24 april 2013

Bijna heel blogkaartenland aan de ........

Ja ja je kan wel zeggen dat bijna heel blogkaartenland aan de vintagekaart is geslagen en dat allemaal door het nieuw opgezette blog van Plony en wel genaamd We Love Vintage Challenge (WLVC). Ik maak ze eigenlijk veels te weinig terwijl ik het toch zo ontzettend leuk vind om het voor de afwisseling te doen. Ik hou er van hoor dat heerlijke nostalgische sfeertje, het romantische, kantje hier, kantje daar, bloemetjes, strikjes, superschattige plaatjes, nou daar straf je Aniet niet mee, integendeel. Dus gisteren allemaal spulletjes uit mijn knutselkisten bij elkaar gezocht en het was weer gaan met die banaan en wat heb ik er toch weer van genoten. Het was weer een heerlijk geklets met mezelf, oh ja zal ik dit hier doen of zal ik dat daar doen ....... een feestje om te maken kan ik wel weer zeggen. Misschien wel niet de voor de hand liggen kleurtjes voor een vintagekaart maar ik vind de combinatie blauw/turquoise met bruin zelf altijd heel erg mooi, alhoewel als ik naar mijn foto kijk lijkt het wel zwart maar in het echie is het papier bruin met turquoise hoor, zal mijn fototoestel maar weer eens flink toespreken dat hij wel de kleurtjes op moet nemen zoals ze werkelijk zijn, maar gelukkig ik hoor, nou ja lees, het regelmatig ook bij jullie, foto's maken met de juiste kleuren het blijft een kunst. Of zullen we gewoon te kritisch zijn voor onszelf ....... het valt eigenlijk nog niet mee in het heerlijke blogkaartenwereldje, we hebben het er allemaal maar druk mee, je begint met een ideetje in je koppie, dan de juiste spulletjes bij elkaar zoeken (dat kost soms al ik weet niet hoeveel tijd, tenminste bij mij wel), het knippen, plakken, kleuren, schuiven kan gaan beginnen, dan de versieringen nog op een leuk plekkie zien te krijgen, het lijmen kan beginnen, uiteindelijk denk je ja zo ben ik wel tevreden, dan komt het fototoestel tevoorschijn en het is knippen hier, knippen daar, wel flits, geen flits, toch nog maar eens daar een foto nemen, je kan de gekste plekjes in huis of in de tuin niet bedenken, foto's op de computer zetten, zal ik die erop zetten of nee toch maar die, dan nog je verhaaltje voor je blogberichtje maken en eindelijk kan je je bericht met je kaart publiceren ...... oh ja en daarna moet je ook nog alle troep opruimen, want weet niet hoe het er bij jullie uitziet na een kaartje maken, nou hier lijkt het af en toe alsof er een bom is ontploft maar ach een kwartiertje verder en alles zit weer keurig in de kistjes en het huisje is weer spik en span ...... en is het herkenbaar, jeetjemeneetje je wordt er bijna moe van als je het zo terug leest, ja ja het leventje van een blogkaartenmakervrouw is nog niet zo eenvoudig, het lijkt wel een volledige baan, oh stel je eens voor zeg als dat toch eens zou kunnen dat kaartjes maken je werk is, hoe gaaf zou dat zijn,  maar mij hoor je niet want wat is het toch geweldig om te doen .... telkens weer een feestje keer op keer .....wat zijn we allemaal toch heerlijke bezige bijtjes .....


Welkom Giny en Marjolein op mijn blog, wat leuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig. Wil mijn kaartje trouwens ook mee laten doen aan de challenge van Just a Note waar ze graag een fotokaart willen zien. Wat heb ik weer genoten van de reacties op mijn vorige roze kaartje, ook al weer zo een feestje om dat iedere keer te lezen, het glimlachje was weer goed aanwezig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

105 opmerkingen:

  1. Mooie kaart Geworden Anita,ik heb gisteren ook weer wat nostalgie gekocht.
    Ik doe ook mee.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Anita een schitterende kaart
    Een fijne middag
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig kaartje Anita, mooi plaatje heb je gebruikt!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk ik kende het blog nog niet, gelijk even gekeken en me volger gemaakt. Hartstikke mooie kaart heb je gemaakt, vintage vind ik zo een mooie stijl.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schattige vintage kaart Anita, gaat je heel goed af!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart geworden, en ik heb gelukkig niet dat probleem ik heb een hobbykamer dus kan de troep lekker laten liggen.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi
    Ik dacht even gauw bij Anita reageren voor ik boodschappen ga halen .ha ha maar eerst je hele verhaal lezen .
    Prachtige vintage kaart is het en leuk met dat blauw erbij .Top kaart is het weer .
    Enne ik kan ook heerlijk mijn troep laten liggen gelukkig komt mijn vriendin zo nu en dan knutsellen en dan moet ik wel opruimen .en dat is maar goed ook .
    Fijne dag
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een schitterende vintage kaart Anita..

    liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita

    Nou wat heb jij een Schitterende kaart gemaakt zeg, een plaatje hoor! Heerlijk dat nieuwe blog van Plony en ze heeft al zoveel volgers. Ze heeft ook een heel fijn team die ook allemaal prachtige creaties maken en het is telkesn genieten daar. Maar hier ook weer hoor, goh wat kun jij er wat van zowel van kaarten maken als verhalen vertellen. ik zie het dan al helemaal voor me en moet er altijd om lachen, zo leuk is dat. En ja, die rommel herken ik wel, telkens na een kaart ruim ik alles op totdat ik weer aan een nieuwe begin, dan is het hopeloos en heb ik amper een stukje over om te werken, erg he?
    Nou om er mijn werk van te maken, ik weet het niet hoor, als iets moet zul je net zien dat je zonder inspiratie zit hihi, nee laat mij maar lekker mijn werk doen (wat ook een beetje mijn hobby is, masseren) en kaarten maken doe ik als ik er zin en tijd voor heb, ook lekker toch?
    fijn dag, alles goed met Dani en de liefde?
    liefs hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,
    Oooh wat een leuke Vintagekaart heb je gemaakt, ik miste je inzending(en) al op ons Blog..wat fijn dat je meedoet aan onze 1ste Challenge van WLVC...je mag 2 keer meedoen dus..haha..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, ja, dat WLVC-blog weet wat he. Maar ik moet zeggen, het heeft er wel voor gezorgd dat je een schitterende kaart hebt gemaakt. En ja, dat je dan rommel hebt na het maken van zo'n bjoetie.... dat is iets wat denk ik veel anderen (incl. ikzelf) heel erg herkennen hihi.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een topper van een kaart Anita, ja als je veel tijd hebt kan je meer aan je kaarten bezig zijn. Zo is dat eigenlijk bij mij. Ik had een full time baan, maar ben ziek geworden en 2 weken later was het bedrijf failliet, nou dan begint de ellende , werd toen depressief en dat heb ik nu nog, als ik maar van die depressie af kom. dan zou het voor mij al heel anders zijn . Nu dan kom ik ineens weer met een verhaal, dat was eigenlijk niet de bedoeling.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wow prachtig heel mooi gedaan weer groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha, ik kende dat nieuwe blog nog niet, haha. Oeps! Maar jouw vintage-kaart is wel prachtig geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooi nostalgisch kaartje, Anita, erg mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Haha ik moet erg lachen om je verhaaltje. Zo herkenbaar. Hier ziet het er ook uit alsof er een bom is ontploft hoor. Ik zeg altijd dit is dewerkplek van een creatieveling. Maar dat opruimen vind ik nooit zo leuk maar tja het hoort erbij he.
    Liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ha ha ikke niet hoor, als ik een laartje heb gemaakt is het helemaal geen rommeltje!!!! Wat je inderdaad allemaal net uit de kast haalt, en de ideetjes die ik heb kunnen op drie kaarten en iet op een, ik wil altijd veel te veel! Jouw kaartje is prachtig, mooie kleuren heb je gebruikt, i like it!! Fijne dag , groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Anita, volgens mij kost iedere hobby veel tijd!, daar zijn hobby's voor, om de tijd te verdrijven en heerlijk te ontspannen bij wat je leuk vind. Ik heb thuis van die motor muizen, voordat die eindelijk weer eens een route op hun Garmin hebben gezet om een mooie rit te rijden zijn er ook heel wat computer uurtjes versleten.
    Maar ik begrijp je verhaal hoor! Anderen zeggen ook wel eens tegen mij, meid wat een geduld moet jij hebben! Maar het is toch prachtig als je net als jij weer een super mooi kaartje hebt gemaakt, en een leuke nostalgische dit keer! Het is weer een feestje om naar te kijken.Het is een beetje lang verhaal geworden, maar jij hebt ook altijd zoveel te vertellen, dan kan het antwoord ook niet kort zijn, hihi. Veel knutsel plezier en liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schitterende Vintagekaart Anita!! Leuk die kleuren en wat die rommel betreft komt mij bekend voor!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Prachtig vintage kaartje Anita!! En wat je verteld is zo herkenbaar!! Hier verdwijnt niet alles in kistjes, want die puilen al uit :-).
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Echt een mooie vintage kaart !
    Hier is het precies hetzelfde, als ik een kaartje maak is het een grote puinhoop langs alle kanten. Dan doe ik alles in een krat en ruim het daarna weer netjes op in de kast. Trouwens, ik begon met een plank in een kast, nu is het al de helft van de kast dat ik in gebruik heb :)
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitterende vintage kaart. Leuk plaatje en mooie kleuren combinatie.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Eén kaartje , drie keer feest!!!! Eén keer voor jou om te maken, dan voor ons om naar te kijken en dan nog voor degene die hem krijgt!!!!
    Hij is weer geweldig mooi Aniet en ja, die Plony....daar moet ik nog eens een hartig woordje mee wisselen ;-))
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wauw, jeetje Anita, jij moet echt vaker vintage kaarten maken hoor. Deze is echt prachtig!
    Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  25. super mooi kaartje heb je weer gemaakt

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Prachtige vintage kaart Aniet! Heel mooi van kleur en erg leuk ingedeeld. Sfeervol hoor!

    Liefs, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wauw...wat is tie prachtig Anita!
    Hele mooie kleuren.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Anita,

    Wat gezellig dat je ook meedoet met de challenge bij Just a Note met deze prachtige kaart.

    Liefs,
    Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita, wat een juweeltje meis, schitterend die kleuren, ik vind het helemaal nostalgie hoor, je hebt jezelf weer overtroffen. Ja en het is wel lachen hoor als je op bezoek bent in blogland, het is heel veel nostalgie wat de klok slaat, leuk hoor, wel een succes, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat is't weer een gezellig kaartje geworden! Vintagekaartjes vind ik ook altijd zo leuk!
    Inderdaad, ook hier lijkt het soms wel alsof een bom gevallen is. Ik heb geen aparte kamer, want ik heb lawaai en beweging rond me nodig dus ik zit altijd aan de eetkamertafel. Mama wordt er soms moedeloos van als ze he hele tafel overhoop ziet. Maar als ze dan het resultaat ziet is ze dat weer meteen vergeten, gelukkig!
    Nog 'n fijne dag!
    http://littlecreass.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Kaartje maken, foto maken, blogbericht maken en klaar. Ja, zo snel gaat het allemaal niet haha, maar gelukkig levert elke stap iets leuks op. Prachtige vintagekaart Anita! Ik maak ze nooit. Ik kom ze liever bij jou bekijken hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. een heel lief vintagekaartje heb je gemaakt, zelf vind ik de combinatie blauw/bruin ook altijd erg mooi. en ja dat fotograferen van je kaartje doet wat he, je wilt niet weten hoeveel foto's ik soms maak om er 1 uit te kunnen kiezen voor het blog. 'k heb er een vaste plek voor en vaak zet ik m'n camera op nachtstand voor een mooie kleurweergave, met flitsen wordt de boel vaak overbelicht.
    veel succes bij de WLVC en leuk dat je ook meedoet! groetjes, Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Je hebt er weer een waar kunstwerk van gemaakt Anita, leuk dat je de vintagemood ook weer eens hebt opgepakt om mee te doen met onze eerste challenge, en we zien je wel terug toch bij de 2e?
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ohhhh wat is ie weer mooi Anita,toppie hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. oh wat een super vintagekaart Anietje. zo mooi met dat blauw

    super hoor Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ha Aniet,
    wat leuk zeg, een vintagekaart bij jou te zien!
    Heel erg mooi en goed gelukt.
    Was Bram bij jullie in Amsterdam of krijg jij daar niets van mee?
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anoniem18:41

    Nou dit kun jij ook wel hoor Anita, vintagekaarten maken. Echt mooi gedaan en je kleuren vind ik ook erg mooi. Ik houd wel van dat zachte blauw. Ik weet niet hoe ze gaan kiezen daar bij het WLVC maar dat wordt erg moeilijk geloof ik. Iedereen in blogland is er volgens mij aan begonnen. Leuk toch?
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een mooi kaartje en dan nog vintage ,ik zal er ook aan moeten beginnen.maar ik heb er niet zoveel spullentjes voor dus moet ik naar de winkel en dan ga ik toch weer voor stempels een verslaving.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Je kaartje is prachtig! Jij kunt er ook wel wat van in vintage stijl.....ben blij dat ik niet in dat designteam zit zeg...heb al zo veel mooie dingen gezien! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  40. ziet er weer lekker nostalgie's uit en die kleurencombi vind ik ook erg mooi
    groetjes
    corry

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een prachtige kaart Anita. Mooi en nostalgisch plaatje. Super hoor.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Tjee meis wat een gaaf kaartje weer! Wel weer even heel wat anders maar ze zeggen niet voor niets, verandering van spijs doet eten, toch.
    Fijne avond en lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  43. een heel mooi kaartje weer heel iets anders
    dan de andere kaarten die we maken

    groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Tjonge Anita, jij bent écht van alle markten thuis.... vintage ligt je ook al!! Geweldig mooi gedaan!!! Vind je kleuren keuze helemaal top!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een hele leuke kaart Anita!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat heb je ons weer lekker leesvoer gegeven,schitterend Aniet!!!!Komt me allemaal helemaal bekend voor.

    Je kaart is weer schitterend geworden,echt een hele mooie combinatie.

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een verhaal weer!! Geweldig leuk om te lezen!! Je kaart is ook weer prachtig geworden!! Heel mooie kleuren heb je gebruikt!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi,
    Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt en heb weer je hele kletsverhaal gelezen. Blijft zo leuk en gezellig hoe je schrijft.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  49. wat een prachtige vintage kaart Aniet heel mooi gedaan.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtig kaartje Anita! Leuk dat je meedoet aan de challenge.
    Ja, het loopt storm hé, dat hadden wij ook niet verwacht. We vinden het super!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. wat een schitterend kaartje Anita!!!
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Een herkenbaar verhaal, schitterend kaartje. En de dames op het kaartje zouden dit nooit bedacht hebben. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Schitterende kaart Anita...en je verhaal klopt helemaal...ik heb helaas nog geen tijd gehad om met de vintagehype mee te doen...maar dat komt nog wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schattig kaartje, Anita.
    En je verhaaltje komt me wel bekent voor hoor over onze "blogdrukte" haha.
    Zou inderdaad super zijn om van onze hobby ons werk te maken.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. hele mooie kaart Anieta volgens mij is dat bij iedereen hetzelfde een ontplofte bom ik moet het ook direct opruimen want ik freubel onder in de kamer tot de volgende kaart .maar het houd ons van de straat.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Super mooie kaart, je ziet inderdaad wel heel veel vintage kaartjes voorbij komen nu lol!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik ben even begonnen met alles bij te lezen, laatste week niet zo actief geweest in blogland. Wat een herkenbaar verhaal de 'blogdrukte'. Prachtig blauw vintagekaartje is dit Anita.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Inderdaad Anita. Je ziet veel vintagekaarten voorbij komen. LEUK. Jij hebt ook een prachtige kaart gemaakt in de blauwe kleuren. Lief plaatje. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wauw hij is geweldig geworden, wat heb je dat weer mooi voor elkaar gekregen zeg
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wow Anita, deze is super gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Supermooi Anita, de kleuren zijn fantastisch samen!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Dat heb je prachtig gemaakt
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wow anita, hij is prachtig geworden. De combinatie van kleuren is prachtig.
    Je verhaal is net zo mooi als je kaart en heel herkenbaar, gelukkig heb ik mijn eigen hobbykamer, dus als ik de deur achter me dicht trek ziet niemand het, maar moet hem toch ook regelmatig even in originele staat terugbrengen anders vind ik niks meer terug hihi

    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ik vind jou vintage kaartje enorm goed geslaagd Anita.
    Mooie blauwe tinten, daar hou ik wel van.
    Fotootje is ook erg leuk.
    Top gedaan hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Je kaartje is zeer geslaagd anita, ik waag me er niet aan hoor. Ik vind het mooi op te zien maar het is niet mijn ding...maar goed dat we allemaal wat verschillen anders zou het bloggen ook maar saai zijn!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een prachtige vintage kaart heb je gemaakt,
    ik vind hem zo super, dat mag je vaker doen hoor.
    En de kleuren combi is idd heel erg mooi !

    Fijne knutselweek nog gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Anita,

    Wat een prachtige kaart. Ik vind de kleurencombinatie super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een mooie kaart.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita(bloglandkaartvrouwtje)Schitterende kaart heb je weer gemaakt,in hele mooie kleuren.Leuk plaatje heb je gebruikt.En UUUU die bom dat ken ik hier ook!!!groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Anita, je kaart is geweldig! Wat een schitterende kleur (mijn lievelingskleur), en je wilt niet weten hoe het er hier nu uit ziet, ga zo op de grond verder, hahaha, heel herkenbaar hoor. Je kaart is echt topperdetop. Liefs, cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Helemaal super je kaartje echt heel mooi gedaan en ja herkenbaar hoor alles bij elkaar zoeken en plakken fotootje maken, ja wij verscillen weinig van elkaar hihi:)alleen jij maakt net ff iets meer kaartjes dan ikke:)

    Liefs Van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Heel herkenbaar je verhaal Anita,ik red het echt niet hoor om (bijna)dagelijks wat te plaatsen,petje af,(en je reageert ook nog vaak bij ons medeblogsters).Ik heb weer zitten genieten van je kaart,mooie sketch en lieve foto heb je gebruikt,toppie hoor,fijne avond en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een prachtige vintagekaart. Als ik dit zo zie, dan heb ik er ook zin om aan te beginnen. Prachtige van kleur ook.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. hele mooie vintage kaart

    ja ik vind ze ook steeds leuker om te maken al blijf ik een stempel liefhebber

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Anoniem22:44

    Prachtige kaart,schitterende kleur.Sorry heb deze keer niet je verhaal gelezen is te laat.Liefs. joke

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hij is mooi geworden Anita. Dat van die bom heb ik nou ook altijd. Maar als ik ga opruimen dan lukt dat niet in een kwartiertje. Want tijdens het opruimen komen er alweer ideetjes en die wil ik dan eigenlijk ook direct weer bij elkaar zoeken..... Heb net vanavond weer een knutselavondje met 4 vriendinnen gehad. Heerlijk! Resultaat komt morgen op mijn blog... Weltrusten, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Ik denk dat kaarten maken niet kan zonder rommel! Het lijkt bij mij dan ook altijd alsof er een bom is ontploft. Heel mooi kaartje heb je gemaakt, ik hou wel van dat blauw. Ik vind vintagekaarten geweldig!!! Helaas is dat niet aan mij besteed, het lukt me niet. Ieder zijn eigen stijl waarschijnlijk ;-)
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een beeldje is dit geworden. De kleurencombi is inderdaad super. Als ik je verhaal zo les is het toch heel wat hé, een kaartje maken. Je staat er niet bij stil omdat het een hobby is maar moesten we per uur betaald worden, zouden onze kaarten nogal wat kosten.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Heel mooi Aniet. En ja die rommel.......daar kan ik zeker over meepraten. Gelukkig hebben we een hele grote eettafel, maar als de tafel gedekt moet worden ligt er altijd nog van alles en nog wat van mij. We schuiven het allemaal naar 1 kant en dan kunnen we met zijn vieren zitten. Daarna ga ik weer iets maken en is de tafel weer overal bedekt met hobbyspullen. Heerlijk! Ik geniet er enorm van en leuk dat we dat allemaal hebben. Vroeger ging ik vooral heel veel winkelen, maar nu heb ik daar nog maar weinig tijd voor en zin in! Succes met je challenge.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Super mooi gemaakt. Ik hou ook heel erg van vintage;
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Je hebt je best gedaan vrouwtje, het is een prachtige vintagekaart geworden, mooie kleuren, Die Plony weet niet wat haar overkomt denk ik, jouw kaart is weer een super kaart.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  82. wat een mooi kaartje, ben ook ek op vintage, wie weet doe ik ook wel mee

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Weer een super leuk vintage kaartje Anita...mooi van kleur ook....endeze heeft volgens mij geen afwijkende kleur....

    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Nou die Plony weet inderdaad niet wat haar overkomt, haha. Geweldig al die vintage overal en kijk dan hier ook eens......schitterend gedaan hoor meis!!!! Helemaal super en dat van die kleuren....ach daar prikken we wel doorheen hoor, dat hebben we allemaal regelmatig maar je kaart is er niet minder mooi om! Dan nog even over die bom die is ontploft......dat snap ik niet hoor, bij mij is het altijd zoooooooooooooo opgeruimd.....nee, snap er niets van, hihihi.
    Fijn dat je meedoet aan de challenge meis, ik zie je graag nog eens voorbij komen met zoiets moois.
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hij is weer geweldig Anita!! Echt een plaatje :D!!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wat heb je een prachtige kaart gemaakt meisje, en ja, we hebben een heleboel mensen besmet met het vintage virus.
    en wat leuk dat je mee doet met onze 1e challenge.
    liefs An.
    en een bom ontploft, tja,,,,hoe zou dat nu toch komen, hi,hi,hi.

    BeantwoordenVerwijderen
  87. prachtige kaart en erg mooi zo alles bij elkaar, mooie zachte kleuren ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat heb ik weer zitten genieten van je kaart en verhaal! Missie geslaagd hoor ...

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wowie meis, de kaart is echt schitterend.
    Heel erg mooi met de tint blauw.

    Knufff,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Leuk is dat hé Anita, dat we elkaar inspireren om daar aan mee te doen. En je kan het hoor, een schitterende vintage heb je weer gemaakt! Die van mij wil nog niet zo vlotten maar wie weet morgen...de bom die daarom heen ontploft is, ligt er nog dus toch maar even afmaken en opruimen. En je verhaal, schitterend en heel herkenbaar...

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Weer een schitterend kaartje Anita, mooie kleurtjes, gelukkig kan ik op mijn hobbykamertje mijn knutselspulletjes laten liggen, hihihihihi....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Een superleuk kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Wat een schatje........heel leuk, de combi van die kleuren. Je kaartje mag er zijn!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wauw, prachtig!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Anoniem13:58

    Wow Anita,je kan ook alles,deze kleuren doen het goed zeg, Prachtig!

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Hoi, hoi Anita nou ik ben er weer hoor, pffffff heb jullie wel gemist.
    Heb je blog ff bekeken en je hebt weer schitterende creaties gemaakt!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Wat een prachtige vintage kaart! Mij zal je het niet zien doen, want ik ben niet zo vintage achtig, ik denk dat ik tot nu toe er 2 in mijn leven gemaakt heb :p
    Maar jij slaagt er wonderwel in, en wat betreft die ontplofte bom ... hier zijn het soms wel klusterbommen, het ligt dan door heel de pc kamer uit, en heb dan zelfs geen stoel meer vrij om op te zitten. Want daar staan de stempeldoos en de lintjes doos dan op!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Hoi hoi Anita, wat weer gezellig zulke mooie verhaaltjes!
    Ja vintagekaartjes maken doe doe ik ook altijd graag, maar ik kan niet mee doen aan challenges, dat geeft me veel te veel druk, misschien wel een beetje overtrokken, maar zo ervaar ik het nu eenmaal, dus ik geniet gewoon van de kaarten die ingeleverd worden.
    je hebt weer prachtige kaartjes gemaakt!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Super die kleurtjes Anita :) mooi bij elkaar gescrapt en jou verhaaltje was weeral " een feestje " om te lezen ,haha waar blijf je toch die juiste zinnen halen, fleurt helemaal de dag op :), zie je zo bezig haha
    Veel succes met de challenge xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Ook vintage gaat je prima af, dit is een heel mooie!

    BeantwoordenVerwijderen
  101. prachtige kaart, en inderdaad ook veel vintage kaarten maar nu ook hollandse kaarten komen langs in blogland, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Wat een super mooie vintage kaart, dit soort kaarten maak ik ook niet zo vaak, maar ik doe deze keer ook mee, hij is bijna af.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Jeetje Aniet,
    Je hebt al zoveel complimentjes op je kaartje gekregen!! Pff ongelofelijk! Ik wilde ook eventjes zeggen dat ik 'm super gaaf vind! Hij is heeeeeeeeel mooi geworden! Gave combinaties! Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wauw wat een prachtig kaartje en wow wat een reacties,
    leuk hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita