19 juni 2012

Weer eens een vintagekaartje

Blijf het toch mooi vinden hoor die vintagekaarten. Heerlijk die nostalgische afbeeldingen. Zo lekkerig dromerig. Heb er vanavond weer eentje gemaakt, ja ja Aniet wordt steeds sneller met haar kaartjes maken. Bij de Scrap-Cards Challenge-blog hebben ze een leuke sketch staan voor hun challenge en die heb ik gebruikt. Wil mijn kaartje dan ook laten meedoen met hun challenge. Zal zo even mijn linkje plaatsen. Heb er ook weer twee nieuwe volgers bij, welkom Hermien en Dakri op mijn blog, leuk. Dank jullie wel voor de reacties op mijn vorige bericht, ik vind dat heel leuk om te lezen en ben jullie daar dan ook telkens weer dankbaar voor. Dit is mijn kaartje geworden, en oh ja ik ben een beetje aangestoken door Marianne die vaak bloemen gebruikt van crealies en heb er inmiddels ook een paar en net zoals zij zelf zegt je hebt dan altijd de bloemen in de juiste kleur. En dat klopt als een bus. Bij deze kaart kon ik absoluut in mijn kist geen bloemen in de  kleur van mijn kaart vinden, ja eentje dan die ik maar rechtsonderin heb geplaatst, anders ligt die ook maar zo alleen te liggen in mijn kist.


Wat betreft mijn vraag over het steeds wisselende lettertype wat op mijn blog verschijnt in mijn vorige bericht, ligt waarschijnlijk aan blogger. Ik heb begrepen dat er meerdere mensen last van hebben. Dus ligt gelukkig niet aan mij hahaha.

14 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleurencombinatie, het bruine met het blauwe! (herken een mal die ik zelf ook heb, erg mooi). Komt aan deze kant van het scherm heel goed over! Ik vind het echt een prachtig mooie kaart Anita! En zo snel weer! Moet mijn eigen tempo nog een beetje zien op te schroeven, haha! Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oja, de problemen met lettertype heb ik ook. Mijn blognaam verandert steeds van lettertype, heel irritant natuurlijk! Ben ook blij dat het niet aan mij ligt. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een plaatje je kaart is super Anita,wat heb je de sketch goed uitgewerkt ziet er weer prachtig uit en wat jij hebt met je lettertype bij mij was alles een zwarte driehoek als ik een berichtje had geplaatst.Maar Google is de landen instellingen aan het veranderen bij mij zie je de volgers niet als je niet klikt op klik hier en daar krijgen steeds meer bloggers mee te maken lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O Aniet wat een plaatje is het geworden en de kleurencombi vind ik Toppie.

    Groetjesssssss jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi kaartje en heel mooi papier.
    liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Anita,mooi plaatje en papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi bijpassend dessinpapier heb je gebruikt. En zelf bloemen kunnen maken is inderdaad heel fijn. Ik heb ook heel wat malletjes liggen voor verschillende bloemen, maar ik gebruik ze veel te weinig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele mooie romantische kaart! Mooie kleuren en als je zelf bloemen maakt heb je inderdaad altijd de juiste kleur! Een prachtig geheel! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb van mijn moeder de tip gekregen om eens op je blog te kijken omdat je zulke gave dingen maakt, nou en het is echt waar, je maakt supercreaties! Ze zijn heel mooi en je bent van alle markten thuis! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kaart heb je op je blog staan en die kleuren.... zo mooi.
    Je vroeg me om de witte puntjes op de wangen, die zijn gemaakt met een pen van Uniball, ik hoop dat je zo voldoende info hebt en anders vraag je het maar.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dank je wel voor je snelle reactie Durvina, ik ga meteen even kijken naar die pen van Uniball.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita, beloofd is beloofd, hier ben ik dan om je te bemoedigen op je eigen blog. Deze vintagekaart is ook weer zo supermooi en lekker strak. Gaat vast hoge ogen gooien bij clubs "kaarten maken met Tiets".
    Lieve groeten uit Lemmer, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo Anita wat een schitterende creatie heb je gemaakt, mooie kleuren en prachtig uitgevoerd. Wat een leuke bloemen zijn dat.
    Groetjes van Gheasknutselkaartjes

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi die Anita,

    Prrrrachtig kaartje heb je gemaakt. Ook helemaal mijn smaak vintage. dat blijft leuk om te maken en te versturen. Al houd ik ze het liefst allemaal zelf:)

    Bedankt voor het meedoen aan onze challenge op het Scr@p-Cards Challenge-Blog.

    Groetjes,
    Neltine

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita