15 februari 2013

Mijn ieniemiene wordt "groot"!

Ben gistermorgen met mijn ieniemienie Nick naar de open dag, nou je open ochtend, van het VSO (Voortgezet Speciaal Onderwijs) in Haarlem geweest, ja ja mijn mannetje wordt in mei alweer 12 jaar al zal je dat aan zijn lengte niet zeggen. Meneertje is namelijk maar 1.24 meter. Moest zo ontzettend lachen kwam ik daar binnen zegt de directeur heel voorzichtig tegen mij: "Eh weet u wel zeker dat u op het goede adres bent, hij is nog zo klein", ja het is nu eenmaal een ieniemienie en ik moest toch wel eventjes slikken hoor toen ik hem zag lopen tussen al die groters, ook wel weer schattig want de meiden gaven hem meteen een hand en gingen heel lief met hem om, net allemaal moedertjes voor hem, ach ja mijn lieve Nick wordt "groot" maar is mams er al aan toe eh eerlijk gezegd nou nee. Maar goed de school gaf me gelukkig wel het gevoel van een warm bad en het voelde allemaal goed. Je kunt wel zeggen de school met het hoogste knuffelgehalte van Nederland, wat heerlijk toch hoe die kinderen in hun doen en laten zijn, puurder kan het niet ....... genieten noem ik dat! En tja dan mijn kaartje van vandaag, nou ja heb hem gisteravond al gemaakt, wat zal ik ervan zeggen. Had dit papier nog en zo in mijn handjes dacht ik oh wauw dat is mooi dat roze met zwart, laat ik eens gek doen en zwart gebruiken. Dus zo gezegd zo gedaan, Aniet ging ermee aan de slag,  nou geloof me het heeft me weer bloed, zweet en tranen gekost, en maar schuiven, schuiven en nog eens schuiven, het was weer een geklets van jewelste tegen mezelf. En mijn mondhoekjes gingen steeds meer naar beneden hangen, ik kon het totaal niet vinden in mijn kaartje ..... hoe ik het plaatje ook in mijn koppie had, het kwam er totaal niet uit. En dan over de zwarte haren nog maar niet te spreken, jeetjemeneetje wat is dat moeilijk zeg, dat wordt eerdaags weer een lieve mevrouw van Youtube opzoeken, hoe krijg je daar in vredesnaam schaduw in, ze lijkt waarempel wel een gothic op mijn kaartje. Nee deze kaart lijkt totaly niet op het plaatje wat ik in mijn koppie had, ach de volgende keer weer beter. Soms zit het mee en soms zit het tegen ... Ik weet trouwens niet hoe ik dat voorheen deed hoor, maakte toen elke dag wel een kaartje maar het lukt Aniet niet meer ..... gek toch eigenlijk, de dagen gaan ook zo snel eerst deed de klok altijd tik tak, tik tak en nu is het van tikketak, tikketak, tikketak, de uren schieten voorbij.  Maar mij hoor je zeker niet mopperen (ja ja Aniet is deze keer geen moppersmurfin) want het is iedere dag weer een feestje sinds ik dit heerlijke blogkaartenwereldje heb ontdekt, net zoals de nieuwe school van Nick voelt het hier ook als een warm bad, heerlijk. Ben trouwens op dit moment centjes aan het verdienen en heb eventjes stiekem in mijn pauze dit blogbericht zitten tikken, sssttttt niet doorvertellen hoor. Vanavond kom ik weer gezellig bij jullie langs.

 

Wil mijn kaartje laten meedoen bij de challenge van Fashionista blog, bij de challenge van CreaPaleis, bij de challenge van Totally Tilda en bij de challenge van Elke kaart een Feestje.Welkom Ayten op mijn blog, helemaal gezellig dat je volger bent geworden. Wat een superleuke reacties heb ik gekregen op mijn potlodenkaartje, wat was Aniet er weer in haar nopjes mee, het glimlachje was er weer van oor tot oor. Bedankt lieve bloggertjes. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

89 opmerkingen:

  1. Ja, dat is vaak het probleem, dat je zelf iets totaal anders in gedachten had, maar het kaartje is er niet minder mooi om. Ik vind het een mooie combinatie en een prachtig kaartje!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooi kaartje en nog lekker werken vanmiddag. Ja, kleine kindjes worden gauw groot. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spannend hoor, als je 'kleintje' ook naar een andere school gaat. Hier zit er nog eentje. Mijn jongste gaat deze zomer de basisschool verlaten. Dan sluiten we daar ook af na 12 jaar daar rondgelopen te hebben. Ik heb nu al pijn in mijn buik voor de mucisal. Niet dat ze er niks van gaan bakken, maar dat ik een doos tissues mee moet nemen om de watervallen te stoppen hahaha.

    Je kaartje vind ik weer prachtig hoor. Ondanks het zwarte haar. Maar ja, daar is ook erg moeilijk schaduw in te krijgen denk ik (nog nooit geprobeerd) Hoewel.... ik geloof dat ik wel eens een Edwin met zwart haar heb gemaakt. Ff zoeken..... ja : Op 3okt staat ie, op de Duodag#1 op mijn blog gezet. Maar als ik het zo bekijk is het meer grijs dan zwart haha.

    Groetjes en een heerlijk weekend gewenst.
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat gevoel kennen we denk ik allemaal wel Anita, soms wil het nou eenmaal niet zoals jij het wou. Geeft niks hoor, hij is weer super!
    En ja, kleine kinderen worden groot, helaas soms iets te snel.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Foei Aniet in de baas zijn tijd.

    Maar je kaartje is super hoor, ik vind haar wel geslaagd met dat zwarte haar.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. idd spannend als je kleintje naar andere school ,nou is het net zo mijn dochter gaat dit jaar ook de basisschool verlaten en zij gaat Vmbo en Je kaartje vind ik weer prachtig hoor. Ondanks het zwarte haar.

    Liefs Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleuren, fantastische kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier gaat jongste dit jaar ook de basisschool verlaten. Nu nog wachten of het Vmbo of Havo gaat worden. Oudste gaat dit jaar het Vmbo verlaten. De basisschool is dan verledentijd. Of ik moet gewoon overblijfjuf blijven, maar daar ben ik nog niet helemaal uit.
    Leuk kaartje hoor! Ga ook maar eens op youtube kijken mijn poppetjes hebben altijd hetzelfde blonde haar.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hé Anita, jij legt de lat ook altijd zo hoog voor jezelf! Het ziet er immers prachtig uit, mooie kleurtjes en "gothic" meisjes zijn er ook en vaak zjn ze nog heel lief en aardig, dus dat heb je goed weergegeven! En ja, dat kleine ienemienie mensjes ook weer "groot" worden is niets nieuws maar voor jou wel weer een hele stap...het gaat zo snel!

    Lieve groetjes en voor straks een fijn weekend!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje met mooie kleuren.
    top gedaan hoor.
    Fijn weekend.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi aniet
    je hebt een heel mooi kaartje gemaakt hoor
    en ook mooi ingekleurd

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind hem schitterend geworden Anita enne gothic is toch nog steeds in ;-) Wat dat betreft lijk je wel heel veel op mij, ook zo'n pietlut hihihihihihi.

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Kleintjes worden groot hahaha en dat je er een goed gevoel bij hebt met de schoolkeuze is helemaal top
    Je kaart is weer heel bijzonder hoor
    Lieve groetjes marian

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat fijn dat die school je zo'n goed gevoel geeft, dat maakt het "loslaten" toch een heeeel klein beetje minder moeilijk Anita! Jaaa zwarte haren..ik probeer het niet eens meer, alles is tot nu toe in de prullenbak terecht gekomen dus ik hou het op blondines en alles met een bruintint!!! Roze en zwart, leuk!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtig kaartje Aniet, ondanks dat het niet zo wilde lukken, ziet het er erg mooi uit....
    succes met je kleine/grote man....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hij is prachtig Anita.
    Ondanks of dank zij je moeite!
    Succes met je zoon Nick. Ja het is moeilijk iedere keer weer een beetje meer loslaten....
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Kleintjes worden groot hè. Maar fijn dat je een goed gevoel over de school heb. Dat scheelt alweer. Hier is de jongste ook al weer van de lagere school af.
    Nu over je kaartje. Nou daar is maar één woord voor nodig: Geweldig! Echt ik vind het een heel mooi kaartje. Ik kleur zelf niet en heb er ook helemaal geen verstand van, maar ik vind hem TOP!

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dit is een geweldige kaart Anita, zo mooi
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita,

    Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, mooie combinatie van rose en zwart..lief afdrukje en..wat fijn dat je een goede school voor Nick hebt gevonden..dat is heel belangrijk.. fijn weekend, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind je kaartje wel geslaagd hoor en ja, zwarte haren is moeilijk maar het is prima gelukt. Soms heb je dat, je bent dan bezig met iets in gedachten en uiteindelijk wordt het heel anders.
    Nick gaat dus naar een andere school, dat is weer wennen, weer een stukje loslaten en dat valt niet mee. Het is dan wel zo fijn om te merken dat hij daar straks ook weer op een fijne plek is waar iedereen een beetje zichzelf kan zijn. We willen toch allemaal het beste voor onze kinderen.
    fijn weekend, ennueeeh..........doorwerken jij hoor;)
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Al je gezwoeg heeft een prachtig kaartje opgeleverd, dus het was niet voor niets!!
    En veel succes voor de toekomst van Nick!
    Groetjes,
    Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een mooie kaart Anita en fijn dat het op de nieuwe school van Nick klikte.
    Wat je misschien met het zwarte haar kan doen is als je het nat maakt met je kwastje op de plekken die je lichter wil hebben even deppen met een papieren zakdoekje.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat spannend hè Aniet, het gaan naar de middelbare school...in augustus is het nog zo nieuwe, ook voor Nick....maar moet je rond de Kerst zien, dan is hij ineens veranderd naar een echte tiener, zul je zien!
    Nu je kaartje...ik vind hem heel mooi, maar ben het met je eens dat de zwarte haren een beetje egaal zijn...ik doe zwart vaak met copics 100, CC7, C5 en C1...
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Fijn dat je een goede school gevonden heb voor Nick, ik hoop dat het daar heel fijn gaat krijgen.
    Het kaartje is wel erg leuk geworden, mooi gedaan
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtig zo met dat zwart erbij in je kaart Anita. Heel mooi. En ja.. ook ik heb na een dag werken/freubelen altijd tijd te kort. Waarom mag zo'n dag nou niet meer als 24 uur zijn whahaha

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een verrassend leuke combinatie deze kleuren Anita! Ik vind het een erg leuk kaartje geworden. Haha, ik zal niks aan je baas verklappen. Wat fijn dat de nieuwe school van Nick je een goed gevoel geeft, weer een zorg minder. Enne...klein maar fijn!!!
    Lieve groetjes en een fijn weekend, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat ontzettend fijn dat je zo'n goed gevoel over de school voor Nick hebt. Gaat vast helemaal goed komen met deze kleine grote man van bijna 12!
    Tja zwart is altijd moeilijk om in te kleuren, gebruik het zelf nooi, zelfs niet met potloden. Maaarrrr om nog even terug te komen over je twijfels aangaande distressinkt, dan heb je de kleuren black soot en weathered wood en door dat je met water verdunt wordt het niet zo donker.
    Wel prachtig tilda papier. Als je straks thuiskomt zit er iets in je mailbox ;-) Ben benieuwd wat je ervan vind.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mooie kaart. Luke combi roze en grijs. Mooi stempelafdrukje. Leuk gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuke kaart en wat een mooie kleuren heb je bij elkaar gebruikt ik vind tilda ook erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Nou, ik vindt het een perfect kaartje!! Heel mooi met dat zwarte! Vooral dat zwarte haar vindt ik schitterend!!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Anoniem16:40

    Mooie kaart en ja ik moet wel wennen aan de zwarte haren maar het is toch best goedgekomen bij je.Fijn dat je een school heb gevonden heb waar je een goed gevoel bij hebt voor Nick.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een heerlijk kaartje is dit weer, niets mis met de zwarte haren vind ik.
    Fijn dat je een goed gevoel hebt bij de school voor Nick, komt vast goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Een super kaartje Anita en toppie dat je een school hebt gevonden waar je een goed gevoel bij hebt.
    Een fijn weekend
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Sja meis kleintjes worden groot he, maar wel lekker dat je er een goed gevoel bij heb bij de school en als je weer is in haarlem ben kan je wel eens een bakkie komen doen hoor, want zover zit ik niet van haarlem af hihihi.
    Je kaartje vind ik helemaal schitterend en die kleuren toppie ja kan jij wel zeggen schuieven en nog is schuiven, maar uit eindelijk heb je weer een perfect plaatje weten neer te zetten.

    Fijn weekend en liefsssss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Het is een mooi kaartje geworden.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. hoi Anita, zwart is niet zo snel de kleur die je pakt voor een kaartje hoewel...., ik vind dit roze met zwart toch wel erg mooi hoor, gewoon doen en zien wat ervan komt zeg ik meestal(tegen mezelf) ik kan me voorstellen dat je hebt geworsteld met de haartjes, maar zwart is ook wel erg moeilijk om daar een beetje leven in te krijgen, misschien met een beetje stickels nog? het is in ieder nog lang geen gothic hoor, hoewel dat ook mooi is. Wat fijn dat je bij de school van Nick zo'n goed gevoel hebt, dat is toch ook heel belangrijk, een kind moet zich ook op zijn gemak voelen en dan is het ook nog eens je jongste die van de basisschool afkomt, dan komt het allemaal wel erg op je af, maar meis, dat gaat vast goed, groetjes en liefs Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Schitterende kaart. Je papier is prachtig mooi kleuren. Tilda heb je ook prachtig ingekleurd. Ik wou dat ik je kon helpen. Maar ik weet niet hoe het werkt met potlood inkleuren. Maar volgens mij heb je al wat tips gekregen.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Vind het zeker geslaagd zwart en roze mooie combinatie.
    Leuk je Tilda.
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooi kaartje is het weer geworden, Anita!
    Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Een goed gevoel over een school is zo ontzettend belangrijk, fijn dat dat gelukt is. Je kaartje is ook weer een plaatje hoor, helemaal toppie !!
    Gr, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een mooi kaartje weer Anita!!Valt best mee die zwarte haren van Tilda leuk met dat roze.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik vind het een chique kleurencombi hoor, dat zwart met rose. Mag ik vragen hoeveel kleuren je hebt van je markers? Ben er nieuwsdierig naar aangezien ik net een aantal heb binnengekregen, maar denk jeetje ik heb nog veel meer kleuren nodig wil ik een effect krijgen. Andere mogen ook mailen hoor ;) fennekeharte@gmail.com
    Fijn weekend
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Leuk leuk leuk, deze kleuren combo, en ik herken je gevoel wel hoor, mijn meisje is in december 12 geworden en ook wij moeten op zoek naar een nieuwe passende school voor haar. ze weet gelukkig wel al waar ze heen moet dus dat scheelt............onze kleine kindjes zijn straks grote kindjes op het woortgezet onderwijs. SPANNEND voor hun maar ook voor mams

    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik vind je kaartje super geworden en zeker met die kleurtjes ,het is niet erg om eens wat anders te proberen.
    wat goed van je dat je een goede school voor Nick gevonden hebt hij moet er natuurlijk op zijn gemak zijn .daar gaat het om.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  45. ja ja kleine kinderen worden groot.... Weer een nieuwe fase, maar zeker ook een super leuke tijd.....
    En je kaartje mooie kleurencombi Anita dat zwart en rose....
    En ja soms valt het bij jezelf wat tegen, maar niet getreurd hoor het valt best mee, ik kleur de haren ook bijna nooit zwart maar ik kleur met potloden....scheelt misschien ook wel....
    Groetjes en fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  46. ha Aniet,
    ja dat ken ik: loslaten en accepteren dat ze groter worden...maar wel moeilijk als je weet dat ze nog zoveel begeleiding nodig hebben... Als het als een warm bad voelt is het goed!
    Je kaart is mooi hoor, ja dat haar met zwart is lastig....heb het zelf nog nooit geprobeerd.
    Groetjes,
    en we zeggen niks hoor!!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wauw, wat is het een plaatje geworden. Ja zwarte haren zijn erg moeilijk om te kleuren. Ik ben de uitdaging ook nog nooit aangegaan dus super dat jij dat wel hebt gedaan. Ik vind het een prachtige kaart. Groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een liefie weer Anita, mooi met dat roze en zwart, je denkt toch niet dat ik je baas ga bellen, kijk eens goed Jannes, Anita zit een kaart te plaatsen hahaha, ik zie het al voor me, fijn weekend meis.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een stap is VSO weer he? Ik had ook zo' N kleintje en ik was maar wat blij dat hij nog een paar jaar op het SO kon blijven. Je kaartje is ondanks het zweten weer prima geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo Anita,

    Ik vind het juist een mooie combinatie het staat heel mooi.
    Wat fijn dat je een school naar je zin heb gevonden voor je zoon (en dat hij het er mee eens is.)
    En natuurlijk gaan wij je baas niet bellen.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mooi Anita ik hou er wel van dat zwart met rose.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wauw wat een beauty van een kaart Anita, ga je hoge ogen mee gooien!!! En wat een mooi verhaal over je grote "kleine" mannetje, een school is zo belangrijk, wens hem succes!!!

    Groetjes tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. een super leuke kaart Anita mooie kleurencombi.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Anoniem20:33

    Jeetje, spannend zeg dat Nick al naar het VSO gaat en fijn dat je een goede school gevonden hebt. Is weer een hele stap. Ik vind de combi van roze met zwart erg mooi op je kaart. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ja Aniet het valt niet mee om ze los te laten was er ook nog niet aan toe hoor toen ie naar de VSO
    ging maar als het als een warm bad voelt is het goed. En ja, dat is ook een van de redenen dat ik het niet aan durf om iemand met zwart haar neer te zetten. En van die gothic valt best wel mee. Op de foto zijn de rozen nog zwarter dan het haar, dus zo erg is het nog niet. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Anita,Fijn dat je een goed gevoel over de school hebt voor Nick. is dat dan toch goed een gerust stelling als hij er in augustus daar heen gaat.Mooie kleuren combinatie dat zwart en roze voor je kaart en ja zwart is ook niet makkelijk voor haren te kleuren.maar het is weer een prachtig geheel.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Anita
    Waar begin ik vandaag????
    Eerst maar even zeggen hoe fijn het is als je kleine grote Nick op een heel fijne school komt.
    Dan gefeliciteerd met je 2de plek bij nku.

    De kaart is heel leuk en ach er zijn toch ook mensen met pikzwart haar,moet kunnen.Vind ik persoonlijk altijd heel moeilijk.

    Ik moet mijn koptekst ook maar gaan veranderen,staat in de winter bijna dagelijks wat nieuws en ik heb vandaag pas weer eentje af kunnen maken tik tak... vliegt voorbij.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Prachtig kaartje Anita en leuk om de school al eens te kunnen bezoeken. Je mini-mannetje slaat er zich wel door, tenslotte speelt zijn grootte geen belang maar gewoon zijn "zijn"!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  59. wat gaaf geworden heel mooi gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ik vind je kaart weer een toppertje! Fijn dat je een school hebt gevonden waar je een goed gevoel bij hebt.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een leuk kaartje is het weer geworden, het papier is ook zo schattig. Vind het haar toch wel mooi geworden hoor, ben er zelf ook niet zo goed in dat zwarte haar.
    groetjs Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Anita

    Kom ik hier bij jou zomaar de eerste gothic Tilda tegen LOL, je kaartje is prachtig, en jij gaat geen uitdaging uit de weg.
    Ik weet nog heel goed toen Deacon voor het eerst naar het V.S.O. ging.......best moeilijk voor mij maar hij voelde zich ineens een grote vent......en dan gaat het ineens hard. Fijn dat je een geschikte school hebt gevonden, er is al zo weinig keus in speciaal onderwijs.
    Fijn weekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Haha, hoe kom je erop, een gothic Tilda! Ik vind je kaartje echt prachtig. En dat papier... wauw wat is dat geweldig! Ik vind het echt een heel warm kaartje, net als je bad maar dan met rozenblaadjes. Geweldig, helemaal top!
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een prachtig kaartje, echt een schatje! Ik vind hem wel goed gelukt hoor! En ooohhhh wat is dat loslaten toch moeilijk hè....ppffff! Fijn weekend, groetjes Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Gothic??? nee dat vind ik het echt niet. Het is een lieverd, niet dat gothic niet lief kan zijn hoor.
    Spannend hoor dat je mannetje naar een nieuwe school gaat. Ik vond dat altijd heel spannend en het lijkt met voor jou inderdaad nog spannender.
    lief Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Fijn dat je tevreden bent over de school, want het is heel belangrijk als je er een goed gevoel bij hebt!
    Nu over naar het kaartje ziet er heel gezellig uit Anita,

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ja Anita, dat is heftig als je kleintje naar de grote school gaat. Ik moet er binnenkort ook aan geloven. Beau zit nu in groep 7, dus nog 11/2 jaar op de basisschool. Ik moet er ook nog niet aan denken hoor. Maar fijn dat hij zo warm werd ontvangen. Je kaartje heeft mooie kleuren hoor, ik snap wel dat je dat haar erg moeilijk vond. Ik pak daar eigenlijk ook nooit zwart voor. Toch vind ik het niet misstaan hoor!
    Liefs Angelique
    P.s gefeliciteerd met je 2e prijs bij NKU

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita,
    Kan helemaal begrijpen dat het een gek idee is dat jou kleine man naar een grote school gaat.... dan gaat het allemaal zo snel en zijn ze plotseling snel groot.
    Wat heb je weer een super kaart gemaakt zeg, ik blijf er zo van genieten om elke keer een kijkje te nemen op jou blog, super leuk.
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  69. I just love this Tilda card, it's so cute and you are so very creative...Love to visit you all the time...inspirational Anita...
    With love across the miles from australia. aNNIe

    BeantwoordenVerwijderen
  70. SCHITTEREND Anita!!!! Wat een prachtige kleurencombinatie en al die mooie details. Een lust voor het oog. Ja loslaten van je kind is moeilijk!! Succes hoor. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een mooie kaart is dit Anita.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Mooie indeling en ook hoe je de diverse dingen hebt gecombineerd. Het is een schatje weer! Hoop dat Nick het fijn zal hebben als hij eenmaal naar die school zal gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een mooi kaartje!! Mooie sketch en mooie kleuren! leuk dat je meedoet bij EKEF!
    Ook je kaartjes in eerdere berichten zijn weer super!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Prachtig, romantisch papier...en lekker die sterke kleurcombinatie. Het stempeltje is perfect voor deze uitdaging en je hebt een leuke layout en mooie details gebruikt.

    Fijn dat je meedoet met
    elke Kaart een Feestje!

    Warme groet, Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Ik vind hem super geworden.
    Mooie kleuren combinatie roze en zwart.

    Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van EKEF.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hoi hoi Anita, wat een gezellig berichtje heb je weer geschreven, en ja wat gaat de tijd snel he!!!
    Ik herinner me het nog zo goed dat mijn kids naar het voortgezet onderwijs gingen en nu zijn 2 van die kinderen zelf al moeder...
    Nu je kaartje, het is weer een snoesje!
    Mooi ingekleurd!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Aniet, wat een gaaf kaartje ondanks je te zwarte haren,haha. Je moet maar denken dat het dan heel wat jaren duurt voor ze grijs is haha. Gewoon oefenen en het komt goed!
    XoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Een supermooi kaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  79. ja anita kleintjes worden groot

    maar super dat je een geod gevoel hebt bij deze school erg belangrijk

    je kaart is weer mooi met rose en zwart
    een tip voor zwart haar kan je ook grijstinten gebruiken maar vind t dit ook wel mooi zo erg zwart

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Fijn dat je een goed gevoel hebt bij de nieuwe school van Nick.
    Je kaartje is weer een toppertje, erg mooi in deze kleurencombinatie.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Geweldig is dat toch hè, dat je kleine ienemienie-manneke zo'n goeie school gevonden heeft!! Doet een moederhart toch altijd goed hè.
    Ik vind je kaartje trouwens prachtig hoor.
    Superleuk dat je meedoet met onze uitdaging bij elke Kaart een Feestje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  82. wat een mooi kaartje en lieve kleurtjes heb je gebruikt!

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Nou wat ben jij verwend zeg door je kids wat zul je trots zijn.
    je kaartje is mooi hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hoi Anita,
    wat een mooie kleuren bij elkaar. Ik vind het kaartje heel mooi,ook de stempelafdruk. Super kaartje weer!
    Kinderen worden vanzelf groot, fijn als ze dan het juiste plekje op de juiste school kunnen vinden.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat fijn voor je en voor je kanjer natuurlijk vooral:) dat het zo'n aangename open deur was, en je kaartje is toch heel goed gelukt?
    Lieve groetjes, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Beautiful creation, fab colouring Thanks for sharing with us at Totally Tilda Jen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Simply gorgeous
    Thank you for joining us @ Totally Tilda for our valentines challenge
    Hugs Susie xx

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Lovely card, lovely colours and pretty design. Thanks for joing us over at Fashionista. Carolxx

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita