1 september 2012

Oma's lieve schat!

Zit ik vandaag mijn mail te checken komt er mailtje binnen van Pouwla dat ik haar candy heb gewonnen, hoe leuk is dat. Ben er helemaal blij mee. Top toch! Vanavond weer lekker zitten knutselen met alle kisten om me heen, wat is het toch heerlijk om je zo te kunnen ontspannen. Zit me alleen af te vragen wat zal ik nou toch met al die kaarten gaan doen, het zijn er inmiddels al zoveel hahaha, heel af en toe verkoop ik er eentje aan een collega of familie, en natuurlijk stuur ik ook af en toe wat op, maar de stapel wordt steeds hoger. Was van plan om hier in december op de kerstmarkt te gaan staan maar helaas die is afgeblazen dus dat plan gaat niet door. Verkoopt een van jullie ze misschien op internet en zo ja hoe via een website, webwinkel, blog, ik sta open voor tips. Alvast bedankt. Dit kaartje wil ik mee laten doen aan de challenge van Elke Kaart een Feestje waar je dit keer de kleuren rood, zacht roze, crèmewit en kraft moet gebruiken en met optie een dutje. Nou hier doet niet één iemand een dutje maar oma zelf is ook in slaap gevallen, lief hé. Lekker voorlezen en je kleinkinderen vallen in slaap en jij zelf ook, zo schattig. Dit is mijn kaartje


Wil iedereen weer bedanken voor de leuke reacties op mijn kerstkaartje van gisteravond, ja ja ze zijn weer gelezen met een glimlach op mijn gezicht. Elke dag weer een feestje om ze te lezen. En lieve mensen aan de andere kant van het beeldscherm ik zeg zoals telkens weer tot de volgende keer! Ik ben blij met jullie.

41 opmerkingen:

  1. Wat een leuk tafereeltje op je kaartje, toppie.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo, die is weer mooi geworden! Wat een schattig plaatje en wat een mooie kleurencombinatie. Ja , de prijsjes stromen binnen: leuk is dat :-)) Weer heel veel succes bij de challenge! Een heel fijn weekend. Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een kaarten heb je afgelopen week gemaakt zeg!Als je zo door gaat, haar je de 365 per jaar wel, haha. Maar je maakt leuke kaarten, en ik moet ook altijd lachen om jou verhaaltjes erbij.
    Zelf maak ik meestal kaarten waarvan ik al in mijn gedachten heb aan wie ik ze verstuur. Een aantal heb ik in voorraad liggen en ik heb ze ook vaak als een kadootje weggegeven.
    Groetjes,
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Helemaal weer geweldig Anita,en wat de kaarten stapel betreft....ik schaf af en toe een nieuwe lege doos aan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lief dat je reclame voor mijn blog maakt. En misschien kunnen we samen ergens gaan staan om kaartjes te gaan verkopen, ik weet ook niet zo goed wat ik ermee moet haha.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Verspreid onder je collegas dat je kaarten verkoopt en neem gewoon eens een bak met gemaakte kaarten mee. Dan kunnen ze snuffelen, evt kopen en je onthouden voor een speciale gelegenheid. Ik verkoop ze vooral aan bekenden, mijn bak met kaarten meenemen op de verjaardag van een van mijn ouders levert gegarandeerd een legere bak. Via marktplaats is denk geen doen, ik weet niet wat via internet de gemakkelijkste manier is. En als je nou heel veel kerstkaarten maakt en verpakt in setjes van 5 of 10... Dat vinden mensen ook leuk! En zet met een sticker of plaatje achter op je kaart je blog (ik heb zelf een rondje met mn naam en blog op papier, die knip ik uit en plak ik op iedere kaart, daar worden ontvangers ook nieuwsgierig van. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooi lief kaartje Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik was nog even gaan kijken en zag je kaartje moest toch even reageren een heel mooi kaartje en lief stempeltje ik wilde ook meedoen maar ik krijg dat met die link niet goed en ik wil het die dames niet nog eens vragen dus laat ik hem maar op mijn site staan .
    pech gehad misschien dat mijn zoon kan helpen die komt morgen hiep hoi och ja nu vergeet ik je nog te feliciteren het is best leuk om te winnen he .
    lieve groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Kom ik even een paar dagen niet op blogs, heb ik meteen 4 kaarten van je gemist. Het zijn stuk voor stuk beauties Anita, helemaal top!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bofferd dat je die mooie candy hebt gewonnen maar hartstikke leuk natuurlijk!!!! je kaartje is ook hartstikke leuk geworden, best een pittige opdracht maar prima uitgevoerd, heel knap!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,
    Ik zag wel bij Pouwla, de loting..en ook de naam Anita, maar wist niet dat jij het was, wat leuk..en wat schattig je kaart met 3 dutjes..mooi gedaan hoor..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een enige afbeelding is dit zeg en je hebt er een leuke kaart mee gemaakt.
    Gefelicicteerd met het winnen van de candy!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ja meisje je moet aan de borduur ,Cindy en ik hebben daar grote orders voor en net wat de andere dames zeggen marktplaats loopt niet en gewoon mee nemen als je naar je kroegje gaat wedden dat het lukt?
    Gefeliciteerd met het winnen van de candy bij Pouwla leuk voor je ,je kaart is weer een toppertje mooi gemaakt,ik moet het een beetje kort houden je weet wel waarom......
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anita Wat een mooie kaart heb je gemaakt prachtig. En gefeilciteerd met je candy.
    Ik heb op mijn blog pagina's gemaakt en de kaarten erop gezet die te koop zijn. Ik zet ook zo nu en dan een kaart op facebook. Dat kan via je blog. Maar ik zeg er wel eerlijk bij tot nu toe heb ik een keer aan iemand verkocht die niet in mijn vrienden kring zit.
    meeste van mijn kaarten verkoop ik aan familie en collega's.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  15. gefeliciteerd meisje met je candy en wat heb je weer een schattig kaartje gemaakt zeg.
    mooi ingekleurd en alles prachtig op elkaar afgestemd.
    fijn weekend en groetjes van An

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita,

    Weer een leuk kaartje heb je gemaakt, ik neem mijn bak vaak mee naar mijn werk en zet hem in de kantine en meestal is hij leeg met kaarten en is hij gevuld met euro's en daar koop ik weer knutsel spullen van .

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een lief kaartje, Anita!
    Ik heb hier thuis een grote kaartenmolen staan met al m'n kaartjes erin. Familie en vrienden weten me inmiddels wel te vinden als ze een kaaartje nodig hebben :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een heel mooi kaartje met mooie kleuren, ga proberen vanavond ook nog mee te doen. Ik heb hetzelfde probleem hoor, ik verkoop er af en toe wel wat maar een webwinkeltje of marktplaats loopt gewoon niet en op mijn werk mag ik ze niet verkopen helaas. Gefeliciteerd nog met het winnen van de Candy!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige kaart heb je weer gemaakt!! Mooie kleuren combo!! En die stempel, wat een lieverd...
    Fijne zondag,
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gefeliciteerd met het winnen van de candy bij Pouwla. Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt, wat een lief afbeelding en ook een mooie design! Super! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Aniet zo vandaag een dagje ingelast in me vakantie om iedereen ff te bezoeken en wat een kaartjes heb je gemaakt ja begrijp dat je met een overschot zit, misschien een optie om op je blog een aparte item te maken??? in ieder geval vind ik ze allemaal weer CUTE vooral olyfant vind ik super.

    Groetjes en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anoniem12:52

    Je kaartjes zijn weer mooi gelukt en gefeliciteerd met de prijs.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lief kaartje is dit, mooi afgewerkt ook!
    Tja, ik kreeg er ook te veel. Ik heb een webwinkeltje gemaakt voor de overtollige kaartjes en vooral voor mijn digistamps. De kaartjes verkoop ik vooral aan twee a drie vaste klantjes, die er dan meestal een hele zwik kopen. Gelukkig maak ik genoeg om weer aan te vullen.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je kaart is heel goed gelukt en natuurlijk proficiat met je gewonnen prijs!
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Nou daar gaan we dan, allereerst gefeliciteerd met je prijs bij Puuwla, en dan je geweldige mooie kaart schitterend, en dan als laatste ik stuur mijn goeie vrienden en familie altijd een zelf gemaakte kaart daar kijken ze echt naar uit met de kerst. Twee jaar geleden een kerstkaart vd knrm gekocht en toen kreeg ik op mijn kop dat was geen kerstkaart, het moest een eigen gemaakte zijn. En bij ons hobbywinkeltje mag je ze in het rek zetten en worden ze voor je verkocht min een kwartje zo
    hebben ze er allebei wat aan misschien een idee voor jouw winkeltje.
    Groetjes Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een lief kaartje, prachtig die stempel en dan die toepasselijke tekst erbij...geweldig!!!

    Gefeliciteerd met je gewonnen Candy

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. prachtig kaartje.
    Sommigen verkopen de kaartje via hun blog.
    Maar zie ook veel mensen die ze op marktplaats zetten en als je nu kenissen hebt die en winkel hebben, willen die ze misschien ook voor je verkopen

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een zoet tafreeltje, enig! Je hebt de kleuren mooi gebruikt en er een fijn kaarje van gemaakt.

    Fijn dat je meedoet met
    elke Kaart een Feestje!

    Warme groet, Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,
    Dank je wel voor je lieve berichtjes op mijn blog.
    Ik ben maar eens snel terug gebloghopt, enne.....jij maakt ook prachtige kaarten zeg!!!
    Complimenten hoor.
    fijne avond,
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een schat van een kaartje en die stempel wat is die lief zeg.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. hoi Anita,

    ik moet erg lachen om je plaatje. Volgens mij hoef je geen oma te zijn om dit te overkomen. Toen mijn twee jongsten (tweeling) klein waren, moest ik een bepaalde periode elke dag hetzelfde boek voorlezen. Ik las sowieso elke dag voor, maar elke dag hetzelfde boek heeft niet mijn eigen voorkeur. Met 5 redelijk kleine kinderen (van 3 en 9 jaar) was ik best eens moe. Dan las ik het boek voor dat ik bijna kon dromen en dan voelde ik mijn ogen zwaar worden en dan ging ik minder goed articuleren...Dan ging mams eerst maar even een bakkie zetten...hahahaha.
    je kaart vind ik erg leuk!! De kleuren zijn mooi en voldoen helemaal aan de challenge volgens mij!
    Wat je met al die kaarten moet, geen idee. Wie weet krijg je nog een goede tip, want ik maak meestal de kaart voor een speciale gelegenheid bij iemand die ik ken....dus mijn stapel is niet groot...

    liefs, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  32. superleuke kaart.
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze uitdaging bij elke Kaart een Feestje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hai Anita

    Wat een geweldige kaarten heb je weer gemaakt vrouwke ! En wat gaaf dt je die candy hebt gewonnen gefeliciteerd geniet ervan !

    liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een vertederend plaatje Anita! Heel mooi en schattig vind ik het. Doet me eigenlijk een beetje denken aan de tijd toen ikzelf kind was!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  35. erg leuke kaart gemaakt. die afbeelding is mooi.
    gefeliciteerd dat je een candy hebt gewonnen. super! veel plezier ermee.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een leuk kaartje Anita, en proficiat met je candy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een plaatje van een kaartje Anita! Enne ik wil je even bedanken dat je mijn blog regelmatig bezoekt! Helemaal leuk hé deze blogwereld hihi! Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gefeliciteerd met het winnen van de candy.
    Je kaartje vind ik ook weer super leuk.
    Succes met de challenge.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een prachtige kaart Anita, ik heb net al je reacties hierop gelezen, ja makkelijk is het niet om ze te verkopen, ik heb onlangs op een boerderij waar een boerenfietstocht langs kwam gezeten en heb toen nog ongeveer 40 kaarten verkocht...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een mooi kaartje!!! Super!!
    Bedankt voor het meedoen bij EKEF!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Alweer zo'n mooi kaart! Tja, het probleem van een flinke voorraad herken ik. Toch kom ik er regelmatig wel van een aantal af door veel kaartjes te versturen, haha!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita