1 februari 2013

Lijk wel een inktvis met 10 armen!

Nou Aniet haar neusje is ook gaan lopen hoor, maar als het daar bij blijft ben ik al lang blij. Maar ach vind je het gek met dit weer, nu is het weer dik 10 graden, regent het als het giet en staat er een flinke woei terwijl je verleden week stond te bevriezen op straat. Dacht de laatste dagen telkens jeetje wat is die Nick toch druk, helemaal hieperdepiep was die, en opeens had ik hem hoor, het kwartje begon te rollen, de storm is de boosdoener. Ja ja Nick reageert heel erg op storm en wordt dan een nog ietwat drukker mannetje dan hij al is. Lekker ding. Ben me toch op het moment een partijtje moe joh, pffff het is ook zo ontzettend druk op het werk, Janneke is al 2 weken ziek en het is op het moment gewoon een zeer hectische periode op het werk, ken je dat gevoel alsof er 100 mannetjes of vrouwtjes aan je staan te trekken maar lieve help ik heb toch maar 2 handjes hoor. Voelde me net een inktvis met 10 armen, ach ja leg maar neer je bent zo aan de beurt, ja hoor zal dat zo even doen, oh ja wil je dat ook nog even gedaan hebben, is goed ...... dat gevoel dus en dan tikken die uren ook nog eens aan je voorbij, zit met mijn werk vlakbij de Munttoren en om het kwartier krijg je weer dat melodietje, voor mijn gevoel gaat die om de minuut, kan er niets aan doen maar dat maakt Aniet erg onrustig. Gelukkig heeft mijn cheffin hetzelfde hectische gevoel. Maar goed er zullen wel weer ietwat rustigere tijden aankomen, tenminste dat mag ik hopen want dit ga ik echt geen maanden volhouden, en geloof me ik ben absoluut geen watje en kan superhard werken .... maar nu is het wel ietwat teveel van het goede. Je moet me zien zitten met al die papieren op mijn bureau, je kan me nog net zien zitten. En over uren gesproken, moest gisteravond eventjes ontspannen en heb mijn kisten allemaal weer tevoorschijn gehaald, en zag bij de challenge It's a Magnolia Challenge dat je een klok op je kaart moest verwerken, nou hoe toevallig is dat dus dat heeft Aniet dan ook gedaan. Bij de Creatieve Zebra werd om de kleuren bruin/blauw gevraagd en 1 kleur ernaast, dus dat heb ik dan meteen maar gecombineerd met het onderstaande kaartje als resultaat. Wil hem ook mee laten doen met de challenge van Marvelous Magnolia Challenge Blog waar alles mag deze keer en bij Diva's by Design. Kan trouwens merken dat ik moe ben want het kostte me toch een partij moeite, het was nu niet bepaald oh ja dat doe ik zo, oh en dat doe ik zo .... het was meer van hé jakkiebakkie nee dat is niets, dan maar zo nee ook niet. Dus Aniet heeft net zo lang zitten schuiven totdat ik dacht ja zo kan hij er wel mee door ..... poehee dat gaat normaal gesproken toch wel iets makkelijker. Maar ook al was het een hoop gezucht en gesteun Aniet heeft er weer van genoten en kon mijn gedachten eventjes goed verzetten, wat is het toch fijn om een hobby te hebben. Vandaag nog een dagje werken en dan is het weekend, joepie heb er zin in.


Welkom Marcella, Marieke, Ildiko en Gré op mijn blog, wat super dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig weer. Wat een gave reacties heb ik gekregen op mijn romantische kaartje, wat heb ik daar toch weer van genoten, het glimlachje zat weer van oor tot oor op Aniet haar koppie. Super bedankt weer. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

86 opmerkingen:

  1. Het lijkt wel of het bij jou ook stormt....... Lastig he, als de werkdruk oploopt, ik hoop dat er gauw betere tijden aanbreken.Je kaart is super geworden.Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een beeldschoon kaartje mooie kleurencombinatie, en ja ik ben ook begonnen met snotteren ik dacht dat ik het al gehad had. Hoofdpijn je bijholtes enz maar het gaat wel weer goed komen zullen we maar denken.
    Fijn weekend liefs Ghea Hoe gaat het met je vader?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,
    Supermooi kaartje hoor, mooi papier,lief afdrukje...klok past er prima bij en je werk...je moet maar denken morgen is er weer een dag..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem09:03

    Wat een beauty van een kaart Anita alles past bij elkaar.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart, Anita. Ik kan je met een gerust hart vertellen dat je net lang genoeg hebt zitten schuiven want het geheel is een plaatje. Ik vind de kleurencombi, blauw en bruin wel heel mooi. Alleen jammer dat ook tijd een opdracht was zo blijf je zelfs na je werkuren achtervolgt door vadertje tijd.
    Geniet straks van het weekend
    Nog lieve groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi kaartje, een mooi geheel. Ik hoop dat je niet ziek wordt! Mij mogen ze ook wel een keertje overslaan.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De klok staat er prachtig op. Mooi dat bruin met blauw, het is weer een mooi gemaakt kaartje Anita. Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij is SUPERS en heerlijke kleurtjes heb je gebruikt! En in het weeeknd ff proberen te ontstressen, lekker chillen...

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita een super leuke kaart is het geworden en hopelijk wordt het gauw weer rustig op je werk
    Een dikke knuffel
    En alvast een rustig weekend
    Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Schitterende kaart. De kleurencombinati is ook heel mooi. Met een lekkere vrolijke Tilda.
    Geslaagde kaart. sterkte met je verkoudheid en de drukte op je werk.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaart meid En doe het maar rustig aan je moet over de toeren raken
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het is een mooie kaart geworden en....er wordt meestal niet gevraagd hoe lang je er over gedaan hebt....toch....
    Het is op de kaart tien voor twee....daar wordt je blij van...........
    :-P ik wel!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ontzettende leuke kaart weer Anita, lekker vrolijk ook. Tja....het wordt dus tijd dat het weekend wordt, de weersveranderingen elke keer werken ook niet echt mee, het wordt tijd voor voorjaar zodat iedereen weer wat meer energie krijgt. Hopelijk wordt het volgende week wat minder druk op je werk zodat je weer wat meer tijd voor jzelf krijgt en er niet zo aan je "getrokken"wordt. Nog even volhouden dus!
    Fijn weekend,
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Niet fijn al die drukte, dan vergeet je jezelf zo gauw, wat niet de bedoeling is. Maar desondanks heb je weer een mooie kaart gemaakt.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  16. heel mooi vrolijk kaartje.
    Heb zelf ook weinig energie en er komt op dit moment ook niet veel uit handen.
    Wil nog met een paar wedstrijden mee doen, dus moet nog wat gaan doen, maar ben op dit moment niet zo gauw tevreden, vooral het inkleuren, want dat vind ik van anderen altijd beter.
    Moet denk ik gewoon mijn verstand op nul zetten en heerlijk een kaartje gaan maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaart, lekker vrolijk inderdaad.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik geniet altijd van je heerlijke verhalen, dus bij even wat tijd over...kom ik bij jou genieten, dat snap je wel he ☺

    Je kaart is weer prachtig mooi en dan die klok, ja toppertje hoor.

    Warme groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schitterende kaart Anita...Mooie kleurcombi dat bruin en blauw!! Wat heb je toch altijd weer leuke verhalen te vertellen ik lees ze dan ook altijd met plezier!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Volgens mij zit het in de air...dat moe zijn! Maar het is niet aan je kaartje te zien Anita! Het ziet er weer helemaal super uit...prachtige kleurenmix, mooie Tilda, schitterende details! Pas maar goed op jezelf!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik zit hier hoestend, proestend, rochelend, enz enz.... jou blogje te lezen en onder tussen gaan mijn schouders zeer doen en krijg ik het steeds kouder. Gelukkig kan ik gewoon op de bank gaan zitten en hoef niet te werken. Heel veel sterkte er maar mee. Geloof dat de griepepidemie weer terug is. Maar je kaartje heeft er gelukkig niet onder geleden. Sterkte en anders van het weekend proberen de boel de boel te laten.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je kaartje is weer een en al vrolijkheid Anita, geniet van je weekend en probeer wat bij te tanken.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je kaart is weer super Heel gezellig en mooie kleuren combinaie
    Pffff doe rustig aan Aniet
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk kaartje Anita!
    En alvast een heel fijn weekend. Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Nou die klok is er wel! En je kaartje is weer helemaal toppie! Ja, laat je niet maken op je werk en probeer wat te ontspannen. Gelukkig is het inderdaad morgen weer lekker weekend.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou Anita, aan je kaartje is de vermoeidheid niet te zien in ieder geval. Wat een schatje. Hoop voor je dat de drukte niet te lang aanhoud. Maar geniet nu eerst maar lekker van je weekend.

    Je vorige kaartjes zijn ook weer bjoeties hoor, prachtig.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtige kaart Aniet, geniet maar van je vrij wekend....

    Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hartstikke leuk kaartje geworden hoor Aniet,
    Geniet van je weekend.

    liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Een prachtig kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hela wat een hieperdepiep kaartje heb je er van gemaakt Anita, het geeft net weer hoe jij op de moment bezig bent op werk haha
    Lieve groetjes en een heel fijn weekend meis
    Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hallo Anita,

    Wat heb je weer leuke kaartjes gemaakt afgelopen week.Ik heb heel weinig tijd gehad de afgelopen dagen om te bloggen. Dit weekend staan we weer op een beurs maar nu ik toch lekker thuis moest blijven, kon ik nog even bloggen vandaag.Fijn weekend !!

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. wat een leuke mpost op de vrijda , daar wordt je vroliojk van en zeker van deze stoere en super leuke kaart die je hebt gemaakt.
    fijn weekend en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Gaaf kaartje weer meis
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. een heel mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Lekker dat je na een vermoeiende dag even tot rust kan komen met je hobby. Je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt. Gaaf de grote klok!!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Weer zo'n mooie creatie van jou Aniet.
    Deze kleurencombinatie vind ikzelf ook fantastisch.
    Erg leuk gemaakt met de Tim Holtz klok in je kaart verwerkt.
    Fijn weekend Blogmaatje.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Super kaartje Anita en neem het er van het weekend!!!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat doen die kleuren het goed!!! Super mooie kaart!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Anita

    Prachtige kaart weer en super leuk is die klok .
    Geniet van je weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Je kaartje is weer prachtig. Heel mooi gedaan.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat superleuk gemaakt Anita ziet er weer schitterend uit!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Laat je niet gekken maken op je werk he!
    Je hobby lijdt er niet onder dit is weer een hele mooie.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Dat is weer een beeldschone kaart Anita
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. aan Tilda te zien heeft zij ook zin in het weekend....prachtig kaartje weer ANiet en geniet van je weekend!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  45. hoi Anieta, als ik jou zo lees moet ik aan die reclame denken van die man die bijna begraven is onder de papieren zakdoekjes haha, zo erg zal het toch wel niet zijn hoop ik, tja en mijn moeder zei vroeger al als mijn broers zo druk waren "er is zeker storm op komst" en ja hoor, geheid, dus helemaal vreemd is het niet dat Nick dan zo druk is. Je kaartje is weer een schatje (ik ben blij dat ik daar ook nog aan denk hihi) veel succes bij de challenges, liefs Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Gelukkig heb je eerst weekend en kan je bij tanken van alle drukte om je heen en dat is er heel wat als ik het zo lees!
    Het kaartje is erg leuk geworden ondanks al je vermoeidheid. Leuk die klok zo in het midden.

    Een rustig en fijn weekend,Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Anita,

    Wat heb je toch weer een beeldschone kaart gemaakt.
    Doe het weekend maareens lekker bijtanken.

    liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Woooow weer een prachtig kaartje ....zooooo mooi ingekleurd tildaatje....die staat te juichen dat het weekend is ...net als Anita denk ik
    geniet er maar lekker van...
    succes met de challenges
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  49. prachtige kaart Anita.
    Vind deze kleurencombi wel heel errug leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Heel mooi! Die pluimpjes zijn heel erg leuk en de klok komt mooi uit. Wat heb je de Tilda mooi ingekleurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ondanks de loopneus, alle werkstress en het geschuif toch een super leuke kaart, Aniet!
    En beterschap met je verkoudheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. anita ondanks je moeheid is het toch weer een prachtig kaartje met deze klok er bij

    werkstres ja dan is het heerlijk dat je dan even kan ontspannen met een kaartje maken

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Nou je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt hoor.
    Ik herken het wel, dat als je moe bent de kaartjes ook niet willen lukken, heb daar ook last van.
    Beterschap in ieder geval, hopelijk krijg je niet de volle griep.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Anoniem18:17

    Erg mooi gedaan hoor, perfecte combi!
    Rust maar lekker uit van't weekend en pas goed op jezelf! Er zijn grenzen, dat weet ik zelf ook als geen ander!
    Fijn dat je weer zo trouw meedoet bij de creatieve zebra!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat heb je deze kaart super gemaakt Anita, erg mooi met de klok. Leuke details op deze kaart. Leuk blauw-bruin. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een schitterende kaart.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Een schitterend kaartje Anita, erg leuke kleurencombi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Nou Aniet, ik vind hem leuk hoor, ondanks dat het je veel moeite heeft gekost! Wat vervelend dat het zo druk is op je werk, het enige voordeel is dat je dag dan snel om is en je weer lekker naar huis mag. Maar als er dan nog heel veel werk ligt geeft dat ook geen voldaan gevoel! Ik heb de hele dag met koorts in bed gelegen, wat zonde van mijn tijd, ik wil lekker kaartjes maken, maar heb al moeite om een wasje te draaien. Hoop dat het snel weer over is! Doe rustig aan meid!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hey Anita , dit kaartje is weer supermooi hoor prachtige kleurencombi zo met die klok in de midden .
    Wens je een fijn weekend toe met
    een hobbygroet van Epie .

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Aniet nou mijn man heeft een weekje vrij gehad maar hij had net zo goed kunnen gaan werken want het is hier ook best wel hectisch geweest maar dan met meubelen uitzoeken en regelen.
    Van verven is niet veel meer gekomen.
    Inderdaad, uren, dagen, maanden, jaren vliegen als een schaduw heen om maar een link te maken met jouw kaartje . Het is weer een beauty.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Super mooie kaart Anita mooie kleuren combi
    fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  62. wauwww Anita
    wat een geweldig mooi en vrolijk kaartje

    Fijn weekend
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt Anita.
    Hoop voor je da het snel wat minder druk wordt.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Prachtige kleuren en een lief kaartje Anita!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hallo Anita hij is weer prachtig.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Toppie kaartje heb je gemaakt
    Groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Prachtig kaartje ondanks dat je veel geschoven hebt.rust maar goed uit van het weekend geniet er van.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita,

    Wat een beauty van een kaart weer en zulke mooie kleuren helemaal top.
    En dat hectische op je werk ik herken het, hoop voor jou dat je collega snel beter is.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Aniet,
    wat een schatje weer!! Ik hoop dat je niet ziek wordt!! Ik kan wel zeggen: doe kalm aan, maar zo te lezen lukt dat zeker niet op je werk.... Dit weekend een beetje bijkomen?? Ik ga dingen vergeten als ik het te druk heb en dat is helemaal niets voor mij!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  70. sorry dat ik zo laat ben maar je kaartje is heel mooi.ook wens ik je sterkte.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een prachtige kaart en hoop dat je van het weekend lekker kan uit rusten.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hoi hoi Anita,
    ik was helemaal vergeten jou naam in mijn zijbalk te plaatsen dus ik zag al jou nieuwe creaties en verhaaltjes niet, wat kan jij leuk schrijven zeg!
    Ik geniet er echt van en ik heb respect voor je!
    Je kaartjes vind ik erg mooi!
    Oja wat mijn naam betreft, mijn man noemt me altijd Daatje vandaar die nicknaam maar ik heet inderdaad martha, je mag zelf weten hoe je mij noemt, ik vind beide goed hihihi
    niet ziek worden he!
    fijn weekend van Daatje oftewel Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Anoniem22:44

    Dit is alweer zo mooi gedaan Anita. Echt geweldig. Ik vind deze klok ook zo geweldig leuk. Die zou ik ook graag willen hebben. Nou het is zo in zijn geheel echt een beauty geworden en zo mooi in dat bruin met blauw. Schitterend.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hij ziet er weer toppie uit je kaartje.
    Fijn weekend en doe je wel een beetje rusig aan.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een geweldig mooi kaartje heb je weer gemaakt. Ik wens je een heel fijn weekend!
    Xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wauw wat een beeldschoon kaartje Anita! Mooi deze kleuren bij elkaar.
    Doe voorzichtig met je verkoudheid en hopelijk knap je snel wat op.
    Fijn weekend!!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een mooierd is deze:) Groetjes WIllemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een prachtkaart weer Anita!
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een mooie kaart is het geworden Anita en dan met zoveel moeite deze keer dat heft zich wel geloond.

    Hier begint het snotteren ook ,maar hopen dat het daarbij blijft. Brr gisteren was me toch een koude wind,niet fijn.

    Nog bedankt voor je leuke reactie,s. ben een beetje druk en moe dus wat laat.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Beautiful card & thank you for joining us at Divas x

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een geweldig mooi kaartje weer Anita! Leuk dat je meedoet met de challenge van DCZ.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Anoniem20:47

    Mooi kaartje Anita,

    Gezellig dat je weer meedoet bij DCZ

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Prachtige kaart Anita, vind blauw en beuin altijd zo mooi combineren en ja die Tim Holz klok blijft super!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Absolutely beautiful...Thanks for joining us at Divas by Design this week.
    Wendy xx

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat een prachtige kaart Anita. Meis wat kan jij schrijven, je kan wel een boek uitbrengen, bedankt voor je deelname bij IAMC. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hoi anita,
    Ik zag net dat je in de top 3 staat van de creatieve zebra's gefeliciteerd!!! Het is weer een heel mooi kaartje! Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita