25 oktober 2012

Pfff wat een bevalling!

Mijn hemel hoe trots ik gisteren op mijn kaartje was, nou dat was vanavond wel eventjes anders. Pfff wat een bevalling ...... had de zo geliefde schaatsjes al een tijd in huis en had er zo een zin om ze eens een keer te gaan gebruiken, nou ik vervloek die dingen inmiddels grrrr. Oké ze stansen verschrikkelijk fijn uit maar dan zie ik overal hoe leuk ze dat ingekleurd hebben nou bij Aniet ging het wel 5 keer fout. En nog is het niet zoals het ik in gedachten had, ben ook nog vergeten de ijzertjes te kleuren zie ik nu pas. Gaat lekker met me. Of zou het dan toch de rode kleur zijn, zoals ik al eerder schreef ik heb gewoon niets met die kleur, laten we het er maar op houden dat Aniet er een haat-liefde verhouding mee heeft, want ik vind het aan de andere kant wel echt bij de kerst horen en als ik nu eventjes naar beneden kijk heeft het toch ook wel iets dat rode, dat dan weer wel. Hahaha als ik er nog eens goed naar kijk, snap ik niet zo goed waarom ik die schaatsjes bij dit plaatje heb geplaatst, eigenlijk horen ze helemaal niet bij dat plaatje, daar had Aniet beter een mooi winterlandschap op kunnen doen in plaats van die kerstman met de schattige kindertjes, maar ja ik vond het plaatje zo lief en Aniet houdt gewoon van lieve plaatjes. Maar goed kan het nu niet meer veranderen en het heeft me voor de verandering weer eventjes bloed, zweet en tranen gekost. Ach al doende leert men zegt Aniet heel wijs. Hahaha hoor mij. Laat hem toch maar meedoen met de challenge van Ge-We Hobby Challenge waar je deze keer een kerstkaart moet maken want dat is het dan weer wel een kerstkaart. Ach wat maakt het ook uit Aniet heeft denk haar avondje niet. Lijk moppersmurf wel. Het kan ook niet iedere dag feest zijn. Heb in ieder geval wel weer lekker geknutseld alhoewel het vanavond meer inspanning dan ontspanning was. Wat kan je het je zelf toch moeilijk maken hé, maar goed dat doe ik mezelf aan. Tutje hola Aniet toont hier haar kaartje


Wat leuk Debby, Ria en Marga dat jullie volger zijn geworden, helemaal leuk en gezellig. Welkom. Dank weer lieve bloggertjes op de reacties op mijn kaartje van gisteren, ik heb er weer super van genoten om ze te lezen. De glimlach zat er weer hoor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

48 opmerkingen:

  1. Soms wil het maar niet goed lukken, dat hherken ik ook wle hoor. Ik ben het met je eens dat er beter een ander plaatje bij de schaatsen had gekund maar al met al vind ik het toch wel een mooie kaart geworden hoor! En ik zie dat je de huisjes ook hebt gebruikt, leuk!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou sorry hoor....maar ík vind het wel een leuk kaartje!!! Kijk eens naar de schitterende mal, het lieve, lieve plaatje en het mooie achtergrondpapier en de bloemen....allemaal mooi toch!!! En de schaatsen??? Leuk hoor en echt kerst...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je kaart heerlijk winters Anita,ik hou van de winter,dus van mij krijg je voor dit prachtige kaartje een grote pluim.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niks mis met je kaartje hoor Anita. Gewoon een heerlijk kerstkaartje, super!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita,
    je kaartje is echt heel lief hoor..prachtige mal, schitterend plaatje en..de schaatsen passen er prima bij..je kunt de schaatsjes trouwens het beste beinkten als ze nog in de mal zitten..met een sponsje/blender..of doe je dat al ?? en nou niet meer mopperen hoor..het is een schatje..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor de tip Ans want zo heb ik het inderdaad niet gedaan. En eh zal niet meer mopperen hahaha

      Verwijderen
  6. Ziet er weer perfect uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind hem weer mooi hoor Anita,niks mis mee.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is inderdaad een schattig plaatje, maar zelf zou ik ook de schaatsjes bij zo'n winterlandschapje gebruiken. Maar toch is het wel een leuk kaartje geworden hoor, ik vind die bloemetjes het er ook erg leuk bij doen
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beautiful Christmas card, Anita! Love the great die cuts and the gorgeous image! Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lief kaartje Anita,ik heb de schaatsen ook en zal ze ook eens gaan gebruiken.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  11. je kaartje ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaart hoor Anita,en een beetje inspanning is goed voor ons,het moet wel een uitdaging blijven om steeds iets anders te proberen anders wordt het ook weer zo saai allemaal,haha,hoewel het bij jou volgens mij nooit saai is. En wat die schaatsen betreft,die zitten misschien wel in een kadootje van de kerstman verstopt,wie zal het zeggen??? Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hij is mooi geworden.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik vind het een leuk kaartje geworden hoor Anita.

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik vind je kaartje super mooi!!
    Gr jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ja, ik heb ook wel van die gevechten en dan stop ik er een paar daagjes mee en ga weer lekker back to basic met kleuren en dan komt de rest vanzelf weer. Maar ondanks je gemopper mag je kaartje er weer wezen; sterker nog; ik vind het een juweeltje en je schaatsjes zijn er superleuk bij. Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Jaja soms wil het niet altijd goed lukken, ik leg de kaart een poosje aan de kant en begin met een andere, daarna komt vanzelf wel weer goed en heb ik de kaart af zoals ik die in gedachten had....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik vind je kaart prachtig Anita, is echt helemaal niets mis mee
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Tja nu ik pas dat mijn reactie op deze kaart bij je Awards staat. Je zal het daar ook wel vinden hé.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je kaart is prachtig, Aniet. de tip die gekregen heb van Ans. Zo doe ik het ook.
    bij mij gaat het meestal fout als ik de kaart perse af wil hebben. Dan wil ik te snel werken. Ik vind de schaatsen ook een heel leuk malletje.
    Liefs, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Iedereen stoeit weleens met een kaart, ik zit soms ook gewoon uren op een 1 kaart omdat ik niet weet wat ik ermee aan moet, er staat hier zelfs 1 op de vensterbank omdat ik niet weet wat eraan ontbreekt :P. Komt allemaal goed, je kaartje ziet er in ieder geval toppie uit!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Niets mee mis met je kaart,rood hoort meestal bij kerst.Problemen met een kaart hoort er soms gewoon bij maar het gaat uiteindelijk om het resultaat en die is heel goed.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je kaart is geweldig mooi hoor prachtig het rood
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  24. prachtige kaart Anita!!
    Ben ook helemaal weg van die schaatsen, maar ik vind/vond die mallen eigenlijk net een tikkie te groot. Maar als ik ze nu op jouw kaart zie, valt dat weer reuze mee.
    Oppassen nu dat ik toch niet de neiging kan weerstaan om ze alsnog aan te schaffen haha;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wow Anita, wat heb je prachtige kaart gemaakt zeg!!!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  26. je kaart is weer helemaal te gek en zoveel op te zien.
    echt mooie details ook en alles goed gecombineerd.
    lieve groetjes van an

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Soms zit het mee soms niet..............maar je kaart is toch erg mooi geworden. Leuk die schaatsen erbij!! Gefeliciteerd met de awards.

    Fijn weekend,
    Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Anita vind dat de bevalling toch wel goed is gegaan prachtige kaart is het geworden en ja de schaatsen het is ieder zijn smaak van mij mogen ze er wel bij.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Het is met wat, Anita.....het valt niet altijd mee om helemaaal tevreden te zijn met je kaartje. Maar met deze is niets mis, meis. Kleurtje is mooi, plaatje is lief en die schaatsen kunnen er best bij, hoor! Kortom, prima kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Moppersmurf je kaart is prachtig en de schaatjes staan er geweldig leuk bij.
    Hoop dat ik je hiermee weer heb gepromoveert tot lolsmurf.
    Groetjes Henriette

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita,

    Nou Moppersmurf je kaart is prachtig geworden en wat is er nu mis met dat plaatje je schaatsen staan er heel goed bij hoop dat we een lach op je gezicht hebben kunnen toveren.

    Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Anoniem15:56

    Hoi Anita
    vind dat je kaartje heel erg mooi is geworden en ik herken het wel dat een poos zit te awoegen voor iets naar je zin is.Hoort denk ik bij het kaartjes maken :-} groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita,

    Ik vindt jou kaarten ook erg prachtig, mijn complimenten. Geef ik jou via mijn site een liebster award.

    Groetjes,
    Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Niks mis mee hoor!! Een prachtige kerstkaart, maar ik herken je 'probleem' wel...hihi
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  35. wat een supermooi kaartje en ik vind die schaatsen zo wel erg leuk. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een leuke kaart en ik vind het wel bij elkaar passen hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een hele mooie vrolijke kerstkaart! Rood is inderdaad een moeilijk kleur maar ik vind het wel bij de kerst horen! Je schaatsen vind ik hier wel leuk bij staan! En ik vind het knap van je dat je elke dag een kaart maakt en je probleem, daar heb ik altijd last van ;)
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig is deze kaart Anita...echt heel mooi gedaan. Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ha Moppersmurfin!
    Wat is er nu mis mee? Ik zie het niet. Maar heb deze ook niet zelf . Ik vind je kaart goed gelukt... en zoals Marlies zegt; elke dag een kaart...knap, hoor. Ik doe het je niet na!!
    Geniet van de avond en van je weekend!
    Groetjes,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Het blijft wel uitdagend Anita als het niet altijd wil zoals we in gedachte hebben!
    Het kaartje is er echt niet minder mooi om!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik vind het kaartje ook erg goed gelukt,en ja soms kan het een complete bevalling zijn en denk dat je creativiteit van een mug hebt zo moeilijk is het dan om er iets fatsoenlijks uit te persen......
    De rode kleur en afbeelding vind ik erg mooi!

    Fijn weekend,Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Vind het een erg mooi kaartje hoor en de schaatsjes zijn heel leuk.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ach joh wat maakt het uit, het is best een leuke kaart. Volgens mij heeft de kerstman de schaatsjes gebracht dus een prima combinatie, ha ha. En inderdaad het papier in de stans laten zitten en dan zachtjes met inkt er over heen.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ja dat is een beetje balen meid! Maar troost je ik heb ook van die dagen hoor! Je kaartje vind ik wel mooi hoor, prachtig al die details, ik raak niet uitgekeken!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ondank alles is het je toch gelukt :-) Ik heb ook al 10x zitten tobben met die schaatsen hoor.

    Leuk dat je meedoet met onze challenge!

    Groetjes Rebelleke
    DT Ge-We

    BeantwoordenVerwijderen
  46. ik vind dit kerst kaartje toch erg mooi geworden al is rood niet je kleur

    en inderdaad met schaatsjes kleuren in de mal doen

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wowww Anita wat een schitterend kaartje, gemaakt met een schitterende mal een toppertje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita