10 maart 2013

Een hoog aaibaarheidsgehalte!

Oh wat erg toch weer, je weet dat ik helemaal verzot ben op strikjes en plakpareltjes (ook al komen die niet altijd op mijn kaart terecht en vind ik er geregeld eentje in bed, onder mijn voeten, zelfs van de week op mijn portemonnee, hmmmm hoe die daar nou is gekomen geen flauw idee) en een kaart zonder is eigenlijk geen Aniet-kaartje, nou ja dat vind ik dan, het voelt voor mij dan net alsof ik zonder broek de deur uitga, nou ja zoiets dan. Ga ik vandaag eventjes wat cardstock halen hier in het plaatselijke hobbywinkeltje zie ik me daar toch allemaal mooie kleuren veertjes liggen, werd er echt helemaal hebberig van. En ja hoor waar ging Aniet mee de winkel uit een zak vol veertjes en oh ja ook mijn aangeschafte cardstock. Weet nu dat ik ze niet door de midden moet knippen zoals de vorige keer dus het is in huize Meijer gelukkig geen kippenslachterij meer. Ja hoor Aniet heeft ze nu in alle kleurtjes, nou ja niet overdrijven bijna alle kleurtjes, ze hebben ook zo een hoog aaibaarheidsgehalte, jeetje lijk wel niet wijs dat ik zo blij kan worden van veertjes, maar het is nu eenmaal zo ben er helemaal in mijn nopjes mee. Staat zo lekker fleurig in mijn bloemenkistje joh. En ja je begrijpt ze moesten natuurlijk gisteravond meteen op een kaartje verwerkt worden, want mijn handjes jeukten. Weer heerlijk aan mijn keukentafel zitten ontspannen, het was weer helemaal gezellig hier, nou ja met tussenpozen naar Nick boven gegaan want mijn mannetje is niet helemaal lekker, hij heeft vrijdag als ik de juffen mag geloven wel 5 keer overgegeven op school. Gisteren gelukkig niet meer maar hij heeft helemaal niets gegeten en dat zegt Aniet genoeg dan is mijn mannetje echt niet lekker de arme schat. Hoop maar dat hij snel weer de oude is. Zag de challenge bij the Dutch Magnolia Chickies waar ze graag sport willen zien op een kaartje. En kijk mijn wijfie toch eens heerlijk dansen, wat beweegt ze sierlijk hé. Misschien is dansen niet echt een sport maar ga er maar eens aan staan, eergisteren weer zo genoten van dat heerlijke dansprogramma op RTL 4 (wat erg wordt wel erg vergeetachtig weet eventjes niet meer hoe het precies heet), wat een danstalent hebben we toch en dat noem ik toch echt wel topsport hoor als je ziet hoe sommigen de benen in hun nek, de ene spagaat na de andere maken en dan heb ik het nog niet over de salto's die er worden gemaakt, en dan die paaldanseres heb je dat gezien, dat is toch topsport, ik doe het ze niet na. Ben al blij dat ik maat kan houden maar dat is dan ook alles. En eh weet je nog dat ik de groep de Kaartmariekes wou oprichten om mee te doen, nou laten we het toch maar niet doen want weet nu al zeker dat we toch niet doorgaan naar de volgende ronde. Ook wil ik mijn dansende wijfie mee laten doen met de challenge van de Creatieve Zebra want ik vind het wel een geschikt kaartje voor een jong meisje dat op ballet of jazzballet zit.


Wat leuk Gerie, Caroline, Christa, Nans en Hannie dat jullie volger zijn geworden, ik vind het weer helemaal gezellig. En hoe leuk is dat nu toch weer mijn vorige kaartje met de rozen heeft de tweede plek gehaald bij de Scrap Cards Challenge Blog, ik ben er weer superblij mee en eh ook wel een beetje trots, nou ja oké een beetje boel. De reacties op die kaart waren ook weer helemaal op en top genieten, wat was mijn glimlach weer goed aanwezig, heerlijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

102 opmerkingen:

  1. Super mooi! En ik vind pluimpjes op een kaart altijd zo'n leuke afwerking.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. laat ik nou gisteren ook tegen die veertjes aan gelopen zijn( beter dan tegen een kei toch?), helemaal leuk. net als je kaartje helemaal TOP Anita.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauww Aniet, hele mooie kaart voor de challenge! Prachtig kleur....enn beterschap met je kleine mannetje. Het heet Everybody Dance now... ik heb ook gekeken.. prachtig hoor die paaldanseres.. en dan die kleine ukkies die het zwanenmeer deden... achhhh zo lief! En gefelicteerd met de 2de plek..tot snel

    gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige kaart Anita, erg mooi in de kleuren blauw

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem11:50

    Wat is ze leuk Anita. Veertjes maken er wel een speels iets van .Ik gebruik ze zelden vanwege de luchtwegen en het gekke is ze zijn nog erger dan de parels die hier ook overal terechtkomen.Nog gefeliciteerd met je 2de plek ,het was ook een bjoetie.

    Fijne zondag nog en beterschap voor Nick. Ik ga aan de freubel.
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem11:52

    Prachtige kaart Anita en een mooie kleur blauw,mooie bloemen heb je erbij gedaan .Weer een beauty van een kaart.fijne zaondag en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijk blauw kaartje, ziet er erg leuk uit.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijk kaartje Anita. Erg mooi gemaakt,leuke kleurtjes. Het stempelafdrukje is enig. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een leuk kaartje Anita
    en ja blauw is ook een van mijn favoriete kleuren

    groetjes malika

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zooo nu ben ik eens niet als laatste met een reactie geven haha. Wat een lief kaartje en leuk de veertjes, idd een hoog aaibaarsgehalte. Vind het toch ongelooflijk knap al die dansende talenten. Wat vervelend dat Nick weer ziek is, ze moeten hem wel hebben de virussen. Beterschap voor hem.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,
    Bij jullie ook weer sneeuw ?? hier wel hoor,
    je kaartje is weer lieffffff,leuk met het veertje, super ingekleurd en afgewerkt...liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee Ans, hier in het westen is nog geen vlokje gevallen gelukkig dus ik hoop dat ik mijn moonbootjes niet meer hoef op te zoeken.

      Verwijderen
  12. wat een bjoetie is dit weer, heel erg leuk met die veertjes een toppertje.
    Hier is geen sneeum.....liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita ,
    heyy alweer zo'n prachtige kaart met veertjes erop , mooi hoor , succes bij de challenge en nog proficiat met je prijs bij de rozenkaart !!
    Groetjes Epie op snowboots hihi, nadruk op SNOW

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anita,
    Wat is het weer een schatje geworden en natuurlijk heel erg leuk met die veertjes en bloementjes erop. Ik vind dansen echt wel een sport hoor en je wordt er ook nog een blij van dus beentjes van de vloer haha.
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hij is weer prachtig. Binnen kort ook weer eens iets plaatsen. Gisteren leuke workshop gevolgd van twinkling h2o. Was super. Nou goed gaan oefenen. Fijne zondag nog
    Groetjes Tonny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het geeft ook een leuk effect die aaibare veertjes,en als het helemaal mooi gaat moet je er ook nog van niezen. Ik hoop dat het weer wat beter gaat met Nick , er zijn veel mensen ziek,zowel buikgriep als snipverkouden.
    Je heb een prachtig kaartje gemaakt, mooie kleuren en leuk de bloemen gecombineerd met de veertjes!

    Fijne zondag,Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaart weer! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog helemaal geen veertjes heb, heb gisteren wel metalen hoekjes gekocht, die ik al lang op mijn verlanglijstje had staan :D.

    Liefs, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Yep, dit is weer helemaal top,veel beterschap voor jou kanjertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Oh, ik zie je al helemaal gaan in de winkel met pret om de veertjes. Je had mij van de week moeten zien toen ik de baby spullen van Eline zag liggen, daar ga ik van door het dolle haha! Maar je veertjes zijn zeker een leuke opvulling voor je kaart. Ik moet er ook altijd even aan voelen hoor! Beterschap voor je mannetje!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem12:59

    Hahahahaha moet wel weer lachen om jé verhaal!
    Superleuk detail die veertjes in een mooie bijpassende kleur!
    Erg leuk geheel weer :-D
    Hier is het wel wit helaas.....hoop dat die troep gauw weer verdwenen is!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Geweldig kaartje Anita! En ik begrijp helemaal wat je bedoelt met dat aaibaarheids gehalte. Heerlijk he al die veertjes. Hoort ook een beetje bij deze tijd van het jaar vind je niet?
    Geniet van je zondag en lieve groetjes, Heleen
    (ps. beterschap met Nick)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een mooie kaart! Prachtige kleuren heb je gebruikt de veertjes passen er mooi bij!

    Beterschap voor Nick, hoop dat hij snel opknapt!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een mooie kaart Anita!! Leuk met die veertjes erbij met die blauwe kleur.

    Groetjes José

    p.s. Valt niet mee nieuwe computer en meteen het nieuwste programma windows 8

    BeantwoordenVerwijderen
  24. erg schattig kaartje Anita, je hebt weer goed gescoord met je mooi veertjes, staat erg leuk, gefeliciteerd met je 2e plaats met je vorige kaartje, leuk om weer een bevestiging te krijgen dat je het goed doet. Wat sneu voor Nick dat hij zich niet lekker voelt, maar het heerst nog steeds, is echt hardnekkig hoor, beterschap voor die knul van je, groetjes weer Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat leuk, ik ben ook gek op veertjes. Vroeger hadden we ze ook altijd in de parfumerie winkel waar ik werkte. Daar deden we ze op de meest prachtige pakjes, geeft nét dat beetje extra! Je kaartje ziet er weer top uit. Ik hoop dat Nick snel weer beter wordt!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  26. je kaartje is weer toppie!!
    Leuk zo met die veertjes

    groetjes Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke kaart Anita en beterschap voor Nick.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtig kaartje en de veertjes staan er geweldig bij.
    Erg leuk gedaan Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat zijn we toch snel tevreden he..........met prachtige veertjesLOL!!! Je kaart is weer een beauty geworden, succes met de andere kleuren!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je kaart is weer heel mooi.en heel lief met de veertjes.De sneeuw is hier weer weg ik hoop nu tot volgende winter het is nu mooi geweest.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooie kaart weer en het veertje toppie hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een super leuke kaart Anita....het danseresje ook zo mooi ingekleurd...en ja ik moet zeggen het veertje maakte het echt helemaal af
    succes met de challenges
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Helemaal mijn kleur Anita!
    Prachtig, erg mooi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ontzettend leuk kaartje, Anita, en die veertjes staan er inderdaad super schattig bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Superleuke kaart Anita, die veertjes passen zo mooi en idd een heel leuke kaart voor een jong danseresje(of ietwat ouder mag ook hoor :-))

    Fijne zondag,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Beeldige blauwe kaart Anita en heerlijk he zo blij als we kunnen zijn met nieuwe dingetjes voor de hobby en een veertje hier en daar is enig!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een mooie blauwe kaart Anita. Heel erg leuk zo met die veertjes.

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Mooie kaart!! En je veertjes zijn erg leuk!! Ik ben ze nog niet tegengekomen, maar anders is het voor mij ook moeilijk om ze te laten liggen :-)
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat staat ze daar netjes! Net als je mooie veertjes!
    Hopelijk is Nick morgen weer helemaal opgeknapt!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anoniem15:02

    Kan me voorstellen dat je hebberig werd van die veertjes!! Staat super op je kaart! Ook de kaarten in je vorige berichtjes zijn mooi, de roze is mijn favoriet. Beterschap voor Nick!Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Meid wat doen die veertjes het goed op je kaartje!!!! Beeldig....zowel de veertjes als het hele kaartje!!!!!!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Een echte dansmarieke Anita! Schitterend ingekleurd, ze is er helemaal klaar voor! Volgens mij scoort deze jongedame hoge ogen! En met dit prachtige papier, mooie bloemen en de niet te vergeten lieve veertjes heb je er weer een schitterende creatie van gemaakt! Echt geweldig!

    Groetjes en beterschap voor Nick!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ohh Anita wat heb je er weer een gezellig verhaal van gemaakt.Je kaart is ook weer mooi geworden ik ga ook eens op pad voor de veertjes.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Weer een schattig kaartje Anita en de veertjes zijn al gebruikt zie ik! Tof hoor!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Jeetje Aniet, wat een verschrikkelijk mooi kaartje weer. Mooie kleuren ook.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Een schitterend kaartje met een hele vrolijke Tilda. Proficiat ook met je verdiende tweede plaats. En verzorg je mannetje maar goed hé.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Schitterende kaart. Mooie kleuren. Leuk programma, hé. Ik heb die paaldancer ook gezien.
    Hopelijk gaat het met nick snel beter.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtig kaartje Aniet, lieve dansende Tilda daar wordt je vrolijk van, beterschap voor Nick....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. wat een schgatje. Gr gea B

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Heb weer genoten van je verhaal! Prachtig kaartje, mooi papier en je veertjes zijn absoluut fantastisch op je kaart!!
    Beterschap voor Nick!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mooie kaart heb je weer gemaakt.Beterschap met Nick.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Een prachtige kaart weer Anita. Heerlijk he dat je zo ontzettend blij kan worden van nieuwe spulletjes :-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Een supermooi kaartje Anita en je veertjes staan er prachtig bij!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  54. wat een super vrolijke kaart Anita en je veertjes zijn heel mooi ik zou ze wel willen aaien [ lol ].

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een mooi kaartje Anita
    en die veertjes doen het hartstikke leuk!!!

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat is ie mooi geworden, die veertjes zijn erg leuk erbij zeg
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Heerlijk, vrolijk, blauw kaartje, Aniet...en veertjes vind ik ook helemaal leuk...kijk morgen maar op mijn blog...
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hallo Anita,
    Wat een mooie kaartje is het weer geworden.
    Het heeft zeker een hoog aaibaarheid.
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hé Anit,
    Je gaat hard met je volgers,maar dat verdien je ook meid. Ik heb altijd weer bewondering voor jou, je kaarten en je verhalen. Je kan het bijna in boekvorm binden! :-) Dit kaartje is ook weer een heel leuk geheel. Moet denken aan de dochter van een vriendin die jaren op ballet heeft gezeten. Ik wilde schrijven over de veertjes en zie het ook hierboven staan. Dezelfde mening Margreet.
    Je vorige kaart vind ik zo romantisch. Een heerlijke kaart.
    Gezellige groetjes maar weer van Lida.
    p.s. Ik heb mijn blognaam veranderd, want ik ben helemaal weg van "Stampin-Up" Ooit van gehoord? Succes met het kaarten maken je gezinnetje en je baan. Doeg.....

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een prachtige kaart is dit weer Anita, hele mooie kleurtjes, ik hoop dat je zoon weer snel opknapt, alhoewel het een nare griep is, en de kou die er aan komt doet er ook geen goed aan, dan maar lekker in huis freubelen, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een mooierd. En nog in mijn favoriete kleur ook! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een schatje is het weer
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  63. super mooi kaartje
    schitterend kleurtje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een mooi kaartje Anita! En wat zijn de veertjes leuk.
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een schitterende kaart weer Aniet,en super die veertjes,zoals altijd weer helemaal TOPPIE!!!!!!!

    Liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Jammer dat je geen dansmariekes meer wilt had graag meegedaan al kan ik ook nietzo goed dansn mar het gaat om de pret toch.Je kaartje is heel mooi en dansen is echt een sport hoor.
    Liefs rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. je kaartje is weer mooi geworden anita
    en dansen is zeker een sport af en toe kijk ik het programma ook wel eens want man vind er niks aan dus zie ik het niet altijd

    toch heel leuk die veertjes op je kaart

    beterschap met nick en gefeleciteerd met je tweede plek van je vorige kaart

    lieve groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat geweldig alles past zo goed bij elkaar en die veertjes geven de kaart weer iets extra's!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een heerlijk verhaal en een prachtige kaart! Erg mooi van kleur en de veertjes maken het helemaal af. Ik vind het ook zo leuk als ze bewegen...

    Liefs, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een lieve kaart heb je gemaakt. Mooi zo, in één kleur.
    Gefeliciteeerd met je 2e plek.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een leuke kaartje.
    Bedankt voor het meedoen bij DMCC.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  72. geweldig die veertjes, ik heb ze vorig jaar gekocht in een bloemenwinkel met pasen maar nog nooit gebruikt, jij hebt me weer inspiratie gegeven,

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  73. prachtige kaart en beterschap met je zoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Beterschap met je zoontje Anita!! En je kaart is weer helemaal TOP!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een schitterende kaart, erg leuk die veertjes.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hoi hoi Anita,
    wat leuk die afwerking met veertjes!
    Mooi ingekleurd dat balletpoppetje!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een prachtige kaart is dit weer Anita, hele mooie kleurtjes, ik hoop dat je zoon weer snel opknapt, alhoewel het een nare griep is, en de kou die er aan komt doet er ook geen goed aan

    Liefs Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Mooi zo in dat blauw Anita... Gewoonlijk doen ze ze roze of rood, maar dit is leuk om te zien!
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoi hoi

    Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt dat blauw is ook wel ergggg mooi.
    Mooie grote bloemen erop .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Je veertjes op je kaart zijn echt leuk, en ook
    helemaal mijn kleur, dat heb je toppie gedaan ☺
    Beterschap met Nick !

    Fijne nieuwe (knutsel) week,
    lieve grtjsss Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Nou en of dat dansen een topsport is!!! Dus deze lieve stempel is helemaal goed om gezellig mee te doen bij de challenge van DMCC ;-) Je veertjes staan er prachtig bij!!!

    Liefs lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een topkaart Anita. Ik vind de veertjes echt enig op je kaart. Alles is er mooi afgestemd. Schítterend!!
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Dat is toppiejoppie Anita.
    Ik zoek al weken naar witte veertjes. Niet bij Pipoos, hobbyvoordelig, V&D, Ik had nog een paar kippenveerjtes van onze kleindochter, maar die zijn niet zo poezelig en spierwit.
    Ik moet het er maar meedoen. Is niet anders.
    Maar jouw kaartje is beeldig Anita.
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ik vind hem helemaal geweldig Anita en ja veertjes ook ik heb daar een zwak voor in al die schattige kleurtjes.
    Dank voor je bijdrage aan het DMCC blog
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Mooi kaartje zo in het blauw Anita.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wauw wat een kaart!
    Ze danst er bijna vanaf.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Hoi Anita,
    Wat een mooie, vrolijke blauwe danskaart. Ik word er helemaal vrolijk van.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat een mooi kaartje Anita.
    Prachtig dat blauw
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een dot van een kaart weer Anita... prachtig dat zeeblauw (was de zee maar zo blauw hahaha)
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  90. wat een dotje van een kaart Anietje.
    heerlijk die blauwe kleur en Tilda is weer toppie.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Vandaag nog een keer proberen om een reactie te plaatsen bij je. Gisteren sloeg me pc vast en weg was me hele tekst.Ik heb het zo druk dat ik echt geen tijd had om te bloggen maar ik zie wel dat ik een hoop gemist heb. Je hebt weer hele mooie kaartjes gemaakt hoor.En deze kaart heeft een ook een heel mooi kleurtje.
    Ben weer benieuwd naar je volgende kaartje.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt echt super de kleuren passen ook zo mooi bij elkaar.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Haha ja zo vrolijk en die veertjes mooimooi, proficiat met je gewonnen plaats Anita top en succes met de volgende challenges meis
    Liefs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wat een schitterend kaartje Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Super leuke kaart in deze blauw tinten,Anita.
    Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Wat een mooie kaart zo in de blauwe kleurstelling
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Hallo Anita, ik ben reactie 100 op deze post, wow dat zijn er wel heel veel. Ik vind het wel leuk dat jij deze kaart met veertjes hebt gemaakt speciaal voor de magnolia chickies. Dat moet toch goed komen met deze schitterende kaart.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  98. hoi anita

    wat heb je weer een erg lief kaartje gemaakt mooi ingekleurd
    lieve groetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Wat een prachtige kaart, leuk gedaan! Bedankt voor je deelname bij DMCC, groetjes Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  100. prachtige vrolijke kaart
    bedankt voor je deelname aan dmcc
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita