ene kant wil je er niet weg, maar aan de andere kant is het ook wel spannend om naar een nieuwe plek te gaan.
    Het komt wel goed, geef het even tijd.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Een kaart om blij van te worden! Superleuk Anita!
    Groetjes,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Schitterend kaartje. Zo'n lief plaatje en mooie zachte kleurtjes. Succes op je nieuwe werkplek.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Komt wel goed schatje....en dan een glaasje Karvan Cevitam geloof ik.... Nee, hoor Anita, ik snap het wel maar het zal vast weer goed komen! Eerst zal het wel wennen zijn....Je kaartje is erg leuk, iemand schreef...ze kon zo van de bloemetjesmarkt komen....daar lijkt het wel op, ze is zo vrolijk en lief!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Such a pretty card. Beautiful soft spring like colours! Thank you for joining us this week at Fab'n'Funky!

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Adorable and so gorgeous...Thanks for playing along with us at Fab'n'Funky this week.
    Wendy xx

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wat een mooie kaart heb je gemaakt voor de EHI blog, Logisch dat je moet wennen aan een andere werkplek en dat je de omgeving waar je eerst zat zult gaan missen.

    fijn weekend
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hallo Anita,

    Mooi kaartje , prachtige zachte kleurtjes gebruikt.

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hallo Anita,

    Weer een schat van een kaartje, en heel veel succes op je nieuwe werk plekje. Het zal weer even wennen worden maar dat komt vast goed.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Prachtig kaartje Anita. Ik snap het wel hoor zolang op dezelfde plek.
    Sterkte morgen!
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wahahahah, toch maar geen hartige pannenkoeken voor jou. Maarre......Jij bent echt een emotionele muts zeg, tis maar een werkplek!! Hihihih maar zooooooooooooooooo herkenbaar!! Je bent zo vertrouwd geraakt met het gebouw en de route die loopt en ja alles wat je opnoemt in je bericht. Maar inderdaad alles went, dus je zult je draai vast weer weten te vinden in het nieuwe gebouw. Succes en sterkte morgen. Je kaart is weer een liefie!! Echt erg mooi en heel schattig!! Fijne zondag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Hoi Aniet,

    Nou ik ben net zo'n emotionele muts als jij dus het is heel herkenbaar.
    Hoop dat je snel gewend bent op je nieuwe plekje.
    Je kaart is een schatje geworden.
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Very nice creation - like the color and the motiv. Thanks for joining Stamp with Fun.
    Big hug
    Andrea-Emmi41

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Hoi Anita!
    Is toch logisch! Hoop dat je snel kan wennen aan je nieuwe plekje en dat je het daar ook naar je zin gaat krijgen! Al blijf je natuurlijk hetzelfde werk doen en dezelfde collega's houden, dat scheelt!
    Wat een leuke kaart zeg, echt een schatje! Leuke sketch heb je gebruikt! en mooie zachte kleuren.

    Lieve groetjes van Marieke

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita