30 september 2012

Ik zie er bijna groen van!

De opdracht bij Elke kaart een feestje luidt deze keer maak een kaartje met als hoofdkleur groen met eventueel een vleugje oranje en/of blauw en als optie "Er op uit". En ja hoor dit was er weer eentje waarvan ik dacht oké groen .... tja, maar Aniet is er toch maar mee aan de gang gegaan, ben ook de kinderachtigste niet. Nou ik kan je vertellen ik zie er bijna groen van, ben nog net niet de hulk geworden op het moment dat ik dit schrijf, want je kan zeggen wat je wil maar op mijn kaartje van vandaag heeft groen toch echt wel de overhand. En dat terwijl ik helemaal niet zoveel met de kleur groen heb, maar goed je hebt groen en je hebt groen en deze kleur groen kan mijn goedkeuring dan wel weer dragen, dat dan weer wel. En vandaag mocht dit meisie er lekker op uit met haar nieuwe rollerskates, en blogvriendinntje aan de andere kant van het beeldscherm ik waarschuw je maar even, kijk uit hoor want ze komt zo door je beeldscherm heen rollerskaten dus ga eventjes opzij anders loop je van de week met zo'n ei van een bult op je hoofd en dat wil ik niet op mijn geweten hebben. Wat een heerlijk weertje vandaag hé trouwens, lekker de hele dag mijn deur open, oké door de wind heb ik het eigenlijk best wel koud en zit hier met mieretietjes op mijn armen, maar een beetje frisse lucht in huis is nooit weg. Nou hier is ze dan mijn meisie in het groen die keihard op haar nieuwe rollerskates naar je toe komt skaten, en eh Aniet heeft je gewaarschuwd, duik dus even opzij, anders is het kaboem!


Zeg maar geen welkom aan mijn nieuwe volger World Directory Blogspot, denk niet dat diegene ooit nog eens langs komt hier, is zoals ik het lees in diegene zijn reactie (en je weet inmiddels Aniet haar engels is nou niet helemaal je van het) alleen maar een manier om wereldwijd heel veel volgers erbij te krijgen. En mocht Aniet het nu toch helemaal fout hebben, dan bij deze toch welkom op mijn blog. Nog 2 nachtjes slapen en dan zal mijn Nick een naam trekken uit de mand met de namen van iedereen die meedoet aan mijn candy, hahaha ik vind het zelf al spannend terwijl ik zelf de knutselkist heb gevuld met allemaal leuke knutselspulletjes, ik vind dit toch een partij leuk. Ben zo benieuwd wie er gaat winnen. Dinsdag weten we het. Wat een leuke reacties heb ik toch weer gekregen op mijn versierde doosje van gisteren die ik gemaakt heb, het glimlachje was weer goed aanwezig hoor, tof van jullie. En zoals telkens weer zeg ik lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

49 opmerkingen:

  1. wat een leuk kaartje zeg,zou je me misschien willen volgen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Groen is ook echt zo een kleurtje waar je van moet houden, ik maak er ook niet veel kaarten mee. Maar jij hebt er weer wat leuks mee gemaakt. Ik kreeg ook een bericht van World Directory Blogspot, vind het maar een vaag verhaal. Ik verwacht ook zeker geen wekelijkse bezoekjes op mijn blog nu ze volger is/zijn geworden, ik ga er nog maar eens naar kijken wat ik daar mee moet. Een 'nep'-volger is ook onzin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je groene kaartje toch wel bijzonder mooi en je afdrukje is ook helemaal top Anita!
    Hier ook lekker de hele dag de deur open gehad, wat is dat toch heerlijk hé.
    En ja ook je blog vriendinnetjes beginnen nerveus te worden aan de andere kant van je scherm.
    Dat Nick de trekking mag doen...super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,

    Mooi groen is niet lelijk en die van jou is mooi groen geworden ondanks dat niets met groen heb toch aardig gelukt.
    Zou maar uitkijken met die vreemde volger ook een vreemde naam zo te zien, ze zijn de laatste tijd toch zo bezig met van alles en nog wat op dat internet, en telefoon.

    Gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk kaartje heb je ervan gemaakt Anita. Het mag jouw kleur niet direct zijn maar ik vind de uitdaging voor jou geslaagd in alle opzichten. Veel succes bij de challenge. Groetjes, Ankie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een lekker groen kaartje, erg mooi papier, dus helemaal leuk
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je een prachtige groene kaart gemaakt! Het was voor mij ook een hele uitdaging....Leuk rollerskating, even je gedachten ergens anders hebben....Ik begin nu ook wel wat nerveus te worden om de uitslag van je candy, maar dat zal Nick vast wel tot een goed resultaat leiden....
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita,
    WOW wat een schitterend groen kaartje heb je gemaakt..alles helemaal tiptop in kleur en dan dat afdrukje zóóó mooi ingekleurd..super..

    Liefs en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita, Nou dat is toevallig heb ook vandaag een groen kaartje gemaakt voor EKEF. Ik lijk een beetje op de hulk, groene vingers hihi Die van jou is leuk met het rollende meisje:) waar zal ze naar toe gaan? Ik heb ook zo'n berichtje van World Directory Blogspot gehad en vele vandaag. Volgens mij heb je er niet veel aan, zal eens op hun site kijken.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,ik zie een hele mooie groen bewerkte kaart,ook al is het niet je kleur toch ben je er in geslaagd om weer een plaatje te creëren,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een hele mooie, vrolijke groene kaart!! Prachtig gemaakt! Volgens mij heeft world directory het druk gehad vandaag met het volgen van iedereen. Ik laat het voor wat het is, ik vermoed dan ze zo weer volger af zijn! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. je kaartje ziet er weer fantastisch mooi uit.
    Wat heb je een mooi papier hier voor gebruikt.
    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dit is wat je noemt een van mijn favoriete kaarten hoor Anita,jij bent niet van het groen,ik vind het een prachtige kleur,ik zit zo te niezen dat ik zo mijn beeldscherm schoon moet maken,jeempie wat ben ik verkouden,het loopt zo uit mijn ogen en neus,jij hebt weer een fantastische kaart gemaakt, een potentieële winner hoor.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Boem #arrrrrrg%# au#@
    Toch niet goed opgelet. Ze kwam zo binnen. LOL
    Je kaartje is prachtig hoor.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ja,het was een fijne zonnige dag,maar tegen de avond werd het frisser.Je kaartje is erg mooi en het groen is goed te verdragen:-)!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben niet zo van groen.........
    Maar jij hebt er een prachtige kaart van gemaakt,leuk meisje op die rolschaatsen.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ik vind je kaartje super misschien wel mooier dan mijn kaartje de kleur groen vind ik ook niet zo vond ik ook best moeilijk.
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hij is leuk geworden, Anita! Heb vanmiddag ook een poging gewaagd met groen als hoofdkleur en vond het nog best pittig! Zet 'm morgen op m'n blog.....echt op de valreep dus :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtig groen kaartje hoor Anita, en eenleuke afbeelding.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem20:29

    Hee Anita was niet op tijd om opzij te gaan ja een bult,wat groen maar zo mooi is je kaart.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Vind hem geweldig geworden! Ik vind het afdrukje dat je hebt gebruikt ook heel erg leuk.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een heel mooi kaartje Anita, leuke afbeelding en ook het groen is erg mooi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een schitterend kaartje Anita.


    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mooie groene kaart en je hebt een perfecte stempel gebruikt bij het thema!
    Leuk dat je meegedaan hebt met EKEF!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Vind groen ook een moeilijke kleur. Maar je hebt het er weer prima vanaf gebracht. Wat een leuke stempel en een prachtig kaartje!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Groen is ook niet echt mijn kleur maar jeh bet er een geweldig leuke kaart mee gemaakt!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik vind je kaartje prachtig maar ik hou wel van groen! Ik kreeg deze nieuwe volger ook maar ik ben er ook niet op in gegaan, betrouw het zaakje niet helemaal!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wat een leuk kaartje weer Anita! Spannend, als je maar kunt slapen morgen, :-)

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een ontzettend leuk kaartje Anita! Mooie bloemen heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een prachtige kaart, Anita. Je heb hele mooie kleur groen gekozen. De stempel is prachtig, vooral met de tekst erbij.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  31. wat een prachtig groen kaartje is dit geworden. Ik was gelukkig net op tijd aan de kant gegaan met mijn mok Latte, anders had hij op mijn schoot gelegen ;-) Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een super leuke kaart zeg, ja en je hebt gelijk groen en geel zijn ook niet mijn favoriete kleuren, maar jij hebt er wel een super kaart mee gemaakt, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mooie kaart Anita, is best wel moeilijk als je in feite maar 1 kleur mag gebruiken, ik kijk ook uit naar de trekking van de uitslag van je candy...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik vind groen best mooi, nou ja sommige kleuren dan, zoals deze. Prachtig kaartje heb je weer gemaakt Anita. Vind je stempel ook erg leuk.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. mooi groen is niet lelijke zeggen ze altijd

    nou en deze groene kaart is weer een plaatje anita

    met een super leuk stempel er bij

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Je kaart is prachtig groen en leuke stempel
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtige groene kaart.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Je kaart is weer super, ik hou niet van groen, maar deze vind ik echt geweldig! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hij is weer prachtig Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ik vind dit een heel mooie kaart en de tint groen is prachtig. Mooi afgewerkt, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtige kaart, die bloemen mal heb ik ook, heb je ze al eens met 2 in mekaar gedraaid, geeft ook een heel leuk effect!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wauw zeg weer zo 'n mooie en groen is echt mijn kleur...heel leuk gedaan.

    Grtjs Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Zo alles in dezelfde kleur vind ik wel iets hebben. 'k Zie dat wel graag.
    Deze vind ik geweldig gemaakt Aniet en je plaatje is ook weer een schatje.
    Erg leuk hoor.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ha minihulkje hahaha! Je hebt inderdaad groen en groen...maar dit groen is fantastisch mooi! Jij hebt dit prachtig gemaakt meid. Erg leuk met de bloementjes erbij en ook die dame op wieletjes ziet er goed uit (ze was al in limburg, kon nog maar net opzij springen). Toppie! Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  45. inderdaad, groen, vindik ook niet zo makkelijk, maar kijk, je bent er alweer goed in geslaagd ! mooie kaart !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Groen is ook niet mijn kleur hoor, alhoewel ik heb wel een groen vloerkleed. Mijn zus noemt het altijd mijn grasmat ;)
    Maar leuk kaartje
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Nou groen is helemaal wel mijn kleur! Hartstikke leuke kaart. Enig meisje en mooie doily en bloempjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een leuke kaart en ja echt iets anders voor jou deze kleur .
    Maar ik vind hem prachtig hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. mooi groen is niet lelijk. Een leuk kaartje geworden Anita. Leuk bedacht en kleurtjes zijn mooi bij elkaar. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita