13 januari 2013

Wat is dat toch eigenlijk raar!

Ik zag bij Nadia Challenge Blog de opdracht om een witte kaart te maken met een gekleurde stempel, en ik vind me dat toch altijd mooi om te zien, het geeft zo'n chique effect, echt van die kaartjes waar je zo lekker bij weg kan zwijmelen, heerlijk. Maar wat is dat toch eigenlijk raar, je hoeft in principe alleen maar wit papier te pakken, je hoeft geen kleuren bij elkaar te zoeken (scheelt toch een heleboel werk nietwaar), je pakt een paar stansen die je mooi vindt en draaien maar, de stempel kan je inkleuren hoe je maar wil al gebruik je pimpelpaars, groen, geel, rood, roze, blauw door elkaar heen, maakt totaal niet uit want bij wit past werkelijk alles en toch het blijft zo pittig om een witte kaart te maken. Werkelijk ik heb er uren over gedaan om het onderstaande kaartje te maken en nou niet bepaald omdat die zo ontzettend ingewikkeld in elkaar gezet is, want zoals jullie weten maakt Aniet helemaal geen ingewikkelde kaartjes. Maar het zal ik zus of zal ik zo-gehalte, waar plak ik die en waar plak ik die ander-gehalte, dat was bij Aniet gisteravond weer goed aanwezig, kijk en dat maakt het volgens mij zo pittig, volgens mij ga je er teveel bij nadenken, ja roep ook maar wat, ach ja wat kan een mens het zichzelf toch eigenlijk ook moeilijk maken. Maar normaal gesproken doe ik er toch echt wel iets korter over om een kaartje te maken. Is toch raar eigenlijk hé, hebben jullie dat nou ook, of ligt dat weer aan Aniet haarzelve. Je zal toch zeggen dat het kippekak moet zijn, een beetje schuiven en plakken maar en je hebt een witte kaart met gekleurde stempel, nou in de praktijk vind ik het toch absoluut geen kippekak. Maar het gevoel als je dan klaar bent, en je toch best wel tevreden naar je kaartje zit te kijken, want Aniet zet het kaartje dan altijd neer en telkens eventjes kijken, ja ja ik geef het toe dat doe ik altijd, dat geeft je toch mooi maar weer een heerlijk tevreden gevoel. Zo dat heb ik toch maar weer eventjes gedaan, hoe pittig het ook was, gaat er dan door mijn koppie heen. Zo en nu ga ik eventjes lekker beginnen met mijn dagelijkse blogrondje, mams op de laptop en Nick op de computer (ja ja meneertje pikt die de laatste tijd wel erg vaak in en ik heb al zo een hekel aan onze laptop grrr) die zit Samson en Gert te kijken op Youtube en zijn we allebei lekker bezig op zo'n fijne zondag. Hij ligt in een deuk om de filmpjes en ik ga weer volop genieten van al het moois wat jullie weer hebben gemaakt, heerlijk hoor.
 
 
Welkom Nicole op mijn blog, wat leuk dat je ook volger bent geworden, helemaal gezellig. Bedankt weer lieve bloggertjes voor de leuke reacties op mijn kerstkaartje van gisteren, het was weer op en top genieten hier. Heerlijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

88 opmerkingen:

  1. Het kaartje is je gepuzzel weer helemaal waard Anita, ik vind het een prachtig geheel zo!!!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kaarten die het makkelijkste lijken, die zijn uiteindelijk degene waar het meeste tijd in gaat zitten haha. Typisch is dat he. Maar hij is weer mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoi anita
    je kaart ziet er hartstikke gaaf uit want zo word wel je gekleurde plaatje een blikvanger tussen al dat mooie stijlvolle wit!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi wit kaartje hoor Anita en die lieve stempel er midden in staat helemaal top !!
    Mijn complimenten voor je en veel plezier bij de challenge van Nadia .
    Groetjess van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita,
    Het is echt een schattig kaartje, het stempeltje is een lieffie..echt alles helemaal mooi alleen..jammer..dat de grote mal niet geembossed is..sorry..dat miste ik...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een chique kaart. Ik weet niet of ik dat ga doen deze keer, want ik vind het ook altijd erg moeilijk om een witte kaart te maken. Ben meer van de kleurtjes. Anderzijds is het dan natuurlijk wel een echte uitdaging. Ik zal zien hoe ver ik kom hahaha, heb nog enkele "verplichte" kaartjes op het programma staan.
    Je meisje is weer prachtig ingekleurd !
    Fijne zondag nog en lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart. En zelfs bij wit heb je soms dat je de kleuren niet bij elkaar vind passen. Wit is echt niet alleen wit. Hahaha...
    En wat een gave stempel heb je weer super mooi ingekleurd.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart Anita het lijkt mij ook niet zo eenvoudig hoor,je hebt zoveel soorten wit,
    Maar dit is een toppertje,leuke stempel trouwens.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tegen dat probleem loop ik altijd aan als ik een challenge ga doen want dan moet ik 'verplicht' iets doen en dat is voor mij funest voor de inspiratie. Ik vind dat je er knap bent uitgekomen hoor, je kaartje is hartstikke leuk.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En het is je weer gelukt, wat een sjiek kaartje. Je hebt soms iets dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar na al dat zwoegen is het resultaat er ook naar.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem16:22

    Die afbeelding is schattig!!! Mooie kaart. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Aaaaah, wat een ontzettend schattig kaartje is dit geworden, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een schitterende kaart Aniet, het valt toch niet altijd mee om een witte kaart te maken maar het is je goed gelukt met nog een mooie ingekleurd stempeltje...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik begin er niet aan, maar net als jij, ik vind ze altijd super stijlvol. Die van jou is supers geslaagd zeg, ik ben er helemaal weg van!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. O meid je kaart is prachtig zo met wit en mooi gekleurd stempeltje er bij

    echt een plaatje heb wel eens een witte kaart gemaakt zonder stempel maar is wel raar werken maar geeft mooi resultaat

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita, wat is je kaart prachtig geworden en
    wat een leuke stempel heb je gebruik hiervoor
    een toppertje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuke mallen heb je gebruikt op deze kaart Anita. Heel mooi gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een hele witte is prachtig en inderdaad een hele uitdaging maar je hebt er een super kaart van gemaakt Anita! Ik heb het nog steeds niet geprobeerd terwijl ik het zo mooi vind, wie weet???

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hey Anita,
    Wat heb je weer een schattig kaartje gemaakt zeg. Zo een leuk stempeltje ook, super.
    Kom ook nog eventjes op mijn blog langs Anita.... want ik geen een verrassings Candy weg, de moeite waar om eventjes te kijken. Hoop dat je mee doet. Uiteraard mogen ook andere meedoen :).

    Fijne zondag nog,
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita

    Ik vind een witte kaart met alleen een gekleurde stempel vreselijk moeilijk en doe er ontzettend lang over totdat het uiteindelijk wat is.
    Die van jou is wel mooi geworden .ha,ha dat heb ik dus altijd bij anderen denk ik wow wat sjiek zo in het wit behalve bij mij dus.
    Doe het ook bijna niet meer.

    Nog een fijne zondag.
    Gr.Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. ooooooh, hier is wel eventjes over nagedacht hihi, wat een gave kaart is dit geworden Anita, maarja, je bent zo gewend aan overal de juiste kleur bijzoeken en een beetje van dit en een beetje van dat en dat hoeft nu niet, tja, effe wenne he?je hebt gelukkig toch nog een klein beetje roze kunnen gebruiken zie ik, meis, hij is weer fijn, geniet nog maar lekker even na hoor van je beauty kaartje, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dat heb je toch hartstikke mooi gedaan Anita. Heel mooie kaart!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik vind een hele witte kaart altijd heel sjiek dus ook die van jou,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik ken het hoor, vind het ook altijd lastig zo'n hele witte kaart. dacht in eerste instantie ook, dat doe ik even. Nou...mooi niet dus, LOL.
    Je kaart is echter wel weer helmaal super meis, toppie
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat makkelijk lijkt blijkt toch nog moeilijk te zijn maar je hebt een prachtige kaart gemaakt heel mooi zo in het wit lief afdrukje heb je gebruikt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ik zou het niet voor mekaar krijgen , helemaal in het wit. Maar jij bent daar geweldig in geslaagd. Het is ook een mooi wit papier, beetje parelmoer lijkt me. Het is in ieder geval een super mooie kaart en de stempel is ook mooi ingekleurd.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Het is een leuk kaartje geworden.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een beeldschone kaart Anita, Mooi hoor zo'n witte kaart. Je stempel is ook erg mooi.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een schitterende kaart!
    Wit is ook erg mooi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een witte kaart maken is idd niet zo makkelijk!
    Jij hebt er een mooi exemplaar van gemaakt!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een Prachtige witte kaart,nu komt de stempel geweldig mooi over echt een blikvanger!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig Anita zo mooi gemaakt,het lijkt inderdaad gemakkelijk maar ik weet ook dat het best moeilijk is maar die van jouw is goed gelukt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ha jij zegt nu wel lekker makkelijk alleen wit nou Jolanda moet wel gelijke wit hebben anders vind ik het nog geen eens mooi, maar het is wel een leuk idee zo en jouw kaartje vind ik weer helemaal TOPPIE geworden.

    Liefs Jolanda

    ps je andere kaartjes zien er ook weer zo geweldig uit meis

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mijn dochter wou ook meedoen met het thema wit, ik dacht bij mezelf dat lijkt me niets, maar ze heeft een prachtige kaart gemaakt, maar die van jou vind ook beeldschoon.
    groetjes
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Je witte kaart met alleen een gekleurde stempel brengt een grote lach op mijn gezicht, wat een gave stempel heb je gebruikt Anita. het is een prachtige kaart.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ja hoor ik zit ook vaak te puzzelen en te
    draaien en te bedenken hoe ik een kaartje op ga
    maken, helemaal in het wit, maar mij is het van
    de week toch ook gelukt.
    En jouw wijffie staat ook weer vrolijk in het
    midden te schitteren in haar blauwe jurkje, het
    is je gelukt hoor.
    Je blogpost van gisteren ook meteen zitten lezen,
    die had ik gisteren gemist, hoe zou dat nou
    komen, maar ook erg leuk dat kaartje en leuk
    geschreven weer.
    Nou ik heb je inmiddels ook weer op mijn blog
    voorbij zien komen, wederom jij ook weer
    bedankt voor je lieve berichtje ! :)

    Een gezellige zondagavond nog, Erica xox

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anoniem18:48

    Supers is je kaart Anita heel mooi zo in het wit en de digi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hij is helemaal super geworden, heel erg mooi dat de stempel er zo uitspringt!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mooie kaart weer Anita en helemaal wit met dan wel een gekleurde stempel is hartstikke moeilijk hoor. Ik herken het helemaal, ik zit te kleuren, stansjes te draaien en noem maar op en het wil maar niet. Dan weer stansje zo, weer een andere, nee toch maar die. Pfff......tja de ene kaart lukt soms direct en de andere duurt uren. Ik leg dan vaak de ene kaart weg en begin gewoon aan iets nieuws. Soms heb ik zo wel 5 kaarten liggen waar ik mee bezig ben en in mijn hoofd tijdens het werken of strijken of wat dan ook ben ik maar aan het bedenken wat ik ermee moet.....zucht. Hoezo maakt een mens het zich moeilijk? Het is een hobby en dat MOET leuk zijn hihi.......en uiteindelijk komt het ook nog eens allemaal goed. Soms....maar dat is echt heel soms hoor, lukt het me niet en gooi ik gewoon alles in de prullebak (uiteraard wel de bruikbare spullen eraf geplukt want we blijven zuinige Hollanders........lol.)
    Fijne zondag, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Nou Anita, het resultaat mag er zijn hoor! Ik vind het meisje ook zo lief, nooit eerder gezien dit afdrukje. Ik vond het ook zo moeilijk om een witte kaart te maken. Steeds maar weer zoekn wat er nog bij kon en toch maar weer schuiven. En als hij dan af is is het wel heel gaaf zo met dat wit. Wat grappig dat Nick zo'n plezier heeft achter de computer. Heerlijk toch?
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik vind hem super je witte kaart .Prachtig ingekleurd .
    en tja toch was ik met mijn witte kaart ook wel even zoet hoor ik had wit papier en wit maar dat was dan weer net vies wit ..
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem19:22

    Ik vind 'm prachtig Anita!
    En ondanks de witte kaart toch je favoriete kleuren kunnen gebruiken.
    Ik zit ook vaak uren te schuiven met papiertjes, stansen etc hoor.
    Enne, bedankt voor je enthousiaste reacties op mijn kaarten.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Het resultaat van al dat schuiven en puzellen met de witte papiertjes is werkelijk schitterend. Het ingekleurd afdrukje steekt er mooi bij af. Zelf vind ik het heel moeilijk om een wit kaartje te maken, dus petje af voor jou.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtige kaart.
    Bedankt voor het meedoen bij Nadia’s challenge.

    Groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  45. ook al vindt je een witte kaart moeilijk je hebt er toch wat moois van gemaakt.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  46. En dan heb je ook nog wit en wit wat niet matched. Haha ik ben denk ik met dezelfde opdracht bezig geweest, alleen mijne ligt nog op zolder. Ach zo blijft het spannend kaartjes maken.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Het is je toch weer gelukt om er een prachtig kaartje van te maken Anita! Heel mooi!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo Anita,

    Ja het lijkt zo makkelijk een kaart in het wit ik heb het ook eens geprobeerd maar vond het niks ha ha ha.
    Maar jij heb er een prachtige kaart van weten te maken met een super leuke stempel.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Het is je toch weer gelukt hoor.
    Ik heb dat ook wel eens hoor ..... zal ik hier ..... of zal ik daar.....
    Heel herkenbaar
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Anita,
    Wat ben jij enorm productief op dit moment. Ik kan al je mooie creaties niet bijhouden. Het ene kaartjes is nog mooier dan de andere. Het verhaal over je witte kaartje dat kan ik me helemaal voorstellen. Ik durf er niet eens aan te beginnen, het lijkt zo makkelijk maar ook jij vertelt weer hoe moeilijk het eigenlijk is. Ik moet wel bekennnen dat ik jouw kaart wel super vind hoor. Heel mooi gemaakt. Dus al die uurtjes die er in zitten zijn het echt wel waard.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het lijkt me super moeilijk, zo'n witte kaart. Omdat alles heel precies komt. Ik begin er (voorlopig) nog niet aan!
    Die van jou is heel leuk geworden, mijn complimenten!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hai Anita,

    Je kaart is ondanks je gepuzzel erg mooi geworden. Hij heeft een erg chique uitstraling!
    Dank ook voor je lieve complimenten elke keer!

    Creatieve groetjes van Aly

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik ben het met je eens dat het raar is als je begint maar het resultaat is toch geweldig of niet? Je stempel komt erg mooi uit! Super....en het scheelt idd een hoop tijd met papier uitzoeken!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ken het gevoel. Die witte kaarten lijken zo makkelijk, maar zijn het totaal niet. Je kaart is in elk geval erg geslaagd, heel mooi.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Oh Anita, wat herkenbaar, je denkt inderdaad makkelijker kan niet, maar niets is ipminder waar, wat een gepuzzel levert zo'n witte kaart op. Maar ik moet zeggen jouw exemplaar is goed gelukt, het is een prachtige kaart geworden. Dus missie geslaagd!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ik begrijp ook precies wat je bedoelt hoor Aniet.......ik blijf dan ook steeds denken is ie wel af zo????? Hahaha maar....je hebt er een regelrechte bjoetie van gemaakt hoor dus.....geen zorgen meer de volgende keer want ik weet zéker dat je dit nog eens gaat doen.....het resultaat is immers supers!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Het resultaat mag er zijn Anita, prachtig met dat witte papier met een zijdeglans.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik vind je kaart schitterend. Je papiet vind ik schitterend een beetje parelmoer.Ik heb het ook met een witte kaart. Ik vind het een stuk moeilijker.Om er wat leuks van te maken dan een gekleurde kaart met design papier.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Als ik eerlijk bent vind ik jouw witte kaart mooier dan de mijne. :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Een super mooie witte kaart!! Prachtige details!! Het is mij nog steeds niet gelukt om een witte kaart te maken, ik vind het zo moeilijk dus ik snap helemaal wat je bedoelt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Prachtig met het wit!! Een heel mooie uitvoering Anita!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hij is geweldig goed gelukt hoor Anita,ik vindt het altijd heel mooi bij andere mensen en idd als ik het zelf probeer ben ik nooit tevreden,het lijkt dan net of een klein kind aan het plakken is gegaan.lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Jij hebt het toch maar weer voor mekaar
    En je kaart is prachtiggggg
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hoi Aniet, het lijkt inderdaad zo simpel, maar ook ik heb er lang over gedaan voor ik mijn kaartje gemaakt had (en als DT-lid had ik natuurlijk iets meer tijd om te denken hierover). Het blijft lastig, maar jij hebt er een beauty van gemaakt. Leuk hoor dat je meedoet aan de challenge bij Nadia. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  65. ha Aniet,
    ik heb precies het zelfde!! Op mijn tafel ligt wat materiaal voor een witte kaart en het ligt er al een week en ik krijg het niet voor elkaar!! Wat een ramp zeg!
    Nou, jouw kaart is in elk geval super mooi gewordend en je hebt zeker eer van je werk!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een mooie kaart en ik heb zelf ook veel moeite om een witte kaart te maken, weet ook niet of het nog gaat lukken .
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ziet er weer prachtig uit, jouw witte creatie.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hij is keigaaf Anita.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Waar maak jij je nou zo druk om hij is heel mooi mooie mallen heb je ook gebruikt.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ik houd ook van wit met wat kleur,je hebt er een gaaf kaartje mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Prachtige kaart Anita!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Anoniem10:59

    Wat een schatje! Leuk om te doen die witte kaarten maken he?!
    Succes met de challenge!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Nou Anita, het is zoals altijd weer genieten! Eerst je heerlijke verhaal en dan je schitterende kaart! En ook ik heb me nog nooit aan een witte kaart gewaagd...moet er nog maar eens van komen...die van jou inspireert wel moet ik zeggen, hij is supermooi!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Ik kan me goed voorstellen dat zo'n witte kaart weer lastiger is dan een gekleurde want dan wordt het ineens wel heel belangrijk waar je alles plakt. Ik vind het wel top gelukt, zeker een herhaling waard :-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een prachtige witte creatie Anita helemaal toppie!
    Lief Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  76. this is so beautiful and very sweet card

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Meid, wat kun jij schrijven!!! Echt een geweldig verhaal enne ik moet zeggen dat het wel heeeel herkenbaar is hoor, en ook dat laatste van nog af en toe naar je kaart kijken en denken ik ben weer helemaal tevreden, hahahha!! En jij mag zeker wel tevreden zijn over je kaart. Wat is ie schitterend geworden, helemaal niet te zien dat je er zolang over gedaan hebt, hihi!! Echt zoveel moois om naar te kijken. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hoi ik zie je reacties zo vaak voorbij komen dat ik maar eens een kijkje bij je ben komen nemen, je maakt erg leuke dingen zo ben ik ook volger van je geworden
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een prachtig kaartje Anita dat lieve plaatje komt erg mooi uit in die kleurtjes op je witte kaartje...
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Heee Aniet,

    Het resultaat mag er zijn Anita, prachtig met dat witte papier met een zijdeglans!!! Ik vind het superrr... en psssssst..... ik heb met mijn witte kaart de challenge bij HobbyNU gewonnen... !! Weet alleen nog niet wat ik heb gewonnen, hihihi. En jij heel veel succes op het Nadia blog.

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hoi Anita, je hebt weer prachtige kaartjes gemaakt de laatst tijd! Deze witte kaart is schitterend, echt heel mooi!! Het gekleurde afdrukje steekt heel mooi af tussen het wit!Knap hoor!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Anita, je mag vaker 'kippekak' (haha!!)kaarten maken. Hij is super!!!
    xxx Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat is die prachtig geworden.
    De stempel komt extra mooi over met al dat wit eromheen.
    Knap werk.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Heey Anita,

    Wat een super tof kaartje heb je gemaakt..
    dat papier is ook zo waanzinnig mooi!
    Het meisje in het midden van het kaartje
    is een dotje..

    Liefs,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat een geweldige mooie kaart heb je gemaakt Anita. Groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wat een prachtige kaart Anita, ik doe ook nog een poging. Maar ja, je gaat er teveel overnadenken he. Zal zien of het nog lukt.

    Liefs Renate vd S

    BeantwoordenVerwijderen
  87. wauw een schitterende kaart en bedankt om mee te doen met Nadia's challenge
    grtjs cristel

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita