10 december 2012

Pfff eindelijk weer even ontspannen!

Hé hé Aniet had vanavond weer eens heerlijk tijd om eventjes te ontspannen. En wat had ik dat nodig, had geloof ik toch iets teveel gevergd van mezelf in het weekend, soms wil ik ook zoveel in een dag, maar goed het is wel weer allemaal gelukt en dat geeft dan ook weer een lekker opgeruimd gevoel in mijn koppie. Dus in ieder geval niet voor niets geweest. Vanavond maar eens lekker uitgepakt met een gelukkig nieuwjaarkaartje, heerlijk hoor dat glitterpapier, ik hou ervan. Bij de challenge van de Nederlandse Kaarten Uitdaging is deze keer de opdracht maak een kerst/feest (mag ook nieuwjaar, tenminste ik zag dat woord in ieder geval wel staan) kaartje, nou feest is het wel op mijn kaartje, kijk er staan met haar glaasje champagne, volgens mij is ze al een beetje tipsie, ze staat in ieder geval niet meer zo heel stevig op haar voetjes. En geef haar eens ongelijk, lekker proosten op een geweldig, gelukkig en gezond 2013, wat is het jaar toch omgevlogen. Nog 3 weken en dan staan wij ook zo te proosten .... nou Aniet zal er dan eentje op jullie nemen hoor. Heb ook nog een vraagje aan jullie lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm. Gisteravond laat kreeg Aniet weer eens de behoefte om haar layout te veranderen, en het weegschaaltje was weer eens goed aanwezig. Vertel eens eerlijk worden jullie er depressief van om deze donkere winterse layout te zien, ik weet het namelijk niet, vind ik hem nou wel mooi of vind ik hem nou niet mooi, ja ja dat weegschaaltje hé, of kan hij er wel mee door. En nu hoor ik jullie denken eh ja Aniet het is jouw blog dus dat moet je zelf weten, tuurlijk weet ik ook wel, maar jullie moeten er ook naar kijken dus vraag ik het toch maar even. Jullie eerlijke mening stelt Aniet super op prijs. Alvast bedankt.


Dank jullie wel voor de superreacties op mijn gave kaartenmolen en opgetuigde kerstboom, het glimlachje was weer goed aanwezig, genieten tussen al de werkzaamheden door. Zelfs mijn moeder betrapte ik erop toen ik thuis kwam uit het werk dat ze heerlijk het molentje aan het ronddraaien was, ben er zo in mijn nopjes mee. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

52 opmerkingen:

  1. nou Anita ik vind je blog wel mooi hoor het kan nu nog wel met die boompjes lijkt wel een beetje kerst . je kaartje mag er ook weer wezen hoor .
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een gezellig kaartje heb je ervan gemaakt zo met die glitters, en je lay-out mag best hoor het zijn toch ook de donkere dagen voor kerst! mijn layout is ook een beetje donker gekleurd.

    groetjes hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. prachtig kaartje weer anita

    weer heb ik heel veel kaartjes van gemist zag ik maar vind ze stuk voor stuk heel mooi ook de easelkaart met de hertjes er bij top hoor

    en je kaartemolen nou dat is een aanwinst dan je kerst boom ziet er weer super gezellig en mooi uit

    ook je verhaal over sinterklaas heb ik om moete gilmlachen erg leuk

    de lay out vind ik persoonlijk wat te donker maar het wit komt zo wel heel mooi uit .


    liefs roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,

    Je kaartje is weer een schatje hoor, mooi in het blauw, lekker met glitters en een lief afdrukje...weer heel mooi ingekleurd...
    En je layout.. is chique vind ik en ...mooi..dus houdenb zo... Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk kaartje weer Anita en je lay out.........ik vind hem mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk je blog helemaal aan gepast aan het jaargetijde. Gezellig hoor. Wat betreft je kaartje...tja, ik ben gek op blauw en vind je kaartje super. Als ik het niet mooi vind of opbouwende kritiek wil schrijven, dan doe ik dat wel hoor.. Dat weten de bloggers wel van mij. Maak je niet te druk en denk aan jezelf.
    Hele gezellige dagen. Misschien kom ik nog wel eerder langs bloggen, maar deze week veel te doen. Leuke dingen hoor. Lieve groetjes LIda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaart hoor, lekker fris met dat blauw. En wat je blog betreft, ja eigenlijk moet je het zelf weten toch? Ik hou zelf wat meer van kleur, maar dat is persoonlijk, je moet doen waar jij je prettig bij voelt.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een superleuke kaart weer Anita....gezellig dat blauw. Wat je blogvraag betreft, ik vind dit prachtig hoor lekker winters en het heeft ook wel iets van chique (klinkt dat ook chique of....haha)
    Je kaartenmolen is ook super...ik heb er ook een gekregen van mijn schoondochter...was te veel op haar werk.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is weer een heerlijke vrolijke kaart Anita, ik zou zeggen proost, op je volgende kaartje.
    Jeetje ik heb helemaal je kaartenmolen en je kerstboom gemist, ik ben een beetje in de olie geloof ik, zie het maar als niet gezien. Maar je kaartenmolen is prachtig om over je kerstboom maar te zwijgen. Hij is mooi van kleur, als mijn schoondochter deze boom zou zien ging ze helemaal uit haar dak, slaap lekker Anita.
    Lieve groetjes.
    Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je weer een mooi kaartje gemaaakt Anita,schitterend en je lay-out vind ik wel mooi.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Goeiemorgen Anita ,
    Hey nieuwe outlay , toppie !
    Je nieuwe kaartenmolen is prachtig hoor staat ook leuk met al die mooie kaarten erin .
    Vooral je nieuwste kaartje in blauw met pareltjes erop schitterend gemaakt Anita.
    Fijne dag v. Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita ik vind je layout juist gaaf met die kerstbomen,hoe langer je er naar kijkt, des te meer ontdek je. Je kaartje is trouwens ook weer een schatje!
    Proost!
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goedemorgen Anita

    Ik vind je kaartje weer helemaal geweldig heerlijk al dat glitter papier.
    En ook de kleur is weer heerlijk vrolijk .
    Een gezellig nieuwjaars kaartje .
    Fijne dag
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie is het weer Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige feestkaart en je blog ziet er mooi uit hoor.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lekker, leuk, lief en vooral blauw.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita,
    Leuke en mooie kaart...
    Ja die kleuren hé....erg mooi..
    groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem07:47

    Anita je kaart is prachtig en je layout van het scherm lijkt wel op het papier van Maja design en dat vind ik geweldig.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je bloglayout viel me meteen op en ik vind hem prachtig!!! Net als je kaartje trouwens!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita,

    Geweldige kaart, mooie kleuren en geweldig glitterpapier. Je blog lay-out is werkelijk een plaatje.

    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. super mooi kaartje.
    In de perfecte kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitterende kaart weer Anita....
    Zag deze layout ook bij Sieta.... vind 'm erg mooi, alleen had ie een tikkeltje lichter gemogen; vind 'm zo 'donkere dagen voor kerst'...
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je hebt weer leuke kaarten geplaatst, Anita.
    En je lay-out.. och donker is hij wel, maar ik word er niet depri van hoor.
    Hartelijke groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat ziet je blog er weer mooi uit, Aniet, super!
    En wat een leuk kaartje, schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een prachtige kaart Anita, en ook je blog ziet er schitterend uit. Dit krijg ik nou nooit voor elkaar, het blijft klungelen met die computer;0) Gezellig dat je weer meedoet bij NKU.

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt, Anita.
    En wat je lay-out betreft, ik zou er zelf niet voor kiezen, maar heb er geen moeite mee om er bij jou naar te kijken hoor. Ik blijf er niet voor weg. Hihi.
    Ieder zijn smaak, toch? Anders waren alle bloggen hetzelfde, dat zou ook saai worden.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Een prachtige kaart Aniet, mooie blauwe kleuren, je lay-out is ook prachtig al zou ik zelf iets lichtere kleuren nemen, maar ja ik ben ook een weegschaal alhoewel net op randje met schorpioen......

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtig kaartje weer! Je layout vind ik mooi met die kerstboompjes, die donkere kleur vind ik helemaal niet storend.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hé Anita, eerst je kaartje, hij is echt schitterend, top hoor als we zo met elkaar het nieuwe jaar in twinkelen! Erg mooi met deze kleuren, en de champagne bruist zo mooi... En dan je layout, ik vind hem erg mooi, dat uiltje op het wiel is ook zo mooi! Winters en misschien ietsje donker, maar dat past wel mooi in deze tijd! Niets meer aan doen!

    Wintergroetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een beeldig kaartje!! Mooie kleur!! En dat glitter: ik hou er zo van (ik lijk Gerard Joling wel :p ) Het kan niet hard genoeg glitteren ;-)

    Wat betrefd je layout, ik zou zeggen: lekker zo laten! Ik vindt het qua het donkere wel meevallen, je hebt er mooie witte accenten bij! ik wordt er niet depri van ofzo haha. Anders zag je me hier niet elke dag. En ja, ik kom toch elke dag ff spieken!
    Dus wat mij betrefd: laten zo!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita
    Ik was aan het rondkijken en kwam bij jouw terecht ik vind je kaarten prachtig.
    Ik ben meteen je volger geworden, Misschien wil je ook mijn volger worden. Ik heb pas 6 weken een blog en ben pas 1 1/2 jaar bezig met kaarten maken, Maar ik wil graag de technieken uitbreiden.
    janieskaartenwereld.blogspot.nl
    Ik hoop je te zien.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Woww!! wat een schitterede kaart Anita!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita schitterende kaart heb je gemaakt mooi met dat glitter blauw.en een nieuwe achtergrond heel winters leuk met de witte boompjes erbij en het uiltje houden zo het mag nu het is toch ook winter!zou zelf ook eens wat anders willen maar ben niet zo handig met de comp en dat is iets wat mij niet lukt een andere achtergrond.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een schatje is het weer geworden.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leuk kaartje!
    En je blog ziet er echt feestelijk uit!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat mooi! Hoe meer glitter hoe beter! Vind ik :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een prachtig feestelijk kaartje Anita!!
    Je bloglayout is mooi zo, de combinatie van het donkere met het wit is juist erg mooi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Je kaartje vind ik super hoor, maar dat kan ook niet anders want het heeft mijn favoriete kleur!
    De lay-out is toch prachtig zo, echt winter, ik houd er wel van.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Proost!
    Leuke kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een leuke nieuwjaarskaart met lekker veel blauw en bling bling! Heel mooi gedaan!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hey Aniet

    Wat heb je weer een leuke gemaakt zo leuk dat blauw !
    Je lay out vind ik apart wel een ietsiepietsie druk maar wel echt een wintersfeertje !

    liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi Anita, je kaartje is geweldig, ik ben gek op glitters. En ook weer een leuke indeling met leuke details. Je layout is op zich wel echt winters, en ook wel mooi maar een klein beetje somber is hij wel. Maar dat past ook wel weer bij de donkere dagen toch?
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Mooi kaartje, lekker veel glim!
    En je achtergrondje: ach, wat maakt het uit wat wij vinden zolang jij hem maar leuk vindt. en als je hem niet leuk meer vindt, neem je toch gewoon een andere?
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een mooi kaartje weer Anita! Je blog layout ziet er ook goed uit, het heeft wel wat dat donkere winterse sfeertje.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Weer genieten hier.Hou het kort vandaag heb geweldige hoofdpijn. ja ze was er heel erg blij mee. daar doen we het voor.Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een leuke lay out heb je gekozen Anita. Staat leuk. Je kaart is prachtig geworden. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Je kaart is weer prachtig, Anita. Lekker veel glitter. De tijd gaat snel hé. Het is inderdaad zo weer 2013. ik vind je layout op je blog mooi en niet somber. z'on kaartenrek heeft toch aantrekkingskracht. Om even lekker aan te draaien en te kijken.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi Anita,

    wat een mooie eindejaarskaart heb je gemaakt, super Tilda'tje heb je hiervoor gebruikt. Ik kan geloven dat je blije smurf bent met zo'n kaartenmolen. Een droom voor elke hobbyist onder ons :-) Veel plezier ermee!

    Groetjes,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ik zie dat ik deze kaart helemaal gemist heb. Wat stom.... Ik vind je kaart weer super en nog in mijn favoriete kleuren ook. Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mooie kaart zeg.
    Bedankt voor je deelname bij de NKU.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Mooi gemaakt hoor, bedankt voor je deelname bij de NKU, gr Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita