11 november 2012

Ik hou er zo van ....!

Gisteravond weer heerlijk een babykaartje gemaakt, dit keer voor een jongetje, wat heb ik daar toch plezier in om geboortekaartjes te maken. Zal ook wel door de kleurtjes komen denk ik, helemaal mijn ding lekker blauw, zachte kleurtjes, plaatjes om bij weg te smelten, ik hou er zo van zou Gerard Joling zeggen. Nou niet alleen Gerard maar Aniet dus ook. Bij Een Hoop Inspiratie Challengeblog is deze keer de opdracht maak een jongensbabykaartje, nou dat hoef je tegen Aniet maar één keer te zeggen en ze is al weer helemaal happy. Heb me dan gisteravond ook weer eventjes helemaal kunnen laten gaan. Het was hier weer een gezellige boel hoor, had weer hele gesprekken met mezelf, oh ja als ik dat lintje nu daar en dan doe ik dat plaatje zo, ja dat is ook mooi. Ik heb al plezier bij de voorbereiding om alles bij elkaar te zoeken. Je zou me dan eens moeten zien zitten. Geloof me er zit dan een smile op mijn koppie dat je er bijna kramp in je kaken van zal krijgen. Maar die kramp heb ik er graag voor over, heerlijk. Dames van EHI jullie hebben van Aniet weer een blij mens gemaakt, dank jullie wel. Oh ja even iets anders hebben jullie wel de mand met snoep klaar staan voor al die lieve kindertjes die op dit moment en straks aan de deur komen en hun uiterste best doen om een liedje te zingen, is ook zo sneu om dan te zeggen eh sorry ik heb niets in huis, kom volgend jaar maar weer terug, hier is het in ieder geval weer een komen en gaan voor de deur, zo leuk al die verschillende liedjes, ik geniet er ieder jaar weer van Sint Maarten, Sint Maarten, de koeien hebben staarten ...


Welkom Jacomijn, wat leuk dat je volger bent geworden op mijn blog. Helemaal gezellig. Eh durf het bijna niet te zeggen maar zag gisteravond dat ik de verjaardagscandy bij Sjoukje heb gewonnen en net zag ik ook bij de verjaardagscandy van Jackelien, ja sorry ik weet dat jullie regelmatig zeggen jeetje Aniet heb je alweer iets gewonnen, maar Aniet kan daar ook niets aan doen als er bij een candy een lootje wordt getrokken met mijn naam erop of met de random runner mijn naam eruit rolt. Een ander wint misschien weer regelmatig prijzen met zijn schitterende kaartjes en Aniet heeft weleens geluk met een candy en nou ja oké ook weleens met een kaartje. Ik ga me bijna schuldig voelen, sorry lieve blogvriendinnen.Wat een toffe reacties hebben jullie toch weer gegeven op mijn witte kerstkaart van gisteren, het was de hevige bevalling van het maken ervan dus wel waard na het zien van de reacties. Helemaal weer super van jullie, dank jullie wel. En zoals telkens weer zegt Aniet aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

67 opmerkingen:

  1. Ik heb al een smile van oor tot oor bij het lezen van jou verhaal wat kan jij gezellig vertellen bij ons was het gister al sint maarten .maar nu over op jou kaart hij is weer helemaal mooi.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooooow wat een schat van een baykaartje is dit Anita.
    Hihi ik dacht altijd dat de liedjes van Sinte Merte ( zoals we het hier noemen) overal hetzelfde was. De vriend van ons Sandra komt van Nijmegen en hij zong weer een heel ander liedje dan dat wij gewoon zijn. En jij hebt ook al een heel andere tekst dan wij en als dat van Nijmegen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita

    Ik heb mijn mand klaar staan leuke zakjes gemaakt met popcorn maar we hebben nog niemand gezien ......???Meest komt er wel wat afwachten maar .
    Ik vind je babykaart weer super gemaakt wat een schattig plaatje heb j eook gebruikt .
    Enne gezellig dat je weer meedoet met de challenge van EHI

    Fijne avond Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo Anita ,wat ben je een bofkont zeg alweer twee Candy"s gewonnen,het is je van harte gegund hoor, je doet zo je best,jij slaat ook nooit iemand over om een berichtje te schrijven,ook ik waardeer dat enorm,dus je prijsjes zijn dubbel en dwars verdient. Nu even over je babykaart,daar heb jij wel vingertjes voor om die te maken,dit is ook weer zo'n schatje,je hebt er weer een plaatje van gemaakt.Jij ook bedankt voor je lieve berichtje,leuk om te lezen.
    Ik wens je een fijne zondagavond,ik heb een broek gemaakt en ben nu met een rood shirt bezig,wie weet show ik het nog wel op mijn bloggie.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem18:24

    Haha leuk zeg! Heel herkenbaar die gesprekken met jezelf hihihi!
    Je kaart is ook erg leuk geworden!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi,
    Leuk kaartje en gefeliciteerd met al je candy s geniet er van. Ga je niet schuldig voelen. Ben benieuwd wat voor moois je er weer van gaat maken.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita,
    Je kaart is weer prachtig en wat leuk voor je dat je de candy's hebt gewonnen, daar hoef je je echt niet schuldig over te voelen. Je reageert altijd trouw bij iedereen en wordt geen volger voor de candy, dus wat mij betreft heb je ze verdiend hoor. Ben weer superbenieuwd naar je volgende kaartje! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mooi en lief kaartje.
    Heb man lief met de kinderen erop uit gestuurd om sint maarten te kunnen lopen.
    Wij wonen nu net in zo'n straat waar de helft niet mee doet en hier komt dus ook jammer genoeg bijna niemand.
    Mijn kinderen mochten vorig jaar van mij voor het eerst lopen (vind het eigenlijk schooieren langs de deuren, ook al deden we dit eerder ook zelf maar wat graag). Toen heb ik mee gelopen en het was toen ijzig koud. Dus nu is papa aan de buurt en zit mama lekker warm binnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hahaha ik zie je al helemaal zitten.lekker tegen je zelf kleppend en al scrappend je kaart maken.............doe ik ook hoor

    gefeliciteerd met je gewonnen candy's leuk toch dat je steeds zoveel mazzel hebt. geniet van je gewonnen spullekes

    je geboorte kaartje is ook weer helemaal leuk

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtig kaartje!
    Wat een bofkont ben je met al die prijzen!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ja, heerlijk toch dat je in de prijzen valt en als het iemand verdiend, dan ben jij het wel! Ik gun het je van harte en je babykaartje is ook weer prachtig. (= zeker ook een prijsje waard !)
    Ik ga ook nog ff aan de knutsel, heb er de laatste dagen weer zo'n plezier in. Zag je kaart voorbij komen en moest even reageren. Fijne avond, Anita!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ach wat een dotje van een kaart, wat een lief plaatje is het toch en dat blauw helemaal geweldig.
    Groetjes Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een ontzettend mooi en lief kaartje Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een Geweldig lief en mooi kaartje Anita

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je prijs, b en er maar blij mee, je schuldig voelen is nergens voor nodig. Zeker met een Random candy maakt iedereen gelijke kansen en met een kaart, tja..de mooiste wint!
    Ik herken het helemaal, babykaart zijn zooo leuk om te maken. De laatste tijd zijn er nogal wat vriendinnen van mijn dochters zwanger, mijn vroegere buurmeisje en kinderen van vrienden van ons. Ik kan mijn hartje ophalen dus, heerlijk. Je kaart is dan ook prachtig en die plaatjes.......zucht..........zo mooi!
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een geweldig lief babykaartje Anita! Ik moet ook nog één maken, vrienden van ons hebben een dochtertje gekregen dus ben al aan het broeden. Maar ik kom gewoon lekker bij jou spieken ;-) En van harte gefeliciteerd hoor met je gewonnen candy's ik gun het je van harte geniet er maar lekker van.
    Morgen komen hier de kindertjes zingen en krijgen uiteraard iets lekkers. Ik geniet vooral van de kleintjes.

    Fijne zondagavond!
    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd met je prijzen en veel knutsel plezier ermee.
    Wat een schattig kaartje , heel erg mooi gemaakt hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hallo Anita,
    Het is weer een prachtig kaartje geworden.
    Hartelijke groeten Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. nou nou, Anita wat fijn voor je dat je zoveel wint, je hebt het verdient hoor. bent er maar blij mee en geniet ervan. je kaartje is ook deze keer weer prachtig.
    groetjes rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita,

    Gefeliciteerd met je prijzen en je kaart is zoals gewoonlijk weer een beauty.

    Gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,

    Inderdaad ik zag ze weer voorbij komen, je prijzen, gefeliciteerd en..ik vind het echt leuk voor jou.. Prachtig kaartje heb je gemaakt met het papier van Little Darlings..ik ben er ook wqeg van..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Anita je kaartje is weer prachtig!!!En wat bof jij met zoveel prijzen ben benieuwd wat je er weer mee gaat maken.Leuk dat ze bij jullie nog langs de deur komen voor Sint Maarten hier komen ze al jaren niet meer sinds er bij ons geen sintemertenhoop meer gemaakt mag worden zie je de kinderen ook niet meer.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een lief kaartje heb je gemaakt, ik zag de challenge ook en daar ga ik uiteraard als baby-kaarten-liefhebbe ook aan mee doen. Maar aangezien het al donker is, moet het blogberichtje nog even wachten. Eerst wat daglicht voor een mooie foto. Ik las idd dat je weer wat hebt gewonnen, gaaf toch! Beetje geluk is niets mis mee! Kan jij lekker weer aan de freubel met je nieuwe gewonnen materiaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een super mooie kaart weer zeg, ik hou wel van die vintage plaatjes, gefeliciteerd met je prijsjes, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Bofferd, zou ook maar een staatslot kopen deze maand. hahahha....
    Lief kaartje heb je weer gemaakt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd met je prijzen,super leuk voor je!
    Je kaartje is een schatje, zoals gewoonlijk weer prachtig!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt!! Blauw is idd ook zo leuk om mee te werken! Leuke schets heb je gebruikt en het plaatje is ook zo'n liefie....
    Gefeliciteerd met je gewonnen prijsjes,het geluk zit je op dit gebied lekker mee!
    Lieve groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een lieverd!
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een schitterend kaartje weer en wat een lief plaatje. Gefeliciteerd met je gewonnen prijsjes, leuk voor je en precies wat je zegt, het is een loterij dus je hebt gewoon mazzel haha
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gefeliciteerd met de prijs,leuk toch dat het geluk aan jou kant is!
    Je kaartje is erg mooi met leuke dingen en een lieve afbeelding!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een schattig kaartje Anita, mooie kleurtjes heb je gebruikt. Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt in van die lieve kleuren! Gefeliciteerd met je prijzen, het is je van harte gegund Anita!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Beeldschoon gedaan Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Aniet wat is dit toch weer een schatje geworden. Alles klopt weer bij elkaar. Proficiat met je gewonnen prijzen; die van Sjoukje had ik ook al gespot. Toppie hoor, maak er maar iets moois mee. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een leif kaartje Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  36. och wat een lieverd!! Dat plaatje ook, daar smelt je toch van!! Ik hou ook erg van geboortekaartjes maken. Geen idee wat dat is;-)

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita, wat een mazzel heb je deze week met al die candy's en prijzen. Gefeliciteerd meid, ik gun het je van harte hoor. Leuk kaartje heb je weer gemaakt.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een lief babykaartje, om bij weg te smelten!
    Leuk dat je zoveel candy's wint!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem21:45

    Wauw Anita het is een beauty van een kaart super mooie kleuren.Zag al dat je de Candy bij Sjoukje gewonnen had en het is toch heel erg leuk als je zo in de prijzen valt.Geniet er lekker van Anita ik gun je het van Harte.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ohhh wowwww Anietje wat heb je toch een SCHITTERENDE kaart gemaakt.
    Ben er weg van meis.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi hoi Aniet het is je gegunt hoor die prijsjes en je babykaart vindt ik echt een schatje succes bij de Challenge

    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Mooi kaartje heb je gemaakt Anita, en veel plezier met je gewonnen prijzen...

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  43. een hele mooie, stijlvolle kaart
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat ben jij toch een bofkont........zal ik mijn candy maar vast naar jou toe sturen Aniet????? Grapje hoor, het is je van harte gegund en als je zulke geweldige kaarten blijft maken dan stromen de prijzen nog harder naar binnen. Maak de brievenbus-opening maar vast iets groter, dan kunnen ze vallen!!!!!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. bofkont met twee keer winnen maar super leuk toch eidereen heeft evenveel kans dus geluk voor jou meid

    sint maarten is hier morgen pas maar ineens stond daar toch 4 kids voor de deur maar had wel wat in huis gelukkig

    je baby kaartje is weer een lief en mooi kaartje en is echt wel jou ding

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Super mooi babykaartje Aniet en wat een lief plaatje heb je er op gezet....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Een hele mooie babykaart.
    En wat moet ik lachen over je verhaal. Ik praat ook vaak met mezelf. Ik denk dat alle freubel tantes dat hebben.
    In elk geval heerlijk verhaal om te lezen.
    Gr. Sinikka

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Anita jij bent gewoon een bofferd Maar je bent ook erg druk met alle challenge Dus je prijzen heb je verdiend.Deze kaart is ook weer een snoepie zo mooi Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een schitterend kaartje, Anita. En geniet lekker van je gewonnen candy's, het is je gegund.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ha die Aniet,
    was even een weekendje weg met mijn vriendin dus miste je kaart van gisteren en zie dat je bij de kaart van van daag in 3, 4 uur tijd al 50 reacties hebt!
    Super zeg! Enne... leuk dat we je geïnspireerd hebben! Leuke jongens kaart! Dank voor het meedoen bij EHI!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Och och wat een lieverdje en wat heb je mooi papier gekozen!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat een schattig kaartje, zo mooi geworden en dan zo'n lief bootje, toppie hoor

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een schatje weer Anita. Leuk gedaan. Sint Maarte, ik ken het, maar bij ons doen ze dat niet, dan gaan ze foekepotten met carnaval. 16 jaar geleden heb ik mijn grootste Sint Maarten cadeau gekregen : wat nu mijn jongste dochter is!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je kaartje is super, kan me voorstellen dat je met een big smile zit als je zulke kaarten aan het maken bent. Hij is echt lief. En gefeliciteerd met je gewonnen candys, helemaal leuk toch. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Mooi Anita,gefeliciteerd met je candy's leuk is dat he'.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Leuk toch, twee candy's? Veel plezier ermee. je babykaart is een snoesje, lekker zoet en lief.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat heb je deze weer prachtig gemaakt en zo schattig dat die eruit ziet. Heel mooi Anita.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Gefeliciteerd met je candy's meis! Het is je gegund. Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn bloggie! En je kaartje is weer zoals altijd een beauty geworden! Ja, als ik weinig tijd heb reageer ik niet altijd op de blogs, maar ik kijk iedere dag op elke blog wat de dames weer gefreubeld hebben!
    Fijne dag vandaag, groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita,
    Allereerst proficiat met je prijzen het is je van harte gegund!!Je maakt ook zo'n mooie kaarten nu ook weer echt een babykaart om bij weg te dromen!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Een geweldig kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Gefeliciteerd met je prijzen meid. Dat is toch leuk en schaam je niet.

    Je kaart smelt ik bij weg wat een mooie heb je weer gemaakt. Zo mooi dat ik verder stil ben.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  62. gefeliciteerd met je het winnen van de candy's, ze zijn je gegund hoor? ik kan alleen zeggen: veel plezier ermee, dat zal vast wel goed komen.
    succes.
    dit kaartje is ook weer een schatje. de onderste lintje met die vormpjes is erg leuk!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  63. leuk babykaartje Anita. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ha bofferd!!! Wat leuk dat je zo in de prijzen bent gevallen. Nou, het is je van harte gegund meis, geniet er maar lekker van!! Ik ben ook nog steeds aan het nagenieten!!!!! Je babykaartje is superleuk geworden, daar houden we toch allemaal van. Heel erg mooi gedaan en je hebt ook topdetails gebruikt. Goed gedaan Aniet!!
    Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Veel plezier met je gewonnen candy's!
    Wat een leuk kaartje weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Het is weer een schatje Anita.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Reactie nr.68!
    Hoe doe jij dat Aniet?
    Je kaart is weer een juweeltje.
    Knuffie voor Nick.
    Gezellig dat je meedoet met onze challenge.
    Lieve groetjes hennie, DT EHI.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita