27 september 2012

Het leek wel puzzelen joh!

Heb eergisteravond dit kaartje al gemaakt. Maar gisteren mocht eerst mijn bijtje pronken op mijn blog en nu is dit lieve beertje aan de beurt. Heb dit papierblok bij de webshop van AnMaCreatief gekocht omdat ik de kleuren heel mooi vind (roze hé) en omdat ik het beertje zo een lieverdje vind, en heel stiekem dacht ik oh dat is wel eens makkelijk dan maak je even een snelle kaart omdat je het beertje zo uit het papier kan drukken, nou vergeet het maar, Aniet heeft er met het puntje van haar tong uit haar mond op gezwoegd. Het leek wel of ik aan het puzzelen was, je moet dus ieder laagje op elkaar plakken, ja ik hoor je denken ja en wat is daar nou moeilijk aan, nou dat zal ik je vertellen, je moet het zo passen en meten dat elk stukje aansluit, vandaar het puzzelgevoel en aan puzzelen heb ik eigenlijk eerlijk gezegd een hekel, weet nog wel van vroeger dat je er een uur over kon doen om een stukje op de juiste plek te krijgen, als ik er nog aan denk brrr, werd daar alleen maar onrustig van. Zo erg was het gisteravond nog niet, nou ja ik zat er tegenaan hahaha, maar volgens mij klopt die aardig zo of nou ja bijna dan. Vraag me nu ook eigenlijk af is dit wel de bedoeling zo of moet je het eigenlijk met 3d-kit of 3d-foam doen, ik heb het gewoon met fotolijm op elkaar geplakt. Nou ja wat maakt het ook uit, terugdraaien kan ik het niet meer. Deze sketch is trouwens van de challenge van AnMaCreatief en wil met deze kaart dan ook meedoen, leuke sketch trouwens, heb hem nu al twee keer gebruikt, ik vind dat schuine hoekje zo leuk. En eh schrik niet want hij is wel weer heel erg roze, ja je weet ik hou ervan, ben nog net niet juffrouw Til van een kloddertje roze verf hier, een kloddertje roze verf daar ..... ken je dat nog .... daar heb ik nog een leuk verhaal over trouwens, nee wees maar gerust ik ga het niet vertellen want anders is het weer een boekwerk hier en het gaat tenslotte om mijn kaartje, dit is mijn lieve beertjeskaart geworden


Voor het puzzeleffect moet je hem denk ik maar eventjes aantikken zodat hij groot in beeld komt, want zo zie je het niet echt, nu lijkt het net één plaatje en dat is het echt niet hoor, moest er volgens mij wel 7 op elkaar plakken. Wat een leuke reacties heb ik toch weer gekregen op mijn bijtje van gisteren voor het kleurenkaartenteam, oh ja ik zag ik sommige berichten staan succes met de challenge, maar eh dat is geen challenge hoor, je kan je bij Martina opgeven en de bedoeling is dat er op de laatste woensdag van de maand heel veel kaarten tevoorschijn komen in dezelfde kleurencombinatie, ik vind het geinig en blijf dat gewoon iedere laatste woensdag van de maand doen. Dus geen prijs mee te winnen maar gewoon voor de leukigheid. Oh ja voor ik het vergeet vandaag kwam mevrouw de postbode weer met een kaart hoor, dank je wel Hennie voor de schitterende kaart, een toppertje is het. Super van je. En merk dat het nu toch weer een aardig boekwerk begint te worden, het is toch wat als ik begin te schrijven dan blijf ik maar doorgaan, had ik net zo goed toch het verhaal over juffrouw Til kunnen vertellen ;-), en daarom zeg ik maar snel als afsluiting lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm zoals telkens weer tot de volgende keer!

27 opmerkingen:

  1. goede morgen anita, nou het is eigenlijk de bedoeling dat je het met 3d Kit lijmt ja!
    En eerlijk , die pyramide vellen lijken veel makkelijker dan ze zijn. Maar je hebt er toch maar weer een prachtige creatie van gemaakt!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is weer gezellig roze. Deze plaatjes zijn 3d plaatjes en worden vaak wel met foam gedaan ja. (Gebruik dan bij zoveel lagen wel hele dunne foam van 0,5 - 1 mm. Anders wordt het plaatje zo dik.) Maar zo plat geeft ook nog een leuk effect. En het voordeel met gewone lijm is dat je nog kunt bijschuiven, met foam is dat een nog leuker projectje... Maar gelukkig bestaat er ook nog 3d lijm, voor als het met foam te ingewikkeld wordt (weet niet of je dat hebt, ik niet).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha die Anita, wat een superleuk kaartje heb je met het blok gemaakt. Ik gebruik zelf altijd Olba kit voor het 3D effect, werkt echt super. Heb zelf ook 2 van deze blokjes, zijn wel heel leuk he. Ik zag dat je je kaartje nog niet had gelinkt bij Anmacreatief, dus dat heb ik even voor je gedaan. Gezellig dat je meedoet aan onze challenge bij Anmacreatief. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi hoor naiet, ik heb die blokjes niet maar het is echt mooi papier,goed gedaan xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ohhhh wat lekker roze, wat een lief schattig kaartje. daar wordt ik nou helemaal vrolijk van
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prachtig kaartje.
    Heb dit blokje zelf ook gekocht, maar nog niets mee gedaan.
    Zelf plak ik het 3d met normaal 3d foam, pyramide doe ik met het foam van de action omdat dit dunner is dan het normale 3d foam.
    Moet zeggen dat het al best lang geleden is dat ik hier mee gewerkt heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Anita,

    Het is weer een lekker, zoet, rose kaartje geworden en lief dat beertje..mooi gedaan..

    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem09:25

    Een hele mooie roze kaart en het beertje is helemaal Toppie.Het mag dan wat moeite gekost hebben Anita maar het is een schatje van een beer.Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Goeiemorgen, vroege vogel! Wat een leuk kaartje is het weer geworden, Anita. Lief met dat schattige beertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. inderdaad is het puzzelen bij piramide plaatjes. maar wat netjes gedaan!!
    schitterende roze kaart geworden.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Goed gepuzzeld Anita, het is weer een toppertje geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooi en lekker zoet kaartje Anita

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ondanks dat je het met fotolijm op elkaar hebt geplakt is het toch een hele leuke kaart geworden toch?! Het bijtje van gisteren is ook beeldschoon.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het is even vreemd om op dit uur van de dag al een kaartje van je te zien Anita,maar hij is zo leuk,de dames hebben je al tips gegeven dus ik doe dat dan maar niet meer,ondanks de fotolijm is hij prachtig met, schitterend papier.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Snoezig...!!! Erg leuk helemaal in roze!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. een heel gepuzzel maar wel erg leuk geworden!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Heerlijk zo'n rose kaartje! Ben ik dol op!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita,

    Wat een super mooie kaart weer omdankt al het gepuzzel van je beeldig gewoon.

    Gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een superleuk kaartje Anita! Mijn lievelingskleur is ook roze.... Ik plak 3d plaatjes met hele dunne foam plakkertjes van 1mm, maar ik vind het bij jou ook heel mooi geworden. Vaak wordt het zo dik als je veel laagjes op elkaar hebt. De uitwerking van de sketch is super.
    Bedankt voor het meedoen met de AnMaCreatief challenge van deze maand.
    xxx Anne-Marije

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een mooi roze kaartje en ja dat zijn pyramide plaatjes. Daar horen foamplakkers tussen. Vind hem erg mooi geworden hoor.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Nou je eerste kaartje ook gevonden haha Het is een schatje, mooi de piramideafbeelding!!

    Groetjes, de Molletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hey Anita,

    wat een schat van kaart heb je gemaakt, al die roze papiertjes vind ik heel mooi. Ik heb je kaart uitvergroot en ik kan best geloven dat je aan het puzzelen bent geweest maar het resultaat mag er wezen. Als je foamblokjes zou gebruiken, neem dan best die van 0,5mm want als het echt te dik is, is het niet meer mooi of 3D-kit zoals mijn teammaatje al aangaf.

    Dit is alleszins een mooie uitwerking van de sketch van AnMaCreatief! Bedankt voor je deelname :-)

    Liefs en fijn weekend,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita
    Ik lig een paar dagen achter maar kom nu even bijlezen,kijken en genieten.
    Je beertje is schattig en ja met 3D kit zie je het beter en Ja ik vind het soms ook tegenvallen.Heb een heel boekje voor de kerst vorig jaar gekocht met dezelfde gedachte ,snel klaar nou nee dus met het puntje van mijn tong naar buiten puzzelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita,
    Dit is volgens mij een soort "piramide-3D"plaatje. Hihi, bij jou is tie wel heel bijzonder geworden:) Geeft niet, jouw verhaal maakt alles weer goed. Gezellig hoor, volgende keer toch maar het verhaal van tante Til, je hebt me agie gemaakt:)
    Lieve groeten, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heerlijk toch, zo'n superroze kaart! Ik vind hem toppie!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita