19 januari 2013

Geen vogelverschrikker meer!

Met mijn pa gaat het gelukkig goed dankzij de medicijnen, hij heeft geen druk en pijn meer op zijn borst gehad tot nu toe en laten we dat maar even houden zo. Ja toch. Wil jullie lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm ook even bedanken voor de lieve reacties die ik kreeg op mijn bericht, dat doet me goed. Helemaal toppie van jullie. Heb me vanmorgen maar eerst eventjes lekker later verwennen bij de kapper, Aniet kan weer fatsoenlijk over straat. Zijn toch de kosten waar ik op probeer te besparen, is toch telkens een aanslag op de portomonnee nietwaar, dus was alweer een tijdje geleden dat ik geweest was, maar nu was het echt hoognodig, was nog net geen vogelverschrikker maar mooi in model brengen was er toch echt niet meer bij. Gezellie met Dani naast me in de stoel, want die heeft altijd een kuifje en moet dan toch echt eens in de vijf weken want tja je bent ijdel of je bent het niet en dat is mijn mannetje dus wel en als zijn kuifje niet meer goed zit, oh la la dat kan natuurlijk niet. Stel je eens voor. Nick is bij zijn vader dus heb ik mijn handjes even vrij dit weekend en met Nick naar de kapper nou nee dat is een complete drama en wil ik niemand aandoen, maar die verhalen zal ik je maar besparen want daar wordt een mens niet echt vrolijk van, maar geloof me dat betekent een week flinke spierpijn in je lichaam en dan denk ik dat je wel kunt bedenken hoe dat gaat .......... nou het gaat niet dus hahaha. Gisteravond lekker met de Voice Kids aan ontspannen zitten frobelen en bij de Creatieve Zebra en Een Hoop Inspiratie Challenge Blog mag deze keer alles dus ben maar gewoon aan de slag gegaan en daar is het onderstaande kaartje uitgekomen. En ja hoor het was weer zover, ging weer helemaal vanzelf, mijn handje greep toch als eerste naar deze kleur papier in de papierkist, tja het blijven toch de  kleuren waar Aniet helemaal happy van wordt, geef mij turquoise en roze en ik voel me net als een kind in een speelgoedwinkel. Heerlijk. Wat is die nieuwe serie Magnoliastempels toch schattig hé, ik vind ze me toch leuk, kijk haar nou met haar hartjesballon, zo lief.


Oh ja ben ik nog helemaal vergeten te vertellen, maar weten jullie nog het kaartje met bruid Tilda en het lieve bruidsmeisje, zo gaaf ben ik in de top 3 van Marvelous Magnolia Challenge Blog beland, super toch. Bedenk me nu dat ik mijn blinkie nog moet opvragen, oh werkelijk als mijn koppie niet op mijn romp vast zou zitten dan viel die er ook nog eens af. Ga maar even mijn mailtje via google in het engels laten vertalen, want dat is niet bepaald Aniet haar sterkste punt, Aniet en engels niet bepaald een goede match, ik presteer het nog als een toerist in Amsterdam de weg vraagt hem de linkerkant op te sturen terwijl hij rechts moet omdat ik zelfs to the left en to the right al door elkaar haal. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

71 opmerkingen:

  1. hey Anita, niet te geloven, ben ik zomaar de eerste deze keer, ik snap er niks van, Gelukkig dat het met je vader weer iets beter gaat, de schrik zit je dan wel in de benen he? Gefeliciteerd met je plaatsje bij het MMCB, ik kort het maar af want het zo'n mond vol, super goed hoor en verdiend, fine zaterdag nog en groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jeetje, vergeet ik toch helemaal op je nieuwe kaartje te reageren, is ook weer super mooi blauw hihi en mooie stempel en veel bloemetjes, doei

      Verwijderen
  2. wow wat een lief kaartje in mijn favoriete kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita
    Fijn dat het wat beter gaat met je vader .
    Wat leuk dat je dit kaartje speciaal voor mij hebt gemaakt (grapje)
    Wel een hele leuke tekst stempel en tilda is ook weer zo schattig mooie kleurtjes ook weer .
    Fijn weekend verder
    Groetjes Marcella. O en leuk dat je meedoet met de Challenge bij EHI

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Anita

    Allereerst ben ik blij om te lezen dat het met je vader al wat beter gaat, gelukkig. Dan ben je in de top 3 gekomen, een felicitatie waard hoor, erg leuk!
    Ik heb hier met een glimlach je verhaal gelezen en probeer me dan altijd voor te stellen hoe een en ander gegaan is, ik zie het als het ware voor me. Ik geniet altijd van je blogverhalen en zeker ook van je mooie creaties. Dit is ook echt weer een schatje en ja, die nieuwe Magnolia's zijn zoooo lief. Je hebt weer een schitterende kaart gemaakt.
    fijn weekend, geniet er lekker van,
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem14:33

    Wat een prachtige blauwe kaart.Helemaal geweldig en wat fijn dat de medicijnen bij je vader aanslaat.Ook nog gefeliciteerd met het behalen van de top 3 van marvelous Magnolia Challenge.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart weer Anita....leuk gedaan!
    Gelukkig dat het met je vader weer beter gaat, toch een zorg minder.
    Super dat je de top 3 hebt behaald...altijd leuk. Ook wel belangrijk dat je weer netjes over straat kan gaan, ik wacht ook altijd heel lang. Fijn weekend meis!
    Liefs, ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Aniet,
    Fijn dat het weer goed gaat met je vader.
    je nieuw kaartje ziet er weer prachtig uit. Jij kan er ook weer even tegen, heb van de week ook weer een bezoekje aan de kapper gwbracht. Is toch weer een leuker gezicht als je in de spiegel kijkt....(lol) hoezo ijdel... we zien er graag goed uit.. :-)

    Grt Tonny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn dat goed gaat met je vader. Dat zal wel schrikken zijn geweest. Leuke kaart heb je gemaakt. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben blij dat het goed gaat met je vader.
    Je kaart ziet er weer schitterend uit.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is een mooie kaart geworden, Anita. Gefeliciteerd met het behalen van de top 3 daar mag je trots op zijn want de bruid met bruidsmeisje is een prachtige kaart. Beterschap met je vader. Dat zal zeker schrikken zijn geweest.
    groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi,
    Heel mooi kaartje weer. Fijn dat je haren weer netjes zijn, maar nog belangrijke dat je vader zich weer goed voelt. Gefeliciteerd met je top 3 plek. Knap hoor. Ik heb ook weinig met Engels, is ook geen goede match.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Aniet,
    Ik was al weer even niet meer bij je langs geweest maar heb nu de schade ingehaald hoor, dat was schrikken met je vader maar gelukkig zijn ze er op tijd bij en kunnen ze erger voorkomen, sterkte. Je kaartje is prachtig en je vorige witte kaart wat een snoeppie is dat zeg en ook nog gefeliciteerd met het behalen van de top 3 is altijd leuk en als je haar maar goed zit haha.
    lieve groetjes jopie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een hel mooie kaart Aniet, je kleurtjes zijn weer schitterend hoor....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Gefeliciteerd met je top 3 Anita, deze past daar ook weer helemaal in!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi is ie weer,en gefeliciteerd met je top3 plaats (terecht) en gelukkig dat het weer beter gaat met je vader.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Anita, fijn dat het met je vader weer wat beter gaat. Dit kaartje is alweer zo'n toppertje. Mooi die heldere blauwe kleuren. En super dat wij samen het top 3 lijstje mochten bevolken bij de marvelous magnolias. Mocht het met je engels niet lukken, ik heb de badge inmiddels gemaild gekregen kan hem zo naar je doormailen. (Gewoon een nederlands mailtje naar mij en ik stuur hem naar je door : )
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gelukkig dat het met je vader weer wat beter gaat Aniet...altijd schrikken zoiets (heb het al 2x met mijn eigen ventje gehad, dus weet wat het is)...schattig plaatje heb je weer gemaakt...en proficiat met je Top 3 plekkie....terecht uitgekozen! Geniet van je 'vrije' weekend!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Fijn dat het wat beter gaat met je vader.
    Je kaartje is wel erg leuk.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat fijn dat het wat beter met je vader gaat.
    Je hebt er maar weer een mooie kaart van gemaakt.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita, wat goed nieuws dat het beter met je vader gaat, fijn om te lezen. Haha, ik bespaar ook op veel dingen en dus ook de kapper. Durf niet te zeggen hoe lang ik niet meer ben geweest... Je kaartje is superleuk! Echt een Anietkaartje, heerlijk! En inderdaad, wat een superleuke stempel!
    Fijn weekend en lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. gelukkig dat het wat beter gaat met je vader en met je zelf ook begrijp ik toch zeker als je naar de kapper bent geweest heerlijk is dat.Je kaartje is als vanouds weer heel mooi.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je kaartje is weer helemaal leuk. Ja... dit zijn echt wel je favoriete kleurtjes. Je kunt zien dat het met veel plezier is gemaakt :-)
    Gelukkig gaat het al weer wat beter met je pa.
    Jij ook een heel fijn weekend!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik mis wel eens wat, geloof ik. Sorry Anita, ik heb geen tijd om elke dag te bloggen. Maar begrijp dat het niet goed ging met je vader. Nu wel gelukkig, ik ben blij voor jullie. Hoop dat hij verder opknapt.
    Je kaart in turquoise is een platje, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie kaart Anita.. Fijn dat het met je vader beter gaat en nog proficiat met het behalen van de top 3.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita,
    fijn dat het weer beter gaat met je vader:0)
    Je kaartje is leuk geworden en wat zijn de nieuwe magnolia's weer schattig he!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat fijn dat het met je vader weer wat beter gaat, Anita! En wat een super leuk kaartje heb je toch weer gemaakt. Een plekje in de top 3 bij Marvelous Magnolia Challenge Blog, super zeg. Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hij is weer prachtig Anita.
    gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Heb weer even bijgelezen Anita. Gelukkig gaat het terug beter met je vader, is zeker schrikken als er zoiets gebeurt.
    Je kaartje is weer super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je kaart is schitterend. Het is inderdaad een lief stempeltjr Tilda met haar hartjes ballon. En met de mooie kleuren die jij gebruikt heb is het helemaal een schatje.
    Fijn dat het weer wat beter gaat met je vader.
    En natuurlijk gefeliciteerd met het behalen van de top 3.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita, Fijn om te horen dat het weer wat beter met je vader gaat.En ja de kapper is altijd veel geld ken je geen thuis kapster dat schilt vaak een hele hoop "sorry voor de kapsalons"maar je moet toch naar je eigen portemonnee kijken.Mooi kaartje heb je weer gemaakt lief stempeltje.en proficiat met je top 3 plaats.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Zo mooi dat die weer is.
    Je hebt er nog maar eens een kunstwerkje van gemaakt Aniet.
    Gaaf gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  32. hoi anita
    fijn om te lezen dat het met je vader wat beter gaat en ja de kapper is een aanslag op je knip:-))en wat leuk dat je de top 3 hebt bereikt! en deze kaart ziet er ook weer zo lief en leuk uit!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauwwwww toppertje van een hele leuke blauwe kaart anita. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Fijn dat het met je pa alweer wat beter gaat. Mooie kaart groetjes Hilda.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Fijn dat het met je vader weer beter gaat. Het blijft beangstigend als je ouders ziek worden. Volgens mij heb je de kaart gemaakt nadat je het goede nieuws hebt gekregen want deze straalt gewoon blijdschap uit. Mooie en vrolijke kaart, Anita.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Blij dat het beter gaat met je vader!
    Wat een leuke, mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Anoniem18:49

    SUper schattig Anita.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Fijn dat het nu weer goed met je vader gaat.
    Je hebt een heel mooi kaartje gemaakt de stempel vind ik ook super
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Leuke kaart met die dots en bloemen pracht!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wow wat heb je haar prachtig ingekleurd in jou favoriete kleuren een plaatje hoor, is het bovenste dan echt het tweede handje ik dacht dat het de krul van het touwtje was maar jij bent de 2e waarbij ik een handje ingekleurd zie
    staan ik dacht al dat die andere persoon zo slim was, maar ik zit blijkbaar niet goed op te letten. Fijn weekend en sterkte met je vader hoor meis..... Liefs Gheaxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  41. ooooooo wat is die weer leuk
    en jezelf laten verwennen bij de kapper moet soms kunnen hoor. fijn om te horen dat het met je paps weer wat beter gaat

    bedankt voor je deelname aan DCZ
    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Moet ook nodig even heen, maar ik vind zo'n winterdekje ook nog wel lekker :-).Gelukkig dat het weer goed gaat met je vader, het is toch even schrikken.
    Gefeliciteerd met het behalen van de top 3!
    Dit kaartje is prachtig, mooie achtergrond en bloemen toeven.

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een leuk kaartje Anita!
    En fijn dat het beter gaat met je pa.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  44. wat fijn dat het goed gaat met je vader, in ieder geval is het weer wat rustiger geworden.
    je kaart is weer heel mooi gedaan. leuk die roosjes.
    en gefeliciteerd met het behalen van de top 3! super!! inderdaad je BlINKIE moet je ophalen. echt verdiend.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Fijn dat het met je vader alweer beter gaat.
    Je hebt een mooi kaartje gemaakt hoor Anita.
    En gefeliciteerd met je plaatsje in de top drie.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Fijn om te horen dat het met je vader al weer
    wat beter gaat, medicijnen kunnen soms een hoop
    doen.
    En jij bent weer lekker gekapt, geeft ook altijd
    een trots gevoel toch. Grappig dat je met Nick
    samen bent geweest.
    Je kaartje heeft voor mij ook de perfecte kleur,
    ze is echt weer heel mooi, en zeker een leuk
    stempeltje.

    Een gezellig (knutsel)weekend gewenst :)
    Lieve grtjsss Erica xox

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ben blij voor je dat het weer beter gaat met je vader. Lekker hè, als je gewoon je eigen zin mag doen en je eigen kleuren mag gebruiken, dan wordt
    het kaartje vanzelf een plaatje. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Dat van je vader had ik even gemist maar ik begrijp dat het weer wat beter gaat, gelukkig! je kaartje is weer een lieverd in de kleuren die jij graag gebruikt. Fijn weekend verder.
    Groetjes, marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ha Aniet,
    wat een leuke kaart! Mooi die kleur he!??
    En wel weer een lekker gevoel dat je weer even vooruit kan met de kapper. Hier valt de prijs reuze mee. Nog geen 20 euro, valt mee toch?
    Knutsel ze nog even lekker het weekend en geniet van Dani!
    Leuk dat je deze kaart inzet bij onze challenge van EHI!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi hoi een hele leuke kaart ;gefeliciteerd met de top 3 en gelukkig maar dat de medicijnen goed aanslaan is toch schrikke he?
    Een fijne avond
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ha die Aniet, wat kun je weer heerlijk vertellen! Fijn dat het met je vader weer wat beter gaat! Ook fijn dat de haartjes ook weer op de goede plek zitten. Je hebt weer een geweldig kaartje gemaakt! Super hoor. Ik wens je weer een fijn weekend!!
    XoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuke kaart Anita,mooi ingekleurd ook.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Goed om te lezen dat het weer wat beter gaat met je vader. Je kaart is weer heel leuk geworden. Mooie bloemen toeven heb je gebruikt.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een mooiekpaart Aniet en fijn dat het weer wat beter gaat met je vader. Groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik ben blij om te lezen dat het met je vader al wat beter gaat, gelukkig!Fijn dat je haren weer netjes zijn, want dan voel je je ook altijd weer een ander mens...Je hebt een mooi kaartje gemaakt hoor Anita.
    En gefeliciteerd met je plaatsje in de top drie!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Fijn dat het goed gaat met je vader Wat medicatie allemaal niet kan geweldig toch!
    En je kaart mooiiiiii
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Fijn dat het met je vader beter gaat, brr nare dingen hoor, en begrijpik het goed: jij bespaart op de kapper en zoonlief om de 5 weken? Hmmmmm herkenbaar, bezuinigen op jezelf maar niet op de kids, haha. Leuk kaartje het je weer gemaakt en gefeliciteerd met je top 3 notering!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita,gelukkig dat het met je vader weer beter gaat en dan mag je na zoiets zeker wel verwend worden bij de kapper.Je kaart is weer een leukerd hoor en ik heb die uit je vorige post ook nog zitten bewonderen,prachtig dat wit met een glansje!!lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita, Fijn dat het weer beter gaat met je vader, dat is toch echt schrikken. Je kaart is prachtig en nog in mijn lievelingskleur ook! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Aniet, heb even bijgelezen en gelukkig gaat het met je vader weer wat beter....ja meis dat is inderdaad schrikken.
    Je kaartje is geweldig meis, heel mooi opgebouwd, geweldige gekleurd, mooi ook met die lieve kleine strikjes.....ja helemaal TOP!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Heel mooi kaartje Anita! Echt schattig!
    Fijn dat het weer beter gaat met je pa!
    En ja, de kapper...vertel mij wat, hartstikke duur! Ik heb m'n haar kort dus moet om de 8 weken. Vind ik altijd zonde geld, daar heb je heel veel hobbyspulletjes voor! Maar ja, ik ga er toch maar niet als een poedel bijlopen hé, hihi.
    Fijne zondag, groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat weer een superlief kaartje Anita, schitterend!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Fijn om te horen dat het weer goed gaat met je vader. Gelukkig maar!! Je kaartje is weer een super mooie! Mooie kleuren en super details! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Fijn dat het met je vader goed gaat.
    Je hebt weer een super kaart gemaakt en deze serie is ook om verliefd op te worden.

    Lekker als je handjes vanzelf gaan dan wordt het koppie leeg,de fijnste manier om bezig te zijn.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Gelukkig dat het weer beter met je vader gaat. Is toch even flink schrikken.
    Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Goh, Anita, lees nu pas je berichtjes en dat zal voor jullie toch een hele schrik geweest zijn! Super mooi om te lezen dat het nu weer beter met je vader gaat!! Hé, wat kan het dan snel even anders gaan in een mensenleven...Je kaartjes zijn super hoor! En de kapper zal je vast weer heel mooi gekapt hebben, hoef jij je niet meer als een vogelverschrikker te voelen!!
    Lieve groetjes uit een koud, maar sneeuwvrij Friesland

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een lieve kaart, mooi gedaan zo in het blauw!
    De stempel is ook wel echt een leukerd!
    Bedankt voor je deelname aan de challenge bij De Creatieve Zebra!

    Groetjes van Dieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een prachtig en lief kaartje, en gelukkig gaat het met je vader weer wat beter.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  69. fijn dat het beter met je vader gaat anita houden zo inderdaad

    en je kaart in turcoise is prachtig en je moet gewoon doen wat jij mooi vind doet een ander ook

    de tilda,s zijn allemaal plaatjes weer

    groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita