2 december 2012

Je zal als kind toch maar op 4 december jarig zijn!

Gisteravond lekker aan het frobelen geweest en dit keer weer eens een normaal verjaardagskaartje, begrijp Aniet niet verkeerd hoor want ik vind kerstkaartjes ook nog steeds erg leuk om te maken maar voor de afwisseling is een "gewoon" kaartje toch wel weer eens een verademing. Demi, de dochter van Debbie, is dinsdag jarig en wordt 12 jaar en dit kaartje gaat dan ook voor Demi morgenochtend op de brievenbus, ik hoop dat ze hem leuk vindt. Aniet heeft hem in ieder geval met veel plezier voor je gemaakt Demi. Lijkt me trouwens ook eigenlijk een rotdag om jarig te zijn, nou ja als kind dan, dan zit je eerst in de zenuwen voor je verjaardag want oh oh oh wat zal je krijgen en dan een dag daarna loopt de spanning alweer hoog op want jeetjemeneetje zal Sinterklaas en Piet je niet vergeten zijn dit jaar ..... nee lijkt me toch niet echt fijn. Maar aan de andere kant krijg je natuurlijk wel heeeeeeeel veel kadootjes dan dat dan weer wel. Ben gelukkig bijna klaar met mijn sinterklaasinkopen, lange leve de webshops op internet. Dinsdag alles nog inpakken, ook zo'n lekker klusje, en woensdagavond is het weer uitpakken geblazen. Nick is nu al helemaal druk door het feit dat het bijna sinterklaas is, af en toe denk ik zat er maar voor eventjes een aan en uit-knopje op meneertje zijn rug, nee hoor grapje maar een wervelwind is hij wel momenteel, hij weet af en toe van gekkigheid niet maar wat hij doet, zelfs in de nacht is hij meer uit bed dan in bed, net zo'n konijntje op duracellbatterijen, niet meer te stoppen alleen bij mijn kanjertje Nick kan ik ze er niet uit halen. Oh ja nog even hoor, moet je horen was zo grappig vanmiddag dacht op een gegeven moment wat gebeurt er in hemelsnaam Nick ging helemaal uit zijn plaat en hoor hem schreeuwen "mafa kaas" (ja hij praat niet zo goed hé maar bedoelde dus Mama Sinterklaas), liep er een sinterklaas met zwarte pieten langs het huis, hij rende als een gek naar het raam met een plaatje van een dvd van Samson en Gert zwaaiend in zijn handen dat hij die heel graag wil hebben, pffff ben ik even blij dat die hierboven goed opgeborgen ligt. Alvast 1 kadootje die met een superlach ontvangen zal worden. Maar goed Aniet dwaalt weer eens af. Zag bij de challenge van AnMaCreatief trouwens dat daar deze keer alles mag dus ook mijn verjaardagskaartje voor Demi mag meedoen. En dat wil Aniet dan ook.


Welkom Erica, Patricia en Joke op mijn blog, wat gezellig dat jullie volger zijn geworden. Dat we maar vaak van elkaars kaarten en creaties kunnen genieten, helemaal leuk. Wat een leuke reacties heb ik toch weer gekregen op mijn kerstkaartje met hoog aaibaarheidsgehalte van gisteren, zelfs Nick vindt dat, die vindt hem helemaal leuk, vraagt om de haverklap wies dat en aait dan over het bontrandje. Lief toch. De glimlach kwam weer meteen tevoorschijn hoor bij het lezen van al jullie reacties, super. En zoals telkens keer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

71 opmerkingen:

  1. Wat heb je een super mooie kaart gemaakt.
    Groetjes Buuf

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wat een leuk verhaal van de Sint!
    Mooie kaart laat je hier weer zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alweer een hele mooie kaart Wat een lekker kereltje is dat toch ik hoop dat hij woensdag de heke avond met een lach op zijn snuitje zit dat is pas genieten.wens je alvast een hele mooie avond met je twee mannen.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat en mooie kaart Anita,en wat kan jij leuk schrijven op je blog dat wilde ik toch graag een keer zeggen.Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een schitterende kaart Aniet, Demi zal het vast erg mooi vinden...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita,

    wat is je kaartje weer superlief..mooi afdrukje en..prachtig papier...leuk..ik zie steeds papier voorbij komen...wat ik ook heb...misschien een beetje dezelfde smaak...
    Nog 2 dagen spanning en dan..eindelijk Sinterklaas, wat zul jij blij zijn...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaart voor een dametje van 12!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wowwwwwwww een hele mooie kaart heb je gemaakt. Prachtig van kleur. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi anita
    wat een schatje van een kaart,zo mooi en lief en zal ik je eens iets zeggen mijn kleinzoon word op 5 december 10 jaar,dus sinterklaas vieren wij altijd op een andere datum:-))
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. je kaartje is weer heel mooi en geniet nog maar vaN Sinterklaas nu het nog kan, wij vieren het allang niet meer en toch mis ik het nog altijd .
    zo gezellig.
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. een schattige kaart heb je gemaakt Anita!
    Mijn man is 5 december jarig haha en dat vond hij als kind natuurlijk helemaal niet leuk...
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita

    Hier zie je echt dat zachte kleuren echt jou ding zijn,Niet dat je anderen minder mooi zijn,maar deze heeft weer iets ongrijpbaars.
    Heel erg mooi.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Even een paar daagjes op jouw blog gekeken, maar dan kan ik gelijk op mijn gemak achter de computer gaan zitten Anit. Leesbril op een beginnen maar. Wat een verhalen schrijf jij altijd bij je kaarten en nog leuk om te lezen ook. Wat een ontzettend goede foto heb je op je blog gezet. Zo van .... dit ben ik....en wat is er op aan te merken. Nou...mooie kleur blauw en een lieve meid. Je kaartje met geel vind ik super gemaakt. Inderdaad moet je deze foto even vergroten. Het valt me op dat mensen die anders een heel kort berichtje schrijven, bij jou een heel verhaal schrijven. Je haalt het goede bij de meeste mensen boven.
    Een zoon met down syndroom valt niet mee, maar ze zijn zo lief. Geniet ervan.
    Gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een erg mooi kaartje voor een 12-jarig meisje Anita, leuke kleurtjes. Dit zal zeker met veel plezier ontvangen worden!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtig kaartje!! Daar zal Demi wel heel erg blij mee zijn.
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Mijn neefje is ook op 4 december jarig en inderdaad, da's soms best lastig! Je krijgt al je cadeautjes in één week en niet zoals de meeste andere kinderen een beetje verspreid over het jaar :o)
    Maar met dit kaartje is ze vast helemaal blij, Anita, erg leuk geworden!
    En wat een spannende dagen voor Nick, maar goed dat Sint nu al weet dat Nick het cdtje héél graag wil hebben :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt voor Demi.
    Daar zal ze vast blij mee zijn.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem19:46

    Een prachtige kaart en wat een spannende tijd voor nick nog even en dan komt de sint.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke kaart heb je voor Demie gemaakt. Ik kan er over mee praten het is inderdaad niet leuk om op 4 december jarig te zijn, als kind helemaal niet maar als volwssene is het ook niet echt een leuke datum om jarig te zijn maar ja je doet er niets aan. Groeten Trijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mijn broer is op 4 Dec jarig, dat was indd niet echt leuk. Mooi kaartje weer Anita, daar zal ze blij mee zijn.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een prachtige kaart, Anita. Je zal maar wat gelukkig zijn om zo'n kaart te krijgen met je verjaardag. En eu, die af en aan knop op onze kinderen, droomt daar niet elke ouder van?

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hee Aniet,
    wat een schatje is dit weer joh! Je gaat als een trein zeg. Ben ik wel een beetje jaloers op hoor! ik hoop morgen wat te kunnen doen, maar zie het niet zo rooskleurig in....Ach we zien wel..
    Jouw kaart voor Demi is gewoon een plaatje en daar is ze vast en zeker heel erg blij mee!

    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi hoi Anita, ziet er weer heel erg mooi uit, deze kaart! Zal Demi heel erg blij mee zijn! En erg leuk zoals je ons over Nick vertelt, nee de batterijtjes kunnen er helaas niet uit! Het is zo'n drukke tijd voor alle kinderen, wat dat betreft is het ook prettig dat het weer 6 december wordt... Maar voor die tijd nog maar lekker genieten en vooral op de avond zelf Anita, want dat is nog altijd de dikste beloning voor Sinterklaas...

    Groetjes Rictje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita
    wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, wat zal ze daar blij mee zijn

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een schatje heb je weer gemaakt. Ik vind het knap dat je steeds zulke mooie schetsen gebruikt, verzin je die zelf of heb je die ergens opgeslagen haha.
    veel liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een schattig kaartje en lieve kleuren.
    groeten LEnie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Goph, alweer een prachtige creatie. Wat een mooie kaart voor een 12jarige griet, daar is ze vast heel blij mee want het ziet er erg mooi uit.
    Ik moest wel lachen om je verhaal van Nick en Sinterklaas, wat zal hij blij zijn met zijn cadeautjes,zo heerlijk om te zien hoe ze daarvan genieten. Je oudste zoon weet natuurlijk al hoe het zit en voelt zich denk ik al heel volwassen dat hij het geheim kent.
    Veel plezier alvast, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een lief schattig kaartje helemaal leuk. Ik vond je verhaal van sinterklaas en Nick ook erg leuk
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita,

    Leuke kaart heb je weer gemaakt. Mijn vriend is op 5 december jarig en vond dat als kind zijnde ook niet zo leuk. Komen alle cadeau's in 1 keer.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie kaart heb je voor Demi gemaakt lieve kleurtjes.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo Anita, wat een leuke kaart heb je voor Demi gemaakt. Ben vanmiddag zelf ook voor haar bezig geweest (en ook nog op de bus gedaan, goed he) Wat leuk om te zien dat we iets totaal anders gemaakt hebben. Ik zet die van mij deze week nog op mijn bloggie. Heerlijk om jouw sinterklaas verhalen te lezen. Helaas zijn ze bij mij inmiddels niet meer in de gelovige leeftijd. Al is onze jongste al eens de kleuterklas uitgezet omdat hij het grote geheim probeerde te onthullen en dat werd niet gewaardeerd door de kleuterjuf.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Bedankt voor je warme welkom Anita ! :)
    Je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt,
    ziet er toppie uit !
    Ik geloof dat alle kinderen rond deze periode
    stuiterballen zijn, ik heb er hier net zo
    een in huis haha, ben blij als al die drukke
    dagen achter de rug zijn hoor.

    Fijne zondagavond, grtjs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt.
    En ik sluit me bij velen aan, het lijkt me ook helemaal niet leuk om op 4 december jarig te zijn. Maar ach het kan nog erger op 29 februari. Dan ben je 3 jaar lang niet eens jarig.
    groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Prachtige kaart, Anita. Demi zal er vast heel blij mee zijn. Ook al is Nick heel druk. Het lijk me toch een prachtige tijd. Bij mij kwam ook een glimlach. Toen ik je verhaal las dat Nick sinterklaas zag. Je Kaart van gisteren ik ook schitterend.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Nou Anita, dit lieve kaartje is zeer geslaagd! Geweldig die wee stamps. Wat ben jij blij als straks de Sint zijn pieten weer mee naar Spanje neemt zodat Nick weer rustig kan slapen. Of is hij dan weer onrustig door de kerst? Nee vast niet. Ik kan me voorstellen dat het je een hoop energie kost, maar hoe leuk is het als hij woensdag helemaal gelukkig is met zijn cadeau ??? Veel plezier alvast!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie verhalen over je zoontje, leuk. Maar het is inderdaad een spannende periode, dus het zal wel druk zijn bij je in huis ja haha. Mooie kaart heb je ook weer gemaakt, leuk het schuine vlak! Succes en veel plezier deze Sint-week!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. super mooie kaart.
    We hebben vandaag mijn ouderw hun trouwdag (35 jaar) en sinterklaas gevierd, woensdag op school en volgend weekend van mijn schoonouders.
    Thuis doe ik dit jaar niet meer, want ze zijn nu al hieper de piep.
    Misschien nog een kleinigheidje met kerst.
    Alles is al heel erg duur.
    Tevens had een verjaardag in nov. en in jan weer 2.
    Wel heel erg veel cadeautjes in een korte tijd.
    Riep ik thuis tegen de kinderen dat we niet meer aan sinterklaas deden omdat hij niet bestond en misschien wat met de kerst deden, riep er gelijk 1 bestaat de kerstman dan wel?

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mop van Jolanda, wel een kleffer kind om te zeggen bestaat de Kerstman dan wel, ik moest er wel om lachen.
    Je kaart is weer prachtig Anita, de kleuren zijn super, je hebt er weer iets moois van gemaakt.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat is dit weer een schitterende kaart.
    Daar zal ze heel blij mee zijn.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt.
    Ik weet precies hoe het is om rond de Sinterklaas jarig te zijn. Ben de dag erna jarig en dat is als kind niet altijd leuk kan ik je vertellen.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi Anita,lijkt me wel heel leuk ook, zo'n enthousiast manneke in huis, ondanks dat je er soms een beetje moe van wordt.Je kaart is héél lief en in mooie zachte tintjes,daar maak je ook weer iemand blij mee! lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Die van gisteren met de wat fellere kleuren, die zijn ook heel mooi, al hou je daar niet van. En dat bontje prachtig gewoon. Die vandaag is meer in jou kleuren. Zien er goed uit.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat heb je weer een cutie karte gemaakt, daar zal Demi vast erg blij mee zijn...Alvast een fijne sintavond gewenst met je kanjers!!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Je kaartje is weer super hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi,
    Heb je verhaal weer met een glimlach gelezen.
    Je kaartje is prachtig.
    Gelukkig is de sintdrukte bijna oorbij. Wij hebben de eerste ronde gehad. Woensdag nog een en dan. Verwelkomen we de kerstboom.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een schatje van een kaart, heel mooi!!
    Wat zal ze die prachtig vinden.

    liefs Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtig kaartje heb je weer geknutselt. En wat een kanjer van een zoon heb je toch, hij steelt je hart keer op keer!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Weer een mooie kaart Anita maar het mooiste vind ik nog je leuke verhalen die je er bij schrijft.Ik geniet er steeds weer van. Kan je geen boek gaan schrijven. Verkoopt vast goed.Hihihihi.
    Groetjes Eve

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Je kaart is weer super Anita. Wat heb je een gave digi gebruikt. Ik vind hem hartstikke leuk! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hij is super leuk Aniet daar zal demi zekers blij mee zijn. En toen ze klein was was dit inderdaad niet zo'n leuke tijd, want soms mocht ze niet trakteren op de dag dat ze jarig was omdat de sint dan op school kwam, of de verjaardag moest verschoven worden omdat iedereen pakjes avond vierde. Maar nu is dat niet meer zo erg want ze geloofd niet meer en wij doen dus de cadeautjes met kerst. Maar ik vroeg vaak hetzelfde aan mensen dan had ze een hele grote berg van hetzelfde om mee te spelen en raakte ze niet zo in de war, want waar moet je mee spelen als je zo'n grote berg ineens krijgt

    Fijne week en alvast veel plezier met pakjes avond, liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuk verjaardagskaartje heb je gemaakt die zal vast en zeker in de smaak vallen!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik vind je kaart prachtig Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  54. mooi kaart hoor, en ja ik ken dat, mijn vader was 2 januari jarig ook zo een fijne dag en mijn vriendin is 31 december jarig, nog leuker hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat heerlijk dat je Nick blij gaat maken met die DVD, ik krijg nou altijd een glimlach als jij met zoveel liefde over hem schrijft. Dit mannetje zit op een goed plekje, fijn!En Demi zal ook blij zijn met haar kaartje, je maakt weer veel mensen blij zo

    liefs Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Prachtig kaartje weer, daar zal Demi vast heel blij mee zijn!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat heb je een mooi kaartje gemaakt voor Demi, Anita. Kinderen zijn deze tijd van het jaar meestal wel wat drukker met al die spanning.
    Onze dochter loopt stage op school, en die zei het ook al.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Er zijn van die datums in het jaar waar je liever niet op jarig wilt zijn!
    Je kaartje is erg mooi,vind het donkere randje een erg mooi effect geven!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een prachtige kaart weer Anita!!
    Groetjes van Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig! Voor jouw doen een best strak kaartje, maar erg gaaf gedaan Anita!
    Ja, als juf kan ik meepraten van drukke kindjes in deze tijd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een leuk verhaal om te lezen...
    Je kaartje is weer super geworden.
    Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief challenge 'Alles mag' van december.

    Fijne Sinterklaasavond!

    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Anita,

    Wat een beeldig kaartje heb je gemaakt en daar zal ze zeer zeker blij mee zijn denk ik zo maar, en ja Sinterklaas blijft toch leuk vooral omdat je de kinderen dan zo ziet genieten en Nick zal zeer zeker blij zijn met z'n DVD, alvast een fijne avond toegewenst.

    Liefs Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een prachtige kaart. Zo mooi van kleur ook.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. o wauw anita wat een plaatje weer meid deze kaart

    ectht super voor dit meisje prachtige kleuren heb je weer gebruikt

    ja sinterklaas meid is een drukke tijd voor de kids maar wel erg leuk en je hebt het goed kado uitgezocht voor nick

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een mooi kaartje is het geworden Anita, Daar zal Demi blij mee zijn! Mooie kleurtjes weer!
    voor zo'n kind lijkt het me idd niet zo leuk op 4 december jarig te zijn. Je krijgt dan alle kdootjes bijna in 1x, terwijl verdeeld over het jaar toch leuker zou zijn. Voor moeder en vader trouwens ook niet zo leuk: veel inkopen doen en veel geld uitgeven haha!

    Fijne verjaardag Demi!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Inderdaad leuk om voor de verandering weer eens een gewoon kaartje te maken, daar kan ik me helemaal in vinden Anita! Hij is ook echt prachtig geworden in die lieve kleurtjes! Alvast een fijne Sinterklaasavond morgen, dat hij idd maar heel erg blij mag zijn met Samson en Gert ;-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Heel leuk om je verhalen van je zoon te lezen. Dat er nog maar heel veel mogen volgen hoor :) Je kaartje is weer een plaatje hoor. Wat zal Demi daar blij mee zijn.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Aniet, wat heb je weer een waanzinnig leuk en mooi kaartje gemaakt, de kleuren passen perfect bij elkaar, ik zie geen verschil tussen het blauw van de stempel en het blauw van de achtergrond.
    Leuk hè, als ze nog zo enthousiast zijn , die kleine mannetjes. Mijn mannetje is inmiddels 20
    dus dat is voor mij verleden tijd. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Een super mooie kaart Anita! Prachtig gemaakt en de kaart in je vorige post is ook super! Sorry dat ik op deze manier op allebei je kaarten reageer maar ik loop zo achter. Tegen de tijd dat ik bovenaan mijn lijst ben zal je alweer een nieuwe kaart hebben geplaatst denk ik maar dan hoop ik toch bij te zijn! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Aniet, wat een herkenbaar verhaal heb je weer. Ik had hier de afgelopen week ook zo'n duracell stuiterbal rondrennen. Ben ik even blij dat die goede man weer op z'n boot terug zit. Ik vind je kaartje weer een beauty. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Lieve groeten, Helen

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita