1 november 2012

Wat was Aniet in haar nopjes!

Alsof ze de challenge bij de Creatieve Zebra speciaal voor mij hebben gemaakt, hoe blij kunnen ze Aniet maken, maak een kaart in roze/blauw met nog één kleur. Nou Aniet was in haar nopjes hoor, wat heb ik me weer heerlijk kunnen uitleven vanmiddag. Wat hou ik toch van deze kleuren. Dus deze keer eens geen bevalling maar het ging helemaal naar mijn zinnetje. Heb nog wel een vraagje, nou ja eigenlijk 2, als ik mijn dagelijkse blogrondje maak dan heb ik na een aantal blogs bezocht te hebben bijna disco op mijn beeldscherm, het begint te flikkeren en bibberen, alsof ik in de disco ben maar dan net even anders en moet ik alles weer afsluiten om weer opnieuw te starten, of heeft Aniet dat weer alleen. Dat is me toch een partij irritant, zit je er net lekker in en dan begint de disco weer, ook al kon je me vroeger vaak in de disco zien swingen dit hoeft nu ook weer niet van mij. En mijn 2e vraagje, zoals jullie inmiddels wel hebben kunnen zien is Aniet nogal van de plakparels en de lintjes, alleen ben ik altijd in gevecht met die plakparels, doe het keurig met mijn pincetje en nog krijg ik het voor elkaar dat mijn pareltje vaak wegschiet tussen mijn pincet en hup daar vliegt er weer eentje door de kamer, zo zonde want terugvinden doe je ze bijna niet, ja als je aan het stofzuigen bent dan hoor je zo door de stofzuigerslang heen gaan helaas, want dat gebeurt niet een enkel keertje nee eigenlijk wel bij elke kaart die ik maak, hoe doen jullie dat ook met een pincet of anders .... Tips zijn bij Aniet van harte welkom. En hier is dan mijn kaartje, voor sommigen van jullie misschien veels te zoet maar voor Aniet absoluut niet hoor, het kan me niet zoet genoeg zijn, zoals ik al zei alsof de challenge voor mij is gemaakt, roze/blauw hoe blij kan je een mens maken, dank je wel dames van de Creatieve Zebra, er zit hier nu een blije Aniet aan de andere kant van het beeldscherm die helemaal in haar nopjes is  ..... het was me toch een feestje om het kaartje te maken, genieten noemen ze dat .....


Welkom Grietje, Hanny en Trijntje wat leuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig, dank jullie wel. Dat we maar vaak van elkaars kaarten kunnen genieten. Wat een lieve reacties hebben jullie toch weer gegeven op mijn lange kaart voor Silvia, helemaal super. Dank jullie wel toppertjes. Werd trouwens vandaag via Facebook op de hoogte gehouden van de operatie van Silvia door haar dochter, de operatie is goed gegaan en nu 10 zenuwslopende dagen wachten op de uitslag, zo spannend! En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

49 opmerkingen:

  1. Dat is inderdaad een ideale challenge voor jou, je hebt er weer een heel leuk kaartje mee gemaakt. Wat betreft het disco-effect, ik krijg dat vaak op het moment dat een bestaand internetvenster wordt vervangen door een ander doordat je op een link klikt. Ik open de blogs van mensen altijd met mijn rechtermuisknop in een nieuw venster, om dit te voorkomen. Als je gewoon op de link klikt van de te lezen blog, opent hij deze vaak steeds in hetzelfde venster waardoor hij steeds wordt vervangen dus. Snap je? Ik weet niet of dit het is?
    En mbt je pareltjes: wegschietende taferelen kennen we vast allemaal. Wat ik doe is de parel met mijn snijmes pakken. Ik houd mijn ene hand een beetje als schermpje bij de parel tegen wegschieten, met de andere schuif ik het puntje van mijn snijmes voorzichtig onder de parel, waardoor hij een beetje blijft plakken. Dan verplaats ik mijn mes naar de juiste plek op de kaart en kan ik hem van bovenaf zo vastdrukken. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vindt je kaart helemaal geweldig en de stempel zooo`n schatje

    de groetjes uit Brunssum

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita

    ik lig behoorlijk achter en zie dat je weer super goed bezig bent geweest.
    allemaal ontzettend mooi.

    bij mij vliegen ze ook alle kanten op ,gisteren zag ik op een filmpje....jawel van een U Tube mevrouw die stak de punt van het mesje eronder en schoof ze dan met een vinger op de plek waar ze moesten zijn.Geen idee of het ons lukt ,ik moet het nog proberen,ben even uit de running.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatje Anita! Ik kan je helaas niet helpen met je probleempje, ik heb geen disco en mijn pareltjes blijven vrij goed op de plek zitten, maar ik doe het met mijn vingers ipv een pincet, misschien kan je dat eens proberen! Succes, groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Aniet weer een prachtige kaart, mooie kleurtjes. De plakpareltje pak ik altijd met mijn prikpen met mijn hand in de buurt zodat ze niet weg kunnen springen. Vaak zet ik ook nog wel een dotje 3D lijm op de plek waar ik ze wil hebben, blijven ze beter plakken....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Wat een supermooie kaart in rose en blauw en dat stempeltje...WOW..zóóóó mooi ingekleurd..
    mijn grote complimenten voor deze kaart..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Aniet

    van die wegschietende pareltjes heb ik ook last hoor en ook de disco is bij mij een bekend fenomeen, je bent dus echt niet de enige.
    Maar bij mij zit dat gewoon in mijn hoofd, of in mijn ogen, even een kwartiertje rust en dan weer gaan.
    Maar Youtube kan ik wel uren kijken, dus waar eht dan aan ligt?

    Maar je kaartje is een plaatje.

    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig kaartje anita.
    Ik open mijn blog altijd in mozilla firefox want met internet explorer had ik dat probleem ook.
    En plakparels doe ik altijd met mijn handen opplakken en schieten eigenlijk nooit weg.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattig zoet kaartje :D, dat heb je weer heel mooi gedaan. Ik leg de parels met mijn vingers op het papier en schuif ze dan met een pincet of schaartje (net wat ik voor handen heb) op de juiste plaats.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou je kon je weer lekker uitleven hè met die kleurtjes.
    Mooi geworden hoor. Disco heb ik niet op het scherm, maar gisteren was de internet verbinding erg slecht, zowel op de iPad en computer en traaaaaag vreselijk, ik ben maar gestopt, ik wilde iedereen langs van het kleurenkaartteam en dat lukte eigenlijk niet,
    En de springende pareltjes, ja die schieten bij mij ook vaal weg. Misschien op een diep dienblad?
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt en die kleurtjes vind ik best mooi. zo zoet vind ik ze niet hoor en wat je plakpareltjes betreft er zijn ook van die stiften in omloop, daar kun je een pareltje van maken en ze hebben ze in alle kleuren. heb er gisteren toevallig een gekocht en werkt goed .
    lieve groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. In één woord prachtig Anita, wat een plaatje is je kaartje!
    Het disco probleem ken ik gelukkig niet en voor de pareltjes gebruik ik meestal de parelpen, even oefenen maar dan heb je geen weg schietende steentjes meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een heerlijk zoet kaartje, daar ben ik gek op!! Mooi ook met de strikjes en parels. Helemaal top!! Ik pak de plakparels eigenlijk gewoon tussen duim en wijsvinger, dat gaat bij mij altijd goed. Als ze bij mij op de grond zouden vallen moet ik ze wel zoeken, anders een mijn hondje ze op. En gelukkig heb ik geen disco op mijn computer! Ik heb nooit zo van uitgaan gehouden, dus dat komt goed uit.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Woooow Anita...wat is ie leuk geworden. Echt jouw kleurtjes. Een toppertje hoor.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Weer een prachtig kaartje!! Echt jouw kleuren, dus dat was helemaal geen probleem, hoor ik wel. Het ziet er weer super uit. Leuke stempel en mooi ingekleurd. Ik had laatst wat pareltjes bij de Action gehaald, maar die blijven dus niet zo heel erg goed plakken. Dat is dus weer een ander probleempje; ik doe er tegenwoordig maar wat extra lijm achter. Ja, knutselen gaat niet altijd van een leien dakje hahaha.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik vind je kaart heel mooi Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. O,ja Anita,ik pak de pareltjes altijd op met een snijmes dan schieten ze niet weg,gewoon het puntje van het mes onder het pareltje.
      Gr Ria

      Verwijderen
  17. Hoi Anietje, die disco heb ik geen last van en van weg vliegende parels ook niet, ik pak ze op met het puntje van mijn snijmesje en leg ze zo op de goede plek, even je vinger erop houden als je je mesje weghaald, ideaal. ook zet ik op de plek een klein stipje tacky glue voor dat ik de parel erop zet, dan blijven ze zeker goed vast zitten.
    Je kaartje is prachtig ik hou wel van die kleurtjes.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. De perfecte challenge voor jouw Anita! Heel mooi en leuk kaartje! Wat de pareltjes betreft : ik gebruik nooit een pincetje, maar altijd mijn snijmesje en ze springen bij mij niet zo vaak door de kamer hoor ;-)
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtig kaartje, weer een echte 'Aniet'!
    De discoproblemen heb ik (gelukkig :o) niet en de plakparels doe ik altijd met de punt van m'n mesje, dat gaat prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat weer een prachtige zoete kaart!! Dat heb je weer supermooi gedaan!! Wat betreft die plakparels...mijn moeder was me al voor zag ik, ik pak ze ook altijd met een prikpen met mijn andere hand in de buurt...
    Succes met de challenge!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita

    Wat een heerlijk zoet kaartje ik hou er wel van .prachtig gemaakt en de stempel is zo mooi ingekleurd .
    Die Disco heb ik geen last van maar als ik te veel bloggen heb open staan gaat het steeds trager en moet ik eerst weer alles weg klikken .
    En de tips voor de plak parels heb je al.Ook ik doe het met het puntje van het mesje .en voor die kleine platte stickertjes heb ik een soort plak pen van olba .

    Fijne avond
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een plaatje !!!!

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ziet er prachtig uit mooie zo de kleuren
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik pak de parels op met een prikpen. Ideaal.
    Dit kaartje is echt super Aniet!
    Liefs, Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik pak de parels op met een prikpen. Ideaal.
    Dit kaartje is echt super Aniet!
    Liefs, Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Anoniem21:34

    Wauw Anita wat een gaaf kaartje.Echt een toppertje.Zag dat je al genoeg tips gekregen had met de plakparels en ik heb geen last van disco op mijn computer.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een supermooi kaartje zeg! Inderdaad helemaal jouw stijl in die zoete kleurtjes ;0)
    Net als diverse anderen het puntje van mijn snijmesje onder de plakparels om ze vervolgens op de juiste plek vast te plakken. Gaat heel goed.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooie kaart, ziet er heel gaaf uit.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een gezellige vrolijke boel heb je weer van je kaartje gemaakt. Top!
    Ik gebruik altijd het puntje van mijn snijmesje om de parels op te plakken.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een plaatje is het weer Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtige kaart, heel mooi dat roze en blauw bij elkaar. Wat vervelend steeds die disco op het scherm, heb dat nog nooit gehad dus kan ik je niet mee helpen. Parels plak ik altijd gewoon met de hand op, maar ga dat van het mesje zeker eens proberen.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat geweldige kleuren heb je gebruikt!!! Super mooie kaart!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een schattig kaartje en zoals altijd een geweldige manier van schrijven! Top!
    liefs, Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Anita, Ik blog altijd met google crome. Dit werkt veel beter dan explorer.
    Je kaartje is prachtig en heel vrolijk.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Anita,
    Super mooie kaart

    Groetjes Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Mooi vrolijk kaartje prachtige kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Lieve Anita

    wat heb je toch een leuke manier van schrijven. Zo gezellig altijd omjou blog berichtjes te lezen. en we zijn ook erg blij met je deelname aan de creatieve zebra, bijna elke week kunnen we wel genieten van een mooie creatie van jou. deze uitdaging was / is je duidelijk op het lijf geschreven. Ik vind je kaart echt helemaal geweldig.

    Ik heb hier geen last van disco,maar snap dat het reuze irri is als je het wel hebt. en dat probleem met de plakparels heb ik ook haar, daarom gebruik ik tegenwoordig de perlenpennen. kun je zelf je pareltjes maken.......ze worden alleen niet zo mooi rond als de echte pareltjes

    nogmaals bedankt voor je deelname aan de creatieve zebra en hopelijk zien we je volgende week weer

    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Schitterend kaartje,zo lief dat meisje,mooi ingekleurd.
    Geweldig papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooi kaartje weer,heerlijk in je eigen kleuren,

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Je kaart is weer een toppertje Aniet.
    Een prachtige kleurencombinatie, je lievelingskleurtjes.
    Het stempeltje dat je hiervoor gebruikt hebt is ook een hele mooie en zoals gewoonlijk super ingekleurd.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem10:04

    Mooie kaart.
    Erg mooi gekleurd.

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ha Anita,

    Vind je kaart geweldig.

    Ik heb (gelukkig) geen last van een disco scherm. Plakparels p(l)ak ik met een pincet of met een mesje.

    Prettig weekend.

    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Jeetje die is mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een schatje is dit weer!
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een prachtige kaart en mooie kleuren.
    groeten LEnie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Heerlijke zachte kleuren superrr mijn pareltjes schieten ook altijd weg maar ik doe het net als jij dus niet goed, en ja bij mij is het ook disco en dan stop ik er maar mee.
    Groetjes van Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hi Anita je staat met deze kaart nr 1 in de top 3 3n je mag gastdesigner zijn hoe leuk is dat. Gefeliciteerd binnenkort zien we een kaart van jou bij het DT team staan yeahhhhh.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita,

    Gefeliciteerd meis je mag gastdesigner zijn bij de Creatieve Zebra, omdat je op 1 staat in de top 3...SUPER....WOW..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita