22 januari 2013

Een tomaatje is er niets bij!

Nick kwam zondag al bij zijn vader vandaan met rode uitslag op zijn bovenbenen maar ach dan denk je nog zal wel van de kou zijn, mijn kanjertje heeft toch al zo'n gevoelig huidje, maar oh jeetje gisterochtend was het toch wel heel erg vurig. Hem dan ook maar niet naar school gedaan want tja voor hetzelfde geld was het een besmettelijk iets waar die al die andere kindjes mee aan zou kunnen steken. En dat wil je toch ook niet op je geweten hebben. Maar vanmorgen nee echt joh een tomaatje is er niets bij, hij zat helemaal van boven tot onder onder de uitslag, zelfs op zijn wangetjes zit het. Heb toen meteen maar even een afspraak bij de dokter gemaakt en daar ben ik vanmorgen geweest, was eerst al weer een heel gedoe om hem mee te krijgen maar uiteindelijk toch gelukt, ook dankzij mij broer want die zou rijden daar Aniet geen auto heeft. De dokter kreeg het zelfs voor elkaar om de oorthermometer te kunnen gebruiken, nou hulde aan de dokter hoor. En wat is het nou waarschijnlijk horen de vlekjes bij de griepachtige verschijnselen die momenteel het hele land in zijn macht heeft, ja kinderen hebben dan sneller vlekjes hoor niet dat jullie nu bang moeten zijn dat degenen met griepverschijnselen er morgen als een tomaatje uitzien, wees gerust dat zal niet gebeuren. Gewoon uitzieken dus en goed in de gaten houden. Nou is dat goed in de gaten houden bij Nick niet zo eenvoudig want al is die doodziek loopt hij nog te huppelen door de kamer, maar Aniet zal haar best doen. Gisteravond toch nog een kaartje zitten maken ook al zat de ene kant van mijn hersenhelft bij Nick boven en de andere hersenhelft bij mijn kaartje, want als mijn kinderen iets mankeert, is Aniet toch ook wel uit haar doen, je voelt je dan zo machteloos. Zag twee challenges waar om een winterkaartje gevraagd werd (bij Magnolia Chickies en bij GeWe), nou als je naar buiten kijkt dan zal je bijna de skilatten onder je voetjes schuiven om boodschappen te doen, dus de keuze voor deze lieverd met haar skilatten was snel gemaakt en het papier was ook zo bij elkaar gezocht. Ja blauw en paars dan is het al gauw goed bij Aniet zoals je inmiddels weet. Eén van mijn favo sketches gebruikt en plakken en knippen maar met dit als resultaat. Ik hou niet van skieën maar voor zo een skipakje zou ik bijna op wintersport gaan, nou nee toch maar niet want als ik aan al die afgronden denk, krijg ik het spontaan benauwd, nee laat haar maar lekker de show stelen boven op de piste, Aniet blijft wel veilig thuis, lijkt me iets verstandiger.


Welkom Natasja, Hetty, Jeanet (goh Jeanet ik dacht eigenlijk dat jij allang volger bij me was) en Joanne op mijn blog en wat leuk dat jullie volger zijn geworden. Helemaal gezellig. Wat heb ik al die reacties op mijn mierzoete kaartje weer met een lach op mijn gezicht zitten lezen, wat was dat weer genieten. Dank jullie wel allemaal. En hoe leuk is dat nou weer, mijn hoelahoepmeisje op de witte kaart heeft met de randomrunnter gewonnen bij IAMC, heb er een mooie stempel mee gewonnen, helemaal blij mee. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

101 opmerkingen:

  1. ochherrum die arme Nick! gelukkig heeft meneer er zelf niet zoveel last van...heel veel sterkte voor jou dan om hem rustig te krijgen:0)
    van harte met je gewonnen stempel en deze kaart vind ik ook weer helemaal geslaagd!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart en dat met de helft aan aandacht. Niets van te zien hoor! Hij is weer prachtig. Veel beterschap voor je kanjertje!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje weer Anita, succes met de zieke patiënt, hopen dat hij snel weer opknapt.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kan wel een boek gaan schrijven,de letters rollen je zo over het papier. Wat een enige kaart is dit weer, blijf jij maar lekker thuis, dan kun je op het blog de show stelen. Beterschap aan Nick, want zoals je het beschrijft als er iets is met je kids ben je van slag, zo is het. Zo herkenbaar.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat is je kaart mooi geworden Anita.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem13:53

    Prachtige kaart ,de mijne ligt klaar om te bloggen maar heb een ziek kleinkind en daar pas ik nu op.Beterschap met Nick.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een schitterend kaartje heb je dit keer weer gemaakt
    en natuurlijk beterschap met je kleine ventje
    hoop dat hij gauw is opgeknapt
    dan kan hij toch nog even van de sneeuw genieten

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Anita,
    Beterschap voor Nick en van harte gefleiciteerd met de gewonnen prijs ik zag net dat ik zelf ook in de prijzn ben gevallen.
    Je kaart is heel erg leuk en ikzelf doe ook maar liever niet aan skieen is niet goed voor mijn rug.
    Een fijne dag
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Veel beterschap met Nick. Ik hoop dat hij snel weer opknapt. Ook natuurlijk van harte met je prijs. Je kaart is weer super, gave winterkaart. Van mij mag het warm water gaan regenen, ben helemaal klaar met die sneeuw. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Beterschap voor Nick en wat een mooi kaartje heb je gemaakt,de kleuren vind ik ook heel mooi.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oo dat is even spannend geweest met Nick en dat dit nu door die griep komt, wat vervelend. Ja als moeder zijnde zou je hun ziekte het liefste zelf overnemen, wat dat betreft zijn denk ik alle moeders hetzelfde, als een van je kinderen ziek is ben je zelf ook uit je doen, heel herkenbaar.
    Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, lief plaatje, mooie kleuren en lekker veel details, mooi gemaakt weer hoor.
    Wat leuk dat je een prijs gewonnen hebt, gefeliciteerd, dat werkt ook stimulerend, een blog met volgers hebben en een prijsje winnen;)
    Fijne dag en beterschap met nick,
    liefs hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik heb genoeg van de sneeuw, maar niet van jouw kaarten! Want dit is weer een beauty!!
    xxx Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Beterschap voor Nick en gefeliciteerd met je prijs. Je kaart is weer prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie kaart!! En die stempel is wel toepasselijk met dit weer.
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super mooie kaart!!!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nog gefeliciteerd met je prijsje Anita hartstikke leuk voor je. Tja het is niet leuk als je kinderen ziek zijn, hopelijk is hij snel opgeknapt.
    Je winters kaartje is een plaatje.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtig kaartje Anita! Leuk dat je meedoet met de challenge van DMCC.
    Beterschap voor Nick!
    Lieve groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hij is weer prachtig Anita,gefeliciteerd met je prijs altijd leuk he' om iets te winnen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Beterschap voor je kanjer!!!
    Je kaartje heeft niet geleden onder het halve concentreren *lol*.... wat een beauty Anita!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Oh rode vlekjes!! We denken bij het zien van die minitomaatjes meteen aan het ergste. Gelukkig valt het mee als is griep ook geen pretje. Beterschap voor je kanjer.
    En je kaartje is ook deze keer weer helemaal toppie!!
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,

    Beterschap voor Nick, en wat een super kaart heb je weer gemaakt en wat een leuke stempel had je toch geen concentratie problemen zo te zien helemaal top.

    Lieve gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat ziet je kaartje er toch weer prachtig uit Anita en veel beterschap voor jou kanjertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat jammer nu, dat je kanjer ziek wordt. ALs moeder lijdt je toch elke keer mee. Ik hoop dat hij vlug genezen is en dat hij je tussendoor ook een beetje rust gunt. Je kaartinspiratie heeft er duidelijk niet onder geleden want het is weer een prachtexemplaar. En of je nu werkt met je lievelingskleuren of niet het zijn altijd toppertjes.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Anoniem15:07

    Allereerst BETERSCHAP voor Nick!! Hoop dat hij snel weer opknapt. Je kaart is weer een schatje! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Laat ik nou denken "rood als een tomaat" van blijdschap omdat je hebt gewonnen met je witte kaart maar dit is natuurlijk stukken minder leuk!!!! Beterschap en sterkte voor het manneke. Je kaart is weer een dotje Anita!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Anita,

    Ooh gelukkig viel het mee met Nick, toch altijd weer spannend..prachtige kaart heb je gemaakt mooie combinatie van blauw/lila en...ik moest ook wel lachen dat je kaartje gewonnen had..dit ivm de glitters...
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem15:20

    Nou hier net zo...constant grieperige kinderen...beterschap voor je mannetje! Je kaartje is erg leuk geworden! Mooie details weer!
    En ik zag je kaartje voorbij komen en herkende het gelijk! gefeliciteerd

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een lieverd is dit weer geworden, Anita.
    Leuke kleuren.

    Beterschap voor Nick, hopelijk is snel weer opgeknapt.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita

    Ach vervelend dat je zoontje ziek is ,hoop niet dat jij het dan ook nog krijgt .
    Hier hebben ze het allemaal gehad alleen ik nog niet dus hoop dat dat zo blijft .
    En wat super dat je met je witte kaartje hebt gewonnen .gefeliciteerd .
    Dit kaartje ziet er ook weer zo leuk uit .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  30. super mooie kaart.
    Mijn jongste zoon zit ook onder de uitslag en mijn huisarts riep het kan de griep zijn , maar ook bv. de vierde, vijfde of zesde kinderziekte.
    Hij speelt gewoon en voelt zich niet ziek.
    Hoop dat het dus 1 van de kinderziekte is, want eind dec. is alles hier al ziek geweest en ben eigenlijk best wel een beetje dat hij de oudste aansteekt, want die is overal heel vatbaar voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een schitterende kaart. Sterkte met je zoon.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Anita,
    Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt mooie kleuren.Beterschap met Nick.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita
    Ja als je kleine kerel ziek is dan word je er zeker niet vrolijker van want je zou het zo over willen nemen,maar met goede zorg van moeder en veel liefde is het snel weer beter
    Je kaart ziet er leuk uit en ook voor mij geen ski om op te gaan staan ,haha
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Beterschap voor Nick!!!!
    Je kaartje is weer een plaatje, prachtig!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Veel beterschap voor Nick!
    Je kaart is prachtig, super gedaan.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Leuk papier, mooie kaart!
    Hopelijk is Nick snel weer beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ik vind je kaart schitterend Anita, prachtige kleuren gebruikt.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtige kaart Aniet! Heel mooi winters van kleur en wat een leuke afbeelding heb je gebruikt.
    Beterschap voo Nick!!!

    Liefs,Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Beterschap vooR Nick!, moest daat staan... :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Dat is alweer schrikken als je kind naar een tomaatje gaat . Lijkt me lastig bij Nick als hij vrolijk blijft rondhuppelen terwijl hij ziek is. Hopelijk is hij snel weer de oude.

    Ondanks dat heb je weer een beauty gemaakt.
    Gefeliciteerd met de gewonnen stempel,leuk voor je.

    Lieve groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Je hebt er weer een heel mooie kaart van gemaakt, Anita! Ach gos, arme Nick, beterschap voor hem!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Beterschap voor Nick, hopelijk steekt hij je niet aan.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Och arm menneke, wens hem veel beterschap! Hopelijk is het gauw weer over. Je hebt weer een pracht van een kaart gemaakt, heerlijk winters in heel mooi blauw. En gefeliciteerd met je stempel!!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Anoniem17:33

    Hier net zo Anita! Bijna allemaal door de griep geveld! Toch knap dat je dan nog zo'n mooi kaartje kunt creëren! Beterschap voor je mannetje! En nog gefeliciteerd met je prijs! Zag je kaartje voorbij komen!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat zielig voor het manneke dat hij zo ziek is.Maar wat heb je weer een schattige kaart gemaakt. Daarbij geniet ik altijd van je blog berichtjes. Je zou een boek moeten schrijven. Wedden dat ie goed verkoopt.
    Beterschap en lieve groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Mooi kaartje heeft je halve hersenpan gemaakt!
    Beterschap voor Nick.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Nou hopen dat je mannetje weer snel opknapt hè. Je kaartje is weer een toppertje
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ach, die arme Nick. Hopelijk knap ie snel op en krijgt ie zijn normale kleur snel terug.
    Je kaart is schitterend. Mooie kleuren en een leuke stempel. Gefeliciteerd met je prijs IAMC. Ook die kaart is schitterend. Fijne avond
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi hoi Anita,
    ik zag je naam op diverse bloggen,
    en ik dacht .. toch niet DE ANITA....hihihi
    Maar ik ben even gaan kijken en lezen op jouw blog,
    wat een leuke verhaaltjes schrijf je!
    mooie creaties maak je!
    Dus.. ben ik vanaf nu je volger!
    Alsje zin hebt kom ook gerust even kijken bij mij!
    Van harte welkom!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Niets minder dan 1 van je kinderen ziek, sterkte!!! Wat laat je een geweldige kaart zien, ik ben helemaal weg van de kleur, super!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat sneu voor je zoon dat hij nu ziek is, sterkte !!! Wat een schitterende kaart echt een beauty!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem18:57

    Ik ben benieuwd hoe jouw kaart eruit had gezien als wel beide hersencellen aanwezig gewest waren gisterenavond. Dit ziet er al helemaal geweldig uit. Heel erg leuke sketch trouwens.moet ik ook eens gaan namaken. Bedankt voor de inspiratie. Sterkte ook met je zieke zoon
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Oei hopelijk is ie snel terug beter en heeft de jongen niet TE veel last van jeuk, is zeker geen lachertje.
    Jou kaart is weeral eens super goed gedaan en nu is het een mooie turquoise, een toppertje weeral
    Lieve groetjes en sterkte met de zieke
    Liefs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Heerlijke kaart!!!

    Gefeliciteerd met je prijsje , maar boven al Beterschap voor je zoontje!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een mooi winters kaartje, Anita, die gaat vast hoge ogen gooien!
    Ja, kwam hier onderhand zo vaak op de koffie dat ik maar volger moest worden :o)
    Beterschap met je kleine man!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. beterschap voor je tomaatje
    hopelijk is hij snel weer beter

    mooi kaartje heb je weer gemaakt, super afdrukje en leuke kleuren combo

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hallo Anita,

    O wat vervelend voor je zoontje ik hoop dat hij snel weer opknap en weer snel met zijn vriendjes kan spelen.
    Je kaart ziet er super uit lekker winters.
    En de kleuren zijn prachtig.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. hallo anita
    wat een mooie kaart, zulke mooie kleuren. Verwen nick maar een beetje. hopelijk is hij gauw weer beter
    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een schitterende kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Jaa als je kinderen ziek zijn wil je dat het liefst van ze overnemen, helaas kan dat niet......Hopelijk zijn de rode vlekjes snel weer weg bij Nick. Je winters kaartje is weer mooi en met een toepasselijk afdrukje.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Een prachtig winters kaartje Anita!! Hoop dat je zoontje vlug weer beter is!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ach wat sneu voor Nick! En ook voor jou, want jij bent er maar weer druk mee. Mijn zoontje is 2 weken geleden een week thuis geweest, dan ben je helemaal uit je doen. Maar goed, het hoort er een beetje bij geloof ik, half Nederland ligt plat met griep. Gefeliciteerd met je winnende kaartje bij IAMC, altijd leuk een gratis stempel winnen. En dit kaartje is ook weer geweldig hoor. Hele mooie kleuren en alles past zoals altijd weer perfect bij elkaar! Sterkte met Nick!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ach jee toch. Arme Nick. Beterschap voor hem.
    Je kaartje is heel mooi.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Onvoorstelbaar hè, dat die gasten dan nog zoveel energie hebben als ze ziek zijn.Als wij ziek zijn willen we alleen op bed liggen.Het heerst trouwens overal, want Mario is gisteren ook naar de dokter geweest en daarna naar zijn werk gegaan mèt keelontsteking. Gelukkig hebben ze hem 's-middags naar huis gestuurd. En vrijdag gaat hij naar Tsjechië om de lange latten onder te binden ,om de brug maar te maken naar je kaartje, wat er trouwens weer voortreffelijk uit ziet. En gefeliciteerd met je prijs! Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  65. oooh, ik heb het weer voor elkaar hoor, ik schuif weer achteraan in de rij. Wat sneu voor je kleine man Anita, ik hoop voor Nick en voor jou dat hij niet teveel last heeft van zijn ziek zijn en dat het kleurtje inmiddels wat is afgezwakt. Je kaartje is ook weer een schatje, erg leuk zo met die ski's, ze staat er helemaal klaar voor, het beste met de zieke en groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat is het toch sneu als kinderen ziek zijn hè...Maak maar een mooi kaartje voor hem... Als ie net zo mooi wordt als deze maak je hem vast helmeaal blij ;-))
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Och die Nick toch, hopelijk is ie weer gauw opgeknapt!
    Altijd erg vervelend als je kind ziek is vooral als je er alleen voor staat ik weet er alles van. Mijn zoon was destijds ook heel veel heel erg ziek en dat gaf me vaak een wanhopig gevoel. in ieder geval sterkte er mee en blijf zelf op de been hè?!
    Je kaartje heeft er niet onder gelden hoor, is weer prachtig!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Mooi, winters kaartje Anita en hopelijk is Nick gauw verlost van zijn rode vlekjes!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Aniet,
    beterschap voor Nick, dat als eerste! Mijn dochter heeft en keer rode vlekjes gehad en toen heeft de huisarts een foto gemaakt, een gewone foto, geen röntgen en toen doorgestuurd naar de huidarts. Dat bleek zonne-allergie te zijn (het was dan ook niet in de winter....) Kinderen hebben zo maar wat!
    Je kaart is een toppertje!! En de link werkt nu wel. Ik had zussenkutsel ingetypt, whahahahaha, in plaats van zussenknutsel. Errug!! Bedankt dat je het even zei! Eh.... schreef.

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ik wens jullie beterschap want als de een begint dan volgt de rest meestal.Ik hoop natuurlijk van niet .je kaartje is weer een schatje .
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Leuke kaart Anita. Leuke kleuren. Hopelijk knapt je zoon weer gauw op. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Dit zijn toch ook weer super kleurtjes hoor je
    kaartje, ik vind haar heel mooi gemaakt.
    En achossie Nick toch, ik hoop voor hem en
    voor jou dat hij er snel weer vanaf is, want al
    die zorgen brrrr dat is niks.
    Ik herken je gevoel hoor dat je met je gedachte
    bij hem zit. Zo heb ik al 2 dagen niks meer
    kunnen doen omdat Vernom in een woedeaanval zit
    en dat duurt een poos. Ben twee dagen bezig om
    zijn kamer weer in orde te krijgen, heeft kast
    en al op de grond gegooid en alles omgegooid,
    wat een chaos zucht.
    Maar ja, het is je kind :)
    Sterkte met alles.

    Knufffff Erica xox

    BeantwoordenVerwijderen
  73. mooie kaart gemaakt. en beterschap met Nick.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Zo bofkont...heb je weer een prijsje gewonnen, haha....waar doet deze mooierd nu weer mee want dan hoeven wij niet in te sturen.....grapje hoor meis, het is je gegund. Als je zulke prachtige kaarten maakt dan mag je van mij alles winnen wat er te winnen valt.
    Wat die uitslag bij jouw mannetje betreft.....ik zit ook al een paar dagen onder een vreemde rode uitslag, lijkt een beetje op netelroos maar misschien is het ook wel dezelfde soort uitslag als bij Nick......ik hoop niet dat ik er dan ook als een tomaatje uit ga zien, hihihi. Als het maar weer overgaat, dat is het voornaamste toch?
    Sterkte ermee meis, liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Ik zie ineens dat je bij DMCC meedoet met je kaartje Aniet, dankjewel voor deelname, leuk! 1 ding scheelt, als je daar wint dan haalt het voor mij niet uit....ik mag toch niet meedoen, hihihi. Doeiiiiiiiiiiii. Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Anoniem06:33

    Hoi Anita,wat een geweldig mooi kaartje is dit.
    Ach die Nick,beterschap hoor.
    Hopelijk is het vanmorgen al minder.
    Als je kinderen ziek zijn ben je zelf ook altijd uit je hum.
    Maar als ze volwassen en ze zijn ziek dan ben je nog steeds uit je hum hoor.Maar voor Nick is het toch weer anders ach dat ventje.
    Sterkte hoor Aniet.

    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Och arme Nick en arme jij, geef hem maar een dikke knuffel. Hoop dat je hulptroepen in kunt schakelen voor je mannetje want hij zal wel niet naar school kunnen nu. Knap dat je toch zon leuk kaartje nog hebt weten te maken,

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een prachtig winters kaartje, en gefeliciteerd met je stempel.
    Beterschap met Nick.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hij is weer keigaaf Anita.
    Heel mooi gedaan.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ach wat erg voor Nick, wens hem veel beterschap!
    En wat een leuke kaart weer met die mooie zachte kleuren!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Veel beterschap met Nick!
    En je kaart is weer een toppertje hoor!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hoi Aniet,
    Als eerste wil ik je veel beterschap wensen met Nick!
    Verder heb ik gisteren een super gezellige verjaardag gehad met veel post en op school hadden ze mijn stoel versierd en de kinderen hadden nog gezongen dus ik was echt helemaal jarig.
    Vieren voor vrienden en familie doe ik a.s. zaterdag.
    Wat heb je gisteren ondanks dat je er niet helemaal was weer een toppertje van een kaart gemaakt.
    Oja je kaart was er gisteren wat een mooie zeg en die stempelafdrukjes was helemaal super er zaten er paar bij die ik al had.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Hallo Anita wat een prachtige kaartjes zie ik weer op je blog. Bedankt voor je lieve reactie op mijn kaart.
    Lieve groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hoi Anita,
    Wat een leuk kaartje ondanks dat je er niet helemaal bij was! Wat een verhaal!!!
    Hoop dat het gauw weer over is.
    Ik zag net dat je had gewonnen met je witte magnolia kaart!! Ik ben benieuwd naar je creatie met je nieuwe stempel!!
    Lieve groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hoi Anita,
    Beterschap voor je kanjertje, zielig altijd.
    Zelf zit ik ook ziek thuis sinds gisteren, het weekend al niet lekker.... Maandag gewoon gaan werken.... En gisteren toch maar naar de huisarts gegaan, de pijn in mijn keel was zo erg. Gelukkig geen keel ontsteking maar wel een griepvirus. Hopelijk kan ik morgen weer werken.
    Je hebt wel weer een super kaart gemaakt zeg, top. Ik geniet altijd van al jou mooie kaarten, echt super.
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Beterschap voor je lieve Nick! Ik hoop dat hij gauw weer beter door de kamer huppelt...Je kaartje is helemaal super! Leuke kleuren, passen zo goed bij de winterse taferelen!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Ocherum die Nick!! Wens hem maar heel veel beterschap en sterkte voor jou Anita!! Niets zo erg als je kinderen iets mankeert. Wil je hem alsjeblieft goed in de gaten houden. Mijn dochter had 11 jaar geleden toen ze 7 jaar was ook ineens allemaal vlekjes op haar benen en een aantal dagen later, had ze erge buikpuin en weer enkele dagen later had ze dikke gewrichten. Mijn huisarts linkte dit niet bij elkaar omdat hij nog nooit van deze zeldzame ziekte gehoord had, dus hij kon er niets aan doen. Ik wil je niet bang maken meid. Maar hou je zoontje in de gaten want misschien is het wel de ziekte van Henoch Schönlein.....En een gewaarschuwd mens telt voor twee, toch?! Misschien loop ik te hard van stapel en heeft hij inderdaad gewoon griep, maar als ik hoor dat een kind rode vlekjes heeft, moet ik altijd meteen aan deze ziekte denken en da's geen pretje voor de patient!!! Maar ik ga hopen dat het gewoon de griep is!!! Je kaart is weer geweldig mooi en proficiat met je gewonnen prijs!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  88. prachtige kaart en mooi van kleur
    bedankt voor je deelname aan DMCC
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een schitterend kaartje Anita
    beterschap voor Nick

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Beterschap voor je zoontje
    En wat een leuke kaart is dat geworden zeg
    groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Beterschap voor Nick hoor! Ik hoop dat ie snel weer beter is. Je kaart is hartstikke leuk. Die sketch ziet er zeker goed uit. Die ga ik onthouden :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Wat een geweldige kaart, en inderdaad we kunnen ze bijna zelf aantrekken!!
    Beterschap met Nick, hoop dat het snel weer over is.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Prachtige kaart echt een toppertje.
    Ik hoop dat het snel wat beter gaat met Nick.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Prachtige kaart Anita. hopelijk knapt Nick snel weer een beetje op.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Ha Anita, wat een arme schat Nick, gelukkig heeft hij er weinig last van. Voor jou is het niet fijn om je kind zo te zien, ook al heeft hij er haast geen last van.
    Beterschap!!
    En nu nog eventjes over je kaartje, lekker winters, past precies bij dit weer! Lieff papiertje met die pinguins! Liefs Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  96. je lijd altijd met kind mee als die ziek is

    lekker uitzieken dan maar en wat vertroetelen

    je kaart is weer erg mooi lekker winters

    gefeleciteerd met je winnende sttempel en veel plezier er mee

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Prachtige winterkaart. Leuke details. Gaat het al wat beter met je zoon?
    Bedankt voor het mee doen bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  98. YEAHhh Anita,

    Je Blog is bij de Creatieve Zebra: Blog van de week, gefeliciteerd..

    Fijn weeken, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Wat een mooie kaart weer Anita Succes.
    Hoop dat het al wat beter gaat met je zoontje, is wel schrikken zeg als ie zo onder de uitslag zit.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  100. De laatste en dan ben ik weer bij. Wow wat ligt jouw productie hoog, dat krijg ik niet voor elkaar hoor. Maar deze is ook top, zo'n leuke winterstempel en prachtig in die blauwe winterkleuren.
    Ik ben nu weer helemaal bij geloof ik.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  101. Anoniem16:57

    Wat een gave winterkaart!

    Gezellig dat je meedoet met onze challenge bij GeWe-hobby.

    Groetjes Hélène

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita