6 januari 2013

Flying by to say Hi!

Goh die Aniet is zomaar eens uit haar comfortzone (zo noem je dat toch of niet eh ja volgens mij wel) gestapt en heeft eens een andere kleur op haar kaartje gebruikt. En goudgeel wel te verstaan, hoe bestaat het want dat is nou niet bepaald de kleur die als eerste in mijn koppie op zou komen en mijn hand grijpt al zeker niet als eerste die kleur uit de papierkist. Ja ja het wordt nog wat met Aniet, maar goed altijd maar roze of blauw is ook zo afgezaagd, stel je voor dat jullie op een gegeven moment gaan denken pff daar heb je haar ook weer met de eeuwige roze/blauwe kaartjes. En oké je moet natuurlijk wel voorzichtig beginnen hé om uit de comfortzone te stappen dus wel nog blauw gebruikt naast het goudgele. Ach ja het is weer eens iets anders zullen we maar zeggen, goh die Aniet die gaat gewoon een beetje "vreemd". En weet je heel eerlijk gezegd nu ik er nog eens goed naar kijk, vind ik het nog best mooi ook die kleurencombinatie, en dat komt zowaar uit mijn mondje, zo zie je maar weer wie het niet probeert zal het nooit weten ook. Goh wat voor kleurencombinaties zal Aniet nog meer gaan gebruiken, we zullen het zien. Kreeg trouwens van Maris de tip om eens te proberen mijn foto's rechtop te fotograferen, dan zouden mijn kaarten beter uitkomen, en ach Aniet is de beroerdste niet dus ben er gisteravond dan maar boven gaan hangen in plaats van achter mijn kaartje te gaan zitten om een foto te nemen. Ik leg mijn kaartjes namelijk meestal op de grond en neem er dan een foto van door er achter te gaan zitten (dat deed ik eigenlijk altijd zo omdat de kleuren dan meestel beter tot zijn recht kwamen daar ik altijd 's avonds een foto maak), maar inderdaad daar heeft Maris een punt, recht zijn ze dan inderdaad niet, ook al stoorde mij dat eigenlijk nooit. Maar zo gaat het ook, door er boven te hangen bedoel ik, ook al voel ik mijn nekspiertjes nog wel hoor van het krampachtig staan, hahaha ben gewoon een watje patatje, niets gewend hé. Heb zeker zin in een feestje want zie alweer een kaartje met een ballon, gezellie hoor. Zag de challenge bij Simply Magnolia en daar is de opdracht Time to Party en gebruik ballonnen op je kaart, nou ja ik heb er eigenlijk maar eentje gebruikt, ik vind haar zo schattig hoe ze er bij staat. Vandaar ook de tekst Flying by to say Hi, alsof ze eventjes hangend aan haar ballonnetje dag komt zeggen. Ach ja Aniet haar fantasie gaat weer eens op de loop, zie er al helemaal vliegend door de lucht gaan ...... Zo morgen gaan mijn kanjertjes weer naar school ook al hebben de heertjes beiden totaly geen zin en dan zitten we hier in huize Meijer weer helemaal in het ritme. Ook wel weer fijn eigenlijk!


Welkom Annette op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig. Wat heeft Aniet toch weer genoten van de reacties op mijn kaartje met dat wijfie met dat heerlijke statische haar, wat was het glimlachje weer aanwezig, het was weer genieten eerste klas. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

81 opmerkingen:

  1. Hi! Anita
    Wat een lief kaartje,
    Prachtig papier heb je gebruikt

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je moet gewoon durven Anita met andere kleuren,
    en jij hebt bewezen dat je dat kan, deze combi
    is dan ook heel erg mooi hoor !
    Echt een leuke kaart heb je gemaakt.

    Ik maak mijn foto's altijd in de vensterbank,
    altijd voldoende licht, helemaal als het zonnetje
    schijnt. Dan leg ik ze ook neer en 'hang' ik
    erboven, en ook maak ik ze staande, omdat ik
    meerdere foto's altijd leuk vind.

    Fijne en gezellige zondag :)
    Lieve groetjes Erica ¤

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is toch een hartstikke mooie kleurecombinatie.
    Is toch leuk eens wat anders proberen.
    Vraagje, had je mij nou een kerstkaartje gestuurd? Want ik heb niets ontvangen, niet dat je denkt nou die Fenneke zegt ook niets dat ze mijn kaart heeft ontvangen.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi,
    Ik vind je kaartje weer leuk, mooie kleuren. Goed gelukt. Ik maak mijn foto's ook vaak s avonds en doe het dan zoals jij nu hebt gedaan, op de grond en dan er boven hangen. Er zijn ook mooie fototentjes te koop, maar t probleem is dat ik niet zou weten waar ik die moet laten, dus dan maar stoeien op de grond of op tafel, als t idee maar duidelijk is toch?
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Aniet,
    nou dat mag je vaker doen, hoor, uit je comfortzone stappen! Superleuk kaartje is het geworden. En wat betreft de foto's. Ik fotografeer zo veel mogelijk overdag en hang er ook boven. Soms zet ik ze rechtop, maar zie eigenlijk niet zoveel verschil....
    Hier is er ook nog geen zin in school....ik mag morgenavond weer, sta ook niet te trappelen, hoor. Wel weer fijn dat we het normale ritme terug krijgen.
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Mooie kaart, leuk eens andere kleuren, het valt wel op hoor geen blauw of roze, maar je hebt de kaart weer prachtig gemaakt en opgebouwd.
    Fijne zondag verder.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaart. Vind dat goudgeel in combinatie met blauw erg mooi.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaart weer aniet. en soms buiten je comfort zone is ook wel eens leuk, al ben ik van mening dat je kaartjes moet maken die jij leuk vind en als andere daar geen zin in hebben om na te kijken dan maar niet. Maar ik heb hier nog nooit gehad dat ik dacht hé weer roze. dat zullen ze bij mij ook wel denken met bruin en zwart /grijs hahaha

    hier is morgen ook weer alles normaal en gaat mijn meisje ook weer lekker naar school, alleen heeft zij er wel zin in .

    fijne zondag nog
    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo is die mooi zeg,treed maar vaker buiten je comfortzone,helemaal toppie meid.Fotograveren vertel mij wat,ben er ook altijd een meut in.Het liefst doe ik het buiten in de tuin,maar de laatste tijd is het weer er ook niet naar,nu dus wel.Ik moet een mannenkaart maken nou zit ook al met blauw en turquoise voor me.Ben benieuwd wat het wordt.

    Lekker morgen weer in je ritme komen.Me nieuwe werkgever bevalt me prima,lekker heel relaxed,niet zo'n gehaast.Ben helemaal in me nopjes.

    Stop weer,andere willen ook nog hun reactie kwijt.

    Aniet geniet lekker van je rust morgen,
    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is weer een prachtige kaart Anita.mooie kleurtjes.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kaart Anita, mijn complimenten . Zo zie je maar weer dat je veel meer kan. Ga je ook een keer groen gebruiken?
    Is ook niet direct mijn kleur hoor, maar kan ook heel verrasend zijn.
    Geniet van je dag, morgen weer alles normaal, heerlijk toch weer alles op z'n tijd.
    Ik stap zo in mijn autootje om ff te gaan werken tot half elf, als je er bent is het leuk.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem13:53

    Nou ik ken het idd....geel is ook niet mijn kleur maar zo af en toe is het wel leuk om te gebruiken en ja wat kun je dan beter gebruiken dan blauw he hihihihihi....Je hebt er weer wat moois van gemaakt!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een prachtig kaartje weer; hele mooie kleurencombi. Hier ook morgen weer alles in het "normale" ritme, alleen minder freubeltijd ben ik bang. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anita,

    Wat een schattige kaart! Leuke kleuren!! Lief!!

    Groetjes,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Goh, wat een gedurfde kleurencombinatie (voor jou dan hahaha) en wat een fantastisch kaartje!!
    Ja lekker morgen alles weer normaal!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita
    Je hebt weer een beeldschone kaart gemaakt. Blauw met bruin vind ik wel heel mooi
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou Anita het is je goed afgegaan hoor je mag best vaker uit die comfort zone komen (niet dat ik niet geniet van je vorige kaartjes)
    Een fijne zondag
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hoi anita
    een feestelijke kaart en die kleurencombi is voor jou niet zo je ding maar ik vind het superleuk
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Anita,

    Een erg mooie kaart.
    Wat komt dat blauw mooi uit tegen bruin.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nou hij is hartstikke mooi.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik ben net zo grijp standaard na dezelfde kleuren. Maar ja die kleuren kom je bij mij in huis ook overal tegen. Dus het is gewoon vertrouwd. Moet ook maar eens "vreemdgaan" en ook een ander kleurtje gebruiken dan groen, rood, roze, bruin, paars.... Ja welke kleur zal het dan worden??
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  22. mooi kaartje fijne zondag gr Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Anita, jij uit je comfort zone? Wat een lef haha. Je kaartje is echt hartstikke leuk, wat wordt je volgende project, lila en groen of zo? Je zult verbaasd staan van jezelf wedden? Het verschil met fotograferen heb ik niet opgemerkt, ik doe het tegenwoordig meer met mijn tablet, alleen lijkt het wel of de kaart wat rond loopt dan, nou ja, mag de pret niet drukken. Groetjes en nog een gezellige zondag, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Aniet, spring af en toe maar uit het vakje waar je in zat hoor......heerlijk om eens iets te doen wat niet van je wordt verwacht. Het moet inderdaad niet voorspelbaar gaan worden wat we maken toch???? Dit is een hele gave kleurencombi en een droppie van een kaart!!!!! Op naar de volgende verrassende stap van Aniet!!!! Springen maar!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtig het geel en blauw is weer eens heel wat anders Maar je kaart komt goed uit zo
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Je kaartje is weer een plaatje hoor. Mooi papier met die glinsters...

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooi kaartje in het blauw/geel.Ik was je roze/blauw kaartjes nog lang niet moe maar een keer vreemd gaan dat mag jij wel Ha Ha. En foto's maken vind ik ook altijd moeilijk vind zelf altijd dat de kaart in het echt veel mooier is dan op de foto.Had me laatst zo'n foto tent gekocht maar kan nog niet zeggen dat de foto's dan beter zijn.Het word tijd dat het voorjaar komt kunnen de foto's weer buiten gemaakt worden.Morgen moeten we hier ook weer werken zit de vakantie er op maar volgens mij is het over 4 weken al weer carnaval hier en dan hebben we al weer een paar daagjes vrij.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik word rose nooit moe hoor maar je hebt gelijk, je moet eens wat anders proberen en ook al is het niet helemaal je smaak in eerste instantie, het blijkt wel weer dat er dan toch iets verassends en moois uitkomt zoals deze kaart. Nu je de foto zo gefotografeerd hebt is het inderdaad beter, voorheen was het ook goed te zien hoor maar zo kloppen de verhoudingen beter.
    Morgen weer alle bij het oude, je kanjertjes naar school en dat is ook wel weer fijn. Ik heb het wel gehad met die dagen hihi, hoe leuk het ook is, ik wist gewoon niet meer welke dag het was en ben blij dat we weer gewone weken krijgen.
    fijne zondag, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,

    Wat een cutie is dit weer, prachtige kleurencombi, lief stempeltje en...schattige strikjes (hihi)...liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Tilda in deze kleurtjes is ook heel leuk, Aniet...en Maris heeft wel gelijk: je kaart komt nu mooier over!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik zou nooit zelf op deze kleurencombinatie gekomen zijn, maar het staat heel leuk! Mooie kaart weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig kaartje Anita, en heerlijk he alles weer in het gewone ritme?

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. De kleuren en de hele kaart zijn hartstike leuk en Anita, ik (uuuh mijn man lol!)fotografeer nu ook alle kaarten staand ipv liggend en heb nu ook geen scheve randen meer!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Schitterende kaart , Anita. En ik vind deze kleuren combinatie erg mooi. Ik heb zelf geen favorieten kleuren. Eigenlijk vind ik alle kleuren wel mooi, als het bij elkaar past. Soms ook wel vervelend. Het is dan moeilijk kiezen. Je kaart van gisteren is ook schitterend. die stempel met het haar. Zo leuk.
    Fijne zondag.
    gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Volgens mij kan jij met meer kleuren overweg als je denkt Anita, rose of goud...ze zijn altijd even mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Goed hé dat blauw en geel bij elkaar.
    Af en toe eens iets anders uitprobeen kan nooit kwaad.
    Heel mooi resultaat.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Gave kleurencombi is het geworden Anita, maar blauw of roze hoort er voor ons bij!
    En inderdaad met een indirekte lichtval blijven
    de kleuren levensecht(het lijkt wel een reclame voor een wasmiddel)Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hij is inderdaag schitterend geworden hele mooie kleurencombinatie tja je hebt geel en je hebt geel maar deze is mooi zo bij het blauw.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Leuke kleuren combiJe hebt weer een mooie kaart gemaakt.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Grappig, inderdaad niks voor jou die kleuren, maar hij is echt prachtig! Leuk gedaan en zoals altijd past alles weer perfect bij elkaar. Daar ben je wel echt heel goed in hoor!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik vind het een prachtige kleurcombi Anita, soms krijg je verassende combinaties als je uit je comfortzone stapt. Je kaartje is super geworden. Leuk dat je meedoet bij Simply Magnolia, en misschien tot de volgende challenge.

    Groetjes inge

    BeantwoordenVerwijderen
  42. JE kaart is weer prachtig. Hij valt heel erg op doordat je niet je normale kleuren hebt gebruikt, maar ik vind hem hartstikke leuk geworden! Moet je vaker doen, uit je comfortzone stappen. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ook al zijn het niet jouw normale kleuren, ik vind het een mooie combinatie van kleuren, het is weer een prachtkaart geworden!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  44. wat een schitterend kaartje
    en leuk dat je ook een keer een ander kleurtje hebt geprobeerd
    daar is echt niks mis mee
    trouwens je kaartjes in rose en blauw zijn ook telkens weer een lust voor het ook

    nog bedankt voor je goede tip ik heb het nog niet gebruikt maar als het zich vaker voordoet zal ik daar zeker gebruik van maken

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Leuk Anita,deze kleuren combinatieis mooi hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt Anita. Fijne avond, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Erg leuk deze kleurencombinatie,misschien niet je ding,maar je kunt best meer gaan experimenteren met kleuren,....want het gaat je goed af ook al zijn de andere kaarten schitterend gemaakt zo met dat blauw en roze!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita

    Ja leuk toch eens een ander kleurtje vind hem weer helemaal top hoor.
    En fijn hè de kids weer naar school .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een leuke stempelagfdruk heb je gebruikt Anita. Je kaart is erg mooi gemaakt. Leuke details. En de kleuren prachtig hoor. Groeten Trijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Het is je weer gelukt! Hij is weer erg mooi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Een leuke kaart Aniet, ook al heeft het een andere kleur, mooi stempeltje...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een plaatje Anita! Prachtig,
    liefs Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een prachtige kaart en zeker mooi kleuren hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Mooie kaart Anita en wat een mooie kleurencombinatie!! Vind het ook altijd moeilijk om de kaarten mooi op de foto te zetten, deze is in ieder geval goed gelukt!!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat is ie mooi geworden, de kleuren doen het erg goed bij elkaar
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een mooie kleurencombi hij is echt schitterend geworden mijn complimenten heb je.
    Groetjes,
    pia

    BeantwoordenVerwijderen
  58. erg mooie kaart gemaakt.
    kleuren passen goed bijelkaar,ik vind je lay-out van je kaart ook heel mooi!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt vaak blijf je wel steeds naar je eigen kleur grijpen he! dat heb ik ook hihihi
    Groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Nou zat er weer klaar voor brilletje op en je verslag lezen en ja ik moet altijd glimlachen heerlijk en ook je kaartje is om op te vreten. En je kleuren helemaal toppie gek eigenlijk, want alle kleuren combi,s doen het wel goed toch???

    fijne avond en liefss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een leuk kaartje heb je er weer van gemaakt, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. het is een heel leuk kaartje Anita, leuke kleurencombi .....

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  63. ik hou wel van die kleurtjes is eens wat anders .
    leuke combinatie samen.
    groetjes rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Staat toch heel erg mooi bij elkaar hoor Anita, dat blauw en geel :) Leuk om te zien dat je durft.. dan gaat er vast nog veeeeel meer komen haha

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mooie kaart, prachtige kleurencombinatie.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Anoniem21:13

    Prachtig Anita en in hele mooie kleuren combinatie.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hé Anita, prachtig hoor! En wat heb je leuke kleurtjes gebruikt! Heel mooi, je layout in deze stijl, wat mij betreft niets mis mee!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Vrolijk kaartje! En lang leve het ritme!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita
    Gaat je goed af om uit je comfortzone te stappen. Is weer heel mooi geworden.Leuke schets heb je erbij gebruikt.

    Morgen dus weer heerlijk in het vertrouwde ritme komen.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Nou deze kleuren "staan" je ook goed hoor, prachtig kaartje!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een gestoei met die foto's maar hij ziet er prachtig uit hoor! Het kost dan wat pijn in de nekpartij maar je moet wat toch?! Het is een prachtig kaartje!
    xoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  72. De kleuren doen het goed Anita!! Mooi geheel voor deze leuke kaart!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ook in 2013 ga jij weer als een speer..... schitterende kaarten heb je de afgelopen week er weer op gezet: dikke 10 hoor!!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat een leuke kaart. En ik vind de kleuren geweldig. maar je blauw en roze blijft ook geweldig.
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Dit kleurenuitstapje is je goed afgegaan, erg mooi kaartje geworden!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wat een schattig kaartje Anita!! Leuke kleuren heb je gebruikt!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hahah mazzelkont ben jij, kan ik je voor de
    2e keer feliciteren vandaag met je prijzen,
    nu met je gewonnen candy bij Lydia.

    Grtjsss Erica.

    BeantwoordenVerwijderen
  78. meid geel en blauw is prachtig bij elkaar

    eens een ander kleur is zeker een uitdaging en ook leuk al vind ik rose en blauw ook mooi hoor

    je kaart is weer een toppertje met deze magnolia er bij

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Prachtige kaart mooie combinatie van kleuren.
    Gefeliciteerd met je prijzen.
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  80. really sweet card thanks so much for joining us at simply magnolia this week
    hugs sara x x

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita