22 december 2012

Oeps foutje bedankt!

Oh dat was echt lekker om weer eens een keer een kaartje te maken zonder kerstmateriaal, gewoon op het niks af en gaan met die banaan. Oké Aniet zeg niet dat ze geen kerstkaartjes meer gaat maken dit jaar, want ik ken mezelf en voor hetzelfde geld staat er de volgende keer weer een kerstkaart op mijn blog ..... het is maar net hoe Aniet haar buitje is. Ik zag deze digi en ja hoor was verkocht, die is toch helemaal te grappig. Kijk er staan met haar schaartje op haar rug alsof ze dan niet betrapt kan worden, dat haar van haar is te erg voor woorden eigenlijk, dat wordt een rattenkoppie knippen ben ik bang. En dan gaat Aniet haar fantasie weer op hol en gaan mijn gedachten terug naar de tijd dat Dani nog heel klein was. Dani heeft heel mooi dik haar en ik was altijd zo trots op zijn mooie kop vol met blond haar (ja ja toen was die nog hoogblond) en op een ochtend ga ik naar beneden toe en helluppie staat die met een schaar in zijn hand en allemaal blonde lokken op de grond, ik kon alleen maar met grote ogen kijken en kon niets meer uitbrengen want oh oh oh wat vond Aniet dat erg, overal had hij er happen uitgeknipt, het zag er werkelijk niet uit. Je voelt hem al aan dat werd een bezoekje aan de kapper en was het begin van zijn stekeltjes en eigenlijk heel grappig hij heeft sindsdien altijd stekels gehouden ..... ach ja hebben we dat allemaal weleens niet meegemaakt maar op het moment daar schrik je je een hoedje, tenminste Aniet wel. Gelukkig is Dani een jongen maar stel je voor dat je dochter met schitterende lange haren dat doet, dan schieten de tranen toch gelijk uit je ogen .... oeps foutje bedankt! Wil mijn wijfie met haar "prachtige" kapsel mee laten doen met de challenge van Elke Kaart een Feestje waar dit keer alles mag. Zit me nu pas te bedenken dat dit kaartje eigenlijk nergens op slaat als je het goed beschouwt, want wanneer stuur je nou zoiets naar iemand met de tekst erop OEPS, maar goed hij staat in ieder geval weer leuk in mijn kaartenmolen, die is er weer helemaal blij mee en Aniet heeft met veel plezier de kaart gemaakt dus wat willen we nog meer. GerJanne bedankt voor je prachtige kaart, hij hangt te pronken aan mijn kast hoor, helemaal super. Het was gisteravond trouwens hier in huize Meijer weer eens een heuze plakpareltjesschietwedstrijd, grrrrr ze vlogen weer alle kanten op behalve waar ze behoorden te belanden, juist ja op mijn kaart. Heb nog even op mijn knietjes gezocht maar noppes, ja vanmorgen zat er eentje onder mijn voet geplakt dat dan weer wel, dus toch weer eentje terug, maar Aniet met de haar zo geliefde plakpareltjes, want oh oh oh wat zal ik zonder moeten, dat zal altijd wel een haat-liefde-verhouding blijven ben ik bang.


Welkom Yvonne en Aly op mijn blog en wat super dat jullie volger zijn geworden. Helemaal gezellig weer. Dank jullie wel weer toppertjes voor de geweldige reacties op mijn tildaatjes die de kerstboom aan het optuigen zijn. Mijn glimlach was weer super aanwezig, ik heb er weer van genoten. Nick heeft trouwens zijn rol gisteren in het kerstspel als koning super voltooid, hij ging precies op tijd lopen toen het moest, nou ja toen de juf hem een duwtje gaf, en zo lachen staat hij midden op het podium en maar handkusjes uitdelen alsof hij de sterren van de hemel had gespeeld, heb me rot gelachen, ja ja die weet zichzelf wel te verkopen. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

66 opmerkingen:

  1. Wat een schatje is dit Anita....echt super! De kleuren vind ik ook prachtig bij elkaar.
    Een toppertje weer! Leuk te lezen dat het met je mannetje goed is gegaan tijdens het kerstspel. Je weet nooit hoe die bal gaat rollen natuurlijk.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke digi z n ontzettend lief ondeugend meisje die haar haren afknipt.
    Want een prachtige kaart Aniet echt waar heerlijke zachte kleurtjes toppie.....
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem18:51

    Wat een lieve digi en je hebt er een schitterende kaart van gemaakt.Groetjes Joke en heel leuk dat nick zo goed zijn kerstspel heeft gespeeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een gaaf kaartje, en ja ik had zo'n dochter met lang blond haar tot ze er op een dag zelf de schaar in zette.......moeders heeft toen toch even gesnotterd hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita,

    Schattig kaartje is dit weer, wat een leuke digi en de kleurtjes zijn heel mooi gekozen..
    en dat knipverhaal...ik kreeg ooit toen ik klein was een nagelgarnituurtje(ja, zo heette dat vroeger) en heb toen mijn nichtje er mee geknipt..het schaartje moest toch getest worden..hihi..mijn tante was dus echt niet blij..
    Wens jou en je mannen, hele fijne Kerstdagen,
    liefs en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  6. prachtig kaartje en ik wil je ook fijne feestdagen wensen gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke kaart deugnietje ishet die digi!!! En hele fijne feestdagen toegewenst!!!

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een ondeugende digi, mooi hoor en de kaart is super
    liefs Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Anita,die is leukkk ik heb hem ook gezien op de site ik twijfel of ik hem ook ga bestellen,mijn kleindochter lijkt er wel een beetje op.maar je hebt er een mooie kaart mee gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat heb je weer een mooie kleurencombi op je kaartje gebruikt. Prachtig die kleuren bruin met blauw. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk kaart zeg!!! En ja wie stuur je een kaart met OEPS / haar knippen ??? Komt vast wel een situatie voorbij hoor...

    Ik zag bij woordje oeps heb je het middelste van de letter O en letter P er niet uit heb gehaald , misschien kan dat nog???

    Groet Crejabeja

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schatje. Inderdaad een heel leuk stempeltje
    Je Kaartje is weer prachtig
    Fijne Feestdagen
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je er weer een prachtig kaartje van gemaakt. Inderdaad een heel leuk plaatje en ik vind je kleuren combinatie weer helemaal super.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een prachtig kaartje Anita en wat een schattige digi, heel erg leuk!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat heb je er weer een leuk verhaal van gemaakt ;-) Ik vindt het een schitterend kaartje geworden!

    Mocht je nu eens te horen komen dat een moeder wel een kaartje kan gebruiken omdat haar dochter haar lange lokken heeft afgeknipt......heb je gelijk iemand voor dit kaartje ;-)

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Lief kaartje, Anita!! Schattig digi en hele mooie kleurtjes!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh wat een mooi kaartje en dan die kleuren.....helemaal toppie. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hoi Anita je hebt weer een toppertje gemaakt en wat maakt het uit of je het kwijt kunt je hebt er plezier van gehad.
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuk kaartje Anit!
    Inderdaad weer eens geen kerstkaart. Terwijl ik al bezig ben voor 2014. Tja eens mens kan beter vroeg beginnen. Ben niet zo snel en maak niet elke dag een kaart.
    Gezellige feestdagen en de groetjes van mij!!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ha,ha,ha een leuke kaart Anita,ook ik herken het,hier is het een aantal jaren geleden ook gebeurd,ik kon wel huilen maar gelukkig groeit het weer aan.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een schatje! En heerlijk...even géén kerstkaart!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik weet niet wat ik leuker vind, je verhaal of je kaart.....allebei dan maar!! Mijn dochter heeft het gelukkig nooit gedaan en haar haren hebben tot op haar billen gehangen....fijn weekend!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Anita,

    Wat een lief kaartje en z'n erg schattige stempel super.

    Liefs Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een leuk kaartje Anita, heerlijke kleurtjes en een geweldig afdrukje.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Aniet ik heb me rot zitten lachen om je plakparelschietwedstrijd. Bij scrabble is dat 3x woordwaarde, als het al op het bord past.
    Je kaartje is een schatje geworden.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Anoniem20:37

    Hoi Anita dat is nog eens een leuk verhaal. Ik ben altijd nog blij dat ze bij mij dat nooit uitgehaald hebben maar was er wel altijd bang voor. Je hebt een superleuke kaart gemaakt met die digi maar het is wel wat jezelf al zegt: ga ik dit nog eens versturen? Maar plezier aan het maken is toch ook belangrijk!!!!

    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik vind je kaart schitterend, Anita. De digi is echt een schatje en prachtig ingekleurd. Heerlijk dat Nick zo van zijn rol genoot en jij ook.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een prachtige kleuren combi heb je hier
    gebruikt, helemaal super je kaart, mooi versierd.

    Hele fijne en gezellige maar ook creatieve
    dagen, grtjsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een lief kaartje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ohhhhhhhh wat is ie weer mooi
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Haha, een superleuke kaart, met een ontzettend mooi verhaal, hihi! Tja, die plakpareltjes, dat blijft een gedoe he.
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo Anita, wat een leukerd heb je er weer van gemaakt ondanks je wegschietende plakpareltje. Ik vind deze dame echt een schatje. Gelukkig heeft mijn dochter nog nooit de schaar in haar dikke lange haar gezet en inmiddels is ze 12 en denk ik dat alleen de kapper er de schaar nog in mag zetten.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtige kleuren heb je gebruikt, Anita. Het is inderdaad een leuke digi. Fijne dagen voor jou en je jongens.

    groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een schattig kaartje en wat een leuke digi heb je gebruikt.
    Leuk dat je zo genoten hebt van Nick op het toneel.
    Bedankt voor je schitterende kerstkaart.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hij is beeldschoon Anita.
    Fijne feestdagen en liefs Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Geweldig kaartje, de stempel is erg grappig. En ben je nou nog steeds aan het schieten met de parels? Oh oh oh, dat komt nooit meer goed. Maar wel handig dat ze jóu de volgende dag opzoeken door zich aan je voet te plakken haha. Wat gaaf ook van Nick en zijn toneelstuk, prachtig toch! Fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtig kaartje Aniet en een grappig stempeltje...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. leuke kaart Anita.Hele mooie kleuren heb je gebruikt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Superlief kaartje! Mooie kleuren!

    Fijne kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een supermooi kaartje Anita. Je hebt heel lieve kleurtjes gebruikt voor deze deugniet haha

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Superschattig hoor Anita, en wellicht vindt je toch een keertje een leuke bestemming.
    gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Prachtig afdrukje heb je voor je kaart gebruikt en het verhaal met de lokjes komt me bekend voor was een keer bij mijn schoonzus aan het babbellen en mijn nichtje was buiten heel stil later gingen we kijken en ja ze was zelf kappertje aan het spelen en haar lange haar daar had ze boven op een hele pluk uitgeknipt!! haar antwoord was toen kan ik toch veel beter dan de kapper.Nu lachen we er nog vaak om vooral als we foto's aan het kijken zijn.Maar je kaartje is weer prachtig mooie kleuren en wie weet komt die nog eens van pas.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo Anita,

    Mooie kaart !

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een lief en ondeugend plaatje, haha, je verhaal is er ook zo leuk bij. ik vind de kaart prachtig geworden en je hebt mooie kleuren gebruikt. Een oeps kaart kun je ook gebruiken als je bijvoorbeeld iemand zijn verjaardag vergeten bent, leuk hoor.
    fijne dagen, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een superdigi. Ik vind de kleuren schitterend, Echt weer een 100%-Anitakaart! Ik heb vandaag je kaart gekregen. Hij is echt geweldig mooi! Hij hangt te pronken aan mijn kerstkaartenslinger! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  46. prachtige kaart gemaakt. wat een laagjes papier. ook zo mooi is de schittering in het papier. super!!
    je afbeelding spreekt echt voor zich...prachtig!!
    dit heeft mijn dochter ook een keer gedaan toen ze wat klein was. oef. ze kreeg haar staartje er niet zo goed uit en dacht, dan doe ik het met een schaar...inderdaad toen ging dat staartje er snel uit. haha. en ze kwam het ons wel vertellen. ik zie haar nog staan met haar handje waar haar pluk haar inzat. dit was toch niet haar bedoeling.....
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi Anita, meisje bedankt voor je prachtige kerstkaart, wat een dotje zeg, zo mooi gemaakt, dank je wel.
    Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, heerlijk hè nu geen kerstkaarten meer maken, je kaart is weer super de luxe.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een schitterende kaart.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Haha, wat een verhaal weer, ja ook mijn kids hebben dat gedaan, de meiden ook maar gelukkig niet zo erg...
    Je kaart his mooi geworden, en voor een ondeugende jongedame kan het altijd!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een mooie kaart weer. Fijn dat Nick zijn rol met glans heeft volbracht.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een grappig kaartje, Anita. Moest wel lachen om het hele verhaal erbij, zag het al helemaal voor me :o)
    Leuk dat je mee doet bij EKEF!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. idd een schattige digi en een leuk verhaal weer over Dani,

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Anoniem10:10

    Ik vind je kaart erg leuk en het is een herkenbaar verhaal... alleen had mijn zoon de tondeuse van zijn vader gepakt. Was een erg kort koppie daarna :)Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Een super mooie kaart en wat een lief afbeelding!! Ik geniet altijd van je leuke verhalen! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Bedankt voor je supermooie kaart Aniet! Wij vinden m echt prachtig!
    Nogmaals wensen wij jullie een fijne feestdagen toe en volgend jaar bloggen we weer regelmatig.

    Deze kaart is ook supermooi weer! Die digi is heel schattig!
    Veel liefs, Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een schatje!
    Leuk en weer erg mooi gemaakt! Mooie kleuren combi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een leuke kaartje heb je gemaakt. Ik maar zoeken naar de tekst met OEPS, maar zag hem eerst niet staan. Echt een eigenwijs grietje!! Mijn dochter heeft een keer bij mijn zwager gelogeerd en zat met een ander meisje in bad kappertje te spelen. Ineens zat de kam vast in de haren van mijn dochter en aangezien mijn zwager op dat moment geen vriendin had besloot hij de schaar te pakken. Romy kwam thuis met een hele korte lok, terwijl alles op 1 lengte was!! (Grrrrrr) ik heb echt staan huilen!!! Het duurde heel lang voor het weer aangegroeid was. Nu van mij even geen kaartjes deze week, want ik ben nu in Oostenrijk. Kan gelukkig wel op jullie kaartjes reageren.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  58. OOOOO wat een schitterend verhaal helemaal passend bij je kaartje, want ook die is weer helemaal schitterend.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik ben tijdens het maken van iets ook regelmatig iets kwijt,het hangt ook regelmatig aan mijn mouw...en maar zoeken:-)
    De digi is prachtig en je hebt er een erg mooi kaartje mee gemaakt!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een lief kaartje heb je gemaakt. Leuke stempel ook.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Je kaartje is geweldig, het is ook een leuke digi! Hele fijne feestdagen (kan best dat ik dit al een keer heb gezegd, bij deze dan nog een keer!)

    Liefs, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Anita, wat leuk dat ik je blog een poosje geleden heb ontdekt! Ik geniet van alles wat ik bij je lees en zie!
    Fijne dagen en een goed 23013 waarin ik graag weer bij je langs kom!
    xxx Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ach wat een mooi kaartje is dit Anita. En wat een leuk verhaal erbij. Heb het gelukkig hier niet meegemaakt met de kids toen ze klein waren..........Bedankt voor het meedoen bij EKEF.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hahaha wat staat ze daar schuldig te wezen! En ja ik heb het met mijn beide dochters gehad toen ze terug van mijn zus kwamen. Gelukkig geen stekkeltjes maar toch heel kort. En de oudste had van dat engeltjes haar tot aan haar middel. Ik heb toen geweend, het was niet om aan te zien.
    Maar je hebt weer een prachtige kaart gemaakt!
    Prettige feestdagen,
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hh deze is weer helemaal te gek.
    Wat heb ik weer genoten van je verhaal en dan komt de kaart als een cadeautje erbij.
    Dank je wel.
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een lekker ondeugend stempeltje hè, heb 'm ook...ken wel een paar verhalen waar ze me aan doet denken LOL. Lief kaartje in erg mooie kleuren.

    Fijn dat je meedeed met
    elke Kaart een Feestje!

    Warme groet, Renata

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita