11 februari 2013

Helaas weer geen Gaston aan de deur!

Met mijn verkoudheid gaat het gelukkig weer iets beter, heb een neusspray van Otrivin voor zowel een loopneusje als een verstopt neusje en dat doet toch goed zijn werk joh, helemaal super. Alleen de hoofdpijn blijft maar terugkomen maar daar hebben we weer de paracetamol voor dus met de nodige middeltjes functioneert Aniet nog prima. Wat een pak sneeuw lag er weer toen ik gistermorgen wakker werd, grrrrr ..... was ik er blij mee, nou nee. Ben het werkelijk helemaal zat die rotzooi buiten maar als ik het weerbericht mag geloven gaan we gelukkig een paar droge daagjes tegemoet met een zonnetje, kijk en dat vindt Aniet dan wel weer lekker. Lekker gezond weer. Gisteravond weer lekker aan de frobel geweest en ja weer met een valentijnskaartje, van de week maar weer eens iets anders maken want dit gaat misschien ook maar vervelen maar ja het blijft toch zo dat Aniet hier super van geniet om te maken, heerlijk om met harten en lieve kleurtjes te werken, ik hou ervan. Stel het denk ik trouwens toch nog maar eventjes uit om met distress inkt, distress markers of twinklink H20 te gaan inkleuren, kreeg zaterdag de jaarrekening van gas en licht binnen en werd Aniet daar vrolijk van, nou helemaal niet dus. Moet een flink bedrag bijbetalen terwijl ik al een vrij hoog bedrag betaalde en daar is het beursje van Aniet nou niet bepaald blij mee, is toch al zo duur deze maanden, de belastingen van de gemeente zijn ook al weer binnengekomen en Uithoorn staat erom bekend niet bepaald de goedkoopste te zijn, dus ja dan moet Aniet het ben ik bang toch maar eventjes uitstellen. De staatsloterij zat gisteren ook al niet mee en Gaston heb ik ook nog niet horen aanbellen helaas. Ze zeggen dan wel de crisis valt wel mee in Nederland, nou ik weet niet hoe jullie erover denken maar ik voel het wel degelijk hoor, kan er af en toe bijna licht in paniek van raken als ik al die rekeningen zie. Maar goed zolang ik mijn mannetjes nog te eten kan geven en ze gelukkig zijn, dan is Aniet dat ook en daar gaat het om. Ik dwaal weer eens af, op weer naar mijn kaartje, ik wil hem graag mee laten doen met de challenges van De Nederlandse Kaarten Uitdaging (de leuke sketch van Liesbeth), Marvelous Magnolia, Midweek Magnolia en Dutch Dare Card Lovers, ze willen daar allemaal valentijn en hartjes zien dus dat zit wel snor. Dit is alweer zo een leuke stempel van Magnolia, ze lijken wel steeds leuker te worden.


Welkom Monique, Sonja en Sylvia op mijn blog, wat super dat jullie volger zijn geworden, ik vind het weer helemaal gezellig. Dank jullie wel weer lieve bloggertjes voor de superleuke reacties op mijn kaartje met de rozen, wat heeft Aniet weer genoten, helemaal super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

90 opmerkingen:

  1. Nou meis, ook hier geen Gaston gezien en de staatsloterij was ook weer niks. Gelukkig gaat het wel weer wat beter met je, dat is veel belangrijker. Je kaartje is weer een toppertje, super!!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Aniet,
    nu Gaston is dus wel in Twello geweest!! Maar niet bij mij in de straat!! gelukkig maar, want ik had geen lot! Dat zou balen geweest zijn....
    Je kaart is trouwens helemaal leuk! Ik herken de sketch. Ligt bij mij klaar.... Nu de tijd nog, want straks weer in de schoolbanken!!

    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een lief kaartje is dit weer Anita

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig kaartje weer Anita!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kaartje ziet er mooi uit een lief stempeltje, ook geen prijs gezien, maar merk wel dat het leven duurder wordt, vooral met 2 studerende kinderen!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een beeldige kaart Anita
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hey Anita, ook hier niks met de staat en al helemaal geen Gaston.

    Maar je kaartje is weer super hoor en je kaartjes zijn altijd super ingekleurd en volgens mij kun je alles combineren dus af en toe een kleurtje distress bij kopen kan ook.

    liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita

    En toch zijn er mensen die wel wat winnen ik ken ze niet hoor ..En ciris echt wel .......het is echt overleven hier in de winkel want inderdaad alles gaat door de huur gas licht etc maar je merkt gewoon dat de mensen niet veel kopen .En het is ook heel vermoeiend om dan zo,n hele dag in de winkel te staan (gelukkig heb ik mijn laptop ha ha )
    Maar over je kaartje wat isssss ze bloot maar wel een schatje hoor en weer van die leuke strikjes erop .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat is weer eens wat anders dan Liefde - rood..., leuk hoor dat blauw!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. O wow echt naakt, maar wat is ze mooi, het is weer een toppertje Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtige kaart weer!! Deze week mag het nog even de valentijnskaarten ;-).
    Fijn dat je opknapt!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi Anita, nou Gaston weet ons al helemaal niet te vinden hoor, nu niet en nooit niet denk ik zomaar. Ja en dan zijn er inderdaad een heleboel mensen die nu zo langzaam echt wel gaan merken dat ze minder te besteden hebben,zo waardeloos, maarja, ik ben bang dat we aan het kortste eindje trekken. Je kaartje is weer een lekker (beetje bloot) schatje en deze keer zowaar in het blauw, dat natuurlijk voor de broodnodige afwisseling haha. met de gebruikelijk bloemen en strikken erop is die weer helemaal klaar voor de challenges waar je aan meedoet, succes weer en groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,
    Hier bracht de Staatsloterij ook niet meer dan €10,-- op..dus..je kaartje is weer heel lief, met wel een leuke Magnolia, ik vind ze met kleren aan mooier...leuke sketch, die wil ik ook nog gebruiken...succes met de challenges...
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou Anita,kan ze een jasje aan het is harstikke koud!Nee hoor ze is leuk en je hebt haar ook mooi ingekleurd die blote dame.Groetes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een super leuke kaart Anita.
    en ben ik blij dat jullie die sneeuw hebben hier ligt gelukkig niets en ik hoop het zo tehouden.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem16:18

    Hoi Anita
    Prachtige kaart heb je gemaakt,maar die kaart moet je wel warm houden want deze dame zit toch wel behoorlijk koud zelfs haar hartjes zijn blauw.:-)) Je kaart is een topper Anita Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een lief kaartje Anita en wat erg van die rekeningen maar bij ons komen ze ook binnen dus even rustig aan met spulletjes kopen.natuurlijk merken wij er niets van volgens de regering maar wel in onze portemonai.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi,
    Wat een mooie kaart, tja en de crises, het valt inderdaad niet mee. Alles wordt duurder, dan moet je kiezen. Komt vanzelf iets anders om mee te kleuren.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtig kaartje Aniet,mooie kleurtjes gebruikt en een heel erg mooi stempeltje....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita , ook hier kwamen al die rekeningen binnen druppelen op die gas na , maar toch kreeg je deze mooie kaart weer opentop klaar ,leuk geworden is ie wel !!! Hopelijk krijgen we snel beetje lente, is erg koud nu .
    Lieve groetjess van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. HĂ© Anita, ook hier geen Gaston en geen staat... Maar wel een schitterende kaart van jou met zoveel liefde en geduld gemaakt...dat is ook goud waard... Maar ik snap je wel, het valt niet mee en als je dan hard werkt om alles wat op de rit te houden dan is het soms niet zo eerlijk hoe de crisis daadwerkelijk wordt gedragen...Maar we houden de moed erin Anita, schrijf jij je gevoelens zo af en toe maar even van je af, je hebt veel luisterende oren!

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wauw Aniet, wat een schitterend kaartje weer, supers!!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ook hier geen Gaston, wel een gekort pensioen en verder ........rekeningen aan de lopende band en een droger die de geest gaf dus .......gelukkig hebben we onze hobby nog en jij laat weer een schatje zien Anita!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ach Anita je moet maar zo denken geluk is met de domme, daar hoor ik ook niet bij, en net wat je zegt als je kanjers het goed hebben hoef je toch niets meer, als je dan nog je prachtige kaarten die je maakt aan je volgers kan laten zien, joh meisje laat Gaston dan maar weg blijven,als je wat zou winnen dan weet de belasting je weer te vinden en hou je uit eindelijk niks over.
    Nee laat ons maar genieten van je kaarten, dit is er ook weer Ă©Ă©n om in te lijsten hoor.
    Prachtig.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Waar is die Gaston dan wél aan de deur geweest.... hier ook al niet hahahaha...
    Je kaart is in ieder geval weer helemaal geweldig!!!
    Je vorige kaarten zijn trouwens ook weer stuk voor stuk juweeltjes.....
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hoi Anita,
    Alweer zo'n prachtige valentijnskaart!!Nu eens in een andere kleur dan rood..

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Soms zou je die rekeningen niet allemaal willen zien en droom je van een ..... Ik ben blij dat het goed met ons gaat en we nog ons natje en droogje hebben. Je kaart is er niet minder om, die is weer prachtig geworden.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi aniet
    nou je gevoelens bij de afrekening van het gas/licht kan ik goed begrijpen hoor! ook ik zit te wachten op die vreselijke rekening want die valt ieder jaar vies tegen, en de 'hoge' heren maar zakken vullen:-)) maar je kaart maakt weer veel mensen vrolijk en blij!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een bjoetie van een kaartje heb je gemaakt in de schitterende kleur blauw. Uhhh Anita heb jij geen doosjes distress inkt waar je de randjes mee doet, een penceeltje dat je zelf nat maakt, ef een waterpenseeltje en je kan oefenen of je het leuk vindt....
    Liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik vind je kaart supergaaf! en ook hier heeft de grote vis weer geen prijs gebracht. Maar we blijven lachen hoor. Je kaart is weer geweldig! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Heel mooi kaartje heb je gemaakt! Wat heb jij een stoere vent in huis, hij ziet er geweldig uit! Yorga was ook piraat, heel populair dit jaar :P.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita

    Je was al bijna vermist,gelukkig gaat het dus met de lapmiddeltjes.

    Supergaaf en dan blauw.dat springt er wel uit.

    De mijne had ik naar de sketch gemaakt maar chips engelse tekst.

    Morgen misschien een nieuwe poging want hij is zo leuk. Zit hier ook op de bank even de laptop op schoot en dan weer onder de dekem. Ben niet warm te krijgen.keelpijn en hoofdpijn en tussendoor nies ik een partijtje. Het lijkt gelukt te zijn om me aan te steken.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  34. bij ons ook geen gaston en ook geen grote vis aan de haak
    maar ik kan wel genieten van je schitterende kaart
    en wat ik zo leuk vind aan je blog
    je schrijft alles zo makkelijk van je af
    ik mag dan ook graag langskomen om al je belevenissen te lezen die je zo makkelijk opschrijft
    je bent echt een spraakmakende waterval
    heel fijn en ga vooral zo door

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. AHHH WAT EEN PRACHTIG KAARTJE! Mooie bloemetjes en hart en dat tildaplaatje.... kan dat zomaar zonder kleertjes en dan met dit weer???
    Fijn te horen dat je weer wat aan de beterende hand bent.
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Oh wat zou ik graag willen vertellen dat Gaston niet bij jou kon zijn omdat hij hier was.....maar helaas...hier ook niet gezien...
    Maar ja, we zijn toch gelukkig met onze kaartjes of niet dan...en dan onze kindertjes en mijn kleinkind...ik ben een blij en tevreden mens maar ik begrijp best dat et soms niet meevalt hoor...
    Je kaartje is in elk geval weer super...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. je kaart is weer een plaatje anita
    in de mooie kleur blauw en dit lieve tildaatje

    de rekeningen ja die blijven komen helaas en tegenwoordig krijgen we niks meer terug

    wij hebben hem nog niet maar komt wel binnekort dan hoor je weer ook bezuigenen op de basis verzk nou dat vind ik helemaal een stunt zeg maar we kunnen er niks aan doen en hebben het maar te slikken

    maar we blijven genieten zoveel als het maar kan ook van de kleine dingen en van onze hobby

    maar blijft soms balen hoor

    wilde gister ook reageren op je kaart maar het lukte niet dus bij deze ook die kaart is weer erg mooi geworden ga lekker zo door

    lieve groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een snoepje is het weer Aniet, wél 1 waar ook veel huid gekleurd moet worden en ik vind dat best een uitdaging elke keer.......maar het is net wat je zegt, ze lijken wel steeds leuker te worden die stempeltjes. Wat een heerlijke serie is dit en wat een heerlijk kaartje heb je ermee gemaakt!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een leuk kaartje weeral Anita en dat soort blauw is echt een pareltje om te bewonderen, succes met de challenges meis.
    En inderdaad vadertje staat vraagt enorme offers van ons als je het allemaal samentelt, maandelijks hmm, hoewel dat de minister bij ons heeft staan "bulderen" zelfs dat de minderbegoede gespaard blijven en dat het niet voelbaar is haha, jaja dokter bibber komt hier ook regelmatig langs meis en ben al bibberend en het is niet van de kou :)aan het afwachten op mijn jaarlijkse afrekening van, gas en elec., soms is het klappertanden he
    Lieve groetjes, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een prachtige kaart. Je creaties zijn allemaal super!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  41. een hele mooie kaart

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Toppertje Anita, wat een hele mooie kaart. Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Je kaartje is weer mooi geworden Anita. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuk kaartje, Anita.
    En dan je kaartje wat hieronder staat, echt zĂł leuk. Die vind ik echt helemaal super!!

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Aaaah wat een cutie, leuk geworden, Aniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Supermooi is je kaartje weer, groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Heel leuk kaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Haha gaston loopt hier ook altijd voorbij, volgende keer moet ik hem denk ik maar tackelen of naar binnen sleuren hahaha. Wat een lief kaartje heb je gemaakt
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi Aniet, je kaartje is weer heel mooi en leuke kleuren heb je ook gebruikt. Tja, troostjne, Gaston is ook hier nooit emt een gouden envelop aan de deur geweest.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hallo Anita,
    Ja hier in Belgie is het leven ook duur. Ik denk dat iedereen keuzes moet maken in deze tijd van crisis. Maar je kaartje is weer prachtig, laat dit een troost voor je wezen!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een schatje Anita! Ik ben ook helemaal klaar met die sneeuw....laat het voorjaar maar komen, ik ben er klaar voor!!

    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat een mooi kaartje anita
    super mooi

    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ziet er heel goed uit Anita.
    Dank je wel voor het meedoen bij NKU.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een lief kaartje weer Anita!! ik ben een paar weekjes afwezig geweest (zie mijn blog) dus ik heb weer wat om terug te lezen!! Maar dat doe ik van de week lekker op m'n gemak!!
    Je hebt er een prachtig kaartje van gemaakt!! mooi blauw!!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt. En leuk eens een keertje geen roze.
    Wij merken het hier ook hoor! We kunnen nog steeds prima leven maar je denkt wel 3x na voordat je iets uitgeeft. Kleren en schoenen kopen we alleen nog in de uitverkoop en alles wat niet echt nodig is kopen we gewoon niet. Maar ja voor de hobby maken we een uitzondering, want dat is onze ontspanning en dat hebben we nodig.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  56. schitterend kaartje liefs janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Schitterende kaart, Anita. Prachtig ingekleurd en mooie kleuren gebruikt.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Anoniem22:21

    Ooh helemaal mijn kleur! Wat een heerlijk kaartje!
    Mooi gedaan Anita!
    Bij ons helaas ook geen dikke cheques, begrijp wat je bedoeld is echt niet leuk meer af en toe! Alhoewel we afgelopen week wel kaartjes voor een musical hebben gewonnen!!!! Ook wel leuk toch!?
    Tot je volgende kaartje en weer bedankt voor je lieve reactie!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita, ben ik ook weer...dank je wel voor het melden van de foutieve link...dat heb je als je zo ver van te voren werkt, dan staat de oude blognaam er nog op...alles is inmiddels veranderd en je kunt hem nu aanklikken en dan word je doorgelinkt naar het Digi Sketch Blog....we zouden het hartstikke leuk vinden als je meedoet!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een toppertje van een kaartje weer.Die kleur blauw is echt een dotje om te bewonderen, ik duim voor je met de challenges!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Aniet, wat een bjoetie heb je weer gemaakt. Ja en die rekeningen.... daar word je niet vrolijk van. Ook hier geen gaston of oranje vis gevangen. Als je kanjers maar gezond zijn en je plezier hebt met je hobby, dan zijn we ook gelukkig! Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtig kaartje Anita mooi zo in het blauw.En ja hier komen de rekeningen ook met de bosjes binnen en geen Gaston te zien!!!Maar zo lang we alles kunnen betalen en te eten hebben en verder gezond zijn denk ik maar zo er komen ook weer betere tijden.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Nou Aniet, je kaartje is weer prachtig. Leuk gedaan zo met al dat blauw. Echt een Anita kaart. Ik denk dat ik ze er zo tussenuit zou kunnen halen als je ze tussen allemaal andere kaartje zou leggen die je niet hebt gemaakt. Maar iedereen heeft zo zijn eigen stijl, dat maakt het nou zo leuk! Balen dat je zo'n hoge rekening hebt gekregen, gestie! Daar zit niemand op te wachten. Ook hier nog geen Gaston aan de deur hoor, maar ja je kan niet alles hebben. We hebben niet echt te klagen hoor, maar voor jou is het natuurlijk best pittig in je eentje met die twee kereltjes. En dan is Dani ook nog een puber die misschien bepaalde dingen graag wil hebben omdat elke puber dat heeft, of snapt hij wel dat niet alles zomaar kan? Volgens mij is het een lieverd! Ik heb een meid, die is ook lief, maar soms........dat hebben jongens denk ik niet!
    Nou, ik ga maar eens naar bed. Welterusten!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een geweldige mooie kaart heb je weer gemaakt Anita, echt een schatje. Mij verveel je er niet mee want ik hou zelf ook van die lieve en romantische kaarten. Die stempeltjes vind ik ook zoooo mooi, ze zijn zo ontzettend lief om te zien en je hebt het ook prachtig ingekleurd. Jeetje zeg, je hebt het toch wel flink te pakken, en maar doorwerken. Als moeder is het altijd extra lastig om ziek te zijn en zeker, als je net als jij, er ook nog eens alleen voor staat.
    Knuffel en beterschap, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hey Hoi Anita,
    Wat een gezellig mens lijk je mij,heerlijk een soort van thuis gevoel ,)
    Geen crisis pfffffff nou ik merk het ook hoor,vreselijk toch die rekeningen Kijk nou eens wat er in je kar ligt als je moet afrekenen bij de super Gatver,je zou het haast meenemen hahah
    Vanochtend viel hier de belasting aangifte al binnen bbrrrr.
    Nou ja onze hobby is ook duur hoor,vind je niet!!
    Prachtige mooie en lieve valentijnskaart Top en in het blauw ... hoe gaaf is dat! ik met ook nodig aan de gang gaan,heb bij clubs nog wat lopen bij het DT van Whiff of joy mmmmm wilde graag van die zakjes maken voor mijn zoons en hun meisies .
    Koud nog hè brr
    Liefs Son xo

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat weer een mooie kaart Anita En Gaston zal hier ook nooit komen wij zijn er geen lid van Maar de crisis Heeft toch iedereen te pakken alles word duurder en overal word op gekort Laat de hoge heren in de politiek maar eens wat inleveren die merken er niets van als ze een paar honderd euro in de maand minder verdienen maar het moet altijd bij Jan met de korte achternaam weg komen.en we zijn er ook nog niet.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. erg leuke kaart met dat meisje!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  68. 't Is weer een schoontje geworden Aniet.
    Leuk lief stempeltje en helemaal in mijn favoriete kleur.
    Beterschap. 't Is maar een verkoudheid, zeggen ze dan, maar daar kan je soms ook wel veel van afzien.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Schattig is het weer, zo mooi ook die blauwtinten!

    BeantwoordenVerwijderen
  70. lol een naakt valentijntje! Ja die twee strikjes maken het ook niet hoor :-)
    Maar ze mag er wezen, ze is mooi, en dat moet ook wel om op zo een mooi kaartje te mogen poseren.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  71. prachtig kaartje.
    Alle rekeningen gaan omhoog, maar de lonen niet, de pensioenen dalen enz.
    Je mag tegenwoordig blij zijn als je aan het eind van de maand niet in het rood staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een leuk kaartje weer, die kleuren zijn geweldig! Ik ben die sneeuw ook wel een keertje zat, van mij mag het zomer worden.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  73. wat een prachtige kaart en ja die sneeuw ben ik ook beu hoor laat de zon maar komen.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Leuk gedaan zo'n romantische kaart in het blauw! Fijn dat je verkoudheid een stuk beter gaat. Jammer he, die Gaston zie ik hier ook nooit voor de deur...
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Gewoon weer super super super schattig Anita.
    Sterkte nog met je verkoudheid.
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  76. En alweer zo,n toppertje deze vind hem HEAVENS en o, ja voor je het nog niet wist je bent derde geworden bij de creatieve zebra met de blauw/bruin kaart. GEFELICITEERD daarmee.

    Liefsssssss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een prachtige kaart heb je met onze sketch gemaakt Anita, enne beterschap met je verkoudheid.

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een schattig mooi kaartje heb je weer gemaakt Anita. Ik hoop dat Gaston een keertje jouw kant op komt hioor, wat vertel je dat toch weer leuk, maar de crisis....ja, het valt ook hier elke maand weer tegen, waar n iet..denk ik dan, maar gelukkig kunnen we genieten van onze freubelhobby, hoeven er niet voor naar het café, dus dat valt dan weer mee. bedankt voor het meedoen bij de NKU.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hallo Anita,
    Wat een schattig kaartje heb je gemaakt voor NKU. Ik had er nog nooit van gehoord. Heb een kaartje in rood gemaakt. Ben een beginnende blogger. Snap niet hoe alles werkt. Maar vind het reuze leuk. Je wordt er blij van.
    En ik ben ook blij, dat ik een medegenoot voel in je boosheid over al die verlagingen in de portemonaie en verhogingen bij de rest.
    Daar wordt je niet blij van.
    En ik lees, dat er heel veel medekaartenmaaksters hetzelfde merken en voelen.
    Dan maar denken gedeelde smart is halve smart.
    En verder ..... van die hoge heren ... heeft niet ene gewone man een pet op. Dat is al vanaf de mideleeuwen en dat zal nooit veranderen.
    Succes met alles en probeer het maar weg te lachen met de blogs van anderen.
    gr Leny

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Very sweet. Thank you for joining us at Dutch Dare Card Challenges.

    Hugs Helen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Jaa alles wordt duurder...... en wat heb ik een hekel aan om bij te betalen aan energie en gas grrr. Gaston hier ook niet gezien. Weet niet waar die altijd rondloopt maar in de verkeerde straten volgens mij hihi. Je kaartje in hemelsblauw is een schatje Anita.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hai Aniet

    allereerst hoop ik dat je snel weer opknapt je hoort het zoveel he pfff volgens mij heeft half nederland het al te pakken gehad :-(
    Jouw Valentijnskaart is super helemaal gaaf dat blauw !
    Die rekeningen ik weet er alles van !

    liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  83. al vast beterschap gewenst meisje en wat heb je een leuke kaart gemaakt.
    ik vind hem echt toppie.
    ik probeer zoveel mogelijk te kijken bij iedereen , maar ik heb grote oogproblemen momenteel.
    dus tot gauw en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  84. This is such a cute card! I really love the wonderful embellishments you have added.

    Thanks for joining us at Dutch Dare Card Challenge this week. Hope to see you again next week. DT Crafting Vicky

    BeantwoordenVerwijderen
  85. wat een super leuke kaart weer.
    heel erg mooi gemaakt. beterschap voor je verkoudheid en hopelijk ben je snel van de hoofdpijn af.

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Een hele lieve kaart Anita!! Prachtig!! Tja die crisis daar word ik soms ook een beetje eng van hoor. Ik heb sinds vorig jaar juni geen werk meer en dan met twee studerende meiden, ben ik iedere dag blij dat mijn man nog werk heeft. Sterkte ermee hoor. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een schatje!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hoi hoi anita,
    tja als alleenstaande vrouw is het denk ik altijd moeilijker.
    Ach en weet je het is toch leuk dat je nog iets te wensen hebt!!!!
    Je kaartje vind ik weer erg geslaagd!
    Mooie kleurtjes!
    Mooi ingekleurd ook...
    Groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Hi Anita gefeliciteerd met je 2e plaats in de top 3 superrrrr
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita