1 december 2012

Goh Aniet die zomaar geel gebruikt!

Bij Elke Kaart een Feestje is het deze keer de bedoeling je een kerstkaartje maakt in niet traditionele kerstkleuren en Aniet heeft daar gisteravond een poging voor gedaan. Nou en hoe want Aniet heeft zowaar geel gebruikt terwijl ik die kleur helemaal niet mooi vind. Maar ja geel in het papier betekent voor mij ook geel in de afbeelding. Ben wat dat betreft echt een zeikerd, alles moet altijd helemaal bij elkaar passen, en ach anders zit die gele marker ook zo zielig te zijn in de doos zonder dat ooit zijn doppie van de stift af is geweest, dus die is ook weer blij. Let niet op de blauwe strikverpakking, ik schrok me werkelijk een hoedje op het moment dat ik met de blauw streep bezig was, de buurvrouw zette het volume even uit het niets op 100 of zo, denk dat ze het liedje van de Voice wel heel mooi vond en Aniet zat bijna tegen het plafond met het gevolg lekker uitgeschoten. Wat is het toch eigenlijk erg hé zag al een tijdje bij een heleboel van jullie zo'n verschrikkelijke mooie kerstroos op de kaarten zitten totdat ik van de week opmerkte bij volgens mij Marianne oh super nu weet ik dat die van MD is en terwijl ik gisteren even in mijn mallen/stanzen-kist zat te zoeken, voel je hem al aankomen, zie ik tot mijn grote verbazing de kerstroos ongebruikt en wel in mijn kistje zitten, erg toch dat ik dat niet eens wist dat ik die ook heb, nou ja oké hij zat ook wel heel erg verborgen maar toch ...... Anietje je moet je schamen. Nou ja valt eigenlijk weinig te vertellen over de kaart denk ik, één ding is zeker dit zijn toch niet echt traditionele kerstkleuren en Aniet kon ook weer even uit haar dak met de haar zo geliefde liquid applique, wat geniet ik er toch keer op keer van om er met mijn fohntje over heen te gaan en het te zien opbubbelen .... zo ontzettend gaaf spul,  ja, ja, ik ben fan en dat blijf ik ook, lang leve de liquid applique, alleen jammer dat je het effect pas goed ziet als je de kaart vergroot, want jonge, jonge, jonge, wat krijgt je kaartje dan toch een hoog aaibaarheidsgehalte, tenminste dat vindt Aniet dan hé.


Welkom Tonny en Ineke op mijn blog, wat ontzettend leuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig weer. Dank jullie toppertjes voor de reacties op mijn dierbare kaartje voor Silvia die ik gisteren had geplaatst. Het glimlachje zat er weer hoor en wel van oor tot oor, echt genieten weer. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

63 opmerkingen:

  1. Een prachtige kaart Aniet, en het geel komt mooi uit.
    Nu je kerstroos, even een tipje, als je het middelste malletje twee maal uitsnijd, komt je kerstroos nog beter uit. Je draait ze dan tenopzichte van mekaar.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kaartje, Anita, je hebt er weer een juweeltje van gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,
    Wat heb je weer een leuke,vrolijke kaart gemaakt..leuke stempel en mooi is dat papier van Authentique..combineert super mooi...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Aniet,
    wat ongelofelijk van je kerstroos.... ik heb niet zoveel mallen , dus dat zou me niet overkomen. Nu natuurlijk wel met al die stansjes...Je kaart is erg leuk! En heel mooi met dat Applique spul. Ik heb dus geen heattool gekregen op mijn verjaardag, maar wel geld dus dat kan ik er mooi voor gebruiken.
    Je gaat lekker met elke dag een kaartje!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geen traditionele kleuren, wel heel duidelijk een kerstkaart. En die stans is super handig, fleurt een kaartje helemaal op. Fijn dat je hem al hebt, scheelt weer geld om hem te kopen.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een snoepie van een kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg leuk Anita, soms wel leuk om eens andere kleuren te gebruiken toch? En dat liquid applique is echt helemaal te gek.
    Liefs Angeliquw

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hij is toch wel heel leuk hoor xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is inderdaad een heel mooi kaartje en dat geel misstaat niet hoor. het fleurt zelfs op en die randjes bont vind ik ook prachtig. ik wil wel graag weten hoe je dat doet ,of geef je dat niet prijs .dat kan ik ook begrijpen hoor .
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat gaaf gedaan, heel mooi kaartje
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een gaaf kaartje ik vind het een super kleuren combinatie.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Weet je Anita ik heb hem ook maar gebruik hem bijna niet en als ik dan naar jouw kaart kijk denk ik wat mooi moet hem echt gaan gebruiken,jouw kaart is heel mooi geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige creatie heb je gemaakt
    En dat spul wat opbolt met de fohnn ken ik niet maar ziet er wel super uit. Zal het is vragen in de winkel
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooi kaartje Anita mooie kleuren en het geel past er heel mooi bij.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. prachtig kaartje Aniet gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een erg mooi kaartje Anita!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk kaartje heb je gemaakt.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Goed gelukt hoor, het is net en knuffeltje!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Supergave kaart heb je weer gemaakt!! Toch wel leuke kleuren heb je gebruikt, Anita! Eens iets anders dan de traditionele kleuren...
    Fijn weekend!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooi Anita, een blauwe kerstkaart! Weer heel erg mooi gedaan en die kerstroosmal heb ik ook, maar nog nooit een blauwe bloem mee gemaakt. Ik zie nu dat het wel heel erg leuk is :-) Weer wat geleerd.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke kaart Aniet, ook al is geel niet jouw kleur.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een heel mooie kaart en dat geel kan heel goed.Af en toe moet je eens wat anders doen wat tegen je gewoontes in gaat he, maar dan heb je wel iets aparts, toch. Hij is mooi hoor. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dat heb je er toch maar weer prima vanaf gebracht Anita, tja kleur bekennen valt niet altijd mee!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ohhh, je hebt mijn favoriete kleur weer gebruikt. Gaaf geworden hoor en ja, liquid applique dat blijft fantastisch spul! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hallo Anita, ja wat moet ik nu nog zeggen, alle dames hierboven hebben gezegd wat ze van je kaart vinden, wat denk je? zal ik me daar dan maar bij aansluiten? Je kaart is weer een plaatje vrouwtje je hebt hem weer prachtig gemaakt.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. What a great Christmas card, Anita! Love the flower and the cute image! Have a great weekend! Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Anita, wat een mooie kaarten maak jij, ik ben van de ene nog meer onder de indruk dan van de andere. Ben gelijk volger geworden. En is het niet om de kaarten dat ik volger ben dan wel om de leuke commentaren die je erbij schrijft. Wat heb jij een toffe babbel zeg,daar wil ik meer van horen.

    Groejes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  28. OOO Aniet waar haal je de kracht toch elke keer weer vandaan, want dit is ook alweer zo,n mooi kaartje super en die kleuren gewoon vaker doen.

    Liefs Jolanda

    ps jij had kippevel en ik moest weer een traantje wegpinken;)

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hij is weer super gaaf, helemaal in mijn kleur blauw............en ook ik heb dat met geel hoor.hoe herkenbaar dus. En nou je het over die kerstster hebt...........die heb ik ook nog ergens in mijn mappie, ook maar weer eens voor de dag halen want die past wel erg goed op de kerstkaarten

    fijne zondag nog
    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  30. geel en ik gaan ook niet samen ! toch een hele erg mooie geslaagde kaart !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hij is keigaaf Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  32. wat een plaatje Anita!
    Hartstikke leuk dat je meedoet met elke Kaart een Feestje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een supermooi kaartje Anita. Die kerstster is echt mooi. Ik heb hem zelf niet, maar voor volgend jaar wil ik hem zeker aanschaffen :) Hier heb ik ook wel eens last van uitschieters hoor. Niet van de buren, maar van de rest van de familie hier. Dan zit ik zo in mn kaart, dat ik ze niet eens iets hoor vragen en dan geven ze een gil en tja... dan kan je flink uitschieten van de schrik haha

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt Anita.

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Super leuk kaartje Anita
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt,
    super kleuren, wowww !

    Fijne en gezellige zondag,
    grtjsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat heb je dat bontrandje mooi gedaan! Ik zeg : Geslaagde missie! Liefs Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Anoniem11:45

    Een super mooie kaart en dat geel knalt er juist schitterend eruit.Een hele super gave kaart Anita.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem11:54

    Dit is echt een heel leuk kaartje. Toch leuk hoor dat je dat geel erbij gepakt hebt. Dat kan bijzonder goed. Je trouwens veel leuke kaarten op je blog staan. Ik had een tijdje geleden al gezien dat je volger bij mij bent geworden maar ik was nog nooit bij jou geweest. Ga dit vanaf nu vaker doen. Ben volger geworden dus zie je kaarten wel verschijnen.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anita wat heb je toch een mooi kaartje gemaakt in niet traditionele kerstkleuren. Het afdrukje heeft idd een hoog aaibaar factor. Mooi de kerstroos hierbij. Bedankt voor het meedoen bij EKEF.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Heel erg mooi Anita.....
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Leuke kaart Anita! Ik heb zojuist je verhaal van je functioneringsgesprek gelezen, de haren gaan me bijna recht overeind staan. Ik heb er nog een opmerking bij gezet maar nogmaals lekker jezelf blijven!!!!

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, ik zou zelf ook niet zo snel die kleuren kiezen maar je hebt er wel iets heel moois van gemaakt. Zo mooi gedaan, ziet er perfect uit. Dat liquid applique ken ik niet maar dat ziet er wel heeeeel erg gaaf uit!
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een super mooi kaartje!
    Wat nou geel, staat er prima bij hoor.
    liefs, Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anita, wat is deze kaart super mooi geworden!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Geen traditionele kleurtjes, maar daarom leker uniek! Ik vindt hem heel mooi geworden!
    Sorry, maar ik moest een beetje lachen om die uitschieter haha.....Ben blij dat ik niet de enige ben die dat weleens heeft. Als ik in de hobbykamer zit ligt de hond vaan in zijn mandje bij mij. En dan hoort ie ineens iets en blaft dan, onverwachts voor mij, zo hard, dat er al verschillende gaten in het plafond zit haha

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Weeral een toppertje Anita , ja en van die uitschieter , krijg ik als er opeens aan de deurbel HARD wordt geduwd haha
    Grtjs, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hé Anita, ziet er weer prachtig uit deze niet traditionele kerstkaart! Erg mooi gedaan! Ook bij mij tover je zo een glimlach op mijn gezicht, heerlijk Anita, dat schrikken en dan jouw uitschieter, hahaha. Gisteravond vloog ik ook zowat door het plafond, onze buurjongen heeft kennelijk al vuurwerk en ik kan je verzekeren dat het zwaar spul is!! Er kwam bij mij ook spontaan een uitschieter, een heel lelijk woord...

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. 't Is je weer goed gelukt Anita om een kerstkaart in niet traditionele kleuren te maken. Een prachtig stempeltje ook.
    Heel mooi gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Geel is niet echt mijn kleur maar je hebt er een prachtig kaartje van gemaakt.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Geel toemaar dat is toch niet de eerste de beste kleur die je normaal gesproken in een kerstkaart gaat gebruiken. Maakt niet uit hij is fantastisch geworden net genoeg en niet teveel geel TOPPIE!!!! gedaan en ik had bij Anne-Marije gewonnen eindelijk weer eens heerlijk thuiskomen.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een geweldige kaart Aniet.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Anita,

    Wat een topper van een kaart en je ziet geel staat echt niet verkeerd op een kaart en zeker niet op jou kerstkaart heel verrassend.

    Liefs Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Nee ik ben ook niet van de geel, maar ook ik ben dat alles terug moet komen, en toch begin ik langzaam geel soms leuk te vinden!
    Leuk geworden je kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. wat een prachtig kaartje weer, het papier is ook zo mooi en dat geel staat er erg mooi bij,

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  56. je kaart is weer mooi en dit geel met blauw toch wl mooi al is het niet de kerst kleur

    het bont randje staat ook prachtig meid

    en heel herkenbaar dat we soms niet weten welke mallen we hebben hi hi we hebben ook niks he had het net nog met een kaartje met kant nu lag het toch onder dubbelzijdig tape maar overal ligt ook wat he geen wonder dat je dan niks kan vinden .

    maar de marianne kerst bloem vind ik ook heel mooi mijn marktkoopman had hem liggen dus achteruit laten leggen hij past overal zo mooi bij

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  57. schitterende kaart gemaakt. super!!! en gelukkig keek je eerst in je voorraadje...voor dat je wat ging kopen. (:
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Woww zeg heel mooi.
    Leafs tuetje.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Super zeg wat een blije kaart is dit weer.
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Oooh zo heerlijk herkenbaar. Ik zit ook altijd vol plezier met mijn liq. applique te werken. Echt leuk, elke keer weer. Van mij mag het het hele jaar winter zijn, alleen al om met dat spul te kunnen blijven werken.
    groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een mooie kaart en je kerstroos is erg mooi hoor.
    groeten LEnie

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita