27 oktober 2012

Wat een heerlijk snertweer!

Nick is dit weekend naar zijn vader dus Aniet kon vandaag weer eens overdag aan de knutsel, nou ja voordat ik begon was het alweer 15.00 uur maar toch lekker gefrobeld vanmiddag. Wat was het heerlijk weer vandaag hé, lekker koud, heerlijk zonnetje, ik hou hier wel van. Liep nog net niet fluitend naar het winkelcentrum om de boodschapjes te doen. Zag bij Appie een emmertje staan met erwtensoep en hij bleef mij zo aankijken, ik moest het wel kopen, had er toch zo'n zin in. En hij was heerlijk, oké er gaat niets boven eigengemaakte snert maar daar begint Aniet niet aan, eerst een hele nacht spliterwten (of hoe heten die dingen) in het water laten staan, krabbetjes laten trekken, tenminste dat geloof ik, dat is me ietwat teveel van het goede hoor, dat laat ik wel aan mijn mams over die 2 keer in het jaar een megapan met erwtensoep maakt. En daar lik je werkelijk je vingertjes bij af zo lekker is die. Echt snertweer dus vandaag. Hachee ook zo'n heerlijk gerecht, kijk dat laat ik dan weer wel gerust een hele middag pruttelen op het vuur, nou ja niet liegen ik kook elektrisch maar op het vuur klinkt veel leuker vind ik, bij pruttelende pannetjes denkt Aniet aan vuur en niet aan een keramische kookplaat. Maar goed waar gaat dit weer over, over naar mijn kaartje van vandaag. Zag de challenge bij The Dutch Magnolia Chickies waar deze keer de opdracht is maak een kaart met kraft erop verwerkt. En dat is dus wat Aniet precies heeft gedaan vanmiddag. Lekker roze weer met kraft. En zie dat schatje toch weer lekker zitten met haar handjes onder haar kin, denk dat ze een beetje moe is zoals ze erbij zit. Aan haar hoofddoekje te zien zal je bijna denken dat ze vandaag aan de poets is geweest, misschien zit ze er daarom wel een beetje doorheen, wie zal het zeggen.


Wat leuk Marcella en Hilda dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig. Dat we maar vaak van elkaars kaarten en creaties kunnen genieten. Wat een lieve en leuke reacties heb ik weer gekregen op mijn babykaartje van gisteren, ik heb weer genoten hoor, die glimlach zit er tegenwoordig bijna de hele dag, heerlijk. Oh ja vergeten jullie niet de klok een uur terug te zetten vannacht. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

53 opmerkingen:

  1. Ha die Anita,

    je hebt vast dan toch even uit kunnen slapen....En je kaart is werkelijk superlief!! Wat maak je eigenlijk snel een kaart, bijna elke dag 1! Knap hoor!
    Dat lukt me van geen kanten. Hier was het ook heerlijk weer en ik was een heleboel van plan. Maar toen ik ging fitnessenvanmorgen verrekte ik een spier in mijn rug (please, laat het een spier zijn). Heb nog wel wat kunnen freubelen en bloggen gelukkig, maar het huishouden bleef liggen.
    Nou ja, komt maandag dan wel weer. Morgen verjaardag van mijn 4 jarig nicht!
    Groetjes en freubel ze nog!!!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja Anita, jij gaat toch echt als een speer met je kaartjes. Had ik net een beetje bijgelezen en staat er alweer een ander prachtig kaartje op. Wat is dit ook weer een schatje!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat zijn ze toch leuk he die magnoliaatjes ,ik kan daar altijd zo van genieten .hij is echt heel leuk geworden en die spliterwten die hoefen niet heel de nacht in het water hoor dat is ouderwets althans ik doe dat niet .bij mij is erwtensoep in een morgen klaar. heerlijk.
    lieve groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt weer een pracht van een kaart gemaakt en idd die hoeven echt niet een hele nacht te weken dat zijn de bruine bonen en de capucijners.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. H=Koop jij maar lekker een emmertje hoor, heerlijk! En je kaartje is weer prachtig!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje met dat kraftpapier erbij! Ik doe hetzelfde als jij hoor, ik laat mijn mams ook een megapan snert maken en gaan we gewoon lekker bij haar soep eten :).

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is ie weer leuk Anita...gaaf dat kraft met roze.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een toppertje Anita, prachtig in die kleuren.
    Groetjes Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt!! Mooie kleurencombo!! Supermooi gedaan hoor!! Wij hebben vandaag ook snert gegeten, maar dan wel zelfgemaakte hihi, zonder de krabbetjes, ook om je vingers bij af te likken....En gelijk 3 bakken de diepvries in....Maar je hebt weer een prachtige kaart gemaakt hoor!
    Greetz Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtig kaartje heb je vandaag weer gemaakt, heerlijk roze met kraft, bij ons was er vandaag stampot boerenkool.....!!!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Of zou je Magnoliaatje moe zijn en dr pyjamaatje al aan hebben? ;-) Was vannacht wel te koud, had de bibbers! Maar vandaag was het in het zonnetje achter de glazen van de strandtenten prima vertoeven met een lekkere warme tosti! Handig dat ik overal word herinnerd aan de wijziging in tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie kaart Anita, beeldschoon.
    Dank je wel voor het meedoen bij DMCC.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige kaart Aniet, ja en eigengemaakte snert heeft ons vandaag heerlijk gesmaakt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een lief kaartje is het geworden.
    Fijn weekend.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita, wat een leuke kaart heb je vandaag weer gemaakt. Ze heeft inderdaad niet heel veel energie meer, maar ze zit wel in een prachtige omgeving zo op jouw kaartje. Fijn dat je ons nog even herrinert aan het feit dat we vannacht een uur langer kunnen slapen. Heerlijk!!

    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een prachtige kaart weer. Wat kan jij vertellen zeg vind het wel heel leuk hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Anita
    Wat goed zeg alweer een kaartje .tilda kijkt zeker een beetje sip maar het is wel een heel mooi kaartje geworden ben altijd dol op rosé en met dat craft is het helemaal leuk .mooi gedaan weer .
    En tja die snert die komt hier uit blik vandaan terwijl ik van de week wel een pan hachee heb laten prutelen ....wat zal dat zijn ??!

    Fijne zondag
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een lief kaartje, Anita, helemaal leuk geworden!
    Ja, het was vandaag echt heerlijk weer. We hebben mijn moeder met rolstoel en al meegenomen naar de stad en gezellig samen van het zonnetje genoten. Kunnen we er straks weer tegen als het gaat waaien en regenen. Brr..

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ook al kijkt ze dan wat sip, het is toch een erg mooi kaartje geworden.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Helaas heb ik vandaag niet van het mooie weer kunnen genieten, ik moest werken.
    Je kaartje ziet er weer schattig uit, heel leuk deze Tilda met haar hoofddoekje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hier in het zuiden was het net als je kaartje vandaag PRACHTIG...

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Mooie kaart Anita.volgende bericht is langer lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita,
    Je rose kaartje is weer superschattig..lief je Magnoliaatje en alles klopt weer zo mooi..papier,Kraft en details..toppie..
    Mmm snert is heerlijk, wij hebben vandaag pannenkoeken gegeten ook....mmmm

    Nog een fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je kaart is weer prachtig, Anita. mooie kleur craft met roze.
    Liefs, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat zit ze daar knus te dromen over een keteltje snert :-)
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtige kaart Anita vind de kleuren heel mooi.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. erwtensoep hm heerlijk meid

    ik mak hem ook zelf maar een emmertje van albert hein zal vast ook lekker zijn

    je kaart is een toppertje anita erg mooi weer met dit magnolia meisje

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Leuk is deze ik vind haar zo lief mooi papier heb je gebruikt.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Haha wij liepen gister ook te bedenken voor het eten, uiteindelijk werd het zuurkool, ook lekker, maar een bakkie snert was ook lekker geweest. Hachee enzo maak ik altijd op zo'n ouderwets oliestelletje, heerlijk de hele dag zachtjes pruttelen en het staat nog gezellig in de keuken ook
    Maar goed nu je kaartje, dat is een schatje geworden
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Anoniem09:01

    Hoi Anita
    het water loopt uit mijn mond als je het over snert heb wat kan jij dat toch heerlijk vertellen.Je kaartje is weer helemaal toppie.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoe krijg je het toch voor elkaar om elke dag zo'n mooie kaart te maken,ik zou het niet kunnen!!! Zo ook weer een prachtige kaart.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik keek al regelmatig bij je, maar ben nu dan ook volger geworden. Je maak mooie kaartjes en verhaaltjes;-) Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Jeetje, wat een rits reakties; maar ik wilde ook nog even zeggen dat ik je kaartje erg mooi vind. Heeft wel iets dat bruine kraftpapier gecombineerd met lief roze. Fijne zondag!! Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Alweer vind ik je kaartje super, wordt wat eentonig met reageren (lol)
    Zo als jij kan mijmeren over erwtensoep zo kan ik er van griezelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wauwwww je kaart is schitterend mooi gemaakt. Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Oeps lees nu in jouw berichtje dat de klok terug moet, helemaal nog niet aan gedacht... Hihihahaha erg hé.... Heerlijk hoor zo op mijn vrije dag.

    Je kaart is zo als altijd prachtig!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Schattig kaartje Anita, lekker roze en en meisjesachtig. Fijne zondag nog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Een heel mooi kaartje weer Aniet met een fijne afwerking.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een leuke verhalen heb je toch altijd! Zou zo zin krijgen in erwtensoep! En je kaartje is ook weer mooi! Fijne zondag!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Soms kun je echt zin aan iets hebben :-).
    Een lief kaartje heb je gemaakt,leuk stempeltje,heerlijk in het rose!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een schattig roze kaartje, mooie gemaakt hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. MMmm haché dat kan ik van de week wel eens maken. Krijg honger van je verhaaltje. Mooi het roze gecombineerd met kraft. Lief kaartje. Fijne zondag verder.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een hele mooie kaartje Anita! Mooi combi met roze en kraft! Tilda is zo te zien inderdaad aan de poets geweest of misschien heeft ze wel staan koken. Heel de middag aan de soep en hachee LOL.
    Ik geniet hier altijd net zoveel van je kaarten als van je gezellige verhalen! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een juweeltje is dit heerlijk roze, en wat de snert betreft dat lust ik niet maar het ruikt wel altijd heerlijk.
    Groetjes Ghea
    ps er staat een Award op je je wachten kom hem maar ophalen als je wilt????????

    BeantwoordenVerwijderen
  47. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Het is inderdaad goed weer om lekker snert te eten; gelukkig heb ik ook zo'n mams die grote pannen maakt en daarvan gaan dan altijd een paar bakjes richting mij. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wat een leuke kaart is dit en die kleuren, helemaal mijn ding.
    Ik zag tot mijn verbazing dat ik nog geen volger van je was, dus maar gauw gedaan
    liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een prachtig roze kaartje!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. een mooie roze kaart!
    dank je wel voor je reactie van vandaag en voor de tip, haha. inderdaad mijn kaart met de paard heeft gewonnen.
    JAHOE!!
    was vanavond net thuisgekomen uit Groningen. bij mijn ouders vandaan.
    maarre...jij hebt de snert al weer gehad....wij nog niet en zo met dit weer smaakt het natuurlijk altijd lekker.
    meestal heb ik snert in de diepvries, maar ik moet geloof ik weer nieuwe maken. dat wordt een andere keer gedaan. eerst de boerenkool nog inmaken en spruiten plukken....dan zien we wel weer. de kolen hebben wij vorige week geoogst en in de diepvries gedaan.
    alles op zijn tijd.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Aniet, wat een lieffie is dit weer meis!!!! Dat heb je weer supergaaf gedaan en ik denk dat ze zit te wachten op die erwtensoep van jou.......hihi. Dankjewel voor het meedoen aan de challenge bij DMCC en we zien je graag de volgende keer weer verschijnen....ben benieuwd welk soepje er dan op het menu staat!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Prachtige kaart en leuke details, Anita.
    Leuk dat je weer mee doet bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. mooie lieve kaart en leuke detailes erop
    bedankt voor je deelname aan dmcc
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita