11 oktober 2012

Jullie verdienen een knuffel!

Er is weer een leuke challenge gestart bij Elke kaart een feestje, jij verdient een knuffel, en weet je lieve blogvriendinnen aan de andere kant van het beeldscherm jullie verdienen allemaal een knuffel. En daarom heb ik dit kaartje speciaal voor jullie gemaakt en oké ook een beetje voor de challenge. Wat een schatje is dit toch ook weer hé met haar lappenpop in haar armen, Aniet moet maar niet teveel websites bezoeken op de computer want ik heb dan wel heel vaak het gevoel van hebben, hebben, hebben, en dat gevoel is dan nog niet eens zo erg maar daar denkt het beursje van Aniet net iets anders over helaas. Heb al kisten vol en nog presteer ik het om te denken als ik spulletjes aan het uitzoeken ben voor een kaartje goh ik moet toch maar weer eens wat nieuws aanschaffen, ken je dat gevoel als je voor je klerenkast vol met kleren staat 's-morgensvroeg en dan denkt jeetje mina ik heb niets om aan te trekken, dat gevoel dus ... Maar wees gerust, Aniet heeft het allemaal nog in de hand en kan zich goed inhouden ... alhoewel een nieuwe stansmal zal niet verkeerd zijn, nee hoor grapje. Hier mijn vanmiddag gemaakte kaartje met een verdiende knuffel voor jullie allemaal


Welkom Marquerite op mijn blog, leuk dat je hier even hebt rondgeneusd en volger bent geworden, gezellig. Dat is toch wel knap trouwens, de teller stond gisteren nog op 128 volgers en met Marquerite erbij op 129, maar zie hiernaast, wat staat daar ja ja je ziet het goed 130 volgers. Ik heb een mysterieuze volger zonder naam en foto, ach is weer eens wat anders hahaha. Wil de mysterieuze volger zich bekend maken. Nou genoeg geklets weer, Aniet draaft weer eens door. Wat een superreacties heb ik toch weer gekregen op mijn babymeisjekaartje voor Yasemin, ik heb er weer van genoten hoor, het glimlachje was weer goed aanwezig. Dank jullie wel allemaal. Super! Lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm ik zeg zoals telkens weer tot de volgende keer!

54 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig kaartje weer, mooi in die blauwe kleur! Je babykaartje hieronder is ook erg mooi. Je gaat zo snel dat ik niet altijd tijd heb een reactie te plaatsen bij elk kaart lol!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattig kaartje Anita!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anita,

  wat een leuke kaart en dank je voor de knuffel. Kan ik wel even gebruiken.
  EN je volger: kijk eens bij je allereerste volgers. De mensen die geen foto hebben komen volgens mij daar te staan, ongeacht wanneer ze volger worden. Daar zit vast je mysterieuze volger bij...

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Nou nou Inge jij bent druk bezig geweest, super allemaal" zeg jij, maar je bent niet bij te houden hoor, elke dag een kaartje...
  Deze is echt prachtig weer en ik neem de knuffel graag aan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is ie weer mooi geworden, echt schattig gedaan heb je dat weer
  een heel fijn weekend gewenst (alvast)of heb je morgen nog een kaartje te showen hihi
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker een lief kaartje.
  Knuffel terug, Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. het is weer een heel mooi kaartje geworden en ik kan je begrijpen hoor wat de mallen betreft .ik zit op een clubje en leen af en toe eens wat zo gaat het ook heb je toch eens wat nieuws.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een heel lief kaartje met een hoog knuffelgehalte!! Enne tot morgen denk ik:))
  Groetjes, marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schattig kaaartje, Anita, helemaal leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Anita

  Wat heerlijk zo,n kaartje,dank je wel.Knuffels krijgt een mens nooit genoeg.
  Het is weer een liefje en een mooie layout.Dacht even dat hij open stond maar dat effect heb je zo knap gemaakt.
  Hmm ik herken jou kijk en surf gedrag wel en gelukkig denk ik ook goed na ,blijkt dan toch wat te combineren te zijn. Zelf koop ik digi,s omdat ze goedkoper zijn en alleen plek op de pc/cd innemen en ja de stansen vliegen ons om de oren dat is niet bij te houden.
  Kun je wel een leuke swap mee maken.
  Bedankt heb al heel wat afgehaald maar dat meer vintage en kerst dus weet nu waar ik voor baby,s moet zijn.
  Hmm alweer een heel verhaal,ik hou je van de hobby af. Slaap lekker straks.
  Groetjes Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Anita, een dikke knuffel terug hoor, want dit is weer een superleuk en mooi kaartje, leuke digi, maar dat zijn ze daar allemaal en al die leuke andere websites waar ze digi's verkopen, ben al net zo verslaafd hoor, eten we maar een gehaktbal meer en een biefstuk minder (lol)
  groetjes en tot morgen?
  liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is weer een toppertje Anita en natuurlijk aanvaard ik dat knuffeltje met plezier en ook een knuffel retour !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw meis wat een snoepie toch weer, zo mooi in het blauw met bruin, daar hou ik wel van. Dat hebbe gevoel ken ik, heb ook altijd het gevoel dat ik iets mis, ook al puilen de kasten uit, Lol.
  En ook voor jou een dikke knuffel terug.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dank je wel voor je lieve kaartje, hij is weer prachtig!

  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hoi Anita, Je kaart is weer superfantastisch en blauw, das natuurlijk mijn lievelingskleur. Door drukte kom ik ook deze week weer weinig aan kaarten maken toe. Zaterdag ga ik weer gezellig bij moeders knutselen, dan ga ik echt heel veel kaarten maken! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem21:27

  Wauw,wat een beauty van een kaart.Heel erg mooi Anita zo in het blauw.Lieve groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtig Anita en zo heerlijk blauw.
  Liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Anita,
  Ja, vreemd is dat hè? dat je dan net dat ene pareltje, strikje..whatever mist als je een kaart aan het maken bent..haha..
  en deze is weer superlief en zóóóó mooi ingekleurd... ben er weg van..

  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Anita, wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Ik ken dat gevoel ook hoor; je ziet zoveel moois in blogland voorbijkomen. Mijn beursje is ook niet altijd blij met mij
  ;-0 Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Bedankt voor je knuffel, leuk kaartje is het weer geworden...

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een schattige kaart. En die stempel heb ik nog niet gezien. Hij is schattig en prachtig ingekleurd. knuffel terug.
  Liefs, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dank je wel voor deze lieve knuffel en een dikke knuffel terug! En wat een supermooi kaartje.... ze worden elke dag mooier en eigenlijk kan dat helemaal niet hahaha.
  Oh en ik herken dat van die nieuwe stempeltjes kopen. Al heb ik nog lang niet alle plaatjes gebruikt, zo mee en dan meen ik wat nieuwe te moeten kopen. Erg is dat hè, maar ja verder ben ik gewoon perfekt hahaha.
  Fijne avond Anita!!
  Liefs,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Anita,

  Wat een enorm leuk kaartje heb je gemaakt!! Maar als ik dan de tekst erbij ga lezen krijg ik helemaal een lach op mijn gezicht. Wat kan je gezellig schrijven en wat is het allemaal herkenbaar!! Ik heb pas sinds een kleine week een blog en ben nog niet zo lang bezig met kaarten maken, maar wel al verslaafd!! Ik ben nu ook volger!! Hoop nog vele leuke dingen van je te zien en ook de gezellige teksten lees ik dan graag weer!! Succes!!

  Groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ja dat gevoel ken ik .......wat zijn we soms toch ontevreden schepsels of niet? Weet je wat ik dan doe...? Gewoon even alles opruimen, lekker alles bij langs gaan dan denk je o ja heb ik dit nog en hier wou ik dat nog mee doen....heerlijk. Net of je weer iets nieuws hebt! Je kaartje is prachtig, wat een schitterende kleur blauw...en een dikke knuffel terug!!! liefs Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een super mooi knuffel kaartje, je krijgt van mij ook een dikke knuffel terug.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Mooi kaartje en in die kleur is het beeldig! Ja meid, ik kan ook nog altijd wel wat spullen gebruiken maar ja dat gaat niet altijd, we kunnen niet alles kopen hé!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Prachtige knuffelkaart ook voor jezelf hoor Je kaart is prachtig
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een super geweldig leuk en lief kaartje, mooie kleurtjes,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik moet even om Cindy lachen,die zegt veel kaarten maken,nou jij weet ook wel beter,we mogen blij zijn als we er twee kunnen maken.
  Jouw kaart is weer een snoepie hoor,zo lief met de blauwe kleurtjes enne die knuffel heb ik gevoeld hoor.
  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Blauw, mooie kleur en mooie kaart geworden! Jaja, we zijn er maar druk mee, en ik ken dat . Mijn zus vroeg mij wat te maken, ik heb wel ideeen maar dan moet ik..... Nou we zien wel.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Mooi is ie weer Anita de kleuren zijn ook mooi en de stempel is heeel kief.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Leuk kaartje Aniet, en dank voor je knuffels. Ik heb ze door het scherm heen gevoeld hoor. Heerlijk. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo Anita,

  Prachtige kaart is het geworden,leuk in die kleur ook.

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Heel leuk gedaan weer Anita.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een schatje!
  grtjs
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 36. een lief kaartje met hoog knuffelgehalte ! mooi gemaakt
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 37. heel mooi en lief kaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een ontzettend schattig kaartje, prachtig!!!!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heel schattige kaart Anita, en ik ken het hebbe hebbe gevoel, ik heb een koopstop ingelast voor mijn eigen. Ik wil me bedwingen tot volgend jaar!
  Best wel lang he,
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoi Anita,

  Jij krijgt van mij ook een grote knuffel terug. Het is weer een schattige kaart geworden met zo'n knuffelend meisje erop. En wat ben jij snel in kaarten maken.
  Alvast een fijn weekend.

  Groetjes, Yasemin

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wat een schatje Anita

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Een "ferme"zeggen wij hier dan , knuffel terug Anita xx en de kaartjes vliegen hier rond mijn oren , van de ene WOW in de andere als ik een bezoekje aan jou blogje breng schitterend weeral, ja en mag dan pas een 2tal jaartjes bezig zijn maar ken zeer zeker dat gevoel van hebben haha,raak soms wel es een paar €tjes over mijn gepland budget en regelmatig echt intomen he haha :)
  Lieve groetjes en een heel fijn weekend van Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Bedankt voor de heerlijke knuffel Aniet! Natuurlijk krijg je er rechtstreeks uit het zuiden eentje terug! Wat een heerlijke kaart, ik heb dit afdrukje ook al eens gebruikt, zoooo lief. Je hebt er een ontzettend leuke en lieve kaart mee gemaakt! Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 44. wat een prachtige kaarten maak je zelf lukt t me niet maar vind het altijd schitterend om te zien hoe een ander dit voor elkaar krijgt je kaartjes vd tweeling zijn ook prachtig fijn weekend gr janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat een lief kaartje is dit weer geworden, ook zo leuk van kleur Aniet, en dat gevoel ken ik ook heel goed hoor en nog vele volgers met je.
  Wat krijg jij toch altijd veel respons ik heb ook 75 volgers maar mag al blij zijn als ik de 20 haal, jammer is dat ik doe altijd mijn best om alle nieuwe kaartjes te bekijken, behalve als ze van die rare woorden hebben daar kom ik niet uit helaas.
  Ik wens je een heel fijn weekend liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Weer zo'n leuk kaartje. Ik vind de kleuren ook zo mooi. Blauw doet het altijd goed op een kaartje. Je hebt ook al heel veel reacties, maar dat kan ook niet anders met zo veel volgers. Prettig weekend en tot de volgende keer.
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Prachtig kaartje weer Anita! Ik heb ook een mysterieuze volger, sinds die rare Works Direction dinges eigenlijk. Heel vaag! Als ik mn specifieke volger overzicht bekijk, heb ik wel het juiste aantal, maar andere keren geeft hij er steeds 1 extra aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een schattig kaartje heb je gemaakt en zo'n leuke details dat er allemaal aan zijn. Prachtig hoor.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Prachtig kaartje,lief dat meisje,zo mooi ingekleurd.
  Geweldig papier en details.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. schitterend Anita.
  Prachtige kleurtjes en een schat van een digi.
  Hartstikke leuk dat je meedoet bij elke Kaart een Feestje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. dank je wel anita voor deze prachtige knuffelkaart meid weer een toppertje

  en ja ik herken het wel steeds hebberiger worden van al die mooie stempels en mallen die er zijn ik mag helmaal niks kopen tot aan de crea doe meestal koop ik toch wel vaak iets en moet je zeggen valt best moeilijk nu om dit niet te doen maar is ook wel eens goed hoor om dit niet te doen

  vind heeel sterk van je dat je dan niks koopt


  dus mooie kaart weer meid

  gr roelie S

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hij is echt te schattig Anita!
  Mooie kleurstelling heb je ook gebruikt.
  Leuk dat je met ons meedoet bij EKEF!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een leukerd Anita met een hoog knuffelgehalte!
  Bedankt voor het mee doen deze week bij EKEF!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita