7 februari 2013

Aniet smelt weer eens!

Oh, oh, oh, hier smelt je toch van, zo lief dat cupidootje, ik vind het zo'n dotje, kijk die billetjes nou. Heb eigenlijk totaal niets met valentijn (nou ja als er rozen aan de deur worden gebracht of de postbode komt een kaartje brengen, dan zegt Aniet natuurlijk niet nee hoef ik niet neem maar weer mee terug), maar om er kaartjes voor te maken, oh wat hou ik er toch van. Merk gewoon dat ik met een glimlach op mijn koppie aan het plakken en knippen ben, dit is echt op en top ontspannen voor Aniet, puur genieten noemen ze dat. Heerlijk hoor. Heb trouwens nog een vraagje, ik kleur altijd met mijn flexmarkers en copics maar Aniet wil wel weer eens iets nieuws uitproberen voor de afwisseling. Nu zie ik bij velen van jullie dat er met distress markers en H2O twinklings (zo heet dat toch) wordt ingekleurd en ik vind me dat toch een partijtje mooi, maar wat ik me nu afvraag is dat heel erg moeilijk en kost het heel veel meer tijd om je plaatje in te kleuren. Want tja heb het al eens eerder toegegeven maar Aniet is een ietwat luie scrapkaartenmaakster, ik moet geen 3 dagen, wat zeg ik niet eens een hele dag, met een kaartje bezig zijn want ten eerste heb ik daar de tijd niet voor en ook het geduld niet. Een kaartje laten leggen en morgen weer verder gaan met die banaan dat werkt niet bij Aniet. Eenmaal bezig wil ik hem afhebben ook, erg toch eigenlijk. En oh ja op wat voor papier kleur je dan bijvoorbeeld in. Ik hoor het heel graag lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm, ben benieuwd, alle tips zijn welkom bij Aniet. Wil mijn lieve cupidootje mee laten doen bij de challenges van het Hobbyjournaal, Hobbyvision, Dutch Magnolia Lovers en de Ribbon Girls. Nick had trouwens van de week zo'n mooie uitspraak, zit Dani een pepermuntje te eten, kijkt hij met hele grote ogen Dani aan en zegt in zijn eigen taaltje: "Dani zit je nou je tand op te eten", nou geloof me je kon me wegdragen. Je had er natuurlijk bij moeten zijn want als ik het zo lees kan ik me voorstellen dat je denkt wat is daar nou lachen aan, maar op het moment daar was het te koddig voor woorden. Maar voordat ik weer door blijf ratelen hier mijn kaartje van vandaag met mijn lieve cupidootje


Welkom Karin en Ria (en eh Ria je hoeft je niet te schamen hoor, dacht ook al lang dat je volger was bij mij hahaha) op mijn blog. Helemaal leuk weer dat jullie volger zijn geworden. Wat heeft Aniet toch weer genoten van de heerlijke reacties op mijn hartenkaartje, wat was de glimlach weer goed aanwezig. En oh ja zal ik het nog bijna vergeten, hoe leuk is dat nu weer mijn kaartje met de klok heeft de derde plaats gehaald bij de Creatieve Zebra, helemaal te gek toch zegt een best wel trotse Aniet. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

84 opmerkingen:

  1. Ja, Anita, een echte valentijnskaart. Ik heb ook niets met Valentijn, maar ja.... kaartenmaaksters moeten van alle markten thuis zijn. Je cupido is weer prachtig ingekleurd. Ik gebruik zelf ook altijd Pro- en Flexmarkers, dus kan je niet adviseren.
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, je bent heerlijk op dreef, maar je hebt een lieve Valentijn op je kaart gemaakt. Kleuren heb ik geen ervaring mee, ik ben niet zo' N kleurder, ik het aquarel potloden en heb vorige week blender pennen besteld van SU. Dat kun je gebruiken met inkt kleuren, maar moet het nog proberen.
    Groetjes en een knuffel aan je zoon, ik geniet van je verhalen.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha die billen, ze zijn echt lief he!!! Wat laat je weer een geweldige mooie kaart zien, super leuke details erop verwerkt, prachtig!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita

    Ik heb ook niets met valentijn hoor ,maar die stempeltjes zijn allemaal wel heel schattig om te gebruiken toch ..
    Met kleuren kan ik je niet helpen kleur alleen met potloden en tja ik heb de distress inkt staan ,maar vind dat nog erg lastig en zou het eigenlijk weer eens moeten proberen .

    En je kaartje is weer super hoor leuk weer die kleine strikjes .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatje Anita, super geworden!! Kleuren met distress of Twinklings doe je op aquarelpapier. oersoonlijk vind ik het super om te doen, veel leuker dan mijn copics, ben er wel langer mee bezig, met potlood ook trouwens, denk al gauw een uurtje of 2 alleen om het afdrukje te kleuren.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je derde plaats, Anita. Altijd leuk toch. Je kaart van vandaag is so cute. Wat een scheetje, die cupido. Wat betreft het inkleuren heb je niets aan mij want ik kleur met derwent en heel soms met distressinkt. Maar je hebt zoveel volgers dat er vast nog wel advies komt. Je kaart is in ieder geval prachtig.

    groetjes van Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een beeldige kaart Anita, ik vind hem zo mooi een toppertje
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita, je kaartje is prachtig. Heerlijk die schattige billetjes! Ik heb alles in huis, zowel distress als twinkling H2O's. Een klant van mij heeft me geleerd hoe ik daarmee moet kleuren. Het is in het beging best lastig, de verhouding water, inkt en de manier waarop je je kwastje neer moet zetten op het papier. Het duurt wel wat langer en je hebt veel meet troep staat, zoals een bakje water en stukje keukenrol en dan natuurlijk je verschillende kleurtjes verf of inktpads. Ik vind het resultaat schitterend, maar Copics gaan een stuk sneller en geven minder rommel. Vandaar dat ik die snel pak. Maar mocht je een keer iets anders willen is het wel het proberen waard hoor. Succes!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een bjoetie weer Anita! Ik ben toch ook wel gauw een uurtje of 2 bezig met het inkleuren van een stempel met Distress inkt, dus even snel een kaartje maken is er niet bij :P.

    Hartstikke bedankt voor je mooie kaart, gisteren toen ik thuis kwam van het werk lag hij in de bus, hij is prachtig en staat mooi op de kast te pronken samen met de kaarten van Jolanda en Lenie.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat is 't ie leuk Anita!!
    Helemaal LOVE!
    Liefs, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,
    'je kaartje is weer een schatje,lief Cupidootje,wat een mooi poederrose papier..super..en natuurlijk de roosjes...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb ook helemaal niks met valentijn. Maar als ik die billen zie van cupidoo sla ik in één slag om. Hoe lang zal ik moeten trainen om ooit zulke billen te ....
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke kaart Anita. Lief stempelafdrukje. Erg mooi gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een schitterend kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heeel lief romantisch kaartje Anita en ja heel schattig dat cupido Tildaatje zo mooi en perfect ingekleurd....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem16:15

    Weer in mooie kaart Anita! Lekker romantisch....
    Mijn cupido is in staat Valentijnsdag te vergeten....en heb er zelf ook niet zoveel mee al zou ik soms willen dat het anders was!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita
    Als ik naar je cupidootje kijk in die blote billen,krijg ik het nog kouder als dat ik het al heb, ik kan vandaag niet warm worden, het zal wel van de pijn zijn denk ik.
    Je hebt een super kaart gemaakt en inderdaad smelt je ervan, mooi papier met te gek gave kleuren.
    Gefeliciteerd met je derde plaats, dar doe je het toch ook een beetje voor.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem16:26

    Je cupido is schitterend en de kaart is een beauty,mooi roze.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita,
    Je kaartje is echt super mooi, lekker romantisch en dat cupidootje met die blote billetjes is helemaal super. Ook je vorige kaartjes weer even bekeken en allemaal schitterend en wat ga je snel zeg!
    Groetjes Jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een super lief en mooi kaartje Anita!! Echt heel mooi gedaan!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke kaart Anita,ik ben al een hele tijd volger hoor,maar ik had mij eens per ongeluk afgemeld,dom he.
    Ik heb toevallig vanmiddag wat potjes besteld van dat H20 twinkeling,je kan filmpjes vinden op youtube.
    Het gaat op aquarelpapier.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi Anita, ja meis of je wilt of niet, je valt gewoon weer in de prijzen, van harte gefeliciteerd, wat een erkenning weer voor jou, van harte verdiend. Ook dit kaartje is weer een snoepie hoor, zal ook vast weer hoge ogen gooien. Even naar je vraag over andere kleurtechnieken, zelf kleur ik ook met de flexmarkers of met potloden, op de vorige beurs heb ik ook een aantal potjes H2o gekocht, even mee aan het stoeien geweest, vond het mooi maar best wel moeilijk, op youtube gekeken en nog een keer tijdens een andere beurs laten informeren, maar wat ik nu doe is af en toe een beetje gebruiken als aanvulling bij een stempeltje, maar volgens mij kan je net zo goed stickels in kleurtjes gebruiken en dan die Faber castel potloden (zijn wel erg prijzig, heb ze zelf niet hoor) maar daar schijnt wax in te zitten dus de kleuren zijn feller, nou meis, ga maar eens lekker nadenken, ik wens je weer veel succes bij de challenges en tot de volgende keer, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ohhh wat is ie weer prachti Anita.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gefeliciteerd is toch leuk om in de top 3 te staan.
    En deze kaart ziet er weer geweldig uit Aniet.
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Nou hij is echt om te smelten hoor Anita, wat een prachtig zwijmelkaartje is dit! Prachtige kleuren, mooie details, helemaal top!! En helaas ben ik totaal niet bekend met kleuren van stempels en wat jij vraagt, het is voor mij acadabra. Maar er zijn vast wel bloggers die het je vandaag kunnen vertellen, succes en we horen wel wat je gaat doen! En wat leuk dat je weer in de prijsjes bent gevallen, super voor je!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nou ik ben ook bijna verdampt hier wat een schatje is dit weer Anita!
    Ik kleur met van alles en ook nog door elkaar, topics, derwent, gewone kleurpotloden ,stiften enz meestal gebruik ik kaartjes van de hema om op te stempelen en te kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Schitterende kaart Anita!
    Groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Oooh weer zo mooi Anita.
    Wat een lief plaatje en een prachtige kaart mee gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat een schatje en ja die billetjes, zo leuk! groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Whaw, die grote bloem! Wat een mooie kaart! En dat Cupidootje is inderdaad echt wel schattig!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Het is inderdaad een lieverdje!
    En weer een mooie kaart geworden.
    Ik kleur mijn plaatjes in met distress ink en een waterpenseel.
    Het mooiste is op aquarelpapier. Doe een lik inkt op mijn sheet die ik ook voor de heattool gebruik, kan ook op teflon ovenbeschermer.
    Ik vind het sneller gaan dan met potloden.Wil je meer weten dan hoor ik dit graag van je. Groetjes Hilda
    Succes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. een hele leuke,schattige kaart gemaakt met die afdrukje.
    ik haal papier bij een hobbywinkel vandaan, postkaarten waarmee je met derwent kan kleuren.
    en ik gebruik aquarelpapier voor aquarelpotloden. volgens mij heb je met copics andere papier nodig, wat dat,is weet ik niet. en daarmee kun je ook met inkt werken. geloof ik.
    maar ik ben daar helemaal niet bekend mee.
    veel succes.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ach wat een scheetje is dit, Anita.
    Van kleuren heb ik geen verstand, doe dat zelf helemaal niet.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Dit stempeltje is echt een schatje
    je hebt er een prachtig kaartje mee gemaakt
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Anoniem18:39

    Wie kan deze stempel nu weerstaan? Je kaart is weer super. Ik ben net begonnen met Flexmarkers te kleuren, kan je helaas niet helpen met je vraag. Fijne avond! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi,
    Wat een mooie kaart. Ziet er prachtig uit. Ik kleurde altijd met Copics, maar ben eerst aan Distress begonnen, sinds kort aan twinkling H2OHet kleuren van een afdrukje vraagt wel iets meer tijd, maar is wel snel droog en in principe nog dezelfde dag te gebruiken. De effecten kun je met Distress makkelijker maken dan met stiften.
    Succes met je keuze.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita

    Je cupido is te gek.Ben er al voor gevallen toen die uit ging komen maar heb hem niet,snik,te duur voor een enkele keertje .Ook de kleuren zijn geweldig.
    Als ik snel wil zijn gebruik ik de copics het mooiste op dcp papier en dus niet de hemakaarten zoals zoveel zeggen. Je weet dat ik les van Gretha heb gehad en voor de distress heb je cotmanpapier 190 gr. nodig water .een waterbrusch of penseeltjes,keukenpapier en ik doe dus wat inkt op een acrylblok,met het penseel eerst een streepje op een rest proberen om te kijken of het niet te nat of te droog is en ja je moet de penseel op een bepaalde manier vasthouden.Fus heel veel geduld en eigenlijk is mijn advies dan eerst een les nemen ergens anders is het zonde van je geld. Ik heb ook via u tube gekleurd maar dat was dus helemaal fout.Morgen komt mijn inkt wat ik miste en dan kan ik echt goed aan de gang.Je hebt dus best veel troep maar ja het is wel mooi. Potloden wijkt niet zo heel veel af ,maar is wel een manier om ook te proberen zonder al teveel gekluns.Hoop dat je hier wat mee kunt en anders mail je me gewoon.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi hoi Anita,
    mooi kaartje en wat een grappig lief cupidootje!
    Mooi ingekleurd!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Het is een scheetje Anita,ben verliefd op die billekes,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een ontzettend lief cupidootje en inderdaad die blote billetjes zijn om te kussen.
    Groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oh Aniet wat een lieverd heb je weer gemaakt,jij zit echt nooit stil hè?
    Ja dit stempeltje is weer en toppertje,heb je de nieuwe voor pasen alweer gezien,kan niet wachten tot ik ze weer in mijn bezit heb.

    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem19:23

    Wowww, wat een supermooie kaart zeg, prachtige kleuren, schitterende details !!
    Zelf kleur ik niet Aniet dus kan je helaas niet helpen.

    Fijne avond Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. geweldig kaartje weer Anita....heerlijk, die blote billetjes...proficiat met je Top 3 plekkie...terecht verdiend!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een leuk kaartje en wat is die stempel leuk zeg, mooie kleuren heb je gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtig kaartje Aniet, met die lieve cupido erop. Ik kleur met copics en soms met derwent kleurpotloden, maar zo te lezen heb je al heel veel advies gekregen.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Het is weer een heel mooi kaartje lief het afdrukje met zijn blote billetjes.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Dit is idd een schatje!
    Je kaart is weer goed geslaagd!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita,
    Prachtig kaartje heb je gemaakt en tja ... dat stempeltje is natuurlijk té lief! Mooie kleurencombi bruin met oud-roze! Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision, veel succes. Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik vind die blote billetjes ook geweldig! En over je kleurkeuze, is natuurlijk heel persoonlijk. Maar ik merk dat ik mijn Distress Markers er nog niet vaak genoeg bij pak, omdat je ook met water en penseel moet gaan kleuren. Erg tijdrovend en als ik jou begrijp is dat niet geheel de bedoeling. Je moet er ook wel goed papier voor hebben, gezien het werken met water. Ik zie bij veel mensen ook Spectrum Noir, misschien is dat nog wat? Succes met uitzoeken, er is zoveel keuze! Ik had gezien inderdaad dat je in de top 3 staat, gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ha Aniet,
    hij is weer leuk! Bijzondere kleur heb je gebruikt!! Erg origineel!
    En ach wat lachen van Nick. Tuurlijk is het leuker als je er bij bent, maar zo aan de andere kant van het beeldscherm vind ik het echt heel grappig!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hij is weer helemaal TOP ! Wat een schattige billetjes (wáár kijk ik naar ?!) *lol*

    Je bent zo goed met het inkleuren, fantastisch...

    Groetjes, Anreda

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hij is werkelijk weer schitterend, Aniet.
    Inderdaad om bij weg te smelten.
    Ik kleur ook meestal met Copics of Flexmarkers en een hele enkele keer met Bruynzeel waterpotloden.
    Maar ik ben daar niet zo weg van. Kost teveel tijd. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Het is weer erg mooi Aniet en ja er zijn zoveel keuzes die je moet maken met kaarten maken IK ga morgen naar cursus beginners copi 's kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  54. wat een super lief en schattige kaart Anita.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een super schattig kaartje, Anita, zo lief die cupido! En natuurlijk gefeliciteerd met je top 3 notering, toppie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. geweldig weer ook mooie kleuren liefs janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik maak altijd wel "Valentijn"kaarten en die stuur ik naar mijn broers en zussen op hun trouwdag.
    Ik kleur niet veel, maar als ik het doe is het met mijn Prisma potloden. Daar houd ik het bij.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ha Anita,
    Wat een lief ,leuk kaartje je cupidootje.

    groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een mooie kleurencombi! Weer eens wat anders dan rood. Leuk hoor die mooie bloemen erbij. Gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Dat blote billen kereltje staat daar mooi te pronken. Mooi ingekleurd. Ben zo blij dat ik dit afdrukje gekregen heb in mijn gewonnen candy. Je kaartje is weer super, met heel mooie bloemen. Dan wat het inkleuren betreft heb ik binnenkort les van Gretha Bakker (http://grethabakker.blogspot.be/). Wat inkleuren met distress en H2O betreft is zij wel één van de betere en iedereen die er les van had is zeer lovend over haar. Maar zoals je zelf ook wel weet is afwijken van je vaste patroon heel tijdrovend, vooral in het begin.
    Nog lieve groeten.

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Een echt schatje Anita! En ik ben zoals jij, het moet af want laten liggen en de volgende dag verder doen, lukt ook niet bij mij. Dan zie ik weer dingen die ik wil veranderen en meestal belandt het dan in de papiermand!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Mijn DT maatje Arjette kleurt ook met Copics en op ons DTdagje van 't Scraphuis (waar de hele maand februari een hele mooie aanbieding loopt van 6 potjes voor € 10,00 en anders zijn ze € 1,95 per stik)gingen we inkleuren met Twinkling H2O en ze was helemaal om!! Tuurlijk kost het in het begin meer tijd maar eenmaal onder de knie, nou dat kun je zelf invullen toch?! Je hebt dan ook een waterpenseel nodig en aquarelpapier. Ik geef ook workshops inkleuren met Twinkling H2O's. Ik weet niet waar je woont, maar anders wil ik het je wel leren hoor!! Afijn ik hoor het wel als je nog meer info wilt. En deze kaart zowel als die van je vorige post is zoooooooooooooooo mooi!!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een fantastisch mooi kaartje weer Aniet, gefeliciteerd met je derde plaats bij de creatieve zebra, was ook zo'n beauty
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Nou Anita Ik hoef niet meer te antwoorden op je vraag wat inkleuren betreft .die ik gebruik staan er geen van alle bij ,maar ik heb ze bij Elke gehaald en die moet je ook met een kwastje en water doen ,het is iets meer werk maar als je het goed doet best mooi.Kijk maar bij Christine of Elke ,die kunnen er wat van .
    oh en je kaartje is heel mooi zou ik bijna vergeten.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Een hele mooie kaart en Valentijn is een schatje!! Je hebt al veel tips over het inkleuren gekregen lees ik en ik kan niets hieraan toevoegen. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Je kaart is schitterend. Mooie lieve kleuren en een schat van een plaatje.
    Ik vind met h20 twinkeling werken heerlijk. Maar ik heb geen vergelijk. Ik heb niet met Copics gewerkt of iets anders
    Ik koop h2o twinkeling vaak op de beurs. Bij T scraphuis. Ik heb het ook een keer per post gedaan.Ging ook heel goed.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  67. wat een lief kaartje Anita!

    groetjes Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Heel lief kaartje.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een prachtig kaartje erg lief, kleur zelf alleen met potloden van Derwent en faber castell. Vind dit erg fijn werken.
    Kan je niet verder helpen met advies hierover.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Haha, ik kan me goed indenkne dat je krom lag, Nick zegt natuurlijk alles wat hij ziet voor er bij na de denken en dan is zo'n uitspraak heel logisch ;)
    Je kaart.......meis wat is hij mooi. Ik heb dit afdrukje ook en vind het toch zo'n schatje. Je hebt er echt iets moois van gemaakt, mooi ingekleurd en schitterend papier gebruikt. Ik kleur zelf in met Faber Castelpotloden dus kan je helaas niet helpen.
    Wat leuk dat je kaartje weer gewonnen hebt, helemaal top.
    Ik wens je een heel fijn weekend, hier gaat in Brabant vanavond de Carnaval beginnen, nou, ik maak liever kaartjes hoor hihi:)
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Prachtige kaart en heel mooi afdrukje.
    Je kaart zal vandaag wel binnenkomen.
    De post is tegenwoordig niet zo snel meer.
    Alvast een fijn weekend.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Anoniem10:38

    Hoi Anita, met een goed merk aquarelpotloden zoals Faber Castell krijg je een heel mooi donker/licht resultaat. Het mooiste is op aquarelpapier (Cotman 190gr bijv.). Je hoeft ook niet veel water te gebruiken, dus is je stempel ook zo weer te gebruiken om je kaart helemaal af te maken.
    Groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een super lief kaartje weer Anita, het is ook zo'n lief afdrukje :) Prachtig ingekleurd ook hoor !

    liefs Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hoi Aniet, wat een lieve kaart!! Prachtig ingekleurd en wat een mooie kleuren! Ik kan je niet helpen aan tips, heb zelf alleen flex/copic maar ik zie graag je nieuwe resultaten op je blog verschijnen. En wat is Nick toch een grappig manneke!
    Lieve groetjes en een fijn weekend, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  75. mooie kaart.
    Ik heb derwents (dit kleurt lichte kleuren)
    Sinds kort werk in ook met navulling flesjes distress inkt. Dit kleuren duurt niet langer dan met potloden. Voordeel is dat als je buiten de lijntjes komt het nog snel kunt weg halen.
    Heb al verschillende merken aquarelpapier gebruikt, maar montval bevalt mij op dit moment het beste.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hoi Anita,
    Prachtige kaart heb je weer neergezet! En die cupido is idd helemaal geweldig. Zelf heb ik ook niks met valentijn en maak er ook niet vaak een kaart voor omdat die toch niet gebruikt gaat worden dan.
    Dan het kleuren. Ik kleur het liefste met m'n copics. Heb ook derwent, distress en aqua markers, maar pak toch het liefste m'n copics. Weet dat je voor disstres en aquamarkers ook wat dikker papier nodig hebt(aquarel-papier) maar ook dat handigt mij niet.
    Hoop dat jij er meer mee kunt.
    Fijne avond en lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Kan me voorstellen dat je met a big smile met het kaartje bezig bent geweest Anita haha en inderdaad zo'n lief cupidootje en dan die zachte kleurtjes, een winnertje, gefeliciteerd trouwens met de vorige challenge :), als ik jou verhaaltjes lees dan zit ik hier ook altijd met de brede glimlach en de uitspraak van Nick toen ik die las was ik toch ook een beetje geluidjes aan het maken haha :)
    Een heel fijn weekend en succes met de challenges
    Liefs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Het is weer een schitterend kaartje geworden Aniet en trouwens gefeliciteerd met je andere kaartje Toppie. Helaas weet ik niet veel van H2O heb het is uitgeprobeerd op een hobby beurs en ja heb je tijd voor een hobby beurs zou ik zeggen probeer het daar is uit ik hou het bij me copics

    Liefs en groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoi Anita,
    Dit is inderdaad weer een schattige stempel van Magnolia, wat heb je er weer een schattige kaart van gemaakt. Weer heel schattig. Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  80. och wat een lief kaartje
    ben ook niet zo valentijns mens
    maar wel altijd leuk om zo iets te maken toch
    liefs marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hello Anita, I saw you on Karins blog and wanted to look at your beautiful cards. This one is so cute, little Tilda cupid....love what I have seen so have joined as a new member...love aussie aNNie
    http://annieforeva.blogspot.com.au

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een schatje is dit, heb je heel leuk verwerkt mooie kleurenkombinatie ook....een plaatje is het weer Anita.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Een prachtig blote billenkaartje! Wat een lief stempeltje.
    Wat inkleuren betreft, ik heb een groot deel van mijn copics verkocht, ben meer liefhebber van distressinkt en distressmarkers, hiervan heb ik een paar en een paar refills omdat dit nog meer pigment heeft. Ook heb ik inmiddels wat kleurtjes twinkling H2O (regelmatig een aanbieding bij 't scraphuis!!!) Maar voor alles geldt oefenen, oefenen, oefenen en filmpjes bekijken. Ik ben ook nog lang niet tevreden over mijn resultaten maar dat komt vanzelf. En je kleurt op aquarelpapier, het mooiste is dan Terschelling 300 gr glad. Succes en ik zie je kleursels wel voorbij komen ;-)

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita