2 februari 2013

Kofferbakverkoop ach wie weet!

Ben ik me een partij blij dat je weer normaal op straat kan lopen omdat de sneeuw weg is, lees ik net dat er eind volgende week weer sneeuw verwacht wordt. Mehhhhh ik wil het niet, ik wil het niet, ik wil het niet, Aniet wil voorjaar ....... maar ja ik kan ook niet alles willen het is natuurlijk ook nog maar februari. Dan maar het voorjaar proberen te brengen in een kaartje, want wat kan een mens daar toch heerlijk vrolijk van worden, Aniet in ieder geval wel. Bij de challenge van Elke Kaart een Feestje moet je een doily gebruiken en die heeft Aniet genoeg in voorraad dus daar mee aan de slag gegaan gisteravond met op de achtergrond de kinderen van de Voice die hun longetjes uit hun lijf zongen, was weer super ontspannen dus. Heb deze digi al meerdere keren gebruikt maar ik vind hem toch een partij leuk dus die lieverd mocht nog eens van mij pronken op een kaartje. Oh oh oh wat hou ik toch van die zachte kleuren. Heb trouwens mijn daglamp weer gevonden op zolder, dik onder het stof maar hij doet zijn werk nog goed en wat werkt dat fijn zeg, hoef dan bij het kleuren niet eens meer mijn leesbrilletje meer op, supertof die lamp. Had ik nog overgehouden uit de tijd dat ik borduurde, ja ja dat heeft Aniet ook nog gedaan, en maar tellen, maar wat was dat ook altijd ontspannen zeg. Ben daar op een gegeven moment mee gestopt omdat ik met allemaal kunstwerkjes in huis zat en dacht tja en nu wat moet ik met al die borduurwerken, ophangen doe ik ze niet want er hangt al genoeg aan de muur en heb je wel eens een borduurwerk in laten lijsten, nou dan val je ook stijl achterover wat dat kost. Niet dat mijn kaartjes de deur uit vliegen, integendeel, en heb er volgens mij nu welgeteld 250 gemaakt waarvan er nog zeker 200 in mijn bezit zijn, maar staat in ieder geval wel heel vrolijk in mijn kaartenmolen en ze liggen in ieder geval niet in de kast te verstoffen zoals mijn borduurwerken. Mijn moeder zegt altijd jeetje Aniet wat moet je toch met al die kaarten, ach ja de lieve schat snapt niet wat voor ontspanning dat geeft het kaartjes maken, zij gaat liever elke week winkelen en zo heeft iedereen zijn manier van ontspannen toch, de een doet dit en de ander doet dat. Misschien moet ik toch maar een een keer naar zo'n kofferbakverkoop, daar kwam mijn nicht laatst mee, dat er eens in de zoveel tijd zoiets plaatsvindt hier vlakbij, ach zal wel zien wie weet doe ik dat wel eens een keer ..... maar of het verkoopt ik heb mijn twijfels! Maar zoals het gezegde luidt niet geprobeerd is altijd misgeschoten .... je weet maar nooit!


Welkom Antoinette op mijn blog, wat leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig weer. Dank jullie wel weer lieve bloggertjes op de gave reacties op mijn blauw/bruine kaartje met de klok, wat heeft Aniet weer genoten, het glimlachje was weer goed aanwezig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

75 opmerkingen:

  1. Wat een lief kaartje. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat is het weer een leuk lief kaartje
    en of je kofferbak verkoop verkoopt
    betwijfel ik hoor
    ik heb het geluk dat ik in een apartement woonnt
    met een overdekte gallerij
    het toeval wil dat het 55 + woningen zijn
    en dus ook veel bejaarden met thuiszorg
    en die kopen veel bij mij ik heb de kaarten molen buiten staan en een tafel met afgeprijsde kaarten en werk op bestelling ja dat loopt wel lekker
    heb ook markten en braderie s geprobeerd maar dat loopt voor geen meter je moet sta geld betalen
    en zelfs dat haal je er niet uit maar heel veel suc6 je kan met mooi weer je kaarten molen buiten zetten misschien een optie

    heel veel groetjes en een prettig freubel weekend gré

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er weer heerlijk fris uit je kaart
    Zonnetje schijnt hier ziet er zo zomers uit
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schattig kaartje!
    Prachtig.
    groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superlief kaartje Aniet, die zachte kleurtjes vind ik erg mooi....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem14:24

    Prachtige kaart Anita in mooie zachte kleuren.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is weer een super leuk kaartje geworden. Gelukkig ben ik niet de enige die kaartjes maakt die in een doos verdwijnen. Snap het soms niet. Er zijn mensen die kaartjes maken zo van hier een plaatje daar een bloemetje en klaar is kees en die verkopen ze achter elkaar. En als je dan super mooie zeer uitgebreide kaartjes maakt raak je ze aan de straatstenen niet kwijt. Het zal wel zijn hoe je ze probeert te verkopen.....
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lief kaartje en mooie zachte kleurtjes. Prachtig is ook de doily! Lekker voorjaar, daar heb ik ook zin in. Bedankt voor het meedoen bij EKEF.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zoals altijd deze is ook weer super Aniet,doet je echt aan de lente denken,want buiten is het waterkoud!!!!

    Fijn weekend,
    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita

    Ik heb het voordeel dat ik mijn kaartjes in de winkel kan verkopen en het leuke is dat de mensen steeds terug komen voor kaartjes .Mischien zou je eens kunnen vragen bij een winkel in de buurt of je wat neer mag zetten of je molen voor de deur hi hi .
    En borduren heb ik ook altijd gedaan en er hangt ook nu nog het een en ander aan de muur .Maar denk dat ik het nu niet meer zie en ook daar mijn daglicht lampje bij nodig hebt ,
    O en over je kaartje heerlijk weer die pastel kleurtjes en zeker een hele leuke digi.

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt
    en ja die stempel is echt een lieverd
    mooi die zachte kleur, daar hou ik wel van
    ja echt een toppertje

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige kaart Anita
    mooie zachte kleuren gebruikt
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig kaartje Anita, echt weer iets voor jou; lekker zachte kleurtjes.
    Als jij een goede tip hebt voor de verkoop hou ik me aanbevolen; bij mij lopen de aantallen ook steeds verder op hahahaah.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooie kaart, en wat schrijf je leuk! Bedankt voor het meedoen bij EKEF!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi Anita, je hebt me toch weer een lief kaartje gemaakt en zo'n leuke digi, ik kan me voorstellen dat je daar niet genoeg van krijgt. Oh, dus jij hebt ook geborduurd, nog meer onvermoede talenten, leuk hoor!, Ja en die kofferbakverkoop, ik weet het niet, moet je ook maar zin in hebben, misschien eens op een braderie of zo, maar ik heb wel eens het ide dat mensen makkelijker kopen in de winkel tegen hogere prijzen dan ze bij de echte kaartenmaakster kwijt zouden, misschien gaan de tijden nu veranderen? en van mij mag die sneeuw ook wegblijven hoor, dan heb ik weer huisarrest van mezelf, groetjes weer en geniet van je weekend, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita,
    Dit is weer toppertje hoor, lieve kleurtjes, mooie stempel..een schatje..
    En die kofferbakverkoop, je kunt het altijd proberen..toch ???

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik zit ook niet op die sneeuw te wachten ik wil ook voorjaar. maar je kaartje is echt voorjaar het is een begin. kofferbak verkoop moet je doen kun je je oude spulletjes lekker kwijt maar dan moet je zelf niets kopen natuurlijk.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ja meis, als je elke dag een kaartje plaatst dan verzamel je wel een mega-voorraad en als je dan geen vaste afnemers hebt......Daarom maak ik alleen maar iets dat ook echt op de post gaat. Doe over elk kaartje toch al minstens 3 dagen (op die snelle CAS-kaartjes na dan) dus zo kom ik het jaar wel door.
    Die Wee-stempeltjes zijn zo lief dus dat je haar regelmatig van inkt voorziet is begrijpelijk, 't is een schattig kaartje!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Toppertje Anita, wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ha Anita, wat een schatje is dit. Succes met de uitdaging. Groetjes en fijn weekend, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitterende kaart, Anita. Mischien kan je met je kaarten op een braderie of koninginnen markt gaan staan. Het is maar een idee, hoor.
    Maar in iedergeval deze is weer Prachtig. Leuk plaatje en mooie kleuren heb je gebruikt.
    Fijn Weekend.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt, Anita.
    Het inkleuren is ook prachtig gedaan. Erg mooi geheel geworden. Succes met de challenge. En wat betreft die sneeuw die mogen ze van mij houden. Ik ben vorige week zondag op de laatste dag van die ellende nog lekker achterover gevallen. Gelukkig niets gebroken maar een paar behoorlijk pijnlijke plekken eraan over gehouden. Ik ben het helemaal met je eens: laat het maar lekker voorjaar worden.

    groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Het is een heel mooi kaartje Anita!
    En miss. ga je nog wel eens borduren want dat is ook heel ontspannend!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat een schatje is dit weer Anita lief afdrukje en een prachtig kaartje super.
    liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik heb net een bikini gekocht, voordat ze uitverkocht zijn:) Wat een super gaaf mooi kaartje weer Anita, schitterende details!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een prachtig lief kaartje weer!! Schattig afdrukje ook.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ach wat een schatje weer, van mij mag je hem nogmaals gebruiken hoor. Tja, borduren, kwam ik gisteren ook nog tegen, onafgemaakt. Wie weet...... Of ik breng het naar de buurvrouw, zij maakt borduurwerk voor anderen af, en heeft best veel opdrachten. Een probleempje: hih, er zit nog een pakketje bij wat ik van haar heb gekregen, nooit zover gekomen om er aan te beginnen. Oohh,
    Fijn weekeind, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat een lief kaartje weer, en ja doily's horen bij jou:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hij is weer mooi in die pastelkleurtjes, Aniet!
    Tja, die borduurperiode was ook fijn, maar je hele huis hangt er op een gegeven moment vol mee.
    Mijn moeder is een goede afnemer van mijn kaartjes. Verder verstuur ik er zelf ook veel. En soms vraagt een collega of ik een kaartje heb en dan neem ik de hele doos mee en dan zijn er altijd wel weer wat anderen die ook wat kopen.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  31. ach Anita , wat is dit weer super schattig en mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Anoniem17:52

    Ik vind het een schatje! Heel leuk, je kaart van gisteren is ook mooi geworden. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Goh wat leuk om te lezen , ik heb ook jaren geborduurd en er hangen een paar in mijn huis en die van familie... Ook voor mijn nichtjes en neefjes (5) heb ik iets voor de geboorte gemaakt!!!! Tja de prijs om in te laten lijsten is niet goedkoop...

    Je kaartje is weer een plaatje, die blaadjes die je gebruikt ken ik nog niet...

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wow Anita, wat is het weer een supermooie kaart! Heerlijk die mooie zachte kleuren, zo lief en weer leuk met bloemetjes en pareltjes afgewerkt! Prachtig hoor...en dank je wel voor je lieve berichtje, daar wordt ik van binnen warm van! En die kofferbakverkoop...gewoon eens doen, wie weet vind je het heel erg leuk en verdien je iets voor jezelf en je hobby...zoals je zegt, niet geschoten...

    Liefs Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een lief kaartje weer Aniet. Tja, ik wil ook niet weer opnieuw sneeuw, weer al die ellende. Laat het maar wegblijven.
    Groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een lief kaartje Anita,de kleurtjes die je gebruikt heb vind ik ook heel mooi.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooi, lief kaartje!
    eigenlijk zouden we een supergrote paraplu boven Nederland moeten opsteken, zodat de sneeuw niet in Nederland komt....
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een schattig kaartje is dit weer, Anita.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Met kaarten als deze kan jij je wel vertonen hoor! Heel mooi gedaan. Een paar los en voor de rest pakketjes van 5 kaarten ofzo met kaarten voor verschillende gelegenheden. Doet het vast goed! Gewoon doen, niet geschoten is inderdaad altijd mis!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Heel leuk kaartje Anita mooie zachte kleurtjes....en een goed idee om eens een keertje in de verkoop te doen.....ik weet zeker dat jouw kaartjes als zoete broodjes over de toonbank gaan....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Jij maakt ook leuke kaartjes Anita!!
    Lief die pastelkleurtjes en die digi is inderdaad zooo schattig!
    Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Oh Aniet, ik vind deze afbeelding ook zoooooo geweldig. Echt een lief meisje. Heerlijk zo'n lamp hè? Ik gebruik hem ook regelmatig hoor, maar krijg ook wel commentaar van de rest van het gezin. Hij is best fel, maar ik ben er blij mee. Wat heb je prachtige kleuren gebruikt. Ik baal ook dat er weer sneeuw op komst is, echt geen zin meer in. Maar ja, we moeten het er toch mee doen. Ik ben met mijn duffe kop vandaag even naar de beurs in Gorinchem gegaan en zit nu thuis alweer een beetje te zweten, terwijl ik net onder de douche vandaan kom. Was dus misschien niet zo'n slimme zet, maar wel weer wat leuke dingen gekocht. Ik heb ook al aardig wat kaartjes en een klant van mij zei dat ik ze boven in mijn salon moet zetten zodat ik ze voor een klein prijsje kan verkopen. Dan heb je weer wat gekd voor nieuwe hobbyspullen. Goed idee dacht ik, maar als ik ze dan ga verzamelen denk ik bij heel veel kaarten, oh nee deze wil ik nog even bewaren. Wat een muts hè? Ik kan er soms geen afscheid van nemen. Maar ik heb er nog lang niet zoveel als jij, dus dat zal bij jou misschien makkelijker gaan. Kan best wat opleveren hoor, gewoon proberen te verkopen!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Heel mooi kaartje Anita. Leuk zo met die zachte kleurtjes en ja, die digi is echt een schatje.

    groetjes,Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  44. prachtig is ie weer Anita,mooi papier en mooie kleuren gebruikt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Mooi kaartje en wat betreft het verkopen gewoon een keer doen! Ik verkoop de kaartjes aan mijn moeder, vrienden of collega,s. Ik heb op deze manier weinig op voorraad. Soms te weinig en kan ik niets verkopen. Maar jij maakt er ook zoveel, dat tempo kan ik niet bijlopen. Je kunt ook een keer je kaarten op je buro zetten met een prijskaartje erop. Je verplicht niemand iets, maar misschien is er collega die wel een kaartje wil kopen. Succes. Groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Het is weer een snoepje Anita(hij is zelfs in snoepjeskleurtjes,hihi),leuk ook die mooie strikjes aan weerszijden van dat afdrukje,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anoniem21:04

    Gewoon weg weer een plaatje!
    Bijzonder mooi gedaan, het stempeltje is zeker een schatje!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Leuk hoor!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een leuk kaartje Anita!

    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een geweldig kaartje, super!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. leuke kaart Anita.Heel erg mooi gemaakt. Mooi met de doily. Kleuren zijn weerprachtig. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Prachtig kaartje,mooie kleuren echt zomers. groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Heel lief kaartje in een heel lief zoet kleurtje
    heel mooi
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wauw Aniet....ik vind hem toch een partijtje schattig, hihihi, echt helemaal toooo cute!!!! gewoon een keer doen zo'n verkoop hoor, je gaat zien dat je veel meer verkoopt dan je van tevoren had bedacht. Ik denk ook altijd wie moet er nou die rommel van mij maar ondertussen heb ik altijd wel een heel leuk hobbypotje.
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. He Aniet wat een schitterend kaartje is het geworden en wat lees ik nu alweer sneeuw zeg het moet niet gekker gaan worden hoor dan maar die regen kunnen we normaal naar het werk gaan. En wat betrefd jou kaartje nou meis die vliegen die kofferbak uit hoor hihi:) gewoon doen xtra centje(s)zijn nooit weg.

    Fijn weekend verder nog en liefsssss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat een lief kaartje is het weer geworden,
    Gewoon proberen te verkopen je kaarten kun je weer lekker nieuwe hobby spulletjes voor kopen.


    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Schitterende kaart Aniet,lief die stempel,mooi papier en details.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik heb weer genoten van je kaart en je verhaaltje! Je schrijft zo leuk!

    Grietjes Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita, dit heb je weer fijn afgewerkt. Leuke kaart en mooi papier. Dat je dit afdrukje meer gebruikt vind ik helemaal niet erg hoot, het is best schattig genoeg. Waarom zet je de kaartenmolen niet enkele dagen bij je broer in de zaak.? Misschien zijn ze dan wel allemaal weg.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een prachtig kaartje, Aniet, in die mooie zachte kleurtjes. Gezellig dat je mee doet met deze uitdaging bij Elke Kaart een Feestje!
    En van mij mag al die sneeuw ook wegblijven, hoor, heb helemaal zin in het voorjaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Prachtig romantisch kaartje.
    Ik verkoop mijn kaarten ook en is toch lekker als je weer wat extra uit kan geven aan knutselspullen.
    Dus als ik jou was ........

    Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van EKEF.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wauw, wat een schitterende kaart Anita. Prachtig met die zachte kleurtjes. Groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  63. OOO Wat is deze ook alweer mooi Anita, schitterend. Ja dat afdrukje blijft een schatje en je hebt ook zo mooi ingekleurd en prachtig papier gebruikt. Alles mooi op elkaar afgestemd, een dikke 10 hoor!
    Een kofferbakverkoop mmm, misschien geen gek idee? Ik heb ook nog nooit een kaart verkocht hoor maar net als wat je zegt, het is zo ontspannend om te doen en het is een heerlijke hobby en elke hobby kost nu eenmaal geld toch?
    Fijne zondag en hopelijk blijft die sneeuw weg..........
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  64. wat een ontzettend lief kaartje Anieta.
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze uitdaging bij elke Kaart een Feestje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Je hebt gelijk Anita deze blijf je gebruiken en je hebt er weer een schitterende kaart mee gemaakt.
    Ik verkoop ze niet ,als iemand vraagt zeg ik neem maar mee het is mijn hobby en het is leuk als jij er weer iemand blij mee maakt. Misschien niet zo snugger maar och ,ooit verkocht ik ze bij de kapper en toen stond ik onder druk want er moest constant bijgevuld worden,dan gaat het leuke ervan af.
    Misschien ooit nog eens op een kleine braderie ermee gaan staan of iets van een vereniging dat werkt ook zeggen ze.

    Nog een fijne zondag. Hier wordt niet gefreubeld,we hebben een dubbele verjaardag.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Een hele mooie kaart in deze zachte kleurtjes.
    Prachtig gemaakt Anita.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Een hele mooie kaart in prachtige kleuren en een super lief digi. Het papier vind ik ook super mooi! Welke merk is het? groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een schatje, Anita! Heel mooi gemaakt.
    Enuh, ik kan heel moeilijk afstand van mijn kaarten doen ;).
    Bedankt voor het mee doen bij eKeF.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. wow...wat veel kaarten heb je gemaakt en nog in je bezit.
    hoeveel kaarten kan je maken op een avond?
    dit kaartje is ook heel mooi, zacht van kleur. en gebruik je afbeelding gerust wat vaker. volgens mij is geen één kaart altijd hetzelfde. haha
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Prachtige kaart, deze stempel is zeker een schatje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een lief kaartje! Leuk dat je meedoet aan de uitdaging van elke kaart een feestje!
    Groetjes, Moniek

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Ontzettend bedankt voor het mee doen aan de challenge van Elke kaart een feestje met deze mooie kaart!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een leuke doily kaart!
    Bedankt voor je deelname aan EKEF!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita