4 september 2012

Cutie!

Iedereen bedankt voor de lieve reacties op het bericht dat Nick spoorloos was gisteren, nou meneertje heeft er gelukkig niets van overgehouden maar tjonge, tjonge, tjonge bij mij zat de schrik er gisteren goed in zeg pffff. We hebben gelukkig wel alledrie goed kunnen slapen vannacht maar vind je het gek ik was kapot van het hele avontuur hahaha. Nu kan ik er ook wel weer om lachen want als je het inderdaad zo leest lijkt het wel een film met gelukkig een happy end. Maar eh toen ik hem vanmorgen op de bus zette heb ik wel even check, check, dubbel check gedaan hoor, en het is helemaal goed gegaan, dit keer geen angstige ochtend en laat dat maar blijven zo! Normaal gesproken zit ik 's avonds mijn kaartjes te maken maar vanmiddag dacht ik Aniet doe eens gek en ga even lekker aan de knutsel, eventjes lekker ontspannen, dat huishouden komt wel weer. Nou ja heb wel de wasjes gedraaid, boodschappen gedaan en gestofzuigd en zo maar daar is het dan ook bij gebleven en vandaar eens een vroeg geplaatst kaartje van mij in plaats van altijd laat op de avond. Dit kaartje wil ik laten meedoen aan de challenge van de Creatieve Zebra met het thema Cutie, een kaart met iets schattigs erop en ik vind haar werkelijk een cutie, zo'n lief schattig verlegen wijfie met haar konijntje in haar arm, kijk maar dit is mijn kaart geworden


Heb meteen de schitterende stans/mal die ik onder meer bij de candy van Pouwla gewonnen heb gebruikt, het pakje viel vanmorgen bij mij op de deurmat en ik vind hem zo mooi dus meteen gebruikt en past helemaal bij het thema cutie/schattig toch. Moet je nou zien, heb ik eindelijk zo'n schildersezeltje zodat je kaarten makkelijk recht kan fotograferen, krijgt Aniet het zelfs zo nog niet voor elkaar hahaha, volgens mij is de bovenkant hartstikke scheef. Ik zal mijn camera wel niet goed vasthouden of ik moet er meer recht voor gaan staan, ach wat maakt het ook uit, ben af en toe veels te veel een pietje precies, maar toch wel vreemd, de onderkant superrecht en de bovenkant niet. Nou voordat het weer zo'n heeeeeeel lang verhaal wordt, zeg ik zoals altijd weer lieve mensen aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

41 opmerkingen:

  1. gelukkig is alles weer voorbij en een zorg minder en werken moet je niet te veel doen met dat mooie weer kan altijd nog . ik scan mijn kaarten altijd dan heb je ze vanzelf recht is makkelijk en ze staan meteen in de pc.
    lieve gr.Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anita wat een verhaal over Nick!! Om nooit te vergeten. Jeetje, wat zul je geschrokken zijn. Gelukkig is alles weer goed gekomen. En dan deze cutie, prachtig hoor meid. Erg schattige stempel en wat een mooie mal. Leuk dat je gewonnen hebt! Je foto ziet er toch goed uit hoor. Haha, het lukt me zelf ook niet altijd met die foto's. Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verhaal Anita, ik heb dat van gisteren even teruggelezen, wat een avontuur, maar het is gelukkig goed afgelopen, je kaart van vandaag ziet er schitterend uit met die prachtige gewonnen mal en ja soms willen de fotoos niet altijd goed lukken...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. jemi Anita, wat een verhaal van je lieve Nick, wat een schrik zeg, brrrr, gelukkig is alles goed afgelopen, mooie creatie heb je weer gemaakt hoor, ennnn een knuff voor Nick xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook ik heb je verhaal van gister gelezen...wat een beleving zeg...gelukkig is alles goed afgelopen, mede dankzij het heldere idee van je vader.
    Je kaart vind ik weer supermooi!! Echt een cutie, die stempel...En mooie kleurtjes heb je gebruikt!!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt.Mooie kleuren ook.Gelukkig is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen met nick.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat je kaart niet helemaal recht staat komt omdat de lens het vertekend, de kaart staat nl. iets achterover en door het groothoek-effect van de lens krijg je dan de vertekening aan de bovenkant want die staat het 'verst' weg van de lens.
    Overigens een schattig kaartje.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zeker een cutie! Hahaha, je bent ook wel een lekker ding he met je ezeltje en "scheve" foto's. Nu moet je mooie kaarten maken én een ware fotograaf zijn om te bloggen haha. Een beetje scheef geeft toch niets, we letten vooral op je kaart! Als je je kaart van iets verder fotografeert, valt het iets minder op dan wanneer je precies langs de randjes fotografeert.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schat van een kaart, en ik lees zojuist je bericht over je zoon, ik kan me voorstellen dat je in paniek bent geweest, gelukkig is het allemaal achter de rug!

    Gr, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ach dit is echt een cutie, lief afdrukje en wat een mooi hart!! Heb even je verhaal van gisteren gelezen, tjee wat een toestand! Dit is niet goed voor een moederhart, gelukkig dat het goed is afgelopen.

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een lief kaartje Anita, het hart vind ik trouwens prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoe vertederend! Een echt schatje is het!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heb juist je verhaal van gisteren gelezen Anita, wat een ellende zeg, je zou van minder in paniek slaan! Gelukkig is alles terug in orde gekomen!
    Je hebt weer een schattig kaartje gemaakt!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Anita,

    Oh amai ik lees nu pas je verhaal van je zoon, wat moet dat geweest zijn voor een ouder ség, daar zijn geen woorden voor, maar gelukkig is alles ok ség!

    En ja door omstandigheden krijgen mijn kinderen sinds Nov '11 huisonderwijs, en ik had dat al veel eerder moeten doen, had ons jaren ellende kunnen sparen, maar ja de tijd zal er nog niet voor geweest zijn toen hé, je doet zoeits ook niet zomaar van vandaag op morgen hé!

    ps, supermooi kaartje hoor!

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Anita,
    Inderdaad..wat een cutie en dat hart, dat staat ook op mijn verlanglijstje..je kaartje is echt heeel lief en..mijn foto's zijn ook altijd scheef..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo Anita,
    Wat een leuke kaart en inderdaad een cutie!! En echt mijn kleurtjes.... ben wel een fan van paars, maar er meestal zo weinig papier te vinden in die kleur. Succes met de challenge en ik ben blij dat je om het avontuur van Nick weer een beetje kunt lachen.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik wil ook nog met een Cutie aan de slag, maar dit meisje is er indaad ook eentje!
    Superrrr

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je kaart is echt een Cutie Anita. Lieve stempel en mooie kleuren.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Echt wel een cutie Anita, ziet er weer helemaal leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Je bent zelf een cutie!
    En je kaart ook! En dat scheve, dat heb ik nou ook heel vaak! Grrrrrr. Als ik het ontdek ga ik net zo lang door tot het het minst scheef is. Ik denk dat het komt dat de kaart dan iets openstaat.
    Groetjes maar weer!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Jouw kaartje is weer helemaal super! Dat plaatje is zo schattig!

    Het viel mij trouwens niet eens op dat ie scheef gefotografeerd is...

    Liefs, Shirley

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Je kaart is weer superleuk, een echte cutie! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lieve kaart Anita ,en laat de boel de boel maar hoor ,morgen is er weer een dag als je lekker wil freubelen moet je dat gewoon doen.En daarom is dit weer een super kaart,omdat je er voor 100% achter stond

    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een lieffie, Anita, mooie kleuren ook!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  25. gelukkig is alles toch goed gekomen meid wat een schrik he

    en je kaartje is weer prachtig met dit moooie hartje er bij
    mooie kleurtjes gebruikt

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Beeldschoon kaartje weer anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  27. een hele mooie kaart gemaakt.
    ik heb het hele verhaal eens gelezen....tjee inderdaad wat een verhaal en gelukkig goed afgelopen.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een schatje!!!

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ik zou het ook duizend keer checken,je moet inderdaad de schrik even weer kwijt!
    Het kaartje is een lieffie,mooie kleuren!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ach meid een beetje scheef je weet het scheve dingen p.... ook, volgende keer weer recht op de foto. Ben je al een beetje van de schrik be-
    komen. wat een toestand zeg het leek wel een nachtmerrie maar dan overdag hahaha Ik vind je kaartje schitterend mooie kleuren ook.
    Fijne dag liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuk tekstje hierboven zeg:)
    Ik las dat je mij me was langs gekomen, dat vind ik altijd leuk:) Helaas kan ik niet zien hoe ik volger bij je kan wrden, ik word blijkbaar wat kippig:S hihihi
    Mooie kaartjes maak je!! Deze is ook snoezigg!!! Groetjes Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een verhaal zeg, ik heb het net even gelezen, gelukkig is alles goed afgelopen.
    Dit is ook weer een prachtig kaartje Anita.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Aaah, dit is echt een cutie, Anita. Mooi geworden joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een prachtige kaart Anita,zo lief dat meisje,mooi ingekleurd.
    Prachtig papier gebruikt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Vind dit een vreselijk lief kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Anoniem20:50

    Wat een leuk kaartje.

    Bedankt voor het meedoen met onze challenge bij de Creatieve Zebra.

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita,
    nou ik heb je bloggie gevonden hoor! En ik zie dat je de mal al gebruikt hebt. Wat een lief kaartje heb je ermee gemaakt!
    Ik heb je verhaal hieronder van je zoon met spanning zitten lezen! Jeetje, het zou je maar gebeuren. Fijn dat alles goed is afgelopen maar in deze tijd moet zo oppassen met je kroost.
    Leuke blog heb je en ik ga je graag volgen.
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Tjee, dat was me een verhaal ook van je zoon, gelukkig dat alles (net als in een film) toch goed was gekomen... Je hebt ook midden op de dag een mooie kaart gemaakt!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Anoniem09:22

    Wat een heerlijk kaartje! Echt 100% schattig!
    Bedankt voor het meedoen bij de creatieve zebra!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Aniet is in the winning mood ;) Gefeliciteerd je hebt het echt verdiend, zeker na die heftige dag! En je kaarten zijn gewoon super schattig!
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi Anita van harte gefeliciteerd met je meissie, je hebt de eerste plaats gewonnen bij de creatieve zebra zag ik toe net wat GAAF joh.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita