14 september 2012

Goh en alweer een uitdaging aangegaan!

Wat er toch met mij van de week aan de hand is, ik weet het niet, maar ben helemaal op dreef met de diverse uitdagingen die ik aanga momenteel, gisteren al mijn schudkaartje en ja ja vandaag weer een uitdaging aangegaan wat ik nog nooit had gedaan, het wordt nog wat met me. Merkte zelfs bij het uitborstelen van mijn haar gisteravond dat mijn haar helemaal statisch was, zou dat het dan zijn, misschien zit ik wel vol energie want vriezen doet het nog niet. En welke uitdaging ben ik dan wel vandaag aangegaan, luister en huiver ik heb mijn eerste easelkaartje gemaakt. Vanmorgen maar weer een lieve mevrouw op youtube opgezocht die mij eens precies uit kon leggen hoe dat nou weer moet een easelkaartje maken, is nog gezellig ook hoor, want ik knutsel gewoon met haar mee. En als ik dan hardop praat lijkt het net of we in gesprek zijn alleen geeft ze niet de juiste antwoorden terug dat is dan wel weer jammer. En ik vond het toch leuk om te doen en helemaal toppie het is nog gelukt ook, hij staat nog steeds en is niet als een plumpudding in elkaar gezakt, want dat was nog even mijn angst. Met deze easelkaart wil ik meedoen aan de challenge van Moeders Hobbypaleis waar je dit keer een easelkaart moet maken en aan de challenge van de Creatieve Zebra waar dit keer alles mag dus ook mijn easelkaartje. Oh ja voordat ik het vergeet, het papier wat ik gebruikt heb, is de prijs die ik gewonnen heb met de laatste challenge bij de Creatieve Zebra, tenminste daar ga ik maar vanuit want ik had het niet besteld en weet eerlijk gezegd niet wie bij die challenge de sponsor was, maar dit viel vanmorgen op mijn deurmat. GerJanne vroeg me woensdag wat ik had gewonnen en toen had ik nog geen flauw idee eigenlijk, dus GerJanne dit is mijn prijs, ja nog meer papier hoor en erg mooi papier ook. Ben er blij mee. Nou genoeg geklets weer voor vandaag want ik wil niet op mijn geweten hebben dat jullie hoofdpijn krijgen van mijn geratel, hier is die dan mijn allereerste easelkaart


En dan nog een foto om te bewijzen dat het er echt eentje is hahaha, anders denken jullie mischien wel ja ja Meijertje je hebt gewoon je kaart tegen de muur gezet, nee echt niet kijk maar


Zeg het niet gauw over mezelf, maar ben best wel een klein beetje trots op mezelf, zowel met mijn schudkaartje als met mijn easelkaart en wat een leuke reacties heb ik toch weer gekregen op mijn idee om vogelvoer in mijn schudkaartje te doen en weet je het zit er nog steeds in, het is er nog steeds niet uitgelopen, dus missie geslaagd, of er moeten dit weekend een paar kippetjes op afkomen, tja dan wordt het weer een heel ander verhaal. Lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm ik zeg zoals telkens weer tot de volgende keer!

39 opmerkingen:

  1. Knap hoor je kaart en het ziet er super mooi uit
    En wat heb je mooi ingekleurd
    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een erg mooie easelkaart Anita, superleuk gemaakt! Mooie kleurencombi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. meid meid, je blijt kletsen whaaa, nee hoor, je hebt weer een hele mooi creatie gemaakt xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat kun je toch gezellige verhaaltjes schrijven. Altijd erg leuk om te lezen, dus van mij mag je gewoon doorratelen. En weer een supercreatie! Leuk hè, zo'n easelkaart! En prachtige kleuren (en papier) heb je weer gebruikt. Nou, ik vind het geweldig gedaan! Nu op naar een centerstepcard.... ook heel erg mooi.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dat weer mooi gemaakt Anita, en wat leuk dat je steeds een nieuwe uitdaging met jezelf aan gaat, gaat je goed af hoor.
    gr. liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is een kaartje om trots op te zijn, heel mooi! Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita; je kan zeker zeggen dat je kaart gelukt is hoor!! Ze is prachtig en zo heerlijk al die zachte kleurtjes; ik verlang nu alweer naar het voorjaar :D Ik heb hartelijk gelachen om je schrijven dat zelfs mijn dochter mee ging lezen :D Leuk dat je meedoet met de challenge van MHP en succes gewenst! Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk dat je jezelf steeds uitdaagt. En helemaal leuk als het lukt en als het resultaat zo mooi wordt! Je hebt er weer een mooi kaartje van gemaakt. Enne... gaf de you-rube mevrouw de verkeerde antwoorden, of stelde jij gewoon de verkeerde vragen? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem20:28

    Hoi Anita
    Wat ben jij op dreef,en wat een mooie kaart heb je weer gemaakt.Het is een plaatje nou missie volbracht.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke kaart.
    Zelf kan ik van de week niet erg op dreef komen, de herfstkaart die ik gisteren heb geplaatst, lag afgelopen weekend al klaar.
    Vind een easelkaartje altijd erg leuk, maar soms weet ik niet wat ik met de versiering moet omdat je op de bodem geen hoge dingen kunt doen i.v.m. het dicht kunnen vouwen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hij is zeker goed gelukt,je gaat het steeds beter doen Anietje ,ik ga al zo schrijven wat ik lees ,maar dat mag ik bij jouw ,want jij bent een super blogmaatje toch?Als jij binnenkort te horen krijg van blogger, u blog is vol, u kunt ruimte kopen voor Euro!!!!! dan komt het door je schitterende verhalen.je hebt een prachtige easelkaart gemaakt,super je mag best trots zijn
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou trots mag je zeker zijn Anita, geweldig ziet je kaartje er uit en je verhaaltje van vandaag...nee hoor geen hoofdpijn maar wel gelachen om je humor, als mijn haar ooit weer statish is......... ik weet nu hoe dat komt.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita, wat ben je goed op dreef. Goed gelukt hoor deze easelkaart en die hier beneden is ook heel leuk geworden. Fijn weekend. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou en of je kaartje gelukt is, hij is prachtig!!!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Geweldig Anita,wat een verhaal en een super goed-gelukte easelcard,groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita, Hij is super geworden hoor! Gaaf gelukt en weer zo'n leuke afdruk! Fijn weekend! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  17. een heel erg leuk en eigenwijs kaartje ! mooi
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Die zijn leuk om te maken he
    Ik vind die van jou super.

    groetjes en een fijn weekend

    Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wow knap Anita. Mooi gemaakte easelkaart.
    liefs Tessa & Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jij bent inderdaad goed bezig meid en wat een mooi resultaat! Van mij mag je er gerust op los kwebbelen hoor, ik lees het met plezier en moet er soms spontaan bij lachen. Dus blijf lekker jezelf!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Anita,
    Wat heb je een mooie easelkaart gemaakt en wat een ijver, elke dag weer een kaart..Lief plaatje en schattig ingekleurd..super weer..

    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je eerste easelkaart is een toppertje hoor Anita, dat heb je erg mooi gedaan,
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ha die Anita,

    eerst even je schudkaartje! Wat een toppertje zeg! Supergrappig idee om er vogelvoer in te doen met deze afbeelding!! Je moet maar op het idee komen. Ik heb twee keer een schudkaart gemaakt met muisjes (blauw/wit voor en jongetje en roze/wit voor een meisje. Was ook super gelukt. Moet je alleen de grootste muisjes eruit halen anders word je kaart veel te dik.
    Dan deze kaart, de easel! Je gaat echt als een speer. Deze staat ook mijn to do list, maar tot nu toe kwam het er nog niet van. Heb altijd het gevoel dat ik daar echt de tijd voor nemen moet.
    Maar je mag met recht trots op jezelf zijn hoor!
    En leuk zeg, papier winnen! Is dan helemaal een verrassing wat er in je brievenbus verschijnt.
    Liefs, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita,

    Je kaart is goed gelukt en prachtig.
    Het is prachtig papier wat op je deur mat gevallen is.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ook deze kaart is super gelukt zeg, ik heb bewondering voor je dat je al die uitdagingen aangaat en dan ook nog met zoveel succes, geweldig!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wooow...Toppie hoor Anita. Leuk gedaan. Een twisted easelkaart is ook eens leuk om te doen.
    Je maakt dan een diagonale vouw i.p.v. een horizontale vouw.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Heel goed gedaan die easelkaart. Mooi papier heb je gewonnen! Kwam goed van pas voor je kaart. Prachtig geheel, alles past mooi bij elkaar en de schattige digi heb je prachtig gekleurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. WAUW! Goed gelukt, Anita, een heel mooi kaartje geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Zooo Anita je mag heel trots op je zelf zijn, wat heb je een prachtige easelkaart gemaakt!! Schattig afrdukje, lief al die roosjes! Wat wordt de volgende uitdaging..............

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Anoniem14:36

    Super gedaan hoor Anita! Leuk stukje heb je ook geschreven...
    Fijn dat je weer meedoet bij de creatieve zebra!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtige easelkaart Anita. Mooie kleuren. Leuk stempeltje. Groeten Trijntje.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Schitterende kaart Anita,leuk afdrukje,mooi ingekleurd.
    Prachtig papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita,

    Wat een mooie easelkaart heb je gemaakt z'n leuke stempel en details super.

    Gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Dank je wel voor de leuke reactie op mijn blog. Ik ben even terug komen kijken maar jou creaties zijn ook erg leuk en mooi, ik ben volger geworden want ik ben benieuwd wat je nog meer maakt
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Dit easelkaartje heb je toch mooi voor elkaar Anita, ziet er prachtig uit. Persoonlijk vind ik ze ook erg leuk om te maken, al moet ik toegeven dat het alweer een tijdje geleden is dat ik d´r eentje gemaakt heb-
    En leuk he al die post voor je verjaardag ik heb zelf meegedaan aan een verjaardslijst van de magnoliahyve erg leuk om al die kaartjes te mogen ontvangen...maar die van jouw was ook heeel mooi.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  36. wat ziet dat er mooi uit!!
    mooie easelkaart.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtige kaart Anita.!! Super.Fijn dat je meedoet met de challenge van M.H.P.Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Haha, dat zal vast een dolle boel zijn geweest: al pratend tegen het YouTubefilmpje ;-) Het is een geweldig mooi easelcard geworden!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Prachtige kaart, heel leuk die roosjes zo.
    Leuk dat je meedoet met de challenge van MHP.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita