19 februari 2013

En toen was het kaboem en donker!

Goh wat me gisteravond nou weer gebeurde, ik ben me werkelijk een hoedje geschrokken, zat nog net niet tegen het plafond. Had mijn kaartje klaar en die moest natuurlijk op de foto. De kaart had alle plekken van de woonkamer al gezien en als klap op de vuurpijl maak ik meestal ook nog wat foto's onder de afzuigkap, is (nou ja was) lekker fel licht, kaartje stond klaar, Aniet had haar fototoestel in haar hand en doe het licht aan en daar komt die hoor, ineens een knal zo hard, het leek wel een explosie, zat echt bijna tegen het plafond en bam alle lichten uit, mijn koelkast uit. Je had mijn koppie moeten zien, was helemaal eventjes de weg kwijt, wat was dat nu toch weer ging er door mijn koppie. Die meteoriet was al in Rusland terecht gekomen dus dat kon het niet zijn. Oké het was al wat laat (Aniet ging weer eens veels te laat naar haar bedje) maar kon het toch op dat moment helemaal niet plaatsen joh, kreeg gelukkig nog wel de ingeving zal is even in mijn meterkast duiken, gaat heel goed als het donker is, dus op gevoel maar aan alle stoppen gevoeld en ja hoor verhip eentje was naar beneden dus weer omhoog gedaan en Aniet had weer licht. Toen zag ik pas dat een lampje van de afzuigkap de boosdoener was die was dus gesprongen, kijk een lampje die stuk gaat dat gebeurt regelmatig ook al zeggen ze dat de lampjes van tegenwoordig 8 jaar meegaan, ja bij een ander misschien maar niet in huize Meijer, maar dat de stop er helemaal van uitslaat nou nee dat had ik nog nooit meegemaakt. Kijk als het onweert en je hoort een keiharde klap achter op het grasveld dan weet ik bijna al geheid dat bij mij de hoofdstop eruit springt, dat ben ik gewend, is trouwens ook heel fijn hoor als het midden in de nacht is, want dan durft Aniet bijna niet te slapen omdat ik dan bang ben dat mijn wekkertje het niet meer doet en dat de patat en snacks uit de diepvries loopt omdat het ontdooit is. Ik hoor jullie nu bijna denken eh Aniet gaat alles wel goed met je, zo eng is dat toch niet, nou bij mij zat de schrik er goed in vooral omdat ik het totaly niet kon plaatsen op het moment daar en had dat nog nooit meegemaakt ... ach ja angsthaasje Aniet maakt ook eens wat mee. Maar wijk weer eens aardig af, op naar het kaartje. Deze keer een beterschapskaartje gemaakt wat ze graag willen zien bij de challenge van Een Hoop Inspiratie Challenge Blog en die maak ik eigenlijk niet zo vaak, nou toen ik dit lieve stempeltje zag was Aniet verkocht wat is die lief hé. Ik vond hem helemaal leuk om in te kleuren dus het was weer genieten heen bij Aniet gisteravond.


Welkom Corine op mijn blog, wat leuk dat je volger bent geworden, kom zo ook even een bezoekje brengen bij jou hoor, helemaal gezellig. Lieve bloggertjes wat heeft Aniet weer genoten van al de reacties die op mijn vorige berichtje zijn binnengekomen, het glimlachje was weer goed aanwezig, heerlijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

104 opmerkingen:

  1. Hoi Anita,
    Kan me voorstellen dat je schrok, meteoorinslag in huize Meijer hihi..gelukkig was het het lampje van de afzuigkap..je kaartje is weer erg leuk..mooi ingekleurd..alles apst weer zo mooi bij elkaar..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita, ik vind je kaart prachtig. Ben net als jou gek op roze en het afdrukje vind ik erg leuk en mooi ingekleurd. Ik maak juist regelmatig beterschapskaarten die zijn bij mij altijd zo op. Moet er nodig weer eens wat maken. Wat betreft je knal kan ik me voorstellen dat je enorm geschrokken bent. Gelukkig dat de stop gesprongen is. Dat is toch veiligheid.
    GRoetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is altijd schrikken als de stoppen doorslaan en al helemaal als het laat is en je ook nog in het donker zit. Check even of je geen sluiting in je afzuigkap hebt waar dat lampje zit Anita!!!
    Je kaart is een schatje, daar zal elke zieke van opfleuren!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eh Irene hoe moet ik dat checken dan, ik ging ervan uit dat het lampje gewoon stuk is en heb vandaag een nieuwe gekocht die er trouwens nog ingezet moet worden, ja ben wat dat betreft a-technisch hoor ben al blij dat ik weet waar de stoppen zitten. Oh jeetje en hoe merk je dan dat er kortsluiting is, kan toch geen brand krijgen nu, hij werkt wel gewoon als ik hem aanzet ....

      Verwijderen
  4. Prachtig!! Vandaag niet zo'n goeie dag maar nu ik jouw blog heb gelezen...ik heb heerlijk gelachen!Ik zie het helemaal voor me Anita en zo herkenbaar, hier zit nog zo'n angsthaas... En je kaartje, heel mooi! Lief met deze mooie ingekleurde stempel en het daarbij passende prachtige papier! Je post van vandaag, helemaal super!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een beeldschoon kaartje, in je favoriete kleur roze....een bjoetie. En wat een gedoe zeg, jij maakt ook altijd wel iets mee geloof ik in huize Meijer.....
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita
    Ja natuurlijk schrik je je rot hoop voor je dat het alleen het lampje is .ik zie je wel lopen met je kaartje door het huis .ha ha dat doe ik zelf ook .al heb ik nu even een goeie we zijn aan het klussen twee witte gipsplaten en kaartje erop .
    Je kaartje zoet er weer erg leuk uit .leuke stempel heb je ook weer gebruikt .
    Enne leuk dat je meedoet met de Challenge van EHI
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je zal zeker van slag zijn geweest Anita maar je verhaaltje heeft mij weer doen lachen.
    Je kaartje is weer zo schattig, erg leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hihihi jij maak nog wel eens wat mee, ik geloof graag dat je, je een hoedje schrok.

    Wat een super lief kaartje heb je weer gemaakt joh

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo Anita, dat was zeker schrikken voor jou, gelukkig heeft je prachtige kaart geen schade opgelopen, dat zou erg geweest zijn.
    Het is een héél mooi beterschapskaartje.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh jee, wat zal dat schrikken geweest zijn, dan ben je toch even helemaal van de leg of van de kook zo je wilt. En zie het dan maar eens te vinden in het donker, dat gaat echt niet zomaar lukken. Goed dat je de meterkast nog hebt gevonden en dat je wist dat er een knopje omgeduwd moest worden, zo laat en dan toch nog zo wakker! Je kaartje was natuurlijk de schuldige, zieken vragen aandacht dus vandaar hihi. 'tIs weer een plaatje geworden Anita, met zo'n lief kaartje ben je op slag(wat heet) weer beter, groetjes weer Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lief kaartje Anita en mooi ingekleurd.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dat is inderdaad schrikken, sta je plots in de donker en je verwacht het niet....pas maar op met het indraaien van de nieuwe lamp, misschien dat hij toch ergens sluiting maakt....

    Je kaart is een dotje wat een schattig afdrukje...

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtig kaartje Anita, mooi gekleurd! Als je nieuwe lampje ook suk gaat dan heb je ws ergens kortsluiting....( doe hem dan overdag erin dan schrik je niet zo...) Succes!
    groetjes Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dat is inderdaad schrikken en dat gebeurd natuurlijk alleen als het donker is. Je hebt het gelukkig gevonden. Want ik had niet naar bed gegaan als ik niet wist wat de oorzaak zou zijn.
    Maar je kaart is weer heel erg mooi. De kleuren prachtig
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem14:18

    Nou dat heb jij weer Anita! Dat zo'n lampje knapt maakt zeker veel kabaal! Heb het pas geleden ook gehad! Schrok me ook wezenloos!
    Maar des te minder is je kaartje er niet van geworden hoor!
    Zo lief en zoet....heel schattig!
    Een echt beterschaps kaartje!
    Leuk!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Anoniem14:36

      Nee dat heb ik niet gehad Anita, wel een beste klap maar geen stoppen eruit....en heb er gewoon een nieuw lampje ingedraaid zonder dat er rare dingen gebeurde! :-)

      Verwijderen
  16. Hee Aniet, wat en schatje heb je nu toch weer gemaakt! En gelukkig dat je hem klaar had voor de Big bang! Sjonge, kan me helemaal voorstellen dat je je een rotje schrok! Wij hebben ook een keer kortsluiting gehad in huis. En we konden niet vinden wat het was. Uiteindelijk iemand erbij gehaald en wat denk je: een naaktslak in het buiten-stopcontact. Hahahhaha, achteraf wel lachen natuurlijk.
    Dank voor je deelname bij EHI!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Anoniem14:40

    Hoi Anita
    Zag het helemaal voor me,heb je heel veel plezier gehad met de kaart maken en dan nog even op de foto zetten en dan bam nou kan me goed voorstellen dat je erg geschrokken bent.Anita zou je niet een zaklamp in de meterkast hangen zodat je even een licht heb voor de zekeringen weer goed te doen.Trouwens je kaart is prachtig mooie zachte kleur en een leuke stempel.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. super leuk kaartje
    mooi in deze kleur

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi hoi nou ik hoop dat je weer van de schrik bent bekomen.
    Je kaart is weer helemaal geweldig hoor
    Lieve groetjes Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jasses, dat is me inderdaad schrikken, ellendig als zoiets gebeurt hoor. Zo te lezen had je al sel gevonden in welke groep het zat en is het euvel verholpen, gelukkig maar.
    Je kaart is weer een plaatje, ziet er schitterend uit.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wateren liefertje
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een fantastisch kaartje weer, heel leuk stempeltje. Jeetje wat schrikken zeg, een lamp bgaat wel een sd kapot maar met zo'n knal.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooi kaartje Anita!!!
    gr San

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Dat is schrikken!! Maar gelukkig zag je snel wat de oorzaak was.
    Je kaart is een plaatje, lief en zacht en met een schattig stempeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een leuk kaartje is het weer geworden!!! Niets anders verwacht...en ook nog zo'n leuk stempeltje.

    Groetjes José.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. prachtige afbeelding...super! een hele mooie kaart gemaakt. Anita.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  27. HIHIHI ik zie dit al helemaal voor me hoor en ja hier zit nog een scheitert hoor van onweer klappen daar hou ik niet van en van donker moet ik al helemaal niks hebben. Je kaartje is in ieder geval goed uit de verf gekomen ik vind het weer een regelrechte bjoetie.

    Liefs Jolanda

    ps bedank voor je lieve reactie op rakker xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Anita,

    Wat een prachtige kaarten maak je. Ik ben meteen volger geworden van je blog!

    Groetjes Saskia
    http://saskias-kaartenblog.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Zo dat is schrikken, gelukkig is het nu weer goed.
    Leuk kaartje !!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik kan me voorstellen dat je geschrokken bent hoor Aniet, ik zou dat ook hebben. Gelukkig was het geen meteoriet! ( haha)
    Wat een super schattig stempeltje heb je gebruikt. Die had ik echt nog nooit gezien. Prachtige kaart weer!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Aniet
    Nou meis ik kan me voorstellen dat je jerot bent geschrokken. wij hebben ooit eens een keer blikseminslag gehad en toen was ook ineens het licht uit na dat wil je ook niet meemaken hoor. Je kaartje was gelukkig al af en het is weer een schatje geworden, super!
    groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Jeetje dat is schrikken Anita, maar je staat natuurlijk in opperste concentratie onder die afzuigkap en dan gaat dat lampje stuk ja dan schrik je je het apezuur. Maar als het lampje het weer doet, heb je geen kortsluiting.Bedankt nog voor je tips, ga het gelijk uitproberen. Je kaartje is ook weer een beauty geworden. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita,

    Ik houd er ook niet van wat dat betreft heb ik wel een autistisch trekje, alles moet het doen en er moet niks onverwachts gebeuren anders ben ik van de leg.
    maar je kaartje is super lief,

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  34. ja dat is zeker even schrikken meid

    je kaartje is weer een mooie anita met dit lieve stempeltje er bij

    mooie bloemen er bij en in rose

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ja dat is schrikken, heb het hier ook een keer gehad. En dat die lampjes langer meegaan daar merk hier ook niets van hoor, ik heb het idee dat ze nog eerder stuk gaan.

    Je kaartje ziet er weer tip top uit. Echt een leukerd.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dit soort dingen moeten maar niet te vaak gebeuren, je zou er wat van overhouden. Werden de kinderen niet wakker, omdat het in 1 keer donkerbwas?
    Mooie kaart, en diegene die hem krijgt zal dit vast waarderen.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Nou ik denk dat ik ook bijna tegen het plafond had aan gezeten hoor, dat is zeker schrikken!
    Je kaartje is weer een beauty, echt super!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een schitterend kaartje. Maar goed dat het af was voor de grote knal ;-).
    Sterkte met alles, gelukkig heb je weer licht!.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een leuk beterschapskaartje, daar knap je toch meteen mee op.
    Schattig stempeltje dat je mooi hebt ingekleurd.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Meid wat een avontuur weer zeg !!
    Het is ook nooit saai in huize Meijer LOL.
    Maar ik snap dat je je een ongeluk geschrokken bent. Zit er nu weer een nieuw lampje in ?

    Wat een mooi kaartje heb je weer gefreubeld. Het is weer een snoepie hoor.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ohh wat is ie weer mooi Anita,zo lief.Maar dat is schrikken en dat allemaal door een lamp.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wederom een schitterend kaartje Aniet, hopelijk ben je de schrik al weer te boven...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Sorry maar ik zat even te gniffelen achter de pc, neem me niet kwalijk , ik woon alleen en zal ook vreselijk bezorgd zijn als het mij over kwam...

    kaartje is weer top!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik herken je reactie en je angst en schrik helemaal. Ik ben ook alleen en zou ook helemaal van de kaart zijn.

    Je beterschapskaartje is hartstikke leuk met dat grappige beertje.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Oei wat schrikken!
    Maar je kaart is wel erg mooi zeg! Een lief beterschapskaartje!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Heel mooi gedaan deze kaart Anita.
    Lieve groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Oeps dat was schrikken zeg , hoop dat je er weer van bent bij gekomen ,je kaartje is er wel mooi om geworden hoor , toppie !!
    Groetjes van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wauw wat een mooi kaartje!

    liefs Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik zou hier ook van geschrokken zijn Anita.
    Heel mooi kaartje heb je weer gemaakt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtige kaart heb je gemaakt.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige kaart. Alles past erg goed bij elkaar. Mooie kleuren heb je gebruikt Je foto is goed gelukt ondanks de schrik.... IK hoop dat je vanacht een goede nacht hebt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. En toen was het weer licht haha!! je schrikt je toch wezenloos!! Het is dat je wist dat die meteoriet in Rusland terecht was gekomen, anders zou je nog gaan denken...... :p

    Gelukkig heeft je prachtige kaartje er niet onder geleden!!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Lieve meis,

    Ja dat geeft me een behoorlijke knal he...?
    En ja daar schrik je hartstikke van...
    Maar ondanks de schrik heb je wel een heel
    schattig kaartje gemaakt...wat grappig zo'n
    zustertje die het beertje zo lief verzorgd..
    Leuk kleurtje...en leuke materialen heb je gebruikt meis.

    Lieve groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ja wat zal jij geschrokken zijn (zou ik ook doen hoor).
    Je kaartje is weer helemaal super!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. ja Aniet dat kan een behoorlijke knal geven en dan is het meteen donker vooral savonds.
    maar heb je wel kunnen slapen.
    gelukkig heb je toch een foto kunnen maken om je mooie kaartje te kunnen laten zien.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Anietje, ik ren weer een beetje rond in blogland........moest bij jou natuurlijk heeeeeel veel bekijken want turbo Anita maakt heel veel maar wauw....wat een moois. Supergave kaartjes heb je de afgelopen dagen gemaakt meis, lief van kleur allemaal en prachtig papier gebruikt......helemaal toppie gedaan!Op naar je volgende creatie!!!!!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. O jee, al reactie 58.... nou dan ga ik maar niets meer over de afzuigkap typen, daar heb je al genoeg reacties op gehad :-) Maar je kaartje vind ik helemaal prachtig!! Wat een lieve papiertjes en een hele leuk plaatje. Dat heb je weer helemaal mooi opgelost en succes met de challenge!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  58. lol ja anita, die domme dingen gebeuren. En dan schrik je wel even. Hier deed ventje de voordeur dicht en alles ging uit, en met alles bedoel ik ook straatlampen, bij de buren, heel de wijk, boef donker. Dat is leuk! De zaklamp nemen en zoeken naar kaarsen, en ja na 5 min zoeken vind je ze dan, en dan .... gaat het licht terug aan :p
    Maar door je schrikken kan je misschien beter je super lieve beterschapskaart voor jezelf gebruiken :-)
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Een hele mooie kaart van lieve kleurtjes je afbeelding is ook erg leuk
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat heb je weer avontuur meegemaakt Anita, nou ik zou ook de schrik van m'n leven krijgen als dat hier gebeurt....
    maar je kaartje is wel heeel mooi geworden wat een lieffie, daar word je spontaan beter van.....
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik kan met voorstellen dat je je eigen een hoedje schrok, zou ik ook doen en aan mijn man heb ik ook niks in zo´n geval lol. Je kaartje is heel mooi geworden, zeker een opkikker voor degene die hem krijgt!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Nou, dat was schrikken gisteravond in huize Meijer, gelukkig staat je prachtige en schattige beterschapskaartje goed op de foto.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ik zou me ook kapot schrikken hoor Anita...zeker als je er alleen voor staat!
    Je kaartje is heel schattig geworden...ik heb pas ook dit plaatje in mijn handen gehad, maar toch niet gebruikt (als je morgen op mijn blog komt, begrijp je misschien beter waarover ik het heb).
    Fijne avond (zonder schrikmomenten).
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  64. jij maakt gekke dingen mee maar zoals je zegt dat kan in huize meyer. maar ik denk ook ergens anders hoor . Je kaartje is weer heel lief en zoet.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi Anita,

    Als er bij mij thuis een halogeen lampje kapot gaat springt de aardlek/stop er ook af. De eerste keer schrok ik ook maar nu weet ik als zo'n lampje kapot gaat dat ik dus even naar de meterkast moet wandelen en de aardlek weer om moet zetten.

    Wat een schattig afdrukje is dit, echt iets voor een beterschapkaartje. Als je dit kaartje krijgt kikker je daar zeker van op!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Oeioei Anita, lucky you :) al 67 reacties , toppie meis, tja kan me voorstellen dat je zo bijna ant tplafond hing haha, is nie leuk op moment zelf he maar je kaartje is weer helemaal top meis, zo schattig, zo lief. Heel veel succes met de challenge :)
    Lieve groetjes, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Anoniem19:53

    Het is ook echt een schat van een stempel. Lief kaartje! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat kun je toch heerlijk vertellen (zo voelt het tenminste) en wat laat je weer een super mooie kaart zien, helemaal geweldig!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een leuk kaartje, mooie layout en heerlijke kleurtjes!

    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een pracht zeg je kaart super mooi en lieve kleuren, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een prachtige kaart.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Anoniem20:39

    Wat een toepasselijk kaartje om iemand beterschap te wensen. Echt leuk gedaan weer.
    Alles nu weer rustig? Ik snap dat je je helemaal een hoedje schrok.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een droppie zeg, beeldschoon en zo cute....Aniet ga door, we hangen aan je kaarten lippen whahahah

    Warme groetjes en altijd bedankt voor je lieve reacties,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Jeetje Anita, ik zou me ook een hoedje schrikken hoor want ik ben daar ook geen grote held in! Je kaartje is weer heel leuk, hier moet je gewoon beter van worden!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Oei oei ja dat is zeker schrikken een knal en het stroom uit!Maar je hebt weer een prachtige kaart gemaakt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Ik hoop dat je weer wat bekomen bent van de schrik? Is goed voor je hart ,af en toe flink schrikken,hihi.Je nieuwe kaartje heeft er niet onder geleden,het is weer een dotje hoor Anita,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat is dat even schrikken, gedoe met stroom daar hou ik ook niet van....
    Je kaartje is prachtig geworden, een erg lief stempeltje!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  78. wat zul je geschrokken zijn; bij mij is ooit alleen het lampje kapot gesprongen en dat gaf al een flinke klap. Gelukkig is je kaartje weer even leuk als altijd. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Schitterende kaart . Leuke stempel en mooi kleuren. Met prachtige details.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Oh wat een schatje. Inderdaad een hele leuke stempel.
    Ben je al een beetje bijgekomen?
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Not sure if I commented on this one Anita but once again a wonderful card, so full of healing colours...xx

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Nou dat was wel even schrikken zeg, misschien een tip maar wij hebben op een vaste plaats een zaklamp staan voor dit soort gevalletjes in het donker.
    Je kaart is prachtig hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Je zal inderdaad flink geschrokken zijn. Hier valt de stroom ook elke keer uit als er een lamp bij mijn dochter op de kamer kapot gaat. (en ze gaan vaak kapot om een of andere reden) We zijn de stroom uitval dus gewend. haha. Je kaartje is prachtig wat een lief en schattig stempeltje! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat zal je geschrokken zijn zeg!! Dat het licht uit gaat dat overleef je wel. Maar als er ook nog een knal bij komt. Pffff dan schik je wel even.
    Je kaartje heeft er gelukkig niet onder geleden, die is weer helemaal te gek.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hihi. Zit hier weer te grijnzen achter m'n beeldscherm. Zie je al helemaal studeren in het donker!! Maar goed het neemt niet weg dat uiteindelijk je leuke kaart, toch op de foto staat!!

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hihihi Anita wat kun je toch heerlijk schrijven... Ik zou eens een kolom voor een blad gaan schrijven als ik jou was. Heerlijk de mensen zullen het verslinden *lol*

    Uiteraard heb je weer een prachtig kaartje gemaakt, ben altijd jalours op je prachtig kleur werk (en het feit dat je in één avond een kaartje af hebt)

    Liefs, Anreda

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Dat is k derdaad wel ff schrikken!
    Maar je kaart is weer leuk hoor!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Hoi hoi Anita,
    kan me voorstellen dat je je een hoedje schrikt...!!!!
    Gelukkig was het niet iets ernstigs...
    Je kaartje is weer helemaal geweldig!
    Groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Hallo,

    Wat een verhaal toch weer Anita, dat dit jouw toch weer overkomt!!!ha, ha.
    Maar het kaartje is weer een lieverd hoor!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Je zal inderdaad flink geschrokken zijn. Hier valt de stroom ook elke keer uit en We zijn de stroom uitval dus gewend. haha. Je kaartje is prachtig wat een lief en schattig stempeltje en heel mooi ingekleurd

    Liefs Manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  91. wat een schattig kaartje weer, zo lief dat zustertje.

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hoi Anita

    Wat een liefje is je kaartje met dit schattige afdrukje.
    En dat is schrikken zo'n knal en dan geen licht meer. Gelukkig had je het snel opgelost.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Hallo Anita,

    Wat een schrik zal dat geweest zijn zeg gelukkig is het allemaal goed gekomen.
    En je kaart is weer heel leuk en die stempel zo lief als je hier niet van op knap dan weet ik het niet ha ha .

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Jij maaakt ook nooit wat mee hè,je hebt wel een saai leven zo ,gna.gna,geintje hoor Aniet.Schrik me ook altijd te pletter als de aardlek uitslaat.Gebeurt altijd bij mij als mannetje niet thuis is.

    Wat een dotje weer je kaart heel leuk.

    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Anoniem05:58

    Hoi Anita wat een prachtig kaartje heb je weer gefreubeld.
    Leuk stempeltje en prachtig papier heb je gebruikt.
    En dan die stroom,je schrik je een hoedje hé.
    Ik had het laatst ook en je zit gelijk in het donker (haha) dat is zo vervelend.
    waarom nu niet overdag dan kan je zien wat je doet Maar ja dan zijn de lampjes niet aan hé (lol)

    Groetjes en tot je volgend kaartje maar weer en ben benieuwd wat je dan weer hebt beleefd.
    Want in huize Anita is het nooit saai.
    Liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  96. je hebt weer een prachtig kaartje gefreubeld meisje.
    en ja, je schrikt je dan een hoedje met zo iets.
    ben benieuwd naar je volgende werk want je kaartjes zijn super leuk en mooi altijd.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Hoi Anita

    Gelukkig dat die boem pas na je kaartje kwam. wat een liefje heb je ervan gemaakt.

    Ik heb weer genoten.


    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Dit is inderdaad een hele leuke beterschaps stempel, ben zelf ook op zoek, en je kaart is prachtig geworden, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Wat een leuke kaart heb je toch weer gemaakt, Anita, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Kan me goed voorstellen dat je je rotgeschrokken bent hoor, gelukkig was het maar een stop :-)
    Ondanks je schrik heb je een prachtige kaart gemaakt, heerlijk roze zoals jij ze graag maakt.

    Liefs
    Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Reactie nr. 105
    Komen je volgers voor de kaart of voor de feuilleton Anniet, wat kan jij verhalen schrijven zeg!
    Je kaartje is enig!
    Leuk dat je meedoet met onze challenge.
    Groetjes hennie ook DT EHI

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita