19 december 2012

Oh jeetje krijg nu pas de smaak te pakken!

Het is toch wat, geloof dat ik nu pas de smaak te pakken krijg met kerstkaartjes maken, nou daar ben ik dan lekker op tijd mee maar niet heus. Maar laat Aniet haar favoriete kleurtjes gebruiken en ze krijgt bijna vleugeltjes, nee hoor dat is ook weer overdreven want zo bijzonder is mijn kaart niet, maar op de een of andere manier gaat het toch lekkerder. Zit dan boordevol ideetjes en na wat wikken en wegen, schuiven en nog eens schuiven, mezelf toespreken en vooral veel plezier hebben aan komt er toch weer iets uit mijn handjes. Gisteren liep de dag trouwens anders dan in ik in gedachten had, wou eigenlijk even naar de kapper, wat huishoudelijke klusjes doen en als er tijd over was nog een kaartje overdag maken, maar vergeet het maar dat ging dus mooi niet door. Kanjertje Nick was de oorzaak, meneertje was namelijk "schoolziek", hij was de hele nacht al aan het spoken, in bed, uit bed, weer in bed, weer uit bed en vanmorgen was meneertje zijn bed niet uit te branden, hij zei in zijn eigen taaltje auw buikie met die puppyoogjes van hem, nou ja wat doe je dan als moeder, je gelooft hem, hij keek er ook zo zielig en pijnlijk bij. Nou je gelooft het niet de chauffeur van het busje was aan de deur geweest en hij had zijn benen nog niet gelicht naar de bus en ja hoor Nick begon te zingen en te dansen het schurkje, ja ja zo slim is hij dus wel, en je begrijpt die gaat morgen gewoon weer naar schooltje toe..... vanmiddag nog 30 pannekoeken staan bakken want hij heeft morgen voor het eerst een kerstdiner op school en daar Nick bijna niets lekker vindt maar van pannekoeken nooit genoeg krijgt in overleg met school voor de pannekoeken gezorgd zodat hij ook iets lekkers op zijn bordje heeft liggen. Hij gaat op chique, ben benieuwd hoe hij het vindt, want zodra er van het ritme afgeweken wordt kan het wel eens heel anders uitpakken, maar dat zien we vanavond wel weer ..... Mijn kaartje wil ik trouwens mee laten doen met de challenge van de Dutch Magnolia Lovers waar je deze keer geen ronde of vierkante kaart mag maken, nou dat is hij zeker niet, en als extra moest je er een lintje of kant op verwerken, nou dat zit er ook op dus dat zit wel weer snor en ook met de challenge van It's a Magnolia Challenge waar je een kerstkaart moet maken. Ik wil Fenneke, Renate en Rianne bedanken voor de schitterende kaartjes die vandaag op de deurmat zijn beland, ze zijn top en ze hangen schitterend aan de kast te pronken. Vandaag gaat Aniet weer even centjes verdienen en jippie dan heb ik zomaar tot 2 januari vrij, wat zal dat genieten zijn zeg .........


Welkom Mieke op mijn blog, leuk dat je ook volger bij mij bent geworden, helemaal gezellig weer. Bedankt lieve toppertjes voor de reacties op mijn roze/blauwe kaart, ik heb ze weer gelezen met een grote glimlach van oor tot oor. Super weer. En zoals altijd weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

67 opmerkingen:

  1. Wat een lief kaartje, helemaal leuk. Succes bij de challenges.
    Haha die Nick nou ja had hij ook een dagje extra vrij, maar troost je de mijne hebben ook wel eens zoiets geflikt hoor. Eerst heel zielig op de bank liggen ben niet lekker, heb hoofdpijn en buikpijn, maar na half 10 zijn ze dan opeens springlevend hè. Werk ze en geniet daarna lekker van je vrije dagen
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihi die nick.!! Je kaart is echt mooi. Leuk he dat paars.
    Fijne dag
    Liefs jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Anita,

    Wat een boef zeg maar je leg toch in een deuk van het lachen.
    Hij had lekker zin om bij jou thuis te zijn.
    Je kaart is weer schitterend hoor.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een boef die zoon van jou, maar wel slim!! Je kaartje is echt heel leuk! Mooi model, toffe kleur en leuke details. Heerlijk vooruitzicht dat je straks lekker vrij bent. Geniet er lekker van!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kaartje, prachtig dat paars!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart leuk ook zo die kleuren Wat is jou Nick toch een lekker boeffie.Slim hoor.
    Geniet van Je vakantie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaart weer Anita, mooi gemaakt. Ik moest zo lachen om je zoon Nick, wat een ondeugd. Tja, soms moeten ze eens wat uitproberen....lol.
    Liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig kaartje.
    Je had hem ook mee kunnen laten doen bij creamiep, want daar moet je een paarse kerstkaart maken .
    Volgens mij gebeurd het plostelinge zieke gevoel in ieder gezin wel een keer omdat ze niet na school willen.
    Pas was mijn dochtertje 's maandags aan het overgeven en mocht thuis blijven, maar de volgende dag moets ze weer na school en was niets meer aan de hand.
    Breng ik ze netjes na school, wordt ik na een uur gebeld of ik haar weer op wilde halen, want ze voelde zich niet zo lekker.
    Kom ik op school om haar op te halen, krijg ik bijna een boze juf omdat ze niet genoeg had kunnen uit zieken.
    (was net voor sinterklaas en dat vond ze dus erg eng)
    Zegt de juf blijf van de week maar thuis de juf bewaard je cadeautje wel.
    Ben de deur bij school nog niet uit of madam spreekt honderd uit.
    Is ze thuis en doet de jas uit en zegt mam ik ga boven spelen.
    (wel heel erg ziek dus)
    Jammer voor haar dat papa 's middags thuis kwam omdat hij naar het ziekenhuis moest en vraagt dus gelijk waarom ben je thuis.
    Is het antwoord gewoon vind het niet leuk op school.
    Ik 's middags na de juf gelopen en die vroeg gelijk hoe gaat het met de patient.
    Waarop ik riep ze is gewoon schoolziek en er is niets aan de hand, dus morgen is ze er weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita,

    je kaartje is weer super hoor..mooi model en in het paars..LEUK en je kleine boefje, ik denk dat elk kind wel eens schoolziek is...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje! Ben je vast voor volgend jaar begonnen? En ach...wat maakt een dagje "schoolziek " ook uit, ze moeten nog zóvéél de rest van hun leven!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem08:58

    Heerlijk toch dat ze af en toe een ziekdag opnemen,het is heel herkenbaar Anita en we trappen er allemaal in.Je kaart is ook weer prachtig.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wat een slim manneke heb je toch, het boefje! Heerlijk dat je daar ook van kunt genieten, hij heeft het getroffen!

    lief kaartje is het weer geworden!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ha Aniet,
    heerlijk dat schoolziek! En slim zeker! Heb het ook een keer meegemaakt toen onze tuin op de kop ging en de tuinman met een graafmachinetje zou komen. Guus 's morgen ziek!! Oh zo zielig. Toen de tuinman er was, stond hij in een mum van tijd buiten en heeft de verdere dag geholpen op zijn manier...lachen!
    Je kaart is heel mooi. En ook dat ken ik! Is de kerst bijna daar krijg ik inspiratie.... Nou ja, bij Yvonne kunnen we meedoen met elke week een kerstkaart maken...

    Liefs, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk kaartje, Anita.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. erg leuke kaart gemaakt. mooie roosjes.
    haha... en je zoontje. dat is zeker lachen, wat een deugniet. haha
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh, die kleine slimmerik, heerlijk! En wat zal hij smullen van die lekkere pannenkoeken!
    Mooi kaartje weer, Anita, helemaal jouw kleurtjes. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Haha, die Nick... heeft ie lekker een dagje vrij gehad. En je kaartje is heel erg mooi. Ik zie ook liever paarse kaartjes dan groen met rood. Ik vind rood wel mooi, maar dat felle groen weer minder, dus van mij mag je nog veel kerstkaartjes maken in je eigen favoriete kleurtjes!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige kaart en weer in hele mooie kleurenAniet, wat een dondersteen is die Nick toch, maar spijbelen mag ook wel een keer, ze gaan nog lang genoeg naar school...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie kleuren heb je gebruikt voor deze prachtige kaart,toppie hoor.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  20. je gaat zeker lekker Anita, wat is het een geweldig mooi kaartje, slim van nick om een extra dagje vrij te plannen!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hoi Aniet,
    ik zit hier weer te genieten van je verhaaltje tussen de rotzooi:0) haha erg slim van Nick...
    je kaart vind ik natuurlijk super, want het is mijn lievelingskleur!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Prachtig gedaan Anita...mooie details erop en natuurlijk jouw kleuren. Ook je vorige kaart is een topper hoor (heb ik even gemist )Leuk trouwens dat je broer een kroeg heeft vlakbij jouw huis...altijd gezellig. Ik heb familie in de A.M. de Jonghstraat in Uithoorn. Je verhaal is ook weer een heel boekwerk....leuk hoor en ik denk ook dat het veel reactie trekt als ik het zo zie. Super voor je!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anita, als men echt de smaak te pakken heeft is niemand te stoppen. Maar het is aan u kaarten niet te zien wanneer het je niet helemaal mee zit. Ik was enkele dagen afwezig in blogland en bekijk nu enkele berichten tegelijkertijd en ik moet zeggen dat de roze Magnolia mijn grote favoriet is.
    Groetjes
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Lachen met die zoon van jou, ben je toch maar mooi ingestruind. Wat een slimmerik die Nick, hihi prachtig.
    Maar je kaart is ook prachtig, heel mooi met die kleuren.

    Liefs Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ja,ze kunnen wat bedenken en op je gevoel spelen.Na nog een paar daagjes werken ben ik ook heerlijk vrij.....je kaartje is prachtig,leuk model en erg mooi van kleur!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een schitterend kaartje, mooie kleur.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een leuke kaart in die te gekke kleur
    paars, woww helemaal te gek :)

    Fijne en gezellige dagen,
    grtjsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Erg mooie kaart! Prachtig met paars.
    Wat een boefje heb je. Geweldig....Vooral als ze je zo smekend aankijken....ja...wat doe je dan als moeder zijnde...???
    groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita
    Wat een beeldige kaart, en dat paars ik vind dit echt een toppertje
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. wat is dit een geweldige leuke kaart anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wow wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt, vaak is het zo als de druk eraf is je hoeft niet mee dan gaat alles beter echt waar.
    En heb je al een begin voor volgend jaar, even een vraagje heb je mijn kerstkaartje nog niet gehad ik heb hem 5 dec al opgestuurd?????
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig kaartje Anita, ga lekker door dan heb je ze voor volgend jaar lekker op tijd af!
    Ze maken er toch af en toe een potje van he dit kids...
    En wat een heerlijk vooruitzicht lekker vrij van je werk, ik mag morgen nog en dan ga ik ook een tijdje over op de relaxmodus!

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dit ziet er fantastisch mooi uit Anita en de kleurtjes vind ik ook zo geweldig bij mekaar passen.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  34. wow!! een prachtige kaart heb je weer gemaakt!! gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een prachtig kaartje Anita, mooi zo in het lila.
    Ik had gisteren ook een grietje die schoolziek was, belde vanaf school of dat ze naar huis mocht....echt niet...kom ik thuis is het weer over...hoe kan dat nou??? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  36. hoi anieta
    moest erg lachen wat die kleine rakker van je geflikt had en ja daar zijn het kinderen voor! je kaart ziet er leuk uit in deze paarstinten
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Aniet, mooi verhaal hè, van die Nick.
    Je kaartje is ook schitterend met die pasteltinten.
    Groetjes
    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wauwwwwwww prachtige kaart heb je gemaakt en wat een mooie kleuren. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. heel mooi dat blauw paars anita

    en meid je kan het hele jaar door kerst kaarten maken dus dat zit wel goed hi hi

    ja die nick lekker slim he ach moet een keer kunnen


    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wow wat een prachtig kerstkaartje
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Mooi Anita ik hou wel van paars heeft wel iets speciaals.groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wow dit is een mooie Anita, je bent lekker op dreef, maar ik lees eigenlijk iets te laat begonnen, die Nick schoolziek, misschien is hij wel nerveus voor wat er komen gaat.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. WAUW Anita , wat een beauty van een kaart en zo mooi van kleur,nou jij bent zekers lekker bezig zeg !!
    Groetjesss Epie*

    BeantwoordenVerwijderen
  44. wauw die is mooi is eens wat anders dat de geeikte kaarten echt geweldig.fijn dat je deze dagen vrij bent kun je lekker knutselen en met de kinderen bezig zijn .
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een schattige paarse kaart Anita.Heel leuk gemaakt.Ja dat komt vaker voor dat mensen onder druk beter presteren. Veel succes nog met de kerstkaarten. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Prachtige kaart, Aniet. Mooie kleuren combinatie. Wat is nick toch een lekker ondeugend jochie.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een leuke creatie, lekker hoor dat je de smaak te pakken hebt!!

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Een erg mooi kaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtige kaart en weer in hele mooie kleuren Aniet, wat een deugnietje is die Nick toch!!hihihi

    Groetjes Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita wat leuk te lezen over Nick Hebben we dat vroeger allemaal niet eens gedaan ja ja voor jou liep de dag wat anders dan geplant was maar het is wel een slimme deugniet.Je kaartje is met een woord prachtig!hele mooie kleuren leuk model.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hai Aniet nou de kleuren zijn zeker mooi, want ik hou wel van die kleurtjes en je kaart is een toppertje geworden. Wat heerlijk dat je zolang vrij bent was ik ook maar is ingetrokken en ja dan maar werken voor het eerst in al die jaren dat ik vrij was, maar we maken het gewoon gezellig dan toch.

    Fijne avond en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een mooie kaart! Paars is ook een prachtige kleur om mee te werken.Ga je toch lekker door voor volgend jaar!
    Enne, Londen was geweldig en voor herhaling vatbaar. Schitterende stad!
    Groetjes Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schitterend kaartje!! lekker paars ;-)
    Je kunt alvast weer een voorraadje aan gaan leggen voor de volgende kerst haha. Mocht je nog meer behoefte krijgen om kerstkaarten te maken ;-)

    Je kanjertje had je mooi te pakken gehad haha, geniaal.....zo deden wij dat toch ook! Ze mogen best een dagje schoolziek zijn hoor ;-)

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Leuke kaart, ook mijn lievelingskleurtjes, mooie vorm ook! Grappig verhaal van Nick, ach een dagje spijbelen...
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Prachtige kaart, heel mooi gemaakt, wat een boef is die Nick van jou, hij had je mooi tuk.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ach, dan ga je toch gewoon door met de kaartjes voor volgend jaar!
    Deze krijgt wel een houdbaarheidsstempel tot december 2013!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een schitterende kaart met mooie kleuren.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wauw Anita, wat een supermooie kaart heb je gemaaakt! Bedankt voor je deelname aan Dutch Magnolia Lovers en veel succes met de wedstrijd! Lieve groetjes, Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een lekkere vrolijke frisgekleurde kerstkaart!!

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Anoniem19:53

    Schitterende kerstkaart in deze lila/paars tinten. Lekker eens iets heel anders.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wow Anita niet alleen een van mijn favoriete kleuren maar zo goed in balans. Top meid.!
    Hi,hi ik zag jou zielige zieke jongen ook ineens rondspringen. Heerlijk.
    Nog een fijne avond.
    Liefs Mia.

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Goh nooit geweten dat jij in mijn computer woonde! Hoop dat het niet al te krap is daar, haha. Maar meid wat kan jij schrijven zeg!!! Ik lees altijd je posten met erg veel plezier. Vind het ook zo heerlijk om te lezen dat je zoon jou er zo lekker tussen heeft genomen! Haha kinderen zijn echt super slim, ze kennen jou beter dan dat jij je kind kent zeg ik altijd.
    ...En je kaart... ja die is net als altijd... gewoon weer prachtig!
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Oh Anita, ik heb toch zo'n plezier in het lezen van de verhalen van jou en je kids. Helemaal geweldig hoe Nick op zijn manier jou in de maling genomen heeft hahahha Ik zie het gewoon voor me hoe ie daar staat te springen en te smilen haha

    Je kaartje is weer helemaal geweldig. Mooie kleur!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi Anita, wat een schitterend kaartje heb je gemaakt. Lief stempeltje, ik ben dol op Magnolia en je hebt het prachtig ingekleurd,
    fijne feestdagen,

    groetjes
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een prachtige kaart. Ook mijn kleurtjes.

    Alvast een fijne dagen toegewenst.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Anita,
    Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog. Ik ben ook maar direct volger bij jouw geworden. Supermooie kaart heb je gemaakt. Toch leuk om eens een heel ander model voorbij te zien komen. Ik vind het kleurtje paars ook erg mooi.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita