13 februari 2013

Weer eens een potlood in mijn hand gehad!

Zag dat de eerste challenge van Kleuren met potloden van start is gegaan en wat hebben de dames van het designteam schitterende voorbeeldkaarten gemaakt zeg en op dat moment schoot door Aniet haar koppie heen oh ja verhip ik heb ook nog Derwent potloden, laat ik het dan toch maar weer eens proberen, want toen ik ze had aangeschaft vond ik het nou niet bepaald het makkelijkste om te doen. Kreeg er helemaal zin in toen ik die prachtige voorbeelden zag, niet dat ik daaraan kan tippen maar daar gaat het ook niet om, als je er maar plezier in hebt toch. En zo ging Aniet gisteravond aan de slag, nou dat was toch wel weer eventjes wennen hoor, je bent zo gewend om met markers te kleuren. Daar zit je dan met je tafel vol met doezelaars, potloden en je terpetinepotje, en oh ja niet te vergeten je gummetje, puntenslijper en ook nog schuurmatjes, want je wilt toch niet hebben dat je vergeten bent je doezelaar schoon te maken en dat dat lieve wijfie een soort smurfje wordt met een blauw gezichtje. En hoe raar ook ik had er helemaal lol in terwijl ik destijds die dingen vervloekte omdat het nooit de kleuren werd die ik in gedachten had. Met het puntje van mijn tong weer uit mijn mond was ik op mijn manier heel ijverig aan het kleuren en een poging te doen om het met de doezelaar te vervagen en ja ik geef het toe heb er toch nog eventjes een lieve mevrouw van Youtube bij gehaald die mij uitlegde hoe ik het beste schaduw in het haar kon krijgen, en zie daar ben ik dan best wel weer trots op want dat is dan ook de enige plek waar je schaduw ziet, dank u wel mevrouw van Youtube u heeft mij goed geholpen. Ach waar gaat het over als je er maar plezier in hebt gehad en dat had Aniet dus ook. Is weer eens wat anders voor de afwisseling, en dat was toch ook wat Aniet wou, nou dankzij de challenge van Kleuren met potloden heb ik de potloden weer eens in mijn handje gehad, kost nog wel veel oefening maar aldoende leert men. Niet geprobeerd is altijd misgeschoten zeg ik altijd maar.


Welkom Leny op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig weer. Dank jullie wel lieve bloggertjes voor de leuke reacties die ik heb gekregen op mijn kaartje met het blote wijfie van eergisteren, het glimlachje zat er weer hoor en wel van oor tot oor. Het was weer genieten. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

81 opmerkingen:

  1. ha Aniet,
    wat een schatje!! En dat kleuren gaat je hele goed af, hoor!! Oefening baart kunst en er zijn een heleboel van die lieve mevrouwen op You Tube! Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,
    Wat een mooie kaart, goed gelukt hoor met je potloden, met mevrouw You Tube. Maakt niks uit, we moeten het allemaal leren, maar ja t blijft nog steeds oefening baart kunst. Dus misschien aar weer veel kleuren.
    Je lay out van je kaart is leuk.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita

    Wat een prachtige kaart weer in die pastel tintjes .
    Is je toch goed gelukt met de potloden ,ik heb helaas geen markers en kleur altijd met potloden .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaafffffffff, van mij mag die potloden laten liggen Anita, mooi zacht, leuk en lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hé Anita, het ziet er heel mooi uit! Het zijn weer hele fijne kleuren die je hebt gebruikt en alles tot in de puntjes verzorgt, erg mooi! Het werkt wel aanstekelijk dat kleuren met potloden blog, wie weet kan ik het weekend ook weer eens kleuren...ik ben er nog niet zo bedreven in als jij Anita, maar wie weet zoek ik ook eens even een lieve mevrouw op You Tube!

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kleur altijd met Derwent potloden. Vind het heerlijk. Moet bekennen dat ik nog nooit met al die andere soorten kleurstiften heb gewerkt. Durf het niet. Ben bang dat ik dan op mijn knieën moet om Gaston te vragen vals te spelen met het uitdelen van de vele miljoenen. Want ja aan één zo'n marker heb je niet genoeg.
    Jij mag wel vaker de potloden pakken, want het gaat je heel goed af.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo mooi! Mooi ingekleurd en ik ben weg van die strik!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kleur ook altijd met potloden en geurloze terpetine die wel altijd stinkt. En ik krijg ook nooit zo mooi schaduwen. Dus ik heb een voorproefje op mijn verjaardagskado genomen en spectrum noirs markers gekocht. Ben zo benieuwd. Iedereen heeft dan wel copics maar die liggen echt boven mijn budget.
    Maar jouw kaartje is weer super hoor.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita,

    Wat heb je weer een lief kaartje gemaakt, mooi,zacht ingekleurd, lief de roosjestoef en de strik!!! zelf gestrikt ??? ook errug mooi...
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Knap dat inkleuren. Ik heb dat nog nooit gedaan, maar het lijkt me behoorlijk lastig.groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook ik heb de Derwents weer van stal gehaald en vind het net zo leuk als kleuren met markers. Je kaart is super leuk en het inkleuren ziet er goed uit, ga je het nu ook weer vaker doen??

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaart Anita.Wat prachtig achtergrond papier.Je kleuren zijn weer supermooi. Het inkleuren ook. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtig Anita en zo mooi van kleur! Heel teder vind ik dit!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super cute kaartje, Anita, helemaal top!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jouw kaartje is ook sweet, Anita! Wat een prachtige zachte kleurtjes en ik vind haar heel mooi ingekleurd. Ik zou het zo niet kunnen, trouwens ... ik heb ook geen derwent potloden :-)
    Nee zonder gekheid; ze is super mooi!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooi kaartje Anita, en het kleuren met potloden gaat je ook erg goed af...
    Mooi die zachte kleuren....en die mooie strik erop TOP!!
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem21:10

    Prachtige kaart in zachte kleuren.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nou Anita, het kleuren met potloden gaat je goed af hoor. Ik zelf vind het heerlijk met potloden te kleuren, maar jouw kaartje is prachtig geworden.
    groetjes
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Schitterende kaart. Je heb Tilda prachtig ingekleurd. Lieve zachte kleuren die ook op de rest van je kaart terug komen.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem21:24

    Hoi Anita

    Wat leuk dat je door het nieuwe blog je derwent weer hebt gebruikt.Je kaart is weer een toppertje en schaduw is iets van blijven oefenen,heb ik ook. Je kunt ne wel wisselen zonder extra geld uit te geven en nog belangrijker je vind het leuk! Dat is toch alles wat telt.
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Goed gedaan hoor Anita. Ik heb die potloden ook liggen, maar gebruik ze eigenlijk nooit. Binnenkort maar eens rustig voor gaan zitten. Heerlijk dat je er zoveel plezier in hebt gehad.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  23. heel mooi en lief kaartje en toch wel mooi ingekleurd hoor.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi Anita, je wilde weer eens met iets anders kleuren, nou dat heb je dan mooi gedaan, het is weer een schatje geworden, potloden kleuren wel altijd iets lichter dan markers, maar het resultaat vind ik toch wel erg mooi geworden, met of zonder dank aan tante youtube, wat maakt het ook uit, we proberen toch allemaal steeds iets nieuws te leren of een beetje bij te scholen? die potloden blijven nu zeker binnen handbereik???, groetjes weer Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je had dezelfde gedachte als ik. Ik heb ook naar die site van kleuren met potloden zitten kijken en dacht dat ga ik ook weer eens doen. Maar het valt niet mee, als je eerst een hele tijd met stiften hebt gekleurd. Het is je gelukt, hij is mooi geworden hoor. de mijne komt ook nog. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. dat ging je toch goed af Anita, die potloden. Lief kaartje weer en wie weet doe je dit nu eens vaker

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem22:22

    Hoi Anita wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt.
    Prachtig papier en je hebt het stempeltje heel mooi ingekleurd.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Het is je goed gelukt met de derwents Anita, ik heb datzelfde met mijn potloden, als ik sommige dan mooi ingekleurd zie hebben met de potloden gaat het toch kriebelen, misschien dat je me op weg geholpen hebt om het weer eens te proberen, bij jou in ieder geval wel.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Anoniem22:23

    Top zeg! Rose en blauwe kleurtjes lekkere combi :-D
    Je hebt d'r mooi ingekleurd hoor af en toe best lekker om eens wat anders te doen qua kleuren!
    Mooi geheel zo!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo anita

    ik denk dat je jezelf onderschat want je kunt het goed hoor, de haren hebben echt wat schaduw, mooi gedaan. Verder in lichte kleuren ingekleurd, erg mooi en de hele kaart in lieve, zachte tinten gehouden, zo lief met die bloemetjes en die prachtige strik.
    liefs hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie kaart,leuk zo in het roze/blauw.en dat je de derwents niet vaak gebruikt vind ik hem toch heel mooi ingekleurd.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Nou dat is je goed gelukt hoor, gewoon vaker doen! En je kaartje? Die is toppie.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo Anita, je hebt prachtig gekleurd met je potloden hoor, de kleurtjes zijn ook héél lief, mooi kaartje om mee te winnen.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat heb je prachtige zachte tinten gebruikt, een super mooie kaart!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een beauty weer Aniet!! Dat heb je weer prachtig gefikst!! En ondanks dat je niet zo van de Derwent potloden bent, heb je het prachtig gedaan!! ik vindt het wel leuk een keer zo'n ingekleurd stempelafdrukje ertussen. De kleuren zijn zo mooi zacht!! Een kadootje voor de degene die het op de deurmat vindt! Top!

    En wat een uitvinding dat YouTube he, ik gebruik het ook regelmarig!!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  36. enne, telkens als ik je blog lees, krijg ik trek in friet/patat. Dat komt omdat hier donderdags altijd een wagen staat met "friet van Aniet" haha.....

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooi gedaan hoor, ik vind het inkleuren heel goed gelukt, oefening baart kunst!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  38. wat een schattig kaartje
    heel mooi

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi
    ik vind je kaartje geweldig ik kleur ook veel met mijn derwents en vindt het heerlijk om te doen.
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een beeldige kaart Anita, mooi in gekleurd.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Geweldig kaartje Anita!!
    Het kleuren met potloden gaat je ook heel errug goed af hoor.
    Geweldig leuk dat je meedoet met de challenge bij Kleuren met Potloden!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een schattig kaartje en goed ingekleurd hoor met je potloden is voor herhaling vatbaar.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een schattig kaartje is het geworden.
    En het in kleuren is goed gelukt.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Mooi kaartje Anita en het inkleuren met potloden heb je nog niet verleerd hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Het wel een lieverdje geworden.
    Mooi hoor en ook dit is je weer gelukt Anita!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Complimenten hoor Anita.... je hebt Tilda schitterend ingekleurd en er een beauty van een kaart mee gemaakt.
    Wat ontzettend leuk dat je door het kleuren met potloden challengeblog je potloden weer ter hand genomen hebt.... bedankt voor het meedoen en succes!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een sweetie! Heel erg mooi gemaakt en ik vind de kleuren prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een schatje is het, Anita.
    Super!

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtige kaart Aniet, mooi gekleurd met je derwent potloden....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Super leuk dat je de Derwent's weer hebt gepakt!
    Je hebt prachtig gekleurd en je kaart is erg mooi!
    Bedankt dat je meedoet aan de challenge van Kleuren met Potloden.
    Groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wauw Anita, wat een schitterende kaart en een mooi ingekleurde afbeelding.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi hoi Anita.. neem die potloden maar weer wat vaker in handen, want je resultaat is werkelijk mooi! Verras ons met meer...
    Grtjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  53. hallo Anita wat is het een genot om naar de kaartjes van je te kijken . Elke keer weer een top kaart. groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je kaartje ziet er weer beeldig uit Anita.
    Groetjes
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hallo Anita,

    Weer een schatje om te zien dat kaartje van jou. Ik laat juist me Copic markers staan, zo zie je maar weer iedereen zijn favoriet.

    Groetjes cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Je vorige post gemist maar wat een lieverd en deze is ook prachtig ingekleurd super hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt. en wat kun je toch gezellig schrijven. Ik vind hem mooi ingekleurd met je potloden, dat is aan mij niet besteed. maar zo heeft ieder zijn eigen inkleur methode

    hier is het sneeuwen weer begonnen, bléh
    van mij mag het wel wegblijven

    fijne valentijnsdag
    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een schitterendkaartje stom dat we altijd bij onze vertrouwde kleurtjes terug komen he Anita, jij roze en blauw en ik heel vaak met rode of bordeaux rode kleuren.
    Het is in ieder geval een plaatje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Lieve Aniet, wat een ontzettend lieve kaart heb je gemaakt. Prachtig in deze pasteltinten. En wat een schattige stempel. Het is weer heerlijk genieten in roze en blauw! Ik moet toch echt vaker mijn potloden in de handen nemen als ik dit zo zie!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Uiteindelijk moet je het zelf doen en dat is je prima gelukt, ze is prachtig geworden!
    Vind de kleuren erg mooi en de strik is een echte blikvanger!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  61. poehpoeh , wat een schone kaart en zo mooi ingeklerud ook !! Fijne avond v. Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  62. het is aardig goed gelukt Anita.
    het is een mooi kaartje geworden.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Je hebt de potloden ook weer opgezocht. Ook het kleuren met potloden blijft leuk.
    Mooie kaart heb je ervan gemaakt!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Een hele mooie kaart in prachtige kleuren en heel mooi papier. Tilda heb je heel mooi gekleurd met de derwents. Een heel lief geheel! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Heel mooie kaart Anita. Mooi dat je de kaart ook zachte kleuren hebt gegeven, omdat de Tilda ook met zachte kleuren is ingekleurd.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Prachtig kaartje Anita, en heel mooi ingekleurd!

    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Anita, leuk dat je ook eens met de derwents hebt gekleurd. Ik ben een echte derwent fan. Voor jou valt het niet mee maar dat zou ik nu weer hebben met de copics. Maar het is je goed afgegaan hoor. Ik vind het een mooie kaart geworden. En je blote wijfie ook. Die heb ik ook nog even bewonderd.

    groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Nou het is je perfect gelukt hoor, Aniet.
    Alleen zijn de kleuren iets zachter dan je andere kaartjes, lijkt mij, of ligt dat nou aan jou kleurenkeuze en/of is dat nou gezichtsbedrog. Nou ja, hoe dan ook, het is een schatje.Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ohhh Anita wat een schatje heb je weer gemaakt zeg en die kleuren...jammie

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Aniet,
    Bedankt weer voor je berichtje op mijn blog.
    Wat heb je weer een sweet kaartje gemaakt,heerlijk dat roze en blauw.En Tilda is ook zo'n schatje hè?Enne het kleuren met de potloden gaat je toch goed af,super meid,

    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een schattig kaartje, mooi gekleurd, hoor!!!

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  72. wat een schattig kaartje met een dromerige tilda.
    erg mooi in de pastel tinten.
    ik hoop dat je een fijne valentijnsdag hebt gehad.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita,

    Wat een mooie kaart weer en van die zachte kleuren super, je hebt Tilda ook van die mooie zachte kleuren ingekleurd.

    Liefs Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat heb je weer mooie kleurtjes gebruikt Anita, het ziet er weer leuk uit.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een prachtige kaart. so sweet. Zo zie maar weer, waar zo'n challenge al niet goed voor is. Nu gebruik je je potloden weer. Succes met de Challenge.

    Liefs, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ha die Aniet! Wat een schattig kaartje zo met die potloodjes ingekleurd! Moet dat toch ook maar eens gaan doen...
    xoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi hoi Anita, nou petje af hoor!
    Wat een mooi ingekleurd stempelafdrukje!
    Zo mooi afgestemd op de kaart en alle accesoires!
    mooie schaduw ook!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  78. prachtig kaartje, heel lief en mooi.
    Misschien dat je de potloden nu nog wel vaker weer gaat gebruiken.
    Wat heb je de schaduw er mooi in zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  79. anita dit is weer een heel mooi kaartje geworden meid

    en met de kleurpoloden kleuren is ook leuk om te doen en mooi gelukt

    laast had ik een Ws van een kerst lantaarn en daar was ook iemand aan het inkleuren met derwend potloden op verschllende manieren gezicht tinten en haarkleur sonja zei je begint net als met de markers eerst met een lichte kleur dan waar je schaduw wil hebben met en iets donkere en als laaste de donkerste er over heen zeld wil ik ook eens weer met de potloden aan de slag .

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat een mooie kaart! Mooie zachte kleuren! Gezellig dat je mee doet bij Kleuren met potloden! Een fijne dag, Colinda

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita