19 maart 2013

Altijd weer tranen met tuiten!

Het huisje was weer schoon, de bedjes verschoond, de boodschapjes waren binnen en Aniet dacht kom meid doe weer eens gek en laat voor de rest de boel de boel en ga eens lekker overdag aan de kaart. Al mijn kistjes weer tevoorschijn getoverd en het was weer volop feest aan de eettafel. En weet je wat nou zo stom is, als ik aan het plakken, schuiven en kleuren ben voel ik helemaal niets, geen centje pijn maar nu ik dit aan het tikken ben auwiedebauwie Aniet is weer aan het bevallen hoor maar dan in haar arm. Ik hoor je nu denken waar heb je het in godesnaam over meis, nou dat zal ik je vertellen. Die rot nekhernia speelt de laatste tijd weer aardig op, het is een hele tijd goed gegaan maar momenteel oepsiedepoepsie die kramp die door mijn hele arm trekt naar mijn vingers, echt hoor het is net of je aan het bevallen bent met armweeën in plaats van rugweeën, zo voelt het dus en ik kan je verzekeren dat voelt niet fijn. Zal denk toch maar weer de fysio bellen voor de accupunctuur en het kraken want verleden jaar heeft me dat heel goed geholpen maar helaas pindakaas het is weer terug, ach ja het zal altijd wel een zwak plekje blijven ben ik bang. Nou Aniet genoeg gepiep weer voor vandaag op naar je kaartje. Heb eigenlijk helemaal niets met pasen, het enige wat me is bijgebleven dat ik als kind net zoveel gekookte eitjes mocht eten als ik wou, en Aniet is gek op eieren dus dat was ieder jaar weer een feest en natuurlijk de jaarlijkse traditie van de eitjes zoeken in de tuin (maar dan van chocolade) maar daar heb ik dan weer meer een trauma van eigenlijk, hoe ik mijn best ook deed ik had altijd de minste eitjes in mijn mandje. Dus was altijd weer tranen met tuiten .... hahaha zie je het voor je, nou ik dus wel weer, ach ja Aniet en paaseitjes zoeken dat was niet zo een goede combi. Heb eigenlijk nog nooit een paaskaartje gestuurd naar iemand, doen jullie dat wel, maar ja die stempeltjes doen het hem hé, er zijn ook zoveel leuke, zo deze ook weer, kijk er nou toch staan met het kuikentje op haar handje en de mandje vol met eieren, is toch lief of niet dan. Dus vandaag was Aniet aan haar eerste paaskaartje ooit. Heb trouwens de sketch van GeWe Hobby gebruikt, dus daar wil ik hem aan laten meedoen. Tevens wil ik mijn kaartje laten meedoen bij de challenges van Simply Magnolia, Totally Tilda en Krea2Day want daar willen ze allemaal pasen zien en misschien zijn de kleuren wel niet helemaal pasen, alhoewel wat voor kleuren moet je bij de pasen zien dan eigenlijk ja geel, nou zie dat zit er ook een beetje op.


Welkom Alinda en Afra op mijn blog, wat leuk dat jullie volger zijn geworden, ik zeg helemaal gezellig weer. Bedankt weer voor de superleuke reacties op mijn vorige kaartje, er werd weer volop genoten in huize Meijer en zijn weer gelezen met het bekende glimlachje van oor tot oor. En ook bedankt voor de tips wat aquarelpapier betreft, heb wat besteld inmiddels en als het goed is komt het vandaag binnen, ben zeer benieuwd. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

93 opmerkingen:

  1. Een geweldig leuk paaskaartje en beterschap met je arm.
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief kaartje, ik heb zelf niks met paaskaartjes, wie verzint het toch om met pasen een kaartje te sturen aan iemand haha. Maar je kaartje is schitterend. Ik hoop dat het snel weer wat beter met je arm en nekhernia, ook al heb ik twee kinderen ik heb nooit weeën gehad hahaha, maar ik geloof best dat het heel zeer doet, sterkte ermee meis
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beterschap met je nekhernia wat vervelend voor je. Je kaartje is heel lief en mooi
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem14:45

    Hoi Anita wat een prachtige kaart in mooie kleuren heb je gemaakt.Vervelend zo n nekhernia afwisseling in houding wil soms helpen.Het klinkt gek maar ik werk met een kookwekker anders vergeet ik de tijd om van houding te veranderen en tussen door lopen dus misschien heb je hier iets aan.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi aniet
    je heb er een prachtkaart van gemaakt lekker vrolijk van kleur en hopelijk is je pijn snel weer verdwenen,want ja pijn daar wen je nooit aan!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart Anita,wat vervelend dat het weer terug gekomen is,beterschap hoor.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Aniet,

    Mag ik wel zeggen he als teammaatje. Sorry van je arm en je nek, want dat is echt heel pijnlijk. Ik hoop dat dat gauw wat beter wordt voor je. Je kaart is een schatje, lekkere voorjaarkleurtjes. Maar wat ik zo leuk aan jou vind, is dat je heerlijk kunt vertellen, buiten je mooie kaarten geniet ik ook iedere keer van je geweldige verhalen. Bedankt meis en lieve groet van mij,
    Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een schitterende kaart Anita, en die kleuren zo mooi.
    Ik hoop dat het mee valt met je nek en je arm, want een nekhernia kan veel pijn doen. Ik heb namelijk een hernia in mijn rug gehad , weet wat voor pijn dit geeft. Dus rustig aan doen, sterkte
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. je paas kaart is prachtig anita en de kleuren mag vast wel zo je hebt er toch geel op zitten dat hoort er wel in

    wat vervelend dat je nek hernia weer op speelt meid hoplijk helpt je de fyio en kraken weer een poos verder en van de pijn af en ja zal wel een zwakke plek blijven ben ik bang

    sterkte er mee liefs roelie

    lieve groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat vervelend van je nekhernia Anita maar je kaart is weer zo als altijd schitterend. Mooie kleuren!! Succes ermee!!

    Groetjes Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie kaart Anita.
    Leuk met die eitjes erbij.
    Sterkte met je arm.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. oh meid wat ben jij toch een sukkeltje je hebt je al de hele tijd niet lekker gevoeld. ga maar voor die acupunctuur dat je van die pijn in je arm af bent. Nou iets leukers, je kaart is weer echt super hoor, en de kleuren fantastisch.

    Dikke kus en tot gauw Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita
    Prachtig hoor je plaatskaartje leuk in die pastel tintjes.
    Sterkte met je arm .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Balen zeg van de pijn in je arm,wet er op het moment alles van.Vanuit me elleboog straalt zo door naar me hand,vooral als je aan het scrollen ben.Slik al weken diclofenac 50 mg 3x per dag.Als ik het effe niet slik,gaat het gelijk weer pijn doen.En ik doe catering en daar wordt me armpie oook niet beter van,maar rust nemen ho maar ken ik niet.Wens je iedergeval veel sterkte toe.(stofzuigen en dweilen is met zo'n arm ook een crime)

    En wat heb je weer een super kaart gemaakt,en wat een leuk paaspapier met bling bling en eitjes,heel leuk.

    liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem15:43

    Hoi Anita
    Meid pas je op met je nekhernia,dan kan flinke gevolgen hebben, Toch maar eerst eens langs de huisarts? Niet mee blijven rond sukkelen.
    Je verhaal is weer heerlijk om te lezen. Onze paashaas vond het leuk om ons op stenen te wijzen die op een ei leken,ook niet grappig als je klein bent.
    Toch doe ik wel kaartjes sturen,nu meer als lentegroet en een enkel ouder iemand daar staat dan wel een paastekst op. Omdat de stempels zo verleidelijk lief zijn,dat moet je maken toch.
    Ben benieuwd hoe het papier je gaat bevallen wat je binnenkrijgt.
    Deze is weer een plaatje,echt een Anietje in deze kleurtjes. Toppie.

    Succes en tot de volgende kaart.
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. het is een super mooi kaartje
    en nee ik heb ook niets met paaskaarten
    dit jaar maak ik er ook geen
    heb ze van vorig jaar en dat jaar ervoor ook nog liggen en ik verkoop ook geen paaskaart
    dus ik doe niet meer mee hahaha
    nou sterkte met je arm

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi,
    Wat een mooie kaart. Leuk gedaan. Vervelend van je nek. Lijkt me heel lastig.
    Je verhaal over Pasen is aandoenlijk, zie je zo lopen met je mandje.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een schattige kaart, Anita! Beterschap met je arm!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita,
    Lastig als je arm zo'n pijn doet, misschien toch maar weer fysio gaan doen, je paaskaartje is een schatje,mooi ingekleurd en lief afgwerkt, de eitjes zijn erg leuk..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Pas goed op jezelf! Doe het rustig aan..
    Je kaartje is echt superleuk!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat geweldig leuk liefs joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Aaaah wat is die weer schattig.
    De PaasTilda staat heel mooi in deze geweldige sketch. Erg leuk met de eitjes erbij.
    Een mooie lieve kaart Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anita, wat een lief kaartje , en volgens mij komen die eitjes bij de Wibra vandaan, komen me heel bekend voor! Heel veel beterschap met je arm
    groetjes Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een schitterend kaartje Anita in super schattige kleurtjes!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Balen zeg van je arm, hoop dat je snel wat verlichting krijgt, want pijn is niet fijn.
    Ik vind het een leuke paaskaart, de zoetige kleurtjes doen het altijd goed met pasen, en de eitjes maken het helemaal af.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo Anita,

    Ooh wat is je kaartje geweldig leuk met al die zachte kleurtjes ik vind het helemaal Pasen hoor.
    En kijk je wel uit met je nekhernia denk maar eerst eens aan jezelf voor dat het straks te erg word.
    Ik weet er alles van ik heb een hernia in mijn rug gehad kon op niet meer lopen en ben toen geopereerd en het is nu wel goed moet wel uit kijken.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ja leuk hoor al die paaskaartjes, maar versturen.... eigenlijk ook niet :-) Die van jou is erg schattig!! Leuk met die eitjes en je veertjes.
    Beterschap met je arm!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Geweldig leuk kaartje Anta, hoop dat je klachten snel overgaan zodat je ons kunt blijven verrassen met je kaartjes.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een vrolijke paaskaart Anita, nu de zon nog, dan worden we allemaal gelukkig, prachtige kleuren zijn het, ik vind je kaart een droppie.
    Sterkte met je nek/ arm vrouw. Niet te lang er mee blijven lopen hoor!!!.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Och Anita, ik hoop dat je pijn snel minder wordt. Je kaart is leuk, ik heb ook niet zoveel om met Pasen kaartjes te versturen, maak ze ook niet. Ooit in een ver vorig leven haha, er een paar gemaakt en nooit gestuurd. Ik maak liever kaartjes die op het voorjaar lijken, want daar hebben we allemaal veel zin in. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een leuke kaart! En die eitjes daar bij op!! Super!
    Aiii niet leuk, veel beterschap hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuke en lieve voorjaarkleurtjes heb je gebruikt voor je paaskaartje. Het is een schatje. Zelf verstuur ik geen paaskaartjes. Sterkte met je arm, zo te lezen wordt dat idd Fysio bellen. Fijne avond nog.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat heb je toch weer een mooie, vrolijke kaart gemaakt Anita. Super hoor. En neen, paaskaarten versturen doe ik nooit, ik heb er zelfs nog nooit één gemaakt. Alhoewel met zoveel leuke spullen begint het wel te kriebelen. Maar dan vind ik ook weer zonde dat die kaart gewoon in de kast blijft liggen. Ach ja, ik zie nog wel.
    Veel beterschap met je arm.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Sterkte meid met je arm, is niet niks! Wat me wel opvalt is, hoe ontzettend onze hobby kan zijn! Weer een super mooie kaart gemaakt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ik maak ook nooit paaskaarten. Ben te druk met babykaarten haha. Vind je veertjes en eitjes helemaal leuk op je kaart. Vervelend van je lichamelijke klachten, klinkt verstandig daar iets mee te doen. Super dat kaartjes maken dan zo ontspannen is dat je het niet voelt. Of komt het juist ook weer door vaker knutselen? Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Nee, Anita, paaskaarten zijn ook niet mijn ding... Maar die van jou ziet er super lief uit...schitterende kleurtjes, veertjes, eitjes, alles wat er heel mooi bijpast! Heel mooi gemaakt! En wat vervelend voor je dat nu die klachten alweer terug zijn...toch maar weer hulp zoeken. Sterkte en Beterschap ermee!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi Anita,Mooi kaartje heb je gemaakt in vrolijke kleurtjes ik verstuurde anders ook nooit een kaartje met Pasen maar nu ik die leuke stempeltjes ook heb,verstuur ik er een paar dit jaar.Wat erg die nek hernia en ja dat kan ontzettend pijn doen laat je maar gauw behandelen hoop dat het dan weer snel beter gaat.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Weer een erg mooi kaartje Anita ! Ik heb zelf ook niet zoveel met pasen, maar dit kaartje is echt leuk.
    Beterschap met je armweeën. Doe rustig aan en luister naar je lichaam hoor !

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik vind het een op en Top paaskaartje Anita
    heel erg mooi

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi Aniet, Wat een leuk kaartje weer, leuk stempeltje en ja hoor hij is helemaal pasen ook qua kleur. Van harte beterschap met je hernia, hoop dat de fysio helpt.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een leuke kaart Anita. Mooie kleuren heb je gebruikt. De eitjes is ook goed bedacht. Mooie stempel heb je gebruikt. Lief paaskaartje. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een lief kaartje heb je gemaakt!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Een heel mooi paaskaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Het is een geslaagd kaartje Aniet, weer met die mooie pasteltinten en die schattige Tilda....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Helemaal top Anita, die paasafbeeldingen en kleurtjes zijn zo leuk, helaas worden hier ook nooit paaskaarten verstuurd of ontvangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een lieve kleurtjes en zo leuk die eitjes en veertjes!
    Doe je wel voorzichtig als je een nekhernia hebt, die pijn is een waarschuwing hè, die is er niet voor niets!!!!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Veel sterkte en beterschap hoor.
    En je kaart is erg leuk geworden.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. prachtig kaartje Anita.
    En beterschap met jenekhernia.
    Doe voorzichtig hoor.
    Groetjes Geesje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Topkaartje Anita! Heerlijke kleurtjes.
    Leuk dat je meedoet met de challenge van Simply Magnolia.
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Oeioeioei die nek toch van je, das echt niet fijn
    en ik hoop dat je er met fysio en andere hulp
    toch een beetje uit gaat komen, heel veel sterkte
    iig.
    Paaskaartjes heb ik nog nooit gemaakt en ook nog
    nooit gestuurd, ik heb er niet zo veel mee en ik
    vind het ook niet leuk om te maken, raar hè.
    Toevallig heb ik er nu wel 1 gemaakt, je zal hem
    vrijdagavond op mijn blog vinden ;)
    Maar hier zal ik het denk ik bij laten.
    Ik vind jouw meissie met haar mandje wel weer
    helemaal geweldig, echt leuk gedaan, ik vind
    die challenge ook wel leuk met dat schuine
    stuk papier.

    Een gezellige avond gewenst ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem20:30

    Gezellig kaartje!
    Een echte Aniet weer!
    Succes met alles, lijkt me zeker geen pretje die Hernia....doe voorzichtig met jezelf!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hier zitten toch genoeg eitjes in het mandje...;-)Een lief kaartje hoor. En sterkte met de pijn in je arm.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Een echt Paaskaartje , toe maar. Een schatje is het geworden, die kleuren vind ik prachtig en die stempel ook. Helemaal te gek, hoor Anita, het beste met je arm hoop dat het weer snel beter met je gaat. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hallo Anita,

    Wat heb je weer een heerlijk verhaal geschreven en je kaartje is weer prachtig en die kleurtjes schitterend.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Goh, dat is balen Aniet. Hopen dat de therapie je weer snel van je pijn af kan helpen! Je kaartje is erg leuk met dat lieve kuikentje. Echt schattig!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wow meid da's niet niks een nekhernia!! Ga er maar snel weer mee naar de fysio etc. want anders wordt het misschien alleen maar erger!! Sterkte ermee meis! En je allereerste paaskaart......wat is ie helemaal geweldig!!! Schitterend in die zachte tinten!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  58. OOO WOW Aniet wat een schitterend kaartje heb je er weer van gemaakt en dat ondanks de pijn die je hebt te verduren ja die fysio zal wel wat wezen nu ben je net een beetje griep vrij komt dit er weer aan en ja ze zeggen wel eens ouderdom komt met gebreken, maar of dat ook voor jou al op gaat;)????

    Beterschap en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  59. toch knap, iedere keer presteer ik het weer om onderaan te belanden, 't is een gave..... Je paaskaartje is weer erg mooi geworden, ik heb ook helemaal niks met pasen maar zo jammer dat je dan die leuke stempelafdrukjes niet kan gebruiken he? dus we gaan weer voor gaas haha. Wat waardeloos Anita dat die nekhernia je weer te pakken heeft, is echt pijnlijk hoor, ik loop bij pijnbestrijding voor mijn rug, endat is niet fijn, dus meis hopelijk kan die peut je helpen, lieve groetjes weer Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Vervelend en pijnlijk dat je zo'n last van je nekhernia hebt,ik hoop voor jouw dat de aanpak weer helpt.Je kaart is een dotje,lieve zachte kleurtjes en leuke eitjes er op,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo Anita mooi hoor je kaartje.Ik hoop dat de pijn snel overgaat.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een heerlijk lief kaartje Anita
    zo mooi in die zachte pastelkleurtjes....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  63. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Bel maar gauw de fysio, want die pijn is ondraaglijk (heb zelf RSI, dus weet hoe het voelt). Succes en sterkte ermee. Lieve groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Heeyy Anita , wat een lief kaartje zie ik hier bij jestaan , prachtig zeg die eitjes erbij !!
    Fijne avond van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Oh jeetje Anita, balen zeg van je arm. Sterkte ermee en ik hoop dat je snel van je pijn af bent.

    Wat een onwijs lief kaartje heb je gemaakt, ook erg mooie en lieve kleurtjes zeg. Weer top gedaan.

    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  66. ik maak wel paas kaartjes maar stuur ze eigenlijk nooit op, van alle feestdagen heb ik met pasen het minste. hahaha

    vervelend zeg die nekhernia hoe ben je eraan gekomen??? Ik kan eigenlijk beter vragen hoe je er vanaf komt.............sterkte ermee

    je kaartje vind ik wel weer op en top anita en die eitjes zijn leuk hé, heb je die bij de wibra gekocht???

    voor straks slaap lekker, hopelijk lukt dat een beetje met je pijntjes

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat vervelend joh, die nekhernia!
    Hoop dat het gauw beter gaat, gelukkig kan je nog wel lekker doorgaan met freubelen!
    Wat een leuk vrolijk kaartje heb je weer gemaakt, mooie kleuren!

    Beterschap, Groetjes van Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hey Anita,
    Ik wens je in elk geval veel sterkte en hoop dat de osteopaat die pijn weer weg kan toveren! Blijf in ieder geval maar veel kaarten maken, dan voel je minder pijn en kunnen wij van jouw creaties genieten!!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een schatje. Hoop dat de pijn snel weg gaat.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ziet er goed uit Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een lief kaartje, Anita.
    Mooie zachte kleuren heb je gebruikt.
    Sterkte met je nek.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  72. wat een mooie kaart in die pastel tinten Anita.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Vervelend dat je lichaam niet dezelfde manier van leven heeft als jij. Ik zelf heb dat met mijn rug. Die is ook weer lekker aan het klieren. En dan kan je al het schilderwerk weer laten vallen. Terwijl ik zo lekker op gang was en alles zo mooi aan het worden is. Kalm aan dus. Jij ook met je nek, wel fijn dat de fysio helpt. Ik krijg alleen te horen ga maar veel lopen. Twee jaar terug liep ik op het laatst bijna 6 uur per dag en er veranderde nog niks. Hahaha....
    Je kaartje is weer helemaal leuk. En de chocoladeeitjes zijn bij mij ook niet veilig.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat naar dat die hernia opspeelt joh! Sterkte ermee.
    Je kaart is super zeg. Leuk die eitjes op je kaart verwerkt!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Dat is super vervelend als je pijn voelt bij het werken op de computer, ik hoop dat je het gauw weer op regel krijgt! Je kaartje ziet er erg lief uit, mooie zachte kleurtje en mooi bewerkt!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Je kaartje is in ieder geval erg leuk geworden ik wens je sterkte met je nek hernia.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  77. prachtige kaart is dit Anita !!
    sterkte met je hernia!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Goh, dat is weer volop gezelligheid op je kaartje ...wat een leukerd en geweldig die afwerking met die paaseieren.
    Beterschap met je arm..

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoi Anita,

    Heel vervelend als je last heb van je Nek hernia, dat is heel erg pijnlijk en daar wordt je dan af en toe niet vrolijk van en kan me dan tranen voorstellen hoor weet hoe pijnlijk het is, wens je sterkte ermee.
    Wat een leuk en gezellig fleurig kaartje heb je weer gemaakt en ik zie ook weer veertjes hahahaha.

    Lieve gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Een hele mooie vrolijke kaart! Mooie kleuren en een schattige tilda. Sterkte met je nek! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Misschien ook jezelf wat meer rust geven wb de computer? En inderdaad niet mee door blijven tobben, hoor.
    Je kaart is weer superschattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Mooi kaartje!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wauw wat een mooi kaartje weer Anietje, zo mooi van kleur weer!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Schitterend kaartje. Hopelijk gaat het snel beter met je nekhernia.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Such a pretty card with lovely pastel colours...Thank you for sharing with us at Totally Tilda for our Easter challenge.

    xx Hugz Lizzy & TT girls

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wauw wat een mooi kaartje en Mooie kleuren en een schattige tilda. Sterkte met je nek!

    Liefs Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een schatje van een kaartje weer Aniet. Ene, ik hoop dat het snel weet beter gaat met je nekhernia sterkte ermee.

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Anoniem11:24

    Mooie kaart weer Anita!
    Krijg echt zin in de lente nu.

    groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een schitterende paaskaartje Anita!
    Ja het is bijna zover .
    hopelijk wat beter weer met Pasen en dat zal zeker ook beter zijn voor al je pijnen ,we hebben echt nood aan wat zon.
    Fijn weekend
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  90. What an adorable card!!!! Love the little eggs and the beautiful colours! Thanks for joining us this time at Totally Tilda and we hope to see you again next challenge. Hugs, Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Wat een leuke kaart !!

    Bedankt voor het meedoen met onze challenge
    op Ge-We Hobbychallenge !!

    Groetjes Janet

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita