3 februari 2013

Perfectionist moi, wel nee!

Oh oh oh Anietje Anietje Anietepietje wat ben je toch ook een perfectionistje, meisie maak het toch af en toe niet zo moeilijk voor jezelf. Ja moest mezelf even toespreken hoor, vraag me nu af  hebben jullie dat nou ook. Heb je je kaartje af en dan is het de tijd om er een foto van te nemen. Nou daar gaat Aniet dan hoor, op de grond de kaart en hup er boven hangen, op mijn keramische kookplaat en hup er voor hangen, nou nee toch maar onder de daglamp, en zo ga ik maar door. Maak volgens mij wel 20 foto's van de kaart die ik gemaakt heb en als ik ze dan op de computer zet, ga ik me toch met een kritisch oog zitten kijken, lijk wel niet wijs, alsof het jullie wat kan schelen of de foto helemaal pico bello is. Het gaat in principe toch gewoon om de kaart maar ja die perfectionisme van Aniet hé, en is het me soms toch een partij vermoeiend joh, maar goed dat doe ik mezelf aan. Zoals ik al vaker zei af en toe is Aniet echt een tutje hola. To the point nu want anders blijf ik weer eens doorratelen. Gisteravond weer lekker aan de frobel geweest, huisje stond weer vol met de gevulde knutselkisten en gaan met die banaan. En ja hoor weer op de romantische toer geweest, ja ja je raadt het al weer een valentijnskaartje, had trouwens papier besteld van Bildmalarna (oh jeetje schrijf je dat zo is ook zo een moeilijke naam ...) en dan alle designvellen op één vel in de maten 15 bij 15 (ja ja ik weet het Aniet kon zich weer niet inhouden en heb weer wat papier aangeschaft, erg hé alsof ik niets in mijn papierkisten heb zitten, shame on me) en wat schetst mijn verbazing zitten er 4 velletjes op de voorkant en 4 velletjes op de achterkant. Ja en dan, ja dan moet je gaan kiezen welke kleuren vind ik het leukste, eigenlijk toch raar, je koopt 8 soorten kleuren en kan er dan maar 4 in principe gebruiken, en dan komt Anietje weegschaal weer naar boven, het was weer wikken en wegen welke zal ik gebruiken, maar weet ik voor de volgende keer dat ik ze gewoon alle 8 apart moet bestellen, en zo heeft Aniet weer wat geleerd. Maar wauwie wat is het mooi papier, ik hou ervan. Wil mijn kaartje mee laten doen met de challenges van Scrap Cards Challenge Blog, Kleurenfestijn, You me and Magnolia en Magnolia Mania. Ja ja bij 4 challenges tegelijk maar momenteel wordt bijna overal om valentijn en hartjes gevraagd en de challenges lopen ook nog eens allemaal bijna tegelijk af dus vandaar. En dit is dan mijn kaartje geworden, en oh ja deze is onder de daglamp genomen ......


Welkom Aleida en Wilma op mijn blog, leuk dat jullie volger zijn geworden, gezellig. Wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn vorige kaartje, helemaal leuk en bedankt voor de tips wat het kwijtraken van mijn kaartjes betreft. En Patricia een heel goed idee om mijn kaartenmolen in de kroeg bij mijn broer neer te zetten, dat had hij mij inderdaad ook al aangeboden maar eh Aniet zelf ziet dat niet zo zitten, zie het al helemaal voor me dat er een paar dronkelappen (want ja ja die heb je nu eenmaal in de kroeg ;-) bijvoorbeeld met mijn kaartenmolen gaan dansen (hij heeft wieltjes) en dat al mijn kaartjes naar de hatsiemiedee zijn, oh nee daar krijg ik nachtmerries van hoor ....... alhoewel als ze dronken zijn dan zien ze het natuurlijk allemaal niet meer zo nauw .... wie weet is het toch niet zo'n slecht idee. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

91 opmerkingen:

  1. Oh Anita je kaart is weer geweldig mooi en wat een schitterende kleuren. Waar haal je iedere keer de inspiratie vandaan. Groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldig mooie kaart weer, prachtige kleuren! Je vorige kaartje is ook een dotje!
    Ik loop een beetje achter, heb het even wat drukker hier.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whahahha ken het helemaal Anita. Heb gisteren zo wel 30 foto's van een kaart gemaakt. Met daglicht lamp, zonder lamp, met flits, zonder flits, op iso, zonder iso etc. Maar je kaart is fantastisch meis. Heel erg leuk gemaakt! Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja hoor Aniet je bent echt de enigste niet die dat doet, want ik wil ook altijd de mooiste kant van me kaart laten zien hihihi dichtbij, veraf en ja ook ik gebruik me daglicht lamp ervoor. Maar nu je kaartje meis hij is weer schitterend en die kleuren combi wauw supers en wat een lieverdje is het weer he die stempel.

    Fijn dag en liefsss jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik maak meestal ook meerdere foto's van een kaart, maar net geen 20 ;-) Haha en of je kaart nu met een daglichtlamp getrokken is of niet, het is een schitterende kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat van die foto's maken...............heel herkenbaar:) Moet er wel om lachen hoe je het allemaal weer verteld! Je kaart is weer één en al romantiek, super leuk!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem15:09

    Prachtige kaart Anita en heel erg herkenbaar dat je soms twijfelt over de foto's en de kaart zelf.Gewoon doorgaan en er opzetten en anders komen we heus wel van hee Anita kan het niet goed zien want aan de kaart zal het niet liggen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ha Anita,


    Leuk dat je weer een kansje gaat wagen bij de challenge bij kleurenfestijn, met dit leuke kaartje.

    groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem15:20

    Je bent weer lekker bezig geweest! Een heel liefdevol kaartje idd erg mooi papier!
    En de foto is goed gelukt!
    Fijne zondag nog,
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende kaart, Anita en mooi gefotografeerd. Ik neem mijn foto's altijd overdags bij daglicht en ook altijd meerdere foto,s. Ik zou niet zo gauw ergens mijn kaarten ergens neerzetten, zonder dat ik er zelf bij zit. Ik zie het zelfs op een hobbijbeurs. Mensen pakken een kaart gaan kijken hoe b.v. een bloem gemaakt is. Ze trekken eraan of vouwen dingen om. In een mum van tijd is ie uit zijn verband. En al denk je hij zit in plastic. Ze halen de kaart er gerust uit.
    Fijne zondag
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Superleuk kaartje Aniet, wat dat fotoos maken betreft dat doet mijn man voor mij,valt altijd niet mee vooral als het licht niet goed valt....maar het is je goed gelukt hoor.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. mooie kaart heb je gemaakt, de kleuren zijn echt prachtig, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie kaart Anita. Prachtige kleuren heb je gebruikt. Toppertje hoor.
    En ja, ook ik maak meerdere foto's van een kaart hoor. Dus vreemd.. neehoor :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige kaart weer, hele mooie en lieve kleuren, schitterend ingekleurd en het plaatje is een schatje. De foto is prima hoor maar ik herken het wel, het blijft gewoon lastig om je kaart goed op de foto te krijgen, in het echt blijft het altijd mooier.
    Dit is echt weer een schatje, leuk om met zoveel challenges mee te doen en Valentijn vind ik zelf ook een hele leuke tijd om leuke romantische kaarten te maken dus lekker meedoen hoor en succes.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaart Anita, Prachtig die paars tinte groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooie kaart Ik ben helemaal niet van de valentijn Hij mag ook nog meedoem met elke kaart een feestje Daar is de challenge gebruik een doily.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is weer een plaatje!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het papier is inderdaad prachtig Aniet. Maar wat raar dat je dan denkt 8 verschillende te krijgen en dan blijken het er maar 4 te zijn aan 2 kanten bedrukt. Ach weer wat geleerd, maar wel zonde. Ik vind je kaartje echt heel mooi. Prachtige kleuren zo in combinatie met dat papier. Ik ben ook net van plan om een valentijnskaarten te gaan maken, maar moest van mezelf eerst een berg was wegstrijken die er al van 3 dagen lag omdat ik ziek was. Nou pfff, nu ben ik aardig uitgeput aangezien ik nog niet echt topfit ben. Oh je, even wat anders, weer een overeenkomst Aniet, ik ben ook zo enorm perfectionistisch!!! Vermoeiend voor jezelf soms hè? Ik heb het met heel veel dingen en dus ook met mijn was, ik stroijk werkelijk alles, mijn zus zegt dat ik niet wijs ben, maar ik kan het gewoon niet zo in de kast leggen. Alles moet keurig op stapeltjes soort bij soort, soms zou ik wel eens wat makkelijker willen zijn hoor! Maar ja, ieder gek heeft zijn gebrek zullen we maar zeggen.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hihihihihi hier nog zo'n iemand, ook pietje precies en dus een weegschaal LOL. Heb ook net weer foto's staan maken met de daglichtlamp en dan zometeen maar ff kijken of het wat is.
    Wat een mooi kaartje weer Anita, gave kleurtjes!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat is je kaartje weer top Anita en ja hoor ik heb met de foto nemen ook de meeste moeite. Ik heb al alle standjes/plekjes in huis gehad.
    Het meest tevreden ben ik toch met de daglicht lamp, zag dat jij die ook uiteindelijk hebt gekozen lol.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke kaart Anita en perfecte kleuren heb je gebruikt.
    Ik ben ook zo,n pietje precies hoor.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  22. super mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je kaartje is weer prachtig Anita, super! Kan de kaartmolen dan niet achter de bar "onder toezicht" zou je misschien wel heel wat kaartjes kunnen verkopen...? En dan kun je weer nieuwe spulletjes kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Eerst nog even reageren op je vraag van je vorige post: waarom zet je niet een mand met geprijsde kaarten op de bar van je broer bij de kassa, de kaartenmolen zou ik ook niet doen hoor. En datzelfde zou ik ook op je werk doen, ik hoor altijd dat er veel aan collega's wordt verkocht. Zelf verkoop ik ze aan iedereen die eventueel bij mij op visite komt en ze wil hebben, ze staan altijd in de molen klaar en ik sta ook wel eens op een hobbybeurs. Jarenlang heb ik ze via een paar winkels verkocht maar daar werd de vraag zo groot dat ik het niet meer aan kon slepen.

    Dit kaartje is ook weer schattig, mooie kleur roze-rood heb je gebruikt.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je moet mij ook niet zien als ik foto's maak van mijn werkjes. Op de grond, op de tafel, op zolder, bij oudste op haar kamer. Flitser aan flitser uit. Ja zo is die mooi. Nee hé hij staat schreef. En weer overnieuw beginnen, want ja ik weet dan niet meer waar hij genomen is of de flitser aan was of uit. Enzevoort, enzevoort....
    Je kaartje is weer hartstikke mooi geworden.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een prachtig kaartje alweer ! Zo lief!
    En die manie van die foto's ... komt me vreselijk bekend voor. Ik trek er altijd minstens 3.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem17:07

    Sta op tegen Kanker!!!
    Als je zoveel kaartjes hebt, waarom dan niet een paar sturen naar Post voor Kanjers. Je krijgt er geen geld voor, maar je doet die doodzieke kinderen er een enorm plezier mee.
    Toch beter dan voor een paar centen verkopen in een kroeg......

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een prachtig kaartje, Anita...ik vind het knap dat jij overal bijpassende strikjes bij kunt vinden...ik maak zoveel mogelijk op dezelfde plaats en onder dezelfde (licht)omstandigheden een foto...bijna altijd goed...
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige kaart en hij staat alsnog prima op de foto. Wat een mooi papier, snap wel dat je dat nog hebt gekocht. En ik snap je perfectionisme hoor, haha. Verschrikkelijk vermoeiend inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. hoi Anita, perfectionist???? je wilt je mooie kaartjes toch gewoon ook super op de foto zeker, ik doe ook altijd zo moeilijk, stoel aan de kant, kijken of ik er goed voor sta, ander lamp gebruiken, pffff, in die tijd heb je bijna weer een kaartje af (geintje) maar je kaartje is weer helemaal leuk en handig dat die gelijk met zoveel challenges mee kan doen, succes ermee, nog een fijne zondagavond, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita,
    Dus jij worstelde met het zelfde probleem als ik, hoe krijg ik de kaart mooi op de foto, die van mij is niet naar de zin..morgen beter..toch eens op zoek naar zo;n fototentje..
    je kaartje is weer snoezig, lief én rose...

    Liefs en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een prachtige kaart Anita, mooie kleur combinatie!!! Wat de foto's betreft ik maak er een stuk of drie en zoek daar de mooiste uit maak ze meestal op de zelfde plaats.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  33. hoi anita
    een schrale troost is dat er meer mensen met het foto maken hannesen maar ik kocht een fotostudio bij de xenos een fantastisch ding maar ik krijg ze niet goed bijgesneden dus krijg er altijd een zwarte rand omheen,wat ik niet wil:-(( maar je kaart ziet er superlief uit en dank je voor het meedoen bij YMAM
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een lief kaartje, Anita, mooie kleurtjes en een schattig plaatje!
    Logisch toch dat je het kaartje waar je zo druk mee bent geweest ook mooi op de foto wilt zetten! Ik maak alleen overdag foto's, tussen 10 en 3 gaat dat hier het best. Kaartje op het aanrecht, zodat ik daglicht heb, en tegen de koelkast voor een effen achtergrond. Dan 6 x knipsen, een fotocollage maken bij Picasa en klaar ben ik :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ht is weer een fantastisch mooie kaart Aniet en de foto ziet er goed uit hoor, heel duidelijk.
    groetgjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita
    Ja dat komt me heeeeel bekend voor al die toestanden om je kaartje op de foto te krijgen .achtergrondje zus achtergrondje zo .een fotomodel is er niks bij ha ha .
    Maar je kaart ziet er weer super uit .prachtige kleurtjes een hoop leuks weer op te zien .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een fantastische kaart. Leuk met die strikjes.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een dot van een kaartje is dit geworden in een prachtige kleur een beetje oudroze ik vund hem weer SUPERrrrr geworden.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heerlijk, eerst jouw column en dan al die reacties op je probleem "foto's maken" Wat zijn we toch allemaal mutsen, maar ja, het oog wil ook wat...Maar volgens mij Anita ziet het er prima uit!! De foto dan, en je kaart...Supertjes natuurlijk, prachtig dat mooie papier met de moeilijke naam en hoe je alles weer mooi hebt verwerkt! Gaaf hoor!

    Liefs Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hij is leuk, super kaartje, mooie kleuren cite stempel

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi,
    Wat een prachtige kaart. Een heel mooi gedaan.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een topkaart weer van je Anita , hier val je vast mee in de prijzen meiss , veel succes en veel hobbygroetjess Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita
    Wat een schatje deze heb ik dus op de workshop gekleurd ,het is dat de inktpad erop gevallen was en ik die niet kan gebruiken dus moet nog even wachten tot mijn bestelling van de juiste kleuren binnen is dan pas kan ik deze dame opnieuw inkleuren. Snik... Nog een tip voor je kaarten,heel veel mensen zijn er blij mee als kadootje .Er wordt toch vaak last moment iets gekocht in de winkel terwijl zoveel mensen net deze kaarten zo waarderen.

    Bij mij even niks ,heb de eerste griepverschijnselen.

    Succes met de wedstrijden en ik zet mijn kaart op de foto met een wit printpapier eronder en een erachter voor op de foto ,met dit weer doe ik ook de daglichtlamp aan.Die zet ik gewoon tegen de klep van de laptop en dan zittend knippen,meestal hou ik de camera iets naar beneden gericht. Krijg je niet zo,n pijn van in je lijf als met dat hangen.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Mooie kaart en prachtig papier heb je gebruikt.deze foto is toch goed?of niet dan maar het blijft elke keer moeilijk voor goede foto's en in het echt vind ik ze zelf veel mooier maar ja.nog een fijne avond en hopelijk niet zo'n drukke week.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een mooie kaart heb je er van gemaakt
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig kaartje en wat een mooie aankleding. Helemaal super gedaan. Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Een supermooi kaartje Anita, prachtig gemaakt weer!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Anoniem19:10

    Wat ben je romantisch bezig zeg. Prachtig weer.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Zo Aniet dat is een superheldere foto onder die daglamp. Zo helder zie je ze zelden. Meestal
    heb je schittering of vervormen de kleuren, maar deze is helemaal top.IK maak ook wel een stuk of tien foto's per kaart, hoor, dus je bent niet de enige. Je kaartje is weer een schatje.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Mooi kaartje! En beter dan goed bestaat niet!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Weer een leuke kaart Anita. En de kaart is prachtig gefotografeerd. Ik ken dat probleem, je wil de kaart mooi op de blog hebben staan dus.......Je wordt steeds lastigervoorje zelf,omdat je niet snelmeertevreden bent met de fotop. Herkenbaar. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een mooi kaartje Anita, heerlijke kleurtjes!

    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Prachtig Anita zo mooi gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. je kaart staat weer prachtig op de foto hoor,
    ik herken het helemaal, ik ben ook altijd aan het wauwelen om ze mooi op de foto te krijgen en is hij niet naar mijn zin dan schieten we maar weer een nieuwe.

    Ik vind je kaartje prachtig Anita, mooi papier heb je gebruikt

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt!

    Papier is heel mooi!

    Ik ben wel erg benieuwd naar je kaartenmolen, wanneer gaat die op de foto?! Hihihi.....

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Je kaartje is prachtig en het kanten doily is helemaal top. Ipv 20 foto"s maken kun je de kaart ook scannen, rechtzetten en bijsnijden.... het is maar een tip.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Anita,
    Wat een geweldige kaart weer, maar ja dat kan bij jou ook bijna niet anders :). Keer op keer weer schitterend.
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Aniet,
    Ze is weer in één woord formidabel geworden,schitterende creatie heb je weer neergezet.Jij bent echt snel zeg,je laat ons wel elke dag een kaartje zien.En waar haal je toch weer elke dag die inspiratie vandaan.Top hoor Aniet.

    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita Waarom scan je de kaarten niet daar heb je dan niet zo een probleem mee hoor .Een enkele keer maak ik een foto en dan heb ik dat probleem ook en dan mopper ik ook. waarom maak ik zo een kaart.Je kaartje is weer prachtig en romantisch.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een schitterende kaart weer Aniet.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo Anita, ik kom weer even bijlezen op je blog (schandalig hoe ik achterloop, sorry ga het nu goedmaken en je overstelpen met reactie zodat je weer met een smile achter je schem kunt zitten )
    Deze kaart is helemaal top wat een schitterend papier. Super.
    En je verhaal over de foto nemen herken ik helemaal. Ik hol ook het hele huis (en soms ook nog de tuin) door om de perfecte foto te maken. Manlief klaagt al dat het hele fototoestel vol staat met kaartenfotos.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Schitterend kaartje weer. Ben een beetje achter met het lezen van je berichtjes. Druk, druk.
    Je kaartje is weer prachtig.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Een super leuke romantische kaart weer anita....en ja ook hier is foto's maken wel eens een crime....maar ik vind ze nog altijd mooier dan met mijn scanner....
    Leuk weer je verhaal te lezen....ik ga er altijd van glimlachen ....
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hoi Anita,

    Prachtig kaartje heb je weer gemaakt,
    foto's maken vind ik ook altijd lastig je bent niet de enige die wel tig foto's van zijn kaart maakt. Hier gaat dat net zo.

    Groetjes je naamgenoot

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi hoi Anita, nou deze foto is heel erg duidelijk hoor en glashelder!
    Mooi kaartje heb je trouwens gemaakt hihihihi...
    nee ik meen het echt en oprecht...
    prachtig kleurtjes zo bij elkaar!
    wat heb je weer een leuk verhaaltje geschreven!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Anita,

    Je kaart is weer super de luxe daar mankeert helemaal niets aan hoor duidelijk te zien hahahaha prachtige kleuren en leuke details.
    Ja wat is het soms moeilijk met dat foto's nemen van je kaarten ik heb zelf een fotostudio maar ben soms te lui om hem op te zetten want hij kan niet blijven staan en dan doe ik ook allerlei manieren zoeken om een goede foto te maken dus ken jou "probleem"

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ha Aniet,
    wat een geweldigen kaart, prachtige kleuren!! En onder die daglichtlamp komen de kleuren perfect uit! Ik heb het ook geprobeerd, maar dan ben ik weer niet helemaal tevreden, omdat je schaduw ziet....ik ben helemaal niet perfectionistisch of zo...nee echt niet!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita, ik denk dat de meesten van ons het wel herkennen, dat perfectionistisch zijn!! Je kaart is fantastisch, supermooi papier en heel leuk met die bloemetjes en strikjes!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita, lig ik hier op het late uur in een deuk. ik zie het al voor me, zo'n dronkelap aan het dansen met je kaartenmolen. Niet te doen, goed dat de rest van het gezin al slaapt anders verklaarden ze me voor gek. Maar zelf heb ik meer dan 27 jaar horeca achter de kiezen, van een volscafe tot een poep chique zaak en nergens loopt het dan zo'n vaart dat de baas het niet in de hand heeft. Dus het komt wel goed. Dan je kaart, dat is weer een plaatje. Het is inderdaad mooi papier maar ik denk dat jij zelfs met toiletpapier nog mooie kaarten kan maken.

    Groetjes nog

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  70. hoi Anietepietje!
    ik vind je kaartje weer helemaal te gek hoor!
    ik denk dat wij als kaarten maakster dit allemaal wel erkennen.
    je hebt prachtige dingen toegevoegd en ingekleurd.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Heel mooi kaartje is dit, Anita.
    Mooie kleuren ook
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  72. waarom maakje niet een aparte link op je blog naar een plekje op internet waar jij je kaarten verkoopt, dat doen er meer en je hebt zoveel enthousiaste volgers! Deze is ook weer heel mooi, mooi papier!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  73. hele mooie en lieve kaart

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat een PRACHTIGE kaart weer!!
    Enne...nee, ik ben gelukkig niet zo pietjeprecies wat foto's maken betreft. 1 soms 2 foto's en dan staat het er wel op.
    Ik weet niet of je deze tip voor die vele kaarten al hebt gekregen: geef een leuk setje cadeau als je bij een vriendin/kennis ofzo op visite gaat of als verjaardagscadeau. Mooi inpakken en je hebt een super leuk cadeau waar volgens mij iedereen blij mee is!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Haha je verhaal over het foto's maken van de kaarten is heel herkenbaar! Ik maak soms ook wel 20 foto's en dan mankeert er weer van alles aan (volgens mij dan..).
    Maar je hebt jouw kaart er prima op gekregen hoor, het is echt een plaatje! Zoveel mooie details, top gedaan!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Heyy Anita, wat heb je een super mooie kaart
    gemaakt, dat papier is echt geweldig (helemaal
    mijn kleuren).
    De foto is ook mooi zo, toch goed gelukt !?
    Leuk idee idd je molentje in het café, en je niet
    druk maken om de dronken gasten.

    Bedankt voor je deelname aan de challenge
    van Kleurenfestijn !

    Grtjsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Anita, hij is weer prachtig hoor!! Mooi om te zien hoe alles weer perfect bij elkaar past. Ik moet lachen om jouw foto-maken-verhaal...bij mij gaat dat net zo. In mijn kleine huisje is de keuze om een goede foto te maken niet reuze. Maar...het is je gelukt. Je schitterende kaart is heel goed te zien!!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  78. anita het is weer een heel mooi kaartje geworden en zeker prachtig papier wat je hebt gebruikt mooie detais er bij een topper hoor

    en de fhoto maken van je kaart ja dat ken ik ook vooral als het donker weer is dan helemaal is het moeilijk om een goede fhoto te krijgen maar weet wel dat xenos een stoffen fhoto hoekje kastje noem het maar heeft waar je de fhoto dan perfect moet krijgen was ook aardig betaalbaar nog

    misschien een idee

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Nou perfectionist..... Je kaart is weer mooi!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Joh zo herkenbaar.........
    Maar hij is super, mooie kleuren en een leuke sketch.

    Lieve groetjes Noriko
    Norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat heb je dat weer leuk gedaan Anita, het kaartje ziet er prachtig uit.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik loop zo achter met bloggen en wil iedereen graag een bezoekje brengen vanavond wat me helaas al niet gaat lukken, hahah, dus ik heb je verhaal niet helemaal gelezen, sorry!! Maar dat van perfectionistisch is wel erg herkenbaar hoor, maar daar komen wel de mooiste kaarten van!! Want meid wat is deze schitterend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  83. wat een mooi kaartje weer!!! Perfect!! En ja die foto's maken he!! Ik ben er geen ster in zoals je weet!!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Lieve meis,

    Kind je werkt hartstikke mooi en precies!
    Ik ben weg van jouw stijl, en van je schrijfstijl,
    helemaal gewoon en lekker jezelf.

    En dit nieuwe kaartje is wonderful!
    Zowel de kleuren als het werk..prachtig.

    Liefs,
    Marijke
    www.marijkevanooijen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Heyyy Anita de perfectionis. Moet je voor de lol maar even op mijn eigen blog lezen. Daar heb je nog zo'n perfectionist:p:p

    Je kaartje is supers hoor. Niks mis mee en met de foto ook niet. Keigoed gedaan.

    Bedankt voor het meedoen aan onze challenge harten op het Scr@p-Cards Challenge-Blog.

    Groetjes,
    Neltine

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Al 86 reacties op je kaart, dus de mijne kan er ook nog wel bij! Want ik moet toch even kwijt dat ik hem helemaal top vind. Wat een mooie kleuren, geweldig!!
    Groetjes, Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ha die Anita, mijn advies niet moeilijk doen met de foto.Dan hou je meer tijd over om te knutselen. Toch?! Ik deed het vroeger ook maar nu niet meer hoor! Je foto ziet er geweldig zo ook je kaartje! Ga zo door! En ook die geweldige verhalen zijn uniek!!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  88. wat een mooi kaartje Aniet, en lief dat je mijn volger bent geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een prachtige kaart een ja foto's maken ook wel eens moeite mee, op de vreemdste plekken en lig ook lang uit op de grond om de juiste foto maar te krijgen, laat mooi weer maar weer komen dan gaat het een stuk makkelijker.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Haha Aniet heb weeral genoten van de tekst bij het kaartje, wat snoezig kun je het allemaal uitdrukken he, net of ik er zelf bij ben, en niet alleen het verhaal maar je kaart is weeral toppie geworden meis, dikke tien en zeker een winnertje
    Lieve groetjes, Emma

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita