12 januari 2013

Blotevoetenmensjes!

Zeg ik gisteren nog in een reactie bij Yvonne was denk ik iets te voorbarig om me aanmelden voor je wekelijkse challenge met een kerstkaartje, want de inspiratie op kerstkaartjesgebied is op dit moment ver te zoeken bij Aniet, en wat doe ik gisteravond ga vol goede moed en zin beginnen aan een kerstkaartje. Niets zo veranderlijk als Aniet dus. Oké komt ook wel door een aantal oorzaken hoor, zag tot mijn schrik (ja waar gaat dit over alsof mijn leven ervan afhangt) dat de speciale challenge bij Christmas Challenges with Sketches al vandaag afloopt in plaats van 16 januari wat ik in mijn schriftje had geschreven, dus dat wordt nog opschieten ook met plaatsen hahaha en daar mag je een sketch gebruiken die een van je favorieten was in het afgelopen jaar, nou en deze sketch (nr. 25) is dus een van Anita haar favo's, toen kwam ik ook nog dit schitterende stempeltje tegen in mijn stempelkist en realiseerde me, ja hoe is het mogelijk want ik vind haar toch een partij leuk, dat ik er nog niet eens gebruikt heb, shame on me. En misschien ook nog wel de kou die mij de zin teruggaf, wie zal het zeggen, want had me gisteravond toch een partij koude voetjes en dan kunnen jullie wel denken eh ja daar heb je pantoffeltjes voor, eh daar kan Aniet dus niet tegen, wij drietjes zijn blotevoetenmensjes, zodra we binnen zijn hup hup schoenen en sokken uit, heerlijk. Warme voeten brrr ik gruwel ervan maar die koude voetjes gisteravond was ook geen feestje. Dus vandaar toch nog maar een keertje een kerstkaartje van Aniet en dan ook nog eens in het rood, echt Aniet haar favoriete kleur, eh niet dus. En helemaal super de monteurs zijn gisteren geweest en jippie mijn wasmachine ligt nog niet op de schroothoop, het was inderdaad de deurvergrendeling die naar de hatsiemiedee was. Kostte me wel weer 100 euries (erg toch eigenlijk het was geloof ik 5 minuten werk voor de mannen en daar rekenen ze gewoon 36 euro arbeidsloon voor, nou ik verdien het niet helaas) maar goed een nieuwe wasmachine heb ik er niet voor. Dus hij draait weer op volle toertjes en doet zijn werk weer helemaal goed, zo blij.


Welkom Knutsel en Zo en Wendy op mijn blog, leuk dat jullie volgers zijn geworden, helemaal gezellig. Dank jullie wel weer lieve bloggertjes voor de leuke reacties op mijn roze kaartje van gisteren, het was op en top genieten bij Aniet en het glimlachje was weer goed aanwezig. Genieten weer. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

71 opmerkingen:

  1. Wat leuk is je kerstkaartje. Ik heb deze Tilda ook liggen en nog nooit gebruikt. Maar nu ik hem zo zie is hij toch wel erg schattig. Ik vind het ook koud buiten hoor, brrrrr. Moet toch wel steeds met mijn hondje naar buiten, maar dat doe ik met liefde voor haar! Ik ben juist echt een pantoffel verslaafde. Zodra ik thuis kom schoenen uit en pantoffeltjes aan, heerlijk!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem14:42

    Prachtig is je kerstkaart Anita zag ook net dat deze challenge over drie uur sluit en ik ben nu voor saskia iets aan het maken dus gaat mij niet meer lukken.Succes met de was.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kerstkaart hoor! Tis inderdaad kkkoud buiten, wij hebben dan ook echt sokken en pantoffels aan, wel noodzakelijk als je een tegelvloer hebt zonder vloerverwarming :P. 's zomers zijn wij ook echt wel blotevoetenmensjes, dan is dat heerlijk! Gelukkig dat je wasmachine weer draait.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi is ie weer Anita ik moet eerlijk zeggen dat ik ook wel zin moet maken voor de kerstkaarten maar ik heb er al 2 gemaakt en als we nu allemaal er aan werken kunnen we van elkaar inspiratie opdoen toch.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk kaartje weer en je kerstkaarten verzameling voor 2013 komt zo toch al langzaam op gang

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super kaartje Anita, brr blote voeten, ik heb grote warme sloffen hoor.
    Fijn dat je wasmachine weer gemaakt is1

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat grappig om te lezen , ik hou ook een schriftje bij welke challenge er zijn of waar ik een WW aanvraag... Maar bijna geen tijd om iets te maken hoor weer volledig aan het werk :-)

    Leuke kaart weer!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. een heel erg leuke en mooie kaart ! succes met de challenge in ieder geval !
    gelukkig kan je lekker wasjes draaien, jammer dat het zoveel geld kost.
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita

    Prachtige kaart weer hoor ,al heb ik effe helemaal geen zin in een kerstkaartje
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Aniet,
    Een schitterende kerstkaart
    En gelukkig is de wasmachine weer gefixed.
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Weer een heel mooi kaartje en rood.... ja, ik heb er geen moeite mee hoor. Maar zelfs dat gaat je heel goed af. Leuke stempel en succes weer met de challenge!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind deze stempel ook zooo schattig. Je kaart is weer goed gelukt Anita en je waspersoneel ook....gelukkig maar weer.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,
    Wat een schattig kaartje heb je gemaakt..heel lief stempeltje..mooie LO..en leuk de blaadjes met de extra accenten...en nee..hier ook geen blote voeten...
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Haha Anita, rood is een van mijn favoriete kleuren, je kaart vind ik helemaal top. En wat maakt het toch uit om in januari al kerstkaartjes te maken.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zeg Hi, blotevoetenmens, 't is maar goed dat je mij af en toe niet zit zitten dan, je zou bezwijken denk ik hihi.
    Ben ik nu gelukkig een keer niet de laatste die reageert bij je. Tja een kerstkaartje, hij is weer super, maar moet er zelf nog effe niet aan denken hoor, maar succes in ieder gevalbij de challenge. En wat fijn dat je wasmachine weer gemaakt is, 't is toch of je een emmer leeggooit wat je voor de reparatie neer moet tellen he? maar goed, wat je zegt, je hebt er geen nieuwe voor. Ik heb het kaarsje bij je "geleend" Anita, ik hoop niet dat je het erg vindt, maar ik vind hem mooier dan die ik er op had staan, groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem16:26

    Nou een goed begin is het halve werk zeggen ze altijd dus bij jou komt het helemaal goed met de kerstkaarten 2013. Ik heb er echt helemaal geen zin meer in. Zie dan wel weer. Die van jou is trouwens wel erg leuk. Jij hebt de inspiratie zo te zien nog wel.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ziet er toch wel mooi uit Aniet, ondanks dat het je kleur niet is....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem16:36

    Hoi hoi,
    Wat fijn zeg dat je wasmachine het weer doet er is niks vervelender dan zonder zitten!
    Die mannen verdienen goud geld ja! Maar wel slim...men betaald het toch wel want zonder kun je niet!
    Knap hoor nog een kerstkaartje fabriceren nu helpt die kou vast wel mee en "ze" is zeker weer geslaagd! Leuke schets heb je gekozen!
    Mooi evenwicht tussen papier en details!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Heel mooi kerstkaartje Anita,leuke sketch mooi papier, prachtig ingekleurd afdrukje....een super kerstkaart dus....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Fijn dat je de was weer kan draaien Anita. Mooi kerstkaartje heb je gemaakt. Als je iedere week meedoet heb je aan het eind van jaar vast wel je kaartjes bij elkaar!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauw....die is mooi geworden! Mooi papier. Krijg er weer een kerstgevoel van...:-D Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wowwww prachtige kaart Anita en wat een mooi papier heb je gebruikt. super.!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Als je juist zegt dat je er geen zin in hebt, dan hophop de zin is er al. Zo gaat dat bij mij nu ook! Hij is weer prachtig hoor en wat betreft die koude voeten, die komen er bij niet in hoor. Vreselijk vind ik dat! Ik word dan niet meer warm> dus pantoffeltjes aan met natuurlijk een dikke sok.LOL!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Nou ik ben een pantoffelmens hoor, en hou van rood. Heb vandaag mijn hele kamer afgezocht voor rood met geel papier. En niet gevonden hoor. Maar grappig dat we zo tegengesteld zijn. Maar vind je kaartje weer top hoor!.
    Liefs Fen

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kaart Anita! De kleurencombi blijft altijd schitterend (vind ik) en de layout vind ik super. Ga ik zeker ook een keer gebruiken :)
    Top hoor je kaart!
    Gr. Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Een schitterend kaartje in hele mooie kleuren.
    De sketch ziet er ook prachtig uit.
    Weer een toppertje hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Schitterende kaart Anita, je merkt aan niets dat rood je kleur niet is. Ik ben blij je verhaal te horen ik ben ook zo'n blotevoetenmens en iedereen verklaard me gek, nu hier thuis op de tegelvloer heb ik geen behoefte aan pantoffels. Goed dat je machine het weer doet want dat is toch niet meer weg te denken in huis, vind ge niet?
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hele leuke kerstkaart, super handig om nu alvast te beginnen! En ik haat blote voeten, ik hou het liefste de hele dag mijn voetjes ingeboden in schoenen of sloffen. Of anders zeker sokken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi anita
    nou dat was lekker mazzel hebben beter dit gemaakt als een hele nieuwe machine dan had je heel wat meer eurie's kwijt geweest!
    je kaart ondanks dat het jou kleur niet is vind ik deze prachtig in echte warme kerstkleuren:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik heb gelukkig nooit last van koude voeten.
    Je hebt weer een prachtige kerstkaart gemaakt.
    Kan je alvast een voorraad opbouwen voor de komende kerst.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schattig kaartje, Aniet, en wat super goed dat je alweer met de kerstkaarten bezig bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hele leuke kaart Ben blij voor jou dat de wasmachine te repareren was Voor 100 euro heb je geen nieuwe
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Goed bezig Anita om een kerstkaartje te amken. En het is een schatje, mooi met de grote bloemen. En geef mij maar lekker warme sloffen.
    Fijn weekend,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi anita,
    ik vind je kaartje mooi hoor!
    En wat die koude voetjes betreft, het is er ook het weer voor hoor! Brrrr.
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita, Prachtige kaart heb je gemaakt zeg! Leuk dat je mee doet bij CCWS! Top dat je het toch nog gered hebt om je kaart op tijd af te hebben. Lieve groetjes Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Ooo, gelukkig maar dat je wasmachine het weer doet, wel een beetje lichter in de portemonnee maar altijd beter dan een nieuwe!
    Je kaartje is erg mooi geworden, alvast één voor het volgende jaar!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Het mag dan niet jou kleurtje zijn, maar je kaart ziet er gewoon tip top uit hoor Anita. Prachtig en ja, die stempel is zo lief. Zoals ze daar toch staat met dat bordje in haar handen :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat fijn dat je wasmachine weer draait

    En wat heb je weer een super mooie kaartje gemaakt.

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Fijn dat je wasmachine het weer doet. En helaas voor die arme wasmachinereperatiemannetjes: zij krijgen die 100 euries ook niet mee naar huis.
    Mijn teentjes wiebelen wel lekker in sloffen, lekker warm!
    O ja, je rode kaartje is een heel mooi rood kerstkaartje geworden.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita wat leuk voor je dat je wasmachine het weer doet he .Ja en dat alles duur is kan ik van mee praten met mijn fiets die in reparatie moest.
    was niet veel aan maar wel veel betalen. bah.
    Je kaartje is mooi al zal ik nu geen kerstkaartjes maken.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Oeps dat is vervelend. Gelukkig doet hij het weer
    het kaartje is prachtig
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtig kaartje Anita, en wat fijn dat de wasmachine het weer doet!
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Whaw, schitterende kaart! Het is een mooie kleur rood dat je hebt gebruikt en de sketch vind ik ook heel leuk.
    Gelukkig werkt je wasmachine terug, want zoiets kan je toch niet missen hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Mooi kaartje!
    Heb vandaag ook alweer een kerstkaart gemaakt!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een mooie, warme kleur rood heb je gebruikt voor je kaart, prachtig. Inderdaad, het plaatje is schitterend maar we hebben allemaal weleens iets wat we kopen in de veronderstelling om er meteen iets meee te doen en het vervolgens weer weg te lggen. Nu kwam het mooi van pas en het is een hele mooie kaart geworden.
    fijn dat je wasmachine gemaakt is, tja, het is een heel bedrag maar gelukkig hoefde je geen nieuwe te kopen.
    Liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig kaartje heb je weer gemaakt,gelukkig dat je nog op tijd voor de challenge was.en wat lees ik jullie alle drie altijd binnen op blote voeten!!!brrr wat koud ik heb altijd schoenen of sloffen aan en het liefs ook nog wollen sokken erin aan!!!gelukkig is je wasmachine niet naar de schroothoop wel jammer dat het 100 euro kostte!!groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een leuke kaart! Heb je er toch alweer 1tje bij...

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Anita, wat lief dat je me gisteren even kwam feliciteren op mijn blog!!! Dank je wel hoor!!! En wat leuk dat je meteen volger bent geworden. En tja dat vraagt om een tegenbezoekje!! Ook jij maakt mooie creaties en ben natuurlijk gelijk maar volger geworden. Tot blogs!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Mooie kaart Anita en fijn dat je wasautomaat het weer doet.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  50. prachtige kaart gemaakt. wat fijn dat de wasmachine gemaakt kon worden.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Fijn dat je weer kan wassen.
    EN je kaartje is weer prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Prachtige kerstkaart, Anita.
    Fijn dat je wasmachine het weer doet.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een leuke kerstkaarten maak jij als je koude voeten hebt :-)
    Fijn dat je wasmachine het weer doet, al is het voor 100 euro, is tenminste nog een stuk minder dan een nieuwe!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. pffffieww, gelukkig maar dat je wasmachine het weer doet, wel een beetje lichter in de portemonnee maar natuurlijk beter dan een nieuwe te moeten aanschaffen...
    je kaartje is weer erg mooi geworden, doe maar op de stapel voor deze aankomende kerst!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  55. wat een prachtige kaartjes heb je weer gemaakt. Fijn dat de wasmachine weer gemaakt kon worden. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Anita,
    nou dat is zeker duur zeg!! Maar gelukkig geen nieuwe wasmachine, want dat is natuurlijk nog veel duurder!
    Je kaart is erg leuk! Grappig te lezen dat jij ook een schriftje gebruikt. Ik heb hem nu bij me in de nachtdienst en dan ga ik op de blogs struinen waar ik nog aan mee kan doen. En dan kijk ik of ik wat kan combineren. Vaak lukt dat niet, maar ach, maakt ook niet uit....
    Alleen jamemr als je er achter komt dat je net en paar uur te laat bent!
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een schitterende creaties heb ik allemaal gemist de afgelopen weken Anita. Ben ziek geweest en had totaal geen puf om te bloggen. Maar ben er weer en ga je weer trouw volgen hoor.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een superleuke kerstkaart Anita en idd shame dat je de stempel nog niet eens had gebruikt LOL!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Leuke kaart Anita. Mooi in de rode kleuren.Heel mooi gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ik vind rood ook heel moeilijk om te kleuren, het is meestal toch gewoon roze maar dan donkerder. Begrijp je me nog!! Maar dit is zeker een gave stempel. Leuke kaart ook weer.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  61. ik vind je wel een kanjer hoor, nu al weer aan de kerstkaarten, nee dat doe ik niet, zelfs niet de uitdagingen met nieuwjaarswensen, dat heb ik even helemaal gehad en voor volgende kerst weet ik het ook al, alleen mijn knutsellende en knutelwaarderende vriende krijgen een zelf gemaakte kaart en voor de rest koop ik ze bij de Hema, heerlijk dat die druk er af is, haha. Maar het is een toppertje geworden hoor, en fijn dat je wasmachine thet weer doet:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een leuke kerstkaartje!! Je kun er maar niet vroeg genoeg mee beginnen!!!
    Fijn dat je wasmachine weer gemaakt is.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat weer een beauty!!! Geweldige kleuren ook gebruikt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hé Anita, wat ben ik blij voor je dat je wasmachine het weer doet! Maar wat je zegt...bespottelijk zo duur!! En brrrrr, ik moet er niet aan denken die blote voetjes bij jullie, ik krijg het al koud als ik eraan denk! Ik ben het tegenovergestelde en heb het altijd koud!
    Maar je kaartje is werkelijk fantastisch, leuke kleuren en je afdrukje zo mooi ingekleurd, echt super hoor!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  65. prachtig kaartje.
    Wat knap dat je zo'n mooie kaart kunt maken met deze kleur

    BeantwoordenVerwijderen
  66. anita wat een prachtig kerstkaartje in rood

    en dit is is een super gave magnolia met het leive katje er bij heb hem zelf ook

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  67. En ook dit kaartje is een echte bjoetie geworden ik had gisteren ook al gerageerd maar toen ik op publiceren drukte werd mijn beeld zwart en kwam niet terug toen was ik het even zat. Fijn dat je wasmachine het weer doet want om nu al je spaarpotje weer kwijt te moeten zijn is niet zo leuk.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een supermooi kaartje weer.
    Gave stempel moet ik maar eens naar op zoek die is nog niet thuis hier.

    Hier zit nog zo,n blote voetenmens ,alleen schoenen aan als ze naar buiten moet.

    Fijn dat je weer kunt wassen en ja ze vragen veel maar altijd beter dan een nieuwe.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ha blotevoetenmeisje, hier een berichtje van een echte pantoffelheld (bij mij is thuiskomen, schoenen uit, pantoffeltjes aaan, heerlijk huismussen!) geweldige kaart heb je weer gemaakt en je had hem op de valreep af zag ik. Succes met je challenge.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita